עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום קניתי לא מזמן אקסטרימר פרו נבעיה שלו זה שיש לו מאוורר די רועש ולכבות אותו זה לא משהו שאני יעשה עם ההרד דיסק שיש עליו אז חשבתי לשדרג להרד דיסק נורמלי שקט וקריר האקסטרימר תומך בSATA כמובן ובהרד דיסק 3.5 אשר נכנס ישירות אליו (כלומר הרדדיסק פנימי) תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. פירמוט מלא של כונן 2TB עורך יותר מ8 שעות דרך מערכת הפעלה WIN? להבא כדי לפתוח CMD ולפרמט דרכו? תודה.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  3. נתקלתי בהארדיסק של סמסונג, 500 GB בסה"כ 220 ש"ח בKSP. http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469 רק שהוא בעל ממשק SATA 3...זה חדש? לא יהיה ניתן להפעיל על הלוח אם? ( נקנה לפני 3 שנים- אם אינני טועה תואם עד SATA 2 ) תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי כרטיס מיקרו SD שאני מעוניין לשחזר ממנו קבצים הבעיה היא שהקבצים נגישים רק שהברטיס בפלאפון ודרך המחשב הוא כותב לי שחייבים לפרמט את הכרטיס בשביל לגשת אליו באותו נושא, יכול להיות שהקובץ שאני מחפש נשמר על זיכרון הפלאפון (מוטורולה E398), איך אני משחזר קובץ שהיה בטלפון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Zmosh,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! עד היום הייתי משתמש ב- my book essential edition, אבל פתאום כבר אי אפשר להעתיק ממנו או אליו, ואני מחפש תחליף ראוי. אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על כונן נייד של 1-1.5TB. תודה!

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  6. יש ברשותי כונן קשיח היטאצי 2TB אשר הומלץ בפורום. הכונן מרעיש כאשר המחשב נמצא במנוחה (כלומר - אני לא עובד עליו). אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתוח את הבעיה או לפחות להבין מאיפה היא נובעת. לפני כן היה לי כונן 500BG של WD ולא הרעיש בכלל (באותו מארז/מחשב). תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gilp123,

שלום, מישהו יותר איך אני יכול ליצור כונן וירטואלי להעלאת תמונה ישירות מהמחשב אל SKYDRIVE ? יש תוכנה שנקראת GLADINET אבל משום מה אני לא מצליח לראות את התמונות שקיימות ברשת ה - SKYDRIVE. תודה, גיל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eyal00,

שלום, יש לי הארד דיסק של סמסונג 1TB שמחולק לשני מחיצות C מערכת ההפעלה וG המחיצה השניה. משום מה המחיצה של G נעלמה מהמחשב שלי. כשאני נכנס לניהול דיסקים אני רואה את המחיצה השניה נמצאת שם אבל לא פעילה. זה קרה אחרי שהתקנתי היום PARTITION MAGIC,לא עשיתי שום פעולה בה ,אבל התוכנה עשתה בעיות אחרי ההתקנה וגם סירבה להימחק.מחקתי אותה בעזרת תוכנה TOTAL UNINSTALL גם הייתה לי תקלה של BOOTMGR MISSING אבל טיפלתי בה. לא מצאתי דרך להחזיר את המחיצה לפעילה דרך הניהול דיסקים... מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כונן WD פרמטתי אותו מתוך המערכת הפעלה והמחשב נכבה. כאשר אני נכנס ל- Computer Manager ומנסה לפרמט אותו וליצור אותו מחדש הוא כותב לי שגיאה. נכנסתי ל Device Manager ומחקתי אותו משם עם הדרייברים שלו, עשיתי חיפוש חומרה והוא מצא אותו, זיהה אותו תקין והתקינו. פרמטתי אותו מחדש, פירמוט רגיל לא (Quick Format), ואז הוא נותן שגיאה באמצע הפירמוט. הלך הדיסק?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by J0n1,

אני מחפש כונן קשיח חיצוני 1TB עם יציאת esata. מצאתי את הSeagate BlackArmor 110WS, איך הכונן שבתוכו - ST310005BWD1E2RK? למי שיודע, איך הוא ביחס לSamsung EcoGreen F2? שאלה נוספת קשורה, אם אני קונה כרטיס פשוט של SATA/ESATA (כרטיס PCI רגיל), האם הביצועים יושפעו מאיכות הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אז ככה!!! המיפרט שלי בחתימה. שני הקוויאר בלאק היו עד עכשיו ברייד 0 על הבקר של מארוול (SATA 3) הבעייה היא שהפעלתי את המחשב מחדש ואז הווינדוס עשה צ'ק דיסק ומצא בעיה בפייל סיסטם יש לציין שזו פעם שלישית שזה קורה. בכל הפעמים עשיתי בדיקת MHDD לשני הדיסקים ולא היו בעיות אני חושד שיש בעיית תאימות של הבקר עם הדיסקים שאלותי הם: 1.האם מישהו מכיר את התופעה? 2.האם כדאי לעשות רייד מחדש על הבקר של אינטל? כלומר האם אני אקבל שיפור משמעותי לעומת התקנה ללא רייד בכלל? 3.אם אני עושה רייד על הבקר של אינטל האם אוכל ללחבר דיסק קשיח נוסף שאינו חלק ממערך הרייד לאותו בקר? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by wallace,

לאחרונה הגיעו לידיי זוג כוננים של סיגייט זהים, שניהם 2.5" במהירות 5400RPM ונפח 160GB. חשבתי על משהו יצירתי לעשות איתם, ותהיתי אם יהיה חכם להשתמש בהם במחשב הראשי שלי (נייח) ב-RAID0, כך שארוויח כונן של 320GB, שזה כבר הרבה יותר מכובד, וגם ארוויח שיפור בביצועים (אני עובד הרבה עם קבצי וידאו גדולים ותוכנות שעושות הרבה HASHING לקבצים, וביצועי הדיסק הקשיח מאוד חשובים לי). השאלה אם זה רעיון טוב. מה דעתכם? שווה אולי לנסות ולראות, או שלא שווה בכלל לטרוח?

13. יש פה למישהו מושג כמה שנים יכול להחזיק הארדיסק בלי שנוגעים בו? האם יש טעם לאחריות ארוכה? כמה אפשר לסמוך עלייהם? מהו אמצעי האחסנה הבטוח ביותר ובמחיר שפוי?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. אהלן, יש לי כאן "ערמה" של כוננים קשיחים (6) שאני מעוניין לשים בשרת קבצים ביתי שאני כרגע מרכיב, אלו בעיקרון הארד-דיסקים ישנים, רובם 80GB של חברות מגוונות. רציתי לדעת איזה מהם עדיף בתור הארד-דיסק SYSTEM. 1. Western Digital WD1200JB-00EVA0 (120GB IDE) 2. Western Digital WD800JB-00CRA1 (80GB IDE) 3. Western Digital WD400LB-00DNA0 (40GB IDE) 4. Maxtor DiamondMax Plus 9 (80GB IDE) 5. Samsung SpinPoint SP0842N (80GB IDE) 6. Hitachi Deskstar 7K160 HDS721680PLA380 (80GB SATA) שימו לב שכל הקשיחים הם בעלי חיבור IDE, ורק האחרון הוא בעל חיבור SATA. מי מבין הקשיחים האלו הוא המהיר ביותר? או שאין יותר מידי הבדל ועדיף פשוט ללכת על האחרון מהיותו SATA?[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 2…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  15. Started by mzlbat,

היי הכוונה לפני התקנת וינדוס מה ההבדלים ? והאם אפשר לעשות םורמאט מהיר ולהתקין וינדוס יש ? ותודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by קומנט,

בנוסף לגיבוי הבייתי על מחשבים שונים (בבתים שונים) ועל דיסקים קשיחים חיצוניים, תמונות אני מגבה בתשלום בפליקר, קבצים אני מגבה ב SkyDrive ו Mozy (חינם עד 2 ג'יגה). השאלה מה עושים עם כ 200 ג'יגה (והיד עוד נטוייה בהחלט) של הסרטות וידיאו ביתיות ב HD (ימי הולדת, טיולים, אירועים משפחתיים וכו') ? כל אופציה בתשלום שבדקתי דורשת בין עשרות רבות של דולרים לחודש, ואף למעלה מ 100$, בשל הנפח הגדול. אני כמובן לא אוציא מאות שקלים בחודש לנושא, האם יש אופציה שפוייה יותר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by רזי ברד,

קניתי כונן פלאש חדש של Sandisk הוא מסוג Cruzer והוא 16GB עכשיו ניסיתי להעלות אליו דברים ואז היה בעיה ונגמר המקום בדיסק ניסיתי למחוק דברים כדי לפנות מקום הבעיה היא שהווינדוס עדיין אומר שאין מקום בדיסק. מחקתי את כל הדיסק עכשיו אין בו שום דבר ועדיין הוא אומר שאין מקום זה ממש לא נראה לי הגיוני ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. יש למישהו מידע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת????!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by denzel12,

שלום לכולם, ההארד דיסק שלי התקלקל ואין באפשרותי לגבות את הנתונים שהיו בו. האם ישנה אפשרות לשחזר נתונים מהארד דיסק תקול? ואם כן מה היא העלות של פעולה זו? אודה לתשובתכם.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Axel Foley,

באופן כללי, מבלי להכנס ליצרנים ספציפיים, אילו חלקים אני צריך על מנת להרכיב NAS בבית?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ariel-ro,

אהלן! יש לי מחיצה של 137GB ועוד 12GB שלא נמצאים בשום מחיצה ושניהם נמצאים על אותו ההארד דיסק. אני לא מצליח להוסיף למחיצה של ה137GB את ה12GB הפנויים האלה, אני משתמש בParagon Partition Manager. ניסיתי להפוך את ה12GB הפנויים למחיצה, אבל זה לא עזר. איך אפשר להכניס ל137GB את ה12GB הפנויים האלה.? אריאל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itaysk,

היי, אני לפני קנייה של כונן 2T ולפי המומלצים ראיתי ש HD203WI מומלץ. ראיתי גם כמה שרשורים שאומרים שהם הזמינו אותו ושכרגע יש רק את HD204UI הם שאלו אם לקחת ואמרו להם שזה בעקרון המחליף של הדגם שבמומלצים, ולכן אין בעיה. השאלה שלי - השבוע אני הולך לקנות כונן, האם לא כדאי לבקש מראש את הHD204UI ? או שעדיין עדיף לבקש HD203WI ורק אם אין במלאי לקחת את השני? תודה.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  22. יש ברשותי wd 320 aaks שעליו יושב הוינדוס 7 שלי,ה250 שהיה לי מת חלקית קניתי היום samsungs 1 terabyte hd103sj שהמלצתם עליו כאן איך אני מעביר את המערכת ההפעלה שלי לכונן החדש? ואם זה מומלץ,כי לפי מה שהבנתי הסאמסונג יותר מהיר מה320 שלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by denzel12,

שלום לכולם, לאחרונה ההארד דיסק גורם להאטה משמעותית כאשר אני מנסה להיכנס לתיקיות כלשהם. יש לציין שלמחשב מחוברים 2 הארד דיקסים בחיבור sata2. האם יש למישהו עצה כיצד ניתן לפתור בעיה זו? אודה לתשובתכם.

24. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי לאחר שבעבר היתה לי תקרית אי שיתוף פעולה עם ההארדיסק שלאחר מספר העברות מחשבים ובדיקות נעלמה היום נתקלתי בCRC בקובץ טורנט שהורדתי, יומיים לאחר שהוא סיים כבר את הורדתו (100%). בדיקת התוכנה Western Digital Data LifeGuard Diagnostics - DLGDIAG for Windows הביאה את הממצעים המצורפים כאן בתמונה השאלה, האם ההארדיסק נחשב תקול וניתן להחליפו באחריות או שישנה הגדרה שונה לתקלה? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. ברשותי דיסק קשיח נייד 250 Seagate freeagent go ומרגע חיבורו למחשב (גם למחשב הנייד וגם לנייח), לוקח לוינדווס בערך 5 דקות לזהות אותו וכל ניסיון להיכנס לאחד התיקיות מצריך הרבה מאוד זמן חשיבה משהו בסדר גודל של בין 5 ל10 דקות לכל תיקיה, ועדיין אפשרי לעתיק אילו וממנו קבצים, אבל זה לוקח כמובן כמה דקות טובות מחיי. עברתי קצת על הסטיקי של פורום וניסיתי כל מיני תוכנות ניהול וניתור שהמלצתם לראות מה הבעיה. אז ככה :איחוי דיסק גם בתוכנת דיסק קיפר וגם בוינדוז לא ממש מתאפשר לי. בדקתי באתר של סיגייט אם אני צריך עדכון קשוחה דרך המספר הסריילי. והשתמשתי בתוכנת ניתור של סיגייט וביצעתי מספר בדיקות והכונן נכשל בבדיקה של short/long DST. אשמח אם תוכלו לעזור לי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים