אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שמקבל חשמל ממקור מתח חיצוני, השאלה אם אפשר לחבר אליו איכשהו מתאם WIFI ליציאת ה USB כדי לגשת אליו מכל מקום בבית?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי תזכורת קטנה איך אני מגדיל את המחיצה בפרטישן מאג'יק! אם יש איזה מדריך בשביל זה!
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קיבלתי את התוצאות שמופיעות בתמונה שציפרתי. רציתי לשאול מה זה הדברים האלה שמסומנים בצהוב והאם ניתן לתקן אותם ?! עוד שאלה, היה לי הארד דיסק קודם של WD 160gb, וכשהוא התחיל להיות איטי, הייתי רואה דרך speedfan שלאופציה Power on hour count יש אזהרה...מה זה אומר וזה ישפיע גם כן על הדיסק ? אם יש משהו בנוסף שכדאי לדעת כדי לשפר את הביצועים וזמן החיים של הדיסק אני אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אפשר לדעת איזו מהירות יש לדיסק און קיי, יש כאלה שהם איטיים ויש מהירים למרות שכולם USB 2 איך אני בתור לקוח יכול לברר על המהירות שלהם? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקראת קניית לפטופ בקרוב אני מחפש מה תהיה הדרך הטובה ביותר לחבר את ה-HD מהמחשב (הנייח) הקודם בצורה חיצונית. ראיתי שיש בלפטופ חיבור eSata שמעולם לא יצא לי להתעסק איתם אבל הבנתי שמהיר הרבה יותר מ-USB. מחיפוש קצר למדתי שיש 2 סוגים: הרגיל שבו יש צורך בחיבור מתח חיצוני בנוסף לכבל נתונים, והשני שהוא מעיין קומבו eSata/USB שמצריך חיבור אחד בלבד (ואם הבנתי נכון, הלפטופ תומך בו). ניסיתי לחפש קופסה לחיבור חיצוני של הדיסק ב-DX ובחנויות בארץ אבל ממש הלכתי לאיבוד בעניין... מה שאני מחפש זאת קופסה שתתאים לדיסק "3.5 בעל חיבור sata כמובן ושאותה אוכל לחבר למחשב דרך eSata. אם זה מהסוג שמצריך חיבור פיזי אחד מה טוב אבל כמובן שכל דבר יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק מאוד ישן SEAGATE 40 GB ATA IV כתוב עליו ULTRA ATA דגם ST340016A זה הקישור ל חוברת שלו http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/100129212b.pdf היו לי עליו כמה מסמכים חשובים שאני רוצה לגבות איזה מארז זול עם יציאת USB 2.0 מתאים לו ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
היי, לקראת קניית : Samsung EcoGreen 2TB=2000GB Sata HD204UI למטרת איחסון וניגון סרטי HD בעיקר. הצעות שיפור / שינוי ?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
התקנתי 7 ULTIMATE .... עשיתי טעות עם המחיצות..השארתי את C עם קצת נפח ואני מעוניין להעביר אלייה עוד כמה GB. ניסיתי דרך ניהול המחיצות של WINDOWS אבל זה לא הלך..התקנתי גם כמה תוכנות אבל שום תוכנה לא נותת. פרמוט עוד פעם לא בא בחשבון....מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכל החברים. הכונן הקשיח שלי קצת איטי ומדי פעם משמיע קצת רעשים מדובר בכונן:ST31000528AS הרצתי בדיקה עם ה-HD TUNE וצירפתי תמונה אם מישהו מכם יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ולילה טוב! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחופה בתקווה שיש אפשרות להציל את החומר. נכנסתי לניהול במחשב וניהול דיסקים קשיחים ובטעות מחקתי מחיצה DELETE VOLUME הלא נכונה. והמחשב מזהה את הכונן אך אי אפשר להיכנס מבקש לפרמט אותו לפני. יש לי שם מידע ממש חשוב. כמובן שלא אישרתי לו לפרמט את הכונן, מחכה למענה שלכם. יש אפשרות לשחזרו? תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476302.msg4077219#msg4077219 כרגע אני נמצא במצב סריקה הזה: הכונן מזוהה ב- Disk Management כ- RAW 32MB כשהוא כונן של 640GB. איך ממשיכים משם? המדריך לא כל-כך ברור והדברים שיש לי לא תואמים אותו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS או 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ בעיקרון אותם נתונים יש אחד מהם שיותר מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ייתכן המכרז הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 המחיר הזה זול ב-500 ש"ח מהמחירים שראיתי. ואיך אפשר לדעת איזה סוג HDD יושב בתוך המארז? האם הכונן הזה מומלץ למטרת גיבוי? או שיש משהו טוב יותר של 2TB? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמי שיש לו 2 כוננים חיצוניים USB 2.0 אחד בנפח 1TB של VERBATIM (דיסק של WD) והשני בנפח 2TB של SEAGATE FREEAGENT - הראשון לגיבוי מעה"פ והשני לגיבוי קבצי MULTIMEDIA. אני צופה בדאגה כיצד נפח הדיסק הולך ומצטמצם ולכן נראה לי שהכוון הנכון והמשתלם הוא רכישת מארז חיצוני + דיסק קשיח. החיסרון של הכוננים שברשותי הוא החום הגבוה בעיקר ה FREEAGENT ולכן נראה לי שמארז חיצוני מאורר יהיה פיתרון טוב יותר בשילוב דיסק קשיח (שיתחלף כל פרק זמן). לכן, הייתי מעוניין שוקל רכישת מארז יעודי רצוי שיתמוך בממשקים מתקדמים כגון USB 3.0 ו/או Esata + דיסק קשיח 2TB לפחות יש למישהו המלצות לשילוב מוצלח בתקציב עד 1000 ש"ח ??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה זמן ההארדיסק החיצוני באמת יכול להחזיק, אני רוצה לקנות את הכונן Western Digital 1TB WDH1U10000 ואני רוצה לשמר בו מידע למשך שנים רבות, האם יש הגבלה כלשהי לזמן שהארדיסק מחזיק מידע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. יש לי לפטופ ששווק חיים. יש לו דיסק קשיח 120GB, אני מעוניין להשתמש בו עם מארז חיצוני שאני אקנה, עם USB2 ו ESATA. אלה שני המארזים שאני מתלבט בינהם, למרות שכרגע רק את ה SCYTHE יש במלאי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9253 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9963 עכשיו, עד כמה שהבנתי עד היום, במארז 2.5" אין צורך בחיבור לחשמל כי הם מקבלים את המתח מהחיבור USB של הנתונים. אבל לפי המפרטים, אני רואה שיש חיבור למתח שמתחבר באמצעות כבל USB בנוסף לחיבור ה ESATA וה USB להעברת הנתונים. האם החיבור למתח הכרחי רק במידה ואני מתחבר דרך ESATA?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף הארד דיסק שלישי למחשב. עד כמה שאני יודע יש שתי כניסות של דיסקים קשיחים על לוח האם(GIGABYTE GA-G31M-S2L). איך ניתן לחבר 3 HDs בו זמנית?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם , בשעה טובה התחדשתי לפני כשבועים ב HD חדש של סמסונג 103SJ . ההתקנה והכל עבר בהצלחה . העברתי אליו סדר גודל של משהו כמו 300GB . כשאני נכנס לדיסק בפעם -הראשונה- בכל פעם דרך "המחשב שלי" , יש DELAY של בין שניה ל 3 ( תחושה של הערתי את הכונן משינה ולוקח לו זמןלהתעורר , לא קורה בכונן הישן שלי ) . בהתחלה חשבתי ש WIN7 עושה איזה מיפוי של הכונן (INDEXING ) וזה מה שגורם לטעינה איטית יותר . חשוב לי לציין שאחרי הכניסה בפעם הראשונה , המעבר בין התיקיות בכונן חלק לחלוטין . האם יש בעיה או משהו שאמור להדאיג אותי ? תודה , יניב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכונן גיבוי חיצוני,אני מקווה שזה המקום לפרסם אם לא , נא להעביר למקום המתאים. השבוע קניתי verbatim כונן גיבוי - של 500 הכל מצויין שם,ואני מצליח להעביר קבצים והכל בסדר אבל כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים למשל של 16 גיגה - הוא לא נותן לי אומר לי בהודעה שהקובץ גדול מידי. אבל יש לי עוד 400 גיגה מקום פנוי. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורי SATA על הלוח אם ושניהם מחוברים להרד דיסקים. אני מעוניין להוסיף עוד הרד דיסק עם חיבור SATA, וחשבתי לקנות מתאם מ IDE ל SATA אך אני "אפסיד" את המהירות של הכונן. יש אופציות אחרות מלבד מתאמים?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר חודשים קניתי את ה-Samsung HD103SJ, הכונן גורף הרבה מחמאות אבל בעייתי מבחינת Delay, הנה פוסט שמדבר בדיוק על זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476822.0 רציתי לדעת האם גם ב-HD203WI יש את הבעיה הזו ? אם כן אשמח לדעת לפני הקניה, זה מאוד בעייתי לי. תודה מראש, שאולי עריכה : שמתי לב שהכונן המדובר עכשיו הוא HD204UI, מצטער על ההקפצה אבל אשמח לשמוע את התשובה עבור שניהם, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כונן HDD חדש. איך כדאי לפרמט אותו? פורמט מלא או פורמט מהיר (QUICK)? ואיך עדיף לפרמט אותו דרך הממשק של ווינדוס (מקש ימיני ואז FORMAT) או דרך חלון דוס CMD ולפרמט דרכו? ומה הפקודה לפרמט דרך הדוס פירמוט רגיל ופירמוט מהיר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, בסטיקי כתוב שהכונן SAMSUNG HD154UI פחות טוב ופחות שקט מדגמי 1TB ו2TB, עד כמה זה נוראי? אני הולך להשתמש בכונן הנ"ל לHTPC בסלון שכבר נמצא בו WD EADS 1TB, אז ככה שהשימוש לא יהיה מאסיבי מדיי, סך הכל סרטי 1080P. הוא פשוט יקר ב80שקל מה1TB, ו80 שקל ל500GB נראה לי משתלם. אשמח לתשובה עניינית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. בקצרה כונן הישמש להרצת סרטי בלוריי יסבול בגלל היותו מהליין הירוק של ווסטרן דיגיטל לעומת הגרסה השחורה שהינה יותר מהירה? תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח 2TB ורציתי לקנות את ה 203WI אבל אמרו לי בחנות שכבר אין אותו כי יצא לו מחליף ה 204UI באותו מחיר. מישהו יודע אם הכונן הזה מומלץ כמו קודמו? או שכדאי לחפש את ה203WI במקום אחר?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2010 בשעה 19:49:36 טוב, אני יענה על השאלה של עצמי בשביל כולם, ב silentpcreview מבסוטים ממנו יותר מהקודם בעיקר מבחינת רעש:http://www.silentpcreview.com/article1076-page5.html CONCLUSIONS Samsung EcoGreen F4 2TB The newest EcoGreen is a huge improvement noise-wise over the disappointing F3. Measuring only 13 dBA and 15 dBA at one meter when idle and seeking, respectively, the acoustics of the 2TB F4 at last brings EcoGreen parity with Caviar Green. When it comes t…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-