אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה על דיסק קשיח בנפח של 120 GB פחות או יותר... שיהיה כמה שיותר טוב ושלא יהווה בעייה תקציבית כי אני לחוץ בתקציב. תתודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עריכה: טעות שלי. מספר השעות נורמאלי, מה לגבי הנתונים האחרים? HD Tune Pro: ST2000DM001-9YN164 Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 111 100 6 36578936 ok (03) Spin Up Time 95 95 0 0 ok (04) Start/Stop Count 100 100 20 9 ok (05) Reallocated Sector Count 100 100 36 0 ok (07) Seek Error Rate 100 253 30 172393 ok (09) Power On Hours Count 100 100 0 26 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 100 100 20 7 ok (B7) (unknown attribu…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה דיסק קשיח. השאלה שלי היא האם קל להתקין דיסק קשיח ואיך בדיוק או שזה מסובך ועדיף לשלם ולתת ל"מומחים" ?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני עובד עם שני הרד דיסקים שנותנים לי ביחד 200GB אני צריך הרד דיסק חדש והתקציב הוא 500 ש''ח לפי מה שראיתי אפשר לקנות כוננים של 750 עם 16MB בסביבות ה450 לעומת אותם כוננים עם 32MB שעולים יותר אז השאלות הן אלו 1. איך ההבדל בין 16MB ל32MB בא לידי ביטוי בכוננים של 750GB והאם ה32MB שווה עוד 100 שקל בערך 2. איזה כונן 750 יכנס לתקציב של 500 ש''ח ויהיה שקט ואמין ככל הניתן (מערכת ההפעלה תיהיה מותקנת עליו )
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שבועות שהמערכת שלי עובדת לאט (לאחר שנה+ שאני עובד איתה ללא בעיות) לא ייחסתי לזה חשיבות ואפילו מצאתי תרוץ לפרמט, על הדרך קניתי עוד דיסק קשיח של סמסונג דגם: HD103SJ F3 1TB ואת הישן נתתי לקרוב משפחה לבינתיים. להפתעתי האיטיות (המסויימת) עדיין קיימת, לא כמו קודם אבל עדיין מציק שחלונות בדפדפן מידי פעם נתקעים. או תוכנות מסויימות לפעמים עובדות בדיילי קטן. יש ברשותי מחשב דיי חזק (ככה אני חושב לפחות...) ומאוד הופתעתי שלאחר התקנה חדשה נשארתי עם מערכת איטית. מפרט המערכת נמצא מימין. בכל אופן, הרצתי את תוכנת ה-HD Tune וחשכו עיניי. לא צריך להיות מומחה גדול בשביל להבין שיש כאן בעיה רצינית, הגרף פשוט צונך... הכתיבה לא בשביל דיסק קשיח שאמור להיות "המרצדס" לפחות לפי כל ה…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש למחשב בנפח של 500 ג'יגה או 750 אם המחיר לא יהיה גבוה מדי, אני רוצה דיסק פנימי לאחסן סרטי HD סרטים רגילים וסדרות. (יש לי עוד כונן של 160 למשחקים ותוכנות). חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382755 יש דיסקים מומלצים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כונן 2TB של סיגייט, מותקן במחשב פחות מחצי שנה. שמתי לב שהיום (יכול להיות שזה ככה כבר כמה ימים) באופן מפתיע לא מצאתי את הכונן במחשב. בדיקה קלה במנהל ההתקנים מראה שהמחשב קורא את הכונן. בכלי של ניהול הדיסק, רואים דיסק עם 128GB במקום 2T ( למרות שהיה מוגדר עם 2 מחיצות שוות). בהדלקה נשמע שיש 3 צפצופים מהכונן.. כמובן שיש אחריות על הדיסק ואלך להחליף אותו בהקדם. האם כדאי לקחת דגם זהה או לנסות להתעקש על דגם אחר? ( WD BLUE? יש רק 5400 RPM, עד כמה נורא? )
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ש לי דיסק קשיח חדש maxtor dm 10 80g בפירמוט דרך ניהול מחשב נתקע על 99% ולא מסיים .האם יש אשור לחשד שלי שהוא דפוק או אפשר לעשות משהו אחר תודות למשיבים
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי דיסק קשיח 2 טרה ( W.D MY PASSPORT ) מ ksp העברתי אליו קבצים והוא התחיל לרעוש ולתקתק. האם הדיסק דפוק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח חדש וכשקיבלתי אותו ראיתי ששנת הייצור שלו היא תחילת 2017. החשש שלי הוא שאולי ישנה סיבה שהוא ישב זמן רב אצל היבואן/חנות. האם הדבר עלול להשפיע על האמינות ואורך החיים של הדיסק? לבטל עסקה? או לא לחשוש ולהתקין? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. כהמשך ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493886.0. קניתי כונן פנימי חדש של WD בגודל 1TB. חיברתי אותו למקום שבו היה הכונן הקודם שנפטר. הדלקתי את הכונן וחיברתי למחשב. המחשב משמיע צלצול של חומרה חדשה שחוברה, אבל לא מציג את הכונן במחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ובחיבורים של ה USB כן מופיע חדש USB Mass Storage או משהו כזה שנעלם כאשר כיביתי את הכונן. ניסיתי להתקין EXT2IFS בשביל לראות בהתקנה אם הוא רואה אותו, וכן, הוא רואה כונן חדש Free Space 932GB אבל אין לי אופציה לשייך לו אות חדשה. צריך אולי לפרמט אותו בדרך כל שהיא? איך אני עושה שהוא יוצג במחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם לדעתכם המוצר הזה שווה רכישה? מדובר בדיסק חיצוני שמבוסס על טכנולוגייה חדשה . מצד אחד מדובר במחיר מפתה עבור נפח איחסון שכזה , אולם מצד שני אני חושש להיות שפן ניסיונות של טכנולוגייה שעלולה להיתגלות כלא אמינה בעוד שנה ואז לא רק הכסף ילך לעזעזל , אלא גם הקבצים שלי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22750
-
- 63 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את הדיסק אחרי שהמליצו לי עליו ואני רוצה לדעת אם המהירות תקינה בנצ'מרק מהWD שלי, ובנצ'מרק מהסיגייט החדש: הכל בסדר? מה זה random access time? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו ראה ביקורת על המוצר הזה? אפילו באתר של סאמסונג לא ניתן למצוא עליו מידע. ניתן לרכוש אותו בארץ ב210 ש"ח. (משאיר לכם למצוא לבד מי מוכר את זה. לא רוצה להישמע כמו אחד שמפרסם חנויות)
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
טוב זה שילוב של כמה בעיות.. אנא הסכיתו ושמעו, אני אספר את כל הסיפור, כדי שלא יהיו שאלות מיותרות. אני לא יודע כמה רחוק ללכת.. נתחיל פה: היו לי 38 ג'יגה, רציתי עוד, רציתי הרבה עוד ;D קניתי 200GB של WD.. אם תרצו דגם מסוים תגידו (אני לא חושב שעקרוני לסיפור) חיברו לי אותו, הגיע הביתה הדלקתי, נכנסתי ל My Computer ו.. אופס, הוא לא שם. ובביוס הוא זיהה אותו. ניסיתי להתקין דריוור וכל מיני, עידכנתי לSP1, לא עזר... האח הגדול והמבין שלי חזר מקורס קצינים אחרי שלושה שבועות שלא היה בבית (אני מספר יותר מידי דברים שלא קשורים..) החליט לנסות להתקין SP2 ישירות לכונן החדשה, באותו זמן התקנה הדיסק הקשיח היה מנותק. ההתקנה עברה בהצלחה, ונכון לאותו רגע רגע היתה בעל 200GB חדישים. הוא כיבה מחשב הכניס…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי לא מזמן פתחתי גם נושא במפרטים אבל אחרי שבחרתי מפרט אחד מאלו שהמליצו לי דוד שלי הסביר לי משהו על הדיסק הקשיח ועכשיו אני חושב גם להחליף את זה אז חשבתי שזה יותר מתאים לפה.. תראו אני כנראה הולך לקנות את הדברים הבאים (לא מחשב חדש לגמרי) : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BO Motherboard: Asus P4800 Intel 865PE Motherboard (HT, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory X2 Case: Enermax CS-3181L-BBS HEC 300W PSU עכשיו.. החלפת הדיסק הקשיח לא היה בתכנון אבל בן דוד שלי הסביר לי משהו על ה- 8M RAM Cache 7200 RPN. (מה שהוא רשם לי..) הבנתי בערך למה הוא התכוון.. בקיצור יש לי כרגע דיסק קשיח של 60GB והוא אמר לי שאין לי בכל…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB. הדיסק הוא בעיקר למטרת גיבוי אך אקח אותו איתי מדי פעם לצבא בשביל לצפות בסרטים וכו'... חשבתי על הכונן הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30636 Seagate 2TB STAC2000300 FreeAgent GoFlex שעולה 770 שקל מסדרת goflex שיאפשר לי בעתיד לשדרג את היציאה שלו (usb3,firewire3,esata..) במחיר נמוך מאוד, מה שנראה לי מצויין... אשמח לשמוע חוות דעת על הכונן...
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום. אודה להמלצה לדיסק קשיח חיצוני, לשם גיבוי. מהן המהירויות הנהוגות כיום (זמני קריאה וכתיבה)? האם יש צורך לחברו לחשמל? בכל אופן אני מעוניין בכונן (רצוי 500GB) בתקציב של עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
המחשב שלי די ישן 256MB OF RAM 1.7 MHZ מעבד ו 35 גיגה זיכרון אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני כמה יעלה לי בערך של 40 גיגה?(והאם זה בא אם מאורר אם זה משנה ) ואך הדיסק קשיח החיצוני מתחבר למחשב?דרך USB ? תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אחרי התלבטות ארוכה בין צורב DVD חיצוני לדיסק קשיח חיצוני החלטתי לקנות דיסק קשיח של 250G או 300G אני צריך עזרה בהחלטה איזה חברה/גודל מומלץ? שמתי לב שמקסטור הכי זולים,אבל איך האיכות של החיצוניים שלהם? הגדלים האלו אינן נמכרים בהרבה חנויות, האם זה מעיד על בעייתיות מסוימת? לאיזו אחריות אני אמור לצפות - שנתיים או שלוש?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי דיסק של טושיבה מחובר לסטרימר עבד טוב עד אתמול. היום גיליתי שהתחמם בצורה קיצונית אחרי שהתקרר אינו מעלה קבצים .חיברתי למחשב שגם לא קורא את הקבצים נותן הודעת שגיאה שצריך לפרמט את הדיסק. מה עושים כדי לא למחוק את כל הקבצים? האם יש פירמוט חלקי ,שיאפשר להעלות את הקבצים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשבוע האחרון וכיום אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח שיש אותי לגיבויי קבצים חשובים שלי + ישמש את שאר מחשבי הרשת שלי להעברת קבצים + שיתוף קבצים ברשת. אשמח לשמוע המלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני של 500 ג'יגה (מאמין שיספיק לי הנפח הזה). הדיסק חייב להיות אמין, בכל מובן המילה, אני הולך לאחסן בו גיבויים של קבצים נורא חשובים לי, של העבודה השוטפת שלי, אז שלא יהיו בעיות אמינות בעתיד הרחוק ובטח שלא הקרוב. חשוב שיהיו לו את שלושת החיבורים USB eSata ופיירוור (משהו כזה - לא יודע איך רושמים). דבר נוסף חשוב, הדיסק הולך לשבת לי בחדר אז שלא ישמיע רעש בכלל. אשמח לשמוע המלצות מאנשים שיש להם ניסיון עם דגמים שמתאימים לדרישות שלי. סכום לא מהווה שיקול פה, העיקר שיתאים לביצו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום צהוריים טוביים אני מתכוון לקנות דיסק קשיח חיצוני לחיבור לסטרימר מתלבט בין כמה דגמים אשמח לעזרה 1 . S2 Portable 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2722 2. Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7245&CatCode=405 3. Elements Desktop 1TB 3.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6210&CatCode=405 ועוד 2 שאלות באתר היצרן מצוין שהדגם הזה Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 הוא גם USB3 במפרט בחנות מצוין רק USB2 שאלה שנייה כמה חשמל בערך לוקח דיסק קשיח עם חשמל כיאלו כמה כסף זה יוצא תודה צוהריים טובים
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני נוהג להוריד הרבה מהאינטרנט יש לי דיסק של 500 GB סתום בידע שאני צריך לגבות אני מחפש אופציה זולה עם אופק לעתיד- ז"א משהו שיחזיק מעמד (המחשב ישן חיבור IDE) אני מתבלט בן דיסק חיצוני בגודל 500-2000 או לחלופין ללכת על כונן של בלו ריי (אם כי לא ברור לי מה גודל הדיסקים שם - כמה הם יכולים להכיל - אני יודע שמדיה עולה כ- 60 ש"ח) מה ההמלצה שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-