עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by liron_e,

שלום, אני צריך המלצה איזה הארד דיסק לקחת. התקציב הוא עד 500 שקל ואני רוצה הארד דיסק עם 1 TB. הלוח שלי תומך בחיבור של SATA 3Gb/s. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by galit2ha,

אהלן, אני מתכננת לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסן את מאות הג'יגות של סרטים וסדרות שחנקו לי את המחשב. רציתי לשאול אם כונן קשיח יכול להתחבר לדיוידי כך שהדיוידי ממש יקרא ממנו את התוכן (כמו שקורה כשמחברים DOK פשוט?) ואם כן, מה הקריטריונים שאני צריכה לבדוק כשאני מחפשת דיוידי וכונן. תודה ואחלה יום גלית

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. זה מצב הכוננים הקשיחים שלי כרגע: 3.5" - 160GB - 7200RPM - SATA (הכונן המקורי, כאן מותקנת מערכת ההפעלה) 2.5" - 160GB - 5400RPM - SATA (כונן של מחשב נייד חדש שנהרס) 3.5" - 80GB - 7200RPM - IDE 3.5" - 40GB - 7200RPM - IDE (ישן מאוד) אם אני משאיר את כולם מחוברים תהיה לי פגיעה בביצועים של המחשב? הרי אני לא משתמש בכולם יום יומי איזה מהם אפשר להשאיר?

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by kalimero1234,

DVR-S18LBK DVD±RW x22 Black Sata או DRW-22B2S DVD±RW x22 Black Sata איזה עדיף?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  6. Started by card,

שלום יש לי את הדיסק של Hiren BootCD, שהוא מאד שימוש, בעיקר בשביל התוכנה Ghost. אני משתמש ב-Ghost המון(בגרסאת ה-DOS שלה, לא בגרסא שמתאימה להפעלה כש-Windows רץ). החסרון היחיד עם Hiren BootCD, הוא שאני כל פעם צריך ללכת דרך אותם תפריטים, ולבחור את אותן אפשרויות. הרבה עבודה מונוטונית. הייתי רוצה ליצור לעצמי CD שהוא Bootable, או DOK שהוא Bootable, ואז לשים ב-Autoexec.BAT שורת הרצה של GHOST.EXE עם כל הפרמטרים שאני צריך, כך אם אני מכניס את הדיסק/DOK למחשב, ועושה Restart, הכל ילך אוטומטי ויפה בלי שאני אצטרך לעשות כלום. ועכשיו השאלה.. בשביל ה-scenario המתואר כאן, מה עדיף: Bootable CD או Bootable DOK? תודה עומר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by XpHunTeR,

צריך המלצה לדיסק און קי 16GB מיועד להעברת סרטים ולחיבור ל DVD כדי להציג דרכו סרטים. אשמח לקבל משהו משתלם, ואם אפשר אז שיהיה מפה: (לא חייב) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by card,

שלום יש לי DOK יחסית ישן, של M-Systems. ה-DOK הוא בגודל 128MB (מה שמגלה את גילו - הוא משנת 2003). ה-DOK תקין לגמרי. ניסיתי לפרמט אותו בצורה שכוללת BOOT, ואז לעשות BOOT ממנו, אבל הוא פשוט לא עשה BOOT. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא שהלוח אם שלי לא תומך ב-BOOT.. לפני כמה חודשים החלפתי מחשב, לוח אם חדש כמובן, תומך בהכל.. ועדיין ה-DOK הזה לא עושה BOOT. אז האם יש דבר כזה DOK-ים ישנים שפשוט לא יעשו BOOT? או שיש משהו שאני צריך לעשות אחרת, כדי שהוא כן יצליח לעשות BOOT.. (אם היה לי פה עוד DOK, חדש יותר, היה אולי קל יותר לבודד את הבעיה.. אבל בינתיים אודה לכם אם יש לכם נסיון עם זה.. למשל אם קרה לכם שאתם כן יכולים לעשות BOOT מ-DOK חדש יותר, אבל DOK ישן לא יתן לכם, גם אם תעשו הכל מושלם כולל …

• 49 תגובות
    • 8.8k צפיות
  9. Started by yuvalm2,

שמעתי שקיימות קופסאות, שאתה שם בתוכן כונן קשיח פנימי, ומתחברות למחשב בחיבור USB. (והופכות בעצם את הכונן לכונן חיצוני, בלי שאצטרך לפתוח את המחשב) ראיתי מתאם USB ל-SATA, אבל רציתי משהו אסתטי יותר, שידמה לכונן קשיח חיצוני. האם קיימים דברים כאלה, ואם כן - כמה הם יעלו?

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by ballcall2,

חברה אני בהתלבטות גדולה עם לקנות כונן ssd בחו"ל (ארה"ב). שם זה יוצא לי הרבה יותר זול, אבל בכל זאת כונן טוב של 120gb עולה שם מעל 200$. שווה את זה? חשבתי אולי על ה-vertex 2, למישהו יש התנסות עם הכונן הזה, או כונן דומה מבוסס sandforce? או שעדיף להשקיע על כונן כמו crucial c300 שנותן מהירויות קריאה מטורפות, אבל הבעיה היא שאין לי לוח תומך sata3 אז הוא יעבוד על sata2. אני לא רוצה את הכוננים של אינטל, כי הם הרבה יותר איטיים... תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם. אני מחפש זכרון נייד 8-16GB מחיר עד 250שח. חשבו לי שיהיה עמיד, אני רוצה לחבר אותו לצרור מפתחות. זתומרת עמיד לזעזועים, מכות, נפילות, שריטות וכו.. תודה רבה. אין בעיה להזמין מאיביי אם יוצא יותר משתלם (ככה שזה לא חייב להימכר בארץ)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by togi,

שלום, יש לי USB של 32GB של SANDISK. אני ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS ללא הצלחה. אני מצליח רק ל FAT32. קודם כל אפשרתי את האפשרות שיש ב DEVICE MANAGER: ואז ניסיתי בדרך הרגילה של מקש ימני על ו"אתחל" ללא הצלחה: אז פירמטתי אותו ל FAT32 וניסיתי הפעם דרך השורת פקודה (כמובן שהרצתי את השורת פקודה כאדמין) גם ללא הצלחה: ניסיתי גם עם HP Disk Storage ללא הצלחה. האם יש לכם עוד רעיון?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by card,

שלום פעם הייתי רואה מידי פעם DiskOnKeys שיש להם מתג שמאפשר לעבור למצב של קריאה בלבד, כך שאפשר לחבר את הDOK למחשב זר, ולא לדאוג שהוא יקבל איזה וירוס משם ואז ידביק את המחשב שלנו בבית.. לאחרונה אני לא רואה DOK-ים כאלה עם מתג כזה.. לפחות לא של SanDisk או Kingston.. מישהו יודע למה? ומישהו יודע איזה יצרנים כן שמים מתג כזה? אני לא מבין למה הפסיקו עם זה, זה מאד שימושי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שני כוננים זהים בנפח הנומינלי. האחד מהירות סיבוב 7200 מטמון 16MB השני מהירות סיבוב 5400 מטמון 32MB. השימושים לא לכונן שעליו מחיצת מערכת ההפעלה והתוכנות (SYSTEM, BOOT) אלא לכונן פיזי נפרד לקבצי המשתמש ומסמכיו. : א. כללי, משרדי, וכד'. ב. תוכנות תיב"מ, גרפיות. ג. איחסון קבצים לעת הצורך והשימוש - למשל צפיה בסרט , שמיעת מוזיקה, וכד'. מסמכים שנקראים בעת הצורך ולא כעבודה שוטפת. ד. איחסון וגיבוי קבצים, העברה שבועית של קבצים לגיבוי בעזרת תוכנה מתאימה - מחסן שיחובר בהתקן חיצוני בחיבור USB (מחשב קיים, USB3 לא רלוונטי) . המחיר אינו רלוונטי כרגע. השיקול הוא העדפת מהירות סיבוב לעומת גודל מטמון, או להעדיף להפך? איך הייתם בוחרים בהנחה שניתן לקנות כמה כוננים בהתאם לשימוש והיעוד? ומ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BENNY-L,

ההארדיסק לאמופיע בשום מקום שנמצא בתוך וינדוס בביוס הוא קולט אותו גם אחרי צקדיסק ואלאמופיע הארדיסק של ווסטרן 1 גיגה ירוק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום למומחים, מאחר והדיסקים היום הולכים וגדלים בנפחים, ומשתמש הבייתי יש כבר דיסקים בגודל של 3T רציתי לשאול מה היא הדרך הנכונה לדעתכם להשתמש בדיסק שכזה. אם נתייחס לתקלות אפשריות של דיסק כבר לא נגיש או דיסק נגיש אך בכניסה לספרייה מסויימת המחשב נתקע וכו (שאר התיקייות במחיצות אחרות נגישות), מה עדיף? לחלק 3T להמון מחיצות? להשאיר ללא מחיצות כלל? אולי למעט? מה הדרך הנכונה להשתמש בדיסק בעל נפח שכזה? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אז לאחר שהצלחתי להתגבר על הבעיה הקודמת שהPS3 לא זיהה את הכונן נתקלתי בבעיה חדשה את העניין של הזיהוי הצלחתי לפתור ע"י חיבור הPS3 דרך מפצל USB 2.0 לכונן קשיח וסוף סוף זוהה הכונן הבעיה שלי כרגע היא כשאר אני מקרים סרטים מהכונן הסרט קופא יש ירידה די דרסטית של פריימים השאלה האם זה נגרם בגלל המפצל USB ? או שיש בעיה במערכת קבצים ולכן האיטיות ? הכונן כמובן מפורמט לFAT32 דרך תוכנת ACRONIS של WD תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by efee123,

אם אני רוצה להתקין win7 על כונן נייד 500gb שמתחבר בחיבור usb ושאני אוכל לעשות ממנו boot בכל מחשב שאני רוצה. זה אפשרי? תודה!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7981 זה פחות או יותר מה שהם רושמים, היתי שמח לדעת אם זה שווה לתח* או שזה באמת משהו חיוני ונחמד

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי חברים, תכנית בערוץ 2 על הדרכים לשחזור מידע וגיבוי נכון של החומר http://reshet.ynet.co.il/Shows/Lihiot_tov/videomarklist,174274/ צפייה מהנה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by adis,

שלום לכולם יש לי דיסק WD AAKS 750GB 3.5 7200rpm שאני רוצה להשתמש בו כדיסק חיצוני למחשב נייד למחשב הנייד יש eSATA ו USB3 האם משנה האם החיבור של המארז יהיה eSATA או USB3 ? מהירות, התחממות, צריכת חשמל... אני נוטה לבחור במארז עם USB3 כדי שאוכל מדי פעם לחבר את הדיסק גם למחשבים אחרים. האם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים ? תודה עדי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. יש איתו בעיות בעיקר שאני מוחק קבצים גדולים לוקח להם מעל דקה להמחק שאני רוצה לראות על תקיה מסויימת מה הנפח שלה לוקח לזה הרבה זמן עד שהוא קורה את כל הנפח בקיצור איטיות. אחי קנה את הגרסה הירוקה והוא אמר לי שהוא קיבל עם הקשיח תוכנה שהחברה ממליצה להריץ אותה .ולתענתם ללא הרצת התוכנה הביצועים של הקשיח ירדו. יכול להיות שגם אני קיבלתי את התוכנה הזאת ולא שמתי לב. השאלה האם זה בגלל שלא הרצתי את התוכנה או שיש לי בעיה בדיסק הקשיח?.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by natan805,

1}חשוב לי שהקשיח יהיה כמה שיותר קטן וקל שנכנס לכיס בקלות 2}חברה טובה ואמינה 3}מהירות זה לא מה שממש חשוב לי אבל שיהיה בהתאם למחיר 5}לא פחות מ250 גיגה. אם במחיר הזה ועם הדרישות שדרשתי לע"ל אפשר יותר נפח אז עדיף אבל לא על חשבון הדרישות . {זאת אומרת אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן עם 250 גיגה מאשר 500 גיגה וקשיח גדול יותר אבל אין לי בעיה שיהיה על חשבון מהירות} 6}שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באמצעות usb בלבד ושאני לא אצטרך חיבור נוסף לחשמל. אם קיים קשיח שמומלץ לי להעלות מעט את התקציב בשבילו אהיה מוכן להעלות אפילו ב100 ש"ח {לדוגמא בשביל נפח גדול יותר או קשיח קטן יותר}

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by The Winter King,

האם המפרט שלי יכול להחזיק דיסק חיצוני בלי חיבור חיצוני לחשמל (של ההארד דיסק)?

25. שלום, קודם כל ארצה לתת מילה טובה לאנשים שארגנו את המידע בפורום זה ושעמלו על כך - כל הכבוד. יש ברשותי מסך טלוויזיה חדיש סמסונג לד שאפשר לחבר לו אמצעי איחסון חיצוני באמצעות USB ובכך להציג מדיה מהכונן. ארצה לקנות אמצעי אחסון חיצוני (של אחת מחברות הכוננים / לקנות מארז חיצוני ולשים בו כוננים) של 2TB. הקטצ': בנוסף למסך טלוויזיה שחייב בחיבור USB ישיר מאמצעי האחסון, ארצה לשתף את אמצעי האחסון ברשת, לחבר אותו בכבל RJ-45 (LAN) לראווטר ושזה (האמצעי אחסון) יקבל כתובת IP וישמש כ-Network Drive ב-PC. (כמו כן אמצעי האחסון ברגע שיהיה בעל כתובת IP ברשת הביתית יחובר גם למזרים מדיה) שאלה 1 מה המוצר שנותן לי את האפשרות גם להתחבר לטלוויזיה ב-USB (כמו כל כונן חיצוני פשוט) וגם להתחבר לרשת…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.