אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם יש לי דוק שיש עליו מלא עבודות לאוניברסיטה היום בערב ניסיתי לפתוח את אחד הקבצים והוורד רושם לי שהקובץ פגום , ניסיתי להעבירו למחשב מהדוק והוא רושם לי שבגלל שגיאה מסוימת לא ניתן להעבירו. קבצים אחרים זה עושה אותו דבר או שאם הוא פותח אותם זה בג'יבריש, ניסיתי לתקן דרך הוורד וזה לא נותן כמו כן ניסיתי לבצע סריקת שגיאות דרך הווינדוס להתקן והוא רושם שאי אפשר לבצע. אודה לכם אם תעזרו לי כי זה מאוד חשוב לי כל הסמסטר שלי נמצא שם תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי דיסק או קיי שכאשר מכניסים אותו נפתח 2 כוננים חדשים , איך משלבים אותם? (אחד מהם קטן של 3 מגה והשני זה שאר הדיסק) תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להזמין מארה"ב דיסק און קי או אמצעי אחסון אחר...אני לגמרי בור בנושא אבל רק יודע שהדיסק או קי שאני קניתי באופיס דיפו לא מאפשר לי לאחסן עליו כמעט כלום, מחפש משהו איכותי עם זיכרון גדול כדי לגבות קבצים חשובים שיש לי על המחשב... מאד אשמח לעזרה...המון תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי דיסק און קי 64gb אני רוצה שישמש אותי ככונן גיבוי האם אפשר להשאיר אותו מחובר קבוע למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות דיסק און קי חדש USB 3 של 64GB מ KSP איזה אחד כדאי לי לקנות מבחינת מהירות כתיבה? (ה EXTREAME יקר לי מידי..)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אשמח לדעת מה ההבדלים מבחינת מהירות בין usb 2, usb3 וכו' (איזה עוד קיימים?) ואיך אני יודע אם המחשב שלי תומך בהם? בנוסף, מה האופציית אחסון הכי אמינה? (דיסק און קי, דיסק קשיח נוסף וכו')
-
- 37 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי דיסק און קי של memo race store&go 2GB, יש עליו מידע שאני מאוד צריך. לפני כמה זמן הוא נדפק ובכל מחשב שאני שם אותו המחשב קורא אותו אבל הוא מופיע כ 0 בייט. מישהו נתקל בזה בעבר? יש רעיון איך מסדרים את זה (אני מאוד צריך את המידע מבחינתי לזרוק אותו אחר כך לפח)?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי דיסק און קי חדש של 128GB, זמין 117GB(לא של חברה מוכרת-סיני פשוט) אני רוצה לאתחל אותו למערכת קבצים של NTFS(הוא כרגע ב exFAT) אך לא ניתן- ל windows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול. ל exFAT הוא ממתאחל בלי בעיה. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלה הזו.. אני רוצה לקנות DOK בגודל של 16 ג'יגה, אבל אם אני לא אוכל להעלות אליו קובץ ששוקל יותר מ 4 ג'יגה (המגבלה של FAT32 ) אז בעצם אין לי מה לעשות עם הדיסק און קיי... ככה שזה קריטי בשבילי... U3 וכל הפיצ'רים של ה DOK לא מעניינים אותי. אני בסה"כ רוצה להעלות קבצים גדולים (נגיד 12 ג'יגה לקובץ בודד) לדיסק און קיי. אז בשורה התחתונה: האם אפשרי לפרמט DOK בשיטת NTFS ? תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
שאלת תם, יש כזה דבר דיסק און קי בנפח של 1 TB ? הזמנתי כזה באפליקציית הקניות WISH (למי שמכיר) זה אמיתי 1 TB ? או שעובדים על אנשים בעיניים? "בזבזתי" עליו 60 ש"ח. נראה לא אמין במיוחד אני יודע... הלכו 60 ש"ח לפח.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב עם חיבור USB שמחברים אליו כונן חיצוני והוא משתף אותו ברשת, רציתי לשאול אם מישהוא מכיר יצרן ודגם מסויים של דיסק און קי שיכול להתאים לתפקיד, הדיסק און קי יהיה מחובר קבוע ותמיד יפעל תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי דיסק און קי בנפח 64GB, איך אפשר לדעת אם הדיסק און קי הוא תומך ב usb 3.0? חיפשתי במנהל ההתקן של ה usb אך לא מצאתי משהו שיכול להעיד על כך תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא קניתי עד עכשיו דיסק און קי כמו שהומלץ לי כי לא הרגשתי לנכון להוציא על זה מעל 100 שקל , אבל כרגע אני חושב על כן להוציא ,עדיין לא בטוח בזה. http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-5752-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-SanDisk-Extreme-USB-3-0-Flash-Drive-32GB-245MB-s.aspx לבין http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-3624-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-SanDisk-Cruzer-Extreme-32GB.aspx למה היקר יותר הוא פחות 190MB/s והזול יותר הוא 245MB/s ולמה לאותו דוק כתוב בKSP אחריות לכל החיים? האם זה של KSP האחריות "לכל החיים"? ומה כדי : http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=1607…
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הבאתי מסין דיסק און קי 400 ג'יגה (ארבע מאות ג'יגה). לאחר שהורדתי אליו קבצים ותמונות ארעה בו תקלה ולא ניתן לצפות בהם או למחוק אותם. כל הדרכים לביצוע פורמט לא הצליחו. במקביל ניתן להמשיך ולהוריד ולשמור עליו חומר נוסף. האם למישהו יש רעיון כיצד לפרמט אותו ? (ניסיתי דרך הדוס, בעזרת ווינדוס ותוכנות למחיקת קבצים ולא הצלחתי)
-
- 23 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
http://www.winnerdeal.co.il/deals/%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%90%D7%95%D7%9F_%D7%A7%D7%99?aff_id=134 נראה חשוד, לא ראיתי בKSP שום דבר שמשתווה לזה. סביר שזה לגיטימי? אפילו אם קצב ההעברה הוא לא להיט, זה נראה די אטרקטיבי.
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קי SanDisk Extreme USB3.0 32GB, התקנתי עליו Windows TO GO בעזרת המדריך הזה למרות שהדיסק און קי לא תומך מבחינת מיקרוסופט. השאלה שלי היא כזאת, איזה דיסק און קי 64G USB2.0 מהיר יש שיוכל להריץ Windows TO GO כמו שצריך? תודה, חנן.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/item/2014-new-Wholesale-price-pen-drive-8-gb-usb-flash-drive-16-gb-and-32-gb/2036447153.html?s=p 10 דולר ל64GB. כשבארץ זה עולה איזה 300 שקל. יש פה איזשהו קאצ' או שללכת על זה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
באחד מאתרי הקופון יש את המבצע הנ"ל. http://www.bigdeal.co.il/?ui=13766 אני מנסה להבין אם זה שווה או שיש איזה קאץ' כלשהו. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רואה בKSP דיסק או קיי 8 ג'יגה ב 60 שקלים Super Talent Express Duo 8GB USB3.0 וזה ב 64 שקלים SCanDisk Cruzer 8GB כרגע אין לי לוח אם שיש לו USB 3 אבל עוד שנה יהיה עכשיו לשאלות 1. זה נכנס לכל כניסת USB רגילה 2 או 1 2 . יש לי מדפסת משולבת ורציתי לדעת אם תהיה לה בעיות בקריאת דברים מ USB 3?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי את הנ"ל לא די מזמן. והצטערתי שלא קראתי תגובות לפני.. זכרון נייד USB SanDisk Cruzer Blade 16GB מאוד מאוד מאוד איטי! ניתן אולי לעשות משהו,כדי להאיץ את קצב העברת הנתונים?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ישלי דיסק און קי של סאן דיסק, המיני קרוזר שלהם ומשום מה כשאני מנסה להעתיק אליו קבצים, להעתיק ממנו קבצים או לפרמט אותו אני מקבל הודעת שגיאה שהתקן הקלט/פלט (או משהו כזה) לא תקין... יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה או ממה נובעת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום. איך אפשר להגדיר דיסק און קי, שיופיע במחשב כדיסק מקומי ולא כדיסק חיצוני (התקן אחסון נייד)??? יש לי דיסק און קי אחד שמוגדר לי ככונן קשיח בכל פעם שאני מחבר אותו אבל אין לי מושג למה ואיך זה קורה...
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מכניסה את הדיסק און קי מסוג sandisk למחשב האור הכתום מתחיל להבהב לכמה שניות ואז האור נכבה כלומר הוא מזוהה לכמה שניות ואז לא מזוהה. המידע בדיסק און קי מאוד חשוב לי וביררתי בחברות שיודעות לשחזר מידע מה המחיר לשיחזור ואמרו לי שזה בסביבות 1000 ש"ח. האם יש משהו לעשות לפני שאני פונה לחברה שיודעת לשחזר את המידע ולחסוך את הסכום המטורף שהם דורשים? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי SanDisk. כאשר אני מחברת אותו למחשב האור שבו נדלק לכמה שניות ולאחר מכן האור שבו נכבה והוא לא מזוהה ע"י המחשב. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם ניתן באיזו שהיא דרך להציל את הנתונים שבו?
-
- 9 תגובות
- 11.6k צפיות
-