עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yair23,

אני קצת בדילמה איזה צורב עדיף : (שלושתם במהירות של 52X32X52X) LG 52/32/52 Bulk CD-RW + Software ב 213 ש"ח http://www.pchardware.co.il/docs/pd-734322053.htm Sony 52/32/52 Bulk CD-RW ב 204 ש"ח http://www.pchardware.co.il/docs/pd-303871100.htm BENQ - 52X32X52 ב200 ש"ח http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=577940&LEVEL=SK&PR=QO4&SID=2B3D7KDHSDP88LP6VQ9XG3H042S197K2 איזה עדיף ? מה ההבדלים ביניהם ? (אם יש)

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by ccc,

המצב כרגע: 2 כוננים של 500 ג"ב האחד - מחולק ל2 מחיצות, אחת ווינדוס, אחת מידע. השני - כונן גיבוי לכונן הראשון. המקום בכונן הראשון נגמר לי, וכונן הגיבוי הוא למטרות גיבוי של הכונן הראשון בלבד. מה שחשבתי: לקנות דיסק קשיח של 1TB כדיסק גיבוי, ולאחד את הכוננים הנוכחיים ככונים עיקריים. השאלה היא: האם ניתן לעשות MERGE ל2 כוננים שונים ? איך זה משפיע על המהירות וכו' ? יש לציין שאני מנסה לאחד מחיצה אחת מההארד דיסק הראשון ואת כל ההארד דיסק השני. תודה !

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  3. אז אני כבר דיי הרבה זמן בוהה בכונני האחד טרה בייט ומצד אחד יש את הf3 המהוללים של סמסונג במחיר נחמד של 310 ש"ח ומצד שני יש את הST310005EXD101-RK של seagate שמגיע כבר בתוך מארז חיצוני במחיר של 305 ש"ח יש הבדל גדול בין הכוננים שעדיף לקנות את הסמסונג ולהשקיע עוד שקלים במארז חיצוני או שאפשר ללכת על הסיגייט בראש שקט?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by אורתוגונלי,

מישהו מכיראת הדיסקים לצריבה (CDR רגילים) שהם קטנים פיזית, כלומר בצורת עיגול, רק הרבה יותר קטנים, ומתאימים בדיוק לחלק העיגול הפנימי של כונן ה CD במחשב, ויכול לתת לי מעט פרטים עליהם ? איזה נפח הם מחזיקים, כמה הם עולים, האם פרט לנפח יש דברים שונים נוספים בינהם לבין ה CDR הרגילים, כמה עולה, איפה קונים וכו'. תודה

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by asvg,

שלום יש לי שאלה לגביי אחד המדריכים שנכתבו באתר שלכם לגבי יצירת דיסק און קיי בר איתחול פעלתי לפי אותו מדריך ובאמת הדיסק און קיי נהפך לבר איתחול במצב דוס ורשום שם שעכשיו אפשר להעתיק אליו תוכנות שעובדות במצב דוס, כל התוכנות שהעתקתי וניסיתי קבלתי הודעה שהם עובדים תחת ווינדוס אילו תוכנות אני אוכל להעתיק לו שיעבדו במצב דוס כפי שרשום במדריך ??? אני אביא קישור לאותו מדריך תודה לעוזרים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389258.0

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by asvg,

שלום יש לי בעיה באחד הדיסקים הקשיחים במחשב [יש לי 3 ] הבעיה היא כך : אחד הדיסקים פשוט נעלם כלומר שפותחים את המחשב שלי הוא לא נמצא וגם לא באשף ניהול הדיסקים של ווינדוס עד לפני יום אחרי רסטרט למחשב היינו רואים אותו , והיום הגיע למצב שבכלל המחשב אף פעם לא מזהה אותו ובנוסף כשהוא מחובר ללוח אם המחשב לא עולה עד שניתקתי אותו מלוח האם אז המחשב עלה , ניסיתי להחליף כבל SATA נתונים חדש , שיניתי את חיבורי ה-SATA לדיסק ביציאות אחרות בלוח האם , החלפתי כבל חשמל שנכנס לדיסק בכבל אחר מהספק ולא עזר כלום . כעבור יום חיברתי שוב את הדיסק הבעייתי למחשב ,הוא זוהה בביוס , המחשב עלה , שפותחים את המחשב שלי רואים אותו אבל שניסיתי להעתיק אליו קבצים הוא נתן הודעת שגיאה צילמתי אותה אבל חבל שאי אפשר לה…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by rafi_d,

עכב תקלה בדיקה בדיסק 500G שלהם - החלפתי ל1T תמורת הפרש כספי של 150 ש"ח. הדיסק הוא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739191 מפרט: MK1059GSM וסקירה כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/2.5-inch-12.5-mm-9.5-mm,2623.html (ראו עמ 3 בכתבה) מבחינתי - ממשק הSATA הוא חשוב , גם כדי לאפשר ביצועים טובים ובעתיד אולי שימוש גם כBOOT דיסק. מה דעתכם עליו כללית ? האם היותו טיפה "שמן" יותר משמעותי ? יש לו נורית שמהבהבת בעת מעבר נתונים. כעת, ה"תקלה" שאני רואה בו כעת - שהיא אינה מהבהבת בחיבור SATA אלא רק בעת חיבור בUSB. שווה להחליף בגלל זה ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by segevgabay,

האם יותר טוב להתקין על הארדיסק 10,000RPM מערכת הפעלה למרות שהוא לא בא בנפחים גדלווים? או עדיף על 7200 RPM?? שהוא בא בנפחים גדולים?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by ha,

אני זקוק לדיסק חדש של 2TB לאיכסון מאסיבי (סרטים, מוסיקה וכו') ובזמן האחרון ראיתי כאן דעות שונות למספר דיסקים בנפח הזה. אשאל שוב (כפי שנשאל כבר בזמן האחרון...), מהו הדיסק המומלץ לאיכסון בנפח של 2TB? הפרמטר החשוב ביותר לי הוא אמינות, (לא קל לגבות כל כך הרבה נפח) לאחר מכן כל שאר הפרמטרים (מחיר, מהירות, חום וכו').

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by shahar75,

במחשב מסוים הרצתי unRAID 5 ומותקן בו דיסק WD של 3TB שהנפח שלו זוהה באופן תקין. התקנתי עכשיו Windows server 2012 64bit והכונן מזוהה כ-2TB בלבד. עדכנתי BIOS, התקנתי דרייברים והוא עדיין לא עובר 2TB. הכונן פורמט כ-GPT ועדיין 2TB. מה פספסתי?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by Mandheling,

אני מתלבט בין ה-WD Black (‏870 ש"ח ב-KSP אילת) לבין ה-HGST DESKSTAR NAS (‏820 ש"ח בפלונטר). ההבדל במחיר לא משמעותי. HGST נחשבים יותר אמינים, לפחות לפי הדיווחים של backblaze.com. האמנם?

12. שלום, רכשתי לפני שבוע הארד דיסק של סמסונג 500 גיגה, יש ברשותי לוח אם של asus p4s-800d-x . כרגע מחוברים שני הארדיסקים בחיבור IDE. חיברתי את הדיסק החדשלחיבור ה sata הוא מזוהה ע"י הביוס אבל לא ע"י ה windows. האם שכחתי להגדיר עוד משהו בביוס או שיש צורך בדרייברים. מותקן אצלי windows xp sp3 אבל אני מעוניין לבצע התקנה חדשה וגם שם הוא אינו מזהה את הדיסק החדש, ההתקנה הינה של windows xp sp2 האם יש צורך להעלות קודם כל דרייברים ע"י F6?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  13. היי, ראיתי בסטיקי המלצה על ST3500410AS אבל כשבאתי להזמין מהחנות הם טענו ש WD5000AAKS יותר אמין והמליצו עליו. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  14. האם נכון הדבר שדיסק קשיח 5400 סל"ד בגודל 2.5 מהיר יותר מדיסק קשיח 5400 סל"ד בגודל 3.5? אם כן, האם בצועיו של כונן 2.5 5400 סל"ד מתקרבים לביצועיו של כונן 7200 סל"ד בגודל 3.5?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by buky,

רציתי לדעת מה עדיף, דיסק 60GB 7200 ATA או 60GB 5400 SATA וזה באותו מפרט מחשב ומיועד לעבודות גרפיקה ווידאו כבדות. מדובר במחשב נייד שאין לו אופציה לדיסק SATA 7200 .

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by itaysk,

יש כזה דבר? כמה זה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by woodk1d,

היום המחשב היה מכובה והדלקתי אותו וזה עשה קראית קבצים במסך השחור הזה אני לא יודע מזה ממש כי הלכתי בנתיים להקתלח זה הבעיה "D:\ is not accessible - The file or directory is corrupted and unreadable" הוא נסגר על ידי BITLOCKER אני לא מבין למה, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי ממש פיתרון עשיתי כפתור ימני על הדיסק והיה משו כמו BOOT BITLOCKER אז זה עכשיו עושה איזה פעולה אבל היא בטח תקח המון זמן כי ככה זה נראה, לבנתיים רשום the paremeter i s incorrect למה אבל..... מה כבר יכול היה לקרות בבקשה חברה אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שמה המון דברים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by r0ckY,

שלום, יש ברשותי דיסק 8.5GB, אני מעוניין לצרוב IMG בגודל 8.01GB וזה לא מאפשר לי. כיוון שבפועל שאני מסתכל מהו הנפח של הדיסק הוא מראה לי 7.9 (+/-). השאלה שלי, האם יכול להיות שהצורב שלי הוא לא תומך DualLayer והאם ישנה אפשרות להשתמש בכל ה 8.5 ג'יגה או לא? תודה לכל העוזרים, תודה.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  19. Started by T-Better,

אוקי, נמאס לי מהסילבר ליין שצרבתי עליהם עד היום. אני צריך המלצה לדיסקים טובים אבל שלא יהיו יקרים כ"כ. אני יודע ש-VERBATIM ו-TDK מצויינים, אבל הכי זול שמצאתי אותם זה 2 וחצי שקל ליחידה ואני צריך הרבה וזה יקר לי. יש לי אפשרות לקנות דיסקים של TEAC בזול, איך הם? יש לי RW של TEAC והוא מצויין.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zoman,

האם מישהו יודע אך צורבים על דיסק DVD עם שתי שכבות ? בנרו או אלכוהל או כל תוכנה אחרת? :spermat:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by udicol,

אחרי התלבטויות רבות ושיקולים של עבודה החליט גיסי לקנות דיסק קשיח חיצוני בממשק של FireWire עבור מקינטוש G4 733Mhz. לאחר כשעה וחצי של פירמוט (LowlevelFormat לפי ההוראות ) והגדלת החוצצים השונים בשביל תוכנת FinalCutPro , בחנו את ביצועי הדיסק. במילה אחת : מדהים. בשתי מילים : לא יאמן. הדיסק טס. העברנו כמה מאות מגה בפחות בדקה. בממוצע קיבלנו - 30-10Mbyte/sec - וזה פשוט מהר. דיגיטציה ישירות ממשק RtMac מבוצע כאילו מדובר בדיסק סקזי פנימי מהיר. בקיצור החוויה עולה כ-2000 ש"ח, אבל נחוץ עבור משתמשים עם עבודות קריטיות.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by Mr.positive,

שלום מצאתי בין הדברים הישנים של אחי דיסק קשיח חדש של Fujitsu דגם - MAP3147NP 146-GB U320 SCSI NHP 10K רציתי לדעת איך הביצועים שלו היום האם כדי לי להשתמש בו כי בכל זאת הוא עובד במהירות 10K? קישור לפרטים שלו - http://harddrivesdirect.com/product_info.php?products_id=456488

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  23. יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  24. Started by Raanan30,

אהלן. יש לי 1TB של לייסי בן 3 שנים בערך, ניסיתי לפני מספר דקות להפעיל אותו - האור הכחול דולק, אבל הוא משמיע ציפצופים. ז"ל? מה אפשר לנסות לעשות?

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by udist,

לפני שפרמטתי את המחשב הכנתי גיבוי בכמה DVDים. את הדיסק של התמונות לא סגרתי כדי להמשיך ולהוסיף עליו. אם אני זוכר נכון צרבתי עליו פעם אחת נוספת. הצורב הוא LG H22, תוכנת הצריבה בזמנו הייתה נרו 6. כרגע אני לא מצליח לראות שום קובץ בדיסק, הצורב שצרב את הדיסק מזהה דיסק ריק עם 1GB פנוי, צורב אחר בנייד שלי לא מצליח לזהות בכלל את הדיסק. משום מה רק הDVD בסלון מצליח להראות את התמונות! איך אני יכול להגיע לתמונות שבדיסק דרך המחשב??

• 1 תגובה
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים