עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Aner,

מחבר ללפטופ שיש לו esata יש הבדל בין משהו זול למשהו כמו thermaltake max4? מחפש כמה שיותר זול אבל אם אין אז משהו אמין וזול

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני מעוניין לקנות הרדיסק חיצוני בסביבות ה 300 שקל של 1 טרה ראיתי את 2 הדגמים האלו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=3556 ו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6210 מה עדיף לי לקחת? ולמה? אשמח אם תתנו לי עוד הצעות לדגמים במחיר הזה תודה

3. שלום לכולם, יש לי דיסק און קי של sandisk 16 GB חדש, השתמשתי בו כמה פעמים והכל עבד מצויין. פתאום הוא התחיל לעשות בעיות כשאני מנסה להעביר קבצים מעל 4G, מופיעה לי הודעת שגיאה שאין מקום פנוי בדיסק, בזמן שהדיסק פנוי לגמרי. עשיתי לו איתחול חשבתי שאולי זה יעזור, אבל זה לא... מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היום לצערי גילתי שהHDD שלי מדגם F3, עם 900GB שבתוכו, שבק. בעבר הצלחתי לשחזר הארד דיסק שנדפק, אבל במקרה הזה שאני מחזיק אותו ביד, לא נראה שהוא "נדלק" ומקבל חשמל. החלפתי תקע מהספק, לא הועיל. יש משהו לעשות מלבד ללכת ולקבל אחד חדש ריק לגמרי?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  5. Started by LIDOR_13,

היי תקשיבו קניתי לפני כמה ימים בערך DOK 8GB של סאנדיקס... עכשיו ככה עשיתי לו אתחול ב WUN 7 כי רציתי להתקין WIN7 בנטבוק שלי לא חשוב בקיצור מה שקרה זה שעשיתי לו אתחול שוב... גם כי היה בו דברים וגם כי הוא היה על פורמט NTFS ולא על FAT32 אז באתחול עשיתי פורמט FAT32 בחזרה... ועכשיו אני בא להעביר משהו בגודל 4.8 GB וזה לא נותן[שהוא על פורמט FAT32].... מה קרה? תודה לעוזרים...! נ.ב זה קשור לREADY BOOST? כי ראיתי שהוא קובע את ה"גודל" של הDOK שלי אבל ביטלתי אותו וזה עדיין לא עובד...... תמונה:

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  6. היי. אני צריך 1TB חיצוני בתצורת 2.5, ואני מוצא את עצמי, במקום להתרכז במה אני רוצה-אני מתרכז בחשש שלי ליפול על משהו שאני לא מעוניין בו. ןבמה אני לא מעוניין בדיוק? בכונן של SEAGATE. אין לי כוח. שומע רק תלונות ותקלות על הכוננים שלהם, ולהפתעתי הלא נתפשת, הבנתי שבהמון כוננים חיצוניים של כל מיני חברות-מותקן SEAGATE. כלומר, יש מצב שאתה קונה כונן חיצוני שבחוץ כתוב-WD, אבל בפנים מחכה לך כונן של SEAGATE מועד לפורענות. מה הקטע בדיוק עם זה ש-WD זו חברה של דיסקים קשיחים, ובעצם יש שם דיסק של חברה אחרת?- אני לא מבין מה ההיגיון פה......אבל כל מה שאני כן יודע, זה שאני רוצה להתחמק מזה. מה עומד על הפרק? ובכן, נראה לי שהכוננים של iOmega עשויים להוות אלטרנטיבה טובה. 3 שנים אחריות גם: …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by ashafir,

הייתי היום בחנות והראתי להם את המפרט שלהם והאיש שם אמר לי שדיסקים קשיחים של סמסונג הם לא כל כך טובים, הם נהרסים אחרי שנה הוא אמר לי . הדיסק קשיח שאני רוצה לקנות הוא : Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 זה נכון מה שהוא אמר? איזה חברה הכי עדיף?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  8. אני צריך דיסק הם נתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s גודל 1TB פנימי תקציב עד 700 שח שהיה שקט תודדה מראש אני צריך ארדיסק מהיר עם ביצועים טובים בשביל משחקים עלי כדי לי לשים ארדסק SSD ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by boris86,

ראיתי Seagate Black Armor וWorld Edition של WD. האם יש עדיפות? אולי מוצרים אחרים טובים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by VGFreak,

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740467 איזה כונן יושב בפנים? של WD או חברה אחרת? מישהו יכול להעיד על ביצועי המהירות שלו? שנתיים אחריות זה מעט מדי, לא? לפני שלוש שנים רכשתי דיסק חיצוני של MAXTOR טרה אחד שהיה הכי זול שמצאתי והוא הגיע עם 3 שנים אחריות. דרך אגב, הוא עובד פרפקט בשימוש מאסיבי עד היום (טפו טפו!)

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. שלום! אני מחפש למחשב חדש שאני קונה SDD בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה כך שלא צריך יותר מ 80GB. תקציב: 700 ש"ח עדיף בפחות. עדיפות: חשוב לי רק דבר אחד שיהיה לו מספיק GB למערכת הפעלה וכמובן שהיה מהיר יחסית לתקציב.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  12. חבר טס לשבוע לארה"ב וחשבתי שאולי כדאי לנצל את ההזדמנות להביא SSD ללפטופ שלי, ההארדיסק שיש לי שם הוא 160 ג'יגה 5400 שזוחל כמו צב ואני חייב שדרוג. השאלה היא האם משתלם להביא מארה"ב מבחינת המחיר היום? האם יש חברה מסוימת שנותת גם אחריות בארץ על כונן שנקנה באמריקה? מהו הדגם המשתלם והאמין ביותר? עד כמה באמת חשובה האחריות בכוננים אלו? האם יש תקלות רבות? מלבד תקלה פיסית כמובן אין לי כל צורך באחריות. מה חיי מדף הממוצעים של הכוננים היום? אני מדבר על נפחים של 80\120 ג'יגה ועדיף ביחס עלות תועלת המשתלם ביותר. הנפח הרבה פחות קריטי לי כאן מהמהירות, אמינות וביצועים. (נשתמש בהארדיסק חיצוני לאחסון). מה לגבי מכס? תודה אה וכמובן שאני צריך המלצה למקום פיזי שאני אוכל לשלוח אותו עם דגם מדוייק לק…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by psybrain,

מחפש הארד דיסק מהיר ואיכותי 1TB מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חשוב לי שהארד דיסק יהיה מהיר בלי חיסכון בחשמל, לא 5400RPM .קיצר בלי כל השטויות שעושים היום כדי להפוך את הארד דיסקים לזולים בעלי נפח איחסון מירבי. מטרות: משחקים סרטים ובקיצור הכל. אין צורך לשקט מוחלט אך שיהיה סביר ולא רעשן. תודה מראש ערן.

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני western digital my passport essential 500gb עם תמיכה לחיבור USB 3.0 1. אם יש אפשרות באמצעות תוכנה כלשהו שמאפשר לכונן קשיח למצב שינה בידנית בלבד ובעיקר תוכנה תיזכור שבעת אתחול חלונות, לכונן קשיח תמיד יהיה במצב שינה. 2. שאלה על שמירת כונן: מה אורך חיים לכונן קשיח ואילו רגישים לכונן קשיח חיצוני שכדאי למנוע נזקים? תודה רבה. ל-!_Nike_! תיקנתי את כותרת, מקווה שזה בסדר.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  16. Started by DiSc@MaN,

מישהו יודע מה מהירות הסיבוב של samsung HD204UI ? משום מה המידע לא מופיע בעמוד המוצר באתר היצרן: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=552# זאת לאומת HD103SJ שם מופיע בבירור 7200 RPM http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=94&subtype=98&model_cd=507

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  17. אני משתמש בהארד דיסקים SATA חיצונים נשלפים לגיבוי שבועי (פתרון נהדר דרך אגב, בעלות של 250 ש"ח אני מקבל התקן גיבוי של 1T עם מהירות כתיבה 60 מגה לשנייה שניתן להכניסו/להוציאו בזמן עבודה תחת WinXP) אך שיטה זו סובלת מסכנה של מחיקה ו/או הריסה של קבצים בטעות ולכן השאלות הבאות: -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה במחשב מסוים בלבד? הכוונה היא לתוכנה מותקנת שלא תאפשר גישה להארד דיסק או הפיכתו ל"קריאה בלבד". -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה בכל מחשב? הכוונה היא האם ניתן לקנפג הארד דיסק SATA לבלתי מזוהה/בלתי נגיש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by psybrain,

למשל בכונן הזה Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX מה זה אומר ה 64MB? האם יש לזה משמעות וביצוע? ומה ההבדל בינו לבין 32MB?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שבת שלום חברה יש לי בעיה שדי מעצבנת אותי. יש לי OCZ VERTEX 2 בעל 55.7 שטח איכסון מזוהה ע"י הווינדווס. עכשיו כשאני לוחץ לחמן ימני->מאפיינים כתוב שהשטח בשימוש הוא 34.6. כשאני נכנס לתוך התקיה ומסמן את כולה(ע"י קונטרול+a)->לחצן ימני->מאפיינים כתוב שהשטח בשימוש הוא 22.1. לאן נעלמו לי כל ה-12.5 ג'יגה?!??!?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום קיבלתי 4 כוננים, אחד מהם הוא DVD, די חדש סביר להניח שהוא גם צורב, לגבי השאר אני לא בטוח בכלל רציתי לדעת איך אני יודע מזה סידי רום ומה צורב? האים יש דרך לדעת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לאחרונה הוספתי למחשב HD נוסף של סמסונג (F3 SPINPOINT) של טרה. בנוסף לסמסונג יש לי גם WD של 500 גיגה. הWD משמש כהארד לאיחסון והוא מחולק ל3 חלקים בצורה אקראית. הסמסונג לא מחולק בכלל והווינדוס מותקן בו. כשאני נכנס מדי פעם לWD אני מקבל תקיעות כאלה ורעשים מוזרים של "קריאה" (בדקתי שזה לא קשור לתקלה - ע"פ מדריך רעשים של הארדים גוססים ) ) מדי פעם אני חווה תקיעות גם בסמסונג. ממה זה נובע כל העניין ומה אפשר לעשות כדי לתקן את זה. פרט לRAID כמובן. תודה מראש. defrag נעשה בצורה יסודית - לא עזר.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  22. Started by X7-007,

יש לי 3 ארדיסקים ואני מתכנן לשים ברייד, השאלה האם כדאי לשים ברייד 0 את כולם או ללכת על בטוח ולשים ב 5 שיהיה 2RAID0 1RAID1 עכשיו אם בוחרים ככה או ככה, הבעיה השניה שיש לי זה שיש לי מידע קיים על ארדיסק אחד כבר, ואסור שיקרה לו משהו, גיבוי זה בעייתי כי אין לי 800GB להעביר את המידע הזה, ראיתי בדרייבר של אינטל אפשרות לשמור את המידע או העתקת מידע כשבונים את הרייד ויש בחירה מאיזה ארדיסק, השאלה זה אם אני בוחר את שלושתם ברייד 0 יהיה לי 3TB ואני אצטרך לשים את המחיצות על GPT במקום MBR. השאלה מה עושים

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  23. שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בהמשך לפוסט הקודם... עשיתי מעט סקר שוק יש שתי אפשרויות : 1. בסביבות ה 500 שקל יש את ה WD20EARS ואת ה HD204UI אחד מהיר מעט יותר והשני 64MB מצאתי ציטוט שיכול לסכם: The Samsung is more noisy (humming noise) and has less cache (only 32mb), however it is slightly faster (10%) than the WD. You need to balance your priorities אני רוצה מהירות ואמינות, מה לדעתכם יותר מתאים? כי יש פעילויות/קונפיגורציות בהם ה WD יותר מהיר (אני פשוט לא מבין מספיק) http://www.tomshardware.de/Western-Digital-EARS,testberichte-240496-7.html 2. בסביבות ה 800 שקל יש את WD2001FASS וה WD2002FAEX , ולכאורה אחד SATA2 והשני SATA3 אבל כבר ראיתי שכתוב שאין הרבה הבדל במהירות ביניהם מי יותר כדאי מבין השניי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. טוב אז אחרי חקירה רבה יצאתי ממש ממש ממש מבולבל חח טוב אז מה אני צריך לעשות כדי: 1.לשפר זמן גישה 2.הדלקה וכיבוי מהיר יותר 3.זמן טעינה של משחקים כמו COD 6 יותר מהיר 4.גיבוי מלא חשבתי פתרון כזה: לקנות SSD 60GB למערכת ההפעלה כדי לשפר זמן גישה+כיבוי והדלקה של המחשב לקנות עוד קונן אחד 500GB לעשות עם הכונן הנוכחי RAID 0 שיפור זמן הטעינה של המשחקים ולקנות 1TB לגיבוי מלא זה מה שאני חושב אבל אני צריך דעה שלכם כי אני עוד לא ממש מבין בנושא הזה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים