אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://www.cdfreaks.com/news/11447
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרנית שבבי הזכרון הקוריאנית מציגה כונני אחסון חדשים מתוצרת עצמית, עם שבבי הדור החדש לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה נדפק לי ה CDROM אחרי 4 שנים : (סידי מתוצרת Acer :'( ). בקיצור החלטתי לקנות כונן DVD אבל עד 300 ש"ח. כמה אפשרויות: א. Aopen- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=278_118&products_id=443&advertisor=zap ב. LiteOn- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=278_457&products_id=1863&advertisor=zap ג. Toshiba- http://www.pchardware.co.il/docs/pd982107752.htm?AffiliateID=zap ד. Benq- http://zap.co.il/fs.asp?PID=14647671&Saletype=0&sog=C-DVD אם למישהו יש עוד המלצות... ;D נ.ב. תעשו טובה אל תשגעו אותי שזה מ פ-נדה! (כנראה שאני לא אקנה משם, סתם הבאתי לשם לינק).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.cable.co.il/sg_product~310180~4~45.htm תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצורך צריבת משחקים אני צריך לקנות דיסקים שהם DVD+R DL 8.5GB לפי מה שהבנתי Verbatim הם הטובים ביותר, אבל הם באמת קיים כזה הבדל באיכות בינהם לבין nashua, TEAC או silverline? ההבדל הוא מעל 30 ש"ח לחבילה של 10 דיסקים, ולכן אני שואל.. האם באמת אני לא אוכל לשחק משחקים עם דיסקים "נחותים" יותר? העיינית של האקסבוקס תהרס? בבקשה enlighten me בנושא ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? שלום לכל המבינים בצריבה... קניתי היום צורב חדש : TEAK 40X12X48 , בחרתי ספרייה עם שירים (Mp3), וצרבתי אותה כ- DATA לאחר שהצריבה נסתיימה רציתי לראות מה נצרב ומשום מה איני רואה כלום על הדיסק. תוכנת הצריבה שלי היא Nero 5.5. האם הייתי צריך לעשות מה שנקרא נעילה של הדיסק? אם כן איך אני עושה זאת. נ.ב. חבל שאין כאן פורום מדריכים... זה היה מסייע להרבה חברים ומונע שאלות מיותרות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזה כבל 80 פינים איך הוא ניראה ולמה זה טוב??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזו: כל איזו שהיא תקופה אני מגבה את כל החומר על ההארדיסק הפנימי שלי על הארדיסק אחר (גם פנימי). מה שאני עושה זה פשוט מעתיק כל פעם את הכל מחדש. השאלה היא האם יש איזו שהיא תוכנה או משהו כזה, שתסמן איזה קבצים חדשים הוספתי למחשב שלי מזמן הבאק-אפ האחרון ככה שאני אצטרך להוסיף רק אותם, ולא להעתיק כל פעם מחדש את הכל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן איך אפשר לדעת אם המחשב איטי בגלל חיבורי כבלים (SATA, IDE ועוד...)של הארד דיסק וכונן סידי-רום המחשב כלומר...יש מצבים מסויימים שהארד דיסק וכונן סידי-רום מחוברים באופן מסויים עלהכבלים האחה שיכולים להאט את המחשב? מקווה ששאלתי ברורה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , האם רמקולים כל רמקולים שהם פוגעים בדיסק הקשיח? והאם רמקולים בתצורה 2.0 ספיציפית פוגעים? לי יש רמקולים גדולים של מערכת סטריאו מחוברים למחשב , האם הם פוגעים בדיסק הקשיח? האם יש מרחק מסויים שזה כבר לא משפיע??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על הדגמים: WD5000AAKS ו- ST3500320AS כשחשבתי על דיסק 500GB ישר קפץ לי לראש "AAKS" בלי לחשוב יותר מידי, אבל אז התחלתי להזכר בכל העשרות תארדים שראיתי על משתמשים שהתלוננו על בעיות עם הדיסק הזה וזה דיי הרתיע אותי כי נכון שביצועים זה חשוב, שקט זה חשוב, טמפ' חשובה, הכל חשוב, אבל אמינות זה מס' אחד אצלי שמדובר בהרדיסק. חיי הנתונים יותר חשובים מהרבע שניה הבדל שיקח לי להעביר אותם לשם. אשמח לתגובות רציניות, הרדיסקים הם בהחלט נושא חשוב אצלי. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאור מחירו של ה Seagate HDD 4.0TB 7200 64MB SATA - מחיר: 863 ש"ח אני שוקל לרכוש את הדיסק לאחסון קבצי מדיה. הוא משתלם (כמעט) כמו דיסק 3TB ויותר זול מ 2TB * 2 השאלה אם מישהו מכיר אותו לחיוב או לשלילה. תודה לכל העוזרים/עוזרות...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק WD 80GB 7200RPM 8MB הוא עובד מצויין כבר כמה שנים, בלי תקלות (ולאחרונה בדקתי את תקינותו עם SPINRITE, הכל תקין 100%) הבעיה היחידה איתו שהוא עושה רעש. לא רעש מכני אלא מין קול בתדר נורא גבוה ומעצבן. מעין שריקה כזאת על גבול הקצה העליון של יכולת השמיעה. וזה נורא נורא מעצבן. ניסיתי לשים אותו בתוך מעטפת קלקר שבניתי אבל זה לא משנה. כנראה התדר גבוהה מדי ועובר דרך הקלקר... ניסיתי גם לשים אותו על הצד. וזה עוזר קצת אבל עדיין . למישהו יש או מכיר איזשהי דרך לגרום לו לשתוק? חוץ מלקנות אחד חדש?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מסקיי פיסי את הארד דיסק החדש שהמלצתם לי עליו ויש לי כמה בעיות: א) משום מה שלחו לי אותו באריזה של ספק כוח HIPER530 ולפני שפתחתי אותה חשבתי שהם טעו בהזמנה אבל לאחר מכן ראיתי שם את ההארד דיסק, שהגיע בלי שום כלי עזר אחרים(לא מחברי SATA, לא הוראות הפעלה) מזל שהיה לי מחבר SATA נוסף שהגיע עם המחשב פעם, היו שם רק את ההארד דיסק בתוך שקית מבודדת חשמל סטטי וזהו, הייתי בהלם. ב) ניסיתי לאחר מכן להתקין אותו במחשב וזה פשוט בלתי אפשרי לחבר אותו 100% לכלוב של ה-AURORA 570 אז החיבור עד עכשיו לא מושלם. ג)חיברתי אליו את הספק כוח ואת המחבר SATA ויש שם עוד שקע של 8 פינים שאני לא יודע למה הוא משמש אז השארתי אותו לא מחובר. ד)את הקצה השני חיברתי לשקע SATA בלוח האם. ה)פירמטתי את…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשלוש שנים קניתי לי כונן קשיח של WD בנפח 1 טרה 3.5 אינץ'. חיברתי לחשמל בהתלהבות והעברתי אליו את כל המידע הרלוונטי מהמחשב (לא כגיבוי לצערי). לאחר כשבועיים ביקר אצלנו חשמלאי, וככל הנראה הוריד את החשמל מספר פעמים כדי לבדוק משהו, כשהגעתי הביתה, הכונן נהרס, התחילו תקתוקים והוא לא נפתח בשום מחשב. עברתי סיוט עם חברות ואנשי מחשוב בנוגע לשחזור וגיליתי שהמחירים מרקיעי שחקים וויתרתי על השחזור. ככה חלפו להן שנים בלי שהסכמתי לגעת בכוננים 3.5 אלא רק עם 2.5 שאני מחבר למחשב, מעתיק אליהם מידע ומחזיר אותם למגירה. כעת הגיע הזמן לכונן קשיח 3-4 טרה כדי לגבות המון המון מידע (אני צלם ומעצב גרפי) ואני זקוק לזה נואשות. אני מחפש כונן קשיח 3.5' עם כפתור כיבוי ותוכנת גיבוי שתדע לסנכרן בין המח…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני שומע מדי פעם מן רעש כזה מהמחשב כאילו ההארד דיסק נכבה ואז נדלק מחדש. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק, אז החלפתי. אבל יש לי שלושה הארד דיסקים וזה קורה עם כל אחד מהם (גם עם אלו שהם SATA וגם עם אחד שפעם היה מחובר והוא IDE). ואחרי מספר פעמים גם הווינדוס לא מזהה את הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבועיים שמתי לב כי לוקח לי להעביר קובץ של 700 מגה כ 6 דקות! לאחר שלא הצלחתי לסדר את הבעייה עשיתי פורמט מלא למחשב והתקנה מחדש משום זה לא עוזר והמחשב מאוד איטי. אפילו מחקתי את המחיצה דרך הFDISK ועדיין לא עוזר , אין סקטורים פגומים (נבדר ע"י התוכנה של WD וגם ע"י HDTUNE) אבל בבדיקה של קריאת\כתיבת קבצים יש מהירות הכתיבה מאוד איטית. יש פתרון?יכול להיות שהBUFFER הלך? WD2500KS 250GB [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^ הדיסק מיועד רק לגיבויים. פעמיים בשבוע. שלוש פעמיים גג. מה יחזיק יותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארדיסק SATA, 80GB אני רוצה לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקחת ? עם איזו חברה היו פחות בעיות? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי, win XP קרס. לאחר נסיונות לא מוצלחים לאתחל אותו - הכוונה להמון הודעות שגיאה ובסוף כשלון מוחלט, הוספתי דיסק נוסף שיש ברשותי ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - winxp בזמן ההתקנה מערכת ההפעלה זיהתה כי ישנם בעיות עם הדיסק הנוסף וביצעה סריקת דיסק. הדיסק עצמו היה מחולק ל- 3 פרטישינים, אני עכשיו מצליח להכנס ל-2 מתוך ה-3 ואילו ל-3 אני מקבל את ההודעה הבאה: the file or directory is corrupted and unreadable יש על הדיסק חומר חשוב, איך ניתן להגיע אליו כאשר ההצעה ללכת לחברה שעושה זאת בתשלום לא באה בחשבון. ניסיתי את התוכנה מהאתר ntfs.com אבל גם היא אינה מצליחה לראות את הדיסק הנ"ל אשמח לעצה או כיוון כלשהו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה דיסקים לצריבה בשביל LG DVD±RW GSA-H10AK x16 כמות דיסקים 50 אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל אני קניתי כמה פעמים דיסקים והם לא התאימו לצורב מהירויות 16וX מהירות צריבת DVD 8וX מהירות שכתוב DVD 48וX מהירות צריבת CD 48וX מהירות קריאת CD
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! קניתי לפני כחודשיים מארז של 50 דיסקים רגילים לצריבה מבית Verbatim. הדיסקים הם מסוג Datalife Plus. הם מיוצרים בסין. לעומתם יש את ה-Datalife המיוצרים ביפן. אני חושב שאני עדיין יכול להחליף אותם,כי אני מכיר אנשים בחנות,וכן האריזה סגורה. השאלה כאן היא האם,למרות שמייצרים אותם בסין,יש ל-Datalife Plus שכבת הגנה יותר טובה? אני שואל כי יש כאלה שממליצים על Datalife Plus,ויש כאלה שממליצים על Datalife. בתודה מראש, יוחאי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי 2 כוננים מחוברים ב usb לראוטר fritzbox 7390 ומשותפים ברשת. משני מחשבים שונים, מק וpc, אינני יכול לכתוב קבצים בעברית אל האחסון ברשת. ברגע שאני מנסה שם הקובץ נהיה בג'יבריש. במה הבעיה טמונה? כיצד ניתן לסדר? אשמח להצעות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שנראית לי מוזרה מאוד. קיימים לי 2 HD במחשב, אחד של 500 ג'יגה עליו מותקנת VISTA ושני של 120 עליו מותקנת XP. במידה ו 2 הHD מחוברים והביוס מוגדר לRAID אז הכל עובד כמו שצריך במידה ו2 הHD מותקנים אבל הביוס לא מוגדר לRAID הוא מציג לי את האחוזים שרצים בעת הפעלת המערכת ואז ישר קורס ומפעיל את המחשב מחדש. במידה ואני מנתק את הארדיסק עם הXP עליו ומשאיר רק את הVISTA, הוא אומר לי שלא מותקנת לי מערכת הפעלה על הHD ושאני צריך להתקין... אני רוצה לנתק את ההארדיסק עם הXP כדי לחבר צורב לחיבור SATA שלי (יש לי רק 2 במחשב). איך מטפלים בזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכננן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לגבות דברים חשובים מהמחשב הישן. אני מעוניין בנפח של 1TB וגודל 2.5''. לפי מה שקצת קראתי החברות המובילות בשוק הם seagate וWD, זה נכון? איזה דיסק קשיח חיצוני כדאי לקנות? התקציב 350-400 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-