אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
1TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD103SI 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI חוץ מחמישה שקלים לא הצלחתי למצוא הבדל שונה.. מישהו יכול להגיד לי את ההבדל ? [לא שזה מה שישנה את הקנייה שלי, אני מוכן "לחרוג" מהתקציב ] מעניין אותי :]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבעלי הכונן כדאי לעדכן לקושחה החדשה 0009 http://www.crucial.com/support/firmware.aspx
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחפש מחיר טוב חארד דיסק 3 TB הבנתי שארד דיסק הכי גדול בנפח הוא של היטאצי http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-7k3000 מה המחיר הכי טוב שניתן להשיג בישראל ? מצאתי 995 ש"ח , למשהו רעיון אחר ? ( 2 טרה לא טוב לי )
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים כתבתי פה הודעה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453368.0). ניסיתי עם המתאם USB לחבר את הכונן ככונן חיצוני אך ללא הצלחה. אני אשמח לדעת אם אתם מכירים חברה כלשהי שהיא טובה ומוכרת והמחירים סבירים. כי אני לא מבין בזה וחיפוש בגוגל לא עוזר לי כי אני לא יודע מי באמת חברה שאפשר לסמוך. יש למישהו מושג על המחירים ? יש לי כונן בנפח 250 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרנית שבבי הזכרון הקוריאנית מציגה כונני אחסון חדשים מתוצרת עצמית, עם שבבי הדור החדש לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, על איזה NAS אתם ממליצים? דרישות: * ניתן לרכוש בארץ בלבד! * מקום ל4 דיסקים קשיחים מינ' 1TB לדיסק. * חיבור Ethernet. * עדיף שיהיה בנוסף ESATA ו/ או USB. * מהירות עבודה טובה (בלי איטיות בגישה לדיסקים) ושאר בעיות. * תמיכה בRAID. * עדיפות למוצר שקט. לא חייב שיגיע עם דיסקים מובנים ועדיף שלא יהיה מאוד יקר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי HD של wd 2500ks הורדתי את התוכנה HD TUNE ושם אינ רוא ה ב ID (BE) unknown atribute statua faild מזה אומר "הנכשל" הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם? (השארתי הודעה כזו גם בפורום האודיו אז מצטערת אם מישהו קרא את זה פעמים פשוט אני זקוקה לתשובה ) :-*
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ככל הנראה זה קרה בגלל שזה מחשב שלפני יומיים הגיע ביום חמישי, ובגלל זה כשהכנסתי דיסק של ווינדוס החלטתי לעשות עוד כונן שיהיה C וD, שלא יהיה רק אחד של 2TB, אז פתחתי שמה עוד כונן של 1TB, ככה שהיו שמה שניים, ועוד אחד של 100MB למערכת.. אבל עכשיו תראו איך זה נראה במחשב: http://prntscr.com/qh5ww איך זה ככה? איפה ה1TB השני? ולמה הכונן D משמש ככונן אופטי? (שהוא אמור לפעול רק כשמכניסים דיסק) תודה לעוזרים .. חשוב מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Maxtor 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 או Sata II Hitachi Deskstar 80GB
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי 840 EVO בקנייה הקבוצתית, זה יהיה SSD ראשון שלי עכשיו אני חושב איך לארגן את הקבצים. אני נוטה לפרמט לעיתים די דכופות, פעם בחודש ופחות אפילו, כי אני לא סובל כשהמערכת נהיית איטית, ואני נוטה לדפוק את המערכת הפעלה לעיתים קרובות עם יד קלה על הREGISTERY , דרייברים מפוקפקים וכדומה . בכל אופן, כדי למנוע יותר מדי פעולות כתיבה חשבתי לחלק אותו ל2 מחיצות, אחת למערכת הפעלה, ואחת לתוכנות ומשחקים מותקנות שאני תמיד צריך. וככה כל פעם שאני אפרמט, אני לא אצטרך לכתוב מחדש עוד 100 ג'יגה של תוכנות ומשחקים. אני מקווה שההתקנות של התוכנות יהיו חכמות ויוכלו להמנע מלכתוב שוב את הקבצים הקיימים, או שהתוכנות בכלל יוכלו לעבוד ישר בלי התקנה. BF3+BF4 שביחד שוקלים 50-60 גיגה אני יודע שיעבדו בלי בעיי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונני סדרת ה-Spark החדשה של Patriot עתידים לספק מחירים נמוכים בצורה כמעט חסרת תקדים, תודות לבקר ה-S11 החדש של חברת Phison שוק ה-SSD מספק לנו מחירים תחרותיים יותר ויותר עם כל יום חדש שמגיע, והיום נראה שזו כבר לא בעיה גדולה למצוא כוננים בעלות כוללות של פחות מ-0.3 דולר, או כ-1.15 ש"ח, לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון שאתם מקבלים. עם זאת, אנחנו ממשיכים לשאוף ולחלום על עלויות זולות אפילו יותר, אשר יהפכו את הבחירה בכוננים הזריזים האלו, ובפרט בכוננים בנפחים גבוהים, לטבעית ומתבקשת. משפחת דגמים חדשה שעשויה להביא למיני-מהפכה בתחום היא ה-Spark החדשה של חברת Patriot, אשר תתבסס על בקרי ה-Phison S11 החדשים והצנועים – ואמורה להציע נפח אחסון של 512 ג'יגה-בייט במחיר מומלץ רשמי של 105…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מתאם מתאים בכדי לחבר הארד דיסק של מחשב נייד AsusX200MA (באתר של אסוס כתוב שהוא 2.5" לא שזה אומר לי הרבה) דרך USB למחשב נייח לצורך שימוש כהארד דיסק חיצוני. אם תוכלו להפנות אותי למתאם כזה שיתאים לעוד סוגי קשיחים(של מחשב נייח) ו\או SSD, מה טוב. אם אפשר USB מהיר מה שיותר, יותר טוב. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי מחיצה של 10 גיגה שעליה מותקן הוינדוס וזה קטן ויש לי עוד מחיצה שזה כונן F אני רוצה להעביר מF ל C או אפילו לחבר אותם ביחד! פעם עשיתי את זה אני פשוט לא זוכר איך ! הגעתי לאיזה שלב בפרטישן מג'יק תיראו אם מה שעשיתי זה בסדר(וזה לא ימחוק את הקבצים) תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אותו מאחר והמחיר שלו מאוד נמוך כ 320 ש"ח. בסטיקי רשום שיש 2 וורסיות: מהירה איטית ע"פ ה FIRMWARE המותקן ב HD. כיצד אני יכול להבדיל בין השניים טרם הקניה - מספר סידורי, תאריך או משהו כזה? בנוסף קראתי שיש הבדל במספר הפלטות בין הוורסיה הישנה (3 פלטות) לחדשה (2 פלטות) - האם יש בכך אמת כולשהיא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה די מעניינת. יש לי הרד דיסק מאד קטן ב (THINCLIENT). ויש לי כונן קשיח חיצוני USB האם יש לי אפשרות לקחת שטח אחסון פנוי מהדיסק החיצוני ולהרחיב את ההרדיסק הפנימי אפילו בצורה וירטואלית כלשהיא העיקר שבסופו של דבר יהיה לי כונן עם שטח משותף שיקרא "C:"
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי להגדרות של הביוס ושמתי לי שה-SSD שלי מזוהה כ-HDD בביוס. זה בסדר או שצריך לשנות את לSSD שם ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/11447
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לקנות כונן חיצוני אבל מבולבל קצת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. * הכונן אינו מיועד לגיבוי * אני צריך אותו כדי להעביר וידאו וקבצים גדולים (iso/img) בין מחשב למחשב בקשר לממשק החיבור, אם הבנתי נכון, USB3 הוא המהיר וגם בעל תמיכה לאחור. אוכל לחבר אותו ללוחות-אם ישנים וזה יעבוד בלי בעיה? הגודל הרצוי זה 500-1000GB, מה שיותר משתלם. שיהיה שקט (כמה שאפשר) תקציב: 600~
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מבחינת החיבור sata 2 שווה לחיבור של sata? ואיך אני מזהה את סוגי החיבורים אם הם שונים? האם יש עוד סוגי חיבורים חוץ מהחיבורים הנ"ל ואם כן איך אפשר לדעת מה יש לי?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל מי שלא בטוח אם כדאי או לא כדאי לעבור לSSD , העלתי סרטון ליוטיוב פתיחת ברידג' CS5 , פתיחת פוטושופ CS5 , טעינת קובץ Tiff של 35מגה והגדלה ב800% ליצור קובץ של 2.22GB! ... צילמתי והעלתי - עכשיו תבדקו בבית איך זה אצלכם ותעשו את החשבון כדאיות בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי ערכה כזו : http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=USB-SATA-IDE&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7901&aff=Zap〈=HE האם הספק הנ"ל אמין למתח עבור הדיסק? רוני
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בטוח ששאלו כאן את השאלה הזאתי אבל אני עדיין מושפע מדעות קדומות... צורב של Lite-on יותר טוב מצורב של Teac?? שאלתי כאן את השאלה הזאתי פעם ורוב האנשים שנראים לי מבינים בחברות של צורבים אמרו לי שלייט און יותר טוב... אבל אני עדיין לא מבין איך זה שצורב של Lite-on יכול להיות יותר טוב מצורב של Teac למרות שהלייט און יותר זול ממנו במאה שקל! אני יודע שכל מה שיקר יותר טוב יותר אבל אני עדיין לא מבין... ואני עדיין מתלבט בין שת'ה הצורבים האלה... מישהו מוכן להסביר לי איך זה שלייט און יותר טוב מטיאק למרות ההבדל במחיר??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להתקין מערכת הפעלה פעילה על DOK שאלתי היא: מה המהירות קריאה כתיבה המינימלית שזה מצריך וכן מה המהירות המומלצת ואיזה DOK מומלץ(האם שווה להשקיע בDOK כגון SanDisk Cruzer Extreme) תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת אחסון מבוססת רשת(NAS) האם תוכלו להמליץ לי על מספר דגמים שיש הכרות איתם מחפש מערכת עם כ 4 כוננים שיעבדו בRAID 5 כמו כן האם ידוע למישהוא היכן ניתן לרכוש את המערכת DROBO אני לא מוצא ספק שמוכר את זה בארץ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-