אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
נפלו לידי כונן ובקר סקזי ישנים. כיתד אני מתקים אותם? זה P&P? יש צורך בדריברים? בהגדרות מיוחדות בביוס? כל מי שיכול להסביר קלות על דרך ההתקנה אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה כבלים כאלה קטנים סטנדרטיים שמתחברים לכל מקום ונותנים חשמל עכשיו יש לי כמה אבל אין לי אף אחד פנוי ואני רוצה לקנות צורב אז מה לעשות - 1) יש מפצל? 2) להחליף את הסידי עם הצורב ויהיה לי רק צורב? ואז כדי לצרוב דיסקים אני יעביר את הדיסק לתקיה ואז אני יצרוב מהתיקיה לדיסק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שבעת גלישה בכרום יש מעין דיליי בעלייה של דפים, מופיעה בסטטוס בר הודעה "wait for cache", מה שגרם לי להבין שהדפדפן קורא את הקאש מהדיסק וזה לוקח יותר מדי זמן, בנוסף, שמתי לב שלעיתים כשאני מעתיק קובץ לדיסק הוא מעתיק בקצבים ממש איטיים, ויש מצבים שהוא מעתיק בקצבים סבירים לחלוטין. היום כשהדלקתי את הלפטופ התחלתי לשמוע תיקתוקים (במרווחים גדולים) שנעלמו לאחר זמן מה. יש דרך לבדוק מה מצב ה-HD (תוכנה כל שהיא) או להבין אם קיימת בעיה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארדיסק SATA, 80GB אני רוצה לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקחת ? עם איזו חברה היו פחות בעיות? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש דיסק קשיח חיצוני למחשב נייד שלי חשבתי על סיגייט 2.5" אך מאחר ויש לי אחד כזה עם 500GB שאני מאוד מרוצה ממנו אז אני חושב אולי עדיף לי לקנות אחד כזה של 3.5" מחפש משהו באיזור ה1TB עם עדיפות ל1.5TB ושיהיה לו חיבור ESATA תקציב עד 700 ש"ח ואם יש 2TB עד 700 ש"ח אשמח לשמוע על דיסקים קשיחים מומלצים. אהה ודבר נוסף האם IOMEGA הם מומלצים ביחס לסיגייט?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של 160G. כונן זה מחולק לשתי מחיצות D ו-E. האם יש אפשרות לאחד שתי מחיצות אלו לכונן אחד גדול (ז"א לבטל את המחיצות על הדיסק הקשיח)? אני משתמש בוונדוס 7 64 ביט. בנוסף אין בעיית פרמוט, שתי המחיצות מפורמטות וריקות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לבעלי הכונן כדאי לעדכן לקושחה החדשה 0009 http://www.crucial.com/support/firmware.aspx
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח חדש עם 1GB והקודם 512 וגם איטי יותר. האם אפשר לשכפל את כל המידע מהישן לחדש בלי פגיעה בביצועים? או עדיף לעשות התקנה מחדש של חלונות ולהעתיק רק דברים שחשובים כמו מוזיקה, תמונות וכו... ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי מחיצה של 10 גיגה שעליה מותקן הוינדוס וזה קטן ויש לי עוד מחיצה שזה כונן F אני רוצה להעביר מF ל C או אפילו לחבר אותם ביחד! פעם עשיתי את זה אני פשוט לא זוכר איך ! הגעתי לאיזה שלב בפרטישן מג'יק תיראו אם מה שעשיתי זה בסדר(וזה לא ימחוק את הקבצים) תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס SD גדול ככל האפשר שלא משתמש בטכנולוגיית HC. כ"כ המהיר ביותר (האם כל הX133 למינהם הם HC או לא)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מערך RAID 1 כרגע יש לי RAID 0 אבל עבר זמן מה ואינני מוכן לקחת סיכון על המידע. בכל אופן אני יודע ש RAID 1 זה לא תחליף לגיבוי, אבל אני מאמין שזה יכול להועיל במשהו, הלוח אם שברשותי הוא כדקלמן: Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R אני רוצה להוציא את 2 הכוננים הנוכחיים שיש לי מהמחשב ולקנות 2 כוננים חדשים ולקבוע אותם כ RAID 1 רציתי לדעת איזה כוננים מומלצים נכון להיום, רציתי לדעת אם זה לדוגמא יכול להיות טוב http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5558 אני רוצה נפח של 1.5TB לפחות. אלא אם כן זה לא רלוונטי? :-\ תודה רבה לכל העוזרים. נתנאל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו מחר אני הולך לקנות הארד דיסק 160 ג'יגה ויש לי עכשיו 40. עכשיו מה אני צריך לעשות עם החדש רק לחבר אותו וזהו?? או להתקין עליו וינדוס ?? איך אני ישלב את שניהם ביחד? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ולא רציתי לאבד את כל המידע שעל ההארד דיסק שלי (שהוא חדש ונקנה רק כמה חודשים לפני המחשב) יצרתי על ההארד דיסק מחיצה (השארתי שטח ריק, לא הקציתי שטח לכונן כלשהו) ועליו התקנתי WIN 7 (על המחשב הישן היה לי WIN XP) עכשיו יש לי בעיה שאין לי גישה לאותה מחיצה ישנה הקבצים שם, כשאני מעלה את המחשב עם MINIXP (דיסק BOOT של HIREN) אני רואה את הקבצים אבל כשאני מנסה להפעיל את הקבצים ב-WIN 7 אין לי גישה לדיסק, אני אפילו לא יכול לראות אותם איך אפשר לפתור את זה בלי אופציות של פרמוט הדיסק, את ה- WIN 7 אין לי בעיה למחוק ולהתקין מחדש אם זה יעזור דרך אגב, אם זה עוזר: המחשב הקודם שלי היה עם מעבד אינטל, מה שיש לי עכשיו הוא עם AMD תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אותו מאחר והמחיר שלו מאוד נמוך כ 320 ש"ח. בסטיקי רשום שיש 2 וורסיות: מהירה איטית ע"פ ה FIRMWARE המותקן ב HD. כיצד אני יכול להבדיל בין השניים טרם הקניה - מספר סידורי, תאריך או משהו כזה? בנוסף קראתי שיש הבדל במספר הפלטות בין הוורסיה הישנה (3 פלטות) לחדשה (2 פלטות) - האם יש בכך אמת כולשהיא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה הגעתי למצב שאני בא לנתק את ההארד דיסק ולהעביר אותו למחשב של החברה שלי כמו כל סופ"ש אבל מסתבר שבשני הדיסקים של ה500 יש בערך 10 אחוז פנוי בכל אחד. חייב דיסק דחוף, עדיפות לסיגייט 7200.11 500 גיגה אבל במצבי הנוכחי מוכן להתפשר מה שכן אני כרגע בת"א ומחר אני באשדוד... בתודה מראש לכולם ובברכת שבת שלום. שי ביטון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרנית שבבי הזכרון הקוריאנית מציגה כונני אחסון חדשים מתוצרת עצמית, עם שבבי הדור החדש לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים באחד מהם שהוא הכונן הראשון שהיה לי במחשב שאני נכנס לקבצים שם כל המחשב נתקע ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב לפעמים אני מצליח לגשת לקבצים בלי שזה נתקע רק חסר לי שהלך לי הדיסקק הקשיחחח מישווו יכולל לעזורר לי בבקשההה אני לא יודע מה לעשות =[
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית וסיגייט מזכירות לנו שכוננים מכאניים הם עדיין אלופי הנפח, עם קשיח נייד של 4TB שתוכלו להכניס לכיס לכתבה: http://hwzone.co.il/4-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מותקנים לי במחשב שני צורבים: TEAC 52x24x52 LITEON 52x32x52 השאלה היא כזו: האם אני יכול לצרוב בו זמנית שני קבצים שונים? לדוגמה, בצורב אחד לצרוב סרט, ובזמן שהוא צורב, להכין דיסק מוזיקה ולהתחיל לצרוב אותו עםהצורב השני, עוד לפני שהראשון סיים. מקווה שאני ברור. תודה HF
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והאם ישנן עוד המלצות לכונן NAS 2TB.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ככל הנראה זה קרה בגלל שזה מחשב שלפני יומיים הגיע ביום חמישי, ובגלל זה כשהכנסתי דיסק של ווינדוס החלטתי לעשות עוד כונן שיהיה C וD, שלא יהיה רק אחד של 2TB, אז פתחתי שמה עוד כונן של 1TB, ככה שהיו שמה שניים, ועוד אחד של 100MB למערכת.. אבל עכשיו תראו איך זה נראה במחשב: http://prntscr.com/qh5ww איך זה ככה? איפה ה1TB השני? ולמה הכונן D משמש ככונן אופטי? (שהוא אמור לפעול רק כשמכניסים דיסק) תודה לעוזרים .. חשוב מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לקנות מבאג את הדיסק הזה דיסק קשיח חיצוני LaCie Rikiki 500GB 2.5´´ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8416&perur=2&t=14&c=489 עכשיו הקטע הוא שבחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מה אתם אומרים? שווה השקעה של 255 שקל במקום איזה 350 (המחיר המקורי) ? או שזאת חברה שעדיף לא להתקרב אליה? שורה תחתונה אני אהיה מבסוט מהקניה? יש לי עד מחר עם המבצע הזה. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי דרך חיבור SATA מזוהה במנהל ההתקנים (רצ"ב תמונה) אך לא במחשב שלי מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה סוגים של דיסקאוןקים וחלקם מופיעים כמו כוננים קשיחים שאני מחבר אותם למחשב. רציתי לדעת אם יש הבדל(מהירות וכו..) כלשהו בין דיסק און קי שמופיע כהתקן עם אחסון נשלף לבין זה שמופיע ככונן קשיח? וכיצד ניתן לעשות דיסק און קי שמופיע כאחסון שיופיע ככונן קשיח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש אולי מקומות מומלצים? מה צריך לשים לב שקונים דיסקים כאלו? האם יש הבדל בין DVD-R DL לבין DVD+R DL? בתודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-