עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by B.D.B,

אחד מת אחרי 11 חודש, השני שקיבלתי במקום זה שמת, מת אחרי 3 חודשים מבלי שהיה בשימוש (היה מחובר אבל לא היה עליו ולו ביט אחד של מידע). בנתיים פנדה פשטו את הרגל. בכל מקרה אני עם HDD-ים של סאמסונג גמרתי. זה שהם הכי מהירים לא עוזר לי הרבה אם הם מתים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי בעיה שמציקה לי איזה שנה כבר אבל לא מספיק בשביל להתעמק בא עד עכשיו הבעיה היא כזאת יש לי דיסק של 200 גיגה במחשב, לא SATA הדיסק זוהה ועבד כמו שצריך בתור 200 גיגה כחצי שנה. החלוקה היא של 20 ו 180 (יוצא מ172 בפועל כמדומני אבל לא משנה) כאשר 20 סיסטם והשאר זה לשאר... הבעיה היא כזאת - אחרי כחצי שנה של עבודה יום בהיר אחד אני קם והפרטישן של ה 172 לא מזוהה בכלל.. אחרי ניסיונות נואשים להבין מה קורה החלטתי לפרמט אותו ופתאום אני רואה שהוא מזהה את הדיסק בחלונות רק של 128 גיגה... זא מוכן ליצור משהו בגודל של רק 108 גיגה.... ניסיתי ליצר מספר פרטישנים ואחד וכלום לא עזר.... ברמת הביוס והבקר UATA הדיסק מזוהה כנדרש בתור ה 200 גיגה שלו אבל בחלונות כבר לא... עכשיו השינוי ל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי במחשב כמה כבלים כאלה קטנים סטנדרטיים שמתחברים לכל מקום ונותנים חשמל עכשיו יש לי כמה אבל אין לי אף אחד פנוי ואני רוצה לקנות צורב אז מה לעשות - 1) יש מפצל? 2) להחליף את הסידי עם הצורב ויהיה לי רק צורב? ואז כדי לצרוב דיסקים אני יעביר את הדיסק לתקיה ואז אני יצרוב מהתיקיה לדיסק?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by KingYes,

יש לי HDD ישן שמפורמט ב-FAT32, האם במעבר ל-NTFS, ה-HDD יקבל ביצועים יותר טובים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מזה כבל 80 פינים איך הוא ניראה ולמה זה טוב??

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Tzach_n,

הזמנתי הרגע כונן SSD 840 Pro של סמסונג וכונן 3TB Caviar Black במחיר מציאה מאמאזון שאמורים להגיע אליי שבוע הבא. ואז עלתה לי בראש המחשבה אם עשיתי טעות מבחינת SATA 4 שאמור לצאת אבל עוד לא ידוע מתי. לגבי הכונן 3TB פנימי אין לי שום דאגות כי כונן קשיח רגיל בחיים לא מסוגל להגיע למהירות כזו. השאלה לגבי ה-SSD, מכיוון שהכונן הזה מנצל את SATA3 במלואו אולי הייתי צריך לחכות ל-4? מצד שני אי אפשר לדעת מתי זה יצא בכלל וגם כמה ביצועים נוספים אני ארוויח מ-4 כשיצא. אבל השאלה היא אם מכיוון שה-SSD הזה מנצל את 3 במלואו, יהיה שיפור במהירות שלו כשיצא SATA 4 או שהוא תמיד יהיה מוגבל -500MB? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כונני סדרת ה-Spark החדשה של Patriot עתידים לספק מחירים נמוכים בצורה כמעט חסרת תקדים, תודות לבקר ה-S11 החדש של חברת Phison שוק ה-SSD מספק לנו מחירים תחרותיים יותר ויותר עם כל יום חדש שמגיע, והיום נראה שזו כבר לא בעיה גדולה למצוא כוננים בעלות כוללות של פחות מ-0.3 דולר, או כ-1.15 ש"ח, לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון שאתם מקבלים. עם זאת, אנחנו ממשיכים לשאוף ולחלום על עלויות זולות אפילו יותר, אשר יהפכו את הבחירה בכוננים הזריזים האלו, ובפרט בכוננים בנפחים גבוהים, לטבעית ומתבקשת. משפחת דגמים חדשה שעשויה להביא למיני-מהפכה בתחום היא ה-Spark החדשה של חברת Patriot, אשר תתבסס על בקרי ה-Phison S11 החדשים והצנועים – ואמורה להציע נפח אחסון של 512 ג'יגה-בייט במחיר מומלץ רשמי של 105…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by integral,

אז אחרי ה EDITOR'S CHOICE ב CD FREAKS הנה עוד אחד מ CDRINFO: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12429&PageId=23

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by simonldj,

שלום, אני מתכנן לקנות אחד מהלפטופים הבאים ולהוסיף להם SSD, עדיין לא החלטתי איזה, ומחיר ה SSD ישפיע על ההחלטה שלי. Dell Inspiron 13 7347 יש לו חיבור SATA רגיל לכונן 2.5" 7mm אם הוא אז הוא בא עם 500GB HDD שאני יחליף בSSD של לפחות 256GB, בגלל שהוא הכי זול מהשלושה ואין בו אפשרות להשאיר את ה HDD, אפשר לשקול SSD יותר גדול. Lenovo Yoga 2 13 יש לו חיבור SATA רגיל לכונן 2.5" 5mm וחיבור נוסף של M.2 אם הוא אז אני יקנה את הגרסא של 500GB HDD ויוסיף SSD של 128 או 256 יש אפשרות גם לקנות אותו עם SSD 256GB ולהוסיף HDD, אבל בגלל שזה HDD מיוחד יש בערך שני גרסאות מתאימות, בערך ב- 100$. הבנתי שיש לו גם רשימה לבנה של רכיבים שה-BIOS יתמוך בהם. (אם כי יכול להיות שזה נכון רק לגבי כרטיס רשת) http…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחפש מארז חיצוני שיתאים לכונן SAMSUNG ECOGREEN F4 2TB HD204UI, עם ממשק ESATA. ראיתי פוסטים דומים שממליצים בהם על כל מארז אלומיניום של חברה מוכרת, אבל ראיתי שלא כולם בהכרח שקטים. אשמח אם תמליצו לי על מארז מתאים שיהיה כמה שיותר שקט. בשביל מארז שקט אני מוכן להוציא גם 100-200 ש"ח יותר מאשר מארז זול (שראיתי בסביבות 130 ש"ח). תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. למה בדיסק של 4.7 ג'יגה יש 120 דקות ובדיסק של 700 מגה יש 80 דקות? היחס לא שווה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by miim17,

נפלו לידי כונן ובקר סקזי ישנים. כיתד אני מתקים אותם? זה P&P? יש צורך בדריברים? בהגדרות מיוחדות בביוס? כל מי שיכול להסביר קלות על דרך ההתקנה אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by IME3,

למישהו יש להמליץ על כונן בלוריי למחשב? לא מוצא יותר מידי דגמים ראיתי אחד ב 370 של סמסונג מה שאני מחפש זה יכולת לעשות RIP לסרטי BLURAY בצורה חוקית לסרטים שקניתי בעצמי להעביר אותם לקובץ דיגיטלי שאני אוכל להעביר את הסרט להארד דיסק בסלון ולראות על ה LCD החדש הייתי שמח למידע על כוננים מומלצים שיעשו את העבודה וגם על תוכנות RIP שאשכרה עובדות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קניתי מחשב חדש בתחילת החופש הגדול עם צורב DVD של (LG (4081B, עכשיו צרבתי בו כמה פעמים דיסקים בהזדמנויות שונות והכל היה סבבה. לאחרונה הייתי צריך לצרוב בוחטה של דיסקים ואחרי השלישי בערך הצורב את התחיל לדפוק דיסקים. הנרו כתב could not preform END Track או משהו, לפעמים could not start disk-at-once או משהו בסגנון וזה, נדפק הדיסק. בדקתי את הצורב על מחשב אחר ואותן הודעות. עד כאן דיסקים רגילים. דיסקים של DVD הוא הצליח לצרוב אחד ואחרי זה דפק דיסקים. החליפו לי את הצורב בזכות האחריות שעדיין תקפה. והצורב ה"חדש" בינתיים מתוך 5 צריבות רגילות דפק 2 דיסקים. ואת הניסיון היחיד שלי בDVD הוא דפק עם אותן ההודעות. עכשיו השאלה שלי היא האם זה ככה אמור להיות בשביל הצורב הזה? האם אני צריך לקחת בחש…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כונני M.2 יכולים לזכות בביצועים איכותיים ויציבים יותר בסביבה קרירה עם סילוק חום ראוי, וב-ADATA לוקחים את העניין הזה ברצינות רבה מאוד כך מסתבר לכתבה

16. היי יש לי כמה סקטורים פגומים ב HDD האם יש תוכנה מומלצת שמתקנת את זה? ד"א מתעתד לרכוש DOK כנראה 16 GB מה הכי יעיל עד מחיר 160 ש"ח ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי בלירה 50 מדיות שבפרטים היה רשום Media code : ritekg05 קיבלתי את המדיות , צרבתי על מדיה אחת משחק . פתחתי dvd info שם היה רשום לי בMedia id : tyg02 האם עבדו עליי ? חשבתי שרכשתי רייטק g05 , האם מדיה קוד ומדיה Id הם לא אותו דבר? ( אני גם שואל על כך כי בבדיקה קיבתי הרבה מאוד ארורים ) מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dan111,

אני רוצה לרכוש עוד דיסק פנימי בנפח 1TB-2TB אני רוצה שהוא יהיה 7200RPM מה הכי מומלץ מ-KSP? (מבחינת מומלץ -> יחס עלות תועלת טוב עם אחריות של יותר משנה) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כל בדיקת מהירות קריאה תקועה על X4 וב-nero infotool לא משנה איזה DVD אני מכניס הוא מראה מהירות קריאה X4 מה זה החרטה הזה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Moor,

רוצה לקנות כונן חיצוני אבל מבולבל קצת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. * הכונן אינו מיועד לגיבוי * אני צריך אותו כדי להעביר וידאו וקבצים גדולים (iso/img) בין מחשב למחשב בקשר לממשק החיבור, אם הבנתי נכון, USB3 הוא המהיר וגם בעל תמיכה לאחור. אוכל לחבר אותו ללוחות-אם ישנים וזה יעבוד בלי בעיה? הגודל הרצוי זה 500-1000GB, מה שיותר משתלם. שיהיה שקט (כמה שאפשר) תקציב: 600~

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by elan22,

לא מזמן קניתי דיסק של MAXTOR 80GB 7200RPM אבל בגלל שהוא יושב במחשב קצת ישן עם בקר פנימי של ATA33 הוא עובד מאד לאט השאלה היא אם שווה להשקיע בבקר ATA133 (של PROMISE) או שאפשר להסתפק בגרסה היותר צנועה של ATA100 (גם 100 ש"ח יותר צנוע). אני הבנתי שכיום הכונן גם ככה לא מנצל את הקצב של 133MB/S ולכן השאלה. כל עצה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by DAVIDKI19,

חושב לקנות את הדיסק הזה למ"ה וינדוס 7.... האם הוא הרבה פחות טוב מהאינטל X25 40 ג'יגה? המחיר שלו 76 דולר..... במידה ואני אקנה אותו . איך אני מתקין את הוויינדוס עליו? בהתחלה אני מפרמט את הווינדוס הנוכחי ואז מתקין את הדיסק הקשיח או איך? הוא יזוהה כ כונן C? ****או את הדגם הזה HDSSD: 32GB (2,5") Samsung MLC (read: 220MB/s; write: 200MB/s) (MMCRE32G5MSP-0VAD1)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טוב אז קיבלתי סוף סוף את הצורב ובגדול אני מרוצה... הצריבה מצויינת, צרבתי כרגע על דיסק של סאסונג שאמור להיות למהירות 16 במהירות 32 ואין שום שגיאות... אבל עשיתי בדיקה בNero CD Speed למהירות הקריאה ומשום מה המהירות לא מגיעה למקסימום (48), הגרף מתחיל מ24 עולה ל28-29 ואחרי זה נע בין המהירויות האלו... למישהו יש מושג למה? אני חושב שזה משהו במערכת שלי ולא בצורב כי גם בדיוידי (של פיוניר) זה ככה... הממ... DMA אני חושב מופעל (ראיתי בלוג של נרו) אבל איפה אפשר לבדוק את זה באקספי? AMD Tbirb 900 / AOpen AK33 MB הצורב והדיוידי מחוברים על אותו הכבל, הצורב הוא מאסטר ושני הארדיסקים מחוברים על כבל שונה... אם זה משנה משהו...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by stingeR-,

הכנסתי לצורב שלי מדיה של סילבר ליין שלצערי איך שזה נראה הרסה אותו.. החלפתי אותו והכנסתי את אותה מדיה לצורב אחר(זה לפני שידעתי שהסיבה לבעיה היא המדיה עצמה ולא הצורב) מדגם דומה.. גם כאן, צורב תקין לחלוטין הפך לתקול בן רגע... מה זאת אומרת תקול? לא קורא כמעט שום דיסק, לא צורב כלום, הדבר היחיד שכן עובד זה המגש הנשלף והזיהוי שלו בביוס. האם יש דרך לתקן את הצורבים? האם הגיוני מה שקרה? הצורבים הם : LG GSA-H12L LG GSA-H22N חשוב לציין ששניהם היו תקינים לחלוטין לפני.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Ashand,

שלום האם דיסק SATA 3 יכול לעבוד על מחשב ישן? הבקר יזהה אותו כ-SATA 2 ? האם בכלל שווה לקנות הרדיסק בנפח כזה? אני רוצה להשתמש בו בתור דיסק איחסון לסרטים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים