אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחבר דיסק קשיח. אמז שהתקנתי אותו אצלי במחשב, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את ההודעה המצורפת. אשמח לדעת איך בודקים את הדיסק הקשיח שהדגם שלו wdc wd800JB שבהודעה מופיע בסטטוס "Bad". אם בבדיקה הוא יתגלה כתקין, איך אני נפתר מההודעה? בפורום אחר המליצו לי על תוכנה שנקראת Hiren's boot cd. אם מישהו מכיר את התוכנה, אשמח לדעת איך בעזרת אני בודק את הדיסק הקשיח. תודה רבה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכונן הבא OCZ Apex Series 120GB Solid State Disk SSD SATA2 NEW http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140392266647&ssPageName=STRK:MEWAX:IT אני מתכנן לקנות בימים הקרובים - סה"כ כולל משלוח כ 1200 ש"ח שימוש - כונן למערכת הפעלה ותוכנות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני אמור לקבל מחשב חדש היום. לפני מס' דקות התקשר אלי המוכר ואמר לי שה-HD של WD 160Gb SATA לא זמין ויהיה רק ביום שני. הוא יכול לשים לי שני 80Gb במקום ולקחת היום. שווה או לא חברים? מה ההבדל בין שני המקרים? אני צריך תשובה מהירה... אגב: הלוח שלי הוא Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה לכונן מכאני חיצוני מוגן ביותר בנפח של 1\2 T בתקציב של כ300 ש"ח או פחות
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בcdrom של אחותי, הוא כל הזמן יוצא, זאת אומרת ברגע שלוחצים על הכפתור פעם אחת, הוא יוצא, ואז אם נחזיר אותו הוא יצא כל פעם. הוא sata.. האם מדובר בכונן תקול? או הגדרות ביוס?
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן! קניתי צורב DVD NEC. חסרים לי ברגים :kopfpatsch: מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מהן החברות המובילות כרגע בשוק הכוננים הניידים. אני מעוניין לקנות כונן בנפח 1TB או 2TB במידה והפרש לא גדול. אשמח לדעת אילו חברות מובילות ואילו כוננים נותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
SAMSUNG 840 SERIES 120GB לעומת INTEL 520 SERIES 240GB אני מדבר על ההבדלי ביצועים, לא על ההפרש מחירים ביניהם.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תישמעו הביאו לי דיסק צריבה רב פעמי אחרי שצרבתי עליו היה עליו את סימני הצריבה [צרבתי 300 מגה מתוך 700],אחרי זה הכנסתי אותו לכונן ניכנסתי לנרו ועשיתי "ERASE CD" עשיתי FULL ואחרי 25 דקות הוצאתי את הדיסק והוא היה כמו חדש! איך זה?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לפי מה נקבעת המהירות של גיבויים? בתמונה 1 יש כונן שחלק מהנתונים שלו טובים יותרו חלק פחות אך הוא מהיר הרבה יותר בביצוע גיבויים ובהעלאה שלהם. מה הסיבה לזה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן! יש לי בעיה רצינית של איטיות מערכת ואני חושד בהרד דיסק..(האיטיות מתבטאת בפיתחת חלונות איטית ,עומס מורגש של המערכת וכו') פתאום לוקח לי המון זמן לפתוח קבצים מקווצים ולוקח לי המון זמן להעתיק קבצים.. עשיתי איחוי דיסק עם התוכנה DISKKEEPER וכלום לא עוזר.. גם סריקה וירוסים וספייוורים לא עזרה.. בכל מקרה זה לא היה ככה לפני חודש.. עשיתי גם בדיקת מהירות קריאה וקיבלתי ממוצע של 55 מגה לשנייה.. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מס׳ ימים רכשתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital מדגם Elements. נפחו כ320GB. גיביתי על הדיסק כ50 ג׳יגה של מידע שחשוב לי. עבד בכל המחשבים כמו שצריך. לאחר מס׳ ימים חיברתי את הדיסק למחשב עליו יד מערכת Windows XP ללService Pack. המחשב לא זיהה את הדיסק כלל, בכלל לא זיהה שחיברתי אליו משהו. כעת כל מחשב שאני מחבר אליו את הדיסק בקשיח מגיב בצורה דומה, פשוט לא מזהה בכלל שחיברתי אליו משהו. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט, לא מצאתי. עושה רושם שהדיסק הקשיח הזה בסדר גמור אך כנראה משהו במחשב עם הXP גרם לכך ששום מחשב לא יזהה אותו. אותו דבר בדיוק קרה לי עם נגן מחברת iAudio/COWON שכעת שום מחשב לא קולט. אם מישהו מכיר את התקלה ויודע על פיתרון אשמח נורא לקבל סיוע בפתרון הבעיה. תוד…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה! האם פרמוט מחדש של כונן קשיח יכול להזיק לו בצורה פיזית? ??? ??? ??? תודה רבה :-*
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני הכוננים הבאים (בתור בוט של מערכת ההפעלה לינוקס). http://www.mydigitaldiscount.com/mydigitalssd-128gb-super-boot-drive-42mm-sata-iii-6g-m.2-2242-ngff-ssd/ או http://ksp.co.il/?uin=25803 (בשביל האופציה השניה אני צריך לוותר על הכונן האופטי שלי ולבצע התקנה באמצעות CADDY בשביל האופציה הראשונה יש לי פורט ייעודי במחשב)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברתי את ה-CD והצורב בנפרד (כל אחד על IDE נפרד ) ה-IDE פנויים בגלל שאני משתמש ב-HD בחיבור SATA בקיצור כאשר אני צורב On-The-Fly הצריבה לוקחת יותר זמן למה ??? (הצורב וגם הCD מזוהים כ-UDMA-2 )כל אחד מהם מוגדר כ-Master אם אני צורב מ-HD אין בעייה
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות צורב חדש DVD שהוא יהיה SATA. משום שהכבל השני סתם ענקי ומפריע לסירקולציה במארז. המחיר לא הכי משנה - כמובן שלא יהיה מוגזם(עדיף לא יותר מ180), הכי חשוב שיהיה או מIvory או מKSP. במומלצים אף אחד מהם לא מצאתי בIVORY או בKSP. חשוב לי שהצורב יהיה מהיר ככל שאפשר, שיצרוב מהר CD וDVD וגם שיקרא אותם מהר - צבע לבן/כסוף/בז'. אם זה חשוב יש לי את הלוח אם Intel DP35DP. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי את ה-SSD מהקנייה הקבוצתית ומאז הוא משמש אותי ככונן ראשי וככונן C. את כונן ה-HDD שלי החלטתי לשים ככונן משני, כונן D. העניין הוא שאם לפעמים אני מחליט להכנס לדבר כלשהו שנמצא בכונן D, לוקח לזה זמן. ולמה אני מתכוון? אם לדוגמה אני נכנס לתיקייה בתוך כונן D או פותח קובץ, הוא לא מגיב במשך כ-2-3 שניות ותוך כדי אני שומע את הכונן כאילו פתאום "מתעורר", ומתחיל לעשות רעש של "חושב". יש דרך להעלים את התופעה הזאת ושיעבוד כל הזמן ויגיב מהר בהתאם? ניסיתי למצוא פתרונות באינטרנט אבל לא ממש הצלחתי למצוא משהו שתואם לבעיה שלי. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום ! קיבלתי הרדיסק חדש בתוקף האחריות אחרי שהקודם קרס אני רוצה להוסיף אותו בחזרה כ-SLAVE ב- ווינדוס XP פרופשונל. עשיתי את שני החיבורים והמחשב לא מראה על שום כונן חדש או משהו כזה. ההרדיסק מסוג WD 80GB 7200 rpm Serial ATA. אני מרגיש שפיספסתי משהו אז אם אפשר ממישהו מיקצועי פה את סדר הפעולות בצורה מסודרת כולל כיצד מחלקים את ההרדיסק לשניים מסוג NTFS אני מאוד אודה לו. המפרט מחשב אם זה עוזר: מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח WD 80GB 7200 rpm Serial ATA כרטיס מסך radeon ATI 9200se 128mb תודה מראש אלי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, צהריים טובים.. קודם כל אני רוצה לציין שחפשתי בפורום (וגם מחוץ לו) לפני שהעלתי את הנושא ואני פשוט לא מצליח לפתור את זה. אז ככה: לוח אם של ASUS - P5K שעליו מובנה בקר RAID JMICRON 363 כוננים קשיחים כמו שכתבתי בנושא: 4 ST3500320AS X מערכת הפעלה: WIN XP X64 עכשיו לבעיה.. חברתי את כל הכוננים הקשיחים ללוח - 3 לחבורי SATA רגילים ואחד (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) לחיבור שעל פי ההוראות של הלוח שייך לבקר כמובן שהתקנתי את הדריברים של הבקר ואת התוכנה שלו והבעיה היא שהבקר פשוט מזהה רק את הדיסק שמוחבר לבקר עצמו.. אין בזה הגיון משום שיש רק חיבור SATA אחד לבקר והרי ש - RAID מורכב משתי דיסקים ומעלה אז ברור שפספסתי פה משהו השאלה מה ?!.. לא אכפת לי כבר לבנות מערך מדיסקים קיימים כך שה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיזה אתר אני יכול להוריד עידכוני קושחה רשמיים ולא רשמיים של הצורב הזה? ואיך הצורב הזה טוב? יש לי אותו יותר מחצי שנה ורק עכשיו אני מתחיל להשתמש בו
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חג שמח יש לי דיסק נייד USB של POWER DISK 2GB אני מחפש תוכנה לתקן אותו כל הזמן מאבד קבצים תודה
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רכשתי קורא כרטיסים חיצוני ורכזת USB2. על שניהם מצויין מפורשות USB2. ב-Device Manager מופיע USB2, אבל קצב העברת הנתונים לא נראית לי מהירה כמצופה. לדוגמא ניסיתי להעביר קבצים ל-Disk On Key של M-Systems שעובד גם הוא ב-USB2 וקצב העברת הנתונים היה נמוך למדי (לפחות מה שנראה לי). מדידה של קצב העברת הקבצים (לפי המידע המופיע ב-Total Commander) הנה העברה מהמחשב ל-DiskOnKey כ-555 Kb/s. בכיוון השני מה-DiskOnKey אל המחשב הגעתי לכ-950-980 Kb/S. האם זה קצב העברת הנתונים ההגיוני ל-USB2?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי PPL!! אני מעוניין למצוא את הכוננים הקשיחים השקטים ביותר שישנם בשוק לצרכים שלי. אני מעוניין בכונן אחד של 200GB+ לאיחסון.. מכיוון שהוא לא יהיה בשימוש תמידי, אני מניח שהוא יכול להיות אפילו 5400RPM.. השאלה היא באמת אם יש הבדל ניכר ברמת הרעש.. המתמודדים הם: Western Digital 250GB 7200 rpm Serial ATA - ב-1655 ש"ח - 34dBA idle Maxtor 250GB 5400 rpm 8MB Buffer ATA133 - ב-1560 ש"ח 2xSamsung 120GB 5400 rpm ATA100 - ב-1351 ש"ח, סאונד 2.6bel Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA - ב-965 ש"ח , סאונד 2.5bel ה-WD מסדירת JB עם 8 מ"ב מבחינתי הוא רועש (לפחות בתוך השאטל שלי הוא מקור הרעש העיקרי), והוא מוגדר באתר שלהם כ-34dBA, כמו הכונן הזה של 250GB SATA.. הממ.. מספיק …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי M4 128GB, אין לי בעיות איתו, הוא עובד פיקס, אבל יש לי אפשרות למכור אותו במחיר סבבה (250-300 ש"ח) לחבר שמעוניין לשדרג מהקשיח הרגיל שלו. חשבתי לעשות זאת ולהוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת כונן 840 של סמסונג. מה דעתכם, האם שווה מבחינת הבדל ביצועים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3500 חדש ואני רוצה לצרוב CD (!)...והוא לא נותן לי !!! הוא נותן לי הודעה שגיאה : " POWER CALIBRATION ERROR " או משהוא כזה. מה זה יכול להיות ???
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-