אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי גיבוי של גוסט 11.5.1 שיצרתי מדיסק הירנס 10.5 שבתוכו יש את מחיצה C עם מערכת ההפעלה חלונות 7 על דיסק און קי של 64GB. שפחתי אותו למחיצה מורחבת C בדיסק הקשיח של 1TB. גודלה של מחיצה סי הוא 117.53GB.גודלו של הגיבוי אחרי פריסה הוא 55GB וליפני .11.5GB יש לי גם מחיצה D שגודלה 813GB בתוכה יש משחקים בנפח של 214GB . ומחיצה Reserve System. הבעיה היא שבמחיצה מורחבת לא ניתן להפעיל כל מערכת הפעלה. איך אני יכול להפוך את המחיצה המורחבת למחיצה ראשית רגילה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שעדכנתי לווינדוס 7 צץ לו במחשב שלי כונן Q ללא אמא וללא אבא. זאת לא מחיצה שבאמת קיימת על המחשב, גודלה 0 ביט, ולא ניתן להכנס או לשנות בה כלום. תחת ניהול דיסקים בכלי ניהול היא אפילו לא מופיעה, וכנ"ל מחוץ לווינדוס. איך נפטרים מהדבר הזה?!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי סטרימר (IAMM83) עם אפשרות לחיבור כונן פנימי. אני מחפש כונן 2TB מומלץ. מקריאה בסטיקי, ראיתי כי אין ההמלצה היא ללכת על 1TB, אבל מכיוון שחשוב לי נפח איחסון גבוה, אני מעדיף 2TB. כמו כן, מכיוון שהכונן סגור בתוך מארז של הסטרימר - אני מעדיף כונן שמתחמם באופן מינימלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר מוחקים מידע מכונן SSD בוינדוס 10, מערכת ההפעלה מבצעת טרים וממלאת באפסים את הסקטורים שבו הוא היה מאוחסן, ככה לפי מה שידוע לי. האם זה אומר שהמחיקה היא סופית ומוחלטת ולא ניתנת לשחזור? השאלה שלי היא תיאורטית, משום שלפעמים כשמחליפים מחשב רוצים למחוק את כל נתוני הכונן לצמיתות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מסתכל בזאפ ואני רואה שיש סדרות של HD פנימי.. דבר ראשון מה זה אומר סדרה ? דבר שני איזה סדרה הכי טובה ? Caviar SE Caviar Green Caviar Black Caviar Blue RE2-GP Raptor RE2 Caviar SE16 VelociRaptor Scorpio Blue RE3 http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187339&DB141821=141823
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח ישן 80GB, שאני רוצה להוסיף למערך רייד 0. האם הדבר מסוכן? האם יגביר את הסיכוי לקריסה של המערך ואיבוד מידע? האם מהירות הכתיבה הגבוהה של המערך תרד? ובכללי האם הביצועים ירדו? נ.ב. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי HDD ישן שמפורמט ב-FAT32, האם במעבר ל-NTFS, ה-HDD יקבל ביצועים יותר טובים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של IBM מסדרת ה - DESKSTAR הוא 7200 RPM ו ATA100 הוא הובא לי חדש דנדש בקופסה במאי 2001 והיה בשימוש ממשי בערך חודשיים ! (הוא היה מחובר למחשב סלרון שבמשך שנה אבל במחשב הזה לא השתמשתי אז ההארד דיסק עבד אולי חודשיים) באתי להדליק היום את המחשב ... נדלק ועלה לאט כמו צב !!! עשיתי פירמוט ... פרימט ... התקנתי ווינדוס - 98, זה נתקע באמצע ההתקנה הפעלתי מחדש והיה רשום שיש סקטורים פגומים בהארד דיסק, עכשיו אין לי מה לעשות כי הביאו לי את ההארד דיסק (קומבינה) בחינם. ואני צריך אותו ... מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=505&Itemid=99999999&limit=1&limitstart=12
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הצורב הזה? חבר שלי אמר שהוא יכול להשיג לי אותו בזול (לא יודע עדיין בכמה) , האם כדאי לי לקחת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , נתקלתי בבעיה שאף עם לא הכרתי. כאשר אני מחבר את הכונן למחשב הוא פשוט לא מופיע במחשב שלי (בכוננים) ואני לא יכול לגשת אליו. יש לציין שהוא כן מופיע במנהל ההתקנים וגם בניהול דיסקים , אבל בניהול דיסקים הוא לא נותן לי אופציה להקצות אות לכונן , הוא מסמן לי את כל האפשרויות באפור כאילו אי אפשר ללחוץ על כלום.. גם כשאני מחבר אותו למחשב אחר זה לא מופיע. איך אפשר לסדר את הבעיה הזו ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש[אפשר לראות בצד ימין, מפרט המחשב] יש לי לוח אם msi neo4 platinum ודיסק קשיח של סאמסונג, 120 ג'יגה SATA ושמתי לב שלאט לאט מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי על זה אם כבר אני קונה הארד דיסק חדש אז נברר בקשר ליצירת מערך RAID חשבתי על מערך RAID 0 ורציתי בעצם לשאול אתכם האם הדבר אפשרי במחשבי, מה אני צריך לקנות בשביל זה והאם זה משתלם בכלל. תודה רבה, אבי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מי ששלטה בעבר ביד רמה על שוק בקרי ה-SSD מכריזה על הקאמבק הנכסף, תחת Seagate: בקרים חדשים לכל הממשקים ולכל פלחי השוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a7%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%9c-sandforce-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%99-ssd-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9b/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד מת אחרי 11 חודש, השני שקיבלתי במקום זה שמת, מת אחרי 3 חודשים מבלי שהיה בשימוש (היה מחובר אבל לא היה עליו ולו ביט אחד של מידע). בנתיים פנדה פשטו את הרגל. בכל מקרה אני עם HDD-ים של סאמסונג גמרתי. זה שהם הכי מהירים לא עוזר לי הרבה אם הם מתים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שמציקה לי איזה שנה כבר אבל לא מספיק בשביל להתעמק בא עד עכשיו הבעיה היא כזאת יש לי דיסק של 200 גיגה במחשב, לא SATA הדיסק זוהה ועבד כמו שצריך בתור 200 גיגה כחצי שנה. החלוקה היא של 20 ו 180 (יוצא מ172 בפועל כמדומני אבל לא משנה) כאשר 20 סיסטם והשאר זה לשאר... הבעיה היא כזאת - אחרי כחצי שנה של עבודה יום בהיר אחד אני קם והפרטישן של ה 172 לא מזוהה בכלל.. אחרי ניסיונות נואשים להבין מה קורה החלטתי לפרמט אותו ופתאום אני רואה שהוא מזהה את הדיסק בחלונות רק של 128 גיגה... זא מוכן ליצור משהו בגודל של רק 108 גיגה.... ניסיתי ליצר מספר פרטישנים ואחד וכלום לא עזר.... ברמת הביוס והבקר UATA הדיסק מזוהה כנדרש בתור ה 200 גיגה שלו אבל בחלונות כבר לא... עכשיו השינוי ל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי פנטיום 4 ישן ללא SATA ו2 דיסקים שכבר מלאים , חשבתי להחליף את אחד הדיסקים בגדול יותר, חשוב שיהיה זול אך בעל נפח גדול, נראה שאין לי ברירה אלא לקנות PATA כי אני לא אשקיע כסף בבקר SATA . חשבתי לקנות WD1600JB Western Digital שהוא PATA של 160 גיגה ועולה באזור 515 בזאפ . האם יש למשהו הצעה אחרת? האם יש כונן שיש בו גם SATA+PATA והוא זול ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם דיסק SATA 3 יכול לעבוד על מחשב ישן? הבקר יזהה אותו כ-SATA 2 ? האם בכלל שווה לקנות הרדיסק בנפח כזה? אני רוצה להשתמש בו בתור דיסק איחסון לסרטים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נייד שלי הלך וזאת לא תקלה בכונן קשיח, אני רוצה לחלץ את המידע מההארדיסק. אני רוצה לפרק את הלפטופ ולחבר את ההארדיסק שלו לPC שלי וככה להוציא את הנתונים. השאלה אם זה יכול להתחבר בכלל? או שאולי יש פיתרון אחר? אני לא מחפש לתקן אותו, רק להוציא את המידע בלי לשלוח למעבדה. תודה. המחשב נייד של דל מסידרת אינספירון.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כונן קשיח חיצוני של חברת Western Digital בנפח 2 טרה בייט עם USB 3.0 הדגם הוא MyPassport. הכונן נמצא אצלי כ3-4 שנים בערך ועושה עבודה מאוד טובה כמובן שאני לא מפוצץ אותו עד הסוף,אתמול הוא התחיל להתנהג מוזר מאוד. שאני מחבר אותו המחשב קולט אותו כמו תמיד אבל ברגע שאני מנסה להעביר משהו מהכונן אל המחשב הוא נתקע על 0בתים לשניה ולא זז יותר גורם לתקיעות במחשב המהירות שלו הייתה בדרך כלל 100 מגה בייט לשניה אני לא מבין איך זה קרה הוא לא קיבל מכה ולא כלום. מרגישים שהוא עובד אם נוגעים בו הוא מסתובב ויש מנורה דולקת עשיתי סריקה לסקטורים פגומים וגם לוירוסים, מבחינה של וירוסים הוא היה נקי לחלוטין מבחינת סקטורים המחשב כתב שיש פגמים ועשיתי תיקון הוא חזר לעבוד טוב …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כמה סקטורים פגומים ב HDD האם יש תוכנה מומלצת שמתקנת את זה? ד"א מתעתד לרכוש DOK כנראה 16 GB מה הכי יעיל עד מחיר 160 ש"ח ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש למחשב. שמעתי שיש כזה דבר שנקרא LDA או משהו בסגנון. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר נניח כונן 80/100/120 GB ומעלה למחשב על מערכת הפעלה WIN XP PRO . אם כן, יופי!!!!! דרך אגב. מה הדרישות מערכת של מחשב מבוסס פנטיום 2?(האם יכול לקבל 19GB)? בברכה ותודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש עוד דיסק פנימי בנפח 1TB-2TB אני רוצה שהוא יהיה 7200RPM מה הכי מומלץ מ-KSP? (מבחינת מומלץ -> יחס עלות תועלת טוב עם אחריות של יותר משנה) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הנגן הזה רציתי לדעת אם כל המדיות יעבדו איתו... יש לי צורב NEC3540 והאם שווה לי 100 מדיות X8 DVD-R של TEAC ב 1.60 ליחידה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.היה לי דיון בפורום ספקים ומארזים על דגם מסויים. ושמתי לב שהחיבור של יחידת הדיסקים הקשיחים ניקרא SAS.זה ניראה כמו מפצל מ SATA אחד לכמה חיבורים.לא ברור כיצד מגדירים פה רייד.אשמח להסברים כי אני מגלה עניין בשדרוג המארז שלי וזהו מארז שרת בסיסי.אם יש איזה קישור שאוכל ללמוד על התקן אשמח לקבל.המון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-