עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם כידוע לכם לא כל הביוסים מזהים דיסקים בנפחים גדולים ולכן צריך להשתמש באמצעים אחרים כמו disk manager למינהם בהתאם לחברה כמובן. שמעתי שיש דרך טובה יותר להגדיר את הדיסק הקשיח ללא שימוש ב disk manager רק שאני לא יודע מהי? אשמח לקבל תגובות והסברים. תודה :spin3:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אשמח עם המומחים לאמצעי אחסון יוכלו לעזור בפוסט דלקמן - מיקמתי אותו בתמיכה טכנית למרות שככל הנראה זה שייך לכאן. אפשר להעביר אותו לכאן במקרה הצורך. תודה רבה. http://hwzone.co.il/community/threads/555444-Lenovo-Flex-2-14-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%9C-%D7%9E-DOK

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני משתמש בהארד דיסקים SATA חיצונים נשלפים לגיבוי שבועי (פתרון נהדר דרך אגב, בעלות של 250 ש"ח אני מקבל התקן גיבוי של 1T עם מהירות כתיבה 60 מגה לשנייה שניתן להכניסו/להוציאו בזמן עבודה תחת WinXP) אך שיטה זו סובלת מסכנה של מחיקה ו/או הריסה של קבצים בטעות ולכן השאלות הבאות: -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה במחשב מסוים בלבד? הכוונה היא לתוכנה מותקנת שלא תאפשר גישה להארד דיסק או הפיכתו ל"קריאה בלבד". -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה בכל מחשב? הכוונה היא האם ניתן לקנפג הארד דיסק SATA לבלתי מזוהה/בלתי נגיש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, לפני כשבוע התקלקל לי ה HDD המחשב מזהה את ה HDD אבל כאשר אני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה: d:\is not accessible. The request could not be perfomed because of an I\O device error ה HDD היה מפוצל ל 2 והיה לי חומר די חשוב עליו. מקריאה בפורומים נסתי כמה אפשרויות והצלחתי דרך חיבור חיצוני (מתאם בין SATA ל USB) לראות רק מחיצה אחת. השאלה שלי האם אני יכול לתקן את HDD בדרך כלשהי ולהציל את החומר על המחיצה השנייה? הבנתי שכנראה והכרטיס האלקטרוני נדפק ואם אני יחליף אותו התקלה תסתדר ( מאיפה אני יכול להשיג כרטיס כזה?). והאם יש לכם עוד רעיונות לפתור את התקלה ולהחזיר את ה HDD לחיים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by elan22,

לא מזמן קניתי דיסק של MAXTOR 80GB 7200RPM אבל בגלל שהוא יושב במחשב קצת ישן עם בקר פנימי של ATA33 הוא עובד מאד לאט השאלה היא אם שווה להשקיע בבקר ATA133 (של PROMISE) או שאפשר להסתפק בגרסה היותר צנועה של ATA100 (גם 100 ש"ח יותר צנוע). אני הבנתי שכיום הכונן גם ככה לא מנצל את הקצב של 133MB/S ולכן השאלה. כל עצה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Night_Fox,

אז ככה בהתחלה הוא לא עבד לי יעני לא היה מקוון אז התקשרתי לTMS ועזרו לי לקוון אותו הוא עבד לי בסדר עד שעשיתי רסטרט ומאז אין כלום הכונן G לא מופיע אין אפילו טמפ שלו וקודם כן היה מה אפשר לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. דיווח עדכני ברשת מצהיר כי זכרונות בטכנולוגיה שאמורה לגשר בין הנדיף לבלתי נדיף יגיעו רק לקראת שנת 2019, בניגוד להצהרות הקודמות של ענקית השבבים לכתבה

8. Started by BenK,

שלום במזל טוב יש לי צורב Aopen עכשיו לפי האתר יש אזהרה שיש להסיר קודם את ה- uninstall Intel Ultra ATA איפה זה בדיוק? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by iveco,

בבדיקה ב CDM קריסטל דיסק מארק שאני שם ב TEST DATA 0FILL אני מקבל תוצאה יחסית טובה לכונן של 120GB . אבל אני שם ב TEST DATA ברירת מחדל RANDOM אני מקבל תוצאה גרועה : למה התוצאה כל כך גרועה בכתיבה ? יש לכונן 27% חיים אבל אני לא בטוח שזה קשור בכלל לזה כי הכונן עובד תקין הכול עובד טוב לא מרגיש תקיעות או פריזים , אין מסכים כחולים כלום למישהו יש רעיון ?!?

10. אורח
    Started by אורח,

יש לי הארד דיסק של SAMSUNG F1 והבעיה היא שלפעמים הוא עושה רעשים של קריאה, לא רעשים כאלה של הדיסק נדפק או משו אלא רעשים של כאילו הוא עובד וקורא. בהתחלה חשבתי שהדיסק נדפק אז החלפתי אותו לאחד חדש וגם הוא עושה את אותם רעשים, אולי זה נורמאלי? והוא פשוט מרעיש? יש לי עוד דיסק אחד חיצוני של MAXTOR והוא עושה רעשים של קריאה רק כשאני פותח קבצים שנמצאים עליו, ועל הSAMSUNG נמצא וינדוס 7 יכול להיות בגלל זה יש יותר רעשים בתדירות גבוהה יותר? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קניתי למחשב נישן שלי הרדיסק WD 20GB 5400RPM. אני רוצה להעביר את כל מה שיש לי מההרדיסק הישן (6 GB :) אל החדש כולל הווינדוס וכולל הכל. יש איזשהי דרך לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moo,

התעניינתי בלקנות צורב, הומלץ לי על LG ופיוניר. החלטתי ללכת על פיוניר. ראיתי ב KSP את הדגם DVR-217DBK. לפי החיפוש ברשת הבנתי שזה יחסית מכשיר חדש בשוק. בשירשור המלצות פה בפורום הומלץ על ה 215, האם על סמך זה אני יכול ללכת לקנות את ה 217? למישהו יש נסיון עם ה 217? חשוב לי צורב שיתן מקסימום אמינות! תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by elena_ash,

שלום!!!! יש צורב DVD חדש ותוכת נרו 7 כשאני מנסה לצרוב DVD תוכנה נתקעת וגם מחשב. לקחתי אתו לתיקון אבל אמרו לי שיש בעיה עם מערכת הפעלה, ניסיתי לצרוב נרו 6 אבל עדיין נתקע. מה יכולה להיות בעיה ואיך מתמודדים איתה? צורב כותב גם + וגם - וניסיתי כל מיני דיסקים וכל מיני אופציות בתוך תוכנות אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ovid,

הוא מחובר ב SATA 2 אבל למה ביצועים כאלה נמוכים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ~Zeus~,

האם SATA 2 הוא שיפור של SATA? האם SATA 2 זה הארד דיסק בכלל? ומה ההבדלים בין SATA לSATA 2? אשמח אם תעזרו לי!

16. Started by A-L-o-n,

שלום אני רוצה לקנות כונן קשיח 500GB אבל אני לא יודע מה טוב איכותי ומהיר... אני צריך המלצה! תודה לעוזרים. ואם אפשר לבחור אותו ב-tms אני אשמח...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי כונן של 'סיגייט' מסדרת 'ברקודה' בנפח 2TB. הקונקטור שלו היה תקול ולכן החלפתי לו את כל המעגל אחרי שמצאתי כונן מאותו הדגם (לפי מספר המודל על התווית, אם כי מדובר בשתי סדרות ייצור שונות - אחד יוצר בסין והאחר בוויטנאם. הכונן החליפי היה תקין. קיבלתי אותו ב'אקומיוניטי'. כבר שם, בבדיקה הראשונית שלאחר הרכבת המעגל על הכונן המקורי, הוא לא זוהה ע"י המערכת). כאשר בדקתי את הכונן בבית הוא השמיע רעש שחזר על עצמו שוב ושוב ונשמע כאילו המנוע לא מצליח לתפוס מהירות. * האם לפי הרעש הזה ניתן לקבוע מהי הבעיה (מנוע/ראש קריאה-כתיבה)? * האם יכול להיות שמקור הבעיה הוא המעגל ה'חדש' שהרכבתי על הכונן? היתכן שלכל כונן יש את המעגל האישי הייחודי שלו? …

18. Started by alsal,

אוקיי אני אקדים ואומר שההארדיסק ה40 שלי מתוצרת מקסטור הלך לעולמו השבוע ושאבא שלי נוסע לארה"ב אז קפצתי על ההזדמנות לקנות לי הארדיסק חדש של 120 GB השאלה היא של איזה חברה ובאיזה מהירות והעיקר שיהיה זול (180 דןלר גג עדיף יותר זול אפילו) אני מעדיף 100 ATA ו8 מגה באפר עכשיו השאלה הקובעת מי יותר עדיף WD (הזולים) או מקסטור(הקצת יותר יקרים)? אני אשמח אם תתנו לי לינקים לאתרים בארה"ב על מחיר של הארדיסק כזה אני אוסיף לציין שיש לי מחשב 1.5Mhz 256MB RDRAM - 800Mhz intel 850GB ואבא שלי טוען שה8 מגה באפר לא יגיע למימוש על מחשב כזה ישן נראה לי שהוא טועה תקנו אותי אם אני טועה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jamoos123,

עד לאחרונה קניתי את ה-TY שלי מחוץ לארץ, אבל נגמר להם המלאי... מישהו יודע אם יש מקום בארץ שמוכר דיסקים שהם TY (בודדים או BULK) ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by -Sky_Lord-,

היי, כרגע יש לי דיסק אחד של 80GB (ATA133), כבר הופך להיות לי מאוד צפוף ואני רוצה להוסיף עוד אחד. הלוח אם שלי תומך בSATA אז החלטתי ללכת על זה, למרות שאין הבדל בביצועים. בכל מקרה השאלה שלי זה האם דיסק של SATA2 יעבוד על הלוח אם שלי (בתור SATA רגיל כמובן, כי הוא לא תומך בSATA 2) והאם NRG יכול לעבוד בSATA? כמו כן האם NRG באמת משפר ביצועים ושווה את התוספת הקטנה במחיר. גם המלצה לדיסק קשיח תתקבל בברכה... אני רוצה 120 או 160 GB תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי שני כוננים קשיחים באחד מהם שהוא הכונן הראשון שהיה לי במחשב שאני נכנס לקבצים שם כל המחשב נתקע ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב לפעמים אני מצליח לגשת לקבצים בלי שזה נתקע רק חסר לי שהלך לי הדיסקק הקשיחחח מישווו יכולל לעזורר לי בבקשההה אני לא יודע מה לעשות =[

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי במחשב כמה כבלים כאלה קטנים סטנדרטיים שמתחברים לכל מקום ונותנים חשמל עכשיו יש לי כמה אבל אין לי אף אחד פנוי ואני רוצה לקנות צורב אז מה לעשות - 1) יש מפצל? 2) להחליף את הסידי עם הצורב ויהיה לי רק צורב? ואז כדי לצרוב דיסקים אני יעביר את הדיסק לתקיה ואז אני יצרוב מהתיקיה לדיסק?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SagroN,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות צורב חדש DVD שהוא יהיה SATA. משום שהכבל השני סתם ענקי ומפריע לסירקולציה במארז. המחיר לא הכי משנה - כמובן שלא יהיה מוגזם(עדיף לא יותר מ180), הכי חשוב שיהיה או מIvory או מKSP. במומלצים אף אחד מהם לא מצאתי בIVORY או בKSP. חשוב לי שהצורב יהיה מהיר ככל שאפשר, שיצרוב מהר CD וDVD וגם שיקרא אותם מהר - צבע לבן/כסוף/בז'. אם זה חשוב יש לי את הלוח אם Intel DP35DP. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Tzach_n,

הזמנתי הרגע כונן SSD 840 Pro של סמסונג וכונן 3TB Caviar Black במחיר מציאה מאמאזון שאמורים להגיע אליי שבוע הבא. ואז עלתה לי בראש המחשבה אם עשיתי טעות מבחינת SATA 4 שאמור לצאת אבל עוד לא ידוע מתי. לגבי הכונן 3TB פנימי אין לי שום דאגות כי כונן קשיח רגיל בחיים לא מסוגל להגיע למהירות כזו. השאלה לגבי ה-SSD, מכיוון שהכונן הזה מנצל את SATA3 במלואו אולי הייתי צריך לחכות ל-4? מצד שני אי אפשר לדעת מתי זה יצא בכלל וגם כמה ביצועים נוספים אני ארוויח מ-4 כשיצא. אבל השאלה היא אם מכיוון שה-SSD הזה מנצל את 3 במלואו, יהיה שיפור במהירות שלו כשיצא SATA 4 או שהוא תמיד יהיה מוגבל -500MB? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.