אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבצע רייד 5 על הלוח הזה"http://www.skypc.co.il/pl_product~GMA790GPTUD3H~10~0.htm" אפשר לעשיות עליו רייד 5 בלי להת קין מערכת הפעלה ושאני יוכל לגשת אל השרת מהרשת בלי בעיה??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כונן קשיח פנימי Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI סמסונג http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=774445 או כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797377
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כונן קשיח חיצוני של חברת Western Digital בנפח 2 טרה בייט עם USB 3.0 הדגם הוא MyPassport. הכונן נמצא אצלי כ3-4 שנים בערך ועושה עבודה מאוד טובה כמובן שאני לא מפוצץ אותו עד הסוף,אתמול הוא התחיל להתנהג מוזר מאוד. שאני מחבר אותו המחשב קולט אותו כמו תמיד אבל ברגע שאני מנסה להעביר משהו מהכונן אל המחשב הוא נתקע על 0בתים לשניה ולא זז יותר גורם לתקיעות במחשב המהירות שלו הייתה בדרך כלל 100 מגה בייט לשניה אני לא מבין איך זה קרה הוא לא קיבל מכה ולא כלום. מרגישים שהוא עובד אם נוגעים בו הוא מסתובב ויש מנורה דולקת עשיתי סריקה לסקטורים פגומים וגם לוירוסים, מבחינה של וירוסים הוא היה נקי לחלוטין מבחינת סקטורים המחשב כתב שיש פגמים ועשיתי תיקון הוא חזר לעבוד טוב …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , לפני חצי שנה קניתי מחשב חזק מאוד עם כל הרכיבים הכי חזקים בשוק ... שזה כולל גם את הVERTEX 3 , ואני רואה שהמחשב לא מהיר כמו שהוא היה אמור להיות עם כרטיס פי 10 יותר מהיר , אז בדקתי וראיתי שבהעתקות ופתיחת קבצים וקבצים מקובצים המהירות לא עולה על 120M , אני עשיתי כל מה שהמליצו לי באתרים אחרים ( כולל לשנות את הבקר לAHCI שעזר קצת בפתיחה של הווינדוס ) מה אני עושה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים כונן Samsung 840 pro 128GB יש לי לוח אם של ג'יגהבייט: GA-P55A-UD3 הבנתי שהכונן SSD הזה תומך ב SATA 6GB/s אם כך לאיזה חיבור בלוח האם אני צריך לחבר אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הצורב הזה? חבר שלי אמר שהוא יכול להשיג לי אותו בזול (לא יודע עדיין בכמה) , האם כדאי לי לקחת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברים, אני הולך להמיר מספר רב של קלטות וידאו משפחתיות לפורמט דיגיטאלי. האם כדאי לי לצרוב את זה על דיסקים DVD ? האם כדאי לשמור על דיסק קשיח? איזה דיסק קשיח מומלץ ביחס מחיר / איכות? תודה יהודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם כונן SSD יתן שיפור משמעותי במשחקים? טעינה, רינדור וכו? האם מפסיק שהוא כונן כזה יהיה משני לכונן רגיל שעליו מותקנת מערכת הפעלה או שמומלץ גם את מערכת ההפעלה להתקין עליו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של סמסונג ללא חיבור לחשמל ההתלבטות העיקרית היא בין 2 הדגמים האלה http://www.electrophoto.co.il/Product.asp?Pid=8806071213361 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802589 שניהם USB 3.0, שניהם לא צריכים חיבור לחשמל אותו מחיר בערך רק שאחד 500GB מסדרת M2 והשני 640GB מסדרת S2 מה ההבדל בין הסדרות? הM2 חדש יותר ועקב כך מהיר יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.היה לי דיון בפורום ספקים ומארזים על דגם מסויים. ושמתי לב שהחיבור של יחידת הדיסקים הקשיחים ניקרא SAS.זה ניראה כמו מפצל מ SATA אחד לכמה חיבורים.לא ברור כיצד מגדירים פה רייד.אשמח להסברים כי אני מגלה עניין בשדרוג המארז שלי וזהו מארז שרת בסיסי.אם יש איזה קישור שאוכל ללמוד על התקן אשמח לקבל.המון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרדיסק בעיקר לגיבויים במחשב (לא שלי ...אני רושם בשביל מישהו) יש חיבור SATA 1 השאלה האם עדיפות לפנימי או חיצוני ? מה ההבדל במהירות בערך באחוזים בין פנימי 7200 SATA לחיצוני שיפעל במהירות USB 2 ? אפשר המלצות ל(בינתיים) חיצוני עד 300 ..400 ? מצאתי את זה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=727525 מה אתם חושבים עליו ? (יש שם תגובה שלילית אחת אני יודע אבל זה הרדיסק אי אפשר לדעת מה יהיה ועל מה תיפול ומתי) תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב HP ProBook 450 G6 עם אחסון PCIE NVMe SAMSUNG MZVLB512 בנפח 512GB, ואני מעוניין בנפח באחסון נוסף. ממה שאני מבין מהתמונה המצורפת, האחסון המקסימלי שנתמך הוא: 512GB PCIE + 128GB SATA3: האם זה נכון? או שאני יכול להשתמש באחסון נוסף בנפח גדול יותר בממשק PCIE ו-SATA3? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי הארד דיסק של IBM מסדרת ה - DESKSTAR הוא 7200 RPM ו ATA100 הוא הובא לי חדש דנדש בקופסה במאי 2001 והיה בשימוש ממשי בערך חודשיים ! (הוא היה מחובר למחשב סלרון שבמשך שנה אבל במחשב הזה לא השתמשתי אז ההארד דיסק עבד אולי חודשיים) באתי להדליק היום את המחשב ... נדלק ועלה לאט כמו צב !!! עשיתי פירמוט ... פרימט ... התקנתי ווינדוס - 98, זה נתקע באמצע ההתקנה הפעלתי מחדש והיה רשום שיש סקטורים פגומים בהארד דיסק, עכשיו אין לי מה לעשות כי הביאו לי את ההארד דיסק (קומבינה) בחינם. ואני צריך אותו ... מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברה. קניתי תוכנת, תרגונט. היא נחמדה, אבל לא ממש טובה. בכל אופן, מה שמיוחד בה שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, וגם לא להעתיק אותו לכונן. ואיך הם עשו זאת ? פשוט מאוד. הם השאירו טרק אחד לא צרוב כלל, אבל הוא רשום ב TOC כאילו זה חלק מקובץ. מה שקורה הוא שכאשר מנסים להעתיק או לצרוב, המחשב זורק הודעה של לא מצליח לקרוא מן הדיסק. לעומת זאת בתוכנה, הוא דואג לא לקרוא מן הטרק הזה. אני בטוח שאפשר להכין התקנה תקינה לדבר הזה. אבל מה שאני מחפש היא תוכנת צריבה, שתצרוב אחד לאחד, בלי להיסתכל על ה TOC. אם מישהו יודע, אשמח לתגובות ארז בר-זיו
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לא חדש לי הנושא, אבל אני פשוט לא מעודכן. אני צריך לשמור אימג' של כונן קשיח אחד על גבי כונן קשיח אחר. לא בטוח אם במקרה כזה זה מוגדר כ-CLONING. יש לי את SPOTMAU BOOTSUIT 2012 (לא את החבילה המלאה שלהם). התוכנה הזאת מעולה ונדמה לי שהיא יודעת לעשות את מה שאני צריך אבל אני זקוק למשהו שרץ בסביבת חלונות 7. אני מחפש FREEWARE או משהו שעולה 20-30 דולר לכל היותר. לא צריך משהו משוכלל. לא צריך ליצור או לאחד פרטישנים. אני צריך את דבר הכי בסיסי: ליצור העתק של כונן א' על גבי כונן ב' (בתור קובץ או קבצים). ואז, במידת הצורך, לשחזר את כונן א' למצב בו הוא היה בעת הגיבויי. מה יש היום בשוק?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אפשר לדעת איזו מהירות יש לדיסק און קיי, יש כאלה שהם איטיים ויש מהירים למרות שכולם USB 2 איך אני בתור לקוח יכול לברר על המהירות שלהם? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. האם יש דרך (מבלי לאבד שום מידע) לחלק את המחיצות בכונן ה-SSD שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא כזה חיבור להחליף ב דיסק קשיח שלי יש לי WD my book 500g תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת של המומחים והמנוסים כאן יש לי דיסק קשיח 1TB במהירות 5400RPM שיש עליו מערכת הפעלה. אם אעתיק את המערכת הפעלה (:C) לדיסק קשיח 300GB RAPTOR 10K, עד כמה יהיה שיפור מבחינת מהירות טעינת ווינדוס באתחול, פעילות בווינדוס (תוכנות וכו')? יש לי מערכת הפעלה על כונן 5400 כיוון שבזמנו לא היה לי מספיק תקציב לקנות דיסק קשיח רגיל (7200RPM) ולכן השתמשתי בדיסק קשיח קיים שהיה עליו בחלקו מידע. כעת אני יכול לעבור ל10K ורציתי לדעת לפני המעבר, אם זה אכן משמעותי ועד כמה בערך למי שיש ניסיון עם זה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה צורב כדי יותר ? כי יש הבדל גדול במחיר זה:צורב 1 אוו זה:צורב 2
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כונן SSD מ TMS EVO 850. בגדול אני מרוצה מהחנות אבל הם יכלו קצת להגדיל ראש... מכיוון שזה הכונן הSSD הראשון שלי, לא ידעתי שצריך לעשות את הDATA MIGRATION של המערכת הפעלה דרך הUSB. לא ידעתי שצריך בשביל זה מתאם מיוחד, ולא ידעתי שצריך גם מגירה מיוחדת בשביל לשים את הגונן SSD בDESKTOP. גם קיבלתי את הכונן בלי ברגים. בזמנו ביקשתי ברגים אבל אמרו לי שכנראה זה מגיע עם ברגים ושאני אבקש בזמן הרכישה שיוסיפו לי ברגים. אז שכחתי לבקש וזה טעות שלי, אבל זה גם טעות שלהם שהם חשבו שזה מגיע עם ברגים. בנוסף המשולח הוא סיוט. זה גם לא אשמתם אבל למה אני צריך לחכות בטווח של מ11:00 עד 15:00 למשלוח? קצת הזוי ומבזבז לי את הזמן. בקצרה, מה האפשרויות שלי כרגע מבחינת DATA MIG…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי מדובר בWD2500KS-00MJB0 (250.1GB) בן שנתיים וחצי בערך שעבד דיי קשה(כמעט ללא הפסקה) ומגיע ל70c בעבודה מאומצת ועליו מותקנת הXP . לידו מותקן עוד WD250 מסדרת AAK חדש יותר, בן שנה לערך, שלעיתים רחוקות מאוד עובד את ה50 מעלות. לפי היצרן הטמפ' הממוצעת לWD CAVIAR היא בסביבות ה47 מעלות. מדובר במפרט חדש לגמרי בן שבוע וחצי למעט 2 הקשיחים הללו. במארז יש 3 מאווררים, בחזית אחד שיושב מול כלוב הHDD ומכניס אוויר נקי מבחוץ 12 אינ'ץ. בדופן האחורית 8 אינ'ץ שמוציא החוצה אוויר חם, ובדופן השמאלית עוד 12 אינ'ץ עם שופר שמקרר את המעבד. מה עוד אפשר לעשות כדי לקרר אותו? האם התקנה של מאוורר ייעודי לקשיח תעזור במשהו? מדובר בחריגה של 20 מעלות כמעט. ובכלל, אפשרי לסמוך על קשיח שמתחמם ברמות כאלה, או שכד…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!!!! יש צורב DVD חדש ותוכת נרו 7 כשאני מנסה לצרוב DVD תוכנה נתקעת וגם מחשב. לקחתי אתו לתיקון אבל אמרו לי שיש בעיה עם מערכת הפעלה, ניסיתי לצרוב נרו 6 אבל עדיין נתקע. מה יכולה להיות בעיה ואיך מתמודדים איתה? צורב כותב גם + וגם - וניסיתי כל מיני דיסקים וכל מיני אופציות בתוך תוכנות אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה איך אני עושה מחיצה בדיסק הקשיח בהתקנת הWINDOWS XP ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סופסוף הוא הגיע Sandisk Extreme 64GB אשמח לחוות דעתכם על מהירות הכרטיס על האריזה מצוין: READ: UP to 245 MB/s WRITE: 190 MB/s האם הפרש של כ- 17% סביר?! ומה לגבי שאר הנתונים? הנה הנתונים:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-