עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tiger2014,

יש לי דיסק קשיח samsung ssd evo 840 120gb עליו התקנתי את מערכת ההפעלה ואת התוכנה של סמסונג כאשר היה לי ווינדוס 7 ו 8.1 היה אפשר לעשות rapid mode בווינדוס 10 הוא פשוט לא נותן לי מישהו יודע מה הבעייה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gidongidon,

שלום, ברשותי מחשב HP ProBook 450 G6 עם אחסון PCIE NVMe SAMSUNG MZVLB512 בנפח 512GB, ואני מעוניין בנפח באחסון נוסף. ממה שאני מבין מהתמונה המצורפת, האחסון המקסימלי שנתמך הוא: 512GB PCIE + 128GB SATA3: האם זה נכון? או שאני יכול להשתמש באחסון נוסף בנפח גדול יותר בממשק PCIE ו-SATA3? אשמח לעזרה, תודה!

3. יש לי לוח 7VTXH+ שאמור לפעול ב ATA133 והארדיסק של מקסטור שגם אמור לפעול במצב זה. איך אני יודע באיזה מצב הוא פועל בכלל??! תעזרו בבקשה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם. גם אני מתכנן לקנות כונן SSD חדש בקניה הקבוצתית . וכמובן שאני הולך להתקין את הווינדוס 7 שלי עליה.בHDD שלי תמיד העדפתי מחיצות לניהול נכון ונוח של האכסון . אז מה אתם אומרים.האם כדאי/רצוי לצור מחיצות על כונן SSD ?. (ובבקשה אם אפשר לא תשובות של מילה אחת ).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ovid,

הוא מחובר ב SATA 2 אבל למה ביצועים כאלה נמוכים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by guru,

תגידו זה רק אני או שהדיקטים נהרסים בשניות? כמעט אף פעם אין דיסקט שעובד כמו שצריך או מה ודיסקטים ישנים בכלל לא עובדים האם זה בגלל הכונן עצמו אולי החברה לא טובה או שלא שמרתי טוב על הדיסקט מה קורה איתם? ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by chenzig,

היי יש לי צורב ימהה *20. איך עושים DMA באקס פי ועל איזה דיסקים אתם ממליצים לי? בתודה חן

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם! אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי של 1TB, חשבתי על SAMSUNG F3 מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו ב KSP? ולשאלה העיקרית: יש לי כרגע כונן 250GB די ישן שבעיקר משמש לאחסון ועוד כונן 500GB שטיפה יותר מהיר והוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100GB שעליה מותקנת מערכת ההפעלה VISTA 64BIT והשאר כ 340GB שמותקנים תוכנות ומשחקים וגם קצת אחסון. בגלל שנגמר לי המקום לגמרי אני קונה את הטרה. השאלה שלי היא איך להגדיר את הטרה החדש שהוא כמובן הרבה יותר מהיר מהכוננים האחרים, האם לחלק אותו למחיצות נפרדות? האם כדאי לי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עליו? בעתיד אני אשדרג ל7 אז אני יוכל כבר להתקין אותה על החדש. האם לעשות מחיצה נפרדת למשחקים ותוכנות או שעדיף להתקין אותם על אותו כונן או מחיצה שעליו מותקנת מע…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by רינת22,

האם וירוס יכול להרוס פיזית HD?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי לפני מספר ימים כונן Samsung 840 pro 128GB יש לי לוח אם של ג'יגהבייט: GA-P55A-UD3 הבנתי שהכונן SSD הזה תומך ב SATA 6GB/s אם כך לאיזה חיבור בלוח האם אני צריך לחבר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. אם אני מחבר כרטיס USB 3 ללוח אם ומשתמש עם HD חיצוני USB 3,יהיה לי תמיכה ב USB 3? המחשב הנייח שלי בן שנה +

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by romi103,

בס"ד באיזה שהוא מקום ראיתי שמישהו כתב את המשפט הזה: "כדי למקסם (את המיהרות) עליך להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק SSD ובנוסף להכניס עוד אחד למחשב ועליו לשמור את החומרים. חשוב מאד שהתוכנה והחומרים לא יהיו על אותו דיסק. במיוחד אם אתה עובד עם CS6." . השאלה למה זה חשוב שהתוכנות לא יהיו באותו דיסק של מערכת ההפעלה? שיהיה עוד SSD ? לעשות על זה RAID ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by oren99,

מחובר ב USB. אם אני מכבה אותו ומדליק שוב (אחרי האיתחול) המחשב מזהה אותו. WIN 7 לא הייתה לי את הבעיה הזו לפני שהחלפתי לוח אם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shlomi1234,

המחירים של ההארדיסקים יותר מכפול ממה שהיו לפני שנה , יש למישהו מושג מתי אמורים לרדת? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אחרי שעזרתם לי להחליט על כונן SSD MSATA של סמסונג EVO וגם התייעצתי עם הטכנאי מחשבים שלי (שבניגוד גמור למוכרים ברשת חנויות שבדרך כלל יגידו על כל חלק שהוא טוב) אשמח לקבל המלצה על הרד דיסק חיצוני אמין בגודל של 1TB... אגב, לגבי ה SSD, הטכנאי מחשבים שלי אמר שהוא אישית משתמש בו והוא יודע על הבאג ועדכון שלו פתר את הבעיה אז ככה, אני צריך שההרד דיסק החיצוני יהיה אמין, אני הולך לגבות בו את כל המחשב ולא להשתמש בו יותר מדי, רק כשאני אצטרך לעשות פורמט, יש לי ניסיון לא טוב עם WESTERN DIGITAL אבל זה אולי כי הוא קיים אצלי כמה שנים טובות ואני מאמין שהם התקדמו עם השנים... אשמח לקבל המלצה, אני מעוניין לקנות בשעה הקרובה... מוכן להשקיע 350 ש"ח ואפילו לחרוג טיפה.. סניף KSP עפולה... תו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ariel-ro,

אהלן! יש לי מחיצה של 137GB ועוד 12GB שלא נמצאים בשום מחיצה ושניהם נמצאים על אותו ההארד דיסק. אני לא מצליח להוסיף למחיצה של ה137GB את ה12GB הפנויים האלה, אני משתמש בParagon Partition Manager. ניסיתי להפוך את ה12GB הפנויים למחיצה, אבל זה לא עזר. איך אפשר להכניס ל137GB את ה12GB הפנויים האלה.? אריאל

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ccc,

אהלן רציתי לשאול אם דיסק DVD טוב של TEAC יחזיק את ה-10 שנים ? האם הוא עדיין יקרא ע"י כוננים ? הדיסקים ישמרו בתוך תיק מיוחד הרחק משמש, לחות ומים. האם זה נחשב פתרון גיבוי יחסית אמין ? עוד שאלה של NOOB אבל אף פעם לא התעסקתי - האם כל צורב DVD יכול לצרוב על DVD DUAL LAYERS ? והאם הם אמינים כמו הרגילים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Blotus,

שלום, יש ברשותי רשת קטנה בארגון בעלת שרת SBS2003 יחיד. השרת אינו מחובר לרשת האינטרנט, ולכן הגיבויים נעשים ע"י קלטות גיבוי ועד היום בנוסף לקלטות, גם ע"י דיסקים חיצוניים של W.D USB יש בשרת המון בעיות ביציאות USB, ניסתי להתקין כרטיס USB PCI-E אך לשווא. עדיין הבעיות קיימות. התייאשתי והחלטתי לשדרג את המערך בכדי לשים קץ לתופעה ולסבל המתמשך באי וודאות האם הדיסק החיצוני הפעם יעבוד או שלא- הפעם לא. אנו ארגון קטן ועם לא מידע של TB, סה"כ כל הגיבויים כיום עומד על 400 ג'יגה, אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי לנכון ללכת על כיוון ה-NAS ולא EMC או NETAPP. NAS מוצר יחסית זול יותר, וניתן לקנות מוצרים כאלו ברמות שונות ולא רעות. אשמח לקבל מכם חוות דעת מקצועית על איזו חברה לגשת ועל אילו דגמים מומלצים…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ashbit_q,

רציתי לשאול איך אפשר לדעת איזו מהירות יש לדיסק און קיי, יש כאלה שהם איטיים ויש מהירים למרות שכולם USB 2 איך אני בתור לקוח יכול לברר על המהירות שלהם? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by asdefuser,

יש לי לפטופ שהלך לעולמו. אך יש בתוכו מידע שארצה לשלוף. שמעתי על "מארז כונן" (hard drive external enclosure) האם זה נכון וקל לביצוע ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. למען האמת אני לא מבין למה צריך יותר מ-2 (מקסימום 3) דיסקים קשיחים במחשב, אם זה למטרות RAID או גיבוי. אני אישית משתמש רק באחד (כנראה כמו רוב האנשים) אבל תאמינו או לא נתקלתי במישהו שמשתמש ב-12 (!) דיסקים 6 מהם למטרת RAID5 ועוד 6... ללא יודע מה.. סה"כ 3.4TB! וזה טרה-בייט למי שעוד לא קלט.. משהו בלתי יאמן! או שלאנשים באמריקה יש פול כסף, או שפשוט המוצרים שם יותר זולים מכאן והמשכורות שם בהתאם, המשכורות בדולרים והמוצרים בדולרים, שלא כמו פה המשכורת בש"ח והרוב בדולר. לפי מה שראיתי לרובם בפורום יש מפרט חלומות (כרטיסי מסך הכי מתקדמים ב-SLI, וגם 2 או יותר מסכי LCD במקביל לכל אחד!) להלן תמונות להוכחה מכמה משתמשים שונים: http://i155.photobucket.com/albums/s315/VizardIchigo/hardd…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by g00098,

שלום יש לי הרדיסק שקצב קריאה 50MB שמתי עליו סרט בלוריי מלא שקצב הסרט 40Mb שזה עשירית מקצב הרדיסק אבל יש תקיעות והסרט לא רץ חלק כאילו הארדיסק לא עומד בקצב שהעברתי את הקובץ להרדיסק 80MB ,הסרט רץ חלק מדוע אני לא יכול לראות סרט בלוריי בהרדיסק שקצב קריאה ממנו פי 10 מהסרט מחפש תשובה טכנית שמסבירה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ידוע לי שזה דורש תקציב רב. מי שיוכל להפנות אותי אשמח מאוד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אם זה חשוב לוח האם שלי הוא gigabye ga-7nnxp עם מעבד amd athlon 2500 .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by madror,

קניתי לאחרונה 2 הרד דיסקים חיצוניים עם חיבור SATA . הבעיה שהכבל DATA קצר מאוד ולא מאפשר לי משחק רב במיקום הדיסקים החיצוניים. האים יש מגבלה לאורך של הכבל ? האים בכוונה צרפו כבל קצר (אולי 60 ס"מ לא יותר, ב 2 הדיסקים החיצוניים מחברות שונות , אולי בשביל לא לאבד מידע ?). אשמח לקבל עידכון בנושא מגבלת המרחק (אני צריך כבל בין מטר למטר וחצי ) והיכן ניתן לקנות כבל שכזה . תודה מראש, דרור.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים