אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היי, אני שוקל לשפר קלות את המערכת שלי ע"י SSD Caching. ממה שקראתי באינטרנט אין צורך ביותר מ-64GB בשביל לקבל תוצאות טובות יותר (לפחות ממה שנטען שאינטל בדקו). כרגע מותקן אצלי HDD של סיגייט בגודל 3 טרה בייט, יש לי בנוסף עוד 2 יחידות של 1 טרה שאני משתמש בהם כחיצוניים - כך שאחסון אינו אישיו בכלל, ואין לי צורך בכונן חדש לאמצעי זה. מחיפושים בסיסיים בזאפ ודומיו, לרבות חנויות שלא מופיעות שם, ראיתי שהמחירים ל-60-64GB כמעט וזהים לכוננים בגודל כפול מזה. מה ההסבר לכך? או שיש משהו שאני מפספס? במידה וכך הדבר יהיה הגיוני יותר לקחת דגמים חדשים יותר ובעלי נפח גבוה יותר, לא? אילו דגמים יכולים להתאים למטרה כזאת? ובמידה והחלטתי לקחת נפח גדול יותר, האם אני מוגבל ל64GB בהגדרות הדרייבר של אינטל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני רוצה המלצה לכרטיס למצלמת דרך {רכב} - {VICO SF2}. יש לי כמה שאלות... כמה מגה {לשניה} צורך וידאו FHD ב30 פריימים לשניה? האם אמורה להיות בעיה להשתמש עם כרטיס מיקרו עם מתאם? או שעדיף ללכת מלכתחילה על כרטיס בגודל המתאים? האם יש הבדל באמינות ועמידות בגדול של הכרטיסים למשך זמן ארוך מחיקה\הקלטה? בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי שיש לי צורך בשרת NAS לכל ההורדות סרטים והמוזיקה שלי מבקש טיפים איך לבחור NAS מה הפרמטרים החשובים שיש לשים דגש עלייהם כגון מהירות עבודה או מעבד וכו' תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי ששלטה בעבר ביד רמה על שוק בקרי ה-SSD מכריזה על הקאמבק הנכסף, תחת Seagate: בקרים חדשים לכל הממשקים ולכל פלחי השוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a7%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%9c-sandforce-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%99-ssd-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9b/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. גם אני מתכנן לקנות כונן SSD חדש בקניה הקבוצתית . וכמובן שאני הולך להתקין את הווינדוס 7 שלי עליה.בHDD שלי תמיד העדפתי מחיצות לניהול נכון ונוח של האכסון . אז מה אתם אומרים.האם כדאי/רצוי לצור מחיצות על כונן SSD ?. (ובבקשה אם אפשר לא תשובות של מילה אחת ).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כונן קשיח חיצוני של חברת Western Digital בנפח 2 טרה בייט עם USB 3.0 הדגם הוא MyPassport. הכונן נמצא אצלי כ3-4 שנים בערך ועושה עבודה מאוד טובה כמובן שאני לא מפוצץ אותו עד הסוף,אתמול הוא התחיל להתנהג מוזר מאוד. שאני מחבר אותו המחשב קולט אותו כמו תמיד אבל ברגע שאני מנסה להעביר משהו מהכונן אל המחשב הוא נתקע על 0בתים לשניה ולא זז יותר גורם לתקיעות במחשב המהירות שלו הייתה בדרך כלל 100 מגה בייט לשניה אני לא מבין איך זה קרה הוא לא קיבל מכה ולא כלום. מרגישים שהוא עובד אם נוגעים בו הוא מסתובב ויש מנורה דולקת עשיתי סריקה לסקטורים פגומים וגם לוירוסים, מבחינה של וירוסים הוא היה נקי לחלוטין מבחינת סקטורים המחשב כתב שיש פגמים ועשיתי תיקון הוא חזר לעבוד טוב …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני זוכר שקראתי על זה בעבר, אבל זה היה מזמן, האם זה תקף גם לגבי HDD ניידים חדישים אפשר להגיד? יש לי HDD נייד של WD שלא פעל איזה חודש, מיי בוק. עדיף לתת להם לפעול כמה זמן כל פעם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם SATA 2 הוא שיפור של SATA? האם SATA 2 זה הארד דיסק בכלל? ומה ההבדלים בין SATA לSATA 2? אשמח אם תעזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש עוד דיסק פנימי בנפח 1TB-2TB אני רוצה שהוא יהיה 7200RPM מה הכי מומלץ מ-KSP? (מבחינת מומלץ -> יחס עלות תועלת טוב עם אחריות של יותר משנה) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בהארדיסק של סמסונג, 500 GB בסה"כ 220 ש"ח בKSP. http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469 רק שהוא בעל ממשק SATA 3...זה חדש? לא יהיה ניתן להפעיל על הלוח אם? ( נקנה לפני 3 שנים- אם אינני טועה תואם עד SATA 2 ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אחרי שהכונן של חברת Seagate מת אחרי פחות משנה ... אני מעוניין לקנות כונן חדש 1T. חשבתי על הכונן WD10EADS. חשוב לי שהכונן יהיה שקט ומהיר. תגובות? תודה, נמרוד.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם.רכשתי כונן 160 SATA של HITACHI והמערכת מזהה אותו כ157 גיגה. מעניין איך מזוהים דיסקים של 160 של חברות אחרות?האם יש הבדל או ששלי מראה אופטימי מידיי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חשובה לי האמינות, ו WD נותנים 5 שנים אחריות לעומת 3 בסמסונג (אם כי הוא יקר בכ 100 ש"ח). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לשאול לגבי כונן קשיח שראיתי למכירה, לא בדיוק הבנתי מה זה ה? 16MB רשום "Westren Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM " אוקיי תקנו אותי עם אני טועה הנפח שלו הוא 250GB טכנולוגה של SATA2 עושה 7200 סיבובים לדקה אבל מה זה ה 16 MB ויש הבדל רציני בין 16MB לבין 8MB בכוננים קשיחים(לא בנפח שלהם) תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי גיבוי של גוסט 11.5.1 שיצרתי מדיסק הירנס 10.5 שבתוכו יש את מחיצה C עם מערכת ההפעלה חלונות 7 על דיסק און קי של 64GB. שפחתי אותו למחיצה מורחבת C בדיסק הקשיח של 1TB. גודלה של מחיצה סי הוא 117.53GB.גודלו של הגיבוי אחרי פריסה הוא 55GB וליפני .11.5GB יש לי גם מחיצה D שגודלה 813GB בתוכה יש משחקים בנפח של 214GB . ומחיצה Reserve System. הבעיה היא שבמחיצה מורחבת לא ניתן להפעיל כל מערכת הפעלה. איך אני יכול להפוך את המחיצה המורחבת למחיצה ראשית רגילה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני כוננים חדשים (כפי שציינתי למעלה) וכונן ישן של 250 עליו מותקנת XP. על כונן BLUE התקנתי WIN7, על ה BLACK לא מצליח להתקין מערת הפעלה ללא שגיאות.... בכל מקרה, כדי למקד את הבעיה: ה BIOS מזהה את כל שלושת הכוננים, כך גם מערכת ההפעלה. כשאני משנה את סדר האתחול ב BIOS ומנסה לאתחל ממערכת ה WIN7 - אני מקבל את ההודעה כפי שכתובה מעלה. הכוננים מוגדרים ב BIOS כ IDE. ביטלתי גם את ה SMART ב BIOS. אנא עזרתכם - בעיית חומרה? כיצד אני בודק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההרדיסק שאני קונה הוא בעל בקר IDE ולא SATA! כנראה 120 או 160 גיגה חשוב לי מאוד מאוד השקט! איזה הרדיסק הייתם קונים לעצמכם, ולמה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי בשאלות נפוצות של הפורום כדי לחסוך את השאלה אך אני לא בטוח באפשרויות שעומדות לפני. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש, שיצטרף לאחד שכבר מותקן במחשב. הכונן הוא F3 של סמסונג כך שהחיבור הוא SATA, יש לי כבר כונן WD שמותקן ומנצל את החיבור הזה מהספק כוח ואין עוד אחד פנוי. השאלה: האם יש איזשהו מפצל לחיבור הSATA עצמו? כלומר שיתחבר לSATA מהספק וייתן שתי כניסות של SATA במקום. הסיבה שאני שואל היא שאין לי מולקסים פנויים במחשב בשביל מתאם של SATA ואם אין אפשרות כזאת או פיתרון אחר אצטרך לקנות גם בשביל זה מפצל ואני רוצה לדעת מראש מה הציוד הנצרך.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שכתבתי את הנושא במקום הנכון אם לא תעבירו. קניתי דיסקים של רייטק שחורים כאלה שניראים כמו תקליט(עם ציפוי כזה עבה יפה) עכשיו כמובן שטוש שחור לא רואים וכנל גם צבעים אחרים אז אני מחפש טוש שיהיה מתאים למשימה בצבע לבן ראיתי את הטוש הזה של חברת Sharpie על בסיס שמן http://www.ebay.com/itm/Sharpie-Oil-Based-Extra-Fine-White-Paint-Markers-30515-/251008215641?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a71416a59 האם הוא מתאים למשימה ? או שיפגום בדיסק /ימיס אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מדובר בWD2500KS-00MJB0 (250.1GB) בן שנתיים וחצי בערך שעבד דיי קשה(כמעט ללא הפסקה) ומגיע ל70c בעבודה מאומצת ועליו מותקנת הXP . לידו מותקן עוד WD250 מסדרת AAK חדש יותר, בן שנה לערך, שלעיתים רחוקות מאוד עובד את ה50 מעלות. לפי היצרן הטמפ' הממוצעת לWD CAVIAR היא בסביבות ה47 מעלות. מדובר במפרט חדש לגמרי בן שבוע וחצי למעט 2 הקשיחים הללו. במארז יש 3 מאווררים, בחזית אחד שיושב מול כלוב הHDD ומכניס אוויר נקי מבחוץ 12 אינ'ץ. בדופן האחורית 8 אינ'ץ שמוציא החוצה אוויר חם, ובדופן השמאלית עוד 12 אינ'ץ עם שופר שמקרר את המעבד. מה עוד אפשר לעשות כדי לקרר אותו? האם התקנה של מאוורר ייעודי לקשיח תעזור במשהו? מדובר בחריגה של 20 מעלות כמעט. ובכלל, אפשרי לסמוך על קשיח שמתחמם ברמות כאלה, או שכד…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מאז שעדכנתי לווינדוס 7 צץ לו במחשב שלי כונן Q ללא אמא וללא אבא. זאת לא מחיצה שבאמת קיימת על המחשב, גודלה 0 ביט, ולא ניתן להכנס או לשנות בה כלום. תחת ניהול דיסקים בכלי ניהול היא אפילו לא מופיעה, וכנ"ל מחוץ לווינדוס. איך נפטרים מהדבר הזה?!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(שואל עבור חבר)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי צורב DVD כבר 6 שנים ומשהוא ועדיין לא הבנתי מה ההבדל העיקרי. הבנתי שמתקינים מערכת הפעלה שבאה על DVD אז במחשבים ישנים זה משנה (שהתקנתי WIN 7 על פנטיום 4 ישן היה איזה שגיאה CODE 5 והבוט לא עלה). תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-