עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by y_a_n_i_k,

זה אפשרי? ומה האמצעים לכך? תודה!

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by Oranl,

היי, איך לעזאזל אני יוצר מחיצות נוספות בכונן C, כונן ה-SYSTEM? בבקשה בבקשה תגידו לי שזה אפשרי ולא צריך לפרמט ולהתקין הכל מחדש.. :s05: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Boomer,

בחיים לא שמעתי על החברה ופתאום אני רואה שהיא מומלצת!!! So what did I miss?? ברמה של איזה חברה אחרות המוצרים שלה? מה עוד היא מייצרת חוץ מנגני/צורבי דיסקים/DVD?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

המחשב שלי כרגע עובד ללא מארז ומה שאני צריך זה מארז חיצוני עם קירור לקשיחים מהסיבה שהם מאוד מתחממים בלי מאווררים סביבם. תודה.

5. Started by tamir245,

שלום רב. קניתי HD חדש WD3200AAKS,והייתי מעוניין במארז חיצוני טוב,עמיד ואיכותי בתקציב של עד 200-300. לאחר שהתאכזבתי מהמארז INSIXT שקניתי ב165 ש"ח החלטתי להשקיע קצת יותר מאמץ בחיפוש 1 חדש. מה שחשוב לי אחרי המחיר,זה כמובן שיהיה לו יציאה חיצונית של USB 2,ושיתמוך כמובן ביציאת SATA של הHD,מה גם שהHD ישב במארז בצורה יציבה,ושהפאנל של המארז יהיה יציב גם ולא כל פעם שאני מוציא את הHD החוצה הוא יתפרק לי. הייתי מאוד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם שילוב שכזה חוות דעת,האם הHD לא נפגע כתוצאה מהאיטום שלו וחוסר אוורור וכו'. תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  6. אני זוכר שבעבר חשבתי לקנות כמה כאלה אבל היו תלונות על האמינות שלהם, ידוע לכם אם המצב השתפר? אם לא, מה הדיסק השמן ביותר שנחשב אמין כרגע? פחות מעניין אותי ביצועים, זה דיסק אחסון אז מבחינתי האמינות הכי חשובה. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by cohena11,

שלום, בקרוב ארכוש מחשב ליישומי GAMING. בגדול המפרט מדבר על מעבד I5, כרטיס מסך חזק(GTX 570), זיכרון של 8 גיגה ושתי יחידות איחסון בחלוקה הבאה : דיסק SSD עבור מערכת ההפעלה שבו אני מתלבט בין : OCZ AGILITY 3 90GB SATA3 או CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 64GB ובנוסף יחידה אחת של : HITACHI 1TB 6GB/S 7200K 16MB. בהנחה ונפח האיחסון של ה-SSD לא חשוב(אני מניח שניתן לרכוש את ה-CRUCIAL גם עם 128 גיגה), איזה דיסק עדיף מבחינת אמינות וביצועים, בסדר הזה? אם עדיף דיסק אחר, אשמח לשמוע.... אם יש הערות לגבי הדיסק של HITACHI, אשמח לשמוע גם כן, אי באופן אישי מעדיף WD אבל הבנתי שאין להם יותר דיסקים עם 3 שנות אחריות.... תודה מראש על כל התייחסות.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. בוקר טוב . אז ככה לפני כחודש התחילו להופיעה לי הודעות במחשב שאחד הכוננים הקשיחים לא תקין , עקב לחץ של תקופת מבחנים החלטתי לקנות כונן קשיח חיצוני StoreJet® 25H3 של חברת transcend (היה ניראה קצת יותר עמיד מהאחרים) וכל החיי הדיגיטליים הועתקו לכונן זה. לפני יומיים עברתי דירה והכונן נפל מגובה של כ-מטר כשהוא היה כבויי ומאז לא עובד וכל החיים שלי בפנים, כשאני מחבר אותו למחשב קיימת נורית חיווי שלא נדלקת , בנוסף הכבל המקורי הוא usb 3 ניסיתי לחבר אותו עם כבל USB 2 ללא הצלחה ,ניסיתי לחברו למחשב אחר , ואף פתחתי את הכיסוי וחיברתי את הכונן הקשיח ישירות למחשב ללא המתאם לUSB כדי לשלול בעיה במתאם . אך לצערי ללא הצלחה . אציין שכשאני מחבר את הכונן בכל דרך שהיא, קיימים קולות ש…

• 7 תגובות
    • 13.1k צפיות
  9. לא מבין בטכנולוגיה ומעוניין לקנות דיסק קשיח חדש לנייד שלי שכבר בן לא מעט שנים. הנייד זה dell inspiron n5110 המפרט: https://www.cnet.com/products/dell-inspiron-n5110/specs/ פשוט שלא אצא טמבל בחנות, מה בדיוק לבקש (מבחינת חיבור). האם ללכת על מהירות של 5400 כמו שיש עכשיו או שכדאי 7200? אפשר המלצה לחברה ספציפית( 500 גיגה יספיק לי) מודה מראש לעונים (מקווה שזה המקום הנכון לא מצאתי פורום לניידים)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kletsman,

שלום. התחדשתי היום בכונן sata חדש. מכיוון שיש רק שתי יציאות מהלוח אם, ניתקתי את הכונן האופטי לטובת הדיסק הקשיח. האם ניתן לפצל איכשהו את יציאת הSATA מהלוח אם כדי לחבר שוב את הכונן האופטי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי צורב NEC 3500AG, כאשר אני צורב (בנירו) בX4, הצריבה מסתיימת כמו שצריך, ברבע שעה~, אבל כאשר אני צורב בX8 (עם מדיה שמיועדת לזה), הוא מסיים ב10 דקות לעומת מה שנירו אומר שזה אמור להיות ב7 דקות. חשוב לציין שהמדיה שאני צורב עליה בX4 היא מינוס והX8 היא + . מישהוא מכיר את הבעיה? יודע לפתור אותה? תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by kobekoo,

איך התוצאות לדעתכם ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DTK,

היי קניתי צורב DVD של nec והוא הגיע בלי כבלים. חיברתי את הכבלים שהיו בצורב הרגיל שלי (ראיתי שזה התאים ולא הייתה שום בעיה פיסית בחיבור). אחרי שהפעלתי את המחשב, הוא לא מזהה לא את הכוננן DVD שהיה לי מותקן כרגיל, ולא את הצורב DVD שחיברתי. במקום שניהם הוא מראה לי כונן אחד עם סימן שאלה קטן, ואני לא מצליח לזהות איפה הבעיה. האם הכבלים לא מתאימים? למה הוא לא מזהה את הכונן DVD שהוא זיהה עד עכשיו? מה הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור אותה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  14. שבוע טוב. רכשתי הארדיסק ‏1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ‎ חיברתי אותו למארז חיצוני, ואני משתמש בו לצורך חיבור ל-lcd כאשר אני צופה בסרטים לאחר כ-10 דקות הארדיסק ממש ממש חם! גם כאשר אני מוציא אותו מהמארז (אבל עדיין מחובר) הוא עדיין חם ככה ששהבעיה היא לא באמרז (בדקתי ב-2 מארזים שונים). כאשר אני מחבר את הארדיסק למחשב וצופה בסרטים דרך המחשב הארדיסק כמעט ולא מתחמם. מה יכול לגרום לבעיה? האם יש באמת בעיה בטלויזיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. :'( אני חייב עזרה, יש לי בקר PERC5I, עם 4 כונני 1T . עשיתי הרחבה לרייד אתמול והכל עבר בהצלחה . מה שנשאר לי זה רק לחבר יחד את הטרה החדש יחד עם הכונן לוגי הישן 1.8T הפעלתי תוכנה בשם ACRONIS אשר ביקשה ממני בסיום ההתקנה להדליק את המחשב מחדש . כאשר הדלקתי מחדש את המחשב דבר הראשון הבולט שראיתי זה שחלק מהכתב בוינדוס השתנה לכתב כהה (B) לאחר שנכנסתי למחשב שלי, לא ראיתי את הכונן לוגי עם 1.8T ולא היה לי גישה לכל הקבצים שלי אני חייב עזרה להחזיר את המצב למצב שבוא יש לי גישה לקבצים שלי ולמחיצה עם ה1.8T יחד עם כל החומר שיש שם בבקשה עזרה מכל מי שיכול לעזור זה נורא חשוב לי תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור . וכמה תמונות להבנה: http://i29.tinypic.com/24ec96q.png http://i26.tinypic.com/etx…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by i-kramba,

יש סיכוי שאפשר לחבר אליו דיסק קשיח סאטה 500 ג'יגה? .יש לי לוח אם שנקרא: MSI PM8M2-V והמודל:MS-7071 .מתאם ide to sata יעזור ?

17. Started by vourt,

היי, מעוניין לרכוש עוד HD של 250 בנוסף ל2 ה160 הנוכחים שיש לי על מנת לחברם בRAID 0. חיבור 2 HD בעלי אותו נפח אבל מיצרנים שונים יעבוד? ביצועי המערכת ישתפרו? תודה!

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

אני יודע שזה יישמע דיי מטומטם ואידיוטי מצידי שאני בכלל שואל את השאלה הזו.. יש לי חיבור של SATA על הלוח אם, אבל ההארד דיסק שלי מחובר ב IDE. אם אני אחבר הארד דיסק נוסף לחיבור ה SATA, הוא יעבוד?

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  19. שלום רב, מתחיל לקרוא כאן על המחשב הבא שלי. שוקל לקנות כונן SSD להגברת מהירות המערכת. גודל הקבצים האישיים (אופיס) הוא כ 50MB. גודל קבצי המולטימדיה (תמונות, סרטים) הוא כ 500MB. מה שאני חשבתי הוא לקנות כונן SSD 256MB עליו להתקין את מערכת ההפעלה והתוכנות והקבצים (וורד וכדומה) וכל שאר הדברים (תמונות, סרטים) להתקין בכונן קשיח "רגיל". המחשבה הגיונית? אגב, אם הייתי בוחר SSD רק למערכת ההפעלה והתוכנות וכל הקבצים שלי בכונן רגיל. אזי, לא הייתי משיג מהירות רבה בעבודה היומית (חוץ מזה שמערכת ההפעלה היתה עולה מהר), כי היה נוצר צוואר בקבוק איטי בשאיבת הקובץ מהכונן רגיל ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by arkadur,

הSSD הידוע של אינטל נמכר בKSP במחיר הזה, המחיר נחשב למחיר טוב? עדיף להזמין מחו"ל? (יש לי את האופציה) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by tordek,

יום הולדתי הגיע, והחלטתי להחליף את ה Wd 20gb הישן שלי להארדדיסק חדש יותר. הנפח של 20 ג'יגה לא הספיק לי ואני מחפש המלצות חשבתי לקנות הארד דיסק של כ 80 GB אבל לא מצאתי של איזה חברה יש בקי אס פי את ההארדיסק של WD 80 GB ועוד 8 cache וחשבתי ללכת עליו. למישהו יש המלצות אחרות, בבקשה הגיבו עדיף עם קישור למוצר.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  22. שלום רב, מקווה שתוכלו לעזור לי... לפני כשבוע רכשתי כונן קשיח חיצוני של WD בנפח 50 ג'יגה. הכונן מגיע בפורמט FAT כרגע יש בכונן 217 ג'יגה פנויים (ראה תמונה) כשאני מנסה להעתיק קובץ בנפח של 6.8 ג'יגה, אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק מלא (ראה תמונה) היכן טמונה הבעיה? תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by I T Z I King,

האם ההבדלים בין שני ההארדיסקים קריטיים? ואם כן לטובת מי? תודה!

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by davidpo,

1.אם כונן אחד נהרס במערך רייד 5 יש אפשרות לשחזר אותו לכונן חדש דרך התוכנה בלי בעיות מיוחדות?? 2.יש אפשרות להסתיר קבצים ולשים סיסמה לקבצים מסויימים?? 3.יש אפשרות במערך רייד 5 להוסיף עוד כונן קשיח בלי לאבד את המידה על הכוננים שכבר יש?? אם למישהו יש מדריך איך עושים את הדברים הנ"ל(אם זה אפשרי בכלל) אני השמח לקרוא/לצפות..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ychig,

קיימים מבצעים שווים על SSD כרגע? (לא מצאתי בבאג אייבורי) נפח של 128GB יספיק אבל אם אפשר יותר אז למה לא.. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים