עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Balaganim,

המחשב שיש לי - AMD 955 3.2GHZ ATI 6870 CROSSFIRE 8GB RAM PATRIOT ולוח אם GIGABYTE 890 GPA-UD3H אני רוצה לקנות SSD 120GB שעליו תותקן מערכת הפעלה WINDOWS7 64BIT,תוכנות בסיסיות ומשחקים. מה הדיסק במחיר הזה שיביא לי הכי הרבה ביצועים, שמתאים לי למערכת ושאין איתו בעיות? חשבתי על micron c400 128gb שניתן להשיג בארץ ב 1100 שקל, אבל אני לא סגור עליו. מה גם לפי בנצ'ים אפילו שהוא גרסה חדשה יותר מ הC300, מהירות הקריאה שלו גבוהה יותר מה C300 אך מהירות הכתיבה איטית יותר. בקיצור מה הכי מתאים לדרישות שלי ומשתלם לקנות? אגב אני מתכנון לקנות אותו בערך עוד חודש-חודשיים, האם הולך להשתנות משהו? הולך לצאת משהו יותר טוב בזמן הזה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2676&CatCode=399 זה 500 גיגה, וזה עולה 170. כרגע אני רוצה כמה שפחות מחיר וכמה שיותר מקום, עם עדיפות לפחות מחיר. מצאתי את זה שאני רואה שהוא זול יחסית ונותן אחלה מקום. השאלה היא איך הכונן, אם למישהו יש איתו ניסיון. תודה רבה ואודה לתשובה מהירה כי אני רוצה לקנות היום :-)

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  3. Started by Kayfun4ik,

שלום אני מרכיב מחשב ב RSM ואני צריך HD. גודל של 1T מספיק בהחלט בשבילי עכשיו נשאר לבחור באחד שאמין ושקט אני יוזר ממוצע, קצת משחק, קצת עובד, לפעמים רואה סרטים ולפעמים מוריד מהאינטרנט (Bit Torrent) בדר"כ משאיר את המחשב עובד בלילה התקציב עד 500-600 ש"ח למרות שנרא לי שזה הרבה (לכן הדגשתי את ה"עד") מאוד רצוי שהיה אמין ככל האפשר לא מתוכנן Raid תודה

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שלום. המחשב שאני כרגע כותב עליו מילים אלו, הוא בעל כונן קשיח של 500 גיגה. המחשב פעיל - יש עליו את מערכת ההפעלה כמובן, מסמכי וורד, וכן הלאה. ברצוני לברר לגבי הוספת כונן זהה, וליצור מערך RAID 0. השאלה - האם יש צורך בפירמוט מלא? תודה

5. Started by matan007,

ברשותי כונן קשיח ישן של 160G שחובר למחשב חדש שקניתי. את המחשב קניתי עם 1TB קשיח וביקשתי מהחנות לחבר את הישן כדי שאני יוכל להעביר מימנו את הנתונים לחדש (לכונן החדש). כעת משהועברו הנתונים, הכונן הישן של ה- 160G מפורמט ואני לא עושה בו שימוש. אני רוצה להוציא אותו פיסית מהמחשב ולהעביר אותו למחשב אחר. הסיבה היא כי מידי פעם המחשב מישום מה מפעיל אותו ואני שומע אותו מתחיל לרוץ בתוך המחשב ועד שהוא לא מגיע למהירות שימוש שזה בערך 4 שניותם הכל נתקע לי!!! זה כאילו המחשב רוצה לבדוק שהוא עוד שם גם אם אני לא עושה בו שימוש או במקרים שאני פותח סייר ואיך שהוא הכונן הזה מופיע! החלק הקל הוא כמובן להוציא אותו פיסית מהמחשב, אבל איך אני מוחק כל תיעוד שלו מהמחשב כך שהווינדוס לא יחפש כל פעם את החו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני חיייייייב במלוא מובן המילה להעביר קבצים לדודה שלי על DOK, נושא רגיש וחייב שיתבצע בהקדם. הDOK לא נותן לעביר אליו קבצים ולא למחוק ממנו , בטענה שהוא WRITE PROTECTED. איך אני מסיר את ה"פרוטקשן"? ממש ממש ממש דחוף .. זה לא רחוק מעניין של חיים או מוות .. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, בראשותי 3 HDD על איזה מהם עדיף להתקין מערכת הפעלה (VISTA)? לשיפור ביצועים... - HD103SJ סמסונג 1TB - HD300LD סמסונג 300GB - ST3500320AS סיגייט 500GB תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by alfus73,

שלום,יש לי DOK עם שני Partitions. איך הופכים אותו ל-Partition אחד ? דרך ניהול דיסק, הפקודה של 'מחיקת מחיצה' לא פעילה לי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי אני רוצה לקנות כונן חיצוני, קראתי את הסטיקי בנושא, אבל לא מצאתי שם המלצות לכוננים חיצוניים. אני רוצה לאחסן קבצי וידאו בעיקר, אבל לא רק. אני מחפש כונן של 1/1.5/2 TB, מעדיף 3.5 אינץ', לא מפריע לי הגודל והצורך בשנאי, אני מעדיף מהירות העברה. בעיקרון התקציב שלי הוא גג 600 שקל, אבל אם יש משהו ששווה טיפה יותר, ובאמת הרבה יותר טוב מכל אחד אחר עד המחיר שלו, אני מוכן לשמוע. למחשב שלי יש כניסת USB 2.0, אז בבקשה להתחשב בזה אני אשמח לקבל המלצות גם מאתרים אמינים בחו"ל כמו eBay או חנויות אחרות, אבל עדיף חנות בארץ, שיהיה למי להתלונן אם יעשה בעיות בנוסף, האחריות חשובה בכוננים חיצוניים? הם נוטים לעשות בעיות? וכמובן שאני מעדיף עם אחריות תודה ענקית לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אני רגע לפני קניית SAMSUNG HD204UI, ורציתי לברר לגבי עדכון קושחה, שראיתי שהוזכר כאן בפורום, אבל במעבר על כל החודשים האחרונים וגם בסטיקי לא הצלחתי להבין על מה מדובר. אז קצר ולעניין - האם אכן יש לעשות עדכון קושחה לפני השימוש ? ואם כן, איך בדיוק ? כי גם באתר של סמסונג לא מצאתי אזכור לנושא ... http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&subSubType=114&model_cd=&dType=G&mType=SW&tab=down&ppmi=1222

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שימוש עיקרי: צריבת תמונות לדיסק DVD רצוי: חברת סמסונג (כי החנות ליד הבית עובדת עם סמסונג) האם הצורב samsung sh-s223f יעשה את העבודה למרות החסרון שכתבו עליו במומלצים? החסרון: - איכות הכתיבה יכלה להיות טוב יותר למדיות CD-R ו- DVD+R המומלצים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by ksn1981,

שלום לכולם, איפה ניתן לקנות vertex 3 בארץ? מישהו קנה בפועל? היו חנויות שפירסמו באתר והורידו.. ויש שעדיין מפרסמים אך אין להם.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, הזמנתי 2 כונני Samsung F3 1TB, שאמורים להגיע שבוע הבא. אני מתכנן להרכיב מערך RAID0, בעזרת הבקר המובנה בלוח 770TA-UD3. רציתי לדעת האם אני אוכל לחבר כונן שלישי, שלא קשור למערך, שיהווה כונן אחסון-גיבוי בלבד. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by davidz85,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לכרטיס USB, חשוב לי מאוד שהוא יהיה מהיר. הנפח שיספיק לי זה 16 ג'יגה, לא יותר מזה, מה שיותר חשוב לי זה שהכרטיס יהיה ממש מהיר. יש כרטיס מסויים שאני חושב לקנות אותו אבל אני לא רוצה למהר ולקנות אותו, אולי בכל זאת אני אמצא משהו יותר טוב או יותר משתלם. הכרטיס הוא: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=20492 בדקתי ביקורות עליו והוא די מהיר.. השאלה אם שווה באמת ? או שאולי יש כרטיסים אחרים מחברות אחרות ומוכרות כמו SANDISK שכדאי לבדוק? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. המטרה היא לקבל את מהירות הקריאה וכתיבה הכי טובה שניתן. מבחינת מחיר 3 הכוננים של סמסונג עולים 240*3 = 720 ומחיר כונן אחד של ocz עולה 761 המערכת אמורה לטעון משחקים, קבצי cad , רינדור וידאו. מבחינת מחיר רואים ש ocz עולה יותר השאלה היא מה יותר עדיף יחס עלות תועלת? ועוד שאלה אם הייתי הולך על כונן OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" SSD ? ושאלה אחרונה מה הלימיט שכבל SATA 2 ו SATA 3 מעביר אני יודע שאחד זה 3 והשני זה 6 אני חושב שמחלקים את זה ב 8 וזאת אומר ש 3 = 375 ו 6 = 750 האם אני צודק? תודה רבה, לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by nogi85,

שלום רציתי לברר מזה המושג raid שמעתי שזה קשור לחיבור מרובה של הארדיסקים אני צריך להגדיר כזה דבר? כי יש לי 2 הארדיסקים במחשב תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום. האם בלוח האם לעיל, יש תמיכה במערך RAID0? הרצון הוא להריץ אני כונני WD VelociRaptors, כל אחד 600GB, לנפח כולל של 1,2TB. אשמח לשמוע אם הדבר אפשרי, לפני שאני צולל פנימה. כמובן, תמיד שמח ללמוד עוד. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הי, אני עובד עם תוכנות גרפיקה, עריכת וידאו ותלת מימד. שמעתי מחברים שהעבודה עם SSD משפרת את הביצועים של המערכת משמעותית. המחשב הנוכחי שאני מרכיב הגיע ל-6800 ש"ח בלי SSD וזה ייקר אותו עוד יותר ככה שאני מתלבט מאוד, אבל אם שווה - אז שוה. הנפח הרצוי הוא מ-80 גיגה ומעלה. חשוב שיהיה אמין, לא רק מהיר. תודה, מאור.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות מכשיר שמסוגל לאחסן בתוכו סרטים (גודל 2T) ושאני יוכל לחבר אותו לרשת הביתית (בצורה קווית או אלחוטית זה לא משנה) ואז אני יוכל להזרים מידע מה- XTREAMR ישירות מהמכשיר אחסון ע"ג הרשת הביתית (אני לא רוצה להשתמש במילה שרת כי אני לא בטוח שזה הכוונה). איזה מכשיר יש ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by sycx,

אהלן, 1. מעוניין להעביר 20gb מכונן D לכונן E. ניסיתי לעשות shrink בכונן D אבל לא מופיעה לי האופציה לעשות extend בכונן E, איך אפשרי בכל זאת? (כמובן, מבלי לפרמט את הכוננים..) ? 2. מה זה הקו מתאר הירוק מאחורי כונן D? - Windows 7 תודה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by The Ball,

מחפש צורב בתקציב הנ"ל. חשוב שיהיה שחור, תמיכה ב DL, בעל חיבור sata, ושקט כמה שאפשר בזמן קריאה. הצורב הקודם שלי samsung 203 היה מאוד רועש לטעמי בזמן קריאת דיסקים וזה ממש עיצבן אותי.. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by AlcaTeL,

שלום, וחג שמח! רכשתי 2 הרד דיסקים של סמסונג 103SJ, ונדהמתי לגלות שהלוח-אם שלי אינו תומך ברייד אין שום דבר בביוס שקשור לזה אני משתמש בוינדוס 7 32 ביט ויצרתי " מראה " ( MIRROR ) בין שתי ההרד דיסקים במנהל התקנים של החומרת איחסון השאלה שהיא היא כזאת : אחרי שביצעתי MIRROR בין השניים, ו זה RAID שהוא כביכול תוכנתי.. במידה ואני רוצה לדוגמא לקנות מחשב חדש ולהתקין וינדוס מחדש על הרד דיסק אחר אבל אני מחבר את שתי ההרד דיסקים האלה צריכה להיות איזשהיא בעיה כלשהיא ? גם במקרה שהלוח החדש יתמוך ב RAID וגם אם לא, קורה משהו בעצם ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by yesitsme,

היי, אני יודע שכשמוחקים קבצים הם נשארים על ההארדיסק.. השאלה שלי היא איך, לאחר שמחקתי את הקובץ, לעבור על כל ההארדיסק ולמצוא את הקבצים שאני רוצה להסיר למצמיתות(לכתוגב עליהם משהו)? יש תוכנה שעושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  24. שלום וחג שמח (עדיין). מעוניין לגבות חומר על הראוטר (יש לי גיבוי על המחשב אבל סובל מ"בעיית" גניבת כל המחשב ו/או חשמל ממית דיסקים וכו...) אופציה יקרה היא דיסק על רשת אופציה שחשבתי עליה היא דיסק 2.5 500G + מתאם מדפסת לרשת. הגיבוי שלי הוא אינקרמנטלי כל שלא חשובה המהירות בכלל. מה דעתכם? איזה מתאם מדפסת כדאי לקנות או שלא משנה? זה יעבוד בכלל, אראה את הדיסק כדיסק ברשת? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by DaTHE,

שלום, אני צריך DOK לצורך אחיסון מידע יומי, הDOK יהיה בשימוש הרבה במהלך כל יום ויום ולכן דרוש מהיריות כתיבה וקריאה. רצוי נפח של 16GB מחיר עד 150 ש"ח. לפי כמה שהוא זמן, היה אשכול שהמלצתם על PATRIOT, האם זה עדיין תקף? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים