עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by skot,

קיבלתי היום כונן חיצוני חדש... אני מחבר אותו, המחשב כותב שהוא מזהה את הכונן אבל אומר שהכונן לא יפעל כראוי ואחרי כמה דקות הכונן נכבה והמחשב לא יוצר לי כונן חדש...

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. קניתי מחשב עם דיסק קשיח בחיבור SATA אבל אני לא מצליח להתקין win xp כי ה-win כותב שהוא לא מוצא שום דיסק קשיח אם משהו יכול לעזור?? (אני מקווה שאני כותב בפורם הנכון)

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by nirh216,

הבעייה שלי איתו היא כזאת: כל פעם שאני צורב מוזיקה (דיסק רגיל של סילבר ליין X52, 80min, 700MB) ולא משנה באיזה מהירות אני צורב אותו, אני מנגן אותו באוטו ותמיד יש לי שגיאות כאלה או קפיצות קטנות ומעצבנות למרות שהדיסק בכלל לא שרוט או משהו כזה.. מה אני יכול לעשות? נ.ב ** אני יכול לצרוב במהירות של מקסימום 48 של דיסק רגיל. ** זה צורב DVD X16 ** יש לו buffer underrun protection ** במקור הוא בא עם גירסת קושחה של DL10 אבל עדכנתי אותו ל- DL13 מהאתר http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=16 ובכל זאת אני לא יודע מה לא טוב!!! זה ממש מתסכל ולא משנה באיזה מהירות אני צורב את הדיסק... ניסיתי את כל המהירויות!!! בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה אני כבר לא יודע מה לעשות!!!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by avi2006,

אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם 160 גי'גה של WD.. פירמטתי והכל מההתחלה.. והיום אני מסתכל ורואה שסה"כ כל המחיצות שלי מגיעות ל 150 ג'יגה! לאיפה נעלמו לי 10 ג'יגה? יכול להיות שהם "מתחבאים" איפשהו ואני לא מצליח לראות אותם?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by sev0717,

היי אנשים, כמו שמציינת הכותרת יש לי בעיה עם כרטיס זיכרון SD תוצרת TWINMOS צילמתי בערך 300 תמונות על הכרטיס והכל היה בסדר. אבל פתאום במהלך צפיה בתמונות במצלמה נהיה מסך שחור והופיע ההודעה MEMORY CARD ERROR ניסיתי לשים את הכרטיס במצלמה אחרת - התוצאה היא אותה הודעת שגיאה. ניסיתי לקרוא אותו דרך קורא כרטיסים - לא עובד ניסיתי לפרמט את הכרטיס בעזרת המצלמה (במטרה לשחזר את החומר) - מתקבלת אותה הודעת שגיאה. למישהו יש רעיון איך לחלץ את התמונות מתוך הכרטיס? התמונות מאוד חשובות לי... כל תשובה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב ובוקר טוב לאחר שמחקתי את אחת ממחיצות המערכת שלי בעזרת התוכנה Partition Magic 8 Power Quest זה גרם לכך ש2 המחיצות האחרות שהיו בהארד דיסק הגיעו למצב שהם לא מופיעות במחשב שלי, 2 המחיצות התחברו למחיצה אחת גדולה שבניהול המחשב אין לה שם ואות כונן בכלל. ב"ניהול המחשב" רשום שהקיבולת-109GB והמקום הפנוי 109GB ]= אבל למה נעלם המידע אם כך? כשהתקנתי שוב את הווינדווס עקב מחיקת המחיצה לא יכולתי להתקין אותו במחיצה הזאת של ה109GB-היה רשום בסוגריים (POWER QUEST). ב"ניהול מחשב" ובתוכנה "Partirion Magic 8 Partition Magic" אין שום פעולה שאפשר לעשות בכדי לתקן את המצב חוץ מלפרמט את המחיצה S= מה אפשר לעשות כדי להציל את המידע? אני חייב לעשות זאת-זה מאוד מאוד חשוב בבקשה אנשים אני יעשה…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by oded6188,

זה דיסק און קי של 4 ג'יגה יש לי עליו המון מידע שאני רוצה להעתיק למחשב ברגע שאני מנסה לגעת (להעתיק, לפתוח) קבצים מסויימים (שהם החשובים לי ביותר) אז המחשב נתקע והדיסק און קי מפסיק להגיב עד שאני מחבר אותו מחדש אפש לסדר את זה איכשהו?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by SomeoneUknow,

אחד מהדיסקים הקשיחים שלי הפסיק לעבוד משום מה אחרי שהופיעה הבעיה, the request cannot be performed because of an i/o device error/ מה עושים, תדעו דברים.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית: דיסק קשיח - 500GB של WD חדש נקנה לפני כמה ימים. לוח אם P6TD Deluxe של Asus. עכשיו בגלל שקניתי דיסק קשיח חדש פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 הכל עבד מעולה. אחרי כמה זמן החלפתי את האנטי וירוס מ- Avast ל- NOD32 ומאז אחרי הריסטרט של המחשב, המערכת הפעלה לא עולה. מה שכתוב לי זה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key עכשיו ניסיתי להיכנס לביוס ולהגדיר שהדיסק קשיח יעלה ראשון אבל הוא לא הופיע שם בכלל. אז נכנסתי לדף הראשי של הביוס בשביל לראות אם הדיסק בכלל מחובר, אבל הביוס לא מזהה את הדיסק. אז ניסיתי לחבר את הדיסק למחשב אחר וגם שם הביוס לא מצליח לזהות את הדיסק. מה אפשר לעשות ? תודה ר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by michaelr,

יש לי 3 הארדיסקים במחשב אחד 320\200\250 בכל מקרה בזמן האחרון הארדיסקים התחילו להעלם לי מהוינדוס 7 כאשר שאני נכנס לנחשב שלי אני רואה רק את ההארדיסק של מערכת ההפעלה ואת שאר אני לא רואה עשיתי ריסטרט למחשב זה עזר פםע אחת אחרי חצי שעה אני רואה שזה שוב קרה עשיתי עוד פעם ופתאום הביוס מזהה רק הארד דיסק 1 של ה320 ושם מותקן הוינודס 7 הבעיה אפילו שהוא מזהה אותו המחשב לא עולה לי ישנה הודעת שגיאה |{הכנס דיסק מערכת בוט": גם שזה מזהה את ההארד דיסק . ניסיתי לנקות אבק ,חיבורים,כל מה שאפשר לעשות וזה לא עזר ניסיתי גם לעשות ריסט לביוס גם לא עזר יש לי המון מידע חשוב שם תמונות \עבודות\ומה לא בבקשה מי שמבין אותי ויכול לעזור לי אני אשמח!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by Biatch,

יש לי צורב מסוג Nec 3540A כבר מעל ארבע שנים כבר הרבה זמן הוא היה עושה בעיות ולא ממש צורב ... עשיתי לו עדכון Firmware ועכשיו נראה לי שהוא עוד יותר נדפק .. צרבתי דיסק DVD עם תמונות הוא צרב אותו הכל טוב ויפה וכשאני מכניס את הדיסק הוא פשוט ריק יש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by MiND,

צורב philips 40X תראו מה הבעיה: שאני מגדיר צריבה (Burn) זה אומר לי Write image: 40X ברגע שאני מכניס את הדיסק: ה: Write image: 2X טוב אז ככה: *הבעיה לא בתוכנת צריבה * הבעיה לא בדיסקים (בדוק) אם מישהו יכול למצוא פתרון אחר לבעיה תודה רבה לו!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. Started by tnt86,

לוקח לי 50 דקות לצרוב דיסק מלא של DVD, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז אותה בעיה נוצרת גם כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD\צורב למחשב מישהו מכיר את הבעיה??

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  14. שלום , יש לי הארד דיסק בגודל 6 ג'יגה כי ה-80 ג'יגה שלי הלך , אז שמתי 6 ג'יגה בנתיים עכשיו המחשב עובד לאט ואני רוצה לפרמט אותו הבעיה שלי עכשיו זה שיש לי רק כונן C וכל הקבצים עליו..איך אפשר לפרמט בלי למחוק את כל הקבצים ? יש לציין שאין לי DOK/צורב ועוד אמצאי איחסון..

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  15. שלום התקנתי מחשב חדש ורציתי להעביר את דיסק המדיה שלי מהמחשב הישן אל החדש הדיסק מסוג WD סדרה כחולה 1T לאחר שהעברתי אותו למחשב חדש (על שניהם WIN10 PRO ) הוא מזוהה רק כדיסק דינאמי שאני מחזיר אותו למחשב הישן הכל טוב איך אני מצליח להעביר אותו בלי לאבד מידע ? ובלי לרכוש תוכנות מיוחדות

16. Started by mj23,

היי קניתי לפני כמה ימים ADATA SP900 1280 GB ססד פתאום הופיעה לי בעיה במנהל המשימות של marvell 91xx configata device ויש עליו צהוב אין לי מושג מה עושים עם זהניסתי לחפש דריבירים בכול חור אפשרי לא מוצא משהו שיעדכן את הססד

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אני מגבה בעיקר קובצי אופיס. לפני כמה שבועות החלו קבצים להשתנות, למשל קובץ אקסל ששקל 500 קילו הפך ל1.7 גיגה!! שמו של הקובץ שונה וכמובן א"א לפתוח אותו קניתי DOK חדש והבעיה עודנה. כמובן שבדקתי וירוסים וכו'. חבר טען שזו בעיה מוכרת והיא מתרחשת בעקבות שינויי מתח בספק או בלוח אם. אשמח לשמוע מכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by carman6,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם הארדיסק בנפח 160 ג'יגה... אחרי שפירמטתי את כל הכוננים ועשיתיפרטישן אני רואה שבכונן D ששמתי בו 45 ג'יגה יש מקום בשימוש 21 ג'יגה ורק כל השאר זה ריק... ואפילו עוד לא התקנתי כלום... מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה לכל העוזרים, שמעון

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by artyom,

חבר שלי קנה DOK של PQI http://noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 וכשניסינו להעביר קובץ גדול (ניסינו של 4 ושל 6) הוא לא נתן, והופיעה שגיאה של חוסר מקום (למרות שהDOK היה ריק ומפורמט) ובגלל זה היינו צריכים להעביר את הקובץ בחלקים. מה הבעיה פה? תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש ושמעתי רעש מוזר מהמחשב שהטריד אותי. קצת קשה לתאר את זה, אבל מדובר במעין רעש עולה ויורד. אם הרעש היה קבוע, זה לא היה מעורר חשד בכלל (כי הרעש לא חזק עבורי). התוצאה היא מעין "פעימות" בהן הרעש החזק יותר הוא כל שניה בערך. בהתחלה זה היה נשמע לי כאילו יש מאוורר שמסתובב מהר / לאט לסירוגין, אבל משנה את דעתו אם להסתובב מהר / לאט כל הזמן (לדוגמה: מחליט להסתובב מהר, אחרי חצי שניה מחליט להסתובב לאט, אחרי עוד חצי שניה מסתובב מהר וכך הלאה). לאחר בדיקות של המאווררים שלא מצאו את הבעיה, דיברתי עם החנות בה קניתי את המחשב והציעו לי לנתק את ההארד-דיסקים ולראות אם הבעיה נפתרת. הם ניסו לכוון למצב שבו רעידות של ההארד-דיסק (כתוצאה מהסיבוב) גורמות לרעש. ניתקתי את ההארד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ההרדיסק הוא WD2500KS SATA2 עכשיו גמפרתי אותו כך שיעבוד בSATA1 ובביוס הוא נקלט הבעיה הייתה בWIN XP לאחר ששברתי תראש במשך חצי שעה עליתי על הבעיה בביוס יש אפשרות שאומרת שיקלוט את הSATA בתור 1 ACHI(לא נראה לי שכתבתי נכון) 2 IDE 3 RAID שיניתי לIDE וזה עבד ונקלט גם בWIN השאלה היא 1. מדוע זה כך?? 2. מה זה אומר??

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  23. שלום רב, ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS המחובר למחשב באמצעות כבל USB 2. לכונן הזה יש קיבולת של 500GB אבל למרות שיש עליו קבצים במשקל כולל של 40 GB בכל פעם שאני מנסה להוסיף קובץ נוסף אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין אפשרות להעתיק את X: אין די מקום פנוי בדיסק. מחק קובץ אחד או יותר כדי לפנות מקום בדיסק ולאחר מכן נסה שוב. כדי לפנות מקום בכונן זה על ידי מחיקת קבצים ישנים או קבצים שאינם נחוצים, לחץ על לחצן ניקוי הדיסק". גם הסרה של קבצים כלשהם (אפילו במשקל של הקובץ שאני רוצה להוסיף לכונן זה) לא מאפשרת לי להעביר אליו את הקובץ הרצוי. איך ניתן לפתור בעייה מציקה ומעיקה זו? תודה רבה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Tchr0,

יש לי דיסק שהכונן שלי לא מצליח לקרוא. הוא מצליח לקרוא דיסקים אחרים וגם DVD, אבל דווקא את זה שאני צריך הוא לא. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עובד יופי. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. Started by casio222,

אין לי מושג למה זה קורה, אבל אני לא מצליח לקרוא מהדיסק הקשיח עליו נמצאים כל המסמכים שלי. כשאני אומר לא מצליח זה כולל את הדברים הבאים: צריבות נכשלות אם מנסים לצרוב קובץ שנמצא על הדיסק הקשיח הזה, קבצי RAR שנמצאים עליו (אפילו חדשים שהורדתי אליו) לא ניתנים ל"פתיחה". לא ניתן להעביר ממנו קבצים לכוננים אחרים. לעומת זאת כן ניתן להעביר אליו קבצים, אך לא ניתן להעביר קבצים ממנו. מדוע בעיה זו קורית פתאום? לא חושב ששיניתי איזה הגדרה שאמורה לגרום לכך. מדובר על דיסק בנפח 320GB, של WESTERN DIGITAL. יש שם קבצים חשובים מאוד בשבילי, כך שאופציה של פרמוט ללא גיבוי כלשהו אינה בעיה בחשבון. אשמח לעזרה דחופה בנושא תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים