עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Jack_g,

Morrison (TAROKO) DVD-R x8 25pcs CAKE **Taiyo Yuden אני יכול לקנות אותה ביחסית זאת (מחיר עלות) אבל רציתי לדעת אם זה באמת TY אמיתי ואם מישהו מכיר אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by Arziv,

שלום חבר'ס יש לי מס' שאלות אליכם: 1. האם לפלקסטור יש צורב DVD דו שכבתי? 2. אם כן, שווה לקנות אותו, אם לא, איזה כן שווה לקנות (צורב DVD דו-שכבתי)? 3. האם כל כונן DVD קורא דיסק שכתובות עליו 2 שכבות? תודה רבה לעוזרים :-*

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

יש סכנה כלשהי למידע על ההרדיסק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הוא היחיד במחשב .... אם אני עוצר את הפעולה שלו איך הוינדוס ימשיך לעבוד משהו מוזר פה תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  5. טוב בזמן האחרון היו לי כמה ריסטרטים וקולות של "תיראה בי אני לא יכול יותר " הרוב עצלי מגובה והיתר בסטים וגם יש לי אחד טרה איטי חוץ מהראשי אבל אני צריך אחד מהיר מספיק למשחקים ומערכת ההפעלה SSD יקר מידי לי כרגע אז אני רוצה לקנות איזה ארד דיסק 1 טרה מהיר ואמין מה מומלץ ? מפרט בצד בתודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. או אולי בגלל שאני מעלה גם תוכנות? ובמקרה של תמונות וסרטונים הוא לא יוריד לי מה 15GB חינם...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Pingi,

אני מרכיב מערכת מחשב ורציתי לקנות את ה-500GB של Seagate עם 32MB buffer. בחנות המליצו לי יותר על ה-WD 500AAKS משום מה והסבירו בכך שהתגלו לאחרונה בעיות עם ה-Seagate-ים. למען האמת כרגע יש לי בבית Seagate דומה שעובד מצוין. מישהו יודע על מה מדובר? תודה.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  8. יש לי את הצורב DVD - NEC 3520A מהירות הצריבה שלו לCD רגיל היא X48 לפי מפרט מהירות הדיסק הינה X52, אבל NERO מתעקש להציג מהירות מקסימלית של X32 או לרשום מקסימום ואז להראות הודעות מהסוג הזה - [tt]Can only write at 32x (4,800 KB/s) instead of 48x (7,200 KB/s) to current disc.[/tt] מה עושים?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  9. אני לא יודע מה הכי מומלץ אמרו לי RAID 0 אבל מה זה בעצם אומר ? חשבתי לשים שנים של WD 500GIGA AAKS

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. Started by Shickolinisys,

דבר ראשון - אם זה יעזור - אני עם וינדוס ויסטה. יש לי כונן DVD, הכל עבד טוב, עד שלאור הקיץ, המחשב התחיל להתחמם, פתחתי אותו כדי לנקות קצת אבק. אחרי שניקיתי, רציתי להנות מהביצועים, והכנסתי לכונן את המשחק WC3 שלי. יש לציין שזה עותק מקורי. שיחקתי, נהנתי, ובסוף סגרתי. הלכתי לחגוג את ראש השנה, ושקמתי בבוקר, נעלם לי הכונן DVD מה"מחשב" (מקביל ל"המחשב שלי" בXP). חשבתי "נו, מילא" והכנסתי את הWC3. הכונן נפתח, הכנסתי את הCD, הוא עשה רעש של קריאה, אבל שום דבר לא עבד. (בדר"כ מריץ את זה אוטומטית/פותח מין חלון להפעלת האוטופלאי.) לחצתי על הקיצור דרך, והוא רשם לי שכאילו שהCD לא הוכנס. קראתי באתר של מיקרוסופט, שצריך לעשות כאילו אנאינסטול לכונן והוא יתקין את עצמו מחדש. עשיתי וזה גם לא עזר. אח…

11. Started by ROTEMan,

מישהו מוכן להסביר בבקשה?.. עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה הבקר לדיסק קשיח.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by mzlbat,

היי אני רואה בKSP דיסק או קיי 8 ג'יגה ב 60 שקלים ‏Super Talent Express Duo 8GB USB3.0‎ וזה ב 64 שקלים SCanDisk Cruzer 8GB‎ כרגע אין לי לוח אם שיש לו USB 3 אבל עוד שנה יהיה עכשיו לשאלות 1. זה נכנס לכל כניסת USB רגילה 2 או 1 2 . יש לי מדפסת משולבת ורציתי לדעת אם תהיה לה בעיות בקריאת דברים מ USB 3?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  13. שלום רב. יש לי את הכונן כבר כמה חודשים.עד היום הוא היה מחובר למפצל USB ועבד מצויין. היום שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכונן,לכן ניתקתי אותו ממפצל ה-USB וחיברתי אותו ישירות ליציאה קדמית של USB במחשב וכעת המחשב כן מזהה אותו. בדקתי את היציאות במפל ה-USB וכולן עובדות. אגב,גם כשהכונן היה מחובר למפצל והמחשב לא זיהה אותו,המנורה הכחולה בכונן היתה דלוקה שזה בעצם אומר שהיציאה של מפצל ה-USB עובדת,אז למה המחשב לא מזהה את הכונן? אזכיר שוב שבמשך כמה חודשים לא היתה שום בעיה עם חיבור הכונן למפצל ה-USB. תודה מראש

14. Started by Marcoman,

מחשב חדש שאני מעוניין להרכיב. מבחינתי המחשב המהיר אני יכול להשיג מבלי להתפרע במחיר. נתחיל עם דיסק קשיח: אני מחפש אחר 1TB שטח. Seagate או Western Digital Caviar Blue? האם ישנם הבדלים? האם יש צורך ביותר טוב? דיסק SSD: ישנם חברות רבות, למשל: Kingston V300 120GB SV300S37A/120G SSD בסביבות 480 SSD Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128B- בסביבות 700 ש"ח עד כמה משמעותי ההבדל? יש גם כרטיס של סמסונג ב-750 ש"ח 250 ג'יגה, עד כמה רחוק באיכות או במהירות?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  15. Started by חיקיים1,

ארגון Serial ATA International Organization המכונה בראשי תיבות (SATA-IO) http://hexus.net/media/uploaded/2013/8/3041dd69-1cba-412e-b645-42fd57df0e29.png אחראי לפיתוח התקנים/יושרה /איכות/הפצה של המוצר (Serial ATA (SATA™ נשיא הארגון בדבריו אמר "טכנולוגיית SATA ממשיך להתפתח כדי להתאים לדרישות תעשיית אחסון משתנות" כל זאת עם דגש לפתרונות אחסון בעלות נמוכה, ביצועים גבוהים . בינואר 2013 התקן הוצג ובאוגוסט 2013 מפרט התקן יצא לקהל / מפתחים שונים. הארגון התקינה הודיע על אשרור המפרט של הגרסה 3.2.המפרט האחרון של SATA Express, מפרט חדש המאפשר: ( נקודות מפתח החשובים לקהל המחשבים ). 1. שיפורים בניהול צריכת חשמל 2. אופטימיזציות עבור כונני מצב מוצקים (היברידיים SSHDs). 2.1 השקמה של כ…

16. Started by PcP,

יש לי הארדיסק 80 GB חיצוני ועשיתי עליו בדיקת וירוסים נמצאו מלא שטויות עשיתי ניקוי לאחר מכן פשוט נעלמו לי כל הקבצים בהארדיסק אבל שאתה מסתכל בפירוט מקום של הארדיסק לפי השימוש אתה יודע שהם נמצאים מוזר מאד אני חייב את העזרה שלכם בדוק מישהו פה ניתקל בבעיה הזאת בבקשה זה דחוף. נ.ב אי אפשר לעשות שחזור מערכת זה הרדיסק חיצוני. עוד רעיונות ??

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by J0n1,

לDOK 2G תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. באיזה דברים אני ישים לב להבדל במהירות? כשנאי ינסה להעביר קבצים ממקום למקום? כשאני יעבוד בווינדוס? כשאני ישחק? לא הבנתי מה בדיוק זה מוסיף..

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by Joshua_G,

עליי לקנות בדחיפות, מחר, דיסק קשיח חיצוני. נראה לי שהמחיר פר נפח הטוב ביותר הוא בדיסקים של 3 טרה-בייט. אני מלבט בין שני הדגמים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8713 680 ₪ ושנתיים אחריות או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10943 899 ₪ ושלוש שנים אחריות. המלצותיכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by EviL.Dexter,

היי לכולם, אני יסביר אז קצת סבלנות :-[ העברתי את הצורב מהמחשב הישן למחשב החדש שלי.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה הסתכלתי באיזה מדריך.. קיצר זה לא עובד לי.. כאילו שאני לוחץ על הכפתור הוא נפתח, אבל המחשב לא קורא אותו.. במחשב שלי הוא לא הוסיף לי כונן.. אז מה שאני צריך עזרה זה שתסבירו לי איך לג'מפר על מה לשים master/slave ואיך בדיוק לחבר אותו, למי ששואל יש לי עוד סידי-רום... מקווה שהבנתם, תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  21. שלום, מה יקרה אם אחבר hard disk שעובד ב sata2 ללוח אם שלי ( asus p4p800d ) שתומך רק ב sata1 ? האם הלוח אם לא יזהה אותו או שפשוט הוא יפעל במהירות של sata1 ??

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by gshhar,

שמתי לב שיש בארץ. חבילה של 10 ב-69.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. מחפש לדעת מה עדיף...ובדחיפות! מה המארז החיצוני המהיר והמומלץ ביותר? איזה HD בנפח 500 ג"ב הוא האמין ביותר? בברכה, אורי

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by IDan2013,

שלום! היום קיבלתי מחשב חדש ומחר אני מתכוון להתקין עליו וינדוס 8.1. יש לי SSD 120GB וכונן רגיל 2TB. ברור לי שאתקין את הוינדוס על הSSD ואת שאר הדברים על הכונן הרגיל רק השאלה שלי היא: האם כדאי לי לחלק את הכונן למחיצות, כלומר-מחיצה ראשונה-מדיה (סרטים, תמונות ושירים), מדובר פה על לא מעט תמונות. מחיצה שנייה-משחקים ותוכנות. האם זה יהיה חכם לעשות דבר כזה? ככל שארבה במחיצות מהירות הכונן תרד או שזה לא משנה? שאלות כלליות בקשר לSSD: האם פירמוט פוגע בביצועים שלו? יש דברים שצריך להגדיר לפני ההתקנה של הוינדוס או אחרי ההתקנה? משהו שאני לא צריך לעשות? סליחה על החפירות ותודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by parker8,

סליחה על הבורות... אבל שמעתי את המושג הרבה ועניין אותי מה זה? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.