עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by KaKa,

אוקיי אתמול קניתי את הצורב 3500a פלוס הדיסקים של פורטיס - x8 בדקתי בdvdinfo ורשום שהם Taiyo Yuden , כמובן שאחרי זה ביררתי וראיתי שהם לא באמת Taiyo Yuden הם פייק. בכל מקרה קראתי שלאנשים היו התנסויות מעורבות עם הדיסקים , חלק היו טובות חלק רעות , למזלי ההתנסות שלי הייתה מצויינת (לטעמי) כי ה3500a צורב אותם על 12 , וכל "המידע" שצרבתי עליהם על 12 היה קריא והותקן בהצלחה יש לעוד מישהו ניסיון איתם? אם כן מה אתם אומרים עליהם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. קניתי כונן קשיח 160 גיגה הוא בר כמובן עם מערכת קבצים של FAT 32 מה ההתקונותוהחסרונות של מערכת קבצים זו? על פי הפקודה convert e: /fs:ntfs זה המיר לי השאלה מה זה עזר לי זה יות מהיר עשיו חוץ מהעניין של האחסון ושל גודל קובץ יחיד שניתן להעברה במשקל גבוהה האם להישאר ב NTFS

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  3. כשמתקינים הארד דיסק חדש, האם צריך רק לפרמט אותו בצורה רגילה או מהירה? פירמוט בצורה רגילה מאט את ההרד דיסק יש לי ניסיון מאוד מר עם זה. עוד שאלה, האם ספק 350W יספיק לשני הארד דיסקים 7200RPM ולשני כוננים? (CD-ROM וצורב) יש לי גם לא מעט מאווררים במארז, שניים בספק, שניים 80MM במארז ועוד שלושה מחוברים למעבד\כ.מסך\צ'יפסט אם זה משנה בכלל כי הם לוקחים כולם מתח מהלוח אם. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by kobi3211,

רציתי לדעת מה זה בדיוק low level format תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by b-or,

שלום. רכשתי כונן DVD של LG וגיליתי שהוא מרעיש (רעשים דומים לפלופי, טרקטור, מופיעים בעת גישה אליו, בעת העברת טראקים של מוזיקה וכו'). הובטח לי בחנות שאקבל אחד חדש. נתנו לי אפשרות לבחור בין LG ל TOSHIBA. מה עדיף? תודה. נ.ב. אני מניח ששניהם- 16X52

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מחפש איזה מחשב ישן תיכו שיודע לקרא את הדיסקים הישנים האלו {הם מאד חשובים לי} או שאני יכול לקנות את זה באיזו שהוא חור?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by scribey,

עם יש לי כונן חדש אני שם אותו במארז עכשיו יש לי כבל שמחובר ללוח אם ולהארד דיסק הנוככי ובאמצע הכבל יש עוד כניסה את זה אני מחבר לכונן החדש?!? וזהו?!? אין הגדרות באיוס וכו'?

• 28 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. Started by yigal83,

אני קונה מחשב חדש. שימושים: אינטרנט, משחקים, עיבודי וידאו מדי פעם (פעם בחודשיים שלושה). שאלתי: האם כדי לקנות כונן קשיח אחד גדול (נניח של 200GB) או שניים קטנים יותר בחיבור RAID 0 ? האם המהירות של חיבור ה RAID שווה את הקניה ? במפרטים המומלצים לא הזכירו בשום מקום קניית מחשב עם 2 כוננים בחיבור RAID. אני לא זקוק לאבטחת מידע מפני קריסת הכוננים כי המידע יגובה ע"י DVD. הסיכוי לכשל כונן קשיח היום די נמוך כך שאין הרבה הבדל בין כונן אחד לשניים. לא להתייחס למחיר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. אני שוקל לרכוש כונן SSD בנפח של כ-120 ג'יגה. המטרה היחידה והמוצהרת הנה תוספת ביצועים למחשב ורצוי משמעותית. כידוע עלות כונן SSD כאמור רחוקה מלהיות זולה. אני תוהה.. בהנחה ששדרגתי כאמור והתקנתי את מע' ההפעלה (Win 7), התוכנות והמסמכים כולם על כונן ה-SSD. עד כמה תוספת הביצועים בעבודה רגילה ויומיומית תהיה מורגשת? עד כמה תהא משמעותית? המשחק בו אני משחק (בזמן הפנוי שאין לי..) הנו בעיקר Flight Simulator. האם במשחק ארגיש תוספת ביצועים משמעותית? תודה, אמיר.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ofergpr,

צריך צורב DVD ב300 ש"ח מה אתם מציעים??

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by Hitman_47,

יש לי טיפ גיבוי של SCSI (אני חייב לו דריברים או איזה תוכנה כי אני לא יודע איך להפעילך אותו ) אני צריך איזה בקר שעובד ב XP משהו טוב אבל שגם יתאים למחשב שלי תודה Hitman_47

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by KGB,

שלום חברים... אני צריך המלצה ממכם על קניית צורב חדש התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח פלוס מינוס בתודה מראש לכולם...

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  13. היי אני זקוקה לDOK חדש, רצוי גם שיהיה מהיר. מספלאשי (בשירשור אחר) הבנתי ש(בין השאר?) כדאי ללכת על USB 3.0 (ברשותי לוח תומך במערכת אחת) והיא אף המצליחה על DOK מסויים. 1. אשמח להמלצות נוספות. 2. היות ועושה רושם שהמחירים בארץ יחסית גבוהים הבטתי ב-EBAY. אשמח לחוות דעתכם על דגמים (ממותגים כמובן) מה- 16 וה- 32. 3. ראיתי שם כמה דוקים בינהם של ורבטיים: verbatim V3 32GB 32G USB 3.0 Flash Pen Drive Disk Memory Thumb Stick מה דעתכם על הדגם הזה בכלל 4. האם לדעתכם יש סיבה לחשוש שזה למשל מזוייף? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rino,

האם ניתן להשיג בארץ צורב של KENWOOD המסוגל לצרוב X72 ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by jackok111,

קניתי maxtor basics 1T. הויסטה אמרה שצריך לעשות אתחול. עשיתי אתחול אבל המערכת מזהה לי אותו ככונן של 43.9GB בלבד ולא 1T... מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by Classify,

חשבתי לקנות את הכונן הבא: Seagate 500GB Momentus G 7200.4 SATA16mb ST9500420ASG הוא עולה 386 שקל, יש משהו יותר מומלץ במחיר הזה? ולכונן הישן שלי רציתי לקנות קיט ולהפוך אותו לחיצוני, יש קיט מומלץ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חבר שלי טוען שצריבה על מהירות איטית זאת צריבה איכותית זאת אומרת אם במקרה יהיה קבצי מוזיקה אז סאונד יותר איכותי או במקרה של תמונות אז איכות יותר טובה וכו' האם הוא צודק?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  18. ??? האם ציון 1177 של הדיסק הקשיח שלי (W.D. 120GB JD 8MB BUFFER S-ATA) ב PCMARK2002 הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by reyrey_200,

לאחרונה קניתי 2TB והחלטתי להוציא את ה1TB שנמצא במחשב שלי ולהעביר אותו למחשב שבסלון.ה1TB מלא בסרטים ומידע... הוצאתי את ה1TB ועכשיו אני רוצה לשים אותו במחשב בסלון, השאלה היא מה צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכונן ואת המידע,ללא פרמוט של הכונן מחדש ?!

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by Noder,

קניתי את הצורב היום חדש...התקנתי במחשב עם SATA זיהה אותו והכל טוב, אבל מה ? במקום סמסונג הוא מזהה אותו בתור TssTcorp למה זה ככה ? האם זה אומר שאינו מקורי ? עכשיו בנוגע לדרייברים .. מצאתי באתר הרשמי 5של סמסונג דרייברים (firmware), האם צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ? תודה מראש, noder

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by aviv512,

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by gabbay,

ראיתי לאחרונה שהתחילו לצוץ כונני SATA 3 ותהיתי אם ההשקעה שווה את השידרוג. כיום אני משתמש ב RAID0 של כוננים ב SATA 2. עד כמה יהיה ההבדל משמעותי במעבר לSATA 3?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. היי חברים, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חיצוני בנפח 2-5 טרה. חשוב לציין שהארד דיסק יחובר למיני PC ואמור לעבוד ללא הפסקה, הורדה של טורנטים של סרטים ישירות להארד דיסק. וכמובן שיתוף מהארד דיסק לטורנטים, מדובר בחיבור קבוע למיני PC, המחשב תמיד דולק וכך גם ההארד דיסק שכן אנגן ממנו סרטים ישירות מ XBMC + וכל הקבצים משותפים בטורנט. אשמח להמלצה.

24. Started by Posford,

לאחר שעיינתי קצת בפוסט למעלה וראיתי שאתם ממש משבחים את סמסונג. אני תמיד העדפתי WD על פני כולם, אולי כי התרגלתי לכך. אך אני לא בטוח אם סמסונג לא יותר טובים, מה גם שהם קצת יותר יקרים. אז מה דעתכם? איזה כונן עדיף של SAMSUNG או WD? ויש סיבה? קראתי קצת ב- NEWEGG והדעות הן לכאן ולכאן, כמו בכל דבר, חלק מרוצים חלק פחות. אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.