עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני נמנע מלתת לינק, אבל בפנדה מוכרים Teac DVD-R 50Pack 4.7GB X8 ב 115 ש"ח. האם כדאי ? האם זו חברה טובה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, יש לי את הדילמה הבאה: יש לי 2 שרתיים שמחובריים בכבל רשת 1 גיגה בינהם. שרת א: נמצא ברייד 5 עם וינדוס סרבר 2008 בעל נפח כולל של 8 טרה בייט,(דסקיים SATA 7.2K , SATA 2, 3GPS שרת ב:נמצא ברייד 5 עם וינדוס סרבר 2008 בעל נפח כולל של 8 טרה בייט (דסקיים ׁׂSATA 7.2K , SATA 2, 3GPS כאשר אני מעביר קובץ 1 גדול בניהם 5-6 גיגה אני מקבל קצב העברה מקסימלי של 100 \mbs מקבל ניצול מקסימלי של 1 גיגה קצב העברה. הבעיה מתחילה היא כאשר אני מעביר מאות\ אלפי קבציים ביום בין שרת א-ל ב בנפח כולל ממוצע של 100 גיגה ביום. מאחר וכמות הקבצים גדולה מאוד והמבנה המיוחד שלהם(תקיות בתוך תקיות שמכווצות) קצב העברה של הקבציים אינו מספק ויוצא מצב ששרת ב תמיד נמצא בפיגור של כמה ימים מהמידע שבשרת א. קצב ההעברה ל…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by G@L,

יש לי מצלמת וידאו Sony TRV-340E ואני רוצה לצרוב את הסרטים שלה לדיסקים של DVD אז אני צריך לקנות צורב DVD, איזה כדאי ? ואני צריך גם איזשהו כרטיס וידאו/טלויזיה כדי ללכוד את הסרט למחשב.... אז מה אני צריך לקנות? כרטיס וידאו ב 2000 שקל או מספיק כרטיס טלויזיה ב 300 שקל עם כניסה אנאלוגית??? תודה

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by JHONLEV,

שיהיה איכותי ויעיל. אני מתככון לצרוב איתו משהו כמו 100 דיסקים אז אני חייב שהוא יהיה איכותי. המלצות ?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  5. במחשב הישן שלי יש HD מאסטר ראשי ושניי HD נוספים עם דטה וגיבויים הכל בIDE 2 ה HD הנוספים הוספו במרוצת הזמן - כל פעם שניגמר לי המקום שניהם במערכת הקבצים NTFS והמאסטר הראשי ב FAT32 אני מנסה לנתק את שני הסלייבים >> לצורך העברתם למחשב חדש ופתאום המחשב הישן לא עולה! לא מוצא מערכת הפעלה!!! ???? אני מחזיר אותם = ואז הכל תקין למה זה קורה? הראשי שלי הוא HD חדש יחסית שעבר גווסט פעם שהחלפתי HD ישן יותר ואח"כ הוספו עוד 2 הHD הנוספים בקיצור אני משתגע!!! מי עוזר לי ? בבקשה?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  6. במילים אחרות-האם שווה לשלם 100 שקל יותר על מהירות קריאה\כתיבה גבוהה יותר? אני מתבסס על ההנחה ש60GB יספיקו לי לWINDOWS 7+תוכנות מובחרות+BF3 בשביל לקבל עליהם את תוספת המהירות ולא חושב להוסיף עוד 250+- ש"ח בשביל 120GB. לסנדיסק יש 275\265 מגה לשניה ולאינטל יש 400\500. יש לי לוח אם Gigabyte Z77-D3H עם SATA III 6Gb\s ופונקציית SSD Caching\Intel smart response, כך שאוכל לסחוט את המקסימום מכונן SSD. מה דעתכם? תודה רבה! [=

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רציתי לדעת איזה חברה של צורב רגיל יותר טובה LG 52x32x52 SONY 52x32x52 Samsung 52x32x52? Teac 52x32x52 Lite-on 52x32x52 ASUS 52x32x52 או שזה לא משנה ולקחת את מה שיותר זול תודה מראש

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  8. ההבדל בWD,בין 2 הסדרות כזה משמעותי בביצועים? או שהוא מינורי? אחרי הכל זה תוספת של 150 שקל.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני משתמש בהם לצריבת סרטים ומשום מה שאני צורב במהירות גבוהה..52 נראה לי ושם ב DVD יש מין עצירות והפרעות.. לא ניסיתי לצרוב במהירות נמוכה עדיין.. אני צריך לדעת אם זה משנה משהו .

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  10. טוב בזמן האחרון היו לי כמה ריסטרטים וקולות של "תיראה בי אני לא יכול יותר " הרוב עצלי מגובה והיתר בסטים וגם יש לי אחד טרה איטי חוץ מהראשי אבל אני צריך אחד מהיר מספיק למשחקים ומערכת ההפעלה SSD יקר מידי לי כרגע אז אני רוצה לקנות איזה ארד דיסק 1 טרה מהיר ואמין מה מומלץ ? מפרט בצד בתודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by J0n1,

לDOK 2G תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by porcshe,

שלום למומחי הפורום, תמיד כשאני קונה מחשב חדש או משדרג קיים אני בא להתייעץ אתכם, ואני אף פעם לא יוצא מאוכזב. כרגע אני מחפש להחליף את כונן המערכת שלי בכונן SSD חדש. קיבולת 150-250GB. קראתי את דיון הSSD המומלצים, וראיתי ביקורות טובות על EVO 840 של סמסונג. מצאתי את זה http://ksp.co.il/?uin=22007 ואני די מרוצה מהמחיר. הבעיה היא שאת המחשב שלי בניתי עוד בתקופה שSSD היו הדבר הבא, ורק נכנסו לשוק- אז אני קצת חושש שאולי המפרט הקיים לא מתאים לכל כונן SSD, או שמא הרכיבים האחרים שברשותי, יתממשקו עם הכונן לא בצורה היעילה ביותר. אשמח אם תפיגו את החשש הזה, או תעזרו לי לעבור אותו אם הוא מבוסס. המחשב משמש לעבודה אולפנית, עריכה, הקלטה ורינדורים כבדים. תוכנות פרוטולס, קיובייס, וחבילת הקריאיי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yot,

יום גיליתי, שההאד דיסק שלי (IBM 15 GB) מזוהה כהארדדיסק של 2 ג"ב. בזמן ההתקנה של ווינדוס איקס פי סימנתי לו לא להתקן תמיכה בהארד דיסנקים גדולים, זו הבעיה? בדקתי בג'אמפרים, הם מכוונים בסדר. מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  14. יש דרך פשוטה לעשות את זה? המחשב שלי הפסיק לעבוד ואני אקח את המחשב הישן של אחותי. במחשב שלי ישנם 2 כונני SATA שהייתי שמח לחבר מדי פעם ככוננים קשיחים חיצוניים לצורכי גיבוי. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 14.9k צפיות
  15. במחשב שלי יש כונן של WD בנפח 1 TB, וכונן בנפח 320 של סמסונג. שניהם 7200RPM 3.5 מה יכולות להיות ההשלכות של RAID 0 בין שני כוננים כאלה ? (אם בכלל זה עובד) ואם כבר פתחתי אשכול אז עוד כמה שאלות לגבי כוננים - RAID 0 - ראיתי באנצ'ים שונים, והתוצאות של הRAID לא נראות כאלה מדהימות, אבל כל זה תוצאות של כלים שאני לא מכיר. מה שמעניין אותי זה- האם יש שיפור משמעותי בזמני הטעינה והעבודה של מערכת ההפעלה ? יש טעם לקנות למטרה הנ"ל SSD קטן ? משהו כזה לדוגמה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2273 להתקנת מערכת ההפעלה בלבד וכמה תוכנות שלא יתפסו יותר מידי מקום, ואם זה לא מספיק אז רק מערכת הפעלה. מהירויות כתיבה וקריאה לא חשובות, העיקר שעבודת מערכת ההפעלה תשתפר. אני מנסה לשפר מחשב מת…

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by FatalZero,

אני רוצה לעשות Disable לכל התקני ה-IDE על המחשב (יש לי כונן SATA ככה שזה אפשרי) ובלחיצת כפתור (ואולי גם reboot אם זה ממש נחוץ) להפוך אותם ל-Enable יש איזושהיא דרך? רב תודות!

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  17. היי.. פירמטתי ת'דיסק אתמול ביחד עם כמה מסמכי וורד חשובים+כמה סרטים משפחתיים.. ששכחתי אותם ... אני משתמש במס' תוכנות כמו pc inspector file recovery / get data back ... ועוד כמה... העניין הוא שהתוכנות האלו מוצאות מלא מלא קבצים קטנים ושום קובץ שהייתי צריך ... .. אם מישהו יכול להסביר לי / לעזור לי לשחזר את הקבצים האבודים אני מאוד מאוד יעריך את זה תודה!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by חובב,

ההרד דיסק שלי הפך מ40 ג' ל15 ג' לאחר חיברו מחדש למחשב בתור SLAVE הכונן השני הוא גם 15(שככה זה אמור להיות) ........ אחר כך ניתקתי את ה 15 מאסטר השארתי את ה 40 אבל הוא מראה עדין 15 ........זה מראה את זה בביוס .....ויש לי קצת מושג...... מישהו מכיר בעיה כזאת??.......ואיך לפתור אותה?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by e-d-a,

מחפש לקנות צורב dvd עד 300 שקל וחייב שיהיה בצבע שחור מחכה להמלצות תודה

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by ofir_16,

ברשותי צורב די.וי.די של lg4167. איך אני הופך אותו למולטיזון??? תודה.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  21. אהלן אנשים, יש לי 1GB נייד שלמשהו אני לא מצליח למחוק שום דבר ממנו ולא לפרמט אותו. כל ניסיון שכזה מגיב בשגיאה של write protection. אין לי מושג איך מבטלים את הדבר הזה, שכן אין לי מושג בכלל מאיפה הוא הופיע. אבקש את עזרתכם. Anatoli.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כרגע יש לי את הארדיסקים שמופיעים פה בתמונות: http://img90.imageshack.us/f/dscn3326l.jpg/ http://img843.imageshack.us/f/dscn3324p.jpg/ ועוד הארדיסקים ירוקים של ווסטון דיגיטל ששמעתי שהם לא מומלצים לשים עליהם ווינדוס... השאלה איך הארדיסקים שיש לי עכשיו מבחינת ביצועים לעומת הארדיסקים שקיימים כיום? האם כדאי לקנות הארדיסק חדש למחשב החדש? או מה שיש לי מספיק טוב?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by infrequent,

אני צריך המלצה לדיסק קשיח של 500Gb התקציב הוא 300-450 ש"ח לא חשוב לי כל כך השקט או החום רק שלא יהיה קיצוני. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by 8dsim,

קניתי WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ויש לי שאלה למה יש לו שני חיבורים לספק כוח אחד רגיל ואחד של הS-ATA ? מה לעשות איזה חיבור לחבר לספק את שניהם או רק אחד מהם ? בתודה סתיו.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני 3.5 אינץ' 2 TB זכרון ו חיבור USB3 . ולחברת SAMSUNG יש שני מוצרים שמתאימים לדרישות שלי אחד g3 ststion הקצת יקר יותר והM3 station החדש והזול יותר. השאלה שלי מה בדיוק ההבדלים הטכניים ,אם יש בכלל,בין שני הדגמים ולמה אחד יותר יקר מהשני? תודה

• 7 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.