עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by galgalgal,

כמה עולים דסקים קשיחים של 20/30 gb לא משנה החברה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. חסר לי חיבור סאטא במחשב לצורך הסידירום, וראיתי כבל שמאפשר לחבר מכשיר בעל חיבור סאטא ליציאת USB, וברצוני לדעת האם זה יעשה את העבודה. להלן הכבל: http://www.aliexpress.com/item/USB-2-0-to-SATA-7-15-Pin-22-Pin-Adapter-Cable-for-2-5-inch/1220354570.html תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by bennyye1,

קניתי תדיסק און קי בדגם Cruzer Micro U3 SanDisk אני מחבר אותו למחשב והוא אומר לי שכדי לנצל יותר מהירות אני צריך USB2 ויש לי USB2.. וכשאני מעתיק קבצים הוא מעתיק לי ממש ממש לאט! כאילו הוא לא באמת מחובר לUSB2.. מה אפשר לעשות? ניסיתי לחבר ביציאות האחרות ולא עזר..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב המשמש כשרת אחסון ועליו כרגע מותקן חלונות 2003, אני שוקל לשדרג את כונן המערכת, שכרגע יושבת על כונן IDE זקן לכונן SDD (ישנה אופציה שהמערכת תשודרג לחלונות 2008) חשבתי על: 40GB SSD X25-V Sata II 2.5'' SSDSA2MP040G2R5 (Retail)‎ אני מחפש אמינות גובהה, וכמובן גם ביצועים ומהירות, אבל יותר חשוב עניין האמינות, חשוב שכונן המערכת יתפקד למספר שנים רב ללא בעיות עד כמה שניתן, לכן אני חושב על SSD ולא הארדיסק (שכאמור בעל שחיקה ואמינות נמוכה יותר עקב החלקים הנעים) האם יש דגם מומלץ יותר? האם SSD באמת יספק את הדרישה לאמינות גבוהה לאורך שנים ושווה את ההשקעה? בנוסף אני רוצה לציין שאני לא צריך 40 ג'יגה לכונן C כרגע המערכת על מחיצה בגודל 10 ג'יגה וגם זה מספיק, ככה שאם יש כונן 3…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by King Kong,

יש לי כונן קשיח שעל הנייר צריך להיות 160GB ובפועל רשום לי 131 GB !!! יכול להיות כזה הבדל ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Hagaix,

הסמסונג f3 שלי נפטר לאחר 3 וקצת שנים, וזה דיי טראומתי. אני מחפש משהו אמין, עם מוניטין טוב, לפי מה שראיתי יש בדיוק אותם מוצרים שהיו כשקניתי את הכונן הזה, אז אולי יודעים טוב יותר מה אמין ומה לא. מחפש משהו במחיר סביר, עד 350 שקל בערך, אעדיף לא לרדת למשהו איטי יותר כמו הווסטרן דיגיטל גרין, אבל כן חשוב לי מאוד אמינות. יש משהו מיוחד או שפשוט לקחת בלו או ברקודה איפה שהוא במחיר זול וזהו? תודה מראש כמובן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ShayP84,

שלום, חג שמח. יש לי מחשב DELL Inspiron 15R SE 7520 i7 כרגע עם כונן 1TB במהירות 5400... הכונן מאט את המחשב בצורה לא נורמאלית (פעם ראשונה שאני עובד עם כונני 5400 בעוד שאני רגיל ל7200 שהיה לי במחשב השולחני..).. בין אם זה עד שמעתיקים קבצים/מעלים תוכנות כבדות ותוכנות הורדות (לUTORRENT לוקח המון זמן לעלות כי הוא מאמת את ההורדות).. מינימום מקום אחסון: 250GB יש לי תקציב באזור ה1000 ש"ח (גמיש..), אבל אני לא מבין גדול בSSD...לפי הפירסומים והתכנים השיווקיים (ומאמרים/סיקורים פה ושם) ראיתי שה840 EVO של סמסונג לא רע מבחינת ביצועים-מחיר...אבל שוב, אני לא מבין גדול, זה רק לפי מאמרים...לכן אני שם פה את הפוסט... השאלה בגדול היא, כמובן, על איזה אתם ממליצים...ועוד שאלות כמו; האם זה מתאים למח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז ככה אני בסוף השבוע הבא טב לדרום אמריקה למשך חצי שנה . חברים שלי שהיו שם כבר אמרו לי שהמחשבים שיש שם מרובים בווירוסים . האם יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין על הדיסק קון קיי ככה שהוא לא יקבל וויריסים? הדגם של הדיסקון קיי הוא SANDISK CRUZER SLICE בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by LRa,

לפעמים הארד דיסק שלי עולה קול מוזר, משהו בסגנון צא'ק צא'ק. זה קורה גם כשאני לא עובד עליו ואני בחדר אחר וגם כשאני עובד עליו. מאין הרעשים מגיעים ועד כמה זה לא בריא ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לאחר מספר בדיקות שערכתי רוב ההמלצות מצביעות בסיכום הכללי על כונני SSD החדשים של אינטל - Intel's X25-M כשנמתמודד הראוי הבא הוא OCZ's Vertex. כרגע אני עובד עם WD VelociRaptor 74GB ככונן מערכת WD Caviar Green 750 GB. MSI P45 Neo2 Intel Q8400 4GB 1600mhz GTX260 Coolmax 600W Windows 7 Ultimate 32bit המחשב משמש לניהול העסק והמידע עליו מאוד חשוב,ל מרות הגיבויים אני מעדיף להמנע מתקלות פתאומיות היכלות לצוץ בזמן שימוש שותף (הסיקורים מראים על רמת אמינות גבוהה יותר), הסרטונים והבדיקות מראים ש אכן מהירות העבודה והביצועים גבוהה יותר השאלה אם זה בהבדל שמצדיק קניה חדשה של כונן SSD. התקציב לקניה הוא 200$ -+ שהקניה מתבצעת בארה"ב, נפח הכונן הדרוש הוא כ-80GB. האם לקנות את האינטל?, OCZ, או…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DorM,

לא מבין בזה כלום. מעוניין לקנות בשביל לחבר לXBOX360. צריך שיתחבר דרך USB. לא מבין מה ההבדלים בין 2.5 ל3.5 חוץ מהגודל. נפח של לפחות 320G. מה ההמלצות שלכם? איך זה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8758&perur=2&t=14&c=556

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Dmoney,

יש לי צורב של LG 40x12x40 ואני משתמש ב- Nero 6, אני רוצה לצרוב קצת יותר מ700 מגה על דיסק CD\R רגיל. האם זה אפשרי? איך? 10x

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 400 גיגה עולה 1500 שקל בערך ן 2 של 200 עולים 1200 שקל בערך

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by aloneg,

כמה כדאי להשקיע יותר בכדי שבכונן החיצוני שאני מתכוון לקנות תיהיה גם יציאת eSATA בנוסף לUSB2???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אז קודם כל, זה הכונן שאני משתמש בו: ‏Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ חשבתי להוסיף עוד מקום אכסון במחשב, אני צריך הרבה מקום...משהו כמו 2TB נוספים. אז מה עדיף? לקנות 2 כוננים של טרהבייט או אחד של 2? איך החברה Hitachi? אמינה? ההתלבטות שלי נובעת מזה שכונן 2 טרהבייט שלהם עולה 550 ש"ח וזה SATA3 לעומת 770 ש"ח של החברה המוכרת (גם בחולם וגם בשורוק) יותר WD. אז ממה נובע ההפרש במחיר? אולי הכונן של Hitachi פחות איכותי? שורה תחתונה אני לא רוצה לשלם בזול ולצאת ביוקר.... :-\ ושאלה קטנה אחרת... הכונן שלי מקבל ציון של 5.9 ב Windows experience index. לא יודע אם לפיצ'ר הזה של WIN7 יש משמעות של ממש, אבל אני כן מרגיש שהכונן קצת איטי ביחס למפרט שלו. קצב העברת הנתוני…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by noambaum,

אז ככה -חשוב שיהיה מהיר מאוד,לגבי U3 אני ממש לא מתלהב מזה,אם אפשר שיהיה של SD. תודה לכולכם,מצטער שאני מפיל שאלה כללית כזו אני פשוט לא מבין כלום ב-DOK. אה כן ויהיה נחמד אם הוא יהיה READY BOOST.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, ה-HD שלי הלך היום לאחר שניקיתי את המחשב מאבק והרכבתי שוב. ברגע שלחצתי על כפתור ההפעלה של המחשב, התחיל לעלות עשן מהמעגל המודפס של ה-HD והמחשב נכבה. ברגע שחיברתי HD אחר הכל עבד טוב. אני צריך המלצה על מעבדה אמינה אשר יכולה לשחזר את המידע (לפחות את חלקו) מה-HD שהלך. אני מתאר לעצמי שברגע שהמידע תקין והבעיה היא בלוח. המעבדה צריכה להיות באזור חיפה. תודה מראש, אביעד. ברמת העיקרון - הם אמורים פשוט להחליף את המעגל המודפס במעגל אחר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הי דלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable בעיה נוספת שצצה, כשאני מנסה לפתוח כל סוג תיקיה במחשב עולה smartwebPrintingOP, לאחר מכן עולה הודעה Smartwebprintingoc.msi כאילו הקובץ חסר. כל תיקיה ולאחר מכן הוא פותח אותה. בעיה נוספת, הוא לא פותח את TASK MANAGER המחשב נותן הערה: TASK MANAGER HAS BEEN DISABLED BY YOUR ADMINISTRATOR מה אני עושה? תודה.בעיות במחשב שאני רוצה לפתור הדחופה ביותר היא כל המידע של הארד דיסק E יש לי המון מידע מאד חשוב של עבודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות SSD למערכת הפעלה. אני צריך את המלצתכם בבחירה בין שלוש המערכים אפשרות ראשונה (X2 (Kingston SSDNow V Series SNV125-S2/30GB במערך RAID0 אפשרות שנייהOCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTX40G אפשרות שלישיתCrucial RealSSD C300 CTFDDAC064MAG נ.ב יש לי תמיכה ב SATAIII תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. תראו אני עמד על סף קנית צורב DVD ואני פשוט מתחרפן ואין לי כוח לקרוא את הכול הסטיקי שיש בראש כי הוא מאוד ארוך ... אני בעיקר מחש DVD בשביל לגבות חומר ודיי הרבה חומר (80GB+) במדיה הכי נוחה וטובה (!!) עם מחיר ממוצע בנוסף אני רוצה שהמדיה תוכל להיקרא ע"י כונן ה DVD שאקנה בנוסף ...(על מנת שלא לקצר את החיים של הצורב עצמו ) יש איזה סיכום האינטרנט של כול סוגי המדיות ואיזה צורב הכי מומלץ לי ? מה ההבדל בין המקף ל + ובין עוד כול מיני סימנים ? אם תתנו לי פירוט על כול סוגי המדיה הקיימים יהיה פצצות .. איזה תוכנה מומלצת לצריבה של DVD's ? הבנתי קצת שRAM הוא הכי טוב לשכתוב וגיבוי יומי של חומר אבל הוא קצת יקר אבל שווה ואין לי בעיה להשקיע על 2-3 דיסקים כאלו ....

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by leyaniv,

בתור הקדמה, יש אצלי במחשב שלושה כוננים קשיחים שמחולקים לשני מערכים. הרוב ב-RAID5 וחלק קטן ב-RAID0. לפני שבועיים העברתי את מערכת ההפעלה לכונן SSD נפרד. רציתי לשתף אותכם במה שקרה לי בשעה האחרונה. התחלתי לנקות את החדר והזזתי את המחשב (הוא על משטח גלגלים) כדי לנקות מאחוריו ושמעתי ממנו רעש מוזר. הסתכלתי על המסך, הזזתי את העכבר, ראיתי שהכל מגיב כולל הכוננים והמשכתי לנקות. כשסיימתי לנקות הזזתי את המחשב חזרה ושמעתי שוב פעם רעש מוזר, אבל הפעם היתה הודעה בשורת המשימות שלא ניתן לגשת לכונן מסויים. ניסיתי לפתוח חלונות או לעשות ריסט אבל הכל היה חצי תקוע. לחצתי על כפתור הריסט והתפללתי. כהמחשב עלה שמעתי רעש של נקישות SEEK חזקות מאד כל שנייה והמסך של ה-RAID כתב ששני המערכים אצלי במצב FAIL…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, והוא פשוט סירב להידלק - אך זה לא הנושא שאני רוצה לדבר עליו. לפני יומיים קניתי מחשב חדש, ויש לי את ההארד דיסק של המחשב הישן. ההארד דיסק בעקרון נקנה לפני חודשיים בסה"כ - Hitachi DeskStar HDS721616PLA380 160GB 8MB Buffer SATA2 השאלה שלי אם הוא תקול, ואני רוצה לברר את זה - אך הבעיה היא שאני לא מבין גדול בחומרה חחח פתחתי את המארז של המחשב החדש וראיתי את ההארדיסק 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל שהעובי שלו בערך פי 2 מההיטאצ'י שלי. בכל מקרה, גיליתי 4 חיבורי SATA על הלוח אם. אז הנה כמה שאלות שאני רוצה לדעת : * יש אפשרות שנגיד 2 מתוך כל ה4 האלה יהיו SATA2? והאם זה משפיע אם אני יחבר הארד דיסק של SATA לחיבור של SATA2? או להפך.. * אם אני יחבר הארד דיסק ת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אם אפשר לקבל מדריך או מספר מדריכים שמספרים על הכל.. למשל צריבת ISO איזה שיטה איך מה מי מו? בCD הכל היה יותר פשוט היו 3 שיטות צריבה. יכלנו לצרוב DATA VIDEO AUDIO TEXT והיה רק סוג אחד של מדיה. CD-ROM. עכשיו זה DVD+/-R איני מבין את ההבדלים איני יודע מהן שיטות הצריבה איך עושים הכל? איך עובד הDUAL LAYER? אמינות של שיטות צריבה? מדיות מסוג מסוים? עדיפות של +R על -R ולהיפך?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום כולם! אני מראש אומר לא הרצתי חיפוש ולא כלום כי אני כרגע בקולומביה ואין לי ממש זמן לשבת ולחפש אז אני אודה לכם אם לא תעשו לי יותר מידי בעיות בכל אופן תקציר הבעיה אני מטייל בדרום אמריקה ומעלה תמונות פה ושם ומן הסתם קרה שהכרטיס זיכרון שלי נדבק בוירוס כזה ואחר עכשיו לאחר סריקה של NOD32 הוא הסיר את כל הוירוסים אבל הבעיה זה שעכשיו לא רואים תיקיות הנפח שנתפס נשאר אותו נפח את התמונות ניתן לראות במצלמה אבל לא במחשב ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב זה לא עוזר ניסיתי ישירות עם קורא כרטיסים זה לא עוזר את התמונות אני מצליח לראות רק דרך המצלמה ואני בכלל מצליח לראות תיקיות דרך המחשב אני אודה לכם מאוד מאוד על העזרה זה מאוד חשוב זה כל הזכרונות שלי מהטיול! בתודה מראש לירן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Alon Lachman,

היי אני מתכנן לקנות SSD בנפח של 256gb יש כוננים מומלצים שכדאי לי לקנות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים