אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היי, אבא שלי הביא לי את המחשב שלו - HP Pavilion dv3-4110ej על מנת שאעזור לו לפתור איזו בעיה שהתגלה אצלו לאחרונה. הכונן דיסקים שלו פשוט לא קורא את הדיסקים. הכונן עצמו מוצג במחשב. כשמכניסים דיסק, הוא מנסה לקרוא אותו והתוצאה הסופית במחשב היא "דיסק ריק". ברור שהם דיסקים שמלאים בתוכן כלשהו וניסיתי כמה דיסקים. גם DVD וגם CD. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, הדרישות: נפח: 500GB שימוש: גיבוי והרצת סרטי HD (מה שאומר ש USB2 וגודל של 3.5 אינץ' יספיק) בגלל אילוצי מקום יש עדיפות לכונן שיעמוד, כמו ה WD למיניהם, אבל עדיף שזה לא יבוא על חשבון אחריות/הפרש גדול מידי במחיר הצעות?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מכניס את ה DOK אין לי אופציה של מחיקה גם שאני נמסה להעתיק קבצים אליו זה רושם לי שאני צריך לבטל את ההגנה איזה הגנה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ווינדוס טוען לשגיאה חמורה בדיסק הקשיח, הוא המליץ לי להחליף או לפנות למישהו שמבין בזה. בנתיים יצרתי גיבוי של ווינדוס על דיסק חיצוני וקניתי חדש שיחליף את הדיסק הפגום. התקלה הופיע לאחר שנתיים - אין אחריות האם תהיה לי אפשרות להעביר את כל תוכן הדיסק הישן כמו שהוא לדיסק החדש והכל יעבוד בצורה תקינה? אולי כבר עדיף לי לנצל את ההזדמנות ולהתקין את הווינדוס מחדש? *אין לי סיבה לפרמט. המחשב עובד בצורה חלקה מהירה וללא תקלות חוץ מההודעה האחרונה הזו שם יומן רישום: Systemמקור: Microsoft-Windows-DiskDiagnostic תאריך: 17/08/2014 17:40:49 מזהה אירוע: 1 קטגוריית משימה:ללא רמה: קריטי מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: תיאור: אבחון דיס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בימים הקרובים אני יהיה באילת ואני מעוניין לרכוש SSD 1T היום יש לי 256 שהוא לא מספיק לי לכלום אשמח מאוד להמלצות תמורה לכסף כלשהי אין לי איזשהי הגבלה כספית אבל לא בא לי להתפזר כל כך רציתי גם לדעת בבקשה מה ההבדל בין SSD שמתחבר ישירות ללוח לבין כאלה עם כבל SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
או זבל טהור? היה לי פשוט תמיד רק ASUS וLG ואני עכשיו צריך צורב DVD להחליף וראיתי צורבים של PLEXTOR שסיקרנו אותי מישהו מכיר את החברה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז בזמן האחרון אני התחלתי לחשוב לשנות את האיחסון שלי במחשב , יש לי סתם כמות מטומטמת של כוננים קשיחים לא אמינים של SEAGATE , שגם ככה בזמן האחרון אני שומע אחד מהם מתקתק שלא ממש מעודד אותי .. התחלתי להסתכל על כמה אפשרויות , חשבתי לקחת בהתחלה 3 כוננים של WD Black 2tb' אבל אז הסבירו לי שאין ממש סיבה לקחת את הכוננים האלו שהם סתם מהירים ואם זה רק לאיחסון סרטים ומוזיקה בעיקר אז אפשר גם לקחת משהו פחות מהיר במיוחד אם אני הולך להכניס אותם למערך RAID5 אז יותר התחלתי לחשוב על WD Green 2TB או Samsung F4 2TB אז המחשבות הם לקנות 3 כאלו , ולהוסיף (שזה בעיקרון אחד הדברים שאני הכי לא סגור עליהם ) כונן למערכת הפעלה חשבתי בהתחלה משהו באיזור ה 500GB , אבל פשוט הבדלי המחירים בין …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים כונן קשיח חדש - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB ותכננתי להשתמש בו כונן קשיח חיצוני בתוך מארז שקניתי בנפרד, בחיבור למחשב בממשק esata. השימוש העיקרי שלי בו מיועד לגיבוי, ואיחסון (סרטים, מוסיקה וכו'). הכונן הפנימי שיש לי כרגע במחשב הוא Seagate Barracuda 7200.10 250GB - ST3250410AS (מפרט מלא בצד) והוא מוגדר ככונן הראשי שלי, עליו יושבת מערכת ההפעלה, התוכנות והמשחקים שלי. עכשיו אני בהתלבטות אם כדאי לי להחליף בתפקיד בין השניים. האם אני אבחין בהבדל משמעותי לטובה בביצועים בעת שימוש במשחקים או ביישומים אחרים עם ה-Spinpoint F3? אם כן, מהו בדיוק התהליך המומלץ? זה אומר שאני אצטרך לעשות clone מהכונן הראשי ל-Spinpoint? או Full image backup ואז Restore?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני בסוף השבוע הבא טב לדרום אמריקה למשך חצי שנה . חברים שלי שהיו שם כבר אמרו לי שהמחשבים שיש שם מרובים בווירוסים . האם יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין על הדיסק קון קיי ככה שהוא לא יקבל וויריסים? הדגם של הדיסקון קיי הוא SANDISK CRUZER SLICE בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שנתיים עם ה- DOK הישן שלי (4GB גנרי ) החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג . יש לי תקציב קטן... אך מספיק לפי סקירה קצרה ברשת , הדרישות שלי הם כאלה : *עמיד *מחברה מוכרת *מהיר *לא רוצה U3 * שש עשרה גיגה כל חנות באינטרנט תהיה מתאימה , תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני שישמש אותי לגיבוי של תמונות ועוד כל מיני דברים שיהיה באסה לאבד אם הכונן במחשב יקרוס ביום בהיר. אין לי הרבה חומר ככה ש 1-2 TB אמורים לעשות את העבודה. ההתלבטות שלי היא האם לקנות SSD או HDD. אני הולך להעביר לכונן קבצים פעם באף פעם ורוב הזמן הוא ישב במגירה. מהירות העברה היא לא פקטור בעיני אז זה מחוץ למשוואה. אילו עוד יתרונות יש ל SSD על HDD? כמובן שאני פוזל לכיוון ה- HDD, מבחינת מחיר, בכ-200 שקל אפשר לסגור סיפור ראיתי את זה: https://ksp.co.il/web/item/13206 יש לי בדיוק כזה שקניתי לפני עשור בערך והוא עובד עד היום, מה שכן הנפח אחסון שלו קטן ולא הייתי רוצה להסתמך על משהו שכבר בן 10. אם יש המלצ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
היייי! אני עומד לפני קניית כונן ssd למחשב שלי (המפרט בצד asus g53j). אני מודע ליחסי העלות תועלת אך בכל אופן אני קונה. השימושים שלי הם גיימינג וקצת אינטרנט וסרטים. יש לי ארבעה אפשרויות שבדקתי, אשמח אם תוכלו להמליץ לי (לא אשכח בנצ'מרק אחרי הקנייה ) אפשרות א': http://www.amazon.com/OCZ-Technology-Vertex-2-5-Inch-VTX3-25SAT3-240G/dp/B004QJM1HG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1334023144&sr=8-3 אפשרות ב': http://www.amazon.com/Crucial-2-5-Inch-Solid-State-CT256M4SSD2/dp/B004W2JL2A/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1334023606&sr=8-4 אפשרות ג': http://www.amazon.com/Samsung-830-Series-MZ-7PC256N-Internal/dp/B005T3GPXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334023666&sr=8-1 אפשרות ד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הייתם אומרים על הרעיון לקנות HD של 120 GIGA (אני חשבתי על ה- WD 120GB 7200RPM 8MB) ולהכניס בו רק סרטים?! הרבה יותר נוח מדיסקים אני חושב לא?! תגידו כמה ג'יגה יש בסרט DVD? האם המדיות של ה- 4.7 (מה המחיר שלהם דרך אגב) מספיקות לכל הסרטים? האם באמת יש צורך במדיות של ה- 9.7 ג'יגה (חוץ מגיבוי)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי סמסונג הוציאה כונני SSD חדשים הנקראים 970. כרגע הכי מהירים לסוגם. לאלו שדורשים את הטוב ביותר .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הזה: asus zenbook ux32vd על הנייר הוא אמור להיות מחשב יחסית טוב.Intel i7 3517M 1.9GHZ - 2.4 GHZRAM: 10 MBNvidia GeForce GT 620M אבל הוא איטי ממש.. הכל לוקח נצח.. אמרו לי שמה שיתפתור את הבעייה הוא מעבר לSSD. אני מחפש SSD 512GB שיתאים למחשב ויהיה מהיר (לא מבין בסוגים כל כך ולא בא לי לקנות אחד, לבוא הביתה לפתוח אותו ולראות שהוא לא מתאים...) בנוסף, האם יש תוכנה שמעתיקה את מה שיש היום על ההארד דיסק הנייד לחדש? (נניח דרך הארד דיסק נייד)? כי איך אני בעצם מעביר את מערכת ההפעלה (וכל התוכנות) שלי לחדש?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כונן SATA של WD 120GB חבר שלי אומר שאף פעם לא הייתה לו בעיה כזו, בהתקנה של הווינדוס ההתקנה אומרת שלא מזוהה שום הארדיסק זה מוזר כי הוא פירמט מספר פעמים בעבר וזה לא היה.. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מאוד נהנה לקרוא באתר ובפורום הזה בימים האחרונים והנה אני מעלה את השאלה הראשונה שלי בנוגע למחשב מפלצת שאני מתכנן לקנות בקרוב. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות חמישה כוננים קשיחים (DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III) ולחבר אותם במערך RAID5 (למה? כי אני רוצה ביצועים טובים ואני מאוד מעוניין ביתירות שמאפשרת התצורה הזו), ולהשתמש במערך הזה להכל. כעת הסתבר לי שאני יכול לקנות בזיל הזול Intel 520 series 180GB SSD (יש למישהו ביקורת על הכונן הזה?). ועלתה האפשרות להתקין עליו את מערכת ההפעלה והתוכנות, ואת כל הנתונים ושאר דברים לשמור על מערך ה-RAID בעל היתירות. מערכת ההפעלה תהיה Windows7 ultimate 64bit. במחשב יהיו ככל הנראה מעבד i7-3930k, כרטיס גרפי מכובד, 16-32 ג'יג…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד שאלה מבית iakovl יש לי כרגע SanDisk Cruzer Micro 1GB נחמד שקניתי בזמנו ב140~ ש"ח (יקר לעומת היום) הזיכרון מעולה לדעתי בנושא של נוחות (בחיים אני לא קונה DOK עם פקק רק נשלף) אבל בגלל שאני משתמש בDOK בתור אולר שוויצרי משומן היטב (אני אכין מתישהו מדריך בנושא) גיגה אחד זה לא זה.... אני רוצה תחליף. 4G נראה לי מספיק טוב בנושא נפח אני חשבתי ללכת על האח הגדול של הCruzer Micro ה Cruzer Titanium אבל עדיין בא לי לשמוע דעות נוספות, אולי יש עוד זכרונות שמתאימים לצרכים שלי שהם: נפח: 4G USB: נשלף בלבד, שום פקק U3: אופציה נחמדה שלא תזיק למרות שאני משתמש בתוכנות אחרות בנושא מחיר: לא להשתגע 200~ אמור להספיק
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני רוצה לקנות לי HD חיצוני שיהיה לי לגיבוי בלבד ומידי פעם גם לנשיאה ממקום למקום עכשיו אני מחפש משהו בסביבות ה1.5T-2.0T השאלה שלי היא ככה האם כדי לי פשוט לקנות מארז וHD בנפרד על מנת להוזיל לי את הקנייה? יש הבדל בין קנייה של HD חיצוני שלם (עם מארז וכו') או קנייה בנפרד?? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי אם האחריות של WD היא עולמית או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה לדעת דיסק קשיח חיצוני 2TB איך אדע שבפנים דיסק קשיח 2TB שזה חיבור SATA ? פעם בעבר קניתי דיסק קשיח חיצוני 1TB וגביתי גיבוי חומר. ופתאום דיסק קשיח חיצוני 1TB הפסיק לזהות אותו במחשב נייח וגם בדקתי מחשב אחר ועדיין לא עובד. אני פירקתי דיסק קשיח חיצוני קופסא שלו. וליראות דיסק קשיח פנימי. ומגלה אין חיבור SATA יש רק חיבור TYPE-C קבוע. מבינים ? זה חשוב לי שיהיה חיבור SATA דיסק קשיח פנימי. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476302.msg4077219#msg4077219 כרגע אני נמצא במצב סריקה הזה: הכונן מזוהה ב- Disk Management כ- RAW 32MB כשהוא כונן של 640GB. איך ממשיכים משם? המדריך לא כל-כך ברור והדברים שיש לי לא תואמים אותו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכל הקוראים והעונים, רכשתי לאחרונה אמצעי איחסון מסוג SSD של חברת Mushkin מדגם Callisto deluxe 60GB Solid State Drive - MKNSSDCL60GB-DX . קישור לאתר המוצר: http://www.mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL60GB-DX.aspx התקנתי את המוצר בתוך המארז חיברתי אותו אל לוח האם, חיברתי מתח והפעלתי את המחשב. דבר ראשון נכנסתי לביוס לראות כי הלוח מצליח לזהות את ההתקן החדש והוא אכן זיהה. שלב הבא בידקה בווינדוס (ברשותי windows 7 ultimate 64 bit). הווינדוס ישר זיהה את ההתקן, התקין את הדרייברים בעצמו וכמובן שההתקן מופיע כמותקן במנהל ההתקנים תחת הכותרת כונני דיסקים ממש עם שם הדגם המדוייק. שלב הבא אני נכנס למחשב שלי ואין שום זכר לכונן בעל הנפח של 60GB. מה שכן הופיע כונן תקלי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אני אמור לקבל הרד-דיסק נוסף למחשב שלי ויהיו שני הרד-דיסקים עם חיבור SATA, השאלה שלי היא איך אני מגדיר מי מהם יהיה הMASTER ומי ה SALVE? והשאלה השניה: ההרד הנוכחי שלי עושה קצת בעיות (לפעמים נתקע כשמעלה ווינדוס), האם המצב שבתמונה (SCREEN SHOT של HD-TUNE) הוא סביר או שההרד-דיסק מת? Uploaded with ImageShack.us תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-