אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי מחשב נייד ואני מעוניין שהוא יעבוד מהר יותר אני מתלבט במעבר לכונן רגיל עם RPM יותר גבווה או כונן SSD כיום יש במחשב כונן בעל קיבולת של 250 GB 5400RPM האם כדאי לי להחליף HD האם אני ארגיש בשינוי? ואם כן האם כדאי לעבור לHD עם 10K RPM או לHD SSD80 GB תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יצרתי מחיצה חדשה ולא שמתי לב שההארד דיסק הנייד מחובר עדיין בUSB ובטעות ביטלתי את הparatition שלו. לא מחקתי בנוסף שומדבר. ולא כתבתי מידע חדש. יש אפשרות לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חווה העברת קבצים איטית מאוד ב-Windows 7 עם הכונן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136149 כשאני מעביר קבצים ממחיצה אחרת או כונן אחר או מעתיק בתוך הכונן עצמו המהירות מתחילה ב50 או 80 ומהר מאוד מדרדרת לבערך 5 מגה. עברתי על נושאים קודמים בפורום, הרצתי כבר את Data LifGuard, הבדיקה יצאה תקינה. רציתי גם להריץ בנץ' עם HD TACH אבל הוא לא מתאים לווינדוס 7, יש איזשהי אלטרנטיבה של ה HD TACK לווינדוס 7?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש, כרגע יש לי 120GB ואני רוצה להחליף אותו, חשבתי שמבחינת טווח מחירים מול נפח, יהיה הכי נכון לקנות 160GB. רציתי לקבל המלצה לכונן. חשוב מאוד שיהיה אמין, וכדאי שיהיה שקט. יש לי לוח אם ABIT IS7-E שתומך ב-SATA. אני לא בטוח לגבי SATA2 (לדעתי לא). כמו כן, הבנתי שיש כוננים עם NCQ שאמור לשפר ביצועים - אשמח לקבל קצת הרחבה בנושא, והאם זה בכלל רלוונטי (הלוח שלי צריך לתמוך בזה?). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב חדש שקיבלתי לאחרונה מותקן כונן Seagate 500GB עם חיבור SATA (דגם ST3500320AS). כשהמחשב עולה הוא רושם: SATA is found running at IDE mode! SETUP option is available to set SATA to AHCI mode. Do you want BIOS to enable this option for you? מה זה בדיוק נותן לי והאם כדאי לאפשר את זה? (הערה- אם כדאי לאפשר את זה אז אני מניח שההערה הבאה שמצאתי בויקיפדיה רלוונטית.. Enabling AHCI in a system BIOS with Windows Vista already installed will result in a BSoD if SATA has been running in IDE mode during Vista's installation. Before enabling AHCI in the BIOS, users must first follow the instructions found at Microsoft Knowledge Base article 922976. אני מקווה שזה לא מתוסבך..)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים לא מזמן רכשתי צורב חדש מסוג LG. לצורך צריבה אני עושה שימוש בתוכנות המקובלות כגון DVD SHRINK , DVDFAB וכו.. בהתחלה משך הצריבה(כל התהליך כולל ניתוח הדיסק ע"י התוכנות) לקח כ- 45 דקות. לאחרונה זמן הצריבה התארך ללא הכר ועומד על כ- 120+ דקות . המחשב נקי מוירוסים ורוגלות.יש שפע מקום פנוי בכונן C. עשיתי ניקוי ודחיסה לכונן C ע"י הכלי שמובנה ב- XP ועדין אין שיפור במצב. ברצוני לציין, שברגע שהצורב משמש ככונן להפעלת משחקים שונים הוא עובד מצויין. בנוסף אין שום בעיה איתו בזמן צפייה בסרטים. הבעיה היחידה היא משך זמן הצריבה שהתארך מאוד. אודה לכם על המלצות לפתרון הבעיה. יואב
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX ממשק: SATA 2 - 3Gb/s , SATA 6 Gb/s נפח: 1000 GB SSD (Flash): לא סדרה: Caviar Black זכרון נדיף(Buffer): 64 MB מיקום: פנימי גודל: 3.5 אינטש מהירות: 7200 RPM יצרן: Western Digital מומלץ? אם לא, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל1 או 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. והאם יהיה לי מקום לחברם: זה הלוח אם, אם אני לא טועה: nForce430 ... AM2 GF6100 AMD MSI
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם SSD סיניים? https://www.aliexpress.com/category/200216567/internal-solid-state-drives.html?spm=2114.search0103.0.0.5df42e63wgIwMi&site=glo&g=y&SortType=total_tranpro_desc&tag= היום הכל מיוצר בסין בגדול... רציתי לשמוע חווד
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברים. לאחרונה אני חושב על לרכוש את מארז הכונן ZM VE-300. לצערי, ראיתי אותו רק במקום אחד בארץ: כאן. אני מעוניין בו היות והוא יודע לדמות כונן אופטי ומסוגל לטעון קבצי iso ולדמות את פעולת העבודה איתם. ממה שהבנתי, הוא מסוגל לעשות זאת גם בבוט טיים, כך שזה מעולה להתקנות של מערכות הפעלה ישנות שפחות תומכות בעבודה מכונני פלאש ועל מחשבים שאין להם כונן אופטי. בכל אופן, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג כונן כזה? אני שואל כי קצת מבאס אותי לחשוב שאין תחרות על המחיר שלו ושאולי יכלתי להשיג אותו ביותר זול. ממה שראיתי באיביי, המחיר יחסית אטרקטיבי (מאיביי יכלתי להשיג אותו בערך ב- 40 שקל פחות ממוכר שהוא top rated, כולל המשלוח. אבל הייתי מפסיד את האחריות). אשמח לשמוע אם מישהו יודע היכן עוד…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה נוחה שתעזור בניהול אוסף דיסקים שונים. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, והוא פשוט סירב להידלק - אך זה לא הנושא שאני רוצה לדבר עליו. לפני יומיים קניתי מחשב חדש, ויש לי את ההארד דיסק של המחשב הישן. ההארד דיסק בעקרון נקנה לפני חודשיים בסה"כ - Hitachi DeskStar HDS721616PLA380 160GB 8MB Buffer SATA2 השאלה שלי אם הוא תקול, ואני רוצה לברר את זה - אך הבעיה היא שאני לא מבין גדול בחומרה חחח פתחתי את המארז של המחשב החדש וראיתי את ההארדיסק 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל שהעובי שלו בערך פי 2 מההיטאצ'י שלי. בכל מקרה, גיליתי 4 חיבורי SATA על הלוח אם. אז הנה כמה שאלות שאני רוצה לדעת : * יש אפשרות שנגיד 2 מתוך כל ה4 האלה יהיו SATA2? והאם זה משפיע אם אני יחבר הארד דיסק של SATA לחיבור של SATA2? או להפך.. * אם אני יחבר הארד דיסק ת…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים של 1TB כל אחד ועוד דיסק של 2TB (במפרט) אני רוצה לעשות רייד 0 בין הדיסקים של ה1TB ושים את הדיסק השלישי של ה2TB בתור רייד 1 האם זה אפשרי? כי לפי מה שאני יודע ריידים עושים על דיסקים פיזים ולא על VOLUMES האם הדבר אפשרי ואם אני עושה רייד 0 חומרתי בין שני הדיסקים של ה1TB ואז מגדיר את הדיסק של ה2TB בתור MIRROR VOLUME ממנהל הדיסקים של הווינדוס זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הקשיח הזה של WD. בזמן האחרון הוא עושה לי אין ספור בעיות. כל הזמן הוא מאבד מידע. פעם שהדלקתי אותו הוא אמר שאין קבצים של הוינדוס. כל הזמן שאני שומע שירים הוא נתקע אמצע. במשחקים הוא יודע כי יש בעיה בקריאה. בקיצור כל מה שיכול לקרות. רעשים הוא לא עושה. קניתי אותו מתי שהוא רק יצא. אני רוצה לדעת מה היא הבעיה, והאם אפשר לתקן אותה? תודה מראש. :]
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני זקוקה לDOK חדש, רצוי גם שיהיה מהיר. מספלאשי (בשירשור אחר) הבנתי ש(בין השאר?) כדאי ללכת על USB 3.0 (ברשותי לוח תומך במערכת אחת) והיא אף המצליחה על DOK מסויים. 1. אשמח להמלצות נוספות. 2. היות ועושה רושם שהמחירים בארץ יחסית גבוהים הבטתי ב-EBAY. אשמח לחוות דעתכם על דגמים (ממותגים כמובן) מה- 16 וה- 32. 3. ראיתי שם כמה דוקים בינהם של ורבטיים: verbatim V3 32GB 32G USB 3.0 Flash Pen Drive Disk Memory Thumb Stick מה דעתכם על הדגם הזה בכלל 4. האם לדעתכם יש סיבה לחשוש שזה למשל מזוייף? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בכונן HHD של 4TB (בעיקרון גם 3 יספיק אבל אין מבחר גדול וגם הבנתי שככול שהכונן מתמלא הביצועים יורדים) ראיתי את שני אלו מה אומרים: WD SE HDD 4.0TB 64MB SATA3 Datacenter Capacity - 520 שקל WD 4.0TB 256MB SATA3 Blue - 380 שקל הבנתי שב WD יש סדרות ירוק,שחור,כחול,אדום מה הסדרה של הכונן הראשון? ממליצים על כונן אחר? מזמין מKSP/TMS תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי קניתי צורב חדש שאני מחבר אותו באמצעות חיבור SATA יש לי את הכבל SATA שקיבלתי אותו עם המחשב אבל אין לי את הכבל חיבור לחשמל ואין לי אותו מה אני עושה? יש אותו בתוך המחשב לא? סליחה על הטיפשות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה כונן, נניח EVO 850 בארה"ב והוא מתקלקל לי בארץ, האם סמסונג ישראל יתקנו או יתנו אחריות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. ניסיתי לצרוב DATA DVD ומשום מה הוא נתקע על 1%, ואז מוציא את הדיסק החוצה, שגיאת MEMORY. יש לציין שכבר צרבתי על סוג הדיסקים הללו כבר (קופסא כבר חצי ריקה...), ודיסק CD רגיל הוא צרב לי בסדר. הדיסק מסוג DVD-R של VERBATIM. ניסיתי כמה דברים : 1. לצרוב על דיסק DVD אחר. 2. הורדתי את מהירות הצריבה. 3. עשיתי UNINSTALL לדרייבר של הצורב (הדגם רשום במפרט שלי) 4. ניסיתי על תוכנת צריבה אחרת. יש פתרון אחר ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוננים הארגוניים החדשים של הענקית הקוריאנית מנצלים את טכנולוגיית ה-V-NAND על מנת לספק לנו נפח גבוה במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/רואים-תוצאות-סמסונג-משיקה-כונני-ssd-בנפח-4/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר מספר בדיקות שערכתי רוב ההמלצות מצביעות בסיכום הכללי על כונני SSD החדשים של אינטל - Intel's X25-M כשנמתמודד הראוי הבא הוא OCZ's Vertex. כרגע אני עובד עם WD VelociRaptor 74GB ככונן מערכת WD Caviar Green 750 GB. MSI P45 Neo2 Intel Q8400 4GB 1600mhz GTX260 Coolmax 600W Windows 7 Ultimate 32bit המחשב משמש לניהול העסק והמידע עליו מאוד חשוב,ל מרות הגיבויים אני מעדיף להמנע מתקלות פתאומיות היכלות לצוץ בזמן שימוש שותף (הסיקורים מראים על רמת אמינות גבוהה יותר), הסרטונים והבדיקות מראים ש אכן מהירות העבודה והביצועים גבוהה יותר השאלה אם זה בהבדל שמצדיק קניה חדשה של כונן SSD. התקציב לקניה הוא 200$ -+ שהקניה מתבצעת בארה"ב, נפח הכונן הדרוש הוא כ-80GB. האם לקנות את האינטל?, OCZ, או…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מיזם ה-WarpDrive מתיימר להוות את הדור הבא של כונני ה-USB עם יכולות של כונן SSD מלא באריזה זעירה ועמידה - ובמחיר תחרותי יחסית לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כנראה הולך לקנות את מצלמת וידאו דיגיטלית סמסונג SMX-F40 http://www.camera.co.il/Sale.asp?pid=6170&salenum=# היא מגיעה ללא כ.זכרון רציתי לשאול איזה יהיה מתאים ולכמה שעות וידיאו יספיק. הדרישה שיהיה לפחות 2 שעות של ווידיאו. כמה גיגה אני צריך לקחת? והאם אני צריך ללכת על הדגמים היקרים והמהירים יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה סיפור ארוך מעט בבקשה זקוק לעזרה. אני עורך וידאו שעובד עם מחשב ובו 3 מגירות לדיסקים פנימיים. המוצר הזה יש ברשותי כ10 דיסקים קשיחים שנעים בין טרה ל3 טרה כל אחד. הלוח שברשותי הוא : זה מעבד I7 2600 זכרונות 16G כרטיס מסך GTX570 windows 8.1 64 bit הבעיה התחילה לפני שבוע, הכנסתי דיסק של 3 טרה מלא בחומרים, אני רואה שהוא מלא לפי הסימון ב"מחשב זה" הבחנתי שחסרים לי חומרים, נכנסתי לכונן ובדקתי כמה שוקלים כל התיקיות והקבצים בתוך הדיסק, ראיתי שחסרים לי טרה וחצי שנעלמו להם. אבל אני יוצא חזרה ל"מחשב זה" (איפה שכל הכוננים) אני רואה שהוא מראה לי שהדיסק מלא. (לא זה לא קבצים מוסתרים). לאחר מכן עשיתי לו סריקה דרך התוכנה של הווינדוס, זהה בעיה וביקש לתקן, אישרתי ופשוט נמחקו לי ט…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-