אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם 3 דיסקים 1. SSD לא מחולק 2. דיסק פנימי 2 טרה מחולק ל 8פרטישנים 3. דיסק 4 פנימי טרה מחולק ל 10 פרטישנים דיסק חיצוני 4 טרה מחולק ל 10 פרטישנים כשאני מחבר את החיצוני לא רואם חלק מהדיסקים יכול להיות שלא רואים גם פרטישן אחד מהדיסק הפנימי של ה 4 טרה איך אני פותר את זה האם יש תוכנה שיודעת כם להראות ולנהל את המידע עם מס רב של פרטישנים ? החלוקה במקור נעשתה ע"מ לאפשר ניהול נוח של מידע קובי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע דיסק קשיח 1T של סמסונג 103SJ , על מחיצה שלו יש את מערכת ההפעלה, ואני מאד מרוצה ממנו. יש לי בעיית מקום קשה (קשה היום כשכל סרט בלו ריי זה 40Gb) אני חושב לקנות 2Tb ראיתי את המומלצים (204UI) אבל נראה לי שזה לא מעודכן. האם זה עדיין הדיסק הכי כדאי? הוא רק 5400rpm האם הביצועים שלו לא נופלים משמעותיתי מכונני היטאצ'י וסיגייט 7200rpm ? זה אמור להיות הכונן שיעבור איתי בשנה הבאה למחשב הבא כך שהוא צריך להיות מהיר וטוב למרות שמטרתו היא איחסון... אם היה ניתן לקנות במחיר סביר כונן קשיח של 1Tb שיהיה מהיר משמעותי מה 103SJ הנוכחי שלי הייתי שוקל לקנות אותו, לקבוע אותו ככונן הראשי, ומעביר את ה 103SJ להיות כונן איחסון, האם זו אפשרות? ... נכנסתי לאתר השוואות, אולי אלה עדיפים? הא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למבינים אני רוצה לקנות ארדיסק PCI-E למחשב של הבית שמיועד להכול סרטים , תוכנות , משחקים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227745&nm_mc=OTC-Froogle&cm_mmc=OTC-Froogle-_-Solid+State+Disk-_-OCZ+Technology-_-20227745 האם הארדיסק הזה נמכר בישראל ואיפה ניתן לקנות אותו בישראל ? במחיר הכי טוב האם מהירות התקנת ווינדוס , תוכנות , ישתפר מאוד לעומת RAID מכני ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, העברתי את ה HD שלי לשיחזור, לאחר שקרס (WD BLUE CAVIAR 500GB). התקשר המשחזר ואמר שלא תהיה בעיה לשחזר את המידע, אך ראשי הקריאה/כתיבה הלכו, ולכן זה יצריך עבודה של כשבועיים במעבדה בעלות של 5400 ש"ח. כונן כזה חדש עולה 200 ש"ח, כנראה שהמידע על הדיסק עצמו תקין, האם זה לא קצת מוגזם (שבועיים תיקון/5400 ש"ח) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה קניתי טלויזיה חכמה של LG עם תמיכה ב MKV כולל כתוביות והכל האם אני יוכל להריץ סרטים בארדיסק חיצוני במקום עם DOK ולהשתמש בחיבור USB אם כן אני יצטרך ארדיסק מיוחד עם חיבור לחשמל? או שכל ארדיסק חיצוני יעשה את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה. חברה שלי מעוניינת בצורב די וי די. מהמומלצים כאן נשארתי עם הסמסונג והLG. לשני הצורבים החסרונות שלהם, אבל מה שבאמת חשוב לה זה אמינות. כלומר, שהצריבות יעברו חלק. הפונקציה היחידה שגם נראתה לי נחמדה היא הLightscribe שבסמסונג. אבל כמה עולה מדית LS? מעלעול בתוצאות החיפוש ראיתי שהמחיר בארץ יקר והמדיה הזאת נדירה. אבל כמה יקר וכמה היא נדירה?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה בכותרת... חנויות אחרות חוץ מפלונטר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מ AMAZON דיסק קשיח חיצוני של 2TB. תעזרו לי להחליט מהעמוד הבא : http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_p_n_feature_five_bro_1?fst=as%3Aoff&rh=n%3A172282%2Cn%3A%21493964%2Cn%3A541966%2Cn%3A1292110011%2Cn%3A595048%2Cp_n_feature_two_browse-bin%3A7817230011%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A2419645011&bbn=595048&ie=UTF8&qid=1429366374&rnid=2419643011 אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח, גם אם זה לקנות בארץ ב50 שקלים יותר. תודה ושבת שלום !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יש לי נרו ואני רוצה לצרוב דיסק של 90 דקות אבל בתוכנה זה שם לי את הקו האדום אל 80 דקות מה אני צריך לעשות בשביל לצרוב 90 דקות? יש לי נרו 6
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על הבורות.. מזה בדיוק כונן אופטי? זה סוג של סידירום או דיסק קשיח? אם אני צריך עכשיו סידי רום חדש למחשב חדש... מה שיש היום לקריאת דיסקים זה רק צורבי dvd? אני מחפש סידי רום חדש איכותי, שקט, למחשב חדש.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, את שאר ההבדלים הבנתי מקריאה פה ושם (איפה עוד לא כתבו על זה..). אבל רציתי לדעת את הבדל המהירות בין 2 כוננים הללו. אני מבין שאין פה השוואה מבחינת הטכנולוגיה ושיטת עבודה, אבל עדיין אני מעוניין לדעת מה ההבדל במהירות. אני משער ש-SSD מהיר יותר, העניין הוא עד כמה? בלי RAID וכל זה, אחד, עצמאי, לבד. אני מדבר על השוואה בין SSD בסיסי לכונן Western Digital VelociRaptor WD3000GLFS 300GB 10000 RPM http://www.newegg.com/product/product.aspx?item=n82e16822136260 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708348 בלי קשר למחירים וכל זה, אלא רק לדעת את עניין המהירות, עד כמה ההבדל הוא גדול. ואם אפשר, עד כמה מהיר דיסק כזה (RAPTOR) בהעתקה וכתיבה מדיסק של 5400 ו-7200 RPM. למשל כדיסק למערכת ה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476302.msg4077219#msg4077219 כרגע אני נמצא במצב סריקה הזה: הכונן מזוהה ב- Disk Management כ- RAW 32MB כשהוא כונן של 640GB. איך ממשיכים משם? המדריך לא כל-כך ברור והדברים שיש לי לא תואמים אותו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בלוח אם שלי לפי מה שהבנתי מהSPEC באתר, אין תמיכה לSATA III http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2959#sp -תקנו אותי אם אני טועה http://www.yoyotech.co.uk/item-detail.php?products_id=4373222 -זה מה שאני רוצה לקנות כמה הבדל יש אם באמת אין לי SATA III ואני מתקין את הSSD בלוח אם הזה, והאם אני בכלל יכול לחבר אותו ללוח אם? -איפה אני אמור לשים את הSSD במארז? (הרי הוא 2.5", לא?) אני אודה לכם מאוד אם תענו לי על התשובות מהר.. אני טס מחר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב חדש שקיבלתי לאחרונה מותקן כונן Seagate 500GB עם חיבור SATA (דגם ST3500320AS). כשהמחשב עולה הוא רושם: SATA is found running at IDE mode! SETUP option is available to set SATA to AHCI mode. Do you want BIOS to enable this option for you? מה זה בדיוק נותן לי והאם כדאי לאפשר את זה? (הערה- אם כדאי לאפשר את זה אז אני מניח שההערה הבאה שמצאתי בויקיפדיה רלוונטית.. Enabling AHCI in a system BIOS with Windows Vista already installed will result in a BSoD if SATA has been running in IDE mode during Vista's installation. Before enabling AHCI in the BIOS, users must first follow the instructions found at Microsoft Knowledge Base article 922976. אני מקווה שזה לא מתוסבך..)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות כונן קשיח חיצוני של 2 טרה בשביל גיבוי בנתיים ובהמשך אולי לאקסבוקס. ראיתי כמה דגמים ובנתיים המליצו לי על אלה של WD או Seagate. התקציב הוא באיזור ה500+- יש דגם מועדף? חנות מועדפת? אני מאיזור הצפון... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לעומת HD הרגילים שלהם ? באיזה נפחים הם ייצאו ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים נתקלתי במבצע הבא: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=682&AuctionId=7712633 וגם http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=682&AuctionId=7712637 המחיר, לפי בדיקה בזאפ, גם ב"שדרוג" הכרטיס לX133 עדיין זול משמעותית מכרטיסים אחרים באותם נתונים. את היצרנית של הכרטיס מן הסתם אני לא מכיר וגם אין התייחסות משמעותית אליה בפורום/גוגל. יש למישהו תובנות/מסקנות/המלצות לגבי הכרטיס הנ"ל? אני אקבל תמורה או שאני אקבל איזה כרטיס שעובד ברבע מהמהירות??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יצא לי במקרה לשמוע שקיים דבר כזה SSD שמתחבר בחיבור PCI-E 3.0 ויכול להגיע למהירות קריאה של עד 2150MB/s ו-1500MB/s מהירות כתיבה. הבנתי שזה מתאים ללוחות שתומכים בסוקט M.2. אני לא מכיר את הסוקט הזה ולא מבין אם זה מתאים למחשבים פרטיים. האם זה בכלל מיועד לשרתים? ומה עוד כדאי לדעת על זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל בין כוני ה SSD של סמסונג EVO 840 ו- EVO 850. אני מעוניין לקנות כונן חדש למחשב ולא יודע אם שווה להשקיע עוד 100 שקל בחדש יותר. מעבר לכך, אשמח לדעת האם יש כוננים עדיפים יותר (שמעתי ש intel מאוד מוצלחים) במחיר דומה או אפילו זול יותר. תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש הבדל ניכר בביצועים בין דיסק קשיח עם 8MB לבין ה 16MB והאם ה Raptor הוא עדיף על שניהם ובמידה וכן אם ההפרש בביצועים שווה את ההשקעה תודה. עריכה: למי שיש דיסק קשיח מדגם WD2500KS האם גם לכם הדיסק קשיח דיי מרעיש בזמן כתיבה\קריאה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי כמה פעמים בדיון המקיף בכונני סיגייט בהערות בקשר להסרת הג'אמפר שבכונן. אני חיברתי את הכונן כמו שהוא.ואני שואל אם מחשהו יכול להיות מפורט יותר ולהסביר לי כדלהלן: 1. האם זה הכרחי, חשוב מועיל וכו' להסרת הג'אמפר הנ"ל,] ומה יקרה אם לא אסיר אותו. 2. האם היתן לראות בדיוק היכן מיקומו של הג'אמפר (האם הוא דומה בצורה ובמיקום לג'אמפר של כונני IDE)? תודה מראש על הטרחה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבוע WD 250G JD וקיבלתי KS, בתור התחלה זה לא מקובל עלי שיעבדו עלי ולא יודיעו לי אפילו... התקשרתי לחברה והוא אמר "מה אתה רוצה קיבלת יותר טוב" (שלא נדבר על יותר זול, אבל לא משנה), הוא אמר שאני יכול לחבר את ההרד דיסק הזה (SATA2) ללוח שלי שתומך רק בSATA והכל יעבוד כמו שצריך... זה נכון? נמאס לי מהשטויות האלה שכל פעם יש בעיה במשלוח אלי ואני מחכה עוד שנה עד שאני מקבל את מה שאני רוצה אם אני לא טועה KS זה לשרתים לא? אם כן מה ההבדל בין רגיל לשרתים.. כדי לי אם זה עובד טוב פשוט לעבוד עם מה שיש כי כמו שכבר אמרתי אין לי כוח לשטויות האלה..
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי מחשב עם 2 דיסקים ברייד 1 איפה נשמרת קונפיגורצית הרייד? בבקר? על הדיסקים? האם אני יכול להעביר את 2 הדיסקים האלה למחשב אחר (שכמובן תומך באותם פונקציות רייד) ועדיין לקבל רייד 1? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי SSD כדיסק מערכת הפעלה\התקנות ראשי, וזה רק לאכסון. קונה באנגליה, מחפש דיסק כמה שיותר גדול. חשבתי לקנות SSD גם בשביל זה, אבל לא מצאתי נפחים גדולים כמובן... אין בעיה לקנות דיסק יקר כי יש לי תקציב מהקולג' תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני קניית מחשב חדש והבנאדם שאני קונה ממנו את המחשב הציע לי להשתמש במערך Raid וציין שמאחר והמחשב אצלי דולק יומם ולילה אז הוא מציע להשתמש בהארדיסקים מיוחדים של WD שעובדים בתצורה של 24/7, כוננים שיועדו לעבוד כביכול נון-סטופ ומשתמשים בהם לרוב לשרתים. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו פה מידע על זה? האם זה יעיל וכדאי? וכמה זה אמור לעלות? כי המחיר שהוא העריך אותם היה קצת גבוה (בערך בתרגום מדולארים 800 ש"ח לכל כונן של חצי טרה). בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-