עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, יש לי את המחשב הזה: asus zenbook ux32vd על הנייר הוא אמור להיות מחשב יחסית טוב.Intel i7 3517M 1.9GHZ - 2.4 GHZRAM: 10 MBNvidia GeForce GT 620M אבל הוא איטי ממש.. הכל לוקח נצח.. אמרו לי שמה שיתפתור את הבעייה הוא מעבר לSSD. אני מחפש SSD 512GB שיתאים למחשב ויהיה מהיר (לא מבין בסוגים כל כך ולא בא לי לקנות אחד, לבוא הביתה לפתוח אותו ולראות שהוא לא מתאים...) בנוסף, האם יש תוכנה שמעתיקה את מה שיש היום על ההארד דיסק הנייד לחדש? (נניח דרך הארד דיסק נייד)? כי איך אני בעצם מעביר את מערכת ההפעלה (וכל התוכנות) שלי לחדש?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מדי פעם הצריבה עובדת אבל זה לעיתים רחוקות. כשאני רוצה לצרוב אז או שהתוכנת צריבה מסתירה את המהירות שאני לא יוכל לשנות, יענו על צג המהירות יש מסך כהה או שלפעמים במהירות הוא כותב שאני יכול לצרוב במהירות 4 אבל כל מה שאני עושה הוא מוציא לי את הדיסק הריק ואומר להכניס דיסק ריק וניסיתי עם דיסקים ריקים אחרים אני חושב שאולי זה בגלל הSP2 של XP או שנדפק לי הצורב אם מישהו מכיר את הבעיה בקשה שינסה לעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by needcomp,

אני מחפש כונן SSD שיהיה איכותי, אמין, ביצועיסט ובלי בעיות מפגרות של דריברים. אני מבין שה X-25M עונה על דרישות אלה ? אבל הבנתי שבקרוב אמור לצאת ליין חדש של אינטל ? איך התחרות מולו ? אם הייתם צריכים לקנות השבוע בארה"ב הארד דיסק SSD, איזה הייתם קונים ולמה ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Leo101,

שלום לכולם... אני צריך את עזרתכם בקניית דיסק קשיח פנימי בגודל של 1T. הדיסק ישמש לאיחסון מדיה. (סרטים תמונות וכו') ואולי בשלב מסויים משחקים יותקנו עליו... הסתכלתי בסטיקי וצמצמתי את הרשימה... 1.WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5202 2. דיסק קשיח SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4825 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ .3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5800 חשוב לי מאוד זה כמובן אמינות, ושקט מה ההבדל מבחינת השקט? ולמה הSAMSUNG HD103SJ מומלץ יותר מהHD103UJ אבל עולה פחות? מה ההבדל בינהם? תודה על העזרה...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by קפלן,

מחשב נייד lenovo ישן, התחיל שלא לזהות כוננים נשלפים. יש לציין שלפעמים הוא כן קורא אותם. מתוך רצון להוציא את המידע שבתוכו קניתי כונן קשיח חיצוני ("Toshiba canvio 2.5( אבל הוא לא מזוהה ע"י המחשב... רק משמיע צליל של חומרה חדשה שנכנסה אבל לא יותר מזה. במנהל ההתקנים, תחת "בקרי אפיק טורי אוניברסלי USB" מופיע שם הכונן אבל הוא עדיין לא נקרא ע"י המחשב ככונן ב'מחשב שלי'. לא מצאתי דרייבר של זה באתר האם ישנה דרך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני צריך כונן שישמש בעיקר לגיבוי של חומר, אבל אולי גם לעיתים ממש אשתמש בו, נראה לי שאני אקנה את השילוב הנ"ל, קראתי ביקורות ב NEWEGG של הדיסק הקשיח, והבנתי שיחסית לדגמים אחרים הוא אמין לאורך זמן, שזה מה שהכי חשוב לי, ולגבי המארז החיצוני, הסתכלתי ב KSP וזה נראה לי אולי הפירמה המוכרת היחידה - טרמל טייק, גם הצלחתי למצוא עליו ביקורות בסדר... אין לו קירור, אבל הבנתי שכמעט באף מארז חיצוני אין, אז אני מניח שזה לא מאוד קריטי... אז מה דעתכם? ושאלה טכנית - מה אני עושה לאחר הקנייה? האם יש לפרמט תחילה את הכונן הקשיח? אם כן, אז פשוט להכניס אותו קודם למארז החיצוני, ואז לחבר אותו ב USB לכל מחשב שהוא, ואז לפרמט? לאיזו שיטה לפרמט? וכמה זמן זה לוקח? ומיד אחרי זה הכל מוכן ואפשר להתחיל לעבוד?…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום אני מעוניין לקנות SSD של 480-500 גיגה אני קונה באילת, אחבר את הכונן למחשב (פנימי) אני מתכוון לקנות בKSP אם מישהו מכיר מקום זול יותר אשמח לשמוע 1) Corsair Force GS CSSD-F480GBGS-BK 480GB SSD Sata III MLC Retail 2) Corsair Force LS CSSD-F480GBLSB-BK 480GB SSD Sata III MLC Retail 3) Kingston SSDNow V300 SV300S37A/480G 480GB SSD SATA III 4) Samsung 840 EVO Series MZ-7TE500BW 500GB SSD SATA III התקציב שלי זה עד 1000 שקל הכל למען הרצה של מערכות וירטואליות VM יעבדו 2-3 במקביל אז חשוב המהירות

8. אהלן הבקשה שלי היא די פשוטה - אני מעוניין לרכוש הרד-דיסק נוסף שעליו תותקן רק מערכת ההפעלה (WIN7), אני מבקש המלצה לכונן קשיח מהיר בעל נפח של עד 100GB תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by KeepOuT,

אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לגיבוי, יש ברשותי כונן של WD אך לאחרונה הוא הופל בטעות כמה פעמים מגובה מטר ומראה סימיני חולשה מידי פעם(מתחיל לעשות בעיות.. מידי פעם עובד ולפעמים לא) ראיתי את המחירים בארץ ואמרתי שהפעם אני אתן צ'אנס ואזמין מאמזון או מאתר דומה. השימוש הוא גיבוי דברים מידי פעם(פעם בה..) יש המלצה? יש מספר דגמים של WD ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש משהו שאני צריך לדעת עליו ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Tzion,

קניתי הארדיסק חדש של WD 80GB של ה8MB Cache וכשאני לוחץ על מאפיינים של כונן C רשום בשטח כולל 74.5 GB. ד"א יש לי רק כונן אחד... למה זה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם... אתמול הדלקתי את המחשב וגיליתי שהארד דיסק לא מזוהה. נסיתי להחליף את הכבלים,ופשוט כלום הוא לא עולה. חשוב לציין שהוא מקבל חשמל משמע הוא עובד פשוט המחשב לא מזהה אותו. לקחתי אותו למעבדת מחשב של בן משפחה וניסינו עם חיבור מיוחד של USB\SATA לחבר אותו,וכלום. עכשעיו שמעתי על דרך אחת לנסות לתקן:צריך עוד דיסק זהה ובשביל להחליף בניהם את הפלטות. רציתי לדעת אם למישהוא יש ניסיון עם זה\או דרך אחרת לפתור לי את הבעיה. המידע עליו חשוב לי[היה גיבוי,וגם הוא נפל]. תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Bluemen,

היי, אני מעוניין בכונן HHD של 4TB (בעיקרון גם 3 יספיק אבל אין מבחר גדול וגם הבנתי שככול שהכונן מתמלא הביצועים יורדים) ראיתי את שני אלו מה אומרים: WD SE HDD 4.0TB 64MB SATA3 Datacenter Capacity - 520 שקל WD 4.0TB 256MB SATA3 Blue - 380 שקל הבנתי שב WD יש סדרות ירוק,שחור,כחול,אדום מה הסדרה של הכונן הראשון? ממליצים על כונן אחר? מזמין מKSP/TMS תודה רבה

14. Started by natanbs,

איך הדיסק של WD10FAEX :Western Digital לפי הנתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא שקט?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Teknik,

שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת. הדיסק ישמש לרוב להורדות ואני יפעיל ממנו סרטים. אין העדפה לברנד\דגם מסויים ולחנות מסויימת. אבל מעדיף משלוח לבית. חשבתי על זה Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כרגע יש לי אותו בגרסא של 1TB. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, זה המפרט: CPU Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz 58 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‏‏‎4.00GB Single-Channel DDR3 @ 657MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH61WW (LGA1155 CPU 1) 40 °C Graphics CMC 22 W (1680x1050@59Hz) HP L1906 (1280x1024@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce 210 (EVGA) 77 °C Storage 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (SATA) 37 °C 7GB Sandisk USB Ultra USB Device (USB) Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ערב טוב אני מבקש המלצה לכונן חיצוני 2.5 בגודל של 500 ג'יגה ללא חיבור לחשמל מצאתי שני כוננים שנראים סבבה וגם המחיר נראה טוב הנה שניהם: 1- http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735475 2-http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737358 איזה עדיף? תודה רבה ליאור

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mj23,

היי קניתי לפני כמה ימים ADATA SP900 1280 GB ססד פתאום הופיעה לי בעיה במנהל המשימות של marvell 91xx configata device ויש עליו צהוב אין לי מושג מה עושים עם זהניסתי לחפש דריבירים בכול חור אפשרי לא מוצא משהו שיעדכן את הססד

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, 1. ברצוני לרכוש כונן חיצוני 1TB לגיבוי סרטי משפחה מקור (ממצלמת וידאו) ותמונות. מהו הדיסק החיצוני המומלץ ביותר לשם כך? (500-600 ש"ח) 2. יש לי WIN7 עם כונן 1TB בודד (מחיצות C ו D). אני עורך סרטים קצרים (קליפים) משפחתיים בפרמייר. עד כמה שידרוג הכונן הקשיח ל SSD יגביר את ביצוע המחשב באופן משמעותי? (זמן טעינת המחשב, גלישה באינטרנט, אופיס, פרמייר וכו')? האם כדאי לשדרג (הביצועים הנוכחים לא מפריעים לי במיוחד, אבל אולי כדאי לשדרג..)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. האם כונן לוונדוס 10 הכי טוב לכל מטרה M.2 ? פעם קראתי שיש עם זה בעיה האם כונן M.2 כמו 960 של סמסונג נותן שידרוג בכל דבר טוב יותר מ- SSD ?

21. יש לי על הלוח אם חיבורים נוספים של בקר marvell האם עדיף לחבר את הכוננים אליהם או ישירות לחיבורים של הלוח אם ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MeDuZa,

בלוח אם במחשב שלי אין חיבורי SATA, רק חיבורי IDE (מדובר במחשב ישן). מה הדרך הטובה ביותר לבצע המרה מ-IDE ל-SATA? אני מעוניין לחבר לו כונן קשיח עם חיבור SATA. חשוב לציין שעל הכונן הזה תשב מערכת ההפעלה. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שיהיה אמין ותיהיה עליו אחריות,לא מוכן לחרוג! תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי צורב teac cw-540e 48*12*40 ודיסקים של 100 דקות , אני רוצה לצרוב עליהם , אך אני לא יודע כיצד , מישהו יכול ללמד אותי או לשלוח לי מדריך ? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by vale,

שלום, אני מעוניין לצפות בפורמט BLUE RAY במחשב אבל אני לא סגור איזה דרישות יש לצפייה ברמה כזאת: אני מניח שדרוש כרטיס מסך(על זה אני יכול לסמן וי, בקרוב יהיה לי את הGTX260 והבנתי שחוץ ממשחקים הוא נועד גם לבלוריי) דרוש כונן\צורב BLURAY(אני אקנה ביום מן הימים) וכמובן דרוש התקליטור עצמו, האם יש עוד משהו שדרוש? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים