אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות נגן DVD למחשב ואנ ייודע שכולם עולים בסביבות 200 עד 250 אז אני רוצה לדעת של איזו חברה הכי טוב ?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מעדיף שזה יהיה על USB במגירה או מגש חיצוני. יש דבר כזה? כמה הוא אמור לעלות ?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אפשר קצת לפעמים לסייר בקבצים אבל לא מעתיק תקין. מה האופציות שכן קיימות לגבי זה? Recuva לא מצליחה להיכנס אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט למחשב החדש: מעבד Intel CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון RipJaws 1600 CL9 2x4GB דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE ??? המחשב יעבוד עם OC, השימוש במחשב בעיקר לרינדור 3D בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD ככל הנראה יהיה דיסק SSD בנפח 60GB עבור מעה"פ WIN7 לשיפור זמני טעינת/שמירת קבצים הדגם יהיה כנראה OCZ AGILITY3 או של CRICIAL - שניהם בתצורת SATA3 6gb/s מבקש המלצות לדיסק קשיח (מכני) למערכת .
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי כונן של LG מהדגם שכתבתי למעלה, GH24NS50.. בעבר הצלחתי לצרוב דיסקים כפולי שכבה אבל היום לא ! כשאני מכניס דיסק כפול, הכונן מהבהב, המחשב נתקע כשאני לוחץ על הכונן או עושה משהו שקשור לכונן, תוכנות צריבה גם כן נתקעות... המערכת הפעלה שלי היא WIN7 ULTIMATE 32BIT אני לא יודע מה הבעיה, כל היום ניסיתי למצוא אותה.! החלפתי כוננים עם כונן ליטאון ישן שיש לי שגם הוא תומך בשכבה כפולה, שידרגתי גירסא.. מחקתי תוכנות של התקנים ווירטואלים כמו דמון טולס (IMGBURN מצא עם זה איזה בעיה.. משהו SPDT) בקיצור אני כבר ממש נואש, חושב כבר על לפרמט את המחשב.. וזה ממש נורא לגבות עכשיו 250 גיגה. ! בבקשה עזרה אני נואש כבר..
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מעוניין גם כן בדיסק קשיח בנפח של 500 GB רוב תכליתו היא גבויים + צפיה בסרטונים של VIDEO TUTORIALS במשקלים כבדים... קורצים לי שני דגמים הבעיה שלי היא מהיכן לרכוש הראשון Seagate FreeAgnet DESKTOP 500GB שיש לו 5 שנםי אחריות... הבעיה מכיוון ואני חייל כל שקל נחשב.. תהיתי אם לקנות מהחנות IVORY שאני יודע שלא זוכה כלל לתמיכה פה בפורום... שמה עולה 300 שקל להבדיל מפנדה שעולה 450... תהיתי אם "5 שנים אחריות מעבדת אייבורי" זה בעצם "ההרדיסק הזה ממוחזר ונקנה ביבוא אפור.." אשמח לשמוע על אנשים שקנו מהם ועל חוויות הקניה לטווח הארוך והתמיכה במוצרים... אופציה שניה היא לקנות מ KSP ... איך האחריות שלהם כלפי ההרדיסקים ? מחליפים ישר בלי בעיה ? או ששוב תכלית היבוא האפור משחקת פה תפקיד ולך חפש …
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אפילו עם קירור ישירות על ההרדיסק ...אוליי 41 זהבסדר ? כמה אצלכם מראה ההרדיסק ?
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, חיברתי עכשיו HD ישן שהיה לי, ויש עליו חומר שאני צריכה. לפני כמה דקות הוא נתן לי לגשת לאחד הכוננים שלו, צרבתי משם משהו ומאז אני לא מצליחה להכנס לאף אחד מהכוננים ??? ואני מקבלת את ההודעה: "The disk in drive H is not formatted. do you want to format it now?" יש דרך לעקוף את זה ולמשוך את המידע מהדיסק? תודה, ob.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניצי צורב חדש של MITSUMI 24*12*40 ואני מחפש מדיות לצריבה שעובדות במהירות 224 ומעלה ושל חברה טובה ולא יקרה תודה וכל הכבוד על גיוון הפורומים ;) ;)
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מחפש 100 מדיות בזול 80 ש"ל ומטה (יש כאלה מקומות אני בטוח) של סילבר ליין או חברה מוכרת! תודה ובבקשה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בדיסקים החדשים של הצריבה של 25 ג'יגה יהיה אפשרות למחוק ולצרוב שוב או חד פעמי? כמו זה למשל http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=783&cat=1
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני חושב לקנות NEC 3500A, ויש לי כמה שאלות לגביו: יש צורב DVD שהייתם ממליצים לקנות יותר מאשר אותו? שמעתי שהוא לא תומך ב-DVD-RAM, מה זה בכלל? זה מהווה בעיה או שזה לא קריטי? הוא תומך טוב במדיות זולות? מה המדיות הכי זולות שהוא תומך בהן היטב?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום רב. אני שוקל בזמן האחרון לקנות הרד חיצוני שיהווה תחליף ל DOK 16GB שיש לי עכשיו. עקרונית מחפש הרד דיסק קטן מימדים עם חיבור USB 2 ללא צורך בספק כוח חיצוני אחר. אשמח אם יהיו תוספות כמו נוריות חיווי על הפעלה וכו. מעוניין בקיבולת של לפחות 160GB ומעלה. לגבי האחריות אשמח על דגם שיהיה לו כמה שיותר אחריות (בכל זאת הרד דיסק מכני ויכול להתקלקל). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. שאלה אולי קצת לא קשורה: האם אפשר כמו DOK להתקין תוכנות PORTABLE שיעלו אוטמטית כמו שהייתי משתמש עד כו עם ה DOK ? השתמשתי עד כו בתוכנה PortableApps אם מישהו, האם הדבר אפשרי ? או צריך הרד דיסק מיוחד בשביל זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD של NEC. לאחרונה יש איתו בעיה מוזרה. אני צורב איתו DVD ב NERO, הצריבה מסתיימת באופן תקין, כשהדיסק יוצא אני רואה שהוא צרב עליו אבל כשאני מכניס אותו בחזרה לכונן זה מראה לי שהדיסק ריק. לעומת זאת עם אני לוקח דיסקים שצרבתי לפני כמה חודשים, הוא כן מראה לי מה יש עליהם. למה זה יכול לקרות?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש ולא מזמן הובא לידיעתי שמערכת הקבצים שלי היא fat32 ולא ntfs, ידוע לי שntfs מציעה אפשרויות מתקדמות של אבטחה ושיתוף תיקיות אך לא משתלם לי לפרמט את המחשב רק בשביל אפשרויות אלה. שאלתי היא האם למערכת הקבצים המתקדמת יתרונות נוספים בתחום השימוש הביתי כגון יעילות וביצועים? והאם יש אפשרות, אולי באמצעות תכנת עזר, להחליף מערכת קבצים ללא פירמוט? תודה מראש, אורי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב CPANEL אני רואה שההארדיסק SATA2 שקניתי מזוהה כ SATA1 (של סיגייט), דיסקים אחרים במחשב מזוההים כ SATA2 (לא של סיגייט) מה יכולה להיות הסיבה (האם הדיסקים האלו מגיעים מגופמרים כ SATA1 מהמפעל?).
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קראתי באחד האתרים את ההוראות הבאות: לגבי ההתקנה: 1. כאשר אתה מתקין WIN7 על SSD שלך, מומלץ להשאיר מקום של 5% מגודל הכונן לא מפורמט - מאריך את חיי ה-SSD 2. לאחר התקנה תעביר את קבצי ה-TEMP ו- PAGE FILE לאיפשהו, לא על ה-SSD. מומלץ לבנות על דיסק כשיח יחסית מהיר מחיצה של כ-15 גיגה, מפורמטת ב-FAT32 ולעשות את זה עליה. 3. לוודות, שכל הSERVICES שלא אמורים להיות מופעלים, מנותקים. אלו הם: Intexing service Defragmenter System Restore (בדרך כלל אישי, אבל מומלץ לנתקו) Prefetch/Superfetch - לגבי שניים האלה עדיין קיים ויקוח, אם לנתקם או לא. אני לא מנתק. 4. לבדוק, שה-TRIM עובד (ב-CMD מריצים פקודה "fsutil behavior query disabledeletenotify", אם התוצאה 'DisableDeleteNotify = 0' - הTRIM עובד)…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מתאם IDE 2 CF ואני מצליח לעלות מערכת הפעלה, השאלה האם זה עובד גם עם SD? נאמר לי שיש סוגים מסויימים של כרטיסים (רק ב CF) שמסוגלים לעשות את זה. כאילו אם אני אנסה עם כרטיס פשוט של CF או לחילופין עם כרטיס SD אני לא אצליח להתקין עליו מערכת הפעלה. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רכשתי היום מחשב, הוא הגיע, וכמובן שהתחלתי בהתקנה של ווינדאוז 7 ואז נתקלתי בבעיות, הוא לא מצליח לזהות את ההארדיסק לאחר מכן הורדתי דרייבר RAID ועדיין לא עזר... כמובן שהגדרתי בביוס בהגדרות SATA הכל, לאחר מכן שידרגתי את הביוס וניסיתי שוב להתקין את הוינדאוז עם הדרייבר של הRAID, ושום דבר לא הולך החלפתי כבל של ההארדיסק ולא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות!! הלוח אם שלי של Gigabyte: MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a הדיסק קשיח של Segate: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ראיתי פה שמזכירים את הצורב הזה לא מעט, וכנראה שהוא בחירת רוב האנשים פה (כמו הלייטאון במקרה של CD-RW?), אבל אחרי הכל אני עדיין לא בטוח... אני חושב שהשימוש העיקרי שלי בו כצורב DVD יהיה לצריבת חומר שיש לי (לא גיבוי "חם", אין לי צורך ב-DVD-RAM), אולי לגיבוי סרטי DVD וכו'. לפי מיטב הבנתי, ה-3500 עושה את זה מצויין (עוד חמש שניות או חצי דקה בזמן הצריבה זה לא מה שיהרוג אותי). העניין הוא שאני גם צורב דיסקים רגילים (CD-R), וזה אולי יהיה השימוש העיקרי שלי בכונן הזה. האם אני יכול להיות שקט עם זה שה-NEC יצרוב כמו שצריך (מינימום שגיאות) דיסקים רגילים? מישהו יכול להפנות אותי לביקורת שבודקת את זה כמו שצריך או שאפילו מנסיונכם - למישהו יצא להריץ CD-Speed וכו' על דיסקים רגילים שהוא צורב ע…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 500 ג'יגה שמזוהה כדגם 5000 הזה של WD אבל במחשב עצמו מופיע לי רק 131 מגה, למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
זה כבר סיפור שדורש ת'רד חדש. את הצורב הבעייתי בדקתי באחד המחשבים שלי. מסתבר, שכאשר הוא מחובר בערוץ הראשי יחד עם ההרד דיסק(שניהם IDE), אז הוא פועל במצב UDMA 4. לעומת זאת, כאשר הוא מחובר בערוץ המשני(לא משנה אם הוא מסטר או סלייב) אז הוא פועל בUDMA 2. בדקתי את שאר הצורבים שברשותי בשאר המחשבים, וכולם גם כן פועלים בUDMA 2, ואף הם נמצאים בערוץ המשני. האם הערוץ המשני מגביל לUDMA 2? מעניין אותי מה הגורם לכך...
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני בונה NAS ממחשב ישן וכרטיס SAS.SATA שיש ברשותי (6GB/S) אני כנראה הולך על המארז Lian-Li PC-A04B Black Midi חשבתי על 4X2TB הרדיסקים , אלו הרדיסקים יהיו הכי מתאימים מבחינת שקט, פליטת חום, ביצועים נורמאליים...אני מתכן RAID 0 על ההרדיסקים ה NAS ישמש כמאגר מדיה זמינה , וגם כגיבוי DATA איחסון שוטף מבחינת 2 הכוננים למטה מה עדיף לי: Seagate Barracuda Green 2TBsamsung 2TB דגם HD204UI
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם תומך SATA אבל לא SATA II אם אני רוכש כונן קשיח חדש,שהוא SATA II,זה יעבוד אצלי?? (כמובן שאם הוא יעבוד אז בSATA ולא SATA II מן הסתם...)
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הצורב Nec 3500A ואני לא יודע איך צורבים דואל בהתחלה אמרו לי שאני צריך עדכון קושחה ואז אמרו שאני צריך דיסקים מיוחדים אז אני מבולבל מאוד אז מה אני צריך לעשות אני מנסה לצרוב על דיסקים רגילים של פרינקו 700 מ"ב ולצרוב עליהם כביכול 1.4 ג"ב
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-