אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
הבאתי את הMAXTOR החדש [היחיד שתומך בATA133] , הוא פועל מצויין [בלי עין הרע] אבל משום מה הוא עושה קליקים מוזרים מאוד [לא כמו של HD פגום] - בערך כמו הדיסקים הישנים של IBM . לעומת זאת הWD האיתי 5400 עובד בשקט מוחלט. מה הצקצוקים האלה יכולים להיות ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה? Level 4 Level 4 uses parity [2] concentrated on a single disk drive to protect data. It is better suited to transaction I/O rather than large file transfers. Because the dedicated parity disk represents an inherent bottleneck, level 4 is seldom used without accompanying technologies such as write-back caching. Although RAID level 4 is an option in some RAID partitioning schemes, it is not an option allowed in Red Hat Linux RAID installations [3] The storage capacity of Hardware RAID level 4 is equal to the capacity of member disks, minus the capacity of one member disk. The storage capacity of Software RAID level 4 is equal to the capacity of the member partitions…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. לאחרונה אני חושב על לרכוש את מארז הכונן ZM VE-300. לצערי, ראיתי אותו רק במקום אחד בארץ: כאן. אני מעוניין בו היות והוא יודע לדמות כונן אופטי ומסוגל לטעון קבצי iso ולדמות את פעולת העבודה איתם. ממה שהבנתי, הוא מסוגל לעשות זאת גם בבוט טיים, כך שזה מעולה להתקנות של מערכות הפעלה ישנות שפחות תומכות בעבודה מכונני פלאש ועל מחשבים שאין להם כונן אופטי. בכל אופן, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג כונן כזה? אני שואל כי קצת מבאס אותי לחשוב שאין תחרות על המחיר שלו ושאולי יכלתי להשיג אותו ביותר זול. ממה שראיתי באיביי, המחיר יחסית אטרקטיבי (מאיביי יכלתי להשיג אותו בערך ב- 40 שקל פחות ממוכר שהוא top rated, כולל המשלוח. אבל הייתי מפסיד את האחריות). אשמח לשמוע אם מישהו יודע היכן עוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחבר את הדיסק הקשיח החיצוני שלי למחשב והוא של חברת MAXTOR 500 GB הוא דורש ממני לפרמט אותו יש לי הרבה מידע חשוב עליו , בעבר קרה לי אותו הדבר רק אחרי כמה פעמים שחברתי מחדש זה הסתדר מה אפשר לעשות תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לא מזמן נדפק לי הכרטיס של הגלאקסי 4S והוא פתאום לא מזהה אותו ושאני מכניס למכשיר הוא רושם לי שצריך לפרמט שאני נותן אישור הוא נכשל ופתאום לא מזהה אותו.אותו דבר במחשב שאני מכניס למחשב לא משנה עם איזה מתאם יש לי מלא סוגים של מתאמים הוא מזהה אבל אי אפשר להיכנס לראות קבצים וכאשר אני מנסה לאתחל הוא לא נותן לי. וגם שאני עושה אתחול שהוא מצגיג לי את האפשריות הוא רושם שם שהקיבולת שלו היא 1.99TB ולא 32GBהשאלה שלי היא כזו יש לי שם מלא תמונות וסרטונים יש דרך להציל אותם?ואם לא אז האם אפשר לפחות להציל את הכרטיס שיעבוד שוב? שיחזור לתפקד אפילו עם זה אומר שהכל יאבד ויצטרך למחוק הכל בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מאמין שהכונן שלי בימיו האחרונים... יש לי לפטופ DV4-1225DX עם כונן היטאצי בנפח 320GB (דגם HTS543225L9A300 - האם הוא SATA 2 או 3?) רציתי לדעת איזה כונן מומלץ וכיצד אני יכול להעביר את המידע מכונן אחד לשני... יש לי כרגע על הכונן הקיים מחיצה של הוינדוס ריקוברי איך אני מעביר גם אותה? אשמח לתגובה כמה שיותר מהר כי היום ומחר אלו הימים היחידים שיש לי כדי להתעסק עם זה... (סמסטר ב' מתחיל) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הלפטופ שלי LENOVO G570 יש לי i5 (דור מעט ישן אבל עושה את העבודה) הזמנתי זכרונות לשדרג ל8GB במקום 4GB ועכשיו נשאר לבחור כונן SSD השימושים שלי הם: פוטושופ, צריך גם להפעיל עוד מערכת הפעלה וירטואלית (לומד QA). 1. הבנתי שיש 2 אפשרויות - כונן M2 שהאמינות שלהם מוטלת בספק (או שאני טועה?) 2. או כונן 2.5 שאוכל להתקין אותו במקום הרגיל. ואת הרגיל העביר למתאם יעודי במקום הכונן DVD (אני מוכן לוותר עליו) 3. אופציה אחרת??? מה מבין האפשרויות עדיף? אמין? הנפח הנדרש הוא מעל 200 ג'יגה תקציב באיזור ה 400-600 ש"ח אודה לעזרתכם, תומר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברו'ס אני רוצה דיסק קשיח חיצוני של 1TB עד - 700 ש"ח אם אפשר במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין חשוב שיהיה מהיר, חיבור USB, הגודל לא כל כך משנה - העיקר שיהיה נייד. אין לי כל כך סבלנות להרכיב אז אם יש משהו ששווה קנייה בלי להרכיב אז עדיף, אם עדיין מומלץ לקנות בחלקים אז שיהיה... עשיתי חיפוש בפורום ואני עדיין לא יודע... אשמח לעזרה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי באייבורי את שני אלה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21766 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26411 התקציב שלי הוא בסביבות ה400. האם לכונן חיצוני ללא חיבור לחשמל יש חסרונות לעומת אחד עם חיבור?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... אתמול הדלקתי את המחשב וגיליתי שהארד דיסק לא מזוהה. נסיתי להחליף את הכבלים,ופשוט כלום הוא לא עולה. חשוב לציין שהוא מקבל חשמל משמע הוא עובד פשוט המחשב לא מזהה אותו. לקחתי אותו למעבדת מחשב של בן משפחה וניסינו עם חיבור מיוחד של USB\SATA לחבר אותו,וכלום. עכשעיו שמעתי על דרך אחת לנסות לתקן:צריך עוד דיסק זהה ובשביל להחליף בניהם את הפלטות. רציתי לדעת אם למישהוא יש ניסיון עם זה\או דרך אחרת לפתור לי את הבעיה. המידע עליו חשוב לי[היה גיבוי,וגם הוא נפל]. תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה ראיתי אצל חבר כונן קשיח (500 ג'יגה) בעל חיבור וממשק לטלוויזיה. הכונן מסוגל להתחבר לטלוויזיה, להציג תמונות וסרטים בכל פורמט כמעט ולקרוא כתוביות. רציתי לדעת אם מישהו מכיר כונן שכזה, ואם אפשר המלצות לאחד בתקציב של עד 600 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבוע הזמנתי עוד צורב פילפס 1628 לתדהמתי קיבלתי צורב SPD2400 שאלתי את המוכר - הוא אומר לי שזה הדגם החדש חקרתי יותר לעומק והתברר לי שזה שווה ערך ל צורב LITE-ON SHW-1635S אני יכול להחזיר אבל האם כדי ? איך הצורב הזה אולי הוא טוב ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ההארדיסק שלי מת אחרי 9 שנים אז צריך חדש ומעדיף להמשיך עם wd. לשימוש כללי, בסביבות ה350 שקל. הארדיסק ראשי. אני מניח שכבר דיברו על זה אבל לא מצאתי אז גם הפנייה תתקבל בברכה מבין שהשחור והכחול הם אותו דבר בערך בנפח הזה אבל לשחור יש 5 שנים אחריות לעומת ה2 של הכחול וזה נראה לי שווה. (שחור -374, כחול 259) יש בעיות עם השחור שאני לא מודע אליהם? (ראיתי שכמה אומרים שרועש אבל כל עוד אמין ומהיר יחסית למחיר אז לא משנה לי כל כך) אשמח להמלצות אחרות גם אם לא wd אם ההבדל משמעותי במחיר או בביצועים. או אם יש מחיר יותר טוב לאלה... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן הבקשה שלי היא די פשוטה - אני מעוניין לרכוש הרד-דיסק נוסף שעליו תותקן רק מערכת ההפעלה (WIN7), אני מבקש המלצה לכונן קשיח מהיר בעל נפח של עד 100GB תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חדש של WD 80GB של ה8MB Cache וכשאני לוחץ על מאפיינים של כונן C רשום בשטח כולל 74.5 GB. ד"א יש לי רק כונן אחד... למה זה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רואה סרטי 720p brrip ב-XBOX שלי דרך דיסקים שאני צורב מהמחשב, והם עובדים מעולה בלי תקיעות או משהו.. ואני עכשיו קולט שזה ביזבוז כל הזמן ליצרוב דיסקים אז חשבתי פשוט לקנות דיסק קשיח חיצוני. רציתי לדעת כמה דברים.. קצת ההעברה של דיסק קשיח חיצוני (דרך USB) הוא יותר איטי מקצב העברה מדיסק DVD? כי פשוט אני רואה סרטי 720p brrip, והם סרטים ממש כבדים ואני לא רוצה לגלות שהסרט עובד עם תקיעות בגלל שהוא עובר דרך דיסק קשיח חיצוני במקום מה שהיה עד עכשיו דיסק DVD רגיל. במידה ולא אמורות להיות בעיות חשבתי על אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=24627 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=28599 אם אפשר ל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב חדש שקיבלתי לאחרונה מותקן כונן Seagate 500GB עם חיבור SATA (דגם ST3500320AS). כשהמחשב עולה הוא רושם: SATA is found running at IDE mode! SETUP option is available to set SATA to AHCI mode. Do you want BIOS to enable this option for you? מה זה בדיוק נותן לי והאם כדאי לאפשר את זה? (הערה- אם כדאי לאפשר את זה אז אני מניח שההערה הבאה שמצאתי בויקיפדיה רלוונטית.. Enabling AHCI in a system BIOS with Windows Vista already installed will result in a BSoD if SATA has been running in IDE mode during Vista's installation. Before enabling AHCI in the BIOS, users must first follow the instructions found at Microsoft Knowledge Base article 922976. אני מקווה שזה לא מתוסבך..)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהיכן ניתן לקנות חבילות DVD של ורבטים במחיר הכי זול שיש? אופיס דיפו? (או במילים אחרות - המבצע של השני ב50% עדיין קיים שם?) תודה ענקית! :-*
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכנן לקנות כונן חדש למחשב, השימוש שלי בו יהיה אך ורק עבור הורדות בטורנט וגיבויים. מחפש משהו בנפח גבוהה. איזה כונן מומלץ לקנות? צריך שיהיה בסביבות ה-3 TB
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב teac cw-540e 48*12*40 ודיסקים של 100 דקות , אני רוצה לצרוב עליהם , אך אני לא יודע כיצד , מישהו יכול ללמד אותי או לשלוח לי מדריך ? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX ממשק: SATA 2 - 3Gb/s , SATA 6 Gb/s נפח: 1000 GB SSD (Flash): לא סדרה: Caviar Black זכרון נדיף(Buffer): 64 MB מיקום: פנימי גודל: 3.5 אינטש מהירות: 7200 RPM יצרן: Western Digital מומלץ? אם לא, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל1 או 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. והאם יהיה לי מקום לחברם: זה הלוח אם, אם אני לא טועה: nForce430 ... AM2 GF6100 AMD MSI
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה HD שלי נמצא בסביבה קרה מאוד פלוס מאוורר שנמצא עליו, הכל נשמע טוב ונעים למעט שחשתי נפילה מועטת בביצועים שלו אבל כאשר הורדתי את המאוורר הביצועים שלו השתפרו אז האם ה HD פשוט הוקפא ולכן לא פעל כראוי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות אם הדיסקים האלו ברשותי 3 דיסקים מהסוג הזה והבנתי שצריך כרטיס SAS למחשב ה PC בחיבור PCI כדי לחבר אותם אך הם יקרים מדי למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות אתם?????? hp 146gb 10k sas model dg0146farvu כפי שציינתי 3 דיסקים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש הרדיסק ואלה ארבעת החברות שנותנים לו באפשרויות: Maxtor WD Hitachi-IBM Seagate הוא לא מתכוון לקנות הרדיסק מיוחד (ATA100 , באפר רגיל לא מוגדל) הייתי רוצה לדעת חוץ מזה, עד כמה משפיע באמת ה8 מגה באפר (סתם לידע כללי)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-