עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני רוצה external hard drive הכי מהיר שיש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by animal,

איזה כונן SSD NVME בנפח 250 מומלץ לקנות היום? אני נורא מבולבל מהביקורות הסמסונג 960 EVO מקבל אחלה תוצאות בהשוואות אבל אנשים אומרים להתרחק ממנו כי הוא מזייף בתוצאות MP500 של CORSAIR נראה נחמד אבל בקושי יש עליו ביקורות PM961 גם נראה סבבה אבל הוא לא באחריות של סמסונג יש כאלה שאני לא יודע עליהם? מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, התחלתי להתעניין בSSD .. 128GB זה פשוט קטן מידי גם לווינדוס וגם למשחקים אז 256 נשמע לי סביר. מחירים בארץ מתחילים בסביבות ה600 + - .. ראיתי באיביי של חברת ADATA ב450 עם משלוח חינם ורציתי להתייעץ אתכם אם שווה להזמין ? http://www.ebay.com/itm/New-ADATA-Premier-Pro-SP600-256-GB-Solid-State-Drive-SSD-256GB-/111307073385?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item19ea6b2769 יש לי גם כרגע מערך RAID0 של 2 דיסקים של 160GB, אתם חושבים שההבדלים יהיו משמעותיים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by DorM,

לא מבין בזה כלום. מעוניין לקנות בשביל לחבר לXBOX360. צריך שיתחבר דרך USB. לא מבין מה ההבדלים בין 2.5 ל3.5 חוץ מהגודל. נפח של לפחות 320G. מה ההמלצות שלכם? איך זה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8758&perur=2&t=14&c=556

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. גמר לי כבר המקום במחשב אני רוצה לעשות גיבוי אני עוד איזה חצי שנה -שנה קונה מחשב חדש עם איזה 500GB אז לא תיהיה בעיה אבל לבנתיים המחשב מפוצץ אני רוצה לגבות איזה 30 ג'גה איך עושים את זה בדיוק ?מה הדך הכי טובה בדרך כלל

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by hugo_hand,

הי, אני רוצה (צריך) להוסיף HDD של 2G למחשב ה-HTPC שלי: מארז: Antec Fusion Remote לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-US2H כיום יש כבר שני HDD של סמסונג 1G F1 הבעיה שלי היא שאני לא רואה מקום להכניס כונן נוסף - צירפתי תמונה של המחשב. האם אני מסכן את הכוננים אם אצופף אותם יותר ואוסיף כונן שלישי עם דבק דו"צ לדופן המחשב? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, זה סיפור ארוך מעט בבקשה זקוק לעזרה. אני עורך וידאו שעובד עם מחשב ובו 3 מגירות לדיסקים פנימיים. המוצר הזה יש ברשותי כ10 דיסקים קשיחים שנעים בין טרה ל3 טרה כל אחד. הלוח שברשותי הוא : זה מעבד I7 2600 זכרונות 16G כרטיס מסך GTX570 windows 8.1 64 bit הבעיה התחילה לפני שבוע, הכנסתי דיסק של 3 טרה מלא בחומרים, אני רואה שהוא מלא לפי הסימון ב"מחשב זה" הבחנתי שחסרים לי חומרים, נכנסתי לכונן ובדקתי כמה שוקלים כל התיקיות והקבצים בתוך הדיסק, ראיתי שחסרים לי טרה וחצי שנעלמו להם. אבל אני יוצא חזרה ל"מחשב זה" (איפה שכל הכוננים) אני רואה שהוא מראה לי שהדיסק מלא. (לא זה לא קבצים מוסתרים). לאחר מכן עשיתי לו סריקה דרך התוכנה של הווינדוס, זהה בעיה וביקש לתקן, אישרתי ופשוט נמחקו לי ט…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אם אני קונה כונן, נניח EVO 850 בארה"ב והוא מתקלקל לי בארץ, האם סמסונג ישראל יתקנו או יתנו אחריות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות SSD למערכת הפעלה. אני צריך את המלצתכם בבחירה בין שלוש המערכים אפשרות ראשונה (X2 (Kingston SSDNow V Series SNV125-S2/30GB במערך RAID0 אפשרות שנייהOCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTX40G אפשרות שלישיתCrucial RealSSD C300 CTFDDAC064MAG נ.ב יש לי תמיכה ב SATAIII תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by alex28,

שלום חברים קניתי את כונן samsung 840 evo 120gb ואחרי התקנה שלו ותקנת WINDOWS עשיתי את בדיקה וקבלתי את תוצאות אלו זה בסדר? http://srv2.jpg.co.il/5/53d6363faefd0.jpg

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by King Kong,

יש לי כונן קשיח שעל הנייר צריך להיות 160GB ובפועל רשום לי 131 GB !!! יכול להיות כזה הבדל ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם קניתי מגירה להרד דיסק שלי ורציתי לשאול אם אפשר תוך כדי הפעלת הwindows xp שלי להוציא אותו ולחבר אחר כי חיברתי אותו לא דרך usb אלא בדרך הרגילה ורשום לי אליו ide usb וראיתי שיש בפנים ליד הקבל של החשמל יצאה לקבל של usb מיוחדת כזאות לא יציאה רגילה אההה ודרך אגב שיבורך הבנאדם שהמציא את הדבר הזה זה פשוט גדול

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by oronluko,

שלום, אני מתלבט כרגע להוסיף SSD כדי לשפר את הביצועים של המחשב עד שאני אחליט לשדרג גם אותו. רציתי לדעת האם חוץ מהגבלה שלי על 300MB/s בגלל SATA2 במקום SATA3 בלוח אם, האם ה-SSD יעבוד או שיש מגבלה כלשהיא? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי כמה ארד דיסקים שמכילים שתי מחיצות כל אחד עם עשרות גי'גות ... היתי רוצה לאחד כמה מהמחיצות האלה בלי לפגוע בתוכן שלהם באחריות אני זוכר שבפעם האחרונה שעשיתי זאת עם PM המידע נדפק בסופו של דבר . יש איזה שהיא דרך אחרת אולי שעבדה לכן ? או שאני יהיה חייב לגבות את הכל (מעל ל100 ג'יגה) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ראיתי באייבורי את שני אלה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21766 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26411 התקציב שלי הוא בסביבות ה400. האם לכונן חיצוני ללא חיבור לחשמל יש חסרונות לעומת אחד עם חיבור?

16. Started by Jeka90,

שלום, יש לי כרגע HD 160 ג'יגה של WD ואני רוצה לקנות HD נוסף של 250 גי'גה אותו דגם. מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקין את ההארד דיסק החדש? אני פשוט מחבר אותו וזהו? תסבירו לי בבקשה... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shir12345,

שלום הייתי היום ברשת מחשבים. ביקשתי להוסיף למחשב ישן יחסית כונן קשיח נוסף Seagate ST3000DM001. המוכר טען שצריך להחליף ספק כוח בטענות שזה לא ספק כוח ממותג ושאין עוד כבל חשמל. אני חושב שהוא סתם ניסה למכור עוד משהו שאני לא צריך. בכל אופן בסופו של דבר הוא הציע לותר על הכונן דיסקים ולקחת משם חשמל. במחשב יש בסך הכל עכשיו 2 כוננים קשיחים וכונן דיסקים שעכשיו לא מחובר. הספק כוח אאל"ט 500 וואט. האם הוא באמת ניסה לרמות או שני חייב לוותר על הכונן דיסקים? ואם כן איזה כבל אני צריך? ראיתי שם כמה חיבורי מתח פנויים, הוא אמר שזה IDE ולכן לא טוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Alon Lachman,

היי אני מתכנן לקנות SSD בנפח של 256gb יש כוננים מומלצים שכדאי לי לקנות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הכוננים הארגוניים החדשים של הענקית הקוריאנית מנצלים את טכנולוגיית ה-V-NAND על מנת לספק לנו נפח גבוה במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/רואים-תוצאות-סמסונג-משיקה-כונני-ssd-בנפח-4/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Stern,

אוקיי, אז הצורב הפסיק לאט לאט לקרוא סוגי מדיה שונים והיום הוא כבר לא קורא בכלל גם דיסקים מקוריים ומוזיקה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי (שיש לו מברשות עדינות) וזה לא עזר בגרוש... אני מאוד חושש לגעת פיסית בעינית (פרט לדיסק ניקוי) מאחר וזה עלול לגרום נזק בלתי הפיך. ניסיתי כל מיני עדכונים וגם לא עזר. יכול להיות שזה קשור לחום של המערכת? אצלי בחדר נהיה מאוד חם בלי מזגן והמארז מתחמם והצורב גם כן ממש מתחמם. מה גם כשניסיתי לחבר צורב LG צרבתי רצוף 6 מדיות ובשביעית הוא כבר לא קרא אותה. כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז ונתתי לו להתקרר ואחרי זה הוא עבד מצויין... לפי בדיקות שביצעתי לפי ימהה, זו באמת בעית חומרה, אבל ככה הם תמיד אומרים... בכל מקרה, איזה צורב כדאי לקנות? אחרי הנסיו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. השאלה בכותרת....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by felixr,

שלום, היום רציתי להגדיל את כונן C (כונן ווירטואלי), השתמשתי ב GPARTED ההזזה של הכונן השני נכשלה כעבור כרבע שעה עם הערה (...) error while reading block at sector הרצתי פקודת chkdsk e:/r/f ונמצאו 448kb bad sectors. חשבתי שהפקודה גם מתקנת אותם, והרצתי שוב GPARTED אבל הפעם ההזזה כלל לא החלה, אלא ישר קיבלתי הערה על כך שיש bad sectors רבים וכדאי לגבות קודם, ואז להריץ chkdsc פעמים (כך כתוב) ולעשות reboot, ואחרי זה להוסיף ל ntfsresize את האופציה --bad-sectors. עשיתי שוב chkdsk וניסיתי שוב GPARTED אבל קיבלתי שוב את אותה ההודעה. ניסתי לעשות את מה שהם אמרו, כלומר להשתמש ב ntfsresize אבל הנסיונות לא עלו יפה (או במילים אחרות אני לא יודע איך להשתמש בפקודה הזאת כדי להזיז את E ימינה). כר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני רוצה להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח שמכיל את מערכת ההפעלה (Windows XP) לדיסק קשיח אחר. נסיתי את זה בדרך הפשוטה והרגילה של העתקה והדבקה אך זה בלתי אפשרי מכיוון שיש קבצים שהם בשימוש המערכת. המטרה היא ליצור גיבוי של תוכן הדיסק הקשיח הקיים בדיסק קשיח אחר. אם כן, מהי השיטה לבצע זאת? תודה O0

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז קודם כל, זה הכונן שאני משתמש בו: ‏Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ חשבתי להוסיף עוד מקום אכסון במחשב, אני צריך הרבה מקום...משהו כמו 2TB נוספים. אז מה עדיף? לקנות 2 כוננים של טרהבייט או אחד של 2? איך החברה Hitachi? אמינה? ההתלבטות שלי נובעת מזה שכונן 2 טרהבייט שלהם עולה 550 ש"ח וזה SATA3 לעומת 770 ש"ח של החברה המוכרת (גם בחולם וגם בשורוק) יותר WD. אז ממה נובע ההפרש במחיר? אולי הכונן של Hitachi פחות איכותי? שורה תחתונה אני לא רוצה לשלם בזול ולצאת ביוקר.... :-\ ושאלה קטנה אחרת... הכונן שלי מקבל ציון של 5.9 ב Windows experience index. לא יודע אם לפיצ'ר הזה של WIN7 יש משמעות של ממש, אבל אני כן מרגיש שהכונן קצת איטי ביחס למפרט שלו. קצב העברת הנתוני…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Ronenosh8,

אני מחפש DOK מהיר ואיכותי בנפח של 8 - 16GB/ מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.