עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dmoney,

יש לי צורב של LG 40x12x40 ואני משתמש ב- Nero 6, אני רוצה לצרוב קצת יותר מ700 מגה על דיסק CD\R רגיל. האם זה אפשרי? איך? 10x

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות את המארז Antec MX-1 טלפנתי לכמה חניות בארץ ואין להם אותו במלאי וגם אין אפשרות להזמין מישהו מכיר חנות בארץ שיש אותו במלאי או חנות בחו"ל שמבצעת משלוחים לישראל שיש להם את המארז ? תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by igt,

הבאתי את הMAXTOR החדש [היחיד שתומך בATA133] , הוא פועל מצויין [בלי עין הרע] אבל משום מה הוא עושה קליקים מוזרים מאוד [לא כמו של HD פגום] - בערך כמו הדיסקים הישנים של IBM . לעומת זאת הWD האיתי 5400 עובד בשקט מוחלט. מה הצקצוקים האלה יכולים להיות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by biodome,

שלום חבר'ה. אני שוקל לחבר כונן Zip לאיזה מחשב מבוסס Dos (שמחובר למכונת CNC ובלה בלה, בקיצור חסר מ"ה מתקדמת). לפחות זה מה שחשבנו לעשות עד שהסתכלתי עכשיו באתר של Iomega, ואני לא רואה תמיכה בדוס. אלה רק במערכות הפעלה של Windows, Mac, Linux.. אבל מצד שני בביוס ניתן להגדיר Zip בתור מכשיר boot.. נראה לי לפחות... :-\ בקיצור, מישהו יודע אם יהיה ניתן לקרוא קבצים מהכונן בסביבות Dos? ;D אני מניח שזה לא משנה אם זה כונן 100מ"ב, או 250מ"ב..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם קניתי מגירה להרד דיסק שלי ורציתי לשאול אם אפשר תוך כדי הפעלת הwindows xp שלי להוציא אותו ולחבר אחר כי חיברתי אותו לא דרך usb אלא בדרך הרגילה ורשום לי אליו ide usb וראיתי שיש בפנים ליד הקבל של החשמל יצאה לקבל של usb מיוחדת כזאות לא יציאה רגילה אההה ודרך אגב שיבורך הבנאדם שהמציא את הדבר הזה זה פשוט גדול

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים? אני רוצה לקנות לי HD חיצוני שיהיה לי לגיבוי בלבד ומידי פעם גם לנשיאה ממקום למקום עכשיו אני מחפש משהו בסביבות ה1.5T-2.0T השאלה שלי היא ככה האם כדי לי פשוט לקנות מארז וHD בנפרד על מנת להוזיל לי את הקנייה? יש הבדל בין קנייה של HD חיצוני שלם (עם מארז וכו') או קנייה בנפרד?? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ניסתי לחבר אותו לחיבור אחר והוא לא נדלק. יש לי שם הרבה חומר חשוב בשבילי האם ניתן להציל את מה שיש עליו ? יש לכם המלצה אולי למקום שעושה דברים כאלה ? וכמה דבר כזה עולה ? כמו כן חקרתי קצת את הנושא הבנתי שאם זה הPCB של ההרד דיסק אפשר לשים PCB חדש ורק להחליף בין הצ'יפים של הביוס כדי לתקן את ההרד דיסק האם זה באמת נכון ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by liron_e,

שלום, אני צריך המלצה איזה הארד דיסק לקחת. התקציב הוא עד 500 שקל ואני רוצה הארד דיסק עם 1 TB. הלוח שלי תומך בחיבור של SATA 3Gb/s. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ככל הנראה, הבעיות של Seagate לא תמו עם סדרת 7200.11 לפחות, אני לא רואה סיבה אחרת לשחרר Barracuda 7200.12 Firmware Update Barracuda LP Firmware Update מאוד לא מקובל (היה) בתעשיית הדיסקים הקשיחים לשחרר עדכוני קושחה למשתמשי קצה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו עם סלוט SD ויש לי סלוט microSDHC בטאבלט ובסמארטפון. חשבתי לקנות microSDHC 32GB CLASS 10 עם מתאם ל-SD, רק רוצה להיות בטוח שזה לא יפגע לי במהירות הקריאה/כתיבה. ככל הנראה משהו של LAXER, PNY או SANDISK מ-EBAY

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מקווה שהכותרת לא מעורפלת - אני אנסה להסביר פה למה התכוונתי. אז ככה , עקבתי אחרי הסטיקי והפעלתי AHCI כפי שמוסבר (שינוי ערכים ברג'יסטרי ואז שינוי ההגדרות בביוס - עד כאן אין בעיות). כרגע הכל עובד כשורה אבל אני רוצה למנוע ניתוק של הכוננים הפנימיים (אלה שהם HOT PLUGGED ) ושרק הכונן החיצוני יופיע לי בSafetly Remove Hardware ולמעשה להעלים את האייקון כשהוא לא מחובר - עברתי על כל הסטיקי ולא מצאתי את הדרך "להעלים" אותו - אם פיספסתי משהו אני אשמח להכוונה או לחילופין תשובה לפתרון הסוגייה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by iz,

שאני מכניס את ה DOK אין לי אופציה של מחיקה גם שאני נמסה להעתיק קבצים אליו זה רושם לי שאני צריך לבטל את ההגנה איזה הגנה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן, אני מחפש כבר זמן מה להגדיל את כמות הזיכרון במחשב. תמיד הסתכלתי לכיוון קשיחים פנימיים. אבל משום מה , הזוי ככל שזה יישמע חיצוניים יותר זולים מפנימיים - למישהו יש מושג למה?!?!? קיצור, ראיתי עכשיו דיל לקשיח הנ"ל : http://www.seagate.com/em/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/expansion-hard-drive/ ב600 שקל עד הבית. שווה? הוא לא יהיה מחובר למחשב, אלא לראוטר וישותף בין 3 מחשבים ברשת הביתית. מבחינת מהירות- הוא סבבה? USB3 צריך להספיק לא? למרות שאני מעדיף כמובן קשיח עם יציאת רשת.. אבל זה לא במחיר הנ"ל. בכל מקרה נא שתפו דעותיכם...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ההבדל בWD,בין 2 הסדרות כזה משמעותי בביצועים? או שהוא מינורי? אחרי הכל זה תוספת של 150 שקל.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by motaboy,

החבילה הכחולה של סילברליין. בנתיים 2 צורבי דיוידי (של LG שניהם אגב) נתנו לי מקס של X4 למרות שעל הדיסקים רשום X8. מה אני מפספס?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by esxadmin,

יש משהו לעשות או זה אומר שמשהו דפוק אצלי במחשב ? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

ה HD שלי נמצא בסביבה קרה מאוד פלוס מאוורר שנמצא עליו, הכל נשמע טוב ונעים למעט שחשתי נפילה מועטת בביצועים שלו אבל כאשר הורדתי את המאוורר הביצועים שלו השתפרו אז האם ה HD פשוט הוקפא ולכן לא פעל כראוי?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by alex28,

שלום חברים קניתי את כונן samsung 840 evo 120gb ואחרי התקנה שלו ותקנת WINDOWS עשיתי את בדיקה וקבלתי את תוצאות אלו זה בסדר? http://srv2.jpg.co.il/5/53d6363faefd0.jpg

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם אני לא יודע עם זה בעייה או לא בגלל זה אני פונה אליכם ויכול להיות שגם אתם ראיתם ולא אמרתם. רכשתי 2 כוננים קשיחים של סוגיטה עכשיו יש מדבקה בחלק האחורי(שאני אומר אחורי אני לא מתכוון לחלק של החשמל) בקיצור עכשיו באחד יש מדבקה עם כמו קוד כזה כחול ואחת אדום. ועוד משהוא שהיה מוזר הברזל מלמעלה בכונן אחד הוא ממש שטוח ובכונן אחד הוא ממש שקוע כאילו הידקו אותו יותר מידי. עכשיו אני שואל לפני שזה מתקין האם משהוא נתקל בכונן כזה והוא עשה לו בעיות? כן ברור שזה אותו דגם st2000dm001

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by jhracham,

היי בזמן האחרון יש לי בעיות בהרד דיסק 30 גיגה שלי של סאמסונג הורדתי תוכנה ששמה SPEEDFAN והיא בודקת את ה SMART של ההרדיסקים בתוכנה יש מד למטה שמראה על PERFORMENCE ו FITNESS בקיצור ה 80 גיגה החדש שלי קיבל בשניהם 100 אחוז ואילו הסאמסונג לא הגיע לחצי בשניהם מה לעשות? האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת? או שזה משהו פיזי?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כונן קשיח של 2 טרה. ראיתי שההבדל במחיר בין תקן USB 2 לUSB 3 הוא כ -50 ש"ח. האם התוספת משתלמת? בכמה יהיה הכונן מהיר יותר בתכלס (לא תיאורטי)? יש לציין שהלוח אם שלי Gigabyte X58A-ud3r טוען שהוא כבר תומך בUSB 3. תודה לכם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בדקתי הפרשי מחירים של כוננים קשיחים פנימיים בנפח 1-2TB וראיתי הפרש של עשרות שקלים לפעמים בין טושיבה לשאר היצרנים, האם הם מומלצים לעומת המתחרים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני רוצה להפנות אותכם לשניי דגמים מתחרים ספציפים!! אל תספרו בכללי אלא רק אחד מול אחד WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 יש לציין שהמחיר שלהם זהה !! 579 שקלונים! אז מה יותר עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Guy950,

פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה, אבל אני פותח פה למקרה שיש פה כאלה שמבינים בזה אך לא גולשים בתוכנה. אז מתנצל אם זה עובר על חוקי הפורום. בעבר הייתה לי בעיה במחשב כשהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by natanbs,

איך הדיסק של WD10FAEX :Western Digital לפי הנתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא שקט?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים