עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Alon Lachman,

היי אני מתכנן לקנות SSD בנפח של 256gb יש כוננים מומלצים שכדאי לי לקנות ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שאלה של נובים, אני יודע אבל אל תסקלו אותי. אפשר להשתמש בכונן של מחשב נייד (2.5 אינץ) במחשב נייח? (לא כדיסק חיצוני) תודה ראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by eyalgross,

שלום לכולם אני ממש בדרך לקנות צורב חדש מה עדיף SATA או IDE, יתרונות חסרונות ? לפי ההגיון הפשוט שלי SATA אמור להיות יותר מהיר לא ? תודה רבה לכול המתייחסים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by israelsze1,

שלום לכם מישהו יכול להגיד לי כיצד לפרמט DOK שכרגע הוא exFAT, ל NTFS? תודה ישראל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SUPER300,

הבנתי שחיבור mSATA משמש לחיבור SSD בתור זכרון מטמון של כונן קשיח, אבל האם יש הבדל במהירויות בין SATA 6Gb/s לבין mSATA?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 ₪515 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3350 מה דעתכם עליו? הוא טוב? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אם נשים לרגע את הדיון באיזו מדיה כדאי ועדיף לגבות את המידע שלנו, הנה כלל אצבע למה שנחשב כמוסכמה לצורת גיבוי אולטימטיבית, אם כי תמיד יש מה לשפר ... Regardless of whether you're storing your data on a hard drive or a solid state drive, you should still be using the 3-2-1 rule where you keep three copies of your data on two different mediums with one copy stored off-site. This is where cloud storage and cloud backup services can be a godsend since companies storing customer data in the cloud are more likely to replace faulty drives (as well as have their own backup processes) to ensure that your data is stored safely and securely. נו, מכאן בר…

8. שלום, במהלך השנה האחרונה הצטבר לי במחשב חומר שברצוני לגבות. מכיוון שמחירי ההארד-דיסקים עלו בחודשים האחרונים, ואין באפשרותי לרכוש אותם, ארצה להשתמש בהארד דיסקים ישנים שמצאתי אצלי במחסן ששימשו מחשבים ישנים (משנת 2000) ושמרתי אותם. מדובר בכ-20GB. הכוננים המדוברים הם (שלושתם IDE): WD Caviar 150AA - 15 GB WD Caviar 64AA - 6.4 GB WD Caviar 23200 - 3.2 GB השאלה שלי היא כזו: מה היא הדרך הכי טובה לחבר אותם למחשב שלי כדי להעביר את הקבצים, מלבד לפתוח את המארז, ולחבר אותם אחד אחד? יש איזשהו כבל IDE-USB, או משהו דומה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Snufkin,

לחבר שלי יש מחשב נישא של COMPAQ דגם EVO N610C מעבד פנטיום 4 1.8 ו256 RAM. משום מה המחשב כל הזמן שואל אותו (למטה בשורת המשימות) אם הוא רוצה להסיר בביטחה את הרכיב כלומר כונן הCD. ניסינו להסיר אותו וכמובן בהפעלה הראשונה של המחשב הוא זיהה אותו מחדש והתקין אותו אבל המצב לא השתנה המחשב עדיין שואל אם אנחנו רוצים להסיר אותו. הכונן רשום בDEVICE MANAGER כ-COMPAQ CD 224E ולא מופיע שום סימן של תקלה או משהו בסיגנון. איך פותרים את הבעיה???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by hagayben,

אני מחפש תחנת עגינה להארד דיסקים . ראיתי את זאתי :http://www.ebay.com/itm/230770146762?_trksid=p5197.c0.m619 זה מספיק או שעדיף להביא משהו רציני יותר. תודה מראש hagayben.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, ישנו מוצר שמחליף את הקורא/צורב בחיבור להארדיסק. לדוגמה: http://www.ebay.com/itm/2nd-Hard-Drive-HDD-SSD-Caddy-for-Lenovo-ThinkPad-Edge-E530-DS8A8SH-Optical-Tray-/171389526535?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e79ca207 האם יש חנות שמוכרת דבר כזה בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. אני רוצה לפרמט את ה-DOK שלי ל-NTFS כדי לחבר אותו ישירות ל-DVD שלי ולנגן סרטים ב-HD (קבצים מעל 4GB). האם קיים DVD שיודע לקרוא NTFS ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

קניתי את הכונן 4 טרה של סיגייט st4000dm000 אני מתחיל להעתיק אליו קבצים ואחרי כמה שניות אני מקבל io error הכונן מפורמט דרך gpt ניסיתי בדיקת שגיאות של סיגייט ושל הוינדוס וכלום לא עזר(גם לא נמצאו שגיאות) יש לי וינדוס 7 64 ביט ולוח 965p-s3 איך עוד אני יכול לבדוק את הכונן? האם יש איזה בעיית תמיכה ב4 טרה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. טוב אז ככה הצורב שלי לא צורב אף דיסק חוץ מהדיסקים של SILVERLINE וגם אותם לפעמים הוא תוקע באמצע והורס.... אני רוצה לקנות צורב חדש מצאתי בארה"ב אחד ב22 דולר של LG מהירות 52x32x52 אבל כתוב שזה BULK זה משהו עם האריזה לא ? 10x

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by פולי הקנטאור,

אני רוצה לדעת מה יהיה מהיר יותר RAID 0 של שני כוננים איטיים יותר (נגיד 850 EVO או כל כונן שכזה) נגד כונן מהיר יותר (תומך NVMe) כדוגמת 960 EVO בתרחישים הבאים: שני כוננים בחיבור SATA3 לעומת כונן M.2 יחיד. שני כוננים בחיבור SATA-express לעומת כונן M.2 יחיד. שני כונני M.2 (על PCI-e x4) לעומת כונן M.2 יחיד. הכוננים ישמשו לאיחסון תוכנות ומערכת הפעלה בעיקר ולא לאחסון מדיה (כלומר איבוד של מידע אינו נוראי אך עדיף שלא יקרה) תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by BIGWOLF,

אפשר לקבל בבקשה מידע על יבואני דיסקים SCSI בישראל וכמובן כרטיסי SCSI לי ידוע על יבואן " יניר מערכות ". האם יש עוד ? בבקשה נא לא לכתוב שמות של דילרים או ספקים למיניהם - !!! יבואנים !!! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אז לקחתי DOK והשתמשתי -MEMTEST בשביל לפרמט אותו ולאתחל ממנו מחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו חזרה, אבל אני לא מצליח לגרום לו להופיע במחשב עם WIN7. לא משנה אם המערכת היא FAT32 או NTFS הוא פשוט לא מופיע. ודרך WIN7 אני לא מצליח לפרמט. מה צריך לעשות?

18. Started by omrij,

אתמול בלילה עשיתי קצת שטויות איכשהו בזמן שהתעסקתי בדיסק אחד, דיסק קשיח שני נמחק הדיסק היה מורכב מPARTITION אחד של NTFS מלא בקבצים הדיסק מופיע כרגע כGPT ורובו המוחלט של השטח UNALLOCATED צריך המלצה לתוכנה שתדע לשחזר את הכונן תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אלו התוצאות שקיבלתי: המחשב מוגדר על ACHI וכמובן שה-SSD מחובר ב-SATA3. התקנתי דרייברים וכל מיני תוכנות של אינטל, אך משום מה התוצאות עדיין נמוכות ואין לי מושג מדוע. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by alex28,

שלום חברים קניתי את כונן samsung 840 evo 120gb ואחרי התקנה שלו ותקנת WINDOWS עשיתי את בדיקה וקבלתי את תוצאות אלו זה בסדר? http://srv2.jpg.co.il/5/53d6363faefd0.jpg

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Hayek,

אני רואה כל מיני דיסקים קשיחים שמוגדרים "לניידים" (למשל) - בדרך כלל עם מהירות של 5400. אני יכול להשתמש בכונן כזה גם במחשב נייח?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 160-250 GB . ;D שוקל לרכוש ב ebay למישהו יש המלצות בעניין . כדאי/ לא כדאי תודה לכל העוזרים ...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. תהייה. לפני 5 שנים כשקראתי שסמסונג הכריזה על SSD בנפח של 16TB הייתי בטוח שאחרי שנתיים-שלוש כבר לא נראה יותר כונני HDD רגילים ואיטיים והנפחים שנראה בסדרות הSSD יהיו גדולים מאוד. בפועל השנה היא 2020 ואנשים עדיין קונים כונני HDD כדי לאחסן וכונני הSSD מגיעים עדיין בנפחים מאוד קטנים כאשר הכונן הכי גדול שנמכר בארץ הוא של 2TB בלבד במחיר גבוה. מדוע לדעתכם זה קורה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 400 גיגה עולה 1500 שקל בערך ן 2 של 200 עולים 1200 שקל בערך

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

יש מגבלה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים