עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ashand,

שלום יש לי לוח של GIGABYTE X79 UP4 ןרציתי לדעת אם איזה מתאם אני יכול להוציא את מירב הביצועים מכרטיס הסמסונג 950 PRO ? האם הלוח שלי תומך בבוט מכרטיס PCIE / מהכנון של סמסונג? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Devil Servant,

ראיתי את המבצע הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=272&CatCode=119 רציתי לדעת האם לדעתכם זה מכשיר אמין. אני לא מחפש משהו איכותי כמו הSD החדשים,אלה רק משהו שיהיה מהיר ולא ימות לי. מישהו רכש?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בהמשך לשרשור בקודם (בנושא: הארדיסק 3.5 חיצוני Maxtor VS W.D (נפח 500GB-1TB לגיבויים)) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368880.msg3184089#msg3184089 החלטתי ללכת על 500GB בכונן חיצוני מוכן. (השיקולים אין לי חיבור של SATA וזה לא הולך להשתנות בשנה הקרובה, 500GB מספיק לגיבויים שזה השימוש העיקרי, עם הפרש עוד שנה או שנה וחצי בטח אוכל לקנות משהו יותר מתקדם וכמובן המחיר הנמוך 300ש"ח של ה-MAXTOR) משום מה ה- MAXTOR שרציתי כבר לא נמכר (האזל המלאי תוך פחות משבוע?) לפחות לא במחיר של 300 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687383 יש סיבה מיוחדת? (זה בכלל שהוא היא טוב וזול או בגלל שהורידו אותו ממכירה מסיבה …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yonatan.mendelson,

חברת Gigabyte מתחילה למכור את המוצר החדש במשפחת ה-Aorus שלה - כונן NVMe עם הארה צבעונית בתוך גוף הקירור שלו לכתבה

5. Started by plinks,

שלום, אני מעוניין לנסות להשתמש בכרטיס CF במהירות X150 יחד עם מתאם SATA כגון זה http://cgi.ebay.com/CF-to-SATA-HD-Hard-Disk-Drive-SSD-adapter-mini-iTX-4N_W0QQitemZ350182152180QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item51887b97f4 על מנת לקבל כונן SSD. שאלה של מהירות - אני יודע שבקורא כרטיסים מהירות קריאה\כתיבה של CF שכזה היא סביב 30 מגה לשניה, כאשר זו פחות או יותר מהירות קריאה\כתיבה של דיסק קשיח. האם צוואר הבקבוק של ה CF הוא בקורא USB, והמתאם ל SATA יפעל מהר יותר ? במבחני ביצועים של כונני SSD יעודיים ניתן לראות מהירויות של כ- 100 מגה לשניה. האם יש לי סיכוי להגיע לזה ? אם לא, מה שונה בעצם בין כרטיס CF לכונן SSD מסחרי ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ה-HD שלי במחשב השולחני בבית לא מתפקד לצערי, המחשב שלי בערך בן שנתיים וחצי ואני רוצה להחליף HD, אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, תכנות ולעיתים וירטואליזציה. אני מחפש כונן מהיר וזול, מוכן להתפשר על הגודל (שוקל להריץ מ"ה בלבד על ה-SSD וכל השאר על SATA 500 GB שאקנה, אני לא צריך יותר מקום מזה). על אילו HDים כדאי ללכת? או שאולי עדיף לוותר לגמרי על ה-SSD ולקנות HD רגיל זול ושימושי? אני ממש מתקמצן פה, אני עובד עם מקבוק פרו (רטינה) ביום יום והתחלתי לחבר אותו למסך, יש לי SSD במקבוק וכשמתרגלים קשה לחזור אחורה, אבל אני ממש לא רוצה להוציא פה יותר מדי כסף. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן חברים, רכשתי דיסק קשיח SSD SAMSUNG EVO 850 350 GB ואני מעוניין להחליף אותו בדיסק קשיח הקיים במחשב נייד שלי. העיניין הוא שאין לי סריאל של הוינדוס, המחשב הגיע כבר עם וינדוס 8. גם לא מופיע סריאל בגב המכשיר ככה שאני לא יודע איך אני הולך להתקין וינדוס חדש עם הרישיון הקיים. בעייה נוספת היא שאין לי כונן דיסקים, האם ניתן להתקין את הוינדוס דרך דיסק און קי?

8. Started by Kukishin,

יש לי קובץ ISO. וכמובן DOK שאפשר לעשות ממנו בוט איכשהוא. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Imtheman,

או שנתיאש ונשלם (הרבה ) יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by biodome,

שלום חבר'ה. אני שוקל לחבר כונן Zip לאיזה מחשב מבוסס Dos (שמחובר למכונת CNC ובלה בלה, בקיצור חסר מ"ה מתקדמת). לפחות זה מה שחשבנו לעשות עד שהסתכלתי עכשיו באתר של Iomega, ואני לא רואה תמיכה בדוס. אלה רק במערכות הפעלה של Windows, Mac, Linux.. אבל מצד שני בביוס ניתן להגדיר Zip בתור מכשיר boot.. נראה לי לפחות... :-\ בקיצור, מישהו יודע אם יהיה ניתן לקרוא קבצים מהכונן בסביבות Dos? ;D אני מניח שזה לא משנה אם זה כונן 100מ"ב, או 250מ"ב..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sahargt,

נראה לי שהגיע הזמן לקנות קשיח חדש בגלל שנראה לי הקשיח הישן עובד לאט למשל FIFA06 המשחק קופץ מקרטע אני צריך המלצה הקשיח נפח 150-200 שהיה מהיר ושקט

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by kebibas,

שלום, יש לי כרטיס זיכרון שליווה אותי בטיול בדרום אמריקה... לקראת סופו קיבלנו איזה וירוס או משהו, והוא העלים את התמונות... היה אפשר לראות לראות את התמונות במצלמה אך כשהיינו מחברים את הכרטיס למחשב לא היה ניתן לראותם. זה היה מראה כרטיס ריק אך במאפיינים היה מראה שחצי מהכרטיס אינו פנוי... הלכנו למישהו שהמליצו לנו ללכת אליו לבדיקה של הכרטיס, והוא התחיל לשחזר לנו את התמונות. בסוף התהליך ראו את התמונות בתיקיה אך לא יכולנו לפתוח אותם... חלק מהתמונות לא רואים בכלל ובחלק רואים רק חלקים מהתמונה. מישהו יודע מה עושים ואיך פותרים את העניין הזה? או איזה מקום שיכול לשחזר את התמונות ולנקות את הכרטיס? התמונות האלה ממש חשובות! אני ממש אודה למי שיצליח לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by oriki77,

שלום וברכה, קניתי DIsk On Key של SanDisk - Cruzer Fit 32Gb. המחשב זיהה אותו בהתחלה, וישר פרמטתי אותו לNTFS (כי אני צריך להעביר קבצים הגדולים מ4 גי'גה), דרך הפרמוט המובנה של וינדוס (מקש ימני - Format). לאחר הפרמוט המחשב עדיין מזהה את המכשיר, והוא עדיין מופיע כRemovable Disk, אבל הוא מראה שהנפח אחסון של המכשיר הוא 0 ביטס, והוא גם לא נותן להעביר לשם קבצים. ניסיתי לפרמט אותו שוב (דרך הפרמוט המובנה של וינדוס), אבל עכשיו הוא לא מאפשר לי לפרמט (הוא נותן לי ללחוץ על Format אבל שום חלון לא נפתח, ולא קורה כלום). האם עשיתי משהו לא בסדר, והאם ניתן לסדר את הבעיה? בתודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tzilber,

מישהו יודע מדוע הם הולכים ונעלמים? היבואן הפסיק להביא אותם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שתי היצרניות מתיימרות להקדים את סמסונג ואינטל ולהשיק ראשונות שבבי הבזק תלת מימדיים בנפח שיא, שיוכל להעניק לנו כונני SSD גדולים במחירים טובים יותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/טושיבה-וסאנדיסק-מציגות-שבבי-nand-תלת-מימד/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ha,

כרגע יש לי שני כונני אחד מחובר למחשב ומשמש למערכת ההפעלה והשני סתם זרוק בחוץ. מה כדאי לעשות איתו? חשבתי על RAID1 להגדלת ביצועים, הוא נתמך ע"י כרטיס בקר SATA שיש לי וכנראה גם ע"י לוח האם. האם ניתן ליצר RAID ללא התקנת הווינדוס מחדש? אם לא, האם ניתן לבצע שיכפול (Disk cloning) לדיסק אחר, להתקין את ה RAID ולהחזיר את מערכת ההפעלה? -האם ישנו מתאם בין דיסק 3.5 לסלוט של כוננן דיסקטים ישן? -האם ישנה בדיקה לאורך החיים הצפוי של הדיסק (כמו קריאת נתוני SMART)?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Theoldadam,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש HDD בנפח של 1TB, קראתי את ההמלצות והחלטתי לבדוק את דעתם של חברי הפורום. אני מעוניין בHDD שקט ואמין אני חשבתי יותר על Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS מאשר גירסת הבלאק אני חייב לציין שכל ההארדיסקים שלי עד היום הם WD. ראיתי שיש פה המלצה לסמסונג אבל בכל זאת אשמח לדעת מה היא דעתכם המחירים בין הגרין לסמסונג המומלץ לא מהותיים כלכך, בסביבות ה 420 בממוצע. תודה רבה לעזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לא יודע אם זה מתאים יותר לפורום תוכנה או לפורום זה . אז כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שתבדוק לי את ההרדיסק (MAXTOR 40GB ) ותגיד לי אם יש סקטורים פגומים או אין . תודה מראש .

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Holy,

חבר שלי קנה כזה בחול והוא הגיע עם בקר IDE ATA100 כתוב שם שוינדוס לא יודע לעבוד עם הרדיסקים גדולים מ-137GB לכן חובה לחבר את ההרדיסק לבקר שהגיע איתו ולא ללוח אם מה זה השטויות האלה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כרגע אני בודק את אחוז המדרגים שנותן לדיסק 1 מ-5 באתרים עם ביקורות משתמשים רבות כגון newegg ואמזון, אבל אשמח לשמוע על דרכים יעילות/מדוייקות יותר. ובאותה הזדמנות, האם יש דיסק SATA 2TB שמצטיין באמינות ובשקט? מהירות פחות קריטית לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני רוצה לקנות צורב חיצוני למחשב נייד(אין בו לא צורב לא כונן דיוידי). התקציב שלי 300. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ntc6,

אהלן, קניתי SSD סמסונג EVO 850 בגודל 250 ג'יגה, בפועל מה שעשיתי זה לנתק את הכונן הקשיח הרגיל שלי --> חיברתי את ה-SSD וביצעתי התקנה נקייה של ווינדוס 7, האם היו דברים שהייתי צריך לעשות\להגדיר עם ה-SSD לפני שביצעתי את ההתקנה? בחלק מהמדריכים שקראתי באנגלית רשומים כל מיני דברים לביצוע לפני ההתקנה של המערכת הפעלה אבל לא כ"כ הבנתי.. מה שכן, התכוונתי לשנות את הסאטה לAHCI אבל זה כבר היה מוגדר ככה לפני ביצוע ההתקנה של הווינדוס. האם יש משהו קריטי שהייתי צריך להגדיר לפני ההתקנה הנקייה? במידה וכן אתקין מחדש אם צריך.. במידה והכל בסדר, עכשיו כשהווינדוס מותקן יש עוד משהו לעשות חוץ מלהתקין את הדיסק של סמסונג שקיבלתי עם הכונן? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Ghettomusick,

שלום! ביום קניתי כונן DVD ובאתי לחבר אותו, עשיתי כל מה שצריך.. הוצאתי את הCD ROM הישן שלי ובמקומו שמתי את הDVD ROM החדש , הוצאתי את כל החיבורים שצריך לישן , הכנסתי את החדש ופתאום המחשב לא קורא את שתי הכוננים ( יש לי גם צורב רגיל וגם כונן DVD) .. הכנסתי את הישן שוב, אז הכל פעל. ועז עכשיו אני לא יודע מה לעשות ?!?! ישלי שאלה גם בקשר לחיבור אודיו, בכונן DVD הוא חובה? כי קיבלתי עם הכונן חיבור אודיו וגם אם אני שם אותו וגם אם לא הכונן DVD לא פועל... ובכונן הרגיל הישן - אם אני מחבר אותו או לא אז הוא עובד בכל מקרה וככה גם בצורב, הוא עובד שלי החיבור הזה.. אז תגידו לי בבקשה מה הבעיה תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by liron_e,

שלום, אני צריך המלצה איזה הארד דיסק לקחת. התקציב הוא עד 500 שקל ואני רוצה הארד דיסק עם 1 TB. הלוח שלי תומך בחיבור של SATA 3Gb/s. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by RayZ,

האם הדיסקים הקשיחים של סיגייט טובים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים