אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי צורב דוד דואל לייר של NEC והוא בא באריזה בלי תוכנות וזה בעיה קטנה בגלל שאם אני רוצה לצרוב סרטים לDVD בנרו אני צריך להשתמש בנרו וויז'ן כדי קודם להמיר את הסרט לפורמט מתאים אבל ין לי אותה.. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם קיימת תוכנה אחרת שתמיר וגם תצרוב סרטים לדיסקים של DVD 2. האם קיימת איזו גירסת נסיון של נרו ויז'ן שאפשר להוריד?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרט DVD שאני רוצה לגבות והעברתי אותו להארד דיסק עם SMART RIPPER (יש לי צורב DVD ואין לי עוד כונן DVD),איך אני צורב את כל קבצי ה-VOB (וגם קובץ IFO אחד)? יש לי נרו.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כחצי שנה קניתי את הכונן Transcend StoreJet 25H3 מ KSP. הוא פתאום הפסיק לעבוד והורדתי ממנו את הגומי (בולם זעזועים) כדי לראות אם יש עוד פרטים עליו בפנים, ראיתי שיש 2 מדבקות (אחריות או שאני טועה?) דהויות וקרועות. כאילו פתחו את הכונן לפניי. עקצו אותי? מה כדאי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי על הלוח אם חיבורים נוספים של בקר marvell האם עדיף לחבר את הכוננים אליהם או ישירות לחיבורים של הלוח אם ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלוח אם במחשב שלי אין חיבורי SATA, רק חיבורי IDE (מדובר במחשב ישן). מה הדרך הטובה ביותר לבצע המרה מ-IDE ל-SATA? אני מעוניין לחבר לו כונן קשיח עם חיבור SATA. חשוב לציין שעל הכונן הזה תשב מערכת ההפעלה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבר זמן מה להגדיל את כמות הזיכרון במחשב. תמיד הסתכלתי לכיוון קשיחים פנימיים. אבל משום מה , הזוי ככל שזה יישמע חיצוניים יותר זולים מפנימיים - למישהו יש מושג למה?!?!? קיצור, ראיתי עכשיו דיל לקשיח הנ"ל : http://www.seagate.com/em/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/expansion-hard-drive/ ב600 שקל עד הבית. שווה? הוא לא יהיה מחובר למחשב, אלא לראוטר וישותף בין 3 מחשבים ברשת הביתית. מבחינת מהירות- הוא סבבה? USB3 צריך להספיק לא? למרות שאני מעדיף כמובן קשיח עם יציאת רשת.. אבל זה לא במחיר הנ"ל. בכל מקרה נא שתפו דעותיכם...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים לא מזמן רכשתי צורב חדש מסוג LG. לצורך צריבה אני עושה שימוש בתוכנות המקובלות כגון DVD SHRINK , DVDFAB וכו.. בהתחלה משך הצריבה(כל התהליך כולל ניתוח הדיסק ע"י התוכנות) לקח כ- 45 דקות. לאחרונה זמן הצריבה התארך ללא הכר ועומד על כ- 120+ דקות . המחשב נקי מוירוסים ורוגלות.יש שפע מקום פנוי בכונן C. עשיתי ניקוי ודחיסה לכונן C ע"י הכלי שמובנה ב- XP ועדין אין שיפור במצב. ברצוני לציין, שברגע שהצורב משמש ככונן להפעלת משחקים שונים הוא עובד מצויין. בנוסף אין שום בעיה איתו בזמן צפייה בסרטים. הבעיה היחידה היא משך זמן הצריבה שהתארך מאוד. אודה לכם על המלצות לפתרון הבעיה. יואב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte ga-965p-ds3 XP SP3 קראתי את הלינק שבסטיקי, הורדתי את התוכנה HDD Capacity Restore Tool וזה לא עזר קראתי את השרשורים הקשורים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406430.msg3493185#msg3493185 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=412432.msg3541912#msg3541912 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388976.msg3342472#msg3342472 ולא מצאתי פתרון... אשמח לעזרה.. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד ואני מעוניין שהוא יעבוד מהר יותר אני מתלבט במעבר לכונן רגיל עם RPM יותר גבווה או כונן SSD כיום יש במחשב כונן בעל קיבולת של 250 GB 5400RPM האם כדאי לי להחליף HD האם אני ארגיש בשינוי? ואם כן האם כדאי לעבור לHD עם 10K RPM או לHD SSD80 GB תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מה אתם אומרים על הכונן http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231378&cm_re=skill_ssd-_-20-231-378-_-Product שווה להשקיע עליו 200$? כרגע המערכת הפעלה נמצאת על WD cavier black 1TB היום אני אבחין בשיפור בביצועים? מעבד:I7 965 זכרון 6GB לוח אם gigabyte x58a-ud3r תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה איזה הארד דיסק לקחת. התקציב הוא עד 500 שקל ואני רוצה הארד דיסק עם 1 TB. הלוח שלי תומך בחיבור של SATA 3Gb/s. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש שידרגתי את המחשב (P4 2400 MHZ,MSI GeForce 4 TI 4400 128mb, 256 mb ram samsung ) וכשלקחתי את המחשב מהחנות לאחר השדרוג שמעתי בחנות רעשים של "טק טיק" מההארד דיסק כאילו הוא מנסה לקרוא ולא מצליח. המוכר אמר לי שבקרוב מאוד ההארד דיסק "ימות" ומאז התחלתי לדאוג. חוץ מההארד דיסק הזה (WD 20 GB) יש לי הארד דיסק חדש לגמרי (WD 40 GB 7200). כשהגעתי הביתה וניסיתי את המחשב לא היה שום רעש אפילו לא קטנטן, אבל היתה בעיה של איטיות שהיתה לי בפנטיום שלוש במשחקים כגון BattleField 1942 שהמשחק במשך 10 דקות היה איטי רצח ובקושי יכולתי לכוון את הנשק למטרה ורק לאחר 10 דקות זה פעל נורמלי, ואני חושב שגם בכמה משחקים אחרים זה פעל קצת איטי. בגלל תופעות אלו רציתי לדעת איך ניתן להריץ בדיקה לראות ש…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה כל מיני דיסקים קשיחים שמוגדרים "לניידים" (למשל) - בדרך כלל עם מהירות של 5400. אני יכול להשתמש בכונן כזה גם במחשב נייח?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי היום בקייס של Rosewill שמאוד מומלץ פה בפורום ביחד עם הרדיסק של סמסונג, גם הוא חביב הקהל - 103SJ של 1TB. זכור לי בעבר ששאלתי פה ונאמר לי שבהעברת נתונים עם eSATA בכוננים של 2.5" המהירות האופיינית היא 60-70 מגה לשניה, ואילו עבור 3.5" ניתן להגיע ל 80-120. ובכן, בהעברת נתונים רגילה בין המחשב, בו מותקן כונן 7200RPM שכמובן מחובר ב SATA לסמסונג שמחובר לכניסת ה ESATA אני נמצא אי-שם באיזור ה -55מ"ב לשנייה. מה שמוזר זה שלמרות שהעתקה אחת תסתכם ב-55מ"ב לשנייה, אם אעתיק במקביל מהרדיסק אחר אליו (לדוגמה אחד שמחובר ב USB2) אוכל לקבל שם 25~מ"ב לשנייה מבלי לפגום ב-55 של ההעתקה הראשונה. אם אני באמת מצליח לקבל מקסימום של 80מ"ב, מדוע איאפשר גם בהעתקה אחת..? האם זה נתון אופטימלי שעלי לה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני עם נפח מינימלי של 500GB בסביבות ה-300 ש"ח (אם אפשר בפחות, יותר טוב). לא משנה לי הניידות, כך שכנראה מדובר על כונן בגודל 3.5. כמו כן, אם יש הבדל משמעותי במחיר אפשר בהחלט להמליץ על כונן פנימי + מארז. מה שכן חשוב לי, מן הסתם, זה אמינות לאורך זמן. קרה כמה פעמים שקראתי ביקורות "מקצועיות" חיוביות, אבל כשחיפשתי חו"ד של אנשים שהחזיקו בכונן הסתבר שיש לו נטיה להתקלקל אחרי זמן מה. אז אם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון אישי של שימוש לאורך זמן זה יהיה מצויין. תודה מראש, חבר'ה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי הפרשי מחירים של כוננים קשיחים פנימיים בנפח 1-2TB וראיתי הפרש של עשרות שקלים לפעמים בין טושיבה לשאר היצרנים, האם הם מומלצים לעומת המתחרים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם abit kn8 ultra-9 ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ל-SATA כדי להעתיק אותם לדיסקט. קיבלתי עם הלוח אם דיסקט שנקרא NVRAID האם זה הדרייברים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בשרת עם מערכת מסוג windows server 2008 החומרה עצמה סטנדרטית מחשב רגיל (לא שרת) השימוש בשרת הוא עבור מסדי נתונים קטנים של SQL , Oracle צריך דיסק בגודל 500 ג'יגה (עד 1 טרה) שיהיה מהיר ואמין ויעבוד 24/7. מה מומלץ? WD Black WD Red WD Purple WD Re SSD? למרות שהוא מאוד יקר....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה חברים ... בעקבות הליכתו לעולם של הרדיסק 40 ג'יגה של WD לפני מספר ימים וגילוי הידיעה שאין אחריות אז אני נאלץ לקנות הרדיסק חדש . הוחלט שהנפח החדש יהיה 120 ג'יגה . כמו כן חייב שיהיה 8 MB CASH . כמובן שגם 7200 RPM . אבל יש קושי לבחור באיזו חברה . אני מניח שההתלבטות היא בין WD לבין MAXTOR לבין SEGATE . השיקול צריך להיות גם אחריות - למי יש יותר . וגם מאוד חשוב ביצועים . ביצועים נטו . צריך את עזרתכם .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שכרגע הSamsung 850 EVO הוא הדגם המומלץ והאופטימלי לרכישה, התקציב מאפשר את ה250GB, השאלה אם יש אחד אחר, שהוא קצת פחות מהיר ביחס לסאמסונג אבל עדיין באותו טווח מחיר ושהוא 500GB?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בלילה עשיתי קצת שטויות איכשהו בזמן שהתעסקתי בדיסק אחד, דיסק קשיח שני נמחק הדיסק היה מורכב מPARTITION אחד של NTFS מלא בקבצים הדיסק מופיע כרגע כGPT ורובו המוחלט של השטח UNALLOCATED צריך המלצה לתוכנה שתדע לשחזר את הכונן תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי SSD סמסונג EVO 850 בגודל 250 ג'יגה, בפועל מה שעשיתי זה לנתק את הכונן הקשיח הרגיל שלי --> חיברתי את ה-SSD וביצעתי התקנה נקייה של ווינדוס 7, האם היו דברים שהייתי צריך לעשות\להגדיר עם ה-SSD לפני שביצעתי את ההתקנה? בחלק מהמדריכים שקראתי באנגלית רשומים כל מיני דברים לביצוע לפני ההתקנה של המערכת הפעלה אבל לא כ"כ הבנתי.. מה שכן, התכוונתי לשנות את הסאטה לAHCI אבל זה כבר היה מוגדר ככה לפני ביצוע ההתקנה של הווינדוס. האם יש משהו קריטי שהייתי צריך להגדיר לפני ההתקנה הנקייה? במידה וכן אתקין מחדש אם צריך.. במידה והכל בסדר, עכשיו כשהווינדוס מותקן יש עוד משהו לעשות חוץ מלהתקין את הדיסק של סמסונג שקיבלתי עם הכונן? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמאז שחיברתי את ה SSD רוב הפעולות שלי זה מה ssd ואין שום בעיה אם זאת אם לדוגמא אני פותח איזה תוכנה שמותקנת על ה ssd אבל התוכנה צריכה באופן עקיף לפתוח קובץ שיושב על ה HDD הישן אז נהיי דילי רציני של כמה שניות עד שההכונן הישן "מתניע" ,"וההתנעה מלווה ברעש בסגנון של רעש כשמדליקים מחשב ..., הרעש הזה פחות מפריע כי הוא נעלם בסיום "ההתעוררות/התנעה" של הכונן מה שמפריע זה כמובן הדיליי /ההאטה , הכונן הישן שלי זה sansung HD 103SJ יש דרך למנוע את המצב השינה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מעביר משהו מן ההארד דיסק אל לוח אם אז זה פועל במהירות של 100 מגה הרץ או 133 מגה הרץ במקרה של Ata 133 האם יש דרך בעזרת טכנלוגיה אחרת שהיא לא ata133 להעביר במהירות יותר גבוהה כמו 533 מגה הרץ או פחות אם כן נמקו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עכב תקלה בדיקה בדיסק 500G שלהם - החלפתי ל1T תמורת הפרש כספי של 150 ש"ח. הדיסק הוא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739191 מפרט: MK1059GSM וסקירה כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/2.5-inch-12.5-mm-9.5-mm,2623.html (ראו עמ 3 בכתבה) מבחינתי - ממשק הSATA הוא חשוב , גם כדי לאפשר ביצועים טובים ובעתיד אולי שימוש גם כBOOT דיסק. מה דעתכם עליו כללית ? האם היותו טיפה "שמן" יותר משמעותי ? יש לו נורית שמהבהבת בעת מעבר נתונים. כעת, ה"תקלה" שאני רואה בו כעת - שהיא אינה מהבהבת בחיבור SATA אלא רק בעת חיבור בUSB. שווה להחליף בגלל זה ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-