אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ממה שראיתי עדיף NTFS. ומה לגבי מחיצה ראשי או לוגי? 2. אני מעלה לפעמים את המחשב תחת XP כשהכונן עם WIN7 נמצא גם כן במחשב (בד"כ כדי להעביר ולגבות קבצים ביניהם). משום מה אני רואה מחיצה שמ"ה לא מותקן בה כתוב עליה "שמור ע"י מערכת". כמו כן אני לא יכול לגשת אליה. יש לכם מושג למה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר יומיים שאני מנסה ללא הצלחה להעתיק דיסק שהו bootable ל usb-key בכדי שהמחשב יעלה דרכו. ניסיתי כמעת ה כ ו ל , איך לעזאזל עושים את זה. יש לי sandisk 2gb ודיסק של Hiren`s. עשיתי קובץ ISO לדיסק אך אין באפשרותי "לצרוב" את הקובץ לusb-key בגלל שתוכנות כגון nero מאפשרות לצרוב קבצי מראה רק לדיסקים, ותוכנות כגון ghost לא יודעות לעבוד עם קבצי ISO. האים ישנה דרך לשכפל דיסק CD ל USB-KEY או לחלופין להמיר קבצי ISO ל GHO ? בבקשה תעזרו לי לפני שאני אם שינה דרך לעשות זאת דרך מערכת linux אין שום בעיה יש לי שתי מערכות linux suse 10 debian 4
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני נמצא בשבוע הקרוב בארה"ב ואני מעוניין להזמין כונן SSD. אני צריך כונן בנפח 120GB אשמח לקבל המלצות לחברה\דגם ואפילו קישור לאמזון. תודה, רן.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, 1. האם זה אפשרי שבזיכרון ram, יהיה אחסון? 2. ראיתי פעם כתבה על כונן שעשוי ממלא כרטיסי sd. זה יצא לפועל? או שזה היה סתם ניסוי? ובכלל, (אנלא זוכר), זה רעיון טוב? 3. האם ssd מבוסס בעצם על הרעיון הזה? כי הרי יש על הלוח כמה ג'וקים, שכל אחד הוא הרי אחסון, לא? 4. אם זה ככה, אז למה זה כמה ג'וקים של אחסון, ולא אחד גדול? .. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שתי היצרניות מתיימרות להקדים את סמסונג ואינטל ולהשיק ראשונות שבבי הבזק תלת מימדיים בנפח שיא, שיוכל להעניק לנו כונני SSD גדולים במחירים טובים יותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/טושיבה-וסאנדיסק-מציגות-שבבי-nand-תלת-מימד/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO. וכמובן DOK שאפשר לעשות ממנו בוט איכשהוא. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וגם שאני מנסה להעתיק את הקובץ או התיקיה לשולחן עבודה היא לא נפתחת יותר. ניסיתי לפרמט, באופן רגיל וגם עם תוכנת מיוחדות ושום דבר לא מצליח
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כחצי שנה קניתי את הכונן Transcend StoreJet 25H3 מ KSP. הוא פתאום הפסיק לעבוד והורדתי ממנו את הגומי (בולם זעזועים) כדי לראות אם יש עוד פרטים עליו בפנים, ראיתי שיש 2 מדבקות (אחריות או שאני טועה?) דהויות וקרועות. כאילו פתחו את הכונן לפניי. עקצו אותי? מה כדאי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי כרגע 500AAKS עם מחיצה בודדת© ועליה שמור הכל, ווינדוס, תוכנות, משחקים, סרטים, סדרות, מוזיקה וכו'.... האם זו הייתה טעות? בכל מקרה, נשאר לי כ70GB ואני מתכנן להוסיף עוד 500AAKS(או 640, תלוי אם אני יעשה מערך רייד או לא) איך לסדר את הכוננים = מחיצות, מערכי רייד וכו'? במידה ואני יקנה עוד 500GB - ? במידה ואני יקנה 640GB ולא 500GB כמו שיש לי כרגע ואז אי אפשר מערך רייד - ? במידה ואני יקנה 2 דיסקים של 500GB - ? מקווה שהבנתם אותי, תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי סמסונג הוציאה כונני SSD חדשים הנקראים 970. כרגע הכי מהירים לסוגם. לאלו שדורשים את הטוב ביותר .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון פלאש(דיסק און קיי) עם מהירויות קריאה וכתיבה גבוהות כדי להתקין עליו לינוקס.. הזיכרון יכול להיות בין 4GB ל- 2GB.. בגדר המחיר ההגיוני, עד 300 ש"ח.. אם אין במחיר כזה אני כבר אקנה HDD חיצוני..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 ₪515 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3350 מה דעתכם עליו? הוא טוב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 160 גיגה. תקין ב 100% חיבור SATA אם זה רלוונטי. עכשיו הוא מחולק ל 2 מחיצות מחיצה ראשית C 35 גיגה מחיצה שנייה D כול השאר מלפני שלוש שנים עשיתי התקנה בעסק למחשב וכאשר סיימתי ההתקנה על שלל התוכנות של העסק וכו עשיתי גואוסט לכונן C שיושב על כונן D השבוע הייתי צריך לשחזר את כונן C על ידי הגואוסט שישב בכונן D מליפני שלוש שנים (כי לא רציתי להתקין מחדש הכול ולקרוא לכול בעלי התוכנות מחדש שיבואו להתקין) אז ליפני שעשיתי את השחזור עשיתי גואוסט לכונן C כדי לישמור על החומר במידה ויהיה איזה קובץ ששכחתי לשמור. עשיתי גיבוי כפול של כונן C (פעמיים עשיתי לו גואוסט על 2 הרדיסקים שונים) כדי להיות סגור שבמידת הצורך יהיה לי החומר ולא יהיו בעיות! בגלל שעשיתי לו גיבוי (GHOST) פעמיים…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עובד עם Raid 0 לביצועים כבר כמה שנים טובות אבל הנפילות הן מאד תכופות, חושב לעבור לSSD כונן יחיד למערכת הפעלה ומשחקים, האם הביצועים ישתפרו? מה לגבי יציבות/אורך חיים ? אשמח להמלצה על כונן SSD עד 800 שח. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בחו"ל צורב DVD של SONY אשר הומלץ לי על ידי רבים מחבריי האמריקאים ואכן במחיר זול למדיי (330$) קיבלתי צורב, חדש יפה שחור ומהיר ! אבל.... כשהגעתי לרגע בו עליי לקנות מדיות ריקות לצריבה קיימים מספר סוגים שאיני מצליח לעמוד על ההבדלים ביניהם: ישנו תקן שנקרא DVD-R ובהתאמה אליו ישנו תקן שנקרא DVD-RW אך ישנו גם תקן שנקרא DVD+R ובהתאמה DVD+RW, האם יש הבדל שמישהו יודע עליו בין ה -R ל +R ? האם הצורב שלי שמתיימר לצרוב DVD במהירות x4 דורש מדיה מתאימה שתומכת במהירות זו כמו בכל צורב CDs רגיל ? איזה דיסקים (מישהו עם נסיון בבקשה...הדברים האלה יקרים) הכי טובים לצריבה.?. סוני טוענים שהצורב הוא הגירסה שלהם לצורב ה A05 של פיוניר - אם זה עוזר למישהו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA 44X24X44 F1E, אני יודע איפה מגדירים את הPOI והDMA, אבל זה לא מופיע לי בדריוורים של הצורב כך שאין לי אפשרות לבחור בין השניים. (התקנתי את הדיסק של הנרו...) איפה אני מוצא דריוור? לעזרתכם כמה תמונות שלא תתבלבלו... בקיצור האיכס פי מזהה את הצורב ככונן רגיל אבל כשאני צורב בנרו זה צורב בלי בעיות (וגם מצייר בלי בעיות ) אבל אני מאמין שאם אני אתקין את הדריוורים וההגדרות זה יתן יותר ביצועים... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום רציתי להגדיל את כונן C (כונן ווירטואלי), השתמשתי ב GPARTED ההזזה של הכונן השני נכשלה כעבור כרבע שעה עם הערה (...) error while reading block at sector הרצתי פקודת chkdsk e:/r/f ונמצאו 448kb bad sectors. חשבתי שהפקודה גם מתקנת אותם, והרצתי שוב GPARTED אבל הפעם ההזזה כלל לא החלה, אלא ישר קיבלתי הערה על כך שיש bad sectors רבים וכדאי לגבות קודם, ואז להריץ chkdsc פעמים (כך כתוב) ולעשות reboot, ואחרי זה להוסיף ל ntfsresize את האופציה --bad-sectors. עשיתי שוב chkdsk וניסיתי שוב GPARTED אבל קיבלתי שוב את אותה ההודעה. ניסתי לעשות את מה שהם אמרו, כלומר להשתמש ב ntfsresize אבל הנסיונות לא עלו יפה (או במילים אחרות אני לא יודע איך להשתמש בפקודה הזאת כדי להזיז את E ימינה). כר…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות דיסקים DL של TEAC או VERBATIM בגלל שוורבטים עולים 140 שקל ל10 יחידות והטאק עולים 80 שקל וזה יכול לחסוך הרבה כסף. אני יכול לקנות במחיר של שתי חבילות וורבטים אני יכול לקנות 3 חבילות של טאק ולהישאר עם עוד 40 שקל או לקנות 40 דיסקים של טאק במחיר של 2 ורבטים + 40 שקל. אז השאלה שלי בעיקרון האם התוספת מחיר באמת שווה את הכסף? או שהטאק יספיקו לי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שחיבור mSATA משמש לחיבור SSD בתור זכרון מטמון של כונן קשיח, אבל האם יש הבדל במהירויות בין SATA 6Gb/s לבין mSATA?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט מה כדאי לקנות: דגם 330 120G מחיר 546 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2CT120A3K5 דגם 520 120G מחיר 700 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2CW120A3-OEM
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. אני עדיין חושב שסקרים מהסוג הזה רלוונטיים קומסי קומסה לצרכן הביתי, אבל זו דעתי. בכל מקרה, הנה הסקירה, שכל אחד ישפוט בעצמו .... https://www.zdnet.com/google-amp/article/ssd-reliability-in-the-enterprise/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, היה לי פה נושא קודם אבל מסתבר שזה חייב להגיע לנושא אחר והרבה יותר קריטי. אני לא יודע למה אבל הארדיסקים נשרפים לי פה אחד אחד וזה כבר מלחיץ. העניין הוא שאלו לא ההארדיסקים הקבועים שמחוברים פה שאלה לא נשרפו בכלל. זה תמיד כשאני מחבר הארדיסק אחר ישן יותר. זה כבר השני. בסך הכל בשביל להעביר לפה קבצים ישנים. בכל פעם שאני מחבר הארדיסק בצורה הזו יש הבזק של קצר והוא נשרף. (ועולה ממנו ריח חזק של שרוף) החשד העיקרי היה הספק, אבל לאור העובדה שהחנות (IQPC) אמרה לי שהספק עבר בדיקות מתח 24 שעות ושגם אנחנו בדקנו את המתח שלו עם מולטימטר, קשה לי להאמין. אולי איזה פאק שלי שאני לא עושה בסדר? חשבתי על אחד מהכבלים שהם היו מחוברים דרכם, אבל קשה לי להאמין שכבל מסוגל לשרוף ככה הארדיסק. העלתי גם …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741954 האם ההבדל היחד בין שניהם הוא הגודל? השימוש שלי יהיה למשחקים בPS3 אם זה באמת רק הגודל איך יש הפרש מחירים כזה גדול? ואם אפשר בבקשה עוד המלצות לכוננים חיצוניים של 1TB תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי WD2500KS ואני רוצה להקים מערך RAID רגיל לגיבוי מלא של הנתונים שעל הכונן הראשי. האם אני חייב להשתמש בכונן קשיח בדיוק מאותו הדגם (WD2500KS)? או שאני יכול גם לרכוש את הדגם החדש יותר WD2500AAKS והם יעבדו יחד ללא בעיה? מבדיקה קצרה באתר של ווסטרן דיגיטל הם ממקמים את שני הכוננים באותה רמה בדיוק מבחינת מפרט, לא יודע לגבי ביצועים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נישא של COMPAQ דגם EVO N610C מעבד פנטיום 4 1.8 ו256 RAM. משום מה המחשב כל הזמן שואל אותו (למטה בשורת המשימות) אם הוא רוצה להסיר בביטחה את הרכיב כלומר כונן הCD. ניסינו להסיר אותו וכמובן בהפעלה הראשונה של המחשב הוא זיהה אותו מחדש והתקין אותו אבל המצב לא השתנה המחשב עדיין שואל אם אנחנו רוצים להסיר אותו. הכונן רשום בDEVICE MANAGER כ-COMPAQ CD 224E ולא מופיע שום סימן של תקלה או משהו בסיגנון. איך פותרים את הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-