אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
עכב תקלה בדיקה בדיסק 500G שלהם - החלפתי ל1T תמורת הפרש כספי של 150 ש"ח. הדיסק הוא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739191 מפרט: MK1059GSM וסקירה כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/2.5-inch-12.5-mm-9.5-mm,2623.html (ראו עמ 3 בכתבה) מבחינתי - ממשק הSATA הוא חשוב , גם כדי לאפשר ביצועים טובים ובעתיד אולי שימוש גם כBOOT דיסק. מה דעתכם עליו כללית ? האם היותו טיפה "שמן" יותר משמעותי ? יש לו נורית שמהבהבת בעת מעבר נתונים. כעת, ה"תקלה" שאני רואה בו כעת - שהיא אינה מהבהבת בחיבור SATA אלא רק בעת חיבור בUSB. שווה להחליף בגלל זה ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תחנת עגינה להארד דיסקים . ראיתי את זאתי :http://www.ebay.com/itm/230770146762?_trksid=p5197.c0.m619 זה מספיק או שעדיף להביא משהו רציני יותר. תודה מראש hagayben.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא כזאת: לאחרונה גליתי שיש המון חומר על הארד דיסק 160 ג'יגה, הבעיה היא שהוא שיש לו רק כניסת IDE (כמו לצורב שלי) אז חיברתי את ה-IDE עליו, והוא עבד. (!) (מיותר לציין שגם הצורב עובד לבד על הכבל IDE?) הבעיה התחילה כשניסתי לחבר את שניהם במקביל - המחשב לא זיהה שום דבר. מישהו יודע איך פותרים את זה? כל פתרון יתקבל בברכה. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מתלבט בין 2 כונני NAS : Iomega EZ Media & Backup http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14284 [h=1]Western Digital My Book Live 2000GB http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=39133-002-01&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=115&aff=Zap〈=he#.Un9uavlT7EA [/h] יש לי נתב TPLINK 1043ND אינני רוצה לחבר כונן חיצוני ל-USB שלו אלא לנצל את מהירות הפורט בכדי להעביר קבצים ברשת במהירות ולבצע סטרימינג.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה הפוסט הראשון שלי בפורום מקווה להמשיך ללמוד ולשתף פה מידע. יש לי בעיה קיבלתי דיסק און קי של קינגסטון הוא ניקרא DT310 או data traveler 310 הוא בגודל של 256 GB. ידעתי מראש שתיהיה בעיה למערכות הפעלה להתמודד עם הגודל הזה אבל השאלה שלי אם יש איזו דרך מוכרת לפתור את הבעיה שלי. הבעיה היא כזאת, כשאני מכניס אותו בפעם הראשונה ל WIN XP הוא מפרמט אותו למערכת קבצים מסוג FAT עד כאן הכל בסדר אבל כשאני מכניס אותו ל WIN 7 הוא משנה לי את מערכת הקבצים (בלי לפרמט) ל EXFAT ואז הוא לא מזהה אותו יותר ב WIN XP. השאלה היא האם יש אפשרות לבטל את זה ש WIN 7 יהפוך אותו אוטומטית ל EXFAT? לא להציע לי להפוך אותו ל NTFS כי אז שום דבר אחר לא יקרא לי אותו. (באוטו, DVD וכו') תודה מראש! מתן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD ויש לי כמה שאלות. כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה כונן של 930GB, (למה לעזאזל הם אף פעם לא מדייקים?! איפה עוד 70GB?!) ועוד כונן של 442MB שלמעשה לחיצה עליו מפעילה לי תוכנה בשם smartware. החלון שנפתח מציע לי להתקין back up files או set up drive. מה זו התוכנה הזאת ולמה אני צריך אותה? דבר שני, לא כדאי לפצל את הכונן הענק הזה לכמה כוננים? מטעמי בטיחות? שאם ידפק כונן אז לא הכול ידפק..... אפשר לעשות את זה עם computer management של הווינדוס, לאחר שכבר מלאתי 5% מהכונן? (כלומר- לפצל את הכונן כשיש בתוכו דברים)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הכונן הפנימי שלי בלפטופ מתקתק לקראת קריסה ואני מעוניין להשתדרג ולהזמין לי כונן ssd חדש. אני מתלבט בין 250 או 500 גיגה - ה250 נשמע לי קצת גבולי, מאיזה קיבולת הכונן מתחיל להיות איטי מהרגיל(זה יעזור לי בבחירה)? ראיתי כאן המלצות לסדרות הבאות ואשמח להסבר מה ההבדל ביניהן (הדיון הראשי לא כל כך מעודכן): Crucial BX100 Samsung 850 EVO לגבי סדרת Samsung 850 PRO - ההבדל בינה לבין הEVO הוא משמעותי (שווה את ההפרש)? לגבי הקנייה - אני לא לחוץ על הכונן כי הכונן הישן עדיין מתפקד, מכירים אתר משתלם יותר עם עדיפות לאחריות על הכונן? תודה רבה, דור
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בקר RAID "על-הלוח". בעתיד הקרוב אני לא הולך להשתמש בו, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בחיבורי IDE הנוספים שלו כדי לחבר התקנים בלי קשר לRAID. כלומר, נגיד יש לי שני דיסקים קשיחים, נגן DVD וצורב. האם אוכל לחבר כל התקן לחיבור משלו או שלא אוכל להשתמש בשני החריצים הנוספים בלי להשתמש בRAID, ואהיה חייב לחבר שני התקנים על כל חריץ IDE בלוח?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב חיצוני למחשב נייד(אין בו לא צורב לא כונן דיוידי). התקציב שלי 300. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסתי לחבר אותו לחיבור אחר והוא לא נדלק. יש לי שם הרבה חומר חשוב בשבילי האם ניתן להציל את מה שיש עליו ? יש לכם המלצה אולי למקום שעושה דברים כאלה ? וכמה דבר כזה עולה ? כמו כן חקרתי קצת את הנושא הבנתי שאם זה הPCB של ההרד דיסק אפשר לשים PCB חדש ורק להחליף בין הצ'יפים של הביוס כדי לתקן את ההרד דיסק האם זה באמת נכון ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי - מספר שאלות: - אחרי שקראתי את דיון המומלצים פה החלטתי לקנות את הצורב הנ"ל. כשאני צורב בעזרתו (משתמש ב-IMGburn), בהרבה מהמקרים הצריבה פשוט נעצרת באמצע - הפס של ה-Device Buffer יורד ל-0, המנורה שעל הכונן מפסיקה להבהב וקצב הצריבה יורד ל-0. נכון לעכשיו הבעיה מתרחשת עם כל סוג מדיה שניסיתי - DVD+R, DVD+R DL ו-CD-R. אחרי שהצריבה נעצרת הכונן לא נפתח עד שאני עושה ריסטרט למחשב, ולפעמים המחשב נתקע. לא קופצת שום הודעת שגיאה. התקלה לא מתרחשת כל הזמן, אבל היא מתרחשת באחוז גבוה מהפעמים ונמאס לי לשרוף דיסקים. כשאני מנסה לצרוב את אותו דבר פעם נוספת אם הצריבה נפסקת שוב היא בד"כ נפסקת באותו אחוז כמו הצריבה הזהה שנפסקה לפניה. לקחתי את הכונן לחנות והחליפו אותו אבל אותה בעיה מתרחשת גם עם…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ממנו 2 עותקים. עלייה לתורה בכותל של אחי הקטן. מה שנקרא PRICELESS. לא יודע מי מהמשפחה טיפל בדיסקים, אבל הם במצב נורא. המזדיין ששילמנו לו לצלם את הכל גם כן לא יצא בסדר- אחרי הורדת ההדפס המודבק של אחד הדיסקים, עליתי על היצרן- אני עוד התכוננתי להרים לו טלפון ולצעוק עליו למה שמצלם אירועים ישתמש רק בוורבטים במקום בTY, אבל התבדתי, הדיסק בכלל של HP. 2 דיסקים. כל אחד רמה שונה של דפיקות. איפה משחזרים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע עם זה בעייה או לא בגלל זה אני פונה אליכם ויכול להיות שגם אתם ראיתם ולא אמרתם. רכשתי 2 כוננים קשיחים של סוגיטה עכשיו יש מדבקה בחלק האחורי(שאני אומר אחורי אני לא מתכוון לחלק של החשמל) בקיצור עכשיו באחד יש מדבקה עם כמו קוד כזה כחול ואחת אדום. ועוד משהוא שהיה מוזר הברזל מלמעלה בכונן אחד הוא ממש שטוח ובכונן אחד הוא ממש שקוע כאילו הידקו אותו יותר מידי. עכשיו אני שואל לפני שזה מתקין האם משהוא נתקל בכונן כזה והוא עשה לו בעיות? כן ברור שזה אותו דגם st2000dm001
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741954 האם ההבדל היחד בין שניהם הוא הגודל? השימוש שלי יהיה למשחקים בPS3 אם זה באמת רק הגודל איך יש הפרש מחירים כזה גדול? ואם אפשר בבקשה עוד המלצות לכוננים חיצוניים של 1TB תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי השקה בהפתעה לפני כמה שבועות, סדרת ה-SSD החדשה של אינטל שמיועדת לרשת את כונני ה-600p זמינה לרכישה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אוקיי קניתי צורב חדש שאני מחבר אותו באמצעות חיבור SATA יש לי את הכבל SATA שקיבלתי אותו עם המחשב אבל אין לי את הכבל חיבור לחשמל ואין לי אותו מה אני עושה? יש אותו בתוך המחשב לא? סליחה על הטיפשות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שני דגמים שונים שיצאו יחד ומופיעים באתר עם נתונים זהים ומחירים זהים לפי מה שראיתי, רק מדבקת קירור שונה אולי. אז יש הבדל ואם כן מהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. מה ההבדל למעשה בין כונן 3.5 ל 2.5 מלבד המחיר וחיבור לחשמל?(חיצוני) אמינות?ביצועים? אודה לכם אם תפרטו לי כי אני ממש לא מבין את הקטע .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה, אבל אני פותח פה למקרה שיש פה כאלה שמבינים בזה אך לא גולשים בתוכנה. אז מתנצל אם זה עובר על חוקי הפורום. בעבר הייתה לי בעיה במחשב כשהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הדיסק של WD10FAEX :Western Digital לפי הנתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא שקט?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב כעקירון הכותרת אומרת הכל - צריך עזרה להעביר חומרים מהדיסק קשיח הישן לחדש ואני רוצה להעביר בצורה הכי בטוחה שיש תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מארז coolermaster sniper כיצד אני יכול לחבר ולעגן את הכונן בצורה ראויה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה קונן מבין שתי אלה עדיף מבחינת ביצועים ואמינות? ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המארז Antec MX-1 טלפנתי לכמה חניות בארץ ואין להם אותו במלאי וגם אין אפשרות להזמין מישהו מכיר חנות בארץ שיש אותו במלאי או חנות בחו"ל שמבצעת משלוחים לישראל שיש להם את המארז ? תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר אור, רכשתי לאחרונה שרת NAS מסוג Synology 218j. ישמש לגיבוי ממחשבים ניידים במשפחה, וכן לסטרימינג של מדיה בבית. מעוניין לקנות שני דיסקים של 4TB.. האם יש איזושהי עדיפות לאחד הדגמים שציינתי קודם? קיימים הבדלים קטנים במחיר לטובת הסיגייט. אשמח לשמוע המלצות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-