אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק עם 6 טרה של מדייה (רובם קבצים גדולים) ואני רוצה להעתיק את הכל לדיסק חדש ריק. אני מניח כי העתקה "רגילה" עם COPY של ווינדוס או אפליקצית TERACOPY יעתיקו כל קובץ בדיסק המקור ויכתבו אותו בצורה רציפה בדיסק היעד כך שלא תהיה פראגמנטצייה אבל איך אני יכול לבצע אופטימיזציה לאירגון הקבצים? הכוונה היא שקבצים בתיקייה אחת יועתקו אחד ליד השני. האם העתקת התיקייה הראשית מעתיקה את הקבצים לפי הסדר הלוגי שלהם? (הכוונה לסדר המופיע בהוראת DIR ללא פרמטרים)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
אני רוצה לדעת מה יהיה מהיר יותר RAID 0 של שני כוננים איטיים יותר (נגיד 850 EVO או כל כונן שכזה) נגד כונן מהיר יותר (תומך NVMe) כדוגמת 960 EVO בתרחישים הבאים: שני כוננים בחיבור SATA3 לעומת כונן M.2 יחיד. שני כוננים בחיבור SATA-express לעומת כונן M.2 יחיד. שני כונני M.2 (על PCI-e x4) לעומת כונן M.2 יחיד. הכוננים ישמשו לאיחסון תוכנות ומערכת הפעלה בעיקר ולא לאחסון מדיה (כלומר איבוד של מידע אינו נוראי אך עדיף שלא יקרה) תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הוספתי למחשב הנייד שלי של ASUS G750JW כונן SSD חדש Samsung 850 EVO 250GB לפני ה SSD היה לי כונן 1 של 750GB המחולק לשניים C ו D על כונן C אין כלום חוץ מאנטי וירוס, מערכת הפעלה וכמה תוכנות חשובות. ועל D כל הקבצים שלי התקנתי את הכונן SSD דרך התוכנה Samsung Magician ודרך Data Migration העברתי את הקבצים שעל C (הכונן הראשי שלי) הבעיה שאני לא יודע איך להגדיר את ה SSD שיהיה הכונן הראשי ואת C לאתחל ולהחזיר לכונן אחד ביחד עם D
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שני דגמים שונים שיצאו יחד ומופיעים באתר עם נתונים זהים ומחירים זהים לפי מה שראיתי, רק מדבקת קירור שונה אולי. אז יש הבדל ואם כן מהו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, היה לי פה נושא קודם אבל מסתבר שזה חייב להגיע לנושא אחר והרבה יותר קריטי. אני לא יודע למה אבל הארדיסקים נשרפים לי פה אחד אחד וזה כבר מלחיץ. העניין הוא שאלו לא ההארדיסקים הקבועים שמחוברים פה שאלה לא נשרפו בכלל. זה תמיד כשאני מחבר הארדיסק אחר ישן יותר. זה כבר השני. בסך הכל בשביל להעביר לפה קבצים ישנים. בכל פעם שאני מחבר הארדיסק בצורה הזו יש הבזק של קצר והוא נשרף. (ועולה ממנו ריח חזק של שרוף) החשד העיקרי היה הספק, אבל לאור העובדה שהחנות (IQPC) אמרה לי שהספק עבר בדיקות מתח 24 שעות ושגם אנחנו בדקנו את המתח שלו עם מולטימטר, קשה לי להאמין. אולי איזה פאק שלי שאני לא עושה בסדר? חשבתי על אחד מהכבלים שהם היו מחוברים דרכם, אבל קשה לי להאמין שכבל מסוגל לשרוף ככה הארדיסק. העלתי גם …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי EVO 120GB, ואני מתלבט אם למכור.. כעקרון אני חושב למכור אותו ואולי לקנות SSD זול יותר באותו נפח ובכך לצאת עם רווח כלשהו. מה דעתכם? ראיתי שיש אחלה SSDים ב-KSP.. וגם ככה בלוח שלי יש SATA 2. אני מתלבט בגלל שאמרו שיש לו בעיית חומרה, לא שזה כזה מפריע לי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי השקה בהפתעה לפני כמה שבועות, סדרת ה-SSD החדשה של אינטל שמיועדת לרשת את כונני ה-600p זמינה לרכישה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ממה שראיתי עדיף NTFS. ומה לגבי מחיצה ראשי או לוגי? 2. אני מעלה לפעמים את המחשב תחת XP כשהכונן עם WIN7 נמצא גם כן במחשב (בד"כ כדי להעביר ולגבות קבצים ביניהם). משום מה אני רואה מחיצה שמ"ה לא מותקן בה כתוב עליה "שמור ע"י מערכת". כמו כן אני לא יכול לגשת אליה. יש לכם מושג למה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נישא של COMPAQ דגם EVO N610C מעבד פנטיום 4 1.8 ו256 RAM. משום מה המחשב כל הזמן שואל אותו (למטה בשורת המשימות) אם הוא רוצה להסיר בביטחה את הרכיב כלומר כונן הCD. ניסינו להסיר אותו וכמובן בהפעלה הראשונה של המחשב הוא זיהה אותו מחדש והתקין אותו אבל המצב לא השתנה המחשב עדיין שואל אם אנחנו רוצים להסיר אותו. הכונן רשום בDEVICE MANAGER כ-COMPAQ CD 224E ולא מופיע שום סימן של תקלה או משהו בסיגנון. איך פותרים את הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ביום קניתי כונן DVD ובאתי לחבר אותו, עשיתי כל מה שצריך.. הוצאתי את הCD ROM הישן שלי ובמקומו שמתי את הDVD ROM החדש , הוצאתי את כל החיבורים שצריך לישן , הכנסתי את החדש ופתאום המחשב לא קורא את שתי הכוננים ( יש לי גם צורב רגיל וגם כונן DVD) .. הכנסתי את הישן שוב, אז הכל פעל. ועז עכשיו אני לא יודע מה לעשות ?!?! ישלי שאלה גם בקשר לחיבור אודיו, בכונן DVD הוא חובה? כי קיבלתי עם הכונן חיבור אודיו וגם אם אני שם אותו וגם אם לא הכונן DVD לא פועל... ובכונן הרגיל הישן - אם אני מחבר אותו או לא אז הוא עובד בכל מקרה וככה גם בצורב, הוא עובד שלי החיבור הזה.. אז תגידו לי בבקשה מה הבעיה תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככל הנראה, הבעיות של Seagate לא תמו עם סדרת 7200.11 לפחות, אני לא רואה סיבה אחרת לשחרר Barracuda 7200.12 Firmware Update Barracuda LP Firmware Update מאוד לא מקובל (היה) בתעשיית הדיסקים הקשיחים לשחרר עדכוני קושחה למשתמשי קצה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני שואל זאת בגלל שראיתי צורב שלהם 52X24X52 ב-350 שקל , שזה מחיר זול לכל הדעות (לפחות לפי דעתי) .
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נכנסתי לעולם הקניה והמכירה של איביי, והנה היום נתקלתי בפריט הזה: http://cgi.ebay.com/32GB-Micro-Mini-SD-SDHC-Memory-Card-32-GB-/280712100892?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item415bbebc1c פידבק חיובי לחלוטין...32 יחידות נמכרו..10 דולר למען השם! ראיתי כרטיסים דומים בסביבות ה10, 30 וגם 80 דולר ליחידה...כולם 32 ג'יגה כמובן. אז...מה המלכוד? אני משתמש איביי תמים שמועמד ליפול בפח או שזה אשכרה אמין? O:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גמר לי כבר המקום במחשב אני רוצה לעשות גיבוי אני עוד איזה חצי שנה -שנה קונה מחשב חדש עם איזה 500GB אז לא תיהיה בעיה אבל לבנתיים המחשב מפוצץ אני רוצה לגבות איזה 30 ג'גה איך עושים את זה בדיוק ?מה הדך הכי טובה בדרך כלל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתכנן לקנות כונן חדש למחשב, השימוש שלי בו יהיה אך ורק עבור הורדות בטורנט וגיבויים. מחפש משהו בנפח גבוהה. איזה כונן מומלץ לקנות? צריך שיהיה בסביבות ה-3 TB
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כזה דבר? אני מצאתי משהו חדש של IOMEGO משהו EGO PRO בנפחים של 320 או 500 אבל לא מצאתי אותו באתרי קניה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שמעוניין http://www.cdfreaks.com/news/11631
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וגם שאני מנסה להעתיק את הקובץ או התיקיה לשולחן עבודה היא לא נפתחת יותר. ניסיתי לפרמט, באופן רגיל וגם עם תוכנת מיוחדות ושום דבר לא מצליח
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לקנות דיסק קשיח חיצוני חדש בנפח 2TB עם USB 3.0 ושיהיה כמה שיותר קומפקטי ועם כתיבה מהירה. איזה הכי מומלץ/מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD ויש לי כמה שאלות. כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה כונן של 930GB, (למה לעזאזל הם אף פעם לא מדייקים?! איפה עוד 70GB?!) ועוד כונן של 442MB שלמעשה לחיצה עליו מפעילה לי תוכנה בשם smartware. החלון שנפתח מציע לי להתקין back up files או set up drive. מה זו התוכנה הזאת ולמה אני צריך אותה? דבר שני, לא כדאי לפצל את הכונן הענק הזה לכמה כוננים? מטעמי בטיחות? שאם ידפק כונן אז לא הכול ידפק..... אפשר לעשות את זה עם computer management של הווינדוס, לאחר שכבר מלאתי 5% מהכונן? (כלומר- לפצל את הכונן כשיש בתוכו דברים)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, 3 שאלות לגבי כוננים קשיחים. א) רכשתי כונן Intel SSD 520 series 180Gb, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת כדי להשתמש בו? להתקין תוכנות/דרייברים מיוחדים? אני הולך להתקין חלונות 7 64 ביט. ב) יש לי דיסק קשיח WD6400AAKS(של WD, 640 גיגה) שעושה בעיות. בהתחלה המחשב עבד איטי, אחר כך כבר לא עלה בכלל. ניסיתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש אך ההתקנה לא הצליחה לפרמט את המחיצה שעליה הייתה מותקנת המערכת הפעלה. אבל כן יש אפשרות לגשת לקבצים שהיו במחיצה אחרת דרך live cd ועושה רושם שהכל תקין שם. ניסיתי לעשות בדיקה ל bad sectors וויתרתי שזה לקח 12 שעות לסיים 15 אחוז(עד אז הוא מצא ותיקן 8 סקטורים פגומים). מה אני יכול לעשות עם הכונן הזה(לתקן אותו)? תכננתי להשתמש בו בתור אחסון לסרטים שירים(שיעבוד בי…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדי פעם הצריבה עובדת אבל זה לעיתים רחוקות. כשאני רוצה לצרוב אז או שהתוכנת צריבה מסתירה את המהירות שאני לא יוכל לשנות, יענו על צג המהירות יש מסך כהה או שלפעמים במהירות הוא כותב שאני יכול לצרוב במהירות 4 אבל כל מה שאני עושה הוא מוציא לי את הדיסק הריק ואומר להכניס דיסק ריק וניסיתי עם דיסקים ריקים אחרים אני חושב שאולי זה בגלל הSP2 של XP או שנדפק לי הצורב אם מישהו מכיר את הבעיה בקשה שינסה לעזור לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז אני כבר דיי הרבה זמן בוהה בכונני האחד טרה בייט ומצד אחד יש את הf3 המהוללים של סמסונג במחיר נחמד של 310 ש"ח ומצד שני יש את הST310005EXD101-RK של seagate שמגיע כבר בתוך מארז חיצוני במחיר של 305 ש"ח יש הבדל גדול בין הכוננים שעדיף לקנות את הסמסונג ולהשקיע עוד שקלים במארז חיצוני או שאפשר ללכת על הסיגייט בראש שקט?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-