אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על ה - Samsung 2000GB HD204UI ביחד עם מארז חיצוני, רק שאני לא סגור על מארזים חיצוניים. רוב הנפח יורכב מסרטים בגודל מינימלי של 8GB שמילאו לי כבר את רוב הטרה שיש לי כיום. אני מניח שכדי שיהיה eSata על מנת שאני אוכל להעביר את הסרטים מהר, גם כל פעם שאני מוריד סרט חדש ולא לחכות יותר מדי. בנוסף אני חייב חיבור USB כי אני אחבר את הכונן ישירות ל - LG LE5500 שלי, על מנת לצפות בסרטים ישירות מהכונן, ואלי בגלל זה כדי שהכונן יהיה 7200RPM ולא 5400RPM, או שזה לא יפריע? ניידות פחות חשובה לי, אני סה"כ מעתיק מהמחשב ואז לוקח את הכונן שני מטר הצידה ל - TV (למה לא לחבר ישירות ל - TV כי אני צריך מקום בכל מקרה, ובמארז שלי כבר יש 3 HD, אז לא בא לי לנסות לדחוף לשם עוד HD ואז לקנות כרטיס מסך ש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל לקבל את ההודעה המצורפת באופן שחוזר על עצמו מדי כמה דקות.. כמובן שמיד גיביתי דברים חשובים וביצעתי סריקות לבדיקת הכוננים אבל הן הראו שהכל תקין.. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741954 האם ההבדל היחד בין שניהם הוא הגודל? השימוש שלי יהיה למשחקים בPS3 אם זה באמת רק הגודל איך יש הפרש מחירים כזה גדול? ואם אפשר בבקשה עוד המלצות לכוננים חיצוניים של 1TB תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD ויש לי כמה שאלות. כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה כונן של 930GB, (למה לעזאזל הם אף פעם לא מדייקים?! איפה עוד 70GB?!) ועוד כונן של 442MB שלמעשה לחיצה עליו מפעילה לי תוכנה בשם smartware. החלון שנפתח מציע לי להתקין back up files או set up drive. מה זו התוכנה הזאת ולמה אני צריך אותה? דבר שני, לא כדאי לפצל את הכונן הענק הזה לכמה כוננים? מטעמי בטיחות? שאם ידפק כונן אז לא הכול ידפק..... אפשר לעשות את זה עם computer management של הווינדוס, לאחר שכבר מלאתי 5% מהכונן? (כלומר- לפצל את הכונן כשיש בתוכו דברים)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את ה WD GOLD 10TB מאיביי והוא ממש הרגיש איטי בעבודה רגילה במחשב (מדיה בעיקר כמו סרטים ומוזיקה). בבדיקת מהירות מול כוננים אחרים התגלה שה4K random שלו מאד מאד איטי. נראה לכם הגיוני הנתונים האלו למטה? הseller טוען שזה ביצועיו של כונן זה בגלל היותו כונן Datacenter. אשמח לכל טיפ :-). Sequential Read (Q= 32,T= 1) : 271.061 MB/s Sequential Write (Q= 32,T= 1) : 199.447 MB/s Random Read 4KiB (Q= 8,T= 8) : 2.622 MB/s [ 640.1 IOPS] Random Write 4KiB (Q= 8,T= 8) : 5.906 MB/s [ 1441.9 IOPS] Random Read 4KiB (Q= 32,T= 1) : 2.630 MB/s [ 642.1 IOPS] Random Write 4KiB (Q= 32,T= 1) : 6.039 MB/s [ 1474.4 IOPS] Random Read 4KiB (Q…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס SDHC 16GB של קינגסטון class4 שאני משתמש בו בתור כרטיס הרחבה לD2+ שלי ויש לו בעיה מוזרה... כל פעם שאני מעתיק אליו שירים או קבצים אחרי שאני מוציא את הכרטיס מהמחשב ומחבר אותו שוב התיקיות עם הקבצים שהעתקתי פשוט ריקות לפעמים הוא עושה לי בעיות בהעתקה קבצים מסוימים הוא כן קורא וחלק נעלמים אחרי שמנתקים את הנגן מהמחשב האם אפשר לשכוח ממנו ולקנות חדש? או שיש פיתרון לבעיה המתוארת? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, האם הדיסק הקשיח בנפח 1TB שמוצג כאן: http://www.buy2.co.il/o/685117dd-f184-48b1-aff1-1cc778ae1007 מתאים לראווטר שלי מדגם D-Link 6850 של בזק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס MICRO SD של PATRIOT. היה איזה שנה בתוך הSGS2 שלי הכל היה טוב, לפני חודש העברתי אותו למכשיר אחר. הכל עבד טוב, ואחרי כמה ימים הכרטיס הפסיק להגיב, וכשאני מחבר אותו למחשב הוא דורש FORMAT. יש מצב להציל אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם ראשית, אני מדברת על המערכת המתוארת במפרט המחשב שלי. כעת, כמו שניתן להבין מהכותרת אני תוהה אם יש בעיה עם הצורב שלי. תיאור המקרה: לפני כשלוש שנים בעקבות המלצותיכם פה בפורום ומדור "צורבים מומלצים" רכשתי (ראוי לציין שממש חיפשתי והתעקשתי) לרכוש את ה- Samsung SH-S203B DVD Burner שלי. בשנה האחרונה התגלו איתו מספר בעיות 1. עוד כאשר עבדתי עם XP וכאשר צרבתי עם הנרו (אקספרס)שהגיע איתו, 11. גיליתי שאם אני רוצה שהסיכוי לצריבה מוצלחת יהיה גדול רצוי מאוד לא להריץ כמעט דבר (שאינו קטנטן ) ברקע כלומר לא סרט (ואין הכוונה ל-MKV/HD אלא סתם DIVX) בוודאי לא לנסות לפחות קובץ בודד עם ה-7ZIP. לכל היותר לגלוש באינטרנט ורצוי לא בריבוי חלונות / טאבים. 12.חשוב לציין שמדובר על צריבה על DVD'S…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה, אבל אני פותח פה למקרה שיש פה כאלה שמבינים בזה אך לא גולשים בתוכנה. אז מתנצל אם זה עובר על חוקי הפורום. בעבר הייתה לי בעיה במחשב כשהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה על SSD שישמש רק עבור מערכת ההפעלה ואולי עבור משחק או שניים במחיר מינימלי וביצועים טובים עם חשיבות גבוהה בעיקר לאמינות. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. אני עדיין חושב שסקרים מהסוג הזה רלוונטיים קומסי קומסה לצרכן הביתי, אבל זו דעתי. בכל מקרה, הנה הסקירה, שכל אחד ישפוט בעצמו .... https://www.zdnet.com/google-amp/article/ssd-reliability-in-the-enterprise/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Warranty-SDSSDXPS-480G-G25/dp/B00KHRYRLY?psc=1&SubscriptionId=AKIAIEF7KZG4SSIJ7QQA&tag=toms_shopping_rev-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00KHRYRLY&ascsubtag=[site%7Cthaus[cat%7C[art%7C[pid%7CB00KHRYRLY[tid%7C14541867439503829[bbc%7CLEPRIX
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ביום קניתי כונן DVD ובאתי לחבר אותו, עשיתי כל מה שצריך.. הוצאתי את הCD ROM הישן שלי ובמקומו שמתי את הDVD ROM החדש , הוצאתי את כל החיבורים שצריך לישן , הכנסתי את החדש ופתאום המחשב לא קורא את שתי הכוננים ( יש לי גם צורב רגיל וגם כונן DVD) .. הכנסתי את הישן שוב, אז הכל פעל. ועז עכשיו אני לא יודע מה לעשות ?!?! ישלי שאלה גם בקשר לחיבור אודיו, בכונן DVD הוא חובה? כי קיבלתי עם הכונן חיבור אודיו וגם אם אני שם אותו וגם אם לא הכונן DVD לא פועל... ובכונן הרגיל הישן - אם אני מחבר אותו או לא אז הוא עובד בכל מקרה וככה גם בצורב, הוא עובד שלי החיבור הזה.. אז תגידו לי בבקשה מה הבעיה תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, 1. האם זה אפשרי שבזיכרון ram, יהיה אחסון? 2. ראיתי פעם כתבה על כונן שעשוי ממלא כרטיסי sd. זה יצא לפועל? או שזה היה סתם ניסוי? ובכלל, (אנלא זוכר), זה רעיון טוב? 3. האם ssd מבוסס בעצם על הרעיון הזה? כי הרי יש על הלוח כמה ג'וקים, שכל אחד הוא הרי אחסון, לא? 4. אם זה ככה, אז למה זה כמה ג'וקים של אחסון, ולא אחד גדול? .. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA 44X24X44 F1E, אני יודע איפה מגדירים את הPOI והDMA, אבל זה לא מופיע לי בדריוורים של הצורב כך שאין לי אפשרות לבחור בין השניים. (התקנתי את הדיסק של הנרו...) איפה אני מוצא דריוור? לעזרתכם כמה תמונות שלא תתבלבלו... בקיצור האיכס פי מזהה את הצורב ככונן רגיל אבל כשאני צורב בנרו זה צורב בלי בעיות (וגם מצייר בלי בעיות ) אבל אני מאמין שאם אני אתקין את הדריוורים וההגדרות זה יתן יותר ביצועים... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום רציתי להגדיל את כונן C (כונן ווירטואלי), השתמשתי ב GPARTED ההזזה של הכונן השני נכשלה כעבור כרבע שעה עם הערה (...) error while reading block at sector הרצתי פקודת chkdsk e:/r/f ונמצאו 448kb bad sectors. חשבתי שהפקודה גם מתקנת אותם, והרצתי שוב GPARTED אבל הפעם ההזזה כלל לא החלה, אלא ישר קיבלתי הערה על כך שיש bad sectors רבים וכדאי לגבות קודם, ואז להריץ chkdsc פעמים (כך כתוב) ולעשות reboot, ואחרי זה להוסיף ל ntfsresize את האופציה --bad-sectors. עשיתי שוב chkdsk וניסיתי שוב GPARTED אבל קיבלתי שוב את אותה ההודעה. ניסתי לעשות את מה שהם אמרו, כלומר להשתמש ב ntfsresize אבל הנסיונות לא עלו יפה (או במילים אחרות אני לא יודע איך להשתמש בפקודה הזאת כדי להזיז את E ימינה). כר…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כחצי שנה קניתי את הכונן Transcend StoreJet 25H3 מ KSP. הוא פתאום הפסיק לעבוד והורדתי ממנו את הגומי (בולם זעזועים) כדי לראות אם יש עוד פרטים עליו בפנים, ראיתי שיש 2 מדבקות (אחריות או שאני טועה?) דהויות וקרועות. כאילו פתחו את הכונן לפניי. עקצו אותי? מה כדאי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חבר'ה. אני שוקל לחבר כונן Zip לאיזה מחשב מבוסס Dos (שמחובר למכונת CNC ובלה בלה, בקיצור חסר מ"ה מתקדמת). לפחות זה מה שחשבנו לעשות עד שהסתכלתי עכשיו באתר של Iomega, ואני לא רואה תמיכה בדוס. אלה רק במערכות הפעלה של Windows, Mac, Linux.. אבל מצד שני בביוס ניתן להגדיר Zip בתור מכשיר boot.. נראה לי לפחות... :-\ בקיצור, מישהו יודע אם יהיה ניתן לקרוא קבצים מהכונן בסביבות Dos? ;D אני מניח שזה לא משנה אם זה כונן 100מ"ב, או 250מ"ב..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי WD2500KS ואני רוצה להקים מערך RAID רגיל לגיבוי מלא של הנתונים שעל הכונן הראשי. האם אני חייב להשתמש בכונן קשיח בדיוק מאותו הדגם (WD2500KS)? או שאני יכול גם לרכוש את הדגם החדש יותר WD2500AAKS והם יעבדו יחד ללא בעיה? מבדיקה קצרה באתר של ווסטרן דיגיטל הם ממקמים את שני הכוננים באותה רמה בדיוק מבחינת מפרט, לא יודע לגבי ביצועים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בקר RAID "על-הלוח". בעתיד הקרוב אני לא הולך להשתמש בו, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בחיבורי IDE הנוספים שלו כדי לחבר התקנים בלי קשר לRAID. כלומר, נגיד יש לי שני דיסקים קשיחים, נגן DVD וצורב. האם אוכל לחבר כל התקן לחיבור משלו או שלא אוכל להשתמש בשני החריצים הנוספים בלי להשתמש בRAID, ואהיה חייב לחבר שני התקנים על כל חריץ IDE בלוח?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממה שראיתי עדיף NTFS. ומה לגבי מחיצה ראשי או לוגי? 2. אני מעלה לפעמים את המחשב תחת XP כשהכונן עם WIN7 נמצא גם כן במחשב (בד"כ כדי להעביר ולגבות קבצים ביניהם). משום מה אני רואה מחיצה שמ"ה לא מותקן בה כתוב עליה "שמור ע"י מערכת". כמו כן אני לא יכול לגשת אליה. יש לכם מושג למה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני נמצא בשבוע הקרוב בארה"ב ואני מעוניין להזמין כונן SSD. אני צריך כונן בנפח 120GB אשמח לקבל המלצות לחברה\דגם ואפילו קישור לאמזון. תודה, רן.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מישהו מוכן בבקשה להסביר על שתי המדיות האלה? עד כמה הן יקרות כיום? כמה ניתן לאכסן עליהן? והאם בעתיד זה יחליף את הDVD הרגיל? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-