עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yarbo23,

בעיה אחריי צריבה סיימתי לצרוב דיסק DVD הכל טוב ויפה.... אבל אחריי הצריבה הוא לא מזהה את הדיסק... ליפני הצריבה יש לי תמונה כזאת מה זה אומר? ולמה הוא לא מזהה את הדיסק אחריי שסיימתי את הצריבה?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by paveln1234,

חברים יש לי בעיה ענקית!!!! המחשב תקע לי את הוינדוס בתוך לולאה של reboot ואז אחרי מספר נסיונות לא מוצלחים של לנסות לו שחזור אמרתי יאללה שיקפוץ אני מתקין חדש! ההתקנה של הוינדוס זרקה אותי איזה 6 -7 פעמים באמצע חילוץ הקבצים (ניסיתי ממספר דיסקים שצרבתי) ואז חשבתי שאולי הצריבה דפוקה או הגירסה שהורדתי אז השגתי דיסק מקורי של וינדוס.... הוא נתקע לי באמצע ההתקנה וזרק אותי לגמרי מהמחשב. בשלב הזה פתאום התחילה להופיע הודעה מוזרה smart failure predicted on hard disk 2: wdc wd2500bevs ובקשה שאני יגבה את ההרדיסק כי הוא הולך להידפק. לחצתי f1 להמשיך ואז אין מערכת הפעלה.... הורדתי לינוקס live cd ושם הוא מצא לי את הכוננים והכל היה בסדר.... אמרתי טוב אם הלינוקס מזהה אותו אז אולי בכל זאת יש ת…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by juggler,

אחותי קיבלה לא מזמן דיסק און קיי מבנק הפועלים ממיבצע של סטודנטים (לא יודע איזה חברה ואיזה דגם) שאני מחבר אותו למחשב אני מקבל הודעה שהדיסק לא מפורמט ואם אני רוצה לפרמט אותו. בסוף התהליך של הפירמוט הוא מודיע שהפירמוט נכשל ניסתי את זה בכמה במחשבים וזה לא הצליח יש משהו שאני יכול לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by w7_znay,

יש לי בעיה שכול פעם שאני מכניס דיסק שיש בו אוטופליי (לדוגמא דיסק מקורי של משחק) המחשב עושה ריסט ואז הוא אפילו לא מספיק להגיע ל-LOADING של הווינדוס יש עוד ריסט וככה זה נימשך כול עוד אני לא מוציא את הדיסק . וכשאני מכניס דיסק שאין בוא אוטופליי (לדגוגמא דיסק צרוב של מוזיקה ) הכול פועל חלק וגם כשאני מנסה ליצרוב משהו באמצע הצריבה יש ריסט . הכונן שלי הוא : HL-DT-ST-CD-RW GCE 8526B בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. Started by adizaidel,

שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח מדגם 6v160e0 של maxtor. לפעמים מופיע מסך כחול הטוען שיש לי בעיה ב ftdisk.sys. המחשב מאתחל את עצמו אבל לא נכנס ל win xp , במקום זה הוא רושם לי להכניס אמצאי אתחול כלשהוא, כאילו ששהרדיסק לא קיים או לא מאותחל, הבעיה נפתרת רק כאשר אני מכבר את המחשב ומדליק מחדש. האם ההארדיסק שלי פגום? תודה מראש לעונים...

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by ronensa,

אהלן, אתמול קיבלתי הארד דיסק חיצוני חדש western digital my passport ,חיברתי אותו למחשב עם ווינדוס XP, המחשב זיהה אותו אבל נכשל בהתקנת WD SES Device, תחת המחשב שלי אני רואה אותו ומצליח להיכנס לתיקיות שבתוכו, ניסיתי להתקין את הדרייבר מתוך התיקייה שבכונן, שוב ללא הצלחה. כאשר ניסיתי להתקין את התוכנה SmartWare שבאה עם הכונן ההתקנה פשוט קרסה אחרי כמה שניות. אותו דבר קרה במחשב אחר עם ווינדוס 7, הרצתי כלי בדיקה של WD שהראה שהכונן תקין. במעבדה של טק דטה לא ידעו לעזור לי... אולי פה מישהו יוכל לעזור. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Arnold,

שלום. לפני כמה זמן ה CD ROM שלי לא קורא כלום ! ומה שמוזר זה קורה אחרי שאני מכניס את הדיסקים שצרבתי של OFFICE DEPOT . כן אני יודע שזה חרא דיסקים אבל איו בררה . וה CD ROM לא קורא כלום . נראה לי שהו הלך לעולמו :-[ אבל זה ככה קרה לי לפני חן הלכו לי כבר 2 CD ROMS בגלל הדיסקים הצרובים (לא OFFICE DEPOT) . יכלו להיות שזה בגלל ה דיסקים ושה CD ROM מתאמץ יותר מידי . ומאתי שהו קרא את ה דיסקים הוא כאילו התאמץ לקרוא אותם . (פשוט אחרי הרבה זמן הוא נכנס ל דיסק . (כול זה קרא בעבר לפני שבוע). אתם יכולים להגיד לי מה זה . כי זה פשוט משגע אותי אין לי כול כך הרבה כסף כידי לקנות CD ROM אחרי חודש. אם אתם יודע מה זה אז תגידו מה אני צריך לעשות כידי שזה לא יקרא בעתיד. בבקשה תעזרו לי !

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by raiman1,

שלום לכולם! כמו שהבנתם יש לי בעיה קטנה... כשאני מנסה לפתוח את dok אני מקבל את ההודעה הבאה :the file or directory is corrupted and unreadable. איך אפשר לסדר את זה בלי שימחקו הקבצים שנמתאים על הdok? תודה מראש!

9. אז ככה יש לי דיסק און קי עם נגן אמ פי 3 512 מגה השחור הגנרי. היה לי בתוכו תיקיות עם קבצים בתוכם וגם קבצים בראשי, חיברתי את הנגן למחשב העברתי שיר לתיקיה מסוימת, ניתקתי מהמחשב ואז הוצאתי ידנית, פתחתי את הנגן נכנסתי לניגון של השירים ושלחצתי על אפשרות לפתוח קבצים הוא רשם no files מהסיבה שהתיקיות נעלמו ונשארו רק תמונות בתיקיה הראשית. עכשיו לא רואים את התיקיות וגם עבודה ב access וב Csharp נעלמה מהראשי, אך נשארו רק תמונות, עם זאת הוא מראה כאילו המקום בשימוש 480 מגה בשימוש למרות שהתמונות שוקלות רק 3 מגה. הקבצים לא מוסתרים, מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by alex15,

הדי וי די שלי פתאום הפסיק לעבוד לא צורב ולא קורא דיסקים DVD אם הם מלאים ואם הם ריקים ...וכאשר אני רוצה לצרוב לא מאפשר לי אומר לי שהדיסק מלא אבל הדיסק ריק ...קיתי דיסקים חדשים ואין אותה בעיה ....אבל הןא קורא CD אבל לא DVD ...אוליי הצורב שלי הלך לעולמו ? החברה היא LITE-ON ... תודה ..

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by SnakeBite,

שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. Started by cinemashai,

המחשב שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח למרות שמותקן בו ווינדואוס. אני מקבל הודעה של NO BOOT DEVICE ההארד דיסק הוא מסוג SATA ומשום מה מופיע כSCSI בביוס. מישהו יכול לעזור?זה דחוף!!! תודה!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  13. Started by golo,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD מהדגם הבא: http://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=107 נדפק לי המארז שלו, ואני רוצה לשחזר את המידע שיש על ה הארד דיסקים.הבעיה שאני לא יודע איזה RAID זה (אם בכלל). כשאני מחבר את אחד ה HD למחשב, המחשב מזהה את זה אך לא ניתן "לסייר" בדיסק. צירפתי תמונה שתעזור ( בתקווה שתראו אותה, לא ראיתי אפשרות להעלות תמונה ) אני משתמש ב WIN 7 32 במחשב נייח. אשמח לעזרה תודה מראש http://mail-attachment.googleusercon...vtI_8&sadssc=1

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by ajeanl,

העברתי את המחשב למקום אחר בבית וכשבאתי לחבר את הHD החיצוני WD Passport 1TB המחשב לא זיהה (האור בHD דלק), הדלקתי כיביתי את המחשב ואת ה HD, החלפתי כבלי USB, חיברתי ל USB שונים וכלום... אני חושב שאולי המחבר של ה USB ב board של קופסאת ה HD נדפק כי הוא זז בחיבור שלו ללוח הקטן, ניסיתי להלחים ועדיין כלום. בסופו של דבר פירקתי את ה HD וחיברתי ישירות למחשב (sata), המחשב זיהה אותו כ HD והעלה שאלה האם הוא MBR ועוד משהו שלא ממש הבנתי לחצתי על MBR בקיצור, עכשיו הוא מוצג כ HD לא מפורמט ואני לא יכול לראות את כל המידע שיש שם (בעיקר תמונות משפחתיות של שנים אחורה ואין לי גיבוי מהם כלל) מה אפשר לעשות?

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by BandiT,

קורא הכרטיסים לא עובד, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? קיבלתי איתו דיסק של דרייברים, אבל הדיסק פגום ולא הצלחתי לפתוח אותו, איך אני יכול לסדר שזה יעבוד לי ויצליח לקרוא כרטיסים.. תמונות מצורפות של המכשיר.. וזה הארור שאני מקבל כאשר מכניס memory card מסוג SD לתוך במכשיר ומנסה לפתוח את כונן H..

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by ZZR,

חיברתי 2 כונני Seagate 250GB ב RAID0, הגדרתי בביוס הכל טוב ויפה, הורדתי מאתר MSI את הדרייבר ל Floppy, התחלתי להתקין וינדוס ולאחר שהתקנתי את 2 הדרייברים הדרושים (RAID ו Mass storage) הנדרשים בלוח אם זה, אני מקבל את המסך הכחול האימתני (ממש אחרי שההתקנה מציינת למטה Starting windows. הלוח MSI P6NMG, מערכת ההפעלה WINXP SP2. אני תקוע וכותב ממחשב אחר,צריך את עזרתכם כי נואשתי...

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  17. Started by noam1979,

שלום לכל חברי הפורום ושבוע טוב. לאחרונה שידרגתי את המחשב בבית ללוח אם asrock z68 extreme 4 gen3 ומעבד i7 3770k. בנוסף רכשתי גם את ה ssd ocz agility 3 . הכל עבד יפה מאוד עשיתי עידכון Firmware ל SSD מהאטר של OCZ והכל עבד ממש טוב, אבל לאחר שהתקנתי קצת תוכנות ועידכונים של הוינדוס המערכת התחילה להיתקע לאיזה דקה ואז להשמיע קול נקישה כזה ואז חוזרת לעבוד,חשוב לציין שהדבר חוזר על עצמו כל פעם שיש עבודה מאומצת קצת עם פתיחת קבצים כמו חילוץ מ RAR וגם עם המחשב ניכנס למצב שינה הוא נידלק מהר אבל המערכת נישארת תקוע לאיזה דקה לפחות,בנוסף מערכת ההפעלה התחילה לעלות מאוד לאט כלומר אחרי הלוגו של החלונות שמגיעים ומיתחברים (וינדוס 7 64BIT) המערכת תקוע על הלוגו איזה 40 שניות ורק אחר כך ממשיכה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by R0tem1,

קורה לי הרבה שאני מנסה לגשת למידע על הדיסק ומיד כשאני מנסה לפתוח קובץ אני מקבל מסך כחול לשניה (לא מספיק לקרוא מה רשום) והמחשב עושה ריסטרט. מה זה יכול להיות? תודה.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  19. יש לי מחשב שבו נמצאים 3 דיסקים קשיחים 40 120 80 כולם 7200 8M B נסיון העתקת קבצים גדולים של סרטים 1 1.5 גיגה לוקח המון זמן העתקה בערך של מהירות 5 מגה לשניה כאשר אני מוציא דיסק אחד החוצה ומחברו במתאם USB במארז המתאים גם לדיסק וגם לצורב מהירות היעתקה היא פי 5 ויותר מגיעה לה 25 מגה לשניה אז מה קורה כאן החלפתי מיקום הדיסקים מאסטר סליב ראשוני מישני הכל נישאר אותו הדבר

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by קובידון,

יש לי disk on key של חברת transcend בנפח של 32GB ומסוג USB 3.0 כאשר אני מכניס אותו למחשב אני מקבל את ה - error המצורף ניסיתי לפרמט אותו וזה לא עזר. האם יש דרך נוספת להחיות אותו לפני שאני זורק לפח ? תודה

21. Started by henb19,

בשבועות האחרונים המחשב התחיל להתקע הרבה. קצב העברת הנתונים ניהיה איטי מאוד, צריבת דיסקים לוקחת שעות. אז החלטתי לפרמט (פורמט מלא) - לא עזר. בכל מקרה, הרצתי את הכלי Data Lifeguard Diagnostic for Windows של חברת Western Digital, ואלה היו התוצאות: Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD5000AAKS-65YGA0 Unit Serial Number: ****** Firmware Number: 12.01C02 Capacity: 500.11 GB SMART Status: PASS Test Result: FAIL Test Error Code: 08-Too many bad sectors detected. Test Time: 06:07:13, September 02, 2009 לאחר מכן הורדתי את הכלי HD Tune ואלה היו התוצאות: Benchmark: Error Scan במצב Quick Scan (אני מבצע סריקה רגילה עכשיו - עברו שעתיים והוא רק בשורה השלישית)…

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by POD,

שלום לכם, צרבתי דיסק עם שירים ב- CDA. הצריבה עברה בהצלחה (עפ"י NERO), אבל משום מה לא כל השירים מתנגנים על הצורב! כשבנגנים אחרים הדיסק נשמע במלואו. נזכרתי שהוא לא קרא לי גם איזשהוא דיסק DATA צרוב מצורב אחר. מישהו מכיר בעיה דומה בצורב הזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by tomchook,

שלום, יש לי במחשב שני כוננים של 500GB במצב של mirror אחרי כמה חודשים שמתי לב שבזמן הפעלת המחשב, לפני שהווינדוז עולה, מופיע לי באדום error occurred אבל עדיין המחשב ממשיך לעלות ופועל בלי בעיה. יש לי אפשרות של כמה שניות להכנס לתפריט של הRAID ע"י ctrl+I וזה מה שמופיע (ניסיתי לכתוב את זה מחדש כי אין לי אפשרות ללכוד מסך בדוס): האם יש לי אפשרות לבדוק מה הבעיה ולתקן אותה לפני שאני מפרמט את ההרדיסקים?... תודה רבה מראש! תום

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by frank053,

שלום לכולם. הבוקר הדיסק הקשיח שלי הפסיק פתאום לעבוד.. מדובר על דיסק של 1.5TB של Seagate. Firmware - CC1G, שעודכן ל- CC1F (אם אני זוכר נכון את האות האחרונה). ובכן, מה שקרה הבוקר, זה שפתאום קפצה הודעה של Windows 7 שאמרה שישנה בעיה בדיסק קשיח ושיש צורך לגבות את כל המידע באופן מיידי. אבל לצערי זה כבר היה מאוחר מדי. אין לי כרגע גישה לדיסק. המחשב לא מזהה אותו, לא רואים אותו לא ב-My Computer ולא ב-Manage. מה שכן - רואים אותו ב-BIOS. שכחתי לציין שמדובר בדיסק D, דיסק נוסף שנועד לשמור מידע. אין עליו מערכת הפעלה או תוכנות. לכן אני עדיין יכול להשתמש במחשב. האם יש משהו שאני יכול לעשות? או שפשוט ללכת ולהחליף? (הדיסק תחת אחריות). תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lharpaz,

היי, יש לי DOK די חדש (Patriot XPORTER XT), והיתה לי בעיה להעתיק אליו קובץ אתמול - ההעתקה התחילה ופשוט לא הסתיימה, היא נמשכה כמה דקות וכאילו נתקעה ממש לפני הסיום. האם יש תוכנה כלשהי לבדיקת תקינות של DOK ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים