אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שאלתי זו נובעת מהתעניינותי במארז הזה בו מותקנים הכוננים בצורה אנכית ולא בשכיבה כמקובל ואין ספק שהרעיון חכם מאד "ואיך לא חשבו על זה קודם" אך החשש מקנן בי בשל העובדה שאיני מבין כיצד עובד מנגנון הכתיבה של כונן מכני והאם במצב אנכי זה "לא המצב הטבעי שלו" (כלומר מונח על הפלטה)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש בדרך לקנות צורב חדש מה עדיף SATA או IDE, יתרונות חסרונות ? לפי ההגיון הפשוט שלי SATA אמור להיות יותר מהיר לא ? תודה רבה לכול המתייחסים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. התחדשתי היום בכונן sata חדש. מכיוון שיש רק שתי יציאות מהלוח אם, ניתקתי את הכונן האופטי לטובת הדיסק הקשיח. האם ניתן לפצל איכשהו את יציאת הSATA מהלוח אם כדי לחבר שוב את הכונן האופטי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לתוכנה חינמית לגיבוי אוטומטי של המחשב, כמו כן שיאפשר לי להגדיר תיקיות/דיסקים שאני מעוניין לגבות. ניסיתי לעבוד עם הכלי של מייקרוסופט שמובנה בווינדוס, אבל משום מה בסוף הגיבוי הוא כתב לי שהוא נכשל. אני אנסה שוב להשתמש בו. בכל מקרה רציתי לדעת האם למישהו יש המלצה על כלי חינמי אחר. תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קשה לי להחליט מה כדאי.... חשוב לי שיעבוד עם מדיות לא הכי אכותיות כי אני לא מתכוון להוציא הרבה כסף על דיסקים איכותיים. חשוב לי עבודה טובה בתור DVD RW ועוד שאלה מה ההבדל בין DVD+ ל DVD-? אני יודע שאלו שני סוגי צריבה אבל נגיד אני רוצה ליקנות דיסקים ריקים איזה עדיף לי לקנות?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני נוסע לדרום אמריקה לטיול הגדול אחרי צבא בכדי לגבות את התמונות והווידואים אני כניראה ארכוש לי מנוי לאיחסון ענן כלשהו (בין ה100 ל150 GB). עשיתי קצת מחקר וראיתי שבהרבה מהשירותים מהירות ההעלאה (קרי המהירות שבה השרת מוריד ממך) היא דיי איטית מה שייצור לי בעיה כאשר מעלים מסות של קבצים. האם יש לכם שירות ספציפי שאתם מכירים שייתן לי להעלות במהירויות סבירות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני עוקב פה ושם אחרי העניין עם SSD לעומת HD ועד לא מזמן הייתי בטוח שהקונצנזוס הוא פחות או יותר "עזוב, זה לא שווה את זה". אבל עכשיו ב - Black Friday ודומיו אני רואה שהמבצעים שהכי מלהיבים פה את החבר'ה בפורום הם מבצעים על SSDים. למה בעצם? מבחינת עלות לנפח הם עדיין יקרים בהרבה(בהרבה בהרבה) ומהפורום הזה ממש למדתי שההבדלי מהירות בד"כ זניחים. אז מה הקטע? אנא הסבירו לי כי אני פשוט לא מבין
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במפרט המחשב החדש שאני בונה, אנ רוצה להרכיב דיסק SSD EVO 860 שכבר קיים לי וחשבתי גם לקנות אחד של CORSAIR במודל M2 . האם זה בסדר לערבב 2 סוגים של SSD מיצרנים שונים? כלומר האם הביצועים לא יפגעו בהשוואה לכך שיהיו לי 2 SSD מאותו הסוג ומאותו היצרן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת Seagate מקדימה את המתחרות והופכת להיות הראשונה להשיק כוננים קשיחים מכאניים בנפח שיא של 14 טרה-בייט אשר מיועדים גם לצרכנים הפשוטים והצנועים - שמוכנים ומסוגלים להשקיע מאות דולרים כמובן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה להחליף את הכונן הקשיח לחדש,לעביר את המידע והווינדוס לכונן החדש השאלה שלי העם כונן חדש מגיע כבר מפורמט ? ואם לא אז אך אני מפרמט את הכונן החדש.אם איזה תכונה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שזה המקום לשאול, אני מתנצל אם לא. אני שוקל לקנות כונן SSD עבור המערכת שלי, השאלה היא אם זה אפשרי להעביר את כל מערכת ההפעלה (כולל כל ההתקנות) מכונן פיזי אחד לשני בלי בעיות (בלי לפרמט, שינויי REG וכו). אם כן אז איך מבצעים את זה על WIN 7? צריך להשתמש בתוכנה נפרדת? המפרט שלי מפורט בפרופיל כאשר כרגע המערכת הפעלה יושבת על partition נפרד של 100 G בכונן הפיזי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני של 500 גיגה התקציב עד 500 ש"ח איזו חברה מומלצת? איזה גודל עדיף-3.5 או 2.5? תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שבזאפ עדין לא הרימו את הכפפה אני פונה אליכם לייעוץ פניתי למעבדה בקשר לדיסק WD 1TB Element שנפל מגובה של 20-30 סמ ומאז חדל לעבוד (נורית הבקרה עובדת אך המחשב אינו מזהה אותו) הם מבקשים 4000 שח עבור השחזור מכיוון שזו הפעם הראשונה (ובתקווה האחרונה) שאני נזקק לשירות מסוג זה אשמח אם תוכלו להאיר את עייני לגבי המחיר שדורשים במעבדות השחזור כמו כן אם למישהו יש המלצה על מעבדה אמינה ובמחיר הוגן אשמח לשמוע המון תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הארד דיסק הראשי, DVD, צורב ועוד ארד דיסק שמדי פעם אני מחבר אותו. את מי לשים עם מי? כדי שתהיה העברת נתונים מקסימלית ללא התנגשויות? נגיד אני מחבר את הארד דיסק הראשי עם עוד משהו על הPRIMARY, זה משנה על איזה חיבור IDE אני יחבר אותו(העליון או התחתון)?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם GCE-8520B 2 מגה באפר... שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי Caviar Black של WD מודל FAEX לא הייתי מודע לנושא של advance format זו כנראה הסיבה שלא הצלחתי לעשות לו שיכפול עם אף תוכנה גם מסתבר שהדיסק לא נתמך על ידי תכונת AHCI של הביוס ונאלצתי לבטל. בסוף התעצבנתי ופירמטתי אותו באופן מלא ואחר כך התקנתי הכל מחדש. התוצאה הסופית די טובה הדיסק הרבה יותר מהיר מה Caviar Black 640 שגם מחובר למערכת. מומלץ אבל לא במחיר הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Seagate preps 5TB and 6TB Enterprise-Class Hard Disk Drives Seagate Technology, one of the world’s largest hard disk drives makers, plans to add high-capacity models into its Terascale hard drive family in the first half of 2014. The new models will expand storage capacity of enterprise-class capacity-oriented hard disk drives to 5TB and 6TB. It is likely that such HDDs will be based on new-generation platters.According to Seagate enterprise hard drives roadmap published by Myce web-site, the new enterprise-class Terascale HDDs with 5TB and 6TB capacities due in the first half of 2014 will belong to the same code-named Constellation ES.3 “Megalodon” family as the current …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה על הבורות.. מזה בדיוק כונן אופטי? זה סוג של סידירום או דיסק קשיח? אם אני צריך עכשיו סידי רום חדש למחשב חדש... מה שיש היום לקריאת דיסקים זה רק צורבי dvd? אני מחפש סידי רום חדש איכותי, שקט, למחשב חדש.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין ב DOK בנפח 2G, אהבתי את סדרת ה Micro Cruzer של SanDisK מכיוון שהוא קטן ודקיק. אני מתלבט בין : זיכרון נייד בנפח 2GB מסדרת SanDisk Cruzer Micro http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10800007&came=4108 לבין : זיכרון נייד חדשני Sandisk Cruzer Micro U3 2GB http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10777069&g_kind=0 4 שאלות קצרות בבקשה :-) 1. האם שניהם דקיקים וקטנים באותה מידה ? 2. מה נותן ה U3 ? 3. ראיתי של U3 יש את היכולת של להכניס ולהותיא את ראש ה USB, בפועל האם זה יתרון או חסרון ? (נראה כיתרון, יותר נוח ובטוח, אבל מצד שזה, זה אומר שיש בפנים חלקים נעים, וזה מקור ליותר תקלות, לא ?) 4. מהי המלצתכם ? תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצורב הנל ... W552E. מזדהה בווינדוס (Device Manager) אבל לא רוצה להזדהות בנירו . או בכל תוכנת צריבה אחרת איך אני גורם לו להזדהות כדי שאני יוכל לצרוב ? נ.ב. עדכנתי לו את ה FIRMWARE להכי חדש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודי שלא ניתו לעתיק אותו במלאו ... אני רק רוצה להעתיק את הקטעים שכן ניתן להוריד ..השאלה אם יש מצב להריד משהו מהדסקים הללו ? ואיך ? אני שיפרתי את המצב של הדיסקים עם שימוש ב משחת שיניים זה עזר ..אבל עדיין לא יכול להוריד את כל הסרט במלאו .. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כרגע samsung 840 evo 256 gb האם יש טעם בשדרוג ל850 EVO בנפח 500 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מערכת חדשה בה דיסק סיגייט 500 גיגה בייט עם 32 מגה BUFFER, כמו כן יש לי 2 דיסקים קשיחים נוספים , שאני מתלבט איזה מהם להוסיף למערכת: אחד מהם של WD 500GB עם 8 מגה BUFFER והשני של היטאצ'י 320GB עם 16 מגה BUFFER אני מעדיף לחבר את ה500 ,השאלה היא האם חיבור דיסק של 8 מגה באפר יחד עם דיסק 32 באפר יכול להאיט את המערכת? מערכת ההפעלה (XP) כבר מותקנת על הסיגייט 32 מגה באפר. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נהרס לי HD 80Gb והחלטתי לפתוח אותו ולהעביר את הפלטה שלו (יחידה אחת) לHD ישן שהיה לי 20Gb רק מה שקורה יש בישן 2 פלטות...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-