אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום ! קיבלתי הרדיסק חדש בתוקף האחריות אחרי שהקודם קרס אני רוצה להוסיף אותו בחזרה כ-SLAVE ב- ווינדוס XP פרופשונל. עשיתי את שני החיבורים והמחשב לא מראה על שום כונן חדש או משהו כזה. ההרדיסק מסוג WD 80GB 7200 rpm Serial ATA. אני מרגיש שפיספסתי משהו אז אם אפשר ממישהו מיקצועי פה את סדר הפעולות בצורה מסודרת כולל כיצד מחלקים את ההרדיסק לשניים מסוג NTFS אני מאוד אודה לו. המפרט מחשב אם זה עוזר: מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח WD 80GB 7200 rpm Serial ATA כרטיס מסך radeon ATI 9200se 128mb תודה מראש אלי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח של WD BLUE 2TB ויש לי לוח אם של גיגהבייט חיברתי את הSATA והחשמל כמו שצריך (ניסיתי גם לקחת מהמכונן הקיים ולא קרא) ביוס גרסא F1 כונן SSD של KINGSTON ועוד כונן של SAMSUNG כבר מותקנים ועובדים תקין תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונן ה-SSD החדש של OCZ יהיה הראשון להתבסס על בקר עצמי של חברת האם טושיבה, ומבטיח ביצועים תחרותיים עד מאוד לצרכן הביתי לכתבה: http://hwzone.co.il/trion-100-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עידכנתי לצורב, והוא עכשיו לא קורא דיסקים... אני יכול להחזיר לחברה לתיקון (יש אחריות), או שהאחריות לא מכסה FirmWare? אפשר לשחזר, או שאני יחסוך לצורב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה, אז כמו שנאמר בכותרת, האם שווה להקים מערך RAID? כרגע אני לפני קניית שני הארדיסקים של 1TB לשם היוצרות RAID (כנראה RAID0) אשמח לבעד, נגד, והמלצות לדגמים מסוימים. הדגש הוא ביצועים אך לא על חשבון שקט וצריכת חשמל (סדרת Blue וכד') - הם ישמשו לאיחסון ושרתי VMWARE
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדיסק הקשיח שלי קרס ואשמח לסיוע בשחזורו. הכונן מסוג Seagate Desktop HDD 2GB. כאשר אני מנסה לחבר את הכונן ישירות ללוח האם או בחיבור חיצוני (דרך מתאם USB) - הכונן נדלק, מבצע מספר סיבובים, מערכת ההפעלה מזהה דיסק לא מפורמט אבל עם נפח שונה של ~3GB... איך לדעתכם אפשר להתקדם מכאן? תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ייעוד: דיסק גיבוי על בסיס שבועי. חשוב שזאת תהיה חברה אמינה, קצב העברת נתונים סבירה. יום אחד יכול להיות שאני ארצה להוציא את הדיסק מהאריזה ולהכניס אותו למחשב ולהשתמש בו כדיסק פנימי. לא מעוניין ביותר או פחות מ 500GB. רק 500GB. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את הכונן בלפטופ שלי (תומך בהחלפת כונן) לכונן SSD. אשמח לעזרה עם כמה שאלות: 1) המחשב שברשותי נקנה מIvory, עם וינדוס מובנה. יש כפתור בצד שאם לוחצים עליו ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את וינדוס. האם לאחר התקנת הכונן החדש (והעברת כל המידע מהכונן הישן) הפונקציונליות תשמר? האם זה אפשרי להעביר את כל המידע כולל הוינדוס בשלמותו בין הכוננים? 2) כרגע ההתלבטות היא בין שלושת הדגמים הבאים, של 500GB: 1. Crucial MX500. 2. Samsung 860 EVO MZ-76E500B 3. Samsung 860 EVO MZ-76E500BW אני לא מחפש את שיא הביצועים, רק את השיפור הניכר במעבר מ HDD ל-SSD, ואמינות לאורך זמן (גם כמובן אחריות אמינה). למיטב הבנתי (מהמלצות שקיבלתי), כדאי לי ל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברשותי מערכת חדשה בה דיסק סיגייט 500 גיגה בייט עם 32 מגה BUFFER, כמו כן יש לי 2 דיסקים קשיחים נוספים , שאני מתלבט איזה מהם להוסיף למערכת: אחד מהם של WD 500GB עם 8 מגה BUFFER והשני של היטאצ'י 320GB עם 16 מגה BUFFER אני מעדיף לחבר את ה500 ,השאלה היא האם חיבור דיסק של 8 מגה באפר יחד עם דיסק 32 באפר יכול להאיט את המערכת? מערכת ההפעלה (XP) כבר מותקנת על הסיגייט 32 מגה באפר. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הבדל במהירות בין דיסק קשיח sata II לדיסק קשיח sata III ?? ואם אין הבדל אז למה זה כן טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה חברים ... בעקבות הליכתו לעולם של הרדיסק 40 ג'יגה של WD לפני מספר ימים וגילוי הידיעה שאין אחריות אז אני נאלץ לקנות הרדיסק חדש . הוחלט שהנפח החדש יהיה 120 ג'יגה . כמו כן חייב שיהיה 8 MB CASH . כמובן שגם 7200 RPM . אבל יש קושי לבחור באיזו חברה . אני מניח שההתלבטות היא בין WD לבין MAXTOR לבין SEGATE . השיקול צריך להיות גם אחריות - למי יש יותר . וגם מאוד חשוב ביצועים . ביצועים נטו . צריך את עזרתכם .
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD 500GB איכותי ולא במחיר מופקע, חשבתי להזמין מאמזון בלינק הזה - https://www.amazon.com/Crucial-MX300-525GB-Internal-Solid/dp/B01IAGSD68/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1493234720&sr=1-2&keywords=ssd+500gb&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 יוצא באזור ה680 שקל + מיסים ומשלוח, מה דעתכם ? מומלץ ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי WD 320 G והוא כבר ישן ורועש יחסית מחפש משהו שישמש ככונן ראשי שיהיה שקט יחסית וביצועים טובים הבנתי שה SJ של סמסונג מומלץ ?עד כמה דגם ה SI שקט יותר ממנו ?ועד כמה הוא איטי ממנו ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באופן כללי, מבלי להכנס ליצרנים ספציפיים, אילו חלקים אני צריך על מנת להרכיב NAS בבית?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/-/he/dp/B0786QNS9B/ref=twister_B09RYPDGS3?_encoding=UTF8&th=1 crucial. https://www.amazon.com/PNY-CS900-Internal-Solid-State/dp/B07XZLN9KM?tag=hwzone0f-20&th=1 pny.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קשה לי להחליט מה כדאי.... חשוב לי שיעבוד עם מדיות לא הכי אכותיות כי אני לא מתכוון להוציא הרבה כסף על דיסקים איכותיים. חשוב לי עבודה טובה בתור DVD RW ועוד שאלה מה ההבדל בין DVD+ ל DVD-? אני יודע שאלו שני סוגי צריבה אבל נגיד אני רוצה ליקנות דיסקים ריקים איזה עדיף לי לקנות?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לא מצאתי התייחסות אליו בסטיקי, ולכן פתחתי את הנושא הזה... מה ההבדל בין הכונן הזה לשאר הכוננים? והאם הוא הכונן המומלץ לכונן 1T? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני עוקב פה ושם אחרי העניין עם SSD לעומת HD ועד לא מזמן הייתי בטוח שהקונצנזוס הוא פחות או יותר "עזוב, זה לא שווה את זה". אבל עכשיו ב - Black Friday ודומיו אני רואה שהמבצעים שהכי מלהיבים פה את החבר'ה בפורום הם מבצעים על SSDים. למה בעצם? מבחינת עלות לנפח הם עדיין יקרים בהרבה(בהרבה בהרבה) ומהפורום הזה ממש למדתי שההבדלי מהירות בד"כ זניחים. אז מה הקטע? אנא הסבירו לי כי אני פשוט לא מבין
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות בעוד כמה שבועות צורב DVD, ההתלבטות שלי היא בין NEC 3500 לבין פיוניר A08 עברתי פה על כל התרדים ועדיין לא הבנתי מי עדיף כרגע מבלי להתייחס למחיר, והאם יש לפיוניר איזה שהם באגים שגורמים לחנויות מסוימות להמליץ לא לקנות אותם לי יש ניסיון טוב מאוד עם פיוניר A07 - צורב ממש מעולה, האם ה NEC יעשה את אותה עבודה איכותית? או שאין כמו הפיוניר. דבר נוסף הוא אני מקבל מחיר טוב מאוד על מדיות של סילבר ליין והייתי רוצה לדעת מנסיון של אנישים אחרים האם יש לאחד הצורבים האלה בעיות עם המדיות האלה, ומהי המלצתכם האישית פיוניר או NEC מבלי להתייחס לעלות. בברכה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שיבצעתי מערך RAID 0 , דיסק נוסף HDD לא מזוהה בביוס למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש לקנות דרך KSP צורב DVD טוב,שיהיה גם במחיר סביר הסתכלתי על רשימת הצורבים שלהם,אבל אין לי מושג בכלל בתחום הצורבים,ולכן גם אני לא יכול לאמוד מה טוב ומה לא... אני מחפש צורב טוב מרשימת הצורבים שלהם,שהמחיר שלו יהיה במקסימום 250 ש"ח... תודה לכל העוזרים... נ.ב-מה ההבדל בין DVD RAM לבין DVD RW?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודי שלא ניתו לעתיק אותו במלאו ... אני רק רוצה להעתיק את הקטעים שכן ניתן להוריד ..השאלה אם יש מצב להריד משהו מהדסקים הללו ? ואיך ? אני שיפרתי את המצב של הדיסקים עם שימוש ב משחת שיניים זה עזר ..אבל עדיין לא יכול להוריד את כל הסרט במלאו .. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רכשתי Caviar Black של WD מודל FAEX לא הייתי מודע לנושא של advance format זו כנראה הסיבה שלא הצלחתי לעשות לו שיכפול עם אף תוכנה גם מסתבר שהדיסק לא נתמך על ידי תכונת AHCI של הביוס ונאלצתי לבטל. בסוף התעצבנתי ופירמטתי אותו באופן מלא ואחר כך התקנתי הכל מחדש. התוצאה הסופית די טובה הדיסק הרבה יותר מהיר מה Caviar Black 640 שגם מחובר למערכת. מומלץ אבל לא במחיר הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-