אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן. ברשותי צורב פיוניר DVR-111D. אני מנסה לצרוב קבצים של דיוידי שהעתקתי למחשב (חתונה של אחי יותר נכון) הקטע הוא שאין בכלל אחוזים ב-BUFFER LEVEL והשורה של ה-completed נשארת על אחוז 1. אחרי 5 דקות אני מקבל שגיאה : could not perform end of dicc-atonce born process at 6X עדכנתי הרגע את הצורב וזה עדיין אותו הדבר. החלפתי פעמיים דיסקים , גם לא עזר. התוכנה שאני משתמש בא היא נרו 7.0.8.2 מבקש את עזרתכם. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לתוכנה חינמית לגיבוי אוטומטי של המחשב, כמו כן שיאפשר לי להגדיר תיקיות/דיסקים שאני מעוניין לגבות. ניסיתי לעבוד עם הכלי של מייקרוסופט שמובנה בווינדוס, אבל משום מה בסוף הגיבוי הוא כתב לי שהוא נכשל. אני אנסה שוב להשתמש בו. בכל מקרה רציתי לדעת האם למישהו יש המלצה על כלי חינמי אחר. תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יכול להיות שנושא זה הועלה בעבר כאן בפורום אך לא מצאתי פוסט רלוונטי ולכן מבקש את עזרתכם. בגדול השאלה היא מהי הדרך הנכונה לפרמט כונן SSD כך שהפגיעה ביכולות הכונן תהיה מזערית ככל הניתן אם בכלל. קראתי מספר פוסטים בנושא בפורומים שונים ברשת אך גם שם הדעות היו חלוקות ולא חד ערכיות. האם ביצוע פרמוט לכונן ע"י האופציה המובנית בעת התקנת מערכת הפעלה הינה הדרך הנכונה או שעדיף לבצע את הפרמוט בעזרת תוכנה אחרת ? ** הכונן אינו חדש וקיימת עליו מערכת הפעלה מותקנת. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי Caviar Black של WD מודל FAEX לא הייתי מודע לנושא של advance format זו כנראה הסיבה שלא הצלחתי לעשות לו שיכפול עם אף תוכנה גם מסתבר שהדיסק לא נתמך על ידי תכונת AHCI של הביוס ונאלצתי לבטל. בסוף התעצבנתי ופירמטתי אותו באופן מלא ואחר כך התקנתי הכל מחדש. התוצאה הסופית די טובה הדיסק הרבה יותר מהיר מה Caviar Black 640 שגם מחובר למערכת. מומלץ אבל לא במחיר הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[השרשור נפתח בפורום אמצעי אחסון ולא תמיכה טכנית כיוון שמדובר בדיון על הנושא, כבר אין לי בעיה בפועל. ] לאחרונה יצא לי להתקל בבעיות תאימות לחומרה ספציפית כארבעה פעמים עם Crucial MX100 / BX100. הפעם הראשונה היתה כאשר ניסיתי להחליף HDD ב Lenovo Flex 2 14 ל MX100. לא היה שום זיהוי של הכונן במצב UEFI, רק ב-CSM. הוחלף ב-SanDisk Ultra II ועובד יפה ללא שום תקלה. הפעם השניה והשלישית היו בהחלפת HDD ב Asus N550JK ל BX100. בשני המקרים הכונן עובד אבל הם סובלים מחוסר יציבות, איטיות פתאומית לרגעים ועוד. הפעם הרביעית היתה כאשר ניסיתי להחליף HDD בנייח Dell Inspiron 580 ל BX100. כאן כבר היה סיוט אמיתי. מערכת ההפעלה הותקנה כראוי, אך כאשר ניסיתי לגשת לקשיח הישן המחשב נתקע לחלוטין בכל פעם ע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עידכנתי לצורב, והוא עכשיו לא קורא דיסקים... אני יכול להחזיר לחברה לתיקון (יש אחריות), או שהאחריות לא מכסה FirmWare? אפשר לשחזר, או שאני יחסוך לצורב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP חשוב אם תבצע צעדים אלה בדיסק קשיח המכיל נתונים, יימחקו הנתונים לצמיתות. מומלץ לגבות את הדיסק הקשיח לפני ביצוע צעדים אלה. כדי לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP: 1. הכנס את תקליטור ההתקנה של Windows XP לכונן התקליטורים או לכונן ה-DVD, או הכנס את תקליטון ההתקנה הראשון של Windows XP לכונן התקליטונים ולאחר מכן הפעל את המחשב מחדש. הערה כדי להפעיל את המחשב מהתקליטור של Windows XP (או מתקליטון ההפעלה), המחשב חייב להיות מוגדר לאתחול מכונן התקליטורים או מכונן ה-DVD או מכונן התקליטונים. במקרים מסוימים ייתכן שיהיה עליך לשנות את הגדרות ה-BIOS במחשב כדי לקבוע תצורה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הארד דיסק SATA פנימי של 500 גיגה. על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי על זה ב Ynet אני כבר מתעניין בזה כמה שנים מה יש לכם להגיד על זה? האם חברות כמו LG LITEON PLEXTOR יאמצו את זה ? האם זה יכנס חזק לשוק? מתי זה יצא בערך באירופה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD 500GB איכותי ולא במחיר מופקע, חשבתי להזמין מאמזון בלינק הזה - https://www.amazon.com/Crucial-MX300-525GB-Internal-Solid/dp/B01IAGSD68/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1493234720&sr=1-2&keywords=ssd+500gb&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 יוצא באזור ה680 שקל + מיסים ומשלוח, מה דעתכם ? מומלץ ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מרכיב מחשב לעריכה ואני מעונין בשימוש RAID רציתי ללכת על ה: WD Caviar Black BLACK EDITION (WD1001FALS שמעתי דברים טובים על הסידרה הזו. אבל מצד שני שמעתי שכאשר משתמשים בהם בשביל RAID הם לא מחזיקים מעמד לאורך זמן. אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת/מנוסה. כמו כן אשמח לקבל המלצה לאלטרנטיבות איכותיות - כמובן אם אפשר גם להתייחס לעלות/תועלת
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2.5, ובקיבולת של 500GB ומעלה , השימוש שלי הוא בעיקר להעברת סרטים ולגיבוי של מסמכים וכו' התלבטתי בין ??? 1. WD עם שנתיים אחריות : דגם : WD : My Passport Essential SE 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 / 3.0 מחיר : 300 ש"ח החיסרון העיקרי בכונן זה, זה שהחיבור שלו הוא לא מיני USB רגיל, ולכן צריך להתנייד עם הכבל שלו בלבד. היתרון הגדול שהוא תומך ב USB3 !. הוא הכי מוכר והכי נמכר. 2. סיגייט עם geoflex שנתיים אחריות דגם: FreeAgent 500GB 2.5'' GoFlex Ultra-Portable Drive USB 2.0 מחיר: 285 ש"ח חסרונות: הכונן מגיע עם בקר לחיבור לUSB 2, כאשר הבקר עצמו לא ממש יציב וחזק, ובנוסף טוענים שהכונן הפנימי הוא לא של סיגייט. יתרונות:…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. שמעתי שהמומלצים הם הmx100 וה840 איבו.. יש יותר טובים מהם? אפשר בהוספת של עד 200 שח... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום הארד דיסק HD103SJ של סמסונג. חיברתי את כל החיבורים שצריך (SATA וחשמל) נכנסתי לביוס מיד לאחר חיבור ההארד דיסק ואני לא רואה בשום מקום את ההארד דיסק.. ניסיתי כבלים שונים אבל כלום לא עובד.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שההארד דיסק פגום?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שבזאפ עדין לא הרימו את הכפפה אני פונה אליכם לייעוץ פניתי למעבדה בקשר לדיסק WD 1TB Element שנפל מגובה של 20-30 סמ ומאז חדל לעבוד (נורית הבקרה עובדת אך המחשב אינו מזהה אותו) הם מבקשים 4000 שח עבור השחזור מכיוון שזו הפעם הראשונה (ובתקווה האחרונה) שאני נזקק לשירות מסוג זה אשמח אם תוכלו להאיר את עייני לגבי המחיר שדורשים במעבדות השחזור כמו כן אם למישהו יש המלצה על מעבדה אמינה ובמחיר הוגן אשמח לשמוע המון תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום צורב DVD של LG דגם H12N כשאני מפעיל את הנרו זה אומר לי משהו על DMA MODE...מה זה אומר? ואני אמור להתעלם מזה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... במהלך שידרוג המחשב שלי אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש חדיש ומחודש שהיה גדול ומרווח (80 ג'יגה זה יקר?).... שיהיה של חברה טוב... שיהיה אמיד ואמין... גם מהיר תומך S.M.A.R.T ו uDMA... וגם שלא יהיה ממש יקר בסביבות 500 שקל פלוס מינוס
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אך בתוכנות של NERO הוא מזהה שהדיסק מלא ואפילו אומר מה הLABEL של הדיסק. פשוט יש דיסקים מסוגים מסויימים שהוא מחליט לזהות כריקים (למשל הVerbatim 8x הנ"ל), למרות שהצורב הזה בעצמו צרב אותם. יש לי דיסקים של HP 16x שכמעט תמיד הוא קורא אותם טוב, למרות שגם אותם הוא יכול לקבל קריזה ולזהות כדיסק ריק. עשיתי חיפוש ואני רואה שלהמון אנשים יש בעיות עם צורבים של NEC, מה נסגר עם החברה הזאת? משגע אותי מה הבעיה של זה? - יש אחריות על הצורב אבל יש בעיה בלממש אותה, אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקשת עזרה קטנה. יש לי מחשב ישן שהלך פייפן, אני לפני קניית מחשב חדש. היה לי בו מערך RAID0 משני כוננים של WD320GB. ניסיתי לתקן את המחשב וכנראה שהלך הלוח (החלפתי ספק). אני לא אתעסק עם לתקן אותו. הלוח היה gigabyte p35c-DS3R, היה עליו בקר RAID. האם בלוח חדש אני אוכל לחבר את הכוננים והמערך יזוהה? חיפשתי בפורום לפני השאלה ומצאתי רק את זה: (מערך RAID0 לא עובד במחשב חדש ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547511.0 ומשתמע משם שזה לא עובד לבחור כי הוא עבר מבקר חדש לישן יותר. אצלי זה מן הסתם לא יהיה המקרה. אשמח לכל עזרה. (ובבקשה בלי הערות על גיבויים וכולי תודה! ניר_
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום HWZONE יש ברשותי 3 הארדיסקים ישנים עם מידע חשוב עליו ואני רוצה לשחזר אותו מבלי לפתוח תמחשב ולהתעסק עם הלוח אם לפני שנים ראיתי אצל חבר שלי מין מכשיר כזה שהוא פשוט מכניס לתוכו את ההארד דיסק ואז ההארד דיסק נטען מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לשלוח לי לינק לקנייה של דבר כזה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אר דיסק של WD נייד : "פספורט" כתוב לי בוא MAX 480 מגה לשניה רציתי לדעת קוסם אם הוא על זיכרון פלאש או שזב דיסק מסתובב בפנים? יש לי מחשב נייד עם חיבור E.SATA הו כרגע בתיקון ככה שאני לא יכול לבדוק הוא חוזר מחר השאלה היא האם אני ארגיש הבדל כאשר אני אחבר אותו ל E.SATA את האר דיסק? כרגע אני עובד איתו במחשבים ישנים עם USB 2.0 מה ההתרונות של E.SATA אם אני אחבר זאת
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צורב ה DVD במחשב הנייח שלנו לא נפתח לאחר שלוחצים על כפתור הפתיחה. נדלקת הנורה בצורב ויש קולות של פתיחה אבל המגש לא יוצא. חייב לציין שהצורב היה משמיע קולות סיבוב חזקים בהדלקת המחשב ולאורך זמן, זה לא היה כך פעם. ניסיתי גם עם אטב לבצע ריסט דרך חור הסיכה הקטן בצורב וזה לא עזר כלל. האם הצורב "הלך"? ??? יש דרך לפתוח את המגש איכשהוא? :-\
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, יש לי קובץ ISO ששוקל בערך 6.5GB ואני חייב לצרוב אותו כדי להתקין. יש לי דיסק של DVD9 כפול וכל פעם שאני מנסה לצרוב הוא אומר לי שאין מספיק מקום \BLOCKS משהו כזה.. ניסיתי גם בנרו וגם בPOWERISO ... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 דיסקים קשיחים, אחד ישן בנפח של 14GB וחיבור IDE והשני חדש בנפח 80GB וחיבור SATA2. לצערי הרב, לא הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה Windows XP על הדיסק הקשיח החדש בכל דרך שניסיתי (אני כבר לא זוכר כמה פעמים עשיתי פורמט) ונאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה על הדיסק הקשיח הישן. האם עצם העובדה שמערכת ההפעלה מותקנת על דיסק קשיח בעל נפח קטן, ישן ואיטי משפיעה על הביצועים? ואם כן, עד כמה? תודה, יום טוב.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-