עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם אנשי פורום יקרים!!! ברשותי מחשב שבו מורכב הלוח אם של ABIT מדגם IS7. בנוסף יש לי כבר דיסק קשיח של WD בנפח של 80 ג'יגה. אני רוצה להוסיף דיסק קשיח נוסף, אך אני לא יודע בכמה ג'יגות של הרדיסקים הלוח אם שלי תומך! בדקתי בספרון שהגיע עם הלוח אם, וגם באתר הבית של ABIT, ולא מצאתי תשובה לשאלה הזו ולכן אני מפנה אותה אליכם ומקווה שתוכלו לעזור לי! בנוסף הייתי רוצה לשאול אם למישהו יש ניסיון עם הרדיסקי SATA והלוח אם הזה (ABIT IS7)? תודה מראש לכל העונים!! 8)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kletsman,

שלום. התחדשתי היום בכונן sata חדש. מכיוון שיש רק שתי יציאות מהלוח אם, ניתקתי את הכונן האופטי לטובת הדיסק הקשיח. האם ניתן לפצל איכשהו את יציאת הSATA מהלוח אם כדי לחבר שוב את הכונן האופטי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ha,

כרגע יש לי שני כונני אחד מחובר למחשב ומשמש למערכת ההפעלה והשני סתם זרוק בחוץ. מה כדאי לעשות איתו? חשבתי על RAID1 להגדלת ביצועים, הוא נתמך ע"י כרטיס בקר SATA שיש לי וכנראה גם ע"י לוח האם. האם ניתן ליצר RAID ללא התקנת הווינדוס מחדש? אם לא, האם ניתן לבצע שיכפול (Disk cloning) לדיסק אחר, להתקין את ה RAID ולהחזיר את מערכת ההפעלה? -האם ישנו מתאם בין דיסק 3.5 לסלוט של כוננן דיסקטים ישן? -האם ישנה בדיקה לאורך החיים הצפוי של הדיסק (כמו קריאת נתוני SMART)?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by בטיטi,

אני מעוניין ב DOK בנפח 2G, אהבתי את סדרת ה Micro Cruzer של SanDisK מכיוון שהוא קטן ודקיק. אני מתלבט בין : זיכרון נייד בנפח 2GB מסדרת SanDisk Cruzer Micro http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10800007&came=4108 לבין : זיכרון נייד חדשני Sandisk Cruzer Micro U3 2GB http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10777069&g_kind=0 4 שאלות קצרות בבקשה :-) 1. האם שניהם דקיקים וקטנים באותה מידה ? 2. מה נותן ה U3 ? 3. ראיתי של U3 יש את היכולת של להכניס ולהותיא את ראש ה USB, בפועל האם זה יתרון או חסרון ? (נראה כיתרון, יותר נוח ובטוח, אבל מצד שזה, זה אומר שיש בפנים חלקים נעים, וזה מקור ליותר תקלות, לא ?) 4. מהי המלצתכם ? תודה !

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מנסה לצרוב סרט ומקבל כל פעם הודעת DVD-Video files reallocation failed. הוא נותן לי אפשרות להמשיך, ואם אני ממשיך הסרט עובד על המחשב (Power DVD5) אבל לא עובד ב-DVD בבית (שבטוח קורא מדיות מהסוג הזה) למישהו יש מושג?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by TC,

הצורב הנל ... W552E. מזדהה בווינדוס (Device Manager) אבל לא רוצה להזדהות בנירו . או בכל תוכנת צריבה אחרת איך אני גורם לו להזדהות כדי שאני יוכל לצרוב ? נ.ב. עדכנתי לו את ה FIRMWARE להכי חדש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by urir.seo,

שלום חברים, מכיוון שבזאפ עדין לא הרימו את הכפפה אני פונה אליכם לייעוץ פניתי למעבדה בקשר לדיסק WD 1TB Element שנפל מגובה של 20-30 סמ ומאז חדל לעבוד (נורית הבקרה עובדת אך המחשב אינו מזהה אותו) הם מבקשים 4000 שח עבור השחזור מכיוון שזו הפעם הראשונה (ובתקווה האחרונה) שאני נזקק לשירות מסוג זה אשמח אם תוכלו להאיר את עייני לגבי המחיר שדורשים במעבדות השחזור כמו כן אם למישהו יש המלצה על מעבדה אמינה ובמחיר הוגן אשמח לשמוע המון תודה לעוזרים!

8. Started by GlooK,

שלום לכולם. כבר יומיים שאני מנסה ללא הצלחה להעתיק דיסק שהו bootable ל usb-key בכדי שהמחשב יעלה דרכו. ניסיתי כמעת ה כ ו ל , איך לעזאזל עושים את זה. יש לי sandisk 2gb ודיסק של Hiren`s. עשיתי קובץ ISO לדיסק אך אין באפשרותי "לצרוב" את הקובץ לusb-key בגלל שתוכנות כגון nero מאפשרות לצרוב קבצי מראה רק לדיסקים, ותוכנות כגון ghost לא יודעות לעבוד עם קבצי ISO. האים ישנה דרך לשכפל דיסק CD ל USB-KEY או לחלופין להמיר קבצי ISO ל GHO ? בבקשה תעזרו לי לפני שאני אם שינה דרך לעשות זאת דרך מערכת linux אין שום בעיה יש לי שתי מערכות linux suse 10 debian 4

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ruff stuff,

שלום לכולם איך אני מעביר (מעתיק) סרט מההארד דיסק לתוך דיסק כדי שאוכל לראות אותו במערכת קולנוע הביתית שלי? יש לי צורב אבל אין לי תוכנת צריבה כמו נרו לדוגמא. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, אני עומד לקנות בעוד כמה שבועות צורב DVD, ההתלבטות שלי היא בין NEC 3500 לבין פיוניר A08 עברתי פה על כל התרדים ועדיין לא הבנתי מי עדיף כרגע מבלי להתייחס למחיר, והאם יש לפיוניר איזה שהם באגים שגורמים לחנויות מסוימות להמליץ לא לקנות אותם לי יש ניסיון טוב מאוד עם פיוניר A07 - צורב ממש מעולה, האם ה NEC יעשה את אותה עבודה איכותית? או שאין כמו הפיוניר. דבר נוסף הוא אני מקבל מחיר טוב מאוד על מדיות של סילבר ליין והייתי רוצה לדעת מנסיון של אנישים אחרים האם יש לאחד הצורבים האלה בעיות עם המדיות האלה, ומהי המלצתכם האישית פיוניר או NEC מבלי להתייחס לעלות. בברכה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום בקרוב אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש וצימצמתי את המועמדים לשניים הWD 80 גיגה SPECIAL EDITION וה80 גיגה של סיגייט ברקודה 4 אני אישית מעדיף את סיגייט שכבר הוכיחו את עצמם באמינות מה שWD עוד צריכה לעשות שאלתי היא? מה קצב הערבת הנתונים של כל אחד מהארד דרייבים? האם ה8 מגה קאש עד כדי כך משמעותי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by motorishta,

אהלן. ברשותי צורב פיוניר DVR-111D. אני מנסה לצרוב קבצים של דיוידי שהעתקתי למחשב (חתונה של אחי יותר נכון) הקטע הוא שאין בכלל אחוזים ב-BUFFER LEVEL והשורה של ה-completed נשארת על אחוז 1. אחרי 5 דקות אני מקבל שגיאה : could not perform end of dicc-atonce born process at 6X עדכנתי הרגע את הצורב וזה עדיין אותו הדבר. החלפתי פעמיים דיסקים , גם לא עזר. התוכנה שאני משתמש בא היא נרו 7.0.8.2 מבקש את עזרתכם. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by charm,

היי אני מעונין לקנות למחשב פנטיום 1700 דיסק בגודל 250 ג"ב IDE והשאלות שלי הם: 1. האם יש חברה ספיציפית שכדאי לקנות או כולם אותו הדבר (w.d. maxtor,seagate וכו') 2. האם פנטיום 1700 יכול לתמוך ב 250 ג"ב ללא בעיה או דרוש לזה דרייבר מיוחד או סידור מיוחד שיכיר את כולו 3. האם כדאי לחלק כונן זה (ואם כן לכמה) או עדיף להשאיר אותו כולו יחידה אחת (אשמח לשמוע טיעון מלבד לתשובה של כן ולא) תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by kebibas,

שלום, יש לי כרטיס זיכרון שליווה אותי בטיול בדרום אמריקה... לקראת סופו קיבלנו איזה וירוס או משהו, והוא העלים את התמונות... היה אפשר לראות לראות את התמונות במצלמה אך כשהיינו מחברים את הכרטיס למחשב לא היה ניתן לראותם. זה היה מראה כרטיס ריק אך במאפיינים היה מראה שחצי מהכרטיס אינו פנוי... הלכנו למישהו שהמליצו לנו ללכת אליו לבדיקה של הכרטיס, והוא התחיל לשחזר לנו את התמונות. בסוף התהליך ראו את התמונות בתיקיה אך לא יכולנו לפתוח אותם... חלק מהתמונות לא רואים בכלל ובחלק רואים רק חלקים מהתמונה. מישהו יודע מה עושים ואיך פותרים את העניין הזה? או איזה מקום שיכול לשחזר את התמונות ולנקות את הכרטיס? התמונות האלה ממש חשובות! אני ממש אודה למי שיצליח לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by mrraz,

רכשתי Caviar Black של WD מודל FAEX לא הייתי מודע לנושא של advance format זו כנראה הסיבה שלא הצלחתי לעשות לו שיכפול עם אף תוכנה גם מסתבר שהדיסק לא נתמך על ידי תכונת AHCI של הביוס ונאלצתי לבטל. בסוף התעצבנתי ופירמטתי אותו באופן מלא ואחר כך התקנתי הכל מחדש. התוצאה הסופית די טובה הדיסק הרבה יותר מהיר מה Caviar Black 640 שגם מחובר למערכת. מומלץ אבל לא במחיר הזה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, החלטתי לשדרג את הכונן בלפטופ שלי (תומך בהחלפת כונן) לכונן SSD. אשמח לעזרה עם כמה שאלות: 1) המחשב שברשותי נקנה מIvory, עם וינדוס מובנה. יש כפתור בצד שאם לוחצים עליו ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את וינדוס. האם לאחר התקנת הכונן החדש (והעברת כל המידע מהכונן הישן) הפונקציונליות תשמר? האם זה אפשרי להעביר את כל המידע כולל הוינדוס בשלמותו בין הכוננים? 2) כרגע ההתלבטות היא בין שלושת הדגמים הבאים, של 500GB: 1. Crucial MX500. 2. Samsung 860 EVO MZ-76E500B 3. Samsung 860 EVO MZ-76E500BW אני לא מחפש את שיא הביצועים, רק את השיפור הניכר במעבר מ HDD ל-SSD, ואמינות לאורך זמן (גם כמובן אחריות אמינה). למיטב הבנתי (מהמלצות שקיבלתי), כדאי לי ל…

17. Started by Jules Winnfield,

שלום, בזמן האחרון הדיסק הקשיח שלי החל להרעיש בצורה מטרידה, לשם המחשה, יש לי 5 מאווררים במחשב והוא מרעיש יותר מכולם ביחד, במיוחד כשאני מבצע פעולות במחשב, אפילו הכי פשוטות, אציין גם כי יש לי 1% פנוי במחשב. הדיסק המדובר הוא 250KS W.D חג שמח!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Bug2000,

שלום אנשים, איזה כונן מומלץ יותר בעצם מבחינת ביצועים ?! ה SEAGATE עולה 570 שח ה WD עולה 590 ....

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי אר דיסק של WD נייד : "פספורט" כתוב לי בוא MAX 480 מגה לשניה רציתי לדעת קוסם אם הוא על זיכרון פלאש או שזב דיסק מסתובב בפנים? יש לי מחשב נייד עם חיבור E.SATA הו כרגע בתיקון ככה שאני לא יכול לבדוק הוא חוזר מחר השאלה היא האם אני ארגיש הבדל כאשר אני אחבר אותו ל E.SATA את האר דיסק? כרגע אני עובד איתו במחשבים ישנים עם USB 2.0 מה ההתרונות של E.SATA אם אני אחבר זאת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by TNT,

יש לי את הארד דיסק הראשי, DVD, צורב ועוד ארד דיסק שמדי פעם אני מחבר אותו. את מי לשים עם מי? כדי שתהיה העברת נתונים מקסימלית ללא התנגשויות? נגיד אני מחבר את הארד דיסק הראשי עם עוד משהו על הPRIMARY, זה משנה על איזה חיבור IDE אני יחבר אותו(העליון או התחתון)?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי הארד דיסק של 3 טרה חיצוני של חברת סיגייט עם מלא דברים חשובים (אוסף המוזיקה שלי, אוסף הסרטים שלי ומוזיקה שכתבתי בעצמי ולא נגעתי בא כמה שנים..) ההארד דיסק מת- אם מכניסים אותו למחשב הוא לא נקלט (אפשר לראות אותו בסייפטי רימוב אבל הוא לא עולה) וברגע שמוציאים אותו קופצת הודעה שאומרת שצריך לפרמט אותו. שמתי אותו במעבדה לשחזור/חילוץ מידע מהארד דיסקים. הם אמרו שיש בהארד דיסק סקטורים פגומים ונתנו הצעת מחיר לחילוץ הקבצים 1850 ש"ח (לא כולל מע"מ).. רציתי לשאול אם לדעתכם המחיר הגיוני? האם אפשר לעשות את זה בעצמך? ראיתי בלינקייה הנעוצה שיש תוכנות לשחזור מידע מהארד דיסקים אבל במעבדה שאלו האם אפשר לפתוח את ההארד דיסק ואני לא יודע אם הם משתמשים בדרך שונה מהתוכנות המוצאות פה או לא... …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. דגם GCE-8520B 2 מגה באפר... שווה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by tzilber,

מישהו יודע מדוע הם הולכים ונעלמים? היבואן הפסיק להביא אותם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, אני מתחיל לקבל את ההודעה המצורפת באופן שחוזר על עצמו מדי כמה דקות.. כמובן שמיד גיביתי דברים חשובים וביצעתי סריקות לבדיקת הכוננים אבל הן הראו שהכל תקין.. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Devil Servant,

ראיתי את המבצע הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=272&CatCode=119 רציתי לדעת האם לדעתכם זה מכשיר אמין. אני לא מחפש משהו איכותי כמו הSD החדשים,אלה רק משהו שיהיה מהיר ולא ימות לי. מישהו רכש?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.