אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי השבוע מחשב חדש והדיסק הקשיח מרעיש כמעט בכל פעולה שאני עושה רעש של גררר כזה מאוד מעצבן לא שומעים מאוורים וכל המחשב חוץ מזה שקט המחשב הוא I5 לוח P8H67 כ. מסך GTX460 דיסק הקשיח הוא של היטאצ'י 7200 32M 1TERA בחנות החליפו לי כבר לדיסק קשיח אחר (היה לי בהתחלה של WD) ושניהם עשו את אותו רעש.. בחנות טוענים שזה רעש נורמלי אבל זה לא רעש נורמלי מה אני יכול לעשות? מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי דיסק RW יש עבר כבר צריבה אחת, ואני רוצה למחוק את מה שיש עליו ולצרוב מחדש, איך אני עושה את זה? שאלה נוספת, אם על הדיסק כבר יש קבצים ואני רוצה להוסיף עליהם, איך אני עושה את זה? הכוונה יש סוג צריבה מיוחד לזה, אופציה בנרו, איך זה עובד. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברור לי שSSD משפר את הביצועים של המערכת בהרבה מובנים. השאלה שלי, לאיזה תרחישים לצפות לראות שיפור בביצועים? ובאיזה מקרים עדיין יהיו תקיעות ואיטיות גם עם SSD? הנקודה היא שהיה לי בעבודה מחשב עם SSD והוא גם היה איטי ונתקע. אומנם הכונן SSD שלו היה קטן, ובתור מפתח צריך להתקין הרבה תוכנות פיתוח שתופסות המון מקום. אז המחשב שלי היה די מפוצץ, יכול להיות שזה השפיע. יכול להיות שזה גם דור יותר ישן של SSD. בקצרה, עם כונן SSD EVO 850 500GB? איפה אני יכול לצפות לראות שיפור בפעולות במחשב בפאקוטר גדול ואיפה לא? מה כדאי לשים על הכונן SSD ומה לא? זה מתחיל להיות מסובך כשהANDROID SDK מוריד כמות אדיה של גיגות בשביל כל הגירסאות של הANDROID? הבנתי שSSD עוזר המון לקומ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של WD דגם mybook בנפח 4 טרה (עם חיבור חשמל חיצוני) עד לפני כמה ימים עבד מצויין לפני כמה ימים התחילה בעיה שכאשר אני מחבר את הכונן למחשב (דרך USB כמובן) המחשב מזהה אותו אבל לא מופיע אות כונן כשאני נכנס ל"מנהל הדיסקים" אני רואה אותו אבל מופיע לי לא מוכר וקופצת לי הודעה שמבקשת לאתחל אותו (כמו בצילום 1) לא משנה איזו סוג מחיצה אני בוחר כאני מנסה לפרמט אותו קופצת לי הודעה (כמו צילום 2) וכמובן שלא קורה שום דבר * ניסיתי במספר מחשבים ואותה התופעה מישהו מכיר פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש (מקסטור 40גיגה), יצרתי שתי מחיצות בעזרת FDISK, אחת של 4 גיגה והשנייה של 33 ופירמטתי אותם בדוס. אבל כשאני מעביר למחיצה הגדולה קבצים מהדיסק הישן שלי דרך חלונות, בשלב מסויים אני פתאום רואה שהזמן הנותר קפץ מכמה דקות ל30000 בקירוב, וכשאני מנסה לפרמט דרך חלונות את אותה מחיצה בעייתית אני מקבל בסוף התהליך הודעה שהפירמוט נכשל (בדוס כאמור הוא לא). המחיצה הקטנה ללא בעיות. האם שכחתי לעשות משהו? הדיסק הוא אגב ATA133 ומחובר לכרטיס Promise Ultra66, אבל אני בספק אם זו הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשוב שיהיה מהיר!! יש לי sandisk 16GB והוא מאוד איטי כאשר כותבים עליו 4 mbs בקושי! כמו כן אני רוצה התקן בלי מכסה. קבלתי המלצה ל: Transcend JetFlash 760 32GB
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכונן הבא OCZ Apex Series 120GB Solid State Disk SSD SATA2 NEW http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140392266647&ssPageName=STRK:MEWAX:IT אני מתכנן לקנות בימים הקרובים - סה"כ כולל משלוח כ 1200 ש"ח שימוש - כונן למערכת הפעלה ותוכנות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי, לפני מספר חודשים ראיתי פרוספקטים למכירת ציוד מחשבים ושם ראיתי מחירים מאוד זולים לחבילת 100 דיסקים(משהו כמו 70 שקלים לחבילה). רק חבל שבזמנו לא הייתי צריך דיסקים ריקים, היו לי כבר. כעת נשארתי בלי, וחשבתי לעשות רכישה של 100-200, בשביל לקבל מחיר טוב, רק שבכל מקום שאני מחפש אני רואה בין 120 לבין- מה זה רלוונטי(600) שקל. אני שואל, מה קרה לדיסקים בפחות משקל לחתיכה? מישהו יודע היכן אפשר להשיג כאלו(אך עם זאת שלא ידפקו כל צריבה שניה. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
380,000,000 BYTES הם ? 380 מגה בקירוב או 3.8 גיגה בקירוב ? מקווה שזה המקום לשאלה :-X
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה חברים ... בעקבות הליכתו לעולם של הרדיסק 40 ג'יגה של WD לפני מספר ימים וגילוי הידיעה שאין אחריות אז אני נאלץ לקנות הרדיסק חדש . הוחלט שהנפח החדש יהיה 120 ג'יגה . כמו כן חייב שיהיה 8 MB CASH . כמובן שגם 7200 RPM . אבל יש קושי לבחור באיזו חברה . אני מניח שההתלבטות היא בין WD לבין MAXTOR לבין SEGATE . השיקול צריך להיות גם אחריות - למי יש יותר . וגם מאוד חשוב ביצועים . ביצועים נטו . צריך את עזרתכם .
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי צורב פיוניר DVR-111D. אני מנסה לצרוב קבצים של דיוידי שהעתקתי למחשב (חתונה של אחי יותר נכון) הקטע הוא שאין בכלל אחוזים ב-BUFFER LEVEL והשורה של ה-completed נשארת על אחוז 1. אחרי 5 דקות אני מקבל שגיאה : could not perform end of dicc-atonce born process at 6X עדכנתי הרגע את הצורב וזה עדיין אותו הדבר. החלפתי פעמיים דיסקים , גם לא עזר. התוכנה שאני משתמש בא היא נרו 7.0.8.2 מבקש את עזרתכם. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה תפקוד המחשב שלי נעשה איטי מן הרגיל. השיא היה כשבאתי להתקין משחק על כונן C [הארדיסק של wd 250מפרט בצד. בפני עצמו], המשחק בקושי הגיע לרבע התקנה ולקח לו 25 דקות. לעומת זאת, ביטלתי את ההתקנה והתקנתי על הארדיסק השני [segate מפרד בצד] המשחק הותקן ללא כל בעיות ובמהירות גבוהה. בדקתי את הארדיסק עם התוכנה hdtune ורציתי לדעת עם התוצאות נורמליות: WD: Segate: אשמח לתשובה, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP חשוב אם תבצע צעדים אלה בדיסק קשיח המכיל נתונים, יימחקו הנתונים לצמיתות. מומלץ לגבות את הדיסק הקשיח לפני ביצוע צעדים אלה. כדי לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP: 1. הכנס את תקליטור ההתקנה של Windows XP לכונן התקליטורים או לכונן ה-DVD, או הכנס את תקליטון ההתקנה הראשון של Windows XP לכונן התקליטונים ולאחר מכן הפעל את המחשב מחדש. הערה כדי להפעיל את המחשב מהתקליטור של Windows XP (או מתקליטון ההפעלה), המחשב חייב להיות מוגדר לאתחול מכונן התקליטורים או מכונן ה-DVD או מכונן התקליטונים. במקרים מסוימים ייתכן שיהיה עליך לשנות את הגדרות ה-BIOS במחשב כדי לקבוע תצורה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הייתי שמח לקבל המלצה על דיסק SDD חיצוני שיהווה אלטרנטיבה( לעשות ממנו BOOT) לדיסק הקיים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי השבוע כונן SSD של Mach Xtreme MX-DS Fusion 120gb (מבוסס על בקר SF), התוצאות יכולות להיות טובות יותר למרות שהנתונים של הכונן מצויינים: Max. Read Performance Up to 540MB/s Max. Write Performance Up to 510MB/s IOPS up to 80,000 BIOS מוגדר על מצב AHCI, בוצעה התקנה נקייה של Windows 7 כולל דרייבר ל-Chipset ו-Intel Rapid Storage Technology. בדקתי והכונן מחובר ל-SATA3. המפרט שלי בצד. דיברתי עם החנות, הם אמרו שאם אני לא מרוצה מהכונן יש אפשרות להחליף, שאגיד להם באיזה כונן אני מעוניינת במקום והם יזמינו לי. האם כדאי להחליף את הכונן? במידה וכן, לאיזה כונן בגודל 120 או 128 ג'יגה כדאי להחליף? תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי SSD חיצוני של 1TB לפני שנה והוא הפסיק לעבוד. פתחתו אותו והוצאתי את המחבר הזה (תמונות) ממנו, לא יודע מה השם של זה, אבל הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקנות את החלק השני בניפרד ואם כן מאיפה. https://www.amazon.com/DISCONTINUED-Samsung-Portable-External-MU-PS500B/dp/B00RWXVMRS?ie=UTF8&keywords=external ssd&qid=1446233167&ref_=sr_1_1&s=pc&sr=1-1
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אך בתוכנות של NERO הוא מזהה שהדיסק מלא ואפילו אומר מה הLABEL של הדיסק. פשוט יש דיסקים מסוגים מסויימים שהוא מחליט לזהות כריקים (למשל הVerbatim 8x הנ"ל), למרות שהצורב הזה בעצמו צרב אותם. יש לי דיסקים של HP 16x שכמעט תמיד הוא קורא אותם טוב, למרות שגם אותם הוא יכול לקבל קריזה ולזהות כדיסק ריק. עשיתי חיפוש ואני רואה שלהמון אנשים יש בעיות עם צורבים של NEC, מה נסגר עם החברה הזאת? משגע אותי מה הבעיה של זה? - יש אחריות על הצורב אבל יש בעיה בלממש אותה, אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק און קי usb3, אני לא רוצה לקנות סתם, איך אני יודע שבוודאות יש לי? נכנסתי לdevice manager ורשום לי שם (intel®usb 3.0 extensible host controller - 0100 (microsoft וגם הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שם חיבור usb בצבע כחול כזה, זה אומר שבוודאות יש לי usb3 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד חדש ואני מעוניין לחליף לSSD קבלתי אופציות כאלה 1. SAMSUNG EVO 850 250GB 2. SAMSUNG PRO 840 256GB מה אתם ממליצים לי לקחת תודה רבה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה כוננים, HDD, ו - SSD. אני צריך למחוק מהם מידע מסווג, כך שלא יהיה ניתן לשחזר אותו. חשבתי לקנות דיסקים חדשים, ולהעביר את החומר הנצרך אליהם, ולהרוס פיזית את הכוננים, אבל זו הוצאה גדולה מידי. אני יודע שיש תוכנות שעושות Wipe לכוננים, אבל גם כאן תהיה לי עבודה רבה להתקין הכל מחדש.. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לדרוס רק את האזורים הפנויים בדיסק, כדי שלא יהיה ניתן לשחזר נתונים? חשבתי פשוט להעתיק לשם חומר ולמלא את הכונן עד 0 מקום, ואז למחוק שוב, אבל אני לא יודע עד כמה זה יעיל.. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר הביא לי דיסק קשיח של 2 טרה של סמסונג חיצוני בפורמט של FAT32 עכשיו מה שקרה זה דבר הזוי התיקיות נעלמו מהכונן אבל הן עדיין שם אפשר לראות אותן בCHKDSK /F /V שניסיתי לתקן את הכונן ראיתי את כל הקבצים חוץ מזה רואים שהקבצים תופסים מקום בכונן אשמח מאוד אם יש למישהו פה הצעות שיכולות לעזור לי לעזור לו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה. הדיסק משמש לאיכסון (קבצי וידאו) וכל פעם שניגשים לדיסק, לוקח איזה 3 שניות ואז שומעים טיק. המערכת הפעלה היא ווינדוס 7. האם זה נורמלי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונני ה-SSD המובילים הבאים של חברת הענק לשוק הביתי צצים לביקור באתר הרשמי - ואז נעלמים בשנית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי 2 דיסקים קשיחים, אחד ישן בנפח של 14GB וחיבור IDE והשני חדש בנפח 80GB וחיבור SATA2. לצערי הרב, לא הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה Windows XP על הדיסק הקשיח החדש בכל דרך שניסיתי (אני כבר לא זוכר כמה פעמים עשיתי פורמט) ונאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה על הדיסק הקשיח הישן. האם עצם העובדה שמערכת ההפעלה מותקנת על דיסק קשיח בעל נפח קטן, ישן ואיטי משפיעה על הביצועים? ואם כן, עד כמה? תודה, יום טוב.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... במהלך שידרוג המחשב שלי אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש חדיש ומחודש שהיה גדול ומרווח (80 ג'יגה זה יקר?).... שיהיה של חברה טוב... שיהיה אמיד ואמין... גם מהיר תומך S.M.A.R.T ו uDMA... וגם שלא יהיה ממש יקר בסביבות 500 שקל פלוס מינוס
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-