עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש הבדל או שזה אותה סדרה? מה יותר טוב ואלו דגמים מומלצים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כונני ה-SSD המובילים הבאים של חברת הענק לשוק הביתי צצים לביקור באתר הרשמי - ואז נעלמים בשנית לכתבה

3. אז ככה חברים ... בעקבות הליכתו לעולם של הרדיסק 40 ג'יגה של WD לפני מספר ימים וגילוי הידיעה שאין אחריות אז אני נאלץ לקנות הרדיסק חדש . הוחלט שהנפח החדש יהיה 120 ג'יגה . כמו כן חייב שיהיה 8 MB CASH . כמובן שגם 7200 RPM . אבל יש קושי לבחור באיזו חברה . אני מניח שההתלבטות היא בין WD לבין MAXTOR לבין SEGATE . השיקול צריך להיות גם אחריות - למי יש יותר . וגם מאוד חשוב ביצועים . ביצועים נטו . צריך את עזרתכם .

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by iyehuda,

לפני שבוע הזמנתי עוד צורב פילפס 1628 לתדהמתי קיבלתי צורב SPD2400 שאלתי את המוכר - הוא אומר לי שזה הדגם החדש חקרתי יותר לעומק והתברר לי שזה שווה ערך ל צורב LITE-ON SHW-1635S אני יכול להחזיר אבל האם כדי ? איך הצורב הזה אולי הוא טוב ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tamir70s,

שלום! רכשתי לפני 4 חודשים כונן חיצוני של seagate 1TB דגם STBX1000201 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834897 זה הדגם המדויק. השתמשתי בו ממש מעט כיוון שאני בצבא. שימוש פעם בשבוע לפעמים פעם בשבועיים, רק לצפייה בסרטים שאני מעביר מהמחשב ומחבר לטלוויזיה. הכונן אפילו לא יצא מהחדר, לא נפל, לא שום דבר. פתאום הוא הפסיק לעבוד, כשהוא מתחבר לטלוויזיה היא לא קולטת אותו והנורה לא נדלקת, וכשנאי מחבר למחשב הנורה לא נדלקת ומופיע שגיאה של windows שאי אפשר להפעיל את התקן USB זה. יש לי כ500 ג"ב של וידאו בכונן. מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את זה??? והאם יש משהו לעשות כדי להחיות את הכונן. חשוב לציין שכאשר הוא מתחבר להתקן הוא פועל כלומר שומעים אותו כמו שתמיד שומעים אותו ומרגישים שהוא עוב…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by os87,

הכונן הוא מסוג SATA לא מזמן קניתי מחשב חדש וניתקתי את השני כוננים קשיחים מהישן, בהתחלה משניהם הצלחתי להעביר חלק מהמידע להארד דיסק במחשב החדש, אבל הייתי מקבל מסך כחול באיזשהו שלב. כרגע נוצר מצב שרק אחד מהם מזוהה על ידי מהערכת הפעלה והשני לא מגיב בכלל וגם באמצעות התקן USB אותו דבר, בעצם הוא מזהה אותו, אבל לא הוא מזהה את הטבלת מידע שתגיד לו כמה ג'יגה יש עליו וכל זה... ניסיתי לעבוד עם תוכנות Active File Recovery ו- ZAR וכלום לא עזר. גם שאני מחבר אותו באמצעות USB אפילו אי אפשר לעשות לו Initialize ב- disk managment זה אומר"device is not ready" למרות שזה לא משהו שהייתי רוצה לעשות כי זה בעצם יפרמט אותו. האם הכונן הקשיח מת? או שיש עוד משהו לעשות? יש שמה הרבה קבצים שלא הספקתי להעבי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ynets14,

לאחר שיבצעתי מערך RAID 0 , דיסק נוסף HDD לא מזוהה בביוס למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by pxst17,

יש הרבה שאומרים שכן, אבל זה נשמע לי מאוד מוזר כי ל-SSD יש פחות מה לקרוא ממנו ב-120GB.. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shay2040,

שלום רכשתי מחשב נייד חדש ואני מעוניין לחליף לSSD קבלתי אופציות כאלה 1. SAMSUNG EVO 850 250GB 2. SAMSUNG PRO 840 256GB מה אתם ממליצים לי לקחת תודה רבה לעונים..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by .y.s,

יש לי HD שהמחיצה C היא עם פורמט NTFS ושאר המחיצות ב- FAT32. שאלתי היא איך ניתן לשנות את מחיצה C ל- FAT32 (בידיעה שאאבד את הנתונים ב-C) תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, ותודה רבה מראש. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הבא ויש כמה דברים שהייתי רוצה לשאול: 1)חשבתי לקנות כונן ssd, הארדיסק ולוח אם עם SSD CACHING. אבל האמת שאני לא לגמרי מבין את הטכנולוגיה. במידה וזה מה שאני יעשה ואשים את זה במערך RAID - במערכת ההפעלה אראה כונן אחד או שניים? האם שווה להשקיע בלוח עם הטכנולוגיה המדוברת? במידה ולדוגמא אקח לוח בלי הטכנולוגיה ואשים SSD ו HDD, השילוב יהיה איטי בצורה ניכרת? 2)ברשותי הארדדיסק בן 5 מהמחשב הקודם - לדעתכם יהיה אפשר להשתמש בו במחשב החדש או שכבר עבר זמנו?(כמובן בשילוב עם SSD) 3) ראיתי בסטיקי של הSSD המומלצים שאין המלצות לSSD שקטנים מ120GB. מדוע ולמה? אין SSD טובים בנפחים קטנים יותר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חיברתי למחשב החדש שלי , בכניסת USB דיסק קשיח חיצוני של 160GB. נסיתי לפרמט אותו ב- NTFS וקבלתי הודעת שגיאה "the format did not comlete successfully" במחשב אחר זה הצליח אבל המחשב שלי לא מזהה את הדיסק עם הפורמט של NTFS. לעומת זאת ניתן לפרמט את הדיסק ל- FAT 32 ולעבוד איתו. היכן הבעיה שלא מצליח לפרמט ל NTFS ואיך ניתן לתקן זאת ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. תישמעו...קראתי את כל החומר שניכתב כאן ואני די מבולבל = עומד ביפני קניית מחשב חדש ??? רציתי ליקנות לוח שתומך ב SATA2 וגם HD של מקסטור 250GB עם באפר 16M וכאמור בטכנולוגיית STAT2 מצטער אבל יש משהו שלוא הבנתי כאן - על פי מה שכתבו האם אין הבדל בין המיפרט הזה למיפרט רגיל?(HD רגיל) שהSATA או ה SATA2 זה ברובו סוג המחבר? אז למה משקיעים על זה בלוחות האם.....?אם המהירות בפועל קשורה בעיקר למהירות הBUS מול הCPU (ברור)..... זה הרי משהו שלא ישתנה אם כבר קניתי לוח אם מסויים - עם מעבד מסויים לא? מי מסדר לי את הבלאגן? :s05: תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של WD דגם mybook בנפח 4 טרה (עם חיבור חשמל חיצוני) עד לפני כמה ימים עבד מצויין לפני כמה ימים התחילה בעיה שכאשר אני מחבר את הכונן למחשב (דרך USB כמובן) המחשב מזהה אותו אבל לא מופיע אות כונן כשאני נכנס ל"מנהל הדיסקים" אני רואה אותו אבל מופיע לי לא מוכר וקופצת לי הודעה שמבקשת לאתחל אותו (כמו בצילום 1) לא משנה איזו סוג מחיצה אני בוחר כאני מנסה לפרמט אותו קופצת לי הודעה (כמו צילום 2) וכמובן שלא קורה שום דבר * ניסיתי במספר מחשבים ואותה התופעה מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. יש את SANDISK CRUISER ואני לא מצליח לנקות אותו, אפילו פירמוט לא מוחק את הU3 המטופש! מישהו יודע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, מתחיל לימודי הנדסה בקרוב, אשמח לשדרג את המחשב הנייח באמצעות SSD. כרגע קיים HDD 1T, איזה נפח של SSD כדאי לרכוש? קנייה באילת, אשמח לקבל המלצה על דגם רלוונטי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by booli123,

קניתי crucial MX100 256 הכל טוב ויפה, ניתקתי את כל שאר הכוננים התקנתי עליו וינדוס וסבהה חיברתי הכל הכל עובד. הבעיה היא שרשום לי שנשאר לי 60 גיגה מתוך 256 וכשאני נניח נכנס ובודק את כל התקיות אני רואה שאני משתמש רק ב66 גיגה כלומר אני נכנס לC מסמן את כל התקיות ורואה שבשימוש רק 66 גיגה אבל כשאני לוחץ על C ובודק רשום שבשימוש 170 גיגה, למה ככה? ניסיתי להריץ Ccleanr והוריד חצי גיגה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by TNT,

יש לי את הארד דיסק הראשי, DVD, צורב ועוד ארד דיסק שמדי פעם אני מחבר אותו. את מי לשים עם מי? כדי שתהיה העברת נתונים מקסימלית ללא התנגשויות? נגיד אני מחבר את הארד דיסק הראשי עם עוד משהו על הPRIMARY, זה משנה על איזה חיבור IDE אני יחבר אותו(העליון או התחתון)?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by S L I P Y,

שלום חיברתי הארדיסק חדש (Seagate 500G 32Mb) למחשב (SATA2). מה אני צריך לעשות עכשיו כדי שהווינדוס יראה אותו ? (כרגע תוכנות זיהוי רכיבים מזהות אותו אבל הוא כמובן לא מופיע ככונן) מקווה לעזרה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, לפני הפרמוט הציון שלי היה 7.4 ועכשיו הוא 7.2 האם זה בגלל הפרמוט או בגלל שהחלפתי אנטיוירוס? דרך אגב, הכל עובד מעולה ומהיר כמו מקודם.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Motix,

שלום לכולם. אני מחפש הארדיסקים טובים עם מהירות של לפחות 7200 שלכל אחד יהיה 2TB זה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח על מה אתם ממליצים? מחפש משהו מהיר יציב וטוב עם ביקורות טובות. תקציב עד 1000 ש"ח לשניהם. מה עדיף? הארד דיסק 1 עם …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. האם יש איזה סטיקי שמסביר מתי עדיף מה ? אני משתמש בתוכנה פרטישן מגיק 8 משנת 2003 האם יש סיבה להתקדם ולאיזה תוכנה ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום. יש לי כמה כוננים, HDD, ו - SSD. אני צריך למחוק מהם מידע מסווג, כך שלא יהיה ניתן לשחזר אותו. חשבתי לקנות דיסקים חדשים, ולהעביר את החומר הנצרך אליהם, ולהרוס פיזית את הכוננים, אבל זו הוצאה גדולה מידי. אני יודע שיש תוכנות שעושות Wipe לכוננים, אבל גם כאן תהיה לי עבודה רבה להתקין הכל מחדש.. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לדרוס רק את האזורים הפנויים בדיסק, כדי שלא יהיה ניתן לשחזר נתונים? חשבתי פשוט להעתיק לשם חומר ולמלא את הכונן עד 0 מקום, ואז למחוק שוב, אבל אני לא יודע עד כמה זה יעיל.. תודה רבה.

24. Started by Moo,

קניתי דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה. הדיסק משמש לאיכסון (קבצי וידאו) וכל פעם שניגשים לדיסק, לוקח איזה 3 שניות ואז שומעים טיק. המערכת הפעלה היא ווינדוס 7. האם זה נורמלי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Sargon,

ברור לי שSSD משפר את הביצועים של המערכת בהרבה מובנים. השאלה שלי, לאיזה תרחישים לצפות לראות שיפור בביצועים? ובאיזה מקרים עדיין יהיו תקיעות ואיטיות גם עם SSD? הנקודה היא שהיה לי בעבודה מחשב עם SSD והוא גם היה איטי ונתקע. אומנם הכונן SSD שלו היה קטן, ובתור מפתח צריך להתקין הרבה תוכנות פיתוח שתופסות המון מקום. אז המחשב שלי היה די מפוצץ, יכול להיות שזה השפיע. יכול להיות שזה גם דור יותר ישן של SSD. בקצרה, עם כונן SSD EVO 850 500GB? איפה אני יכול לצפות לראות שיפור בפעולות במחשב בפאקוטר גדול ואיפה לא? מה כדאי לשים על הכונן SSD ומה לא? זה מתחיל להיות מסובך כשהANDROID SDK מוריד כמות אדיה של גיגות בשביל כל הגירסאות של הANDROID? הבנתי שSSD עוזר המון לקומ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים