עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ithamar22,

האחד Samsung 250GB 840 EVO חדש בחנות 660 שקל השני ביד שניה כחדש גם כן סמסונג 250gp pro ב 600 שקל מה אומרים?

2. Started by srolik,

מה דעתכם על הכונן הבא OCZ Apex Series 120GB Solid State Disk SSD SATA2 NEW http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140392266647&ssPageName=STRK:MEWAX:IT אני מתכנן לקנות בימים הקרובים - סה"כ כולל משלוח כ 1200 ש"ח שימוש - כונן למערכת הפעלה ותוכנות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yirmio,

יש לי תלוש על סך 600 לבאג, וחשבתי לקנות שם את הכונן הזה. מה דעתכם עליו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני מעוניין לרכוש DOK 64GB, שיחובר ב-USB 2.0. ה-DOK ישמש כאמצעי גיבוי, אשר יכיל קצבי Ghost Image גדולים, למשל 10GB כל קובץ. המחיר שאני מעוניין לשלם עבור ה-DOK הוא עד 300שח. ב-Zap יש 14 אפשרויות עבור 64GB: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-diskonkey&db6767=1140417&orderby=price מה הכי טוב, בתחום מחירים שאני מחפש? ("טוב" הכוונה: אמין מבחינת שמירת נתונים, וכמה שיותר מהיר, בגבולות USB 2.0 כמובן) כרגע נראה לי SanDisk UltraBackUp 64GB, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735058 257שח אבל אם מישהו יכול להמליץ על משהו יותר טוב, אודה לכם.. תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. השאלה בכותרת.. האם יש NAS במחיר סביר לדיסקים 3.5" שיש לו חיבור GIGA LAN ובאמת מאפשר העברת נתונים במהירות הזו או לפחות קרוב אליה ? כי עד היום נתקלתי רק בכאלה שהממשק שלהם GIGA LAN אבל בפועל נותנים מהירות שאפילו לא מגיעה לזו של רשת 100mbps.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ruff stuff,

שלום לכולם איך אני מעביר (מעתיק) סרט מההארד דיסק לתוך דיסק כדי שאוכל לראות אותו במערכת קולנוע הביתית שלי? יש לי צורב אבל אין לי תוכנת צריבה כמו נרו לדוגמא. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורס כוננים קשחים יש לי בעיה בלוח ASUS MAXIMUS IV EXTEME בביוס אני רואה את שניי הכוננים אבל כאשר אני מעלה את הוונדוס מופיע לי רק ארד דיסק אחד אני חושב שאולי זה החיבור או אפילו הגדרות בביוס שאני אמור לעשות אבל אין לי מושג איפה לשנות את זה. HELP

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ynets14,

לאחר שיבצעתי מערך RAID 0 , דיסק נוסף HDD לא מזוהה בביוס למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://www.liteonit.com/ODD/English/e_downloads/e_firmware_cd-rw.asp

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי אני רוצה לשדרג את הלפטופ שלי LENOVO G570 יש לי i5 (דור מעט ישן אבל עושה את העבודה) הזמנתי זכרונות לשדרג ל8GB במקום 4GB ועכשיו נשאר לבחור כונן SSD השימושים שלי הם: פוטושופ, צריך גם להפעיל עוד מערכת הפעלה וירטואלית (לומד QA). 1. הבנתי שיש 2 אפשרויות - כונן M2 שהאמינות שלהם מוטלת בספק (או שאני טועה?) 2. או כונן 2.5 שאוכל להתקין אותו במקום הרגיל. ואת הרגיל העביר למתאם יעודי במקום הכונן DVD (אני מוכן לוותר עליו) 3. אופציה אחרת??? מה מבין האפשרויות עדיף? אמין? הנפח הנדרש הוא מעל 200 ג'יגה תקציב באיזור ה 400-600 ש"ח אודה לעזרתכם, תומר תודה

11. Started by ben_amitai,

קניתי דיסק קשיח של WD BLUE 2TB ויש לי לוח אם של גיגהבייט חיברתי את הSATA והחשמל כמו שצריך (ניסיתי גם לקחת מהמכונן הקיים ולא קרא) ביוס גרסא F1 כונן SSD של KINGSTON ועוד כונן של SAMSUNG כבר מותקנים ועובדים תקין תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. http://ksp.co.il/?uin=23251 אני מתכוון לקנות כרטיס זכרון לנייד שלי (גלקסי S3). חיפשתי קצת ומצאתי משהו שנראה טוב (ראו קישור^). מה אתם אומרים עליו? יהיה טוב ומהיר ולא יעשה בעיות או ישרף אחרי חודשיים? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by TNT,

יש לי את הארד דיסק הראשי, DVD, צורב ועוד ארד דיסק שמדי פעם אני מחבר אותו. את מי לשים עם מי? כדי שתהיה העברת נתונים מקסימלית ללא התנגשויות? נגיד אני מחבר את הארד דיסק הראשי עם עוד משהו על הPRIMARY, זה משנה על איזה חיבור IDE אני יחבר אותו(העליון או התחתון)?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שני דגמים שונים שיצאו יחד ומופיעים באתר עם נתונים זהים ומחירים זהים לפי מה שראיתי, רק מדבקת קירור שונה אולי. אז יש הבדל ואם כן מהו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by alfa100,

היי המחשב שלי לא מזהה את הדיסק קשיח פנימי הנוסף שלי הוא של חברת WD והוא עם 500G אחרי כמה פירמוטים של המחשב שלי והוא עדיין לא מזוהה הלכתי להחליף אותו החלפתי אותו ועדיין לא עובד מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Gnome,

שלום לכולם, אני כל כך מתרגש!!! :'( יושב פה מולי המחשב החדש (אומנם בלי כרטיס מסך אבל עדיין :-\...) עכשיו יש לי צורב ואני רוצה לחבר אותו למחשב. אשמח לקבל הסבר איך. יש לציין שהלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE וההאר דיסבק הוא MAXTOR 80 GB SATA 8MB BUFFER. אני לא ממש מוצא את ההוראות להתקנה ב MENU :-\. אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי על לאן לחבר את הכבלים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי כונן 2TB של סיגייט, מותקן במחשב פחות מחצי שנה. שמתי לב שהיום (יכול להיות שזה ככה כבר כמה ימים) באופן מפתיע לא מצאתי את הכונן במחשב. בדיקה קלה במנהל ההתקנים מראה שהמחשב קורא את הכונן. בכלי של ניהול הדיסק, רואים דיסק עם 128GB במקום 2T ( למרות שהיה מוגדר עם 2 מחיצות שוות). בהדלקה נשמע שיש 3 צפצופים מהכונן.. כמובן שיש אחריות על הדיסק ואלך להחליף אותו בהקדם. האם כדאי לקחת דגם זהה או לנסות להתעקש על דגם אחר? ( WD BLUE? יש רק 5400 RPM, עד כמה נורא? )

18. יש לי דיסק קשיח נייד של wd320gb ויש בעיה בקובץ ספציפי שרק אותו אני לא מצליח להעתיק מהדיסק הקשיח הנוכחי למחשב והוא רושם לי{שם הקובץ זה 0010cw} "אין אפשרות להעתיק את 0010cw שגיאת נתונים {בדיקת יתירות מחזורית}" האמת שהקובץ לא מה שממש חשוב לי, אבל מישהו אמר לי שכנראה יש סקטורים פגומים שעליהם הועותק הקובץ ולכן הקובץ פגום,השאלה שלי לא על הקובץ אלא האם יש תוכנה או דרך לסדר את הדיסק הקשיח שלהבא לא לא יקרה זאת.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by HaiPBM,

היי! לעבודה עם תוכנות אולפניות וכו' מה עדיף? יש הבדל משמעותי בין השניים במהירות? ראיתי שיש הבדל משמעותי ב Random Read אבל אני לא כל כך מבין מה זה אומר. אשמח ליעוץ.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, מתחיל לימודי הנדסה בקרוב, אשמח לשדרג את המחשב הנייח באמצעות SSD. כרגע קיים HDD 1T, איזה נפח של SSD כדאי לרכוש? קנייה באילת, אשמח לקבל המלצה על דגם רלוונטי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Amitai,

גם הספיישל אדישן, וגם הרגיל. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש הבדל או שזה אותה סדרה? מה יותר טוב ואלו דגמים מומלצים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Ashand,

אני בונה NAS ממחשב ישן וכרטיס SAS.SATA שיש ברשותי (6GB/S) אני כנראה הולך על המארז Lian-Li PC-A04B Black Midi חשבתי על 4X2TB הרדיסקים , אלו הרדיסקים יהיו הכי מתאימים מבחינת שקט, פליטת חום, ביצועים נורמאליים...אני מתכן RAID 0 על ההרדיסקים ה NAS ישמש כמאגר מדיה זמינה , וגם כגיבוי DATA איחסון שוטף מבחינת 2 הכוננים למטה מה עדיף לי: Seagate Barracuda Green 2TBsamsung 2TB דגם HD204UI

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rangerman,

התוכנה שניסיתי נקראת HDD Temperature והדבר היחידי שהיא נותנת זה הודעות שגיאה יש לי מדחום דיגיטלי עם קצה ממתכת, אבל אני מפחד לדחוף אותו לתוך אחד החורים של הכונן (לא בא לגרום לקצר). רעיונות אחרים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אז לאחר המלצות הפורום קניתי את הכונן הנ"ל אתמול והיות שהיה לי ניסיון רב רע מאוד עם HDD למיניהם אני מריץ בדיקות עליהם מרגע הקנייה יש לי 2 כוננים של 2TB במחשב (שניהם דרך המלצות פה) אחד זה הכונן הנ"ל, והשני זה HD204UI של סאמסונג (שעובד כבר כשנתיים בערך בלי שום בעיות) אני מצרף כמה צילומי מסך (2 הראשונים זה של הHD204UI) בנוגע לHDD, הוא משמיע גם לפעמים מין "תיק" מלחיץ קצת - אבל לאחר בירור בפורום החברה מסתבר שזה נושא ידוע וכנראה לא מזיק - אם זאת אומרים שניתן לעשות עדכון קושחה ש"אמור" לתקן את העניין... האם אתם ממליצים על העדכון? האם זה יכול להרוס את הכונן? ועד כמה זה בעייתי? (לא יצא לי לעדכן קושחה לHDD מעולם)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים