עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי דיסק לצריבה רב פעמית, של silverline X12. צרבתי עליו אלבום מוסיקה שהיה לי במחשב ושמתי במערכת ה-DVD בבית, של NORMANDI. כל הזמן היו קפיצות בשירים, והדיסק דילג על המון דקות בשירים עצמם. צרבתי על מהירות X4 אגב. את אותו האלבום צרבתי על דיסק רגיל, אבל בדיסק הרגיל הכל עבד חלק במערכת ה-DVD, גם במחשב הוא עובד מצויין. אז מה גורם לדיסק צריבה רב פעמי לקרטע כך במערכת ה-DVD, אם המערכת כבר מסוגלת לקרוא אותו ואת הקבצים שצרובים בו?!

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by tidan31,

שלום! רכשתי דיסק און קי 64gb usb 3.0 הוא מגיע עם מערכת קבצים fat 32 ואני רוצה לעשות לו פורמט מהיר ל-ntfs מכיוון ש-fat 32 תומך עד 4gb בחרתי במערכת קבצים ntfs ובאופציה השניה אני צריך לבחור גודל יחידת הקצאה האופציה הראשונה היא: גודל יחידת הקצאה כברירת מחדל והאופציות האחרות הם: 1. 512bytes 2. 1024bytes 3. 2048bytes 4. 4096bytes 5. 8192bytes 6. 16 kilobytes 7. 32 kilobytes 8. 64 kilobytes באיזה אופציה אני צריך לבחור?

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by Thunder-Head,

אני משתמש בלוח האם Asus P4P800-Deluxe ואמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייבר מיוחד כדי להפעיל על הארד דיסק S-ATA ווינדוס. לכן, התקנתי על ההארד דיסק שהוא S-ATA את הווינדוס וכשאני מנסה לאתחל מההארד דיסק לאחר ההתקנה רשום לי: Reboot and select boot device. מדוע אני לא מצליח לאתחל דרך ה-S-ATA ?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! אני קונה נגן מולטימדיה IAMM NOVATRON NTD35 שמאפשר לראות בטלויזיה סרטים מהמחשב. הוא צריך דיסק קשיח 3.5 אינצ', SATA. אני רוצה בגודל של 500ג'. איזה דיסק קשיח כדאי לי? ראיתי באתרים השונים סוגים שונים שנראים לי זהים, ואין לי דרך לדעת מה יותר טוב. אז איזה עדיף לי? תודה רבה, מושיקו

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  5. היי. שמעתי שהמומלצים הם הmx100 וה840 איבו.. יש יותר טובים מהם? אפשר בהוספת של עד 200 שח... תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shimon23,

יש לי כרגע כונן קשיח אחד wd 80gb ide שמחובר ללא ג'אמפרים על מנת שיהיה מאסטר. היום קניתי את הכונן WD2500KS שאמור להיות מחובר עם SATA. חיברתי את הכונן, ולא שיניתי כלום בהגדרות של הכונן השני מכיוון שאני מעוניין שהכונן עם ה IDE יהיה כרגע המאסטר. משום מה המחשב לא מזהה לי את הכונן SATA, לא בביוס ולא בווינדוס. מה אפשר לעשות? ד"א הלוח אם שלי הוא ABIT KV8 עם מעבד ATHLON 64 3000 S754.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Itzik 007,

רציתי לדעת כמה את אומרים שעולה הארד דיסק משומש של 30G מחברת WD.... די ישן... הדיסק נראה שמור.. ואם אפשר לדעת - כמה נראה לכם שווה מעבד פנטיום היום? וזיכרון ישן של 16MB... (את אלה מצאתי במחשב הישן ישן שכבר לא בשימוש) תודה

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  8. אהלן אני מתלבט או יותר נכון טיפה מבולבל , אני מעוניין לעשות רייד ככה ששני הכוננים יעבדו ככונן אחד ( שני כוננים של 500) ושהם יעבדו יותר מהר . האם זה רייד 0 או רייד 1 ? יש לי בקר רייד . עכשיו בנוגע להתקנה של חלונות, אני בהתחלה קובע ששניהם יהיו ברייד ורק לאחר מכן אני מתקין את מערכת ההפעלה ? ככה זה עובד ? אשמח לשמוע עוד טיפים ודגשים לפעולה הזו . תודה

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by Or ei,

היום סידרתי קצת את המחשב מבנים (הוספת מאוורר והצמדת הכבלים ביחד) שמתי לב שהכבלי IDE שלי הם ATA 33 !! עכשיו כמו שאתם רואים במפרט שלי המחשב הוא לא כל כך ישן ... לא הייתי אמור לקבל כבלי ATA 66\100 עם הלוח הזה? ואיזה הבדלי ביצועים יש בניהם (33-\66\100) ואפשר לקבוע איפשהו אם זה יהיה על 66\100 ? אהה וכמה עולה כבל 66\100 נראה לי שאני אצטרך איזה 2 כאלה ..... ;D

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. רציתי לדעת - האם הקוד הזה טוב? המדיות מדורגות כ16X... היום או מחר אני אעשה סריקה - אבל המדיות נחשבות טובות?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by uokie,

איך ייתכן המכרז הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 המחיר הזה זול ב-500 ש"ח מהמחירים שראיתי. ואיך אפשר לדעת איזה סוג HDD יושב בתוך המארז? האם הכונן הזה מומלץ למטרת גיבוי? או שיש משהו טוב יותר של 2TB? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by eyal00,

כותרת...

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by viper_sb,

יש לי לוח אם שלא תומך בRAID מישהו יכול לעזור לי איך לבצע RAID?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by schw22,

היי, יש לי אפשרות לשים את היד על בקר raid ישן מסוג adaptec 2610sa... כך שאני משתעשע ברעיון לבנות NAS לאחסון... מס' שאלות: 1) הכרטיס עצמו הוא PCI-X, אבל ראיתי הצעה ל- NAS שמבוסס עליו - http://geekyprojects.com/nas/build-your-own-nas-using-freenas/ האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס שיכול לאשש את הטענה שהוא יעבוד על PCI "רגיל"? 2) האם לדעתכם אפשר לשדך אותו ללוח מבוסס ATOM כמו זה: http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/D945GCLF2-D945GCLF2D/D945GCLF2-D945GCLF2D-overview.htm 3) איזו תצורת דיסקים תהיה עדיפה ל- RAID5 מבחינת עלות/נפח/ביצועים (ואם אפשר, אשמח להמלצה על דגמים ): כ- 3TB עלות משוערת סביב ה- 2400 שח 3 דיסקים של 1.5T (עלות דיסק בודד כ- 800 שח פחות או י…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. מחפש הרד דיסק בטווח נפחים 320 +/- לוח האם שלי: Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 מארז : Compucase 6A21 Black&Blue 400Watt המלצות? (אם אפשר לא יותר מ 250 ש)

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  16. שלום לאחר עידכון SP2 על מערכת P3 עם דיסק קשיח 8.4G וזכרון 1G המערכת לא זזה כלל 1) האם זה בגלל המעבד? 2) האם זה בגלל הדיסק? 3) מה גודל הדיסק המקסימלי שאני יכול להתקין על מחשב זה 4) מה המינימלי הדרוש כי מחשב זה משמש כטרמינל לחומר על מחשב אחר ולגלישה באינטרנט תודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  17. יש לי wd 80gb 8mb buffer אם זה עוזר במשהו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום במסגרת אחריות שלחתי את הארדיסק שהתקלקל לי שהוא WD 160 GB 8MB קיבלתי הארדיסק Hitachi 160GB 8MB האם יש הבדל שווה להתעקש לקבל אחר או אותם דבר או אולי היטשי יותר טוב כי אם הארדיסק יתקלקל יש לי אחריות רק לעוד חודשיים בלבד ככה שאשמח לתשובות

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by אוריפ,

יש לי קובץ ISO, מה אני עושה איתו בשביל להפעיל אותו? אני צריך לצרוב אותו או משהו כזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by rafi_d,

עכב תקלה בדיקה בדיסק 500G שלהם - החלפתי ל1T תמורת הפרש כספי של 150 ש"ח. הדיסק הוא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739191 מפרט: MK1059GSM וסקירה כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/2.5-inch-12.5-mm-9.5-mm,2623.html (ראו עמ 3 בכתבה) מבחינתי - ממשק הSATA הוא חשוב , גם כדי לאפשר ביצועים טובים ובעתיד אולי שימוש גם כBOOT דיסק. מה דעתכם עליו כללית ? האם היותו טיפה "שמן" יותר משמעותי ? יש לו נורית שמהבהבת בעת מעבר נתונים. כעת, ה"תקלה" שאני רואה בו כעת - שהיא אינה מהבהבת בחיבור SATA אלא רק בעת חיבור בUSB. שווה להחליף בגלל זה ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה external hard drive הכי מהיר שיש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lharpaz,

היי, יש לי DOK די חדש (Patriot XPORTER XT), והיתה לי בעיה להעתיק אליו קובץ אתמול - ההעתקה התחילה ופשוט לא הסתיימה, היא נמשכה כמה דקות וכאילו נתקעה ממש לפני הסיום. האם יש תוכנה כלשהי לבדיקת תקינות של DOK ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by 69,

ראיתי בתערוכה את המוצרים הבאים, אשמח לשמוע חוות דעתכם על המוצר (מומלץ, לא מומלץ, להתרחק מהחברה, כדאיות וכו') : 1. DISK ON KEY של חברת PQI, דגם "COOL DRIVE" בנפח של 128 מגה = 170 ש"ח. 2. מישהו בחן עבורי גם אפשרות של DISK ON KEY + MP3 PLAYER + טייפ מנהלים (הקלטה) שיכול להיות שימושי עבורי, נתקלתי במוצר הבא : MP3 Digital Player שנראה כמו Disk On Key לכל דבר (וגם משמש כמובן ככזה) עם מסך LCD עליו. כלומר, 128 מגה שיכולים לשמש כ DISK ON KEY רגיל במהירות 1 / שמירת MP3 ושמיעתם / טייפ מנהלים - כלומר, הקלטה. המחיר הוא 350 ש"ח. הבעיה היא שלא צויין בשום מקום את שם החברה המייצרת, המוכר טען שזה של Egoteche, אך לא צויין בשום מקום. הבנתי שבמוצר כזה אין חלקים נעים, לכן אם המטרה שלי היא לשים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dR-TraNce,

שלום חברים, חבר שלי מעוניין לרכוש צורב IDE חדש ובקש ממני לעזור לו למצוא חנויות זולות ברשת. האם אתם יכולים להמליץ לחברי על צורב חדש יחסית טוב, אמין, ואם אפשר אפילו מהיר עד המחיר 500 ש"ח. (אני יודע שהמחיר הזה לא גבוה בכלל אבל זה תקציבו!) תודה חברי'ה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Electric Boom,

יש ברשותי 4 כוננים שמתחברים בכלב IDE - דיסק קשיח ראשי ATA133,דיסק קשיח משני ATA100(או פחות,אני לא בטוח) ושני כוננים אופטיים. כרגע שני הדיסקים הקשיחים על אותו ערוץ ויש לי תחושה שזה גורע קצת מהביצועים,מהי התצורה האידאלית?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.