אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, הוספתי כונן ישן לנחשב חדש, והמחשב הגדיר את אחת מ 2 המחיצות בכונן כ EFI system partition . האם הנתונים נפגעו? איך לשנות את ההגדרה למחיצה פעילה? תמונת מצב הכוננים: https://imgur.com/a/L3oofl6 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה הייתה לימשהו פה בעיה כמו שאצלי אם הצורב .. ומישהו נתן לו שם תשובה לבעיה אז עכשיו בתשובה שלו היה רשום : תנסה להחליף כבלים או באס IDE . ואני שואל עכשיו מזה הכבל הזה ??? ועד עכשיו מאותו זמן שביקשתי עזרה ועזרו לי כלום לא הסתדר לי אם הצורב אוףףףףףףף אני פשוט בבעסה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח לסטרימר וראיתי שממליצים בסטיקי וגם בחיפוש על: HD103SI של סמסונג. משיטוט באתרי חנויות ראיתי כי יצא דגם חדש שאמור להחליף אותו: HD105SI. חיפוש לא העלה יותר מדי מידע לגביו. מדוע לא ממליצים עליו? האם הוא נחות מה-HD103SI? האם כדאי להתעקש על HD103SI או שה- HD105SI ישמש את אותה מטרה (כמה שפחות פליטת חום) בצורה טובה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אני מעוניין לרכוש כונן SSD, לצורך התקנה של המערכת הפעלה 7 64Bit והמשחק BF4 ועוד משחק אחד, השאלה העיקרית היא: האם 128 ג׳יגה יספיקו לי לצורך זה? כי ה250 ג׳יגה יחסית יקר לי עכשיו כ1000 ש״ח. כיום הדיסק C שלי הוא 100 ג׳יגה, וזה מספיק, כי הכל מחולק לשלושה מחיצות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברשותי צורב של LITEON - LTR 32123S, שצרב מאוד נחמד עד לפני מספר חודשים במהירות של 32 (במקסימלית שלו) - משהו כמו 3 דקות. סביל... אך לאחרונה, צריבה של 32 אורכת כ-7 דקות ואף יותר. כל מידע שהוא, כל סוג דיסק שהוא, וכל יצרן דיסק שהוא. מה מוזר - לעומת זאת , כשכיביתי את אופציית הSmartBurn (ואז מתאפשר לצרוב רק במהירות 16), נצרבה המדיה תוך 4 דקות לערך. מה הבעיה כאן? בלאי המכשיר (הוא בן שנתיים) אולי? Firmware? אופציית הSmartBurn? אשמח מאוד לשמוע אם למישהו יש פתרון / עצה כל שהיא... תודה, חן.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS Caviar Blue Hard Drive - 500GB, 7200rpm , הדיסק שימש אותי בנאמנות כדיסק ראשי של מערכת ההפעלה במשך 3.5 שנים ללא שום בעיות מיוחדות, עכשיו שמתי לב שהוא התחיל לעבוד נורא איטי , פשוט התחלתי להרגיש שהמערכת ההפעלה התחילה לחשוב יותר מדי , ונורת הHDD במארז דלקה קבועה לאיטית קרובות וזה היה מקפיא לי את המחשב , זה סימן שאני צריך לבצע איתחול של המחשב... הבנתי כי מדובר בבעיה בכונן, פירמטטתי את הכונן עשיתי לו בדיקה בעזרת MHDD והייתי מופתע שאין שום בעיה של סקטורים פגומים כמו שחשבתי, ניסיתי להתקין על הדיסק וינודס 7 שוב, לפי זיכרוני אמור לקחת סביב 30-40 דקות , ההתקנה התבצע תוך כ שעתיים... כמו כן ניסיתי להחליף כבל SATA, ולהחליף את הפורט ב…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
אני בא להתקין ווינדוס וזה רושם לי : setup did not find any hard disk drire install אני לא מצליח להתקין וחיפשתי דריברים ל WD1600JS שלי ולא מצאתי ואיך אני אמור להתקין ווינדוס בביוס הוא מזהה לי אותו וגם בויינדוס עצמו
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, 1. האם דיסק חיצוני 3.5 שתומך USB 3 ידרוש חיבור נוסף לחשמל או שיש לו את כל המתח שהוא צריך מה USB3 ? 2. האם עדיין יהיה אפשר לחבר ל USB רגיל בעזרת חיבור חשמל ? 3.יש בשוק דיסק חיצוני 2TB שמגיע גם עם USB3 וגם ESATA וגם חיבור לחשמל ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שנפגעתי גם אני מnce 3550 שהפסקיק פתאום לקרוא דיסקים רק לצרוב אבל לא קורא אני רוצה לקנות אחד חדש שיחזיק לפחות שנתיים קראתי את התדר של המומלצים אבל לא הבנתי מה הכי כדי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מחר או מחרתיים אני מקבל מז"ל חדש (מעבד, זכרון ולוח ;D). ויש לי הרד דיסק די ישן 5400 ו ATA66 או 33.... השאלה שלי אם נגיד, תאורטית, מספיק לי המקום שיש לי עכשיו בדיסק (10GB) האם ממש כדאי לי להשקיע כסף על הרד דיסק חדש? או שביצועי ההרד דיסק הם זניחים בהשפעה על המערכת? תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי צורב דיודי של asus X16. כשאני צורב בנרו, ה- used read buffer מתחיל ב-100 אחוז, ומדי פעם צונח ל-0, ואז שוב פעם בחזרה ל- 100. זה תקין, או שהוא אמור להישאר כל הזמן על 100? ומה זה בכלל אומר המדד הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
נבחר ל EDITOR'S CHOICE לפי דעתי צורב מדהים מבחינת הפיצ'רים, למרות שמבחינת הביצועים הוא קצת מאכזב (למרות שלא בהרבה) יש לו פיצ'רים ממש טובים. כמו האפשרות של צריבת דיסקים של מוזיקה באיכות טובה יותר ועוד. ויש את האפשרות המגניבה ביותר לדעתי של ה - DISC T@2 אפשרות שנותנת לך לצרוב BITMAP על הדיסק עצמו. כלומר לשים תמונות שלך על הדיסק.. ואני לא מדבר מבחינת DATA אלא ממש לראות את התמונה על הדיסק.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב TSST ts-l632d מותקן במחשב נייד Dell Inspiron 6400. העברת 3.5 ג'גיה של דאטה מ-DVD להרדיסק לוקחת כמעט שעה, האם זה הגיוני או שיש תקלה כלשהי ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי דיסק און קי USB 3 לראשונה והופתעתי לגלות שאני מקבל מהירות העברה מאוד איטית ביחס למה שהוצהר עליו. הדיסק און קי מסוג CORSAIR FLASH VOYAGER SLIDER. כאשר אני מנסה להעביר סרט לדוגמא לדיסק און קי, אז אני מקבל מהירות בין 13-17 מגה בייט לשנייה. ממש כאילו עובד על usb2. כמובן שאני מחבר את הכונן לכניסה הכחולה במחשב. אולי יש בעיה בדריברים של הלוח? כי לא התקנתי דריבר מיוחס ל usb3 בזמנו. הלוח הוא GA-Z87X-UD4H אודה לעוזרים. תודה
-
- 19 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי הכונן המדובר לעיל. כשאני מנסה לחברו למכשיר DVD נייד, הכונן אינו נקרא, ומתקבלת הודעה שהכרטיס ריק. הכונן מקבל מתח מה-DVD והנורה שמראה שהוא מופעל דולקת. עדכנתי קושחה ותוכנה לחדשות מהאתר שהכונן שולח אליו, והבעיה לא נפתרה. יש לציין שכונן My Passport אחר, בדגם מעט ישן יותר ועם 160GB נקרא ופועל בDVD המדובר. האם יכול להיות שקיימת הגבלת נפח בנגני DVD מסויימים שמעליו הם לא מזהים את הכונן? האם עלי לשנות הגדרות מסויימות בכונן על מנת לפתור בעיה זו?
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הכונן הקשיח הזה טוב? Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 Sata
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
יש לי צורב וכונן רגילים לא DVD. והביאו לי דיסק DVD לצרוב וכשאני מכניס אותו המחשב בכלל לא מזהה את הדיסק באף אחד מהכוננים. זה בגלל שהכוננים הם לא DVD? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר בבוקר.. הכנסתי את הDOK שלי והאנטיוירוס ראה שיש איזה קייגן .. והוא החליט למחוק את כל הקבצים מה-DOK בלי לשאול אותי. מוזר ביותר , מקסימום היה סריאל של איזה תוכנה..... יש אפשרות לשחזר מהDOK? אני יודע שלשחזור המחשב יש את TESTDISK פעם עבדתי איתה , אבל לא ניראה לי שהיא יכולה גם לשחזר מDOK. עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות על ה HDD ואני רוצה לאחד אותן למחיצה אחת. יש איזושהי דרך לעשות את זה מבלי לפרמט? מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש משהו בביוס וגם בוינדוס שצריך לעשות או שרק לחבר ולהתקין את הוינדוס כמו בדיסק קשיח רגיל? ואיך אני יודע אם המהירות שלו היא מה שאמורה להיות ושהכל תקין? הssd הוא G.Skill Phoenix Evo Series 115GB SSD התקנתי את הוינדוס והוא באמת עולה מהר הרבה יותר...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי SSD, אני צריך לעשות defragment מדי פעם גם לו? או שאין צורך.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
פיתאום נעלם לי הכונן CD של LG בוינדוס XP PRO! בדקתי 39689 פעם שגיעות בדיסק, וירוסים, ואיחוי, שום דבר לא עוזר, אני לא יודע מאיפה מורידים דריוורים! התקנתי את XP עוד פעם (בלי לפרמט, כלומר יש לי עכשיו עוד XP, 2 וינדוסים) והכונן מופיע בוינדוס החדש! (XP שם לו לבד דריוורים!) אין לי בעיה לעבוד עם הצורב של פלקטסור X16 X10 X40... אבל כשאני צריך לצרוב איזה דיסק... בעיה! תעזרו בבקשה! תודה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-