עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ישנה ערכה שאמורה להגיע עם CRUCIAL M4 SSD שמאפשרת לשכפל דיסק קשיח ל-SSD ללא צורך בהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה . רכשתי את CRUCIAL M4 אולם בקופסא שהגיעה אליי במשלוח לא הייתה שום ערכה שהיא . מה זאת הערכה הזאת בכלל ומה אני אמור לעשות כדי לקבל אותה ? אתר האינטרנט שממנו רכשתי את ה-M4 64 GIGA לא יודעים על מה אני בכלל מדבר . להלן הקישור שמציין בפירוש את הערכה הזאת ( מתוך סקירה של הכונן הזה כאן באתר ): http://hwzone.co.il/reviews/storage/newssdroundup2011/2

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by noa5551,

היי, אני צריכה המלצות לכונן פנימי שיתאים ללפ טופ של דל inspirion 1440. מה ההבדל בין המהירויות השונות, והאם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח (520 במקום 420) בשביל מהירות של 7200 ופחות זיכרון (320 במקום 500 ג"ב)? כוננים קשיחים פנימיים של ווסטרן דיגיטל הם טובים? תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. שלום יש לי שאלה... האם הדיסק הקשיח Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ הוא באמת איכותי ביחס לשאר הדיסקים הקשיחים של ה-1טרה? הוא בא לפי מה שכתוב עם 32MB באפר לעומת דיסק של WD שבא עם 64MB באפר השאלה אם זה חשוב כל כך להוסיף עוד 100 שקל על 32MB זיכרון באפר נוסף??? ידוע לי שהבאפר עוזר בהעברת נתונים וכתובות התחלתי לא מזמן ללמוד מחשבים אבל אני עדיין לא בקיא בזה מספיק... אשמח לתגובות והסברים בתודה מאור...

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  4. Started by zahi,

איזה דיסק קשיח מומלץ יותר מבחינת אמינות וביצועים ? DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III או 1TB 7200RPM 32MB Sata III ST1000DM003 seagate

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by Morfium,

שלום, חבר שלי נוסע לארהב, ואני מעוניין לקנות SSD. בהתחלה הייתי נעול על ה Vertex 3 120G, אבל ראיתי בכמה מקומות שהוא עושה בעיות, ושהשירות לקוחות שלהם ממש גרוע (מה שאני כנראה מאד אצטרך מכיוון שהמוצר יהיה מחול). בקיצור על איזה SSD אתם ממליצים (חשוב לי שיהיה 120G ובמהירות של Vertex3 +-) תודה !!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ofekoo,

לאחרונה רכשתי כונן קשיח חיצוני של WD ( my book world edition ) בעל חיבור Ethernet . הכונן מחובר לרשת ( ראטור ) וממנו למחשב שלי . לרוב אני מעביר קבצים גדולים ( סדרות שירים ) 10 G + זמן העברה די איטי על גבול הבלתי נסבל 10 mb/second או אפילו פחות ! ( אני משתמש ב RAID 1 ) האם זה זמן העברה סביר ככה המוצר או שיש בעיה ויש לה פתרון האם יש חיובר יותר מהיר שמומלץ להשתמש בו ? ואם אפשר לקבל המלצה על כונן חיצוני לשימושים שלי ( העברת קבצים גדולים בזמן המהיר ביותר ) איזה חיבור מומלץ ביותר ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לא מצאתי DOK עם מפסק קטנצ'יק שמונע כתיבה עליו (וכמובן מונע מחיקה בטעות של הקבצים עליו \הדבקה בוירוסים בקפה אינטרנט ) וממילא כל הדוקים בנפח גבוהה מגיעים בתצורה הנישלפת שמזמינה מראש בעיות ,כמו כל חלק מיכני שלא נוטה להאריך חיים בשימוש אינטנסיבי . ולכן החלטתי לעשות את הקומבינה של כרטיס MICRO SD יחד עם מתאם\קורא קטן שלצד אחד שלו מכניסים את ה- MICRO SD ואילו צידו השני מסתיים ב-USB זכר , כך שלכול דבר לעניין ,ניתן להישתמש בו בתור dok . כרטיסMICRO SD עצמו אינו מכיל את המפסק שמונע כתיבה עליו אולם על גבי המתאם\קורא יש מפסק שכזה. השאלה היא : האם המפסק הזה שיש על המתאם ,בכלל מתפקד ומונע את הכתיבה על ה- MICRO SD ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על אחד טוב ואמין. הדרישות הן: גודל של 3.5', usb 3, מחיר בסביבות 700-800 ש"ח.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. שלום לכולם. קניתי DOK חדש - קרוזר בלייד 16GB. הוצאתי מהקופסא, חיברתי למחשב והעתקתי קובץ. היה נראה לי שלוקח זמן רב בהרבה מכונן אחר שברשותי, אז חיפשתי בגוגל מה צריך להיות ונתקלתי בביקורת הבאה: טעות בביקורת.... הורדתי את תוכנת Crystal Disk Mark, ולי יוצאת מהירות כתיבה של 2.95 מגה לשניה, בעוד בביקורת הגיעו לסביבות 4 מגה לשניה.. האם זה תקין? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by corefff,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 כמות: 1 - מחיר: ₪568 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 סה"כ: ₪1148 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1126 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/c7fjn1xq איזה בין שני הרדיסקים עדיף? הSEAGATE עם הSATA 3?? או הסמסונג?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  11. אני מעלה פה 4 תמונות אם צריך עוד משו תגידו. לפני מה שאני מבין שיכול להיות זה לא הרבה המצב לא משו כי יש שם כמה צהובים עם אזהרה הדיסק הוא 80 GB די ישן אבל / ובדיסק של 1TB של סמסונג HD 103UJ יש גם אזהרה אחת.. תגידו לי מה זה אומר ומה אני צריך לעשות תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום ל-SanDisk יש אולי 8 דגמים של DiskOnKey. חוץ מההבדל במחיר ובעיצוב שלהם, אני מאמין שיש גם הבדלים במהירויות שלהם, ואולי אפילו הבדלים באיכות שמירת הנתונים שלהם.. (כל הנושא של SLC, MLC, וכו') האם מישהו מכיר אתר שנותן קצת יותר נתונים עליהם, כמו הדברים האלה(מהירות קריאה וכתיבה, טכנולוגיית הפלאש שלהם, וכו')? זה מאד יעזור לי בבחירה.. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

אז עדין המחירים גבוהים אבל אני חייב לקנות כונן ראיתי שבארץ 2TB של סמסונג עולה 710 שקל, בחול זה עולה 500.. חשבתי לקנות משם, אבל אתם יודעים מה בנוגע לאחריות, יש להם אחריות עולמית? אתם יודעים לכמה שנים? תודה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי micro sd סנדיסק בפלאפון 16 גיגה חיברתי למחשב כלשהו במהלך טיול ונדפק לי הכרטיס אני לא רואה את הקבצים שבו אבל אני רואה שהכרטיס מלא מה אפשר לעשות כדי לשחזר? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכם יש לי מחשב עם SATA2 ודיסק קשיח רגיל של 1T רציתי לדעת אם כדאי לקנות SSD ? ואם כן איזהכדאי ? והאם SSD SATA3 יכול לעבוד טוב בחיבור SATA2? והאם כדאי לקנות בארץ או בארצות הברית(יש לי משפחה שם)? מצאתיSSD CORSAIR FORCE GT 2.5 90GB SATA3 ב585ש"ח האם זה כדאי והאם זה יעבוד טוב בSATA2. האם בכלל כדאי לי להשקיע בSSD? יש לי מעבד I5 750 תודה למגיבים

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו עם סלוט SD ויש לי סלוט microSDHC בטאבלט ובסמארטפון. חשבתי לקנות microSDHC 32GB CLASS 10 עם מתאם ל-SD, רק רוצה להיות בטוח שזה לא יפגע לי במהירות הקריאה/כתיבה. ככל הנראה משהו של LAXER, PNY או SANDISK מ-EBAY

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Kirma,

קניתי לפני חודשיים קשיח 2 טרה ב 330 שקל ומסתבר שזה לא מספיק מתי לדעתכם המחיר יחזור להיות שפוי ולא ב 700+ ? שפוי אומר 400-450 לכונן אחסון רגיל 2TB

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יש לי אותו כבר חצי שנה השתמשתי בו והכל טוב ויפה , היום אני בא לחבר אותו פתאום הוא רושם לי עליך לאתחל את הדיסק לפני שתוכל להשתמש בו . ניסיתי לחבר למחשב נייד ועדיין יש את אותה בעיה ... מה עושים ? יש לי שם המון תמונות ודברים שאני לא יכול לאבד.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by corefff,

אני בקרוב קונה מחשב חדש בעוד שבועיים. ואני שוקל לקנות ארד דיסק של 500GB בגלל כל עליות המחירים והאמת אני לא זקוק ליותר מ-500 אבל מה שמפריע לי זה ה-16MB שלו. האם יש הבדל משמעותי בין ה-16MB ל-32MB כשזה מגיע למשחקים? ואני מתכוון למשחקים שתופסים הרבה GB כמו BF3 וגם למשחקים עוד הרבה יותר גדולים שככל הנראה יצוא בעתיד. האם המצב הזה התן עדיפות משמעותי ל32MB בעתיד?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by xytkhi,

הסמסונג 80gb אצלי מאז 8 שנים ומתפקד לא רע. הוא אינו כונן ראשי אך משמש ככונן מישני בצורה יעילה. לאחרונה הכונן מראה סימני זיקנה ושיבה, בדיקה בתוכנת hd tune מראה סימני סערה. אך בבדיקה בתוכנה המחשב ב WIN7 או ב everest התוצאות תקינות והכונן " בריא" למי להאמין?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. או, האם יש דרך לבדוק? למוכר נתונים מצויינים, יש לו גם C6 במחירים קרובים מאוד (כמה דולרים בודדים יותר) http://www.ebay.com/itm/Toshiba-OEM-16GB-16G-Class-4-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-/120838729464?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item1c228caef8 http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Card-16GB-16G-Class-4-A-/290570252478?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item43a75630be

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by shimronfio,

היי, קניתי מערכת חדשה לפני כמה ימים והמערכת שלי מותנת על וינדוס 64 ביט. בחנות שהתקינו לי את המחשב פיצלו לי את הכונן ל-2, האם יש דרך לאחד אותם?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by moti200,

שלום יש לי כונן קשיח 3.5 אינץ של חברת clickfree שקיבלתי מחוץ לארץ רציתי לדעת מאיזה חנות אני יוכל לקנות שנאי שמתאים לארץ ( לא מתאם אלה שנאי שלם) תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. יש לי Corsair Voyager Mini מזה מספר שנים ואחרי יותר מדיי הצפנות וניסויים' הוא כבר לא במיטבו והגיע הזמן להחליפו. לפי מה שבדקתי, גם מספר שנים אחרי, CORSAIR עדיין הכי מהירים בשוק. הדגם הזה, Corsair Voyager GT יותר מהיר מה VOYAGER המקורי ואף מה-VOYAGER GTR החדשים. http://www.corsair.com/usb-drive/flash-voyager-gt.html שאלות: 1. האם יש מתחרים לכוננים האלה? 2. מדוע ככל שהנפח גדול יותר, כך המהירויות הקריאה/כתיבה הופכות אסטרונומיות?! *רק מוצרים הנמכרים בישראל ואנא הביאו לינקים לדף המוצר באתר החנות.

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by foniko,

יש לי כונן SSD חדש 128GB של Crucial הגדירו לי AHCI ב-BIOS ביצעתי פירמוט כדי להתקין ווינדוס נקי על ה SSD עכשיו מה צריך לעשות כדי שהכונן יזדהה לי במהלך ההתקנה של WINDOWS 7? האם צריך להתקין דרייבר מסוים מהדיסק של לוח האם (Gigabyte) או שזה מזדהה אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים