עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לקחתי סיכון ענק והזמנתי מאיביי oczssd2-2vtxe60g 60 gb vertex 2 הוא הגיע היום מארה"ב , מה שהכי הפליא אותי , שלא לקחו לי בכלל מכס או מע"מ , אמרתי למוכר לרשום את כל מלוא המחיר (כדי להימנע מקנסות - הבנתי שהמוכסים כבר מכירים את ה SSD) שהוא 175$ ואין מס ... בכל מקרה אשמח לדעת איך לוודא שהמוצר מקורי ... + חוות דעת על התוצאה הבאה (בקרוב יותקן על הSSD מערכת ההפעלה)... תודה רבה !! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי נגן נייד MP3 512 העניין הוא כזה מאז הפעם האחרונה ששמתי בו שירים הוא פשוט נתקע!כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו אך בלתי אפשרי להכנס אל ההתקן כי הוא פשוט נתקע!גם בקליק ימני הוא נתקע המכשיר נדלק כראוי אך בכניסה לשירים היא נתקע ואני נאלץ לכבות אותו יאמר שהרדיו במכשיר פועל תקין! מה אפשר לעשות [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. אני מתכנן לקנות צורב DVD, כנראה ה3500 של NEC. יש לי DVD של טושיבה sd-2550 איפה אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדיסקים שנצרבו ע"י הצורב? על איזה צורב אתם ממליצים כשהוא ישמש בעיקר לגיבוי מידע וצריבת דיסקים לDVD עד 400 ש"ח? אילו מדיות טובות זולות ישנן ואיפה אפשר לקנות אותן(אם אסור לפרסם אני ממש אודה לכם אם תשלחו לי לפרטי)? תודה מראש. עריכה: שמתי לב שיצא 3520, מה ההבדל בינו לבין 3500 ולמה אין אותו בשום חנות עדיין?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש עם דיסק 500GB היברידי (8GB SSD). השאלה שלי היא האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לגבי ההתנהלות עם דיסקים היברידים? כשאני מתקין מערכת הפעלה חדשה (המחשב בא בלי OS) צריך לעשות משהו ספציפי? מה קורה אם אני מפרמט את הדיסק?

5. Started by davidzada93,

שלום. לפני שנה וחצי קניתי כונן קשיח חיצוני של 1TB של חברת seagateעם ספק כוח חיצוני. ופעם אחת שנסתי להדליק אותו הוא נדלק אבל המחשב לא זיהה אותו.(הוא מופיע במנהל התקנים אבל לא נראה במחשב שלי) אני חושד שזה וירוס בגלל שיש לי דיסק און קי של חברה אחרת שיש לו אותו בעיה ושתי הבעיות הופיעו באותו הזמן בערך. חשוב לי להגיד שנסתי בכמה במחשבים ובכמה מערכות הפעלה ואף אחד מהם לא הצליח לעלות את הכונן. בבקשה עזרה זה דחוף...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הזמנתי מחשב HTPC, והיום נודע לי שה HD שרציתי: SAMSUNG 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II לא במלאי. המחשב יהיה מוכן בלי HD מחר. השאלה היא כזו: האם בכל זאת לקנות את ה 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II או שעדיף דגם אחר (יכול להיות בגודל 750GB) כיוון שזה מיועד למחשב HTPC, השקט מאוד חשוב. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אז לאחר המלצות הפורום קניתי את הכונן הנ"ל אתמול והיות שהיה לי ניסיון רב רע מאוד עם HDD למיניהם אני מריץ בדיקות עליהם מרגע הקנייה יש לי 2 כוננים של 2TB במחשב (שניהם דרך המלצות פה) אחד זה הכונן הנ"ל, והשני זה HD204UI של סאמסונג (שעובד כבר כשנתיים בערך בלי שום בעיות) אני מצרף כמה צילומי מסך (2 הראשונים זה של הHD204UI) בנוגע לHDD, הוא משמיע גם לפעמים מין "תיק" מלחיץ קצת - אבל לאחר בירור בפורום החברה מסתבר שזה נושא ידוע וכנראה לא מזיק - אם זאת אומרים שניתן לעשות עדכון קושחה ש"אמור" לתקן את העניין... האם אתם ממליצים על העדכון? האם זה יכול להרוס את הכונן? ועד כמה זה בעייתי? (לא יצא לי לעדכן קושחה לHDD מעולם)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ronorx,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הלפטופ שלי בכונן SSD בנפח 250 גיגה. קראתי פה הרבה והבנתי שסמסונג 840 זה סבבה. השאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי והאם ארגיש בהבדל משמעותי בהתאם לנתונים של המחשב שלי? עוד שאלה קטנה.. ראיתי הבדלים בין קצבי קריאה וכתיבה מקסימלים בין הכוננים השונים.. האם זה כל כך משמעותי? תודה רבה [ATTACH=CONFIG]3675[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by quantum03,

יש דרך לסדר את זה? האם זה עילה להחלפת הכונן במסגרת האחריות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tttrrr888,

שלום לכם אני מתלבט בין 2 ארדיסקים HD501LJ סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=harddiskdrives&subtype=spinpointtseries&model_cd=HD501LJ ST3500630NS http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1d0199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&locale=en-US 1. מה עמיד יותר ? 2. יתרונות חסרונות לכל ארד דיסק ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קניתי דיסק קשיח מ KSP ואני רוצה לדעת אם הוא חדש , בחנות אמרו לי אפשר להריץ תוכנה שבודקת כמה שעות הדיסק עבד, אן הוא חדש התוכנה אמורה להראות 0 שעות מישהו מכיר תוכנה כזאת או שיטה אחרת ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ~SeReGa~,

אז ככה, הכל התחיל כשוינדוס 7 שלי הודיע לי שהוא לא חוקי, החלטתי לפרמט ולהתקין אחד אחר. (ניסיתי מלא גירסאות שונות) בכולן ההתקנה התבצעה ממש ממש לאט ולא תמיד הגיעה לסוף, וגם אם כן המערכת עצמה לא זזה. אז כן שיחקתי עם ההגדות של הBIOS.. וגם איפסתי אותם.. כלום לא עזר אז עשיתי להארדיסק ניקוי דרך DISKPART... בהתחלה רק clean אחרי זה clean all וגם זה לא ממש עוזר. בגדול יש לי הארדיסק של WD - דגם WD10ezex 1TB והוא מתנהג לפי מצב רוח, לפעמים בDISKPART הוא נותן לי לעשות מחיצות חדשות, ולפעמים לא. רושם לי I\O ERROR המצב הכי טוב שהצלחתי להגיע זה ליצור מחיצה אחת ל SYSTEM - 100MB עוד מחיצה של 200GB ומחיצה שלישית של כל שאר הנפח... (בערך 750GB) הצלחתי לפרמט את 2 הראשונות, את השלישית הוא לא נתן…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by orlupo,

טוב החלטתי שאני קונה צורב DVD במקוםה-LG 8525B המעפאן שלי ואני מתלבט בין ה-NEC 3500A ל-LG 4120B אז ככה: אם יש לי DVD פשוט בסלון הוא יצליח לקרוא את ה DVD-RAM כי אם כן אני כמעט סגור על ה-LG כי אני די זקוק לזה... בתודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום. אני מתלבט אם יש לי צורך בSSD והאם הוא מתאים לצרכים שלי. אני מתכוון להתקין עליו WIN7 ,תוכנות שונות שבשימוש יום יומי (שום דבר מיוחד) ומשחקים. המפרט שלי : ASROCK Z68 PRO3 2600K GTX460 8GB זכרון 1600 HD 2TB +2*1TB ללא RAID. חשבתי לקנות את M4 64GB עולה כ 600שח.(אני יודע שהוא מגיע מסורס לאומת אחיו הגדולים יותר נבחר בגלל תקציב) השאלה היא האם אני יראה שיפור משמעותי בשימוש יום יומי לעומת HD רגיל. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hananmori12,

שלום, אני גר בלוס אנגלס ומחשב SSD למחשב נייד, בבית בארץ קניתי לפני כשנה את הBX100 וevo850 של סמסונג, שניהם 250 את הסמסונג קניתי בזמנו מאמזון במבצע שהיה 70 ומשהו דולר, היום אני רואה שהמחירים שלו יקרים מאוד, איזה SSD מומלץ לקניה פה? מחפש 250 בלי להשקיע יותר מדי

16. Started by yirmio,

יש לי אפשרות שמישהו יקנה לי בארהב ויביא לי את הכונן הזה. המחיר הוא מאה דולר. כמובן לדגם 250 גיגה. האם זו הקנייה הכי כדאית במחיר הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by geniaXP,

http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14548&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה עולה 360 http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15850&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וזה עולה 385 מה ההבדל ביניהם? ואיזה עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות צורב חיצוני למחשב, אך לפני כן יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. קודם כל רציתי לדעת אם יש הבדלים באמינות, איכות וכו'... בין צורב חיצוני לפנימי - כי אמרו לי שצורב חיצוני פחות אמין מפנימי ושיש לו לפעמים בעיות בצריבה בגלל החיבור usb ממנו למחשב שבו העברת הנתונים לא תמיד רציפה (מה שאין לפנימי - IDE) - האם זה נכון? או סתם שטויות... 2. אם סעיף 1 נכון, האם לא עדיף לקנות צורב פנימי רגיל ו"להוסיף" לו מארז לכונן dvd וכך להפוך אותו בעצם לצורב חיצוני? (זה יוצא בערך אותו מחיר כמו צורב חיצוני). 3. אם אין בעיה בצורב חיצוני - מה מומלץ לקנות? אני שמעתי שצורב חיצוני של lg דגם 2166D הוא טוב....אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע. מתנצל על ריבוי השאלות....אני פשוט לא רוצה להוצי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by השופט,

יש לי סידירום, שפשוט מסרב לקרוא דיסקים שרוטים, שכשהיה חדש - קרא גם קרא. ניסיתי לנקות אותו : ע"י נשיפה לתוכו ע"י דיסק ניקוי האם יש עוד שיטות ניקוי ? האם יכולה להיות סיבה אחרת ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני חייב לקנות כונן SSD עד 128GB בעלות בינונית! אני קראתי בפורום כאן על הרבה בעיות עם כוננים מסויימים ושלא רצוי להתעסק איתם! אני מבקש ממי שמבין ויכול לעזור לי מה הכונן הכי טוב שאפשר לקנות עד גודל 128GB שלא יעשה בעיות אחרי תקופה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הכונן SSD והזכרונות ראם נמצאים בצד השני של המחשב. יצא לי כבר להתקין SSD וראם במחשב נייד ASUS N550JV שההתקנה הייתה פשוטה למדי . השאלה שלי האם במחשב של MSI שהרכיבים מצריכים ניתוק הלוח ,האם זה תהליך יותר מורכב ומצריך ניסיון וידע? או שצילום בוידאו וסטילס את כל מה שאני מפרק יעשה את העבודה גם אם אין לי ידע תכני ? יש דגם מחשב אחר של MSI שאני מעוניין בו, שהבננתי שהבנייה שלו זהה לזה שבסרטון, והקונגפציה שהוא מגיע איתה היא 265 גיגה ו16 ראם , לכן הייתי רוצה להוסיף במקרה הצורך . תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by alfa100,

היי המחשב שלי לא מזהה את הדיסק קשיח פנימי הנוסף שלי הוא של חברת WD והוא עם 500G אחרי כמה פירמוטים של המחשב שלי והוא עדיין לא מזוהה הלכתי להחליף אותו החלפתי אותו ועדיין לא עובד מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מסתכל על כוננים SSD NVME GEN4 כל הכוננים איטיים כמו GEN3 אותה מהירות למה זה ככה ? אפשר לקחת לוח אם פשוט GEN3 ולחסוך כסף למה לקחת GEN4 ולקבל 3 ? כונן SSD NVME של WD SN580 1TB שנחשב "מהיר " הקריאה שלו 4150 כתיבה שלו 4150 זה רחוק מלהיות GEN4

24. Started by massinvallus,

???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.