עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yirmio,

יש לי תלוש על סך 600 לבאג, וחשבתי לקנות שם את הכונן הזה. מה דעתכם עליו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by KoM,

לצערי אני מוסיף נק 3550A לרשימת הכוננים התקולים, שלי פשוט לא מוכן לצרוב CD רגילים וגם ב-DVD עושה בעייה כל כ-15 דיסקים לצערי. זה מוזר כי בלי עין הרע יש לי בבית נק 3500 שעובד כמו תותח שקט ומעולה. קיצר הייתי שמח מאד להמלצה על כונן נק אחר (זה מה שאני יכול הלחליף אליו) שכן מרוב מספרים כבר איבדתי כל פיקוס...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מתאם USB ל-SATA כדי לחבר בקלות הארד דיסק פנימי למחשב בלי לפתוח את המחשב כל פעם. יש כאלה מלא ב-eBay ורובם עולים גרושים אבל מגיעים בלי חשמל - איפה אפשר להשיג כבל חשמל לכזה דבר?? המתאמים שבאים עם חשמל כבר עולים פי 2 או 3 מהזולים... רעיונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה לקנות את הWestern Digital WD2500KS 250GB 16MB ויש לי שאלה הארדיסק הזה טוב? הכוונה האם הדגם טוב יש לי ארדיסק 120 ונראה לי שיש לו סקטורים הרוסים והוא גם ATA להשאיר אותו או לעיף אותו? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by guyguy12,

שלום קניתי השבוע מחשב חדש והדיסק הקשיח מרעיש כמעט בכל פעולה שאני עושה רעש של גררר כזה מאוד מעצבן לא שומעים מאוורים וכל המחשב חוץ מזה שקט המחשב הוא I5 לוח P8H67 כ. מסך GTX460 דיסק הקשיח הוא של היטאצ'י 7200 32M 1TERA בחנות החליפו לי כבר לדיסק קשיח אחר (היה לי בהתחלה של WD) ושניהם עשו את אותו רעש.. בחנות טוענים שזה רעש נורמלי אבל זה לא רעש נורמלי מה אני יכול לעשות? מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הוא של חברה לא כ"כ מוכרת , BIWIN, אבל משיטוט ברשת נראה שהם לא רעים בכלל. רציתי לראות את המספרים על המחשב שלי... על איזו תוכנה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהגדלת המחציה בתוכנה פרטישן מג'יק ! מה השלבים בבקשה! תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מה ההבדל בין כונני הדיסקים החיצונים? אני רואה שכולם כמעט אותו הדבר רק המחיר שונה בעיקר.. אני רואה שלחלק רשום "Tray" "Slot".. אפשר הסבר מה ההבדל בין הכוננים והאם הפרש המחירים מצדיק? http://ksp.co.il/?select=.268..1210.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Moo,

קניתי דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה. הדיסק משמש לאיכסון (קבצי וידאו) וכל פעם שניגשים לדיסק, לוקח איזה 3 שניות ואז שומעים טיק. המערכת הפעלה היא ווינדוס 7. האם זה נורמלי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by S L I P Y,

שלום חיברתי הארדיסק חדש (Seagate 500G 32Mb) למחשב (SATA2). מה אני צריך לעשות עכשיו כדי שהווינדוס יראה אותו ? (כרגע תוכנות זיהוי רכיבים מזהות אותו אבל הוא כמובן לא מופיע ככונן) מקווה לעזרה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hanan13,

שלום חברים. יש לי מחשב חזק מאוד לעבודות עיצוב גרפי ומשחקים. icore 7, 12 m ram... אני כיום עובד עם ארבעה דיסקים קשיחים: 2 טרה, טרה, 2*500. הדיסקים כבר ממש מלאים. אני רוצה לפרמט את המחשב. בשביל לחסוך זמן, במקום לגבות הכל ולפרמט את הדיסק של ה 2 טרה (זה הדיסק הראשי שלי) אני מעדיף לקנות דיסק חדש ולהעתיק אליו את הקבצים אחרי התקנת הוינדוס. אני רוצה להחליף את הדיסק הראשי שלי לדיסק 2 טרה או 3. חשוב לי מאוד מהירות העבודה של הדיסק כי כיום הדיסקים הקשיחים הם צוואר הבקבוק שלי במחשב. אשמח להמלצות על דיסקים מהירים, אמינים ולא יקרים. לא בא לי להשקיע 1600 ש"ח על דיסק. תודה חנן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Gnome,

שלום לכולם, אני כל כך מתרגש!!! :'( יושב פה מולי המחשב החדש (אומנם בלי כרטיס מסך אבל עדיין :-\...) עכשיו יש לי צורב ואני רוצה לחבר אותו למחשב. אשמח לקבל הסבר איך. יש לציין שהלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE וההאר דיסבק הוא MAXTOR 80 GB SATA 8MB BUFFER. אני לא ממש מוצא את ההוראות להתקנה ב MENU :-\. אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי על לאן לחבר את הכבלים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הרצתי בדיקה בעזרת תוכנה שנקראת hd tune להרדיסק והא כתבה לי שיש 470 סקטורים פגומים בו. זה מה שהוא כתב בבדיקה: HD Tune Pro: ST3500410AS Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 105 99 6 8170981 ok (03) Spin Up Time 97 97 0 0 ok (04) Start/Stop Count 99 99 20 1398 ok (05) Reallocated Sector Count 89 89 36 470 warning (07) Seek Error Rate 78 60 30 70679577 ok (09) Power On Hours Count 97 97 0 3489 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 99 99 …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by netanel1234,

שלום, אני רוצה לקנות דיסק גיבוי חיצוני כמה שאלות הדגמים החדשים של הדיסקים החיצוניים באים בעמידה, יש הבדל מבחינת עבודה אם הארדיסק עומד או שוכב... המחט עובד כמו שצריך גם בעמידה? המחט מחזיק הרבה זמן בעמידה כמו בשכיבה? http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147..371.&list=1&sort=2&glist=0&uin=11697&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הדגם הזה? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by geigera,

שלום אני מחפש כלי טוב לגיבוי שוטף (כל יום-יומיים) ממחשב נייד. עד עכשיו הייתי משתמש בדיסק און קי עם תוכנת קרוזר של sandisk. עכשיו הוא נהיה קטן בשבילי (אם אני רוצה להשתמש בדיסק און קי גם להעברת נתונים גדולים או גיבוי מזדמן של מדיה). אמרו לי בעבר שסן דיסק כבר לא שמים את התוכנה על הדיסק און קי שלהם אבל פתאום ראיתי בחנות כאלה שכתוב עליהם cruzer. האם חזרו לזה? אולי יש דרך יותר טובה לגיבוי? אולי ענן? האם בענן הוא מגבה רק את מה שהשתנה ולא מעתיק הכל? בנוסף, אני מגבה מפעם לפעם את המחשב הביתי להארד דיסק חיצוני (500G). יש דרך לגבות כך שיעתיק רק את הקבצים שהשתנו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Ashand,

אני בונה NAS ממחשב ישן וכרטיס SAS.SATA שיש ברשותי (6GB/S) אני כנראה הולך על המארז Lian-Li PC-A04B Black Midi חשבתי על 4X2TB הרדיסקים , אלו הרדיסקים יהיו הכי מתאימים מבחינת שקט, פליטת חום, ביצועים נורמאליים...אני מתכן RAID 0 על ההרדיסקים ה NAS ישמש כמאגר מדיה זמינה , וגם כגיבוי DATA איחסון שוטף מבחינת 2 הכוננים למטה מה עדיף לי: Seagate Barracuda Green 2TBsamsung 2TB דגם HD204UI

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, השאלה שלי היא פשוטה: אני קונה מחשב נייח רגיל לגמרי, חומרה סטנדרטית לחלוטין ודי מינימלית, אלא שהדיסק הקשיח יהיה ssd מהדגם שמפורט בכותרת, רציתי לשאול האם צריך להכניס את הדיסק שהוא 2.5 אינץ' לאיזושהי תושבת בכדי שיהיה אפשר להכניס אותו למארז , או שלא צריך, וכן האם יש לקנות יחידת קירור מיוחדת לכונן ה ssd, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הזמנתי מחשב HTPC, והיום נודע לי שה HD שרציתי: SAMSUNG 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II לא במלאי. המחשב יהיה מוכן בלי HD מחר. השאלה היא כזו: האם בכל זאת לקנות את ה 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II או שעדיף דגם אחר (יכול להיות בגודל 750GB) כיוון שזה מיועד למחשב HTPC, השקט מאוד חשוב. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by zone glide,

רכשתי עד לא מזמן Seagate Backup Plus 4TB מאמזון בדיל טוב. הכונן הקודם שהיה לי WD Elements 500GB ובגלל שהנפח היה די מעיק החלטתי להביא נפח גדול משמעותית וגם קשיח חדש, הקודם לפעמים גם לא עבד... העניין הוא שעושה רושם שהוא איטי, ההעתקה אליו איטית, וגם בהתקנות הוא נורא איטי... אני חושב שאפילו הקודם היה מהיר יותר... אני אמנם אולי לא עושה בו שימוש נכון (מכניס אליו גם כמה משחקים לפעמים) אבל בכל זאת... אמנם אין לי USB3 במחשב, אך עד כמה גישה לדבר כזה ישפר את הביצועים? יש בקר או מפצל שיאפשר USB3? או שהגיע הזמן למחשב חדש?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by massinvallus,

???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ithamar22,

האחד Samsung 250GB 840 EVO חדש בחנות 660 שקל השני ביד שניה כחדש גם כן סמסונג 250gp pro ב 600 שקל מה אומרים?

22. Started by gng,

יש לי מחשב שמותקן עליו windows server 2003 בכונן scsi. נשכחה הסיסמא של ה win server אז אני מנסה לגשת למידע שבכוננים מwindows xp. את הwindows xp התקנתי על כונן ide. הבעיה שכונני ה-scsi לא מופיעים במחשב שלי. במנהל ההתקנים הכל נראה תקין(הבקר,הכוננים). ובניהול דיסקים הוא מראה אותם ככוננים דינאמים וכותב במצב שלהם נכשל. האם יש למישהו פתרון? ???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. חבר הביא לי דיסק קשיח של 2 טרה של סמסונג חיצוני בפורמט של FAT32 עכשיו מה שקרה זה דבר הזוי התיקיות נעלמו מהכונן אבל הן עדיין שם אפשר לראות אותן בCHKDSK /F /V שניסיתי לתקן את הכונן ראיתי את כל הקבצים חוץ מזה רואים שהקבצים תופסים מקום בכונן אשמח מאוד אם יש למישהו פה הצעות שיכולות לעזור לי לעזור לו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שבת שלום לכולם אז ככה עד אתמול הייתי צורב קבצים +סרטים בכונן הדיסקים והכל היה טוב ,היום משום מה כל דיסק DVD שאני מכניס לכונן ואני נכנס למאפיינים מופיע לי שיש אפס מקום פנוי ,ואפס שטח בשימוש .זוהי חבילה של 50 דיסקים והגעתי כמעט לסוף . כשאני מכניס דיסק רגיל של 700 מ"ג הכל בסיידר ואני מצליח לצרוב . הבעיה רק עם דיסק DVD 4.7 G אני מקווה שפירסמתי את ההודעה במקום הנכון ,ואים כן אשמח לקבל עזרתכם תודה רובי

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by berner,

חברים שלום אני רוצה להתקין כונ9ן קשיח נוסף שרכשתי MAXTOR160G איך אני מתקין אותו ואת הכונן הישן הופך למקום איחסון ומשנה את סדר השמות כי מקודם הכונן היה C'D'E ואיך יקרו כונני הבג והצורב אשמח לקבל הדרכה תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.