אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני אנסח את השאלה אחרת, כי היא טיפה יותר מסובכת - אני רוצה להשאיר את ההארד דיסק הנוכחי, 500GB בנייד. ואת הSSD אני מכניס בנוסף, לאחר שאת ה HDD אני מעביר לCADDY. מה סדר הפעולות? קודם להחליף, ואז להתקין וינדוס? ואז לפרמט את הכונן הנוכחי? לפרמט קודם את הנוכחי, ואז להתקין וינדוס על החדש? בנוסף - מתי אני מגדיר AHCI בBIOS? לאחר התקנת וינדוס? לפני? לפני פירמוט ההארד דיסק הנוכחי? והאם הגדרת ה AHCI עובדת על ההארד דיסק? קצת סדר בבלגאן.. תודה רבה חחח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי :-[ אתמול לפנות בוקר צפיתי בסרט עם חברתי, לפתע, באמצע הסרט, המסך קפא וההארדיסק ממנו צפיתי בסרט השמיע רעשים מוזרים כאילו שהוא מנסה לעשות משהו ולא מצליח. הוא חזר על הפעולה כמה פעמים והבנתי שמשהו לא בסדר. ביצעתי הפעלה מחדש וברגע שה-XP עמד לעלות - אותם רעשים בקעו מההארדיסק וה-XP לא עלה. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר (על הלוח, IDE אחר) ולא עזר. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר - אותם רעשים. הקלטתי את הרעשים בעזרת המצלמה הדיגיטלית שלי לקובץ WAV קטן (200K) על מנת שתוכלו לשמוע ועל מנת שבעלי ניסיון יוכלו להגיד לי האם יש אפשרות להציל את ההארדיסק בביוס הוא מזוהה כמו שצריך - הארדיסק של 60 ג'יגה. IBM. אחריות אין לי עליו, הייתה ל-3 שנים ופגה לפני כחצי שנה ניסיתי לתת עליו דפיקות ק…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים קראתי פה היום בפורום הרבה דיונים אודות מדיות לצריבה, והמסקנה העולה מכולם היא שהמדיות הכי טובות הן של של Mitsui ושל Taiyo Yuden. (כולל את Verbatim המיוצרים ע"י TY). ניסיתי לחפש קצת ברשת איפה אפשר לקנות את המדיות האלה בארץ ולא הצלחתי למצוא מקומות (אגב, אתר "לירה" הפסיק למכור דיסקים, אלא מספק רק שירותי העתקה...). אשמח לשמוע ממי שיודע איפה אפשר למצוא דיסקים אלו בארץ (ואם יש כאלה של Verbatim, איך אני מזהה אותם?..) כמו כן, אמח לדעת איך למצוא אותם בחו"ל (אם אין כלל בארץ). תודה רבה רבה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אז ככה עד אתמול הייתי צורב קבצים +סרטים בכונן הדיסקים והכל היה טוב ,היום משום מה כל דיסק DVD שאני מכניס לכונן ואני נכנס למאפיינים מופיע לי שיש אפס מקום פנוי ,ואפס שטח בשימוש .זוהי חבילה של 50 דיסקים והגעתי כמעט לסוף . כשאני מכניס דיסק רגיל של 700 מ"ג הכל בסיידר ואני מצליח לצרוב . הבעיה רק עם דיסק DVD 4.7 G אני מקווה שפירסמתי את ההודעה במקום הנכון ,ואים כן אשמח לקבל עזרתכם תודה רובי
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי WIN7 וכשמתי לב כשאני מעביר סרט ממחיצה אחת למחיצה אחרת בכונן זה מעביר במהירות של כ-16MB\S זה לא ממש איטי? הכונן הוא WD BLUE
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק קשיח Seagate Constellation ES ST1000NM0011 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148784 ניסיתי היום להתקין עליו מערכת הפעלה WIN7 אבל על המסך מופיע ההודעה 3rd master hard disk error בביוס הוא מזוהה בשמו אבל נפחו 0 בעת ההדלקה אני מרגיש שההארד דיסק נכנס לפעולה לשתי שניות ומפסיק. האם ההארד דיסק מקולקל או אוליי אי אפשר להתקין על הארד דיסק זה מערכת הפעלה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי צורב של ריקו שנה בערך , והבעיה שלו עוד לפני שאני צורב משהו , הוא לא מזהה דיסקים , הבעיה התרחשה אחרי שהתקנתי תוכנה לכונן וירטואלי ומאז הוא התחיל לעשות בעיות , שרוצים לצרוב משהו אז יוצא הדיקס כאילו אין מדיה בכונן, והתוכנה של נירו אומרת שאין מדיה הכונן ריק . גם שאין דיסק, כאשר אני לוחץ על כונן הצורב הוא נפתח כאילו יש דיסק אבל בחלון אין כלום . מה שכן היה צריך להיות הודעה של נא הכנס דיסק לכונן . כאשר הוא מצליח לצרוב שזה באמת דבר נדיר , אחרי שהדיסק יוצא אני מכניס אותו שוב ואז נשמע צליל של כוכבית ואחר כך הוא מתחיל לצרוב . עדכנתי את aspi וללא הצלחה . מישהו יכול לעזור ? ??? תודה מראש דני
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא בטוח ששאלות בנוגע לסטרימרים זה כאן אבל אנסה את מזלי ,אני מחפש שמתחבר לטלוויזיה ומאפשר צפייה בתכנים כגון סרטים סדרות וכו'.כזה שיהיה קל לתפעל גם עבור אנשים שלא מתעסקים בטכנולוגיה יום - יום (אמא שלי).התקציב - עד 500 ש"ח רצוי כמה שפחותתודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום. קיים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה לאיתור סקטורים פגומימם ( לא לא זו של ה XP שנקראת SCANDISK ) ו/או תוכנה שמתקנת אותם ( אם הם לא פיזיים ) זה עניין דחוף !!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההמלצה בפורום הייתה לקנות את ה SJ הלכתי וקניתי ואני מגלה שקניתי את ה UJ ההבדל שאחד SPINPOINT F1 והשני F3 מישהו יודע מה ההבדל אם אני צריך להחליף או לא ואם זה משנה במשהו כי את ה SJ אני לא מוצא באתר של סמסונג תודה אלעד
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד מדגם toshiba satellite s50 אני מעוניין להחליף את הדיסק קשיח לכונן SSD אני לא מבין גדול לכן אני זקוק לעזרתכם איזה דגם לרכוש אשמח להמלצות מניסיונכם תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן המפרט של המחשב הישן. האם לאחר שדרוג SSD אוכל לגלוש בו עם חלונות מרובים ולעבוד על אופיס? CPU Type: DualCore Intel Pentium E5300, 1400 MHz (7 x 200) Motherboard Name: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset: Intel Bearlake G31 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G. 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות שמישהו יקנה לי בארהב ויביא לי את הכונן הזה. המחיר הוא מאה דולר. כמובן לדגם 250 גיגה. האם זו הקנייה הכי כדאית במחיר הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST8000AS0002 האם הכונן יתאים לטורנט? 8TB מהירות מדווחת היא 5900 כרגע יש לי כונן 4TB WD GREEN (מהירות 5400) שעובד מצויין מול טורנט. מאפשר גם הורדה על מקסימום רוחב הפס וגם הזרמה אל מחשבים בבית (רשת ביתית) בדרך כלל ביחד אלא אם הרוחב פס של הסרט גבוה מדי (אני מוריד כמעט רק REMUX) עוד משהו אמרו שיגיע בקרוב כונני 10TB אבל לא ראיתי באף אתר למכירה כונן כזה. והאם כבר יש כתבות שמוודאות את האמינות או את תנאי העבודה והמהירות של הכונן 8TB הזה? כי לא קראתי עליו עדיין אף סיקור
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אתם מכירים את הדגם DVD *TRAY MODEL* Model A06S של Pioneer ? ? ? ניתן למצוא אותו אצל למיר האם הוא טוב? או האם עדיף DVD של AOPEN? עריכה: בבקשה תענו - anyone...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מספר רב של הרדיסקים, אני מעוניין לבנות סטורג' גדול כולמר לחבר בין כולם ולהפוך את זה למען שרת סאן. אך אין מספיק חיבורים בלוח לדיסקים מחפש פיתרון לחיבור רב בין הרדיסיקם.תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, 1) יש לי הארדיסק מסוג SAMSUNG HD103SJ ATA שמחולק ל3 מחיצות. אני מנסה לגלות את פרופיל השימוש של מחיצת C ולשם כך הפעלתי את PERFORMANCE MONITOR. השתמשתי במדריך הזה: http://blog.whitesites.com/How-to-Measure-your-Server-s-Disk-Writes-for-SSD-consideration__634941054420312500_blog.htm (או בכל מדריך אחר ברשת) וכאשר אני מגיע לשלב שבו אני צריך להגדיר את מונה הביצועים (PERFORMANCE COUNTER) שיקליט את מה שאני רוצה- בתגית של הדיסק הפיזי (PHYSICAL DISK) במקום לקבל חלוקה לפי מחיצות, המונה מאפשר לי להקליט רק את הפעילות הכוללת של כל הדיסק. מה ניתן לעשות כדי: א. להקליט מחיצה אחת בלבד? ב. להקליט פעילות בתיקיה אחת בלבד? 2) כשאני מקבל את גרף התוצאות- אני רואה מספר מטריקות שמראות לי את …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי דיסק חיצוני בגודל 1.5T של סמסונג HX-DU015EC. חילקתי ל 3 מחיצות שוות שאחת מהן מיועדת לגיבוי הדיסק הפנימי של המחשב שלי. כהעתקתי סיפריות גדולות לדיסק החיצוני, שמתי לב שהמהירות משתנה כל הזמן ושהזמן שנשאר להעתקה גדל וקטן כל הזמן. (אני לא מתיחס לתחילתהעתקה) בנוסף השתמשתי ב Paragon Partition Manager, יש שם אופציה לבדיקת הדיסק test surface וגם שם, למרות שלא נמצאו בעיות - הזמן לסיות הבדיקה עלה או ירד כל הזמן. האם זה תקין או שיש בעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2TB חיצוני של סמסונג, לאחר הפסקת חשמל קצרה בזמן שהדיסק היה מחובר הוא לא מוכן לעבוד כראוי. הוא כותב לי שהדיסק לא מפורמט והוא רוצה שאני אפרמט אותו, לא ממש בא לי לפרמט אותו כי היה עליו איזה טרה של סדרות וסרטים שממש לא בא לי להוריד עוד פעם. איך אני גורם לדיסק לשוב לסורו?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש ויש לי כונן מכאני וssd אני רוצה להתקין את המערכת על הssd אני צריך לשנות בלוח אם לahci? ויש עוד דברים שאני צריך לשנות? יש לי בנוסף 8 ג׳יגה ראם והבנתי שיש שאומרים שאפשר לבטל איזה קובץ/פעולה של המערכת , אפשר הסבר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בטעות פרסמתי גם בתמיכה טכנית. לא שמתי לב לפורום הזה. אני מחפש לשדרג לשלושה מחשבים את זכרון הRAM רציתי לדעת איזה זכרון RAM מקסימאלי ניתן להשתמש. בכל שלושת המחשבים מדובר על 64 ביט. (באחד מהם וינדוס 7 לא יודע אם זה משנה אבל גם 64) להלן הלוחות אם: ראשון: Manufacturer LENOVO Version 0B98401 PRO Chipset Vendor Intel Chipset Model Haswell Chipset Revision 06 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model H81 Southbridge Revision C1 שני: Manufacturer LENOVOModel 627436G (CPU Socket - U3E1)Version Win8 Pro DPK IPGChipset Vendor IntelChipset Model Ivy BridgeChipset …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק DVD שהוא שרוט קצת והסרט קופץ האם יש דרך לתקן את זה? האם אפשר איכשהו להעביר אתה סרט למחשב ולצרוב מחדש ואז הוא יהיה בסדר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
yamaha הוציאה צורב חדש במהירות לא תאמינו 44X44X24 צורב ide שניתן לחבר אותו גם לבקר scsi ע"י מתאם מיוחד. http://www.yamaha.com/yec/multimedia/customer/features/feat_prodsCRWF1_1.html
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר על כונן SSD SDSSDP 128GB SANDISK הכונן היה מחובר למחשב ישן בחיבור SATA 2, ואתמול העברתי אותו למחשב של אחי מדגם dell inspiron 3542 בחיבור SATA 3. חיברתי אותו במקום HD שהיה וכמו כן בדקתי ACHI בביוס. אני מעלה תוצאות של AS SSD אני מעוניין לדעת אם זה תקין לכונן מהסוג הזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-