עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ענקית פתרונות האחסון Seagate משיקה את ההארד דיסק החיצוני הדק בעולם, בנוסף להארד דיסק נייד ואלחוטי המתיימר לענות על בעיות האחסון שלנו ברחבי הבית לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%99%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%93%d7%a7-%d7%95%d7%90/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mavingadol,

אני מעוניין לרכוש כונן כזה מ RSM המחיר שם 580 ש"ח . האם הדגם טוב ואמין ? האם המחיר משתלם ? ראיתי שיש את הדגם הרגיל , האם הEVO הוא באמת יותר טוב ושווה להשקיע עוד 50 שקל ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Superman1,

יש לי צורב H62N של LG התקנתי VISTA והוא לא מצליח לזהות אותו... אם יש למישהו פתרון או מיקום שממנו אפשר להוריד דריבר זה יהיה מעולה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by netanel1234,

שלום, אני רוצה לקנות דיסק גיבוי חיצוני כמה שאלות הדגמים החדשים של הדיסקים החיצוניים באים בעמידה, יש הבדל מבחינת עבודה אם הארדיסק עומד או שוכב... המחט עובד כמו שצריך גם בעמידה? המחט מחזיק הרבה זמן בעמידה כמו בשכיבה? http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147..371.&list=1&sort=2&glist=0&uin=11697&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הדגם הזה? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ^ אשמח לשמוע כל פתרון. תודה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום. אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום. קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. :kopfpatsch: ולמי שלא הבין את "מצוקתי": קניתי מחשב חדש עם חיבורי SATA , אולם נשארתי תקוע עם הדיסק הקשיח הישן (IDE). כיוון שהדיסק בגודל 120 ג'יגה, פשוט חבל לי עליו, ואני רוצה לחבר אותו בחיבור חיצוני לכניסת ה-USB במחשב, כדי שאוכל להשתמש בו לגיבוי. אודה אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות : א. איפה אוכל לקנות כבל IDE ל USB כדי לחבר בחיבור חיצוני את הדיסק קשיח לכניסת ה USB במחשב השולחני ? (- אני מעדיף כבל, ולא מארז). ב. האם כבל כזה מספיק, או שיש צורך לחבר את הדיסק גם למתח המחשב. ג. האם יש מישהו שכבר עשה זאת, ויכול לספר איך זה עובד, מהירות, ועוד. תודה לכל מי שיכול לעזור !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כונן ה-M6e החדש של פלקסטור מגיע לביקורת – בואו לגלות איך בדיוק נראה עידן ה-PCI-Express של כונני ה-SSD לכתבה: http://hwzone.co.il/plextor-m6e-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%9b%d7%a9-sata3-%d7%96%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a7/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by אחד שיודע,

שלום רב יש לי אפשרות לקנות כונן intel 530 ssd 240G בהנחה משמעותית, הבעיה היא שהחיבור שלו הוא mSATA ולא SATA . האם החיבור הזה פוגע בביצועים? פשוט הביקורות שקראתי ברשת בוצעו על חיבור ה - SATA. דבר שני, האם יש מתאם בין חיבור mSATA ל - SATA ? המחשב שעליו אתקין את הכונן הוא נייח. תודה לעוזרים

10. להלן המפרט של המחשב הישן. האם לאחר שדרוג SSD אוכל לגלוש בו עם חלונות מרובים ולעבוד על אופיס? CPU Type: DualCore Intel Pentium E5300, 1400 MHz (7 x 200) Motherboard Name: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset: Intel Bearlake G31 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G. 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)

11. הקיצר יש לי DISK ON KEY שחבר הביא הבעיה היא שהוא בטעות נעל אותו, ועכשיו הוא מופיע ככונן נשלף ריק הזיכרון הנייד של סוני VAIO, משהו כזה יש דרך לעקוף את ההגנה הזאת(לצורך שימוש רגיל כזיכרון נייד)?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by VegansXe,

באיזה דיסקים משתמשים חברת TrekStor? חיפשתי הרבה ולא מצאתי... האם יש מניעה משימוש בדיסקים החיצוניים של החברה הנ"ל שלא משווקת "חזק" בישראל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ynetshops עוד פעם החליטו לשבור את השוק. עד היום המחיר לכונן חיצוני של 1000gb היה בארץ כמעט 800 שח. ועכשיו ה-HXMU010EA של סמסונג נמכר במחיר של פחות מ-650 שח! (מחיר זול מרוב המקומות בארה"ב אפילו) ותוסיפו לזה עוד 3 שנים אחריות שאין כשמזמינים מחו"ל. מדובר במחיר פתיחה של 559 שח, כשחבר טען שהוא קנה את הכונן בפחות מ-650 שח http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737098&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=samsung יתרונות: גודל - הרבה יותר קטן ביחס לכונן 3.5, והרבה יותר נייד. חשמל - לא דורש Power adaptor כמו כונן 3.5 אינצ' שקט - כונני 2.5" שקטים לרוב מכונני 3.5" חסרונות: חיבור - ללא חיבור eSata (אבל מצד שני לרוב ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום. כהמשך ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493886.0. קניתי כונן פנימי חדש של WD בגודל 1TB. חיברתי אותו למקום שבו היה הכונן הקודם שנפטר. הדלקתי את הכונן וחיברתי למחשב. המחשב משמיע צלצול של חומרה חדשה שחוברה, אבל לא מציג את הכונן במחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ובחיבורים של ה USB כן מופיע חדש USB Mass Storage או משהו כזה שנעלם כאשר כיביתי את הכונן. ניסיתי להתקין EXT2IFS בשביל לראות בהתקנה אם הוא רואה אותו, וכן, הוא רואה כונן חדש Free Space 932GB אבל אין לי אופציה לשייך לו אות חדשה. צריך אולי לפרמט אותו בדרך כל שהיא? איך אני עושה שהוא יוצג במחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by liran.be,

אהלן. היום וללא התרעה מיוחדת, אחת משתי המחיצות של אחד מה H.D שלי הפסיקה להופיע ב Windows. המחיצה השניה מופיעה ללא כל בעיות. (מדובר ב H.D פנימי של Western Digital, בנפח של 640 GB, שחולק לכוננים E ו D. האחד נעלם והשני קיים). מה יכולה להיות הבעיה? יש מה לעשות מלבד פירמוט? תודה מראש, לירן.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מה עושים? אנא עיזרו לי!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. במפרט המחשב החדש שאני בונה, אנ רוצה להרכיב דיסק SSD EVO 860 שכבר קיים לי וחשבתי גם לקנות אחד של CORSAIR במודל M2 . האם זה בסדר לערבב 2 סוגים של SSD מיצרנים שונים? כלומר האם הביצועים לא יפגעו בהשוואה לכך שיהיו לי 2 SSD מאותו הסוג ומאותו היצרן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מישהו יודע איך מתיקינים טייפ גיבוי לרשת? איזה סוגים של טייפים של גיבוי יש, איזה תקנים יש, על איזה רשתות הם אמורים לפעול ? אם מישהו יודע אז בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הכוונה לשרת חישובים מאסיביים ולא למשתמש ביתי ולא ל-RAID אלא מבחינת אמינות, טמפרטורה ושקט. תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Symbore,

קראתי שאורך חיים של SSD בשימוש רגיל הוא 5-6 שנים אך מנגד יש כאלו שאומרים שהם חיים יותר מהארדיסקים כמו כן קראתי שזו טכנולוגיה מתפתחת וכל שנה מצליחים להגדיל ולשפר את ה-SSD. אז אם אני קונה SSD כיום, כמה זמן הוא ישמש אותי עד שאצטרך להחליפו לחדש?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Donkijoni,

שלום חברים קראתי פה היום בפורום הרבה דיונים אודות מדיות לצריבה, והמסקנה העולה מכולם היא שהמדיות הכי טובות הן של של Mitsui ושל Taiyo Yuden. (כולל את Verbatim המיוצרים ע"י TY). ניסיתי לחפש קצת ברשת איפה אפשר לקנות את המדיות האלה בארץ ולא הצלחתי למצוא מקומות (אגב, אתר "לירה" הפסיק למכור דיסקים, אלא מספק רק שירותי העתקה...). אשמח לשמוע ממי שיודע איפה אפשר למצוא דיסקים אלו בארץ (ואם יש כאלה של Verbatim, איך אני מזהה אותם?..) כמו כן, אמח לדעת איך למצוא אותם בחו"ל (אם אין כלל בארץ). תודה רבה רבה מראש (:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MichaelZ,

שלום. ממש לא רציתי לפתוח ת'רד חדש אבל אני מזמין מחו"ל ואני לא רוצה לעשות טעות. יש לי את הלוח ASUS P8P67PRO שיש לו שקע eSATAp. לא מצאתי במפרט איזה מתח הוא מוציא אבל אני אניח שהוא כן מסוגל להוציא 12 וולט. אני רוצה לחבר לשקע הזה כוננים קשיחים - ממש מדי פעם. כוננים בסגנון ה- SAMSUNG 2TB או אפילו SEAGATE. גדול, איטי וזול... אני חיפשתי פה כבל USB3 שממש לא קשור לנושא הזה והמליצו לי לקנות אותו ב-DX. יש להם גם מבחר של כבלים Power eSATA. אני לא יודע מה מתאים לי. יש זכר, יכ נקבה, יש מאריכים, זה ממש לא ברור. אני צריך שיהיה גם DATA וגם מתח. מישהו יכול למצוא בשבילי בחנות הזאת את מה שאני צריך? זה DX.COM ואז עושים חיפוש: Power eSATA. זה נותן מלא קישקושים. אני פשוט אבוד. אולי יש את מה שאנ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by iSolt,

https://www.amazon.com/SAMSUNG-PCIe-Internal-Gaming-MZ-V8P1T0B/dp/B08GLX7TNT/ref=sr_1_3 מחיר נוכחי Total ILS 582.07 כולל מעמ ומשלוח חינם עד אתמול עלה 690 עם משלוח

24. ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by .:YoGy:.,

היי, מישהו יודע אם כדאי לי לקנות דרך ebay או דרך אמזון כונן SSD לכבוד ה black friday? מדבר על 512. ואם כן אז מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים