אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מה עושים? אנא עיזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום אז אני מנסה. יש לי כונן חיצוני USB 2. יש לי שם סרט באיכות HD בגודל 2 ג'יגה ל-45 דקות. האם אני יכול להפעיל אותו ישירות מהכונן בלי שיהיו תקיעות או שאני חייב כונן בעל חיבור USB 3. (אין לי באמת כונן, אני פשוט רוצה לרכוש ולכן אני צריך לדעת)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי בדיקה של התוכנה הנ"ל על אחת מהמדיות שלי, ולא הבנתי כל-כך איך לקרוא את הגרף. מישהו יכול להגיד לי אם זה מראה על מדיה/צריבה איכותית/לא איכות ? או שאין קשר ? תודה רבה לעוזרים 8) (תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב יש לי אפשרות לקנות כונן intel 530 ssd 240G בהנחה משמעותית, הבעיה היא שהחיבור שלו הוא mSATA ולא SATA . האם החיבור הזה פוגע בביצועים? פשוט הביקורות שקראתי ברשת בוצעו על חיבור ה - SATA. דבר שני, האם יש מתאם בין חיבור mSATA ל - SATA ? המחשב שעליו אתקין את הכונן הוא נייח. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. היום וללא התרעה מיוחדת, אחת משתי המחיצות של אחד מה H.D שלי הפסיקה להופיע ב Windows. המחיצה השניה מופיעה ללא כל בעיות. (מדובר ב H.D פנימי של Western Digital, בנפח של 640 GB, שחולק לכוננים E ו D. האחד נעלם והשני קיים). מה יכולה להיות הבעיה? יש מה לעשות מלבד פירמוט? תודה מראש, לירן.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי :-[ אתמול לפנות בוקר צפיתי בסרט עם חברתי, לפתע, באמצע הסרט, המסך קפא וההארדיסק ממנו צפיתי בסרט השמיע רעשים מוזרים כאילו שהוא מנסה לעשות משהו ולא מצליח. הוא חזר על הפעולה כמה פעמים והבנתי שמשהו לא בסדר. ביצעתי הפעלה מחדש וברגע שה-XP עמד לעלות - אותם רעשים בקעו מההארדיסק וה-XP לא עלה. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר (על הלוח, IDE אחר) ולא עזר. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר - אותם רעשים. הקלטתי את הרעשים בעזרת המצלמה הדיגיטלית שלי לקובץ WAV קטן (200K) על מנת שתוכלו לשמוע ועל מנת שבעלי ניסיון יוכלו להגיד לי האם יש אפשרות להציל את ההארדיסק בביוס הוא מזוהה כמו שצריך - הארדיסק של 60 ג'יגה. IBM. אחריות אין לי עליו, הייתה ל-3 שנים ופגה לפני כחצי שנה ניסיתי לתת עליו דפיקות ק…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פשוט מדהים! בעזרת תוכנה של SeaGate אפשר להפוך כונן רגיל של 1.5TB לכונן Velociraptor של 300GB בעל ביצועים מדהימים!!! אומנם מפסידים נפח אכסון, אך אל תשכחו שהVelociraptor עולה הרבה יותר מהכונן הרגיל. מצורף הלינק למדריך באתר techwarelabs http://www.techwarelabs.com/seagate_1-5tb-mod/
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בטעות פרסמתי גם בתמיכה טכנית. לא שמתי לב לפורום הזה. אני מחפש לשדרג לשלושה מחשבים את זכרון הRAM רציתי לדעת איזה זכרון RAM מקסימאלי ניתן להשתמש. בכל שלושת המחשבים מדובר על 64 ביט. (באחד מהם וינדוס 7 לא יודע אם זה משנה אבל גם 64) להלן הלוחות אם: ראשון: Manufacturer LENOVO Version 0B98401 PRO Chipset Vendor Intel Chipset Model Haswell Chipset Revision 06 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model H81 Southbridge Revision C1 שני: Manufacturer LENOVOModel 627436G (CPU Socket - U3E1)Version Win8 Pro DPK IPGChipset Vendor IntelChipset Model Ivy BridgeChipset …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכוונה לשרת חישובים מאסיביים ולא למשתמש ביתי ולא ל-RAID אלא מבחינת אמינות, טמפרטורה ושקט. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם מכירים את הדגם DVD *TRAY MODEL* Model A06S של Pioneer ? ? ? ניתן למצוא אותו אצל למיר האם הוא טוב? או האם עדיף DVD של AOPEN? עריכה: בבקשה תענו - anyone...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם. ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני. המטרה כמובן שהוא יהיה יחסית מהיר(לא חובה הכי מהיר שיש אם ההבדל במחיר גדול, העיקר שיהיה בערך ברמה של דיסק SATA II). אני חושב על קיבולת של כ250GB. האם יש לכם המלצות? או אולי אפילו עדיף אם תתנו לי פוינטרים לגבי מה חשוב כשבודקים על דיסק חיצוני? תודה על עזרתכם! גיא. נ.ב: אני קונה את הדיסק בארה"ב אם זה משנה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ אשמח לשמוע כל פתרון. תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Micro SD של סנדיסק [של סמסונג e250] הוא בא עם מתאם כזה שמכניסים אליו את הMICRO והוא הופך ל SD עכשיו יש לי מתאם SD לUSB למחשב, חיברתי ביניהם [המיקרו לSD למחשב] והמחשב לא מזהה את זה. כשאני מנסה לפתוח את ה removable disk ב''מחשב שלי" הוא עושה לי "please insert a disk into drive H" וזה מוכנס והכרטיס עובד בפלאפון. כמו כן אין בעיה עם הUSB כי הוא עובד עם מתאם אחר [sD לminiSD]. למה אני לא יכול להעביר קבצים אל/ מהmicro SD ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן המפרט של המחשב הישן. האם לאחר שדרוג SSD אוכל לגלוש בו עם חלונות מרובים ולעבוד על אופיס? CPU Type: DualCore Intel Pentium E5300, 1400 MHz (7 x 200) Motherboard Name: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset: Intel Bearlake G31 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G. 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן כזה מ RSM המחיר שם 580 ש"ח . האם הדגם טוב ואמין ? האם המחיר משתלם ? ראיתי שיש את הדגם הרגיל , האם הEVO הוא באמת יותר טוב ושווה להשקיע עוד 50 שקל ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק חצוני של WD של 500G הוא מלא ב 300G חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר שרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיק הדיסק מפורמט ב FAT32 המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי לראות את כל הקבצים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב HTPC, והיום נודע לי שה HD שרציתי: SAMSUNG 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II לא במלאי. המחשב יהיה מוכן בלי HD מחר. השאלה היא כזו: האם בכל זאת לקנות את ה 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II או שעדיף דגם אחר (יכול להיות בגודל 750GB) כיוון שזה מיועד למחשב HTPC, השקט מאוד חשוב. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום. קיים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ראיתי שכרגע הפורמט החדש והמוביל שניצח את הHD הוא .Blu ray רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי קצת פרטים עליו כמו איך אני אוכל לראות סרטים שלו במחשב מה הדרישות שלו? וראיתי שיש גם משחקים שלו בקיצור קצת הסבר עליו..הבנתי שצורבי הפורמט יגיעו לראשונה לארץ בספטמבר ויעלו יחסית יקר באזור ה900 ש"ח..
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי חשבתי על דרכים לשדרג ביצועים - ועומדת בפניי ההחלטה להשקיע בבקר RAID או בSSD. ברור שאם אין שיקול כלכלי צריך לקחת RAID של SSD - רק חבל שיש שיקול כלכלי. בכל אופן - הומלץ לי פה בעבר לרכוש את DELL PERC 5/I - השאלה , האם עדיף DELL PERC 6/I ? (אותו מחיר בEBAY) אולי יש בקר מומלץ אחר לביצועים גבוהים ובמחיר שפוי ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב dell inspiron 15 5000 אני מעוניין לשדרג אותו ב- SSD דגם Transcend 370s השאלה שלי: א. האם הוא תואם למחשב הזה? ב. מה אני צריך לעשות בשביל להעביר את הדיסק קשיח הנוכחי במקום הצורב ג. האם יש דגשים מיוחדים כשעושים את השדרוג (לא עשיתי זאת בעבר) טנקס(: נ.ב אל תציעו לי דגם אחר כי זה מה שקיבלתי בעבודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ענקית פתרונות האחסון Seagate משיקה את ההארד דיסק החיצוני הדק בעולם, בנוסף להארד דיסק נייד ואלחוטי המתיימר לענות על בעיות האחסון שלנו ברחבי הבית לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%99%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%93%d7%a7-%d7%95%d7%90/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש לקנות דרך KSP צורב DVD טוב,שיהיה גם במחיר סביר הסתכלתי על רשימת הצורבים שלהם,אבל אין לי מושג בכלל בתחום הצורבים,ולכן גם אני לא יכול לאמוד מה טוב ומה לא... אני מחפש צורב טוב מרשימת הצורבים שלהם,שהמחיר שלו יהיה במקסימום 250 ש"ח... תודה לכל העוזרים... נ.ב-מה ההבדל בין DVD RAM לבין DVD RW?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-