עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח חיצוני . מחיר : 200-300 ש''ח גודל : 300 GB ומעלה חיבור : USB 2.0 אמינות : חשוב מאוד ביצועים : בינוניים-גבוהים וזהו אני חושב . כמה שאלות : 1.אני מחבר אותו לUSB והוא עובד ? או שצריך התקנה מסוימת ? 2.איך אני יכול לדעת שבמחשב יש USB 2.0 תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

קניתי אותו כי קראתי שהוא המהיר ביותר, חיברתי אותו הועברתי אליו קובץ וראיתי שמהירות ההעברה היא 8-8.5 מגה, שזה דיי לאט. מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. HD 80 HD 120 כונן DVD צורב DVD צורב CD-RW אני מדבר מבחינת IDE MASTER ו- SLAVE.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by RONEN1N,

USB 3.0 PCIE דורש תמיכה של הלוח אם או של הביוס או שאפשר לחבר אותו לכל לוח שיש בו PCIE? בגלל שאני מחבר למחשב שלי והלוח לא מזהה אותו

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by liav12,

אהלן, שמתי לב שיש כמה חברות של ייצור הדיסקים שלהם, ביניהן גם טיוואן ויפן? בכל מקרה היה מבצע נחמד של 2 חבילות ב 90 ש"ח אז לקחתי..100 CD של ורבטים תוצרת הודו. עדיף לקחת את החברות האחרות בפעם הבאה?

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  6. שלום לכולם! אני קונה טלפון חדש השבוע - נוקיה 6280 או סוני אריקסון K750...עם זה משנה ואני מפש כרטיס זכרון 2 ג'יגה הכי זול שניתן לקנות לאחד מהכשירים. זרקו הצעות תודה ניב

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zaroor,

התייעצות לפני קנייה איך ההרדיסק הזה ,נישמע טוב ? ראיתי ב זאפ חצי מכמות האנשים שרשמו שהיה להם תקלה כבר בהתחלה ,נישמע לא טוב..........

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Meturlal,

קניתי כונן SSD מדגם Crucial M4 128GB, שדרגתי את הקושחה ל-040H. התקנתי Windows 8 מחדש, ביצעתי Restart פעם ראשונה והכונן נעלם. ה-BIOS לא מראה אותו בכלל (קודם הוא כן הראה). ניסיתי לבצע Power Cycling, אך ללא הצלחה. יש עוד הצעות? בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הדגם ששמו לי במחשב החדש הוא Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ??? במקום Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS. מה מהם עדיף וטוב יותר או שזה לא משנה? תודה

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  10. היי לכולם הזמנתי מחשב וכעת הוא בחנות בהרכבה. ביקשתי אותם שתוך כדי ההרכבה יבדקו במיוחד מספר רכיבים בהם ה-Samsung SH-S203B DVD Burner שכמו שכתבתי ונעזרתי בכם בעבר עשה בעיות שונות.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462641.msg3951472#msg3951472 התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהצורב תקול (אחריות כבר עברה). היות שלא ממש פרטו לי מה היתה הבעיה ופחות או יותר סכמו לי את זה בכך ש"הוא תקול" חשבתי בשני מישורים A. כאשר המחשב יחזור, לאחר שאתקין את ה-7 והדרייברים לבדוק לו DMA, ואחר לנסות לצרוב. היה ולא יצליח להעלות פה שוב את הבעיה לפורום בתוספת כל הנתונים כפי שבעבר אמרתם לי ואולי אם לא תפתר לשקול החלפץת קושחה (בדקתי בעבר ולא מודכנת בון הקושחה הכי מעודכנת) B. בנוסף, היות וצורב אינו סי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by amirx19,

אני רוצה לבנות מערך RAID STRIPE ואני מחפש את הדיסק הקשיח הכי שקט שניתן למצוא בגודל של 250 GB (כפול 2 כמובן). מהו הדיסק הכי שקט? כמה שיפור ביצועים אני אקבל ממערך כזה לעומת RAPTOR שהוא רועש מאוד(להזכירכם מהירות הסיבוב שלו היא 10,000 RPM) ? תודה מראש אמיר.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  12. שמעתי על זה פעם שאפשר לחבר CD-ROM לספק (מחוץ למחשב) והוא יקרא שירים וינגן אותם.. אפשרי? תודה!

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by roeesnir,

אני תוהה. ??? נניח שיש לי מארז RAID עם 5 דיסקים קשיחים ב-RAID0. אני אמור לקבל מהירות גבוהה מאוד. האם הממשק של המארז (לדוגמא FW) לא יוריד את המהירות? הרי הוא מגבל.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המלצה לכונן נייד 2.5 (חיצוני) לגיבוי 1TB מKSP או אייבורי

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. הצורב שלי (Benq) , עובד מצויין, אם זה בצריבה, שכתוב .. אבל - בעיה אחת צצה לה לפתע. לאחרונה, כפי שאמרתי, אני יכול לצרוב כרגיל, בלי בעיות. אך, לקרוא דיסקים רגילים - הכונן לא מסכים. פתאום הוא גם מזוהה בווינדוס ככונן 32X12 רגיל. לאן נעלמו הX40? מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Mr_SnaKe,

כבר הבנתי שעל נק לא כל כך כדי לסמוך..... אבל אין לי עדיין תשובה חד משמעית אם ללכת על LG או על Pioneer. אם יש כאן אנשים שיש להם אחד מהצורבים האלה בבקשה שיתנו דעתם עליהם....מי שלא ועדיין חושב שיודע מוזמן להמליץ גם.....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dudu26,

הי! יש לי Hitachi 160GB IDE שמחליט להשמיע מעין תיקתוקים במשך 10-60 שניות בכל פעם שאני מדליק את המחשב (כשה- XP עצמה עולה, הקולות מתגברים). בד"כ מערכת ההפעלה עולה כמו שצריך אך בשבוע האחרון קרו שני מקרים בהם המערכת לא עלתה והופיעה הודעה (במסך ההתחלה של הביוס) שאמרה משהו לגבי: Failed to load OS... לאחר RESET הבעיה לא חזרה. מה קורה פה? האם להתחיל לגבות את הדיסק? האם יש תוכנות שבודקות את מצב ההארדיסק ברמת החומרה? תודה!

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by danieln9,

שלום בתוכנית שלי לבניית HTPC יש כונן DVD וגם צורב ורציתי לדעת איך הצורבים וכונני DVD של LITE ON בהשוואה לחברות אחרות?? אני צריך משהו שקט במיוחד

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  19. שלום, אשמח לקבל המלצה להארדיסק (ההגיון שלי אומר שפנימי - כי SATA יעבוד מהר יותר מ-USB). הוא צריך להיות 2TB ומהירות גבוהה (7200). המטרה היא לשמור שם את כל המדיה שיש לי הכוללת סרטים וסדרות באיכות 1080p, מוזיקה בפורמט FLAC ועוד, ומן הסתם להריץ אותם מפעם לפעם ושיעבוד בצורה הכי חלקה שניתן. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by xlSnaK,

יש לי תלוח אם הזה : Gigabyte GA-8I945P-G-RH 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN וזה ה chipset: Intel Lakeport i945P אז רציתי לשאול אם מתאים אליו הארדיסק של Sata 2 או Sata

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות מוגדר הדיסק הקשיח ,1.5GB או 3.0 GB? רוני

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by naamani3,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, וכחלק מזה אני כמובן רוצה SSD. המחשב ישמש קצת למשחקים (לא משהו כבד מדיי) בעיקר לאינטרנט וסרטים, בנוסף לתכנות (תואר ראשון מדעי המחשב). השאלה שלי היא מה כדאי לי לקנות (גם מבחינת נפח)? אני מתכנן לשים שם כרגע רק את מערכת ההפעלה, האם להתקין שם גם Visual Studio ייתן לי ערך מוסף או שזה שולי? יש צורך לקנות SSD גדול יותר מ-120GB? בכל מקרה אשמח גם להצעות איזה כונן לבחור כי אני לא מבין בזה יותר מדי. אני מחפש כונן משתלם ביחס למחיר (לא בהכרח הטוב ביותר) שייתן לי ביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר סביר (300-350 שקל) תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. האמת שמאז ומתמיד הייתי קונה רק צורבים של פיוניר, והייתי מרוצה- שום דיסק לא היה נהרס. שקניתי את המערכת האחרונה שלי, לפני כשנה לא היה במלאי ולקחתי צורב LG דגם lg gh22ns40. עכשיו המצב בלתי נסבל, 1 מתוך 5-6 דיסקים נדפקים, וכשזה מתחיל זה ברצף... הפסקה של חצי שעה פותרת את הבעיה אבל ממש אין לי זמן להמתנות האלה. אני צורב כ 150-דיסקים בחודש. קשור להתחממות? יש פיתרון או לזרוק אותו ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. רציתי לשאול אם צריך להכניס תדיסקט של הסאטא ולהתקין תסאטה כל פעם מחדש אחרי שמפרמטים? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.