עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. המחשב שלי התקלקל - לוח אם תקול אשמח להמלצה על מארז חיצוני לדיסק קשיח 3.5 אילו חברות מומלצות ? אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אני הולך לצרוב אולי כמה פעמים בחודש, לא משהו רציני. תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by kilrah,

אשמח להמצלה לצורב DVD, מבחינתי אפשרי IDE או SATA, מחפש צורב שיעבוד הרבה, אני צורב הרבה, וגם יצרוב טוב שכבה כפולה, עד כל הצורבים אצלי לא החזיקו מעמד כל כך, בעיקר התחילו בכך שצריבה של שכבה כפולה לא עבדה טוב ואז התחילו להדרדר, כבר מיואש מהצורבים הפשוטים. היה לי פעם צורב יאמה בחיבור SCSI - מה זה מתגעגע אליו החסרון שלו שלא היו כאלה של צורבי DVD תודה מראש

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  4. Started by subzero08,

הכיוון הוא בין 2 או 3 TB, בהאתם למה שיותר משתלם המטרה המרכזית הוא לאחסן מידע מתחלף, כמו סרטים למשל (כאשר סרטים לרוב יפעלו בסטרימינג מהכונן הזה) המחשב דולק באופן קבוע למרות שרוב היום לא בשימוש (ללא מצב שינה, אגב ממליצים להכניס למצב שינה? כולל HD?) מתלבט בין: WD RED WD BLACK SeaGate כלשהו הבנתי שבכוננים של SeaGate יש מספר דגמים שמיוצרים במקומות שונים עם מספר פלטות שונות, יש דרך לבחור את הטוב שבהם? בכל מקרה אשמח לדעת מה אתם ממליצים ולמה המון תודה נ.ב אני עם לוח יחסית ישן asus commando, ככה שלפי מה שאני זוכר הוא תומך רק ב SATA1 לצערי... כדאי לרכוש בקר? משתלם בכלל?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. הנה הקישור. תודה! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361888.0

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  6. אשמח לקבל דעה על הSSD הזה.. איך הוא ביחס לאחרים? והאם הוא יביא לי שיפור במקום הרפטור שיש לי. Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9468 תלחצו על אחד הסניפים. השימושים לא מיוחדים במיוחד..וינדוס ועבודה שוטפת אינטרנט מוזיקה משחקים סרטים..ובכללי למהירות! הכונן נטו למערכת הפעלה. יש לי עוד אחד של 500GB.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  7. שלום לכולם, את האמת, הלכתי לאיבוד בתוך ים המארזים ובליקוי במידע המוצע ע"י היצרנים ועל כן אנא עזרו לי בהמלצתכם בציון סדר העדיפות... מפרט מבוקש לכונן חיצוני: - תמיכה בדיסקים בעלי נפח של 1 טרה בייט לכל הפחות. - יציאות usb2, esata (היה נחמד אם היתה יציאת רשת אך נדמה שהם מאוד יקרים) - תמיכה בדיסק קשיח: חובה - Sata, Sata2. רשות - IDE (להשמשת דיסקים מדור זה) - מאוורר - הבנתי שקיימים קטרים שונים של מאווררים וכמובן השלכה ישירה על מידת הקירור ורמת הרעש הנפלט מהם ולכן אני מעדיף עם מאוורר גדול ככל האפשר כמובן במסגרת המצאי הקיים. - תוסף מתאם eSata לחיבור ה-Sata הפנימי. מפרט מבוקש לדיסק קשיח: - נפח 1TB - סיבובים 7200 לפחות - יצרן - בהכרותי את ענף הקשיחים שנים רבות למ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2325&CatCode=405 בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  9. שלום, יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו). העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום. איך אני יכול לבצע זאת???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dnslavin,

שלום, אני צריך להתקין Windows XP (מקורי) והכונן הפנימי בנייד שלי שבק חיים, קניתי כונן חיצוני על מנת להתקין איתו את המערכת, הגדרתי בboot sequence שיעלה ראשון, אך הוא לא מזהה אותו. אשמח אם תעזרו בנידון. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by dd7,

יש לי מחשב נייד של lg בטעות מחקתי קבצי מערכת הונדווס לא עולה איך אני יכול לגבות את הכונן קשיח יש לי כונן אחד של c: וכמעט שלא נשאר מקום להתקין עוד ווינדוס מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by lior_lev,

יש ברשותי כונן חיצוני WD 1 טרה, כשנגשתי לעשות לו אתחול הוא נתן לי אפשרות לעשות אתחול רק ל 32 גיגה ולא לכל הנפח המלא של 1 טרה מה הסיבה ואיך מסדרים זאת

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by ran778,

שלום מצאתי מחשב זרוק (זה קורה הרבה בת"א) ולקחתי לו את הכונן הקשיח איך אני מאתחל אותו מבלי להפעיל אותו (חשש לוירוס) והאם לאחר האתחול צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשב יש לי WIN XP תודה

14. אהלן יש לי כרטיס Pretec SD x133 1GB שפתאום לא ניתן לקרוא ממנו/לכתוב אליו: ברגע שמנסים לגשת לכרטיס מה-windows explorer המחשב חושב שעות ולא קורה כלום, וכשניגשים לכרטיס מה-PROMPT מקבלים את ההודעה הבאה: C:\>h: The volume does not contain a recognized file system. Please make sure that all required file system drivers are loaded and that the volume is not corrupted. איך משחזרים את מערכת הקבצים? לצערי לא ניתן ללחוץ על הכונן קליק ימני ו-FORMAT... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by vladk,

איך אני יכול לפרמט Disk On Key PRO של M-Systems כדי שיהפוך להיות Bootable ? אצל יצרנים אחרים ראיתי תוכנות ייעודיות לעניין, אך באתר m-sys לא מצאתי שום דבר. התמיכה היא של כלנית אז כמעט בלתי אפשרי להשיג את המעבדה, ואילו תשובת המזכירה היא קבועה "אתה חייב לבוא למעבדה" - נותר רק להשלים - "כל פעם שתרצה לפרמט" :-) מישהו ניסה והצליח? תודה!!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by zag_zag,

יש לי מחשב ישן (פנטיום 1 100) שהחלפתי לו את ההארד-דיסק, מ-0.5GB ל-2GB. הכונן מזוהה ע"י המחשב ללא כל בעיה, מלבד העובדה שהוא מזוהה כ-Slave, למרות שהג'מפר (של הכונן) נמצא על Master. ניסיתי את כל שאר האפשרויות לג'ימפור (Slave, Cable select) ובשתיהן הכונן לא זוהה בכלל. הכונן עצמו תקין, הכבל תקין, אבל עדיין לא מזוהה ע"י המחשב כ-Master. יש איזשהי דרך לאתחל את המחשב דרך כונן שמוגדר כ-Slave? אולי דיסקט אתחול או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  17. Started by sPoiled,

מה שהבנתי שרייד זה שילוב של כוננים קשיחים. 0, 1, 5, 10.. (משהו כזה) מה המספרים האלה אומרים? במה זה עוזר?, זה מאיץ משהו והאם זה משתלם מול קניית כונן קשיח אחד באותו גודל? אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. אני רוצה לדעת הכל.... מה זה מה ההבדל בין זה לצורב רגיל וכל זה...

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by benor,

אבא שלי קנה לי דיסקים כאלה האם אתם מכירים אותם? מה אתם אומרים עליהם?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by borg,

אני צריך אתר אכסון קבצים מהיר שמאפשר לאכסן קבצים בנפח גדול (כמה מאות מגה בייטים, לפחות) בחינם. אני צריך להעלות לשרת את האתר שלי (דפי HTML, תמונות וקבצים מכווצים), ולתת קישורים לקבצים שלי באתר, להורדה בפרוטוקול HTTP.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by XCG120,

אני מעוניין לקנות מהאתר הרשמי של חברת https://www.westerndigital.com/ האים הם שולחים לישראל או שאין אפשרות לקנות מהאתר הרשמי, כי הם לא שולחים אלינו לישראל? תודה.

22. יש אתר כזה שמוכר פאנלים שחורים\לבנים\כסופים (במקרה הזה שחור) לכוננים אופטיים כגון צורבים\DVD (במקרה הזה צורב - NEC 3540 ) ? יעזור לי מאוד אתר כזה עריכה: מצאתי את זה: https://www.lamir.co.il/product.asp?product=181 מכוער ויקר /:

23. Started by ModChiP,

בעבר פורסם כאן איזה שהוא אתר נראה לי בריטי שהיה מאוד מומלץ לקניית כרטיסי זיכרון. מישהו זוכר את שם האתר? אני בעיקרון מחפש את הכרטיס הזה- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5278 תודה!

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  24. למי שלא מכיר האתר מתעדכן איך שיוצאת גירסה פרוצה ורשמית של קושחה חדשה,ממש מומלץ. מי שלא מבין בזה לא מומלץ לעדכן קושחה,רוב הקושחות שם הם קושחות פרוצות (ז"א לא רשמיות),אם העידכון ייכשל לכם והלך הצורב,אז גם הלכה האחריות. http://www.micheldeboer.nl/firmware/index.html אני כרגע משתמש ב 218btrpc1.rar (של ה3500), הנק שלי עכשיו הוא RPC-1 (שזה אומר שאני יכול לאפס את הגדרות האיזור PAL NTSC בחזרה ל5),rip lock removed (הורדה של סרט לדיסק הקשיח מתבצעת במהירויות הרבה יותר גבוהות) ו bit setting ל +R ו +RW לאלו שמעוניינים לשנות +RW ל ROM,אם כבר צרבתם על ה +RW שלכם אז לא תוכלו (זה באג אני בטוח שיסדרו את זה בקרוב),אבל אם יש לכם מדית +RW חדשה שלא השתמשתם בה,תוכלו לשנות אותה ל ROM וכך לנגן בנ…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Ivan,

אם XP הותקן ב IDE אין בעיה לעבור ל AHCI וחזרה ל IDE מתי שבא. אם XP הותקן ב AHCI אין אפשרות לשנות ל IDE זה לא עובד. חלונות עולה עם מסך כחול 0X7B מה לא ניסיתי - התקנת דריברים בכח ל IDE , שנויים ברגיסטרי, סקריפטים שמבטיחים אבל לא מקיימים, ומה לא. מישהו יודע איך וגם והצליח לשנות ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים