עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי הרד דיסק חיצוני : http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA ובעקבות שהוא FAT32 אני לא יכול לאכסן קבצים גדולים מ3גיגה משהו כזה(כלומר כקובץ אחד) אז אני צריך להיות בNTFS (שזה אמור להיות יותר טוב לא?) בישביל לאחסן קבצים גדולים אז בכל מקרה, איך אני מפרמט? זה משנה שהוא חיצוני...? נ.ב קיימת אצלי בעיה די מעצבנת ממזמן ודי היתשאשתי אשמח אם תכנסו ותנסו לפתור לי אותה :s05:: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. שלום, כרגע יש לי שני כונני 500GB של סיגייט שמחוברים כ RAID 1 ל GRAID שזה הבקר של GIGABYTE, בלוח EP35C-DS3R יש שני חיבורי סאטה בצבע סגול שהם נקראים GRAID שיש אפשרות לחבר לשם RAID 0,1, וכרגע שני ה500GB מחוברים לשם השאלה שלי היא: אם אוכל לקנות עוד שני כונני 640GB ולהשים אותם בRAID 1 שבחיבורים הפנויים הלא סגולים ? ראו תמונה כדי להבין במה מדובר תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  3. יש לי צורב 212D של פיונייר אם אני מעדכן אותו לגירסא 1.15 אפשרי אחר כך לחזור ל 1.09 שיש לי כרגע? וכמובן איך אפשר להוריד אותה לקובץ? הסיבה שאני רוצה לעשות את זה היא שמקודם היה לי 212D ועשיתי לו ישר עדכון קושחה ל 1.15 שיצאה החודש והצריבות שהוא עשה לי על VERBATIM X16 לא נקראו ע"י הDVDROM TOSHIBA שלי. התקנתי את הצורב השני שהוא גם 212D ועדיין עם הגירסא 1.09 וצרבתי על אותן מדיות והן כן נקראות בלי בעיה, אז עכשיו חושב שיכול להיות שזה קרא בגלל העדכון אז אם מעדכן וזה שוב קורה אני רוצה לדעת בוודאות שאפשר לחזור לגירסא קודמת. תודה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

יש לי EVO 120GB העניין הוא שאני רוצה לקנות GTA V והוא לוקח פאקינג 60GB ויש לי פנוי בכונן 27GB בערך.. ניסיתי להוריד TREESIZE ואין דברים שלוקחים מקום, מה שלוקח מקום בעיקר זה רק תיקיית הוינדוס וזהו.. יש לי אולי משחק אחד ב-SSD.. יש אפשרות או שחייב לקנות SSD אחר?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. כי זה רושם לי error שאין מספיק מקום והדיסק יכול להכיל עד 4.48 או משהו כזה.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלקנות דיסק עם נפח גדול יותר..)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. האם יש קשר לתוכנה מסויימת או ל-WIN ?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. אם ישלי דיסק קשיח פגום ברמה קלה, האם אפשרי באמצעות תוכנה לתקן אותו?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  8. יש לי את הלוח שבמפרט בצד יש לי בו IDE שנועד לכוננים, להארדיסקים יש לי SATA II אבל יש ברשותי דיסק קשיח 200 ג'יגה IDE שאני רוצה לחבר האם אני יכול לחבר אותו במקום כונן אופטי שני או שאופציה כזו לא קיימת? אם אפשרי, זה יעשה לי בעיות או שיפעל חלק?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. Started by law89,

היי המליצו לי כאן בעבר על אקרוניס. הסתכלתי באתר שלהם והמחיר שלהם מטורף. הם גם רוצים תשלום שנתי וגם מגבילים את כמות המחשבים. מה היתרון של החברה הזאת על פרגון שניתן להשתמש בו בחינם?

10. אז ככה: קניתי לפני שנה וחצי מחשב עם הארד דיסק 40 ג'יגה של IBM. הוא נפדק והוחלף 4 פעמים- אני עובד כבר עם החמישי. הסיכוי שזה מקרה הוא קטן מאד. אמרו לי שכנראה משהו דופק אותם, אז בדקתי את הספק כוח ולא נמצאה בו שום בעיה. אמרו לי שכדאי לבדוק את לוח האם. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם? האם מישהו מכם נתקל בבעיה כזאת?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by chook_rl,

היי, אני בדילמה קלה, לפני זמן קצר כתבתי פה על הרצון שלי בכונן חיצוני. לאחר לבטים נוספים, חשבתי שארשום פה את המצב, ואבקש את עצתכם.. אז ככה, כיום יש לי שני כוננים במחשב, אחד של 160 ג'יגה ואחד של 320 ג'יגה. ה 320 הוא בן שנתיים, וה 160 בן יותר (אני מניח שבאיזור ה 4 שנים) ה 160 הינו במחיצה אחת, והיא אינה מחיצה של מערכת ההפעלה. ה 320 מחולק ל 3, מחיצה אחת VISTA, מחיצה אחרת WIN7BETA ומחיצה שלישית של 160 ג'יגה לאחסון. נגמר המקום. בממוצע, בכל מחיצה (מתוך ה 4) יש כ 6 ג'יגה של מקום פנוי - וזה גם לאחר שהתחלתי למחוק דברים. עכשיו אני מנסה לחשוב על העתיד, כיום כשאני רוצה לצפות בסרטים בטלויזיה, אני מחבר DOK לDVD של פיוניר שלי. אבל יום אחד אני ארצה להעביר גם HD, ואני לא בטוח ש DOK ישרת אות…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by fp581,

אני אוסיף דגמים לפי דרישה, ומכיוון שאין לי מושג או חצי מושג בנושא אני אשמח להמלצות ודרישות, ואחרי שיהיו דגמים אני אפנה לחברות לראות אם יש על מה לדבר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by b555,

האם אפשר לחבר את הקונקטור הרגיל של החשמל כמו בIDE

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  14. ארד דיסק עם באפר 64 MB מה נותן מול 32 MB ? ראיתי דיסקים 1 GB או 2 שההבדל בינהם הוא באפר אבל האם זה משפיע ?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  15. שלום רב, יש לי ארד דיסק של סמסונג 80 GB ואני רוצה להפעיל אותו כעבד לארד דיסק של 40 GB . עכשיו אני רואה אותו כ31 GB והוא צריך להיות 80 GB. נ.ב לפני כחודש הוא היה באותו מצב והוא זוהה כ80 GB...למה עכשיו זה ככה. התקנת עליו לינוקס ואז התחלתי אותו עוד שהוא היה ב31GB ב מערכת XP שהוא עבד כslave. מה אני צריך לעשות בשבל שאני אחזיר אותו ל80 GB? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by hh66,

http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/?intcmp=bac-en-us-home-hero1-goflex-desk-4tb דרך USB3 , מעניין למה לא SATA ? מעניין גם הביצועים שלו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by AmitDanan,

אז ככה קניתי טלויזיה חכמה של LG עם תמיכה ב MKV כולל כתוביות והכל האם אני יוכל להריץ סרטים בארדיסק חיצוני במקום עם DOK ולהשתמש בחיבור USB אם כן אני יצטרך ארדיסק מיוחד עם חיבור לחשמל? או שכל ארדיסק חיצוני יעשה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. קניתי לאבא שלי ארדיסק חיצוני Seagate External Desktop Drives הוא מחובר בחיבור USB2 הבעיה שעושים ריסט הביוס פשוט עוצר במסך הראשי שלו וכל לחיצה לא עוזרת... רק עם מוציאים את הכבל של ה USB ולוחצים על כפתור הריסט אז זה עובד... וכשהוינדוס עולה שוב אפשר להכניס את הכבל והכל עובד טוב... מה אפשר לעשות???

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. Started by ilstockman,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 הוא טוב ומהיר הבעיה כשהוא עובד "יותר מידי" (מוריד קבצים גדולים והאינטרנט או פותח ZIP גדול) וסתם מידי פעם יש מן רעש כזה... המחשב עובד 24/7 ואני מוריד מהאינטרנט בסביבות ה 5 GB ביום? האם זה הגורם? כי על המחשב הישן שלי גם WD אין כזה רעש... בנוסף פיצלתי אותו ל 50 ו 200 גיגה האם זה טוב? (כל מה שאני מוריד הולך לדיסק של ה 200) או כדי פשוט לשמור הכל על דיסק אחד? האם זה משפיע על מהירות הקריאה/כתיבה של הדיסק והדפרגמנטציה של הדיסק???

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  20. Started by SmurFin,

קניתי ארדיסק חדש לא מזמן, אחרי הרבה זמן הבנתי שהוא הסיבה לשריקה במחשב מאיזה סיבה זה קורה ומה יש לעשות לפני שאני זורק אותו בחנות כי לא בא לי לפרמט שוב ולהתקין

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  21. טווב. אני די אובד עצות. מצד אחד, כאשר שאלתי פה אם אני משתמש במחשב בעת "cut" "paste" אמרו שלמעט האטה בביצועים של המחשב, אין בעיה שאשתמש במחשב. מצד שני, גם בדקתי באינטרנט ואכן לא ראיתי אזכורים שזה יכול לפגוע בקובץ. מצד שלישי, הכונן החיצוני והכונן במחשב תקינים (נבדו על ידי תוכנות מורשות של היצרן). אז מה קרה? אני אספן סרטים ואת רובם אני רוכש ומעביר לכוננים קשיחים חיצוניים אך סרטים שאני מאוד מתלבט לגביהם אני מוריד. לרוב אם מופעיים פגמים קטנים בסרט אני לא נרגש כי הם יכולים להיווצר מכל כך הרבה סיבות ולרוב זה מתבטא בסצינה אחת או שתיים עם קצת ריבועים. לא שכיח אך לא נדיר ולא מפריע. אז מה קרה הפעם? הורדתי סרט אשר לא צפיתי בו והעברתי לכונן חיצוני. אני די בטוח שבזמן ההעברה, השתמשתי …

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  22. מדובר בשני כונני SSD וכונן אחד רגיל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הכונן חיצוני הבא של ווסטרן דיגיטל 1 טרה עולה 300 ש"ח באופיס דיפו ... סתם ככה שתדעו מה אני רוצה - 1 טרה עדיפות לחברה מוכרת ואמינה עד 350 ש"ח בחנות כמו ביג בוקס אופיס דיפו חנויות שיש במרכזי קניות ולא חנויות אחרות... הכונן הוא - מועתק מאתר אופיס דיפו.[table] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][td]מידע אודות המוצר [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] [table][tr][td][/t][/t][/t] [/l][/l][/td][td]דיסק קשיח חיצוני מבית WD סדרת MY BOOK Essential Apollo Edition 2.0, עם חיבור USB2.0 מהיר [/td][/tr][tr][td][/t][/t][/t] [/l][table][tr][td]עיצוב חדש הכולל נורת חיווי הממחישה את כמות הנפח בזמן אמת! [/td][/tr][tr][td][/t][/t] [/l][table][tr][td]גבו את כל המסמכים, התמונות, השירים והוידאו של…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  24. קראתי את הסטיקי לגבי כוננים קשיחים אבל עדיין אשמח לקבל תגובות. מה דעתכם על lacie או wd

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי! אני רוצה כונן חיצוני שישמש אותי לגיבוי ולהעברת התמונות שלי מהפלאפון כשז"ל לי שם המקום. לכן הכי חשוב לי שיהיה עמיד לאורך השנים. אני יודעת שבארץ יש פער מחירים גדול, לכן אמזון זו אופציה נהדרת מבחינתי. חשבתי על t7 shield - אך כעת זה יוצא יקר כי יש עלות נוספת של מיסים ומשלוח.. המלצות נוספות? חושבת ללכת על טרה אחד כי ממה שראיתי, ההבדל במחירים בינו לבין 2 טרה די זניח, ומעדיפה לא לשים את כל הביצים בסל אחד (אלא אם יש לכם מחשבה אחרת - שאשמח כמובן לשמוע) רוב תודות! 🙏

דיונים חדשים בפורומים