אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין למה שמבקשים פה בפורום מפרטי מחשב אז נותנים מפרטים שיש בהם שני הארדיקים של 250...לא לא אחד של 500?? אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כדאי לקנות אותו?? או שכדאי כמו כולם לעשות שילוב בין שניים של 250? ומה היתרונות בזה...?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מחשב מחשב חדש, וקניתי את ההארד דיסק של סמסונג 500GB, 16MB. עכשיו הקטע הוא שחסרים איזה 150 GB. אבל כשאני בודק ב-everest כל ה-500 שם. מישהו יודע מה זה יכול להיות? הנה תמונה מהתוכנה http://img405.imageshack.us/img405/9355/untitledey4.png
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס SD לאוטו כדי לשמוע מוזיקה, איזה גודל כרטיס זה? אם מישהו מזהה אם אני לא טועה יש שלושה סוגים
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים של WD אחד 320 ואחד 1000 אני רוצה לחבר אותם. איך אני עושה את זה?(זה אפשרי בכל דיסק?) מה זה נותן חוץ משזה הופך את שניהם לאחד בעני מערכת ההפעלה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה דיסקים לצריבה בשביל LG DVD±RW GSA-H10AK x16 כמות דיסקים 50 אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל אני קניתי כמה פעמים דיסקים והם לא התאימו לצורב מהירויות 16וX מהירות צריבת DVD 8וX מהירות שכתוב DVD 48וX מהירות צריבת CD 48וX מהירות קריאת CD
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש בהרבה כסף אז אני חושב שהכי כדי להשקיע בדברים שישארו שנים כמו מסך VP930B שהוא מסך יקר אבל ישאר שנים במארז מעוד יקר שישאר שנים בספק וכו" אז הרדיסק הוא גם דבר שישאר שנים ואת המעבד וכרטיס המסך אני תמיד יחליף אז ככה אני הבנתי שעל RAPTOR יש 5 שנים אחריות שזה מעוד חשוב הוא 74GB שזה מספיק לי הוא עולה 990 שזה לא נורא ולא בשמיים השאלה שלי איזה חברה הכי ממולצאת חשוב לי השקט והאם לא הולך לצאת איזה משהוא חדש בתחום ששווה לחכות אליו (מה שממש לא נראה לי) והאם אני מחבר אותו רגיל או שזה מסובך ללוח אם החדש שלי (עוד לא קניתי אם זה משנה משהוא בלוח שאני צריך לדעת לפני שאני יקנה) וזהו אם יש לכם משהוא שאני צריך לדעת חוץ מזה אז תודה ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני רוצה גם…
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני בשווווווק!! היום הטענתי סרט HD ובאמצע הסרט הוא נתקע לי עכשיו כאשר אני מכניס את הדיסקאונקי הוא לא פותח לי את החלון האוטומטי (לבחור איך לפתוח את הקבצים) אני בכלל לא מצליח לפתוח אותו... המחשב מזהה שנכנס הדיסקונקי - וגם הנורות שעל הדיסקונקי נדלקות ניסיתי גם במחשב אחר וגם שם לא הצלחתי לפתוח אותו האם יש דרך לפרמט אותו או לאתחל אותו- לא אכפת לי שימחק מה שנמצא בפנים הדיסקונקי של חברת SANDISC דגם: Cruzer Slice 32GB USB מה עושים??? תודה רבה על העזרה... דותן
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בחדר רמקולים ואני כל הזמן מפחד להניח עליהם את המחשב הנייד, או את אחד הזכרונות שלי מחשש שהמגנט ימחק נתונים או יעשה נזקים. אין לי שום בסיס להניח את זה, זה סתם פרנויה. האם באמת יכול לקרות משהו ל-HDD, זיכרונות DDR, זיכרון פלאש או כל זיכרון אחר? תודה, אור.
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
השם הוא dvr-109 תומך ב dual dvd+/-r 4x dvd+/- 16x dvd+rw 8x dvd-rw 6x התמיכה בdual layer של מינוס תהיה אם שידרוג של fw http://www.pioneer-eur.com/eur/company_news_pressrelease.jsp?category=DVR109
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום , אני ניסיתי לקחת ארד דיסק של 400 גיגה ולעביר ידנית ממנו לארד דיסק נייד 2TB WD ELEMENT , לא הסתיים טוב . פעם אחת לא העביר את הכל. אם זה כן מעביר , מראה כמות גיגה שונה או מספר קבצים/תיקיות לא זהה , בלאגן שלהם ( אני עם WIN10 ) . עוד תופעה , שמראה לי 20 גיגה ואז שאני נכנס לתוך התיקיות ומסכם את כל התיקיות זה 34 גיגה , למה זה ככה? ( יכול להיות בגלל שזה כונן על WIN7 שהיה בעבר ואני חיברתי למחשב WIN10 ורוצה רק לגבות ? ) יש דרך שיעתיק את הכל בלי כל מיני הודעות מיותרות ( צריך הרשאה , אותו קובץ או כל מיני ) שצריך לאשר ולהיות ליד המחשב במשך ההעברה ? וגם אני מעוניין לעתיק מארד דיסק של 500GB חברת TOSHIBE לכונן נייד אבל שיעתיק אליו בלי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 דיסקים של 200 גיגה ב raid 0 אתמול המקום בכונן c הלך ונגמר, נכנסתי למאפיינים של כונן c וסימנתי לו שידחוס את התוכן שבכונן. הכל נגמר טוב ויפה והתפנו לי 4 גיגה, המחשב המשיך לעבוד כרגיל. יום למחרת עשיתי ריסטארט למחשב בפעם הראשונה אחרי הקומפרס והמחשב לא עלה יותר הוא רשם : bootmgr is compressed ומאז לא עלה יותר, אחרי זה גם בהתקנה של הווינדווס ויסטה הוא הפסיק לזהות כוננים ניסיתי לפרק את המערך של ה raid ולהרכיב אותו מחדש, נראה רק שזה נהיה יותר גרוע, יש חומר ממש חשוב בדיסקים האלה מה אפשר לעשות חוץ מלשלוח לשיחזור? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את המחשב בסלון שלי למשהו קצת יותר חזק מבוסס Sandy Bridge נשארו 2 התלבטויות, קירור (נפתח) וקשיח. אני מתלבט האם ללכת על הכוננים הירוקים (WD Green/Samsung Ecogreen) או על הרגילים ? ראיתי שיש לרכוש כונני גרין בSATA3 שמאוד קורצים לי (למרות שזה רק בKSP). האם לדעתכם במערכת שצריכה בעיקר כוח עיבוד וכו' (סרטי BR 3D ) יש חשיבות מכרעת למהירות הקשיח ? שכן הירוקים חסכוניים יותר ושקטים יותר אני מאמין. הכונן יהיה 1TB ויהווה גם מחיצה למערכת ההפעלה וגם מחיצה לאחסון. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחר אני יקבל את הכונן הקשיח החדש שלי(seagate 7200.10 320gb)וזה בנוסף ל-120 שיש לי. ויש לי כמה שאלות.... ל-120 שלי יש 2 מחיצות c ו d,ועכשיו שאני יקבל את הברקודה 320 אני אצטרך לעשות מחיצות כמובן. אז השאלות הן: האם עדיף לעשות מחיצה שמיועדת רק למשחקים שככה יהיו ביצועים יותר טובים? האם זה בסדר לחלק כונן קשיח ל-4 מחיצות ....זה טוב....זה רע? מבחינת ביצועים?(ועוד בנוסף למחיצות בכונן של ה-120) הדיסק הקשיח שיש לי עכשיו הוא 120gb sata1 wd האם זה רעיון טוב להעביר את כונן c לברקודה מטעם שהכונן הרבה יותר טוב וככה יהיה ביצועים יותר טובים למערכת עצמה.....אם אני לא טועה קוראים לזה resize (קראתי FAQ) ועוד שאלה שבטח תגרום לכמה לצחוק.....אבל חופשי האם זה קשה לבצע את כל אלה...צר…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גיליתי שנעלמו לי 2 הקוננים CD. אני מצליח לראות אותם ב-BIOS, הם נפתחים אם אני לוחץ על כפתור אבל לא מופיעים בוינדואס. יש לי XP והמחשב טוב ללא בעיות נוספות. מה זה צריך להיות ?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
.השתמשתי במדיה של LG כפול 8 R+ בעזרת CLONE DVD2 וגם בDVD SHRINK העתקתי לHARD DISK ורק אחרי זה צרבתי הצריבה עברה ללא כל בעיות,אך לאחר שניסיתי לקרוא אותו בצורב DVD,הוא לא קרא אותו. ניסיתי גם בDVD שיש לי עם DIVX וגם הוא לא זיהה כלום! כאשר אני מנסה להיכנס לדיסק בצורב דרך MY COMPUTER ,זה מה שאני מקבל (תמונה מצורפת) אמנם הייתי על FW 101 (אין לי מושג אם זה משנה),אבל גם אחרי ששידרגתי לFW 103לא השתנה כלום! הצורב חדש לחלוטין! מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לדוגמא בתוספת קטנה אפשר לקחת מקסטור 120GB עם ATA133 ולא 100 אך ללא ה 8 באפר מה יותר משתלם , להסתפק ב 80 עם 8 או שהיתרון של ה 8MB לא כזה משמעותי שמצדיק אותו על פני 120 GB, אומנם יש הבדל קטן כי ה 120 מקסטור וה 80 WD מה אתם אומרים ? נ.ב אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי צורב sumsung TS-H552U!! בזמן האחרון הוא מראה לי סימנים של עייפות כגון: בצריבה של X32 הוא רעש של מאמץ שהוא לא היה עושה בעבר לפעמים משתנה לו הממשק מUDMA2 ל PIO הוא לא מצליח להיסגר לבד לפעמים (אני עוזר לו קצת עם היד) והוא איתי כבר שנתיים ו2 חודשים! והיה דיסק של VCD שהוא לא קרא לי היום אבל יכול להיות שהדיסק דפוק! ויש לציין שבחודשים האחרונים צרבתי בו המון משחקים לPS2 ומה לא! אז מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי DOK 16G ואני ל יכול להעיבר קובץ יחיד ששוקל מעל 4G , הוא רושם לי שהדיסק מלא הבנתי שצריך לפרמט את ה DOK כ NTFS מה שאין תודה
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בדקתי דיסקים לצריבה באובר ברן בנרו - TESTING - הדיסק הראשון שבדקתי היה מתוצרת טיוואנית בלתי מוכרת DV-BOSS 102% מעל ה 700 מגה הרשומים ... פשוט עלוב. הדיסק השני גם כן במהירות *24 של BENQ 103% - עשה רעש בכונן בצורה מפחידה ביותר - למזלי הבדיקה נפסקה .. דיסק של HP שקיבלתי לפני 4 שנים - 650 מגה - התוכנה פשוט לא נתנה את האופציה ... והדיסק סומן כ *16 תוצרת של MITSUI .. ולתוצאה המפתיעה - דיסק של GPT 650 מגה לפי האריזה - סומן כ 700 מגה לפי בדיקה ראשונית .. וכ- *48 - מכיוון שהדיסק נקנה לפני שנתיים אז לא רציתי להעמיס ובדקתי אותו ב *16 בלבד . את התוצאה אתה יכולים לראות בתמונה למעלה .. 124%!! אני חייב לציין שהדיסקים האלה עשו לי צרות בעבר - פשוט התקלקלו והיו בלתי ניתנים ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! ראשית אני חדש כאן ומחיפוש בפורום (אחרי הפתרון לבעייתי) ראיתי את העבודה היפה הנעשית כאן ועל כך מגיע לכולם יישר כח עצום... ולבעייה בשעה טובה שידרגתי לצורב DVD LG האמור (4163B). מפרט המחשב: Athlon XP+1.7 512MB DDR400 MotherBoard-DFI AD77 WinXP SP2 ואני משתמש בתוכנת נרו גרסא 6.8 עם תמיכה בDVD. כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הנרו אומר לי שהדיסק בכונן אינו ריק והוא מוציא אותו אוטומטית החוצה. במידע על הדיסק בתוכנת הנרו רשום שזה DVD -R ריק אך כאשר אני מתכוון לצרוב הוא זורק אותי (ואת הדיסק). כאשר אני מנסה לצרוב עם ה EXPRESS הוא מתחיל לצרוב ושניה אח"כ הורס את הדיסק וזורק אותו החוצה. מצ"ב הLOG: Yosale 1A23-0809-4130-2278-6528-2195 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll'…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד 300-350 גג כמה שיותר נפח שאפשר להכניס בתקציב הזה אמזון/ניו egg גם אפשרי
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש מדרי לצריבת דיסק d.v.d בצורה הטובה ביותר...במיוחד לצריבת סרטים.והאם אני יכול לצרוב סרט שהוא פחות מ-700 מגה על דיסק רגיל ולראות במכשיר ה-d.v.d שלי גם אם הוא לא קורא divx והקובץ הוא לא d.v.d? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של 20GB של ibm הבעיה היא שאני לא יודע אם הוא עובד... חשבתי להביא אותו לטכנאי אבל הוא מבקש רק על הבדיקה 120 ש"ח(מניאק...חחח) בקיצור רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותו לpc רגיל רק לקנות איזה מתאם או כבל מיוחד וברור שיעלה פחות מ120 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לדיסק קשיח פנימי של 1 TB (טרה בייט) רציתי לקבל את ההמלצה מאחד החנויות הבאות כי הם קרובות לביתי (חיפה) נועה מחשבים פנדה KSP הנה לינקים ישירים לדיסקים קשיחים מכל אתר: ksp http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=208 פנדה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_3151 נועה מחשבים http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=12 המחיר שאני מוכן לשלם הוא עד סביבות 350-400 שקל מקסימום
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין על המחשב (שאקנה בקרוב) שתי מערכות הפעלה VISTA ו- LINUX עבור לינוקס את אקנה דיסק נפרד. השאלה היא עבור WINDOWS האם כדאי לרכוש 2 דיסקים אחד קטן יחסית למערכת ההפעלה ותוכנות שונות והשני גדול יותר למידע? (כלומר 3 דיסקים סך הכל) או לחלק דיסק גדול נניח 500GB לשתי מחיצות אחד למערכת ההפעלה ותוכנות שונות ואחד למידע? או שכדאי לייצר מחיצה עבור מערכת ההפעלה בלבד? איזו קומבינציה תיתן לי ביצועים טובים יותר? האם רצוי שמערכת ההפעלה תשב לבד בדיסק משלה? ואם כן אז אפשר לחלק דיסק לשלושה חלקים, מערכת הפעלה, תוכנות ומידע. האם ביצועי המערכת יהיו חלשים יותר אם המידע ישב בדיסק ניפרד? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-