עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם! כאשר אני מחבר את כונן הWD החיצוני (USB3, NTFS) לDVD , הDVD לא מזהה את הכונן (דגם הDVD - Pioneer DV-320). מה הבעיה והאם יש דרך לסדר אותה? (חשוב לציין - הוא כן מזהה Disk on key של 8G). הבנתי שאפשר לחבר את הכונן ישירות לUSB של טלוויזיה, האם פתרון כזה יסדר את הבעיה? בתודה מראש! אורי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by p_uriel,

שלום, במחשב שלי, ברצוני: 1. להחליף את הכונן הקשיח (Partition C הינו 100GB אך עם 90GB פנויים) בכונן SSD. משמש בעיקר לאופיס, אם כי יש עליו מספר משחקים כמו PES 2014. על כונן זה נמצאת מערכת ההפעלה 7, וכל התוכנות כמו אופיס וכו'. כל החומר החשוב שלי (מסמכים, סרטונים, תמונות וכו') נמצא ב partition D. אני יודע שממליצים על כונן סמסונג 128GB. האם הכונן גם יעבוד על גבי המחשב שלי? האם המחשב שלי תומך ב SATA3? 2. צורב ה LG שלי שבק חיים (שחור). מחפש להחליף אותו. אשמח ללינק. אני לא צורב בכלל, אך פעם בכמה חודשים יש איזה דיסק שאני קורא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. נראה לי שהHD שלי בן החצי שנה שך WESTERN נפטר בטרם עת. ( ראו שאלה בפורום חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372774.0) במידה ואני אחליף כנראה שאלך על HD קטן למערכת ההפעלה + HD גדול לכל המולטימדיה ( זה שיוחלף) ולא בא לי WESTERN....... :'( אני הייתי רוצה למערכת ההפעלה ולהתקנות דיסק אמין. איזו חברה כיום היא בעלת ההחזרות הכי נמוכות של הדיסקים שלהן מבחינת אמינות המוצר ועמידות? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by bigben99-9,

היי, בשעה טובה (ובזכות ההנחות של אמאזון אתמול) קניתי את ה- TS-453 Pro. השלב הבא הוא לבחור דיסקים. אני שואף לחבר אליו 4 דיסקים של 3 או 4 טרה. על מה אתם ממליצים? מבחינת מחיר/ביצועים/תאימות... תודה מראש לעונים. בן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by idibar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד של חברת דל עם 8 ג'יגה SSD. כשהפעלתי את המחשב לא הצלחתי לראות את הכרטיס. איך אני יוד שהוא אכן קיים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, זה השועל, אני ברגילה כרגע ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בנפח של 80 גיגה... העניין הוא שאני לא ממש בעיניינים, כל הזמן בצבא... אז שני המועמדים הם: WD 80 GB 8MB SE ו MAXTOR Diamond Max 9+ עכשיו המאקסטור יותר יקר אבל לפי מה שראיתי בביקורות ברשת, יש לו ביצועים עדיפים... עכשיו למקסטור גם שנה אחריות לעומת 3 של ה WD, למרות שהבנתי שאפשר להוסיף כמה דולרים ולקבל אחריות של 3 שנים למקסטור. עכשיו הכל עם הכל, מה כדאי ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by אבי11,

אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בין שני סוגי המדיות , האם יש תאימות ביניהן ומה מתאים למה. יש לי מכשיר DVD צורב (לא כונן) ואני רוצה להקליט איתו. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ofirs1,

שלום יש לי שני כוננים במחשב C I D עכשיו אני משתמש רק ב C כי הוא הכי נוח לי וכרגע עומד להיגמר לי המקום בו וב D נשאר לי הרבה מקום כי אני לא מתשמש בו עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשלב בין השניים שהמקום לא יתחלק בשניי כוננים אלא שנגיד כונן C יכלול את כול המקום האם אפשר לשלב בניהם? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tzahi20,

אני מחפש צורב פנימי פשוט, ומתלבט בין שלושת אלו : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata במה לבחור ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by RONEN1N,

שלום אני רוצה לקנות 4 טרה למחשב ואני צריך לדעת מה אני צריך לוודא כדי שהוא יעבוד לי במחשב?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח חיצוני 1TB עדיפות לUSB3.0 בלי כל מיני הצפנות לא מועילות. תקציב עד 400 שקל רק במידה ונחוץ. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by dyn,

שלום, לחבר שלי נהרס המחשב הנייד והוא קיבל נייד חדש, הוא רוצה להעביר את המידע מהדיסק הקשיח של הנייד הישן אל הנייד החדש. חשבתי על לחבר את הקשיח הישן שלו למחשב הנייח שלי ואז להעביר את המידע אלי ומשם אל הנייד החדש שלו, מה שאני רוצה לדעת האם ניתן לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב נייח באותו אופן שמחברים הארד דיסק רגיל, כלומר עם SATA/IDE במחשב נייח. אני אשמח לשמוע אם יש למשהו פיתרון אחר להעביר את המידע מהקשיח של הלפטופ הישן אל הלפטופ החדש. תודה רבה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כונני סדרת ה-PM1633a החדשים של היצרנית הקוריאנית שוברים את השיא אשר ראינו רק לפני מספר חודשים, ומציעים נפח שכמותו טרם ראינו עבור מוצר בודד בשוק האחסון לפני מספר חודשים סיפרנו לכם על כונן SSD מרשים מאוד מחברה בשם Fixstars, אשר הציע נפח אחסון אדיר של 13 טרה-בייט במארז יחיד וקומפקטי יחסית, ועם תג מחיר אסטרונומי לא פחות. כעת, נראה שבסמסונג החליטו כי טבעי שהיצרנית המובילה המובהקת בשוק ה-SSD תהיה גם זו שתוביל בשיאים שבו – ומתחילים למכור את כונני ה-PM1633a המהפכניים שלהם (שמיועדים בעיקר לחוות שרתי מידע למיניהן), אשר מגיעים גם בנפח של 15.36 טרה-בייט (!), שיא חדש בקטגוריה. הכוננים החדשים מתבססים על חיבור SAS בקצב של 12Gbps, ולצד הנפח העצום מציעים גם ביצועים נאים עם מהירו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כרגע יש לי מקסטור 40 ג'יגה שלאחרונה אני שומע אותו עובד וזה לא מוצא חן בעיניי . אני מעוניין להחליף אותו להארד דיסק של לפחות 80 ג'יגה בחיבור IDE . הדבר החשוב לי ביותר הוא לא לשמוע את הדיסק עובד או חושב. תודה מראש. אשמח גם על המלצה לחנות אמינה אם אתם מכירים .

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by N N C,

היי... ברשותי הארדיסק של ווסטרן דיגיטל 80GB 8mb cache. בזמן האחרון הכונן התחיל לפעול נורא לאט ואז שמתי לב שהוא מסומן בביוס בתור LARGE. העניין הוא שזכרתי שהוא מסומן בתור LBA בדרך כלל ולכן האמנתי ששם נעוצה הבעיה. שמתי על אוטומט והביוס זיהה אותו כ-LARGE, כשהכרחתי אותו להיות LBA המערכת הפעלה לא עלתה. לאחר מכן החזרתי שוב לאוטומט ושוב הביוס זיהה אותו כ-LARGE אבל הפעם המחשב עבד מהר... אז אני לא יודע אם אכן הבעיה הייתה נעוצה בעובדה שהוא היה מסומן כ-LARGE ולא LBA. מה שכן אני דיי סגור על זה שההארדיסק אמור להיות מסומן כ-LBA ולא LARGE. היות ואני דיי בור בעניין הזה, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין השנים ואולי גם איך להחזיר אותו למצב LBA אם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. טוב, אז יש לי לוח אם MS-6119 עם ביוס של AMI הגרסת ביוס שלי הרבה יותר חדשה מכל גרסה שיש להם באתר (מוזר, נכון?) בקיצר... אני רוצה לקנות הארד דיסק של 40+ ג'יגה בשביל הגורטאה שלי... ניסיתי לשים אצלי הראד דיסק של חבר שלי (סייגייט 40GB) והוא לא זיהה אותו. אני לא רוצה לעשות באלאגן עם הביוס שלי ולשנות אותו לסינית לוגלות שזה ביוס יותר ישן משלי... אז עלה לי בראש פיתרון... אם אני אקנה בקר IDE ל PCI, האם הוא יתמוך בהארד דיסק? וכמה עולה כזה דבר (משהו זול...) נ.ב אם למישהו יש רעיון יותר טוב לכותרת... הצעות יתקבלו בברכה...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. במחסני חשמל מוכרים כעת דיסקים של סיגגיט 2TB בפחות מ- 500 ש"ח מה הקטש/ סיכון ? אני רוצה להשתמש בדיסק לגיבוי מידע ולצפיה ממנו בסרטים שאני מגבה אליו דרך המחשב או דרך סטרימר בעתיד בנוסף לא ברור מנתוני היצרן מהירות הסיבוב שלו / קצב העברת נתונים מה אתם אומרים ? http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, לאחר שדרוג גירסת הfimeware המחשב לא מזהה את הכונן החיצוני שלי לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי פיתרון. המחשב אינו מזהה אותו כלומר שנכנס למנהל התקנים מופיע ב-סימן קריאה צהוב unknow device. המחשב מבקש להתקין דרייבר. ניסיתי להחליף את הכבל. ניסיתי להחליף לפורט USB עם יותר חשמל. ניסיתי על מחשבים שונים אפילו מק ולא עזר.(XP ו- VISTA) נכנסתי למנהל איחסון ולנסות להקצות את המקום מחדש או לשנות את האות של הכונן (הבעיה שהוא לא מופיע שמה). ניסיתי לחפש דרייברים בשביל התקן לא הצלחתי. המכשיר הינו http://support.wdc.com/product/download.asp?modelno=wdbabm7500asl&x=0&y=0 אני לא יודע מה לעשות כבר וברגע שיהיה לי דרייבר אין לי מושג שזה באמת יעבוד בגלל גרסת הfimeware. מקו…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני רוצה להחליף את הכונן הקשיח לחדש,לעביר את המידע והווינדוס לכונן החדש השאלה שלי העם כונן חדש מגיע כבר מפורמט ? ואם לא אז אך אני מפרמט את הכונן החדש.אם איזה תכונה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה, תגידו המבצע הזה משתלם? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=680&AuctionId=7712393 כלומר מישהו מכיר את החברה או את הDOK עצמו?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Torian,

היום קניתי כונן חדש, intel 330 לאחר התקנת המערכת הפעלה תוך כדי עליית החלונות הייתה לי הפסקת חשמל של שנייה, המחשב עלה בסדר לאחר מכן, איך אוכל לדעת אם נעשה נזק לכונן?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. סדרה חדשה של WD יצאה לשוק - EARS. אלו דיסקים קשיחים מסדרת ה-Green Caviar בנפחים של: 640 ו-800GB וגם 1, 1.5 ו-2TB. הדיסקים מגיעים עם זיכרון מטמון ענק של 64MB, ממשק SATA 3Gb/s וכמובן כיאה לסדרת ה-Green, הספק Idle נמוך במיוחד לעומת המתחרים. המיוחד בסדרה החדשה, פרט לזיכרון המטמון הוא ה-Advanced Format ש-WD מובילה בהטמעתו: http://www.anandtech...doc.aspx?i=3691 עריכה ותיקון לאחר הערה. נקודה למחשבה - הדיסק לא מתאים למערכת ההפעלה XP ופוגע בביצועים במידה ניכרת (מכיוון ש-XP עובדת עם sector בגודל 512בייט). כמו כן, דיסקים מסוג זה לא מומלצים (בלשון המעטה) להרצת מערכת הפעלה בכלל. המחיר, נכון להיום ב-KSP הוא 970ש"ח ל-2TB, ובארה"ב הוא $190. מי מעוניין לשמוע עוד ואולי להצטרף לרכישה של ד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בעקבות הטרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492481.0;topicseen והשבתתי לחודשיים גייסתי כוחות מחודשים ונכנס במרץ לבניית המחשב NAS המדהים שלי. כאמור מחפש בקר RAID חומרתי שיתמוך עד 12 דיסקים. יש לי כמה שאלות : 1. אני הולך על מארז של ליאן לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_404&products_id=33731 אני צריך לחפש בקר רק בחיבור internal? 2. איך החיבור מתבצע בין SAS לדיסקים עצמם ? עם צמה ל-4 שמגיעה עם הבקר או צריך לקנות בנפרד? הצמה עצמה מגיעה באיזה אורכים? 3. אין בקר RAID5 יעודי עם חיבורי SATA מובנים עליו? 4. ראיתי הרבה חברות של בקרים 3WARE, אינטל, LSI, וכו' ולא ממש הבנתי מה נחשב איכותי ומה לא? יש עוד חברות שמייצרות בקרים עם חיבורים יותר מ8?…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by shayh,

שלום, לפני 3/4 שנים קניתי הארדיסק של WD בעל 160GB (הדגם שלו, עד כמה שידוע לי הוא: WD1600JB, והוא בעל חיבור IDE) עד לפני כמה חודשים הוא היה ההארדיסק היחיד, אבל היום הוא משני ושמורים עליו רק שירים, סרטים תמונות וקובצי אופיס (ההארדיסק מלא לגמרי). אחרי שהמחשב היה כבוי כשבוע הדלקתי אותו אתמול והוא עבד (במשך כל הלילה), היום בבוקר אחרי שלא נגעו במחשב כמה שעות כל קובצי הMP3 נעלמו (סה"כ 6.66GB), התיקייה שהם היו בה הראתה שהיא מכילה רק 20MB אבל בתפוסה הכללית של ההארדיסק לא היה כל שינוי. בנוסף - המחשב היה איטי מאד (דבר שמאד לא מאפיין אותו, מדובר במחשב חזק וחדש שמשמש בעיקר לאופיס, שמיעת שירים ואינטרנט) חיפשתי את הקבצים בסייר ולא מצאתי אותם, המחשב מציג את הקבצים המוסתרים. במדיה פלייר א…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. חג שמח ושבת שלום... דוד שלי הביא לי מתנה לחג נגן MP3/MP4 4GB הנגן הוא מסין ויש לי בעיה להעביר אליו שירים. כשאני מעביר אליו שירים בצורה ישירה, כלומר מעתיק מתקיה מסויימת ומעביר אל הנגן, הוא קורא רק חלק מהשירים והתיקיות ואת שאר השירים והתיקיות הוא מחליף לקבצים אחרים שהם לא ברורים (לא קבצי מוזיקה). בנוסף לפעמים הוא גם מעתיק שירים מתיקיה מסויימת שהוא כן קורא מימנה את השירם לתקיה אחרת שממנה הוא לא קורא את השירים והוא מחליף בין הקבצים. אשמח אם תעזרו לי למצוא תוכנה שמעבירה קבצים לנגן. בתודה מראש אלדד כהן (אח של אסף)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים