עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Bug2000,

אהלן חברים , לאחרונה מכרתי את המחשב שלי לטובת מחשב פשוט יותר . במחשב הקודם היה לי מערך RAID 0 של סיגייט 1TBX2 על לוח אם מסוג ASUS P8P67 PRO הוצאתי משם את ההרידיסיקים ושמתי על לוח GIGABYTE EP35 DS3 . עכשיו כאשר אני מחבר אותם ב RAID הלוח מזהה את הכוננים כ NON-RAID ומן הסתם מציע להפוך אותם שוב ל RAID . להבנתי הפעולה תמחק את כל המידע שעל הדיסקים ?! מישהו יכול לעזור בעיניין, איך אני מוציא משם את המידע ? לא חשבתי שתיהיה כל בעיה . תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שבוע טוב. רכשתי הארדיסק ‏1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ‎ חיברתי אותו למארז חיצוני, ואני משתמש בו לצורך חיבור ל-lcd כאשר אני צופה בסרטים לאחר כ-10 דקות הארדיסק ממש ממש חם! גם כאשר אני מוציא אותו מהמארז (אבל עדיין מחובר) הוא עדיין חם ככה ששהבעיה היא לא באמרז (בדקתי ב-2 מארזים שונים). כאשר אני מחבר את הארדיסק למחשב וצופה בסרטים דרך המחשב הארדיסק כמעט ולא מתחמם. מה יכול לגרום לבעיה? האם יש באמת בעיה בטלויזיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Psy,

אבל לא שייתן לי מהירות של USB2... עברתי על כמה בנצ'מרקים - http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-thumb-drive-review,3477.html http://usbflashspeed.com/32Gb ההבדלי מחירים בין EBAY [ממוכרים של 99.4% ומעלה TOP RATED] לארץ הוא לרוב די זניח, יש כמה שיש הפרש של 30 שקל, מה שכן באיביי יש הרבה יותר מבחר ודגמים לעומת מה שיש בזאפ....אז אם יש משהו ספציפי של חברה אחרת או דגם אחר שלא מופיע בזאפ אשמח לשמוע. בכל מקרה כל זיכרון מכל סוג שהוא שאני מזמין אני בודק עם H2testw. אשמח להמלצה למשהו מהיר ואמין.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by abatiah,

שלום, 1) יש לי הארדיסק מסוג SAMSUNG HD103SJ ATA שמחולק ל3 מחיצות. אני מנסה לגלות את פרופיל השימוש של מחיצת C ולשם כך הפעלתי את PERFORMANCE MONITOR. השתמשתי במדריך הזה: http://blog.whitesites.com/How-to-Measure-your-Server-s-Disk-Writes-for-SSD-consideration__634941054420312500_blog.htm (או בכל מדריך אחר ברשת) וכאשר אני מגיע לשלב שבו אני צריך להגדיר את מונה הביצועים (PERFORMANCE COUNTER) שיקליט את מה שאני רוצה- בתגית של הדיסק הפיזי (PHYSICAL DISK) במקום לקבל חלוקה לפי מחיצות, המונה מאפשר לי להקליט רק את הפעילות הכוללת של כל הדיסק. מה ניתן לעשות כדי: א. להקליט מחיצה אחת בלבד? ב. להקליט פעילות בתיקיה אחת בלבד? 2) כשאני מקבל את גרף התוצאות- אני רואה מספר מטריקות שמראות לי את …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, השאלה שלי היא פשוטה: אני קונה מחשב נייח רגיל לגמרי, חומרה סטנדרטית לחלוטין ודי מינימלית, אלא שהדיסק הקשיח יהיה ssd מהדגם שמפורט בכותרת, רציתי לשאול האם צריך להכניס את הדיסק שהוא 2.5 אינץ' לאיזושהי תושבת בכדי שיהיה אפשר להכניס אותו למארז , או שלא צריך, וכן האם יש לקנות יחידת קירור מיוחדת לכונן ה ssd, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קניתי דיסק חיצוני בגודל 1.5T של סמסונג HX-DU015EC‎. חילקתי ל 3 מחיצות שוות שאחת מהן מיועדת לגיבוי הדיסק הפנימי של המחשב שלי. כהעתקתי סיפריות גדולות לדיסק החיצוני, שמתי לב שהמהירות משתנה כל הזמן ושהזמן שנשאר להעתקה גדל וקטן כל הזמן. (אני לא מתיחס לתחילתהעתקה) בנוסף השתמשתי ב Paragon Partition Manager, יש שם אופציה לבדיקת הדיסק test surface וגם שם, למרות שלא נמצאו בעיות - הזמן לסיות הבדיקה עלה או ירד כל הזמן. האם זה תקין או שיש בעיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מדובר על הדגמים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1687 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1408 נניח ואני מחבר אותם למחשב בUSB 2.0, האם מהירותם תהיה זהה לכונן פנימי בנפח זהה ב7200RPM ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכם אז אני צריך עזרה במשהו- יש לי במחשב ארדיסק Seagate 80GB (המפרט המלא בפרופיל) ואני רוצה להוסיף עוד ארדיסק, של 160GB, אז איזה כדאי לי? אני צריך אחד שיהיה כמה שיותר שקט.. אבל זה משנה אם אני לוקח ארדיסק שהוא לא SEAGATE? או שעדיף מאותו סוג? וגם אני לא יודע איך מחברים אותו, ואיך מגדירים אחרי זה במחשב שהוא יזהה אותו.... תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה A505 שנקנה בארה"ב בלי אחריות בינלאומית, ולכן אין לי אחריות בארץ. בכל מקרה מה שקרה שבערך לפני חודש המחשב התחיל לעשות בעיות, מידי פעם כאשר הייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע, הייתי מכבה ומדליק מחדש וזה עבד רגיל, ובנוסף המחשב עבד הרבה יותר לאט מהרגיל. ואז לפני יומיים המחשב הפסיק לעלות, כאשר אני מפעיל אותו נהיה מסך שחור והוא נתקע. ניסיתי להתקין WIN מחדש וההתקנה מגיעה לסוף, אולם כאשר הוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר ההתקנה המחשב נתקע. (כאשר חיברתי דיסק קשיח אחר המחשב עבד רגיל) האם יש משהו לעשות? או פשוט להחליף הארד דיסק(יש לי גיבויים להכל כך שלפחות זה לא שיקול). תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב, אני לא בטוח ששאלות בנוגע לסטרימרים זה כאן אבל אנסה את מזלי ,אני מחפש שמתחבר לטלוויזיה ומאפשר צפייה בתכנים כגון סרטים סדרות וכו'.כזה שיהיה קל לתפעל גם עבור אנשים שלא מתעסקים בטכנולוגיה יום - יום (אמא שלי).התקציב - עד 500 ש"ח רצוי כמה שפחותתודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by N N C,

היי... ברשותי הארדיסק של ווסטרן דיגיטל 80GB 8mb cache. בזמן האחרון הכונן התחיל לפעול נורא לאט ואז שמתי לב שהוא מסומן בביוס בתור LARGE. העניין הוא שזכרתי שהוא מסומן בתור LBA בדרך כלל ולכן האמנתי ששם נעוצה הבעיה. שמתי על אוטומט והביוס זיהה אותו כ-LARGE, כשהכרחתי אותו להיות LBA המערכת הפעלה לא עלתה. לאחר מכן החזרתי שוב לאוטומט ושוב הביוס זיהה אותו כ-LARGE אבל הפעם המחשב עבד מהר... אז אני לא יודע אם אכן הבעיה הייתה נעוצה בעובדה שהוא היה מסומן כ-LARGE ולא LBA. מה שכן אני דיי סגור על זה שההארדיסק אמור להיות מסומן כ-LBA ולא LARGE. היות ואני דיי בור בעניין הזה, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין השנים ואולי גם איך להחזיר אותו למצב LBA אם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Cupid Me,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=1367&products_id=16294 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.samsung.com/us/support/owners/product/MZ-7PD128BW אני קניתי 2 דיסקים ל-RAID 0 התוכנה של סמסונג לא מזהה את הדיסקים ב- RAID ולא מעדכן את הקושחה איך מעדכנים את הקושחה ל- RAID 0

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tzahi20,

אני מחפש צורב פנימי פשוט, ומתלבט בין שלושת אלו : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata במה לבחור ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אז על סף קניית 50 דיסקים ריקים של DVD-R אני מתלבט קשות מה לקנות... או 50 במחיר של 8 שח ליחידה של VERBATIM! או מפנדה יש את הלינק הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5575 עכשיו יש גם את אלו אבל אני לא מבין למה הם יותר יקרים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5438 תכלס אני לא צריך קופסאות פלסטיק וכו'... אני רק צריך את הדיסקים עצמם. השימוש העקרי הוא גיבויי סרטים ומעט נתונים מהמחשב. נכון לעכשיו קניתי את הדיסקים של ורבטים לראות שהצורב עובד לי וזה באמת DVD-R והכל עובד מצויין. קניתי 10 עכשיו אני רוצה 50 דיסקים בשביל המחיר הנמוך... משהו יכול לעזור לי לבחור בין כל אלו... תודה רבה!!! יניב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, יש לי כרטיס זיכרון ישן עם 4 ג'יגה,קניתי כרטיס של 8 ג'יגה ואני מעוניין לבצע Clone מהישן לחדש. האם מכירים תוכנה מומלצת שתדע לבצע את העבודה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אני נוהג להוריד הרבה מהאינטרנט יש לי דיסק של 500 GB סתום בידע שאני צריך לגבות אני מחפש אופציה זולה עם אופק לעתיד- ז"א משהו שיחזיק מעמד (המחשב ישן חיבור IDE) אני מתבלט בן דיסק חיצוני בגודל 500-2000 או לחלופין ללכת על כונן של בלו ריי (אם כי לא ברור לי מה גודל הדיסקים שם - כמה הם יכולים להכיל - אני יודע שמדיה עולה כ- 60 ש"ח) מה ההמלצה שלכם ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by pazer005,

לא יודע אם זה הפורום אז אני מנסה. יש לי כונן חיצוני USB 2. יש לי שם סרט באיכות HD בגודל 2 ג'יגה ל-45 דקות. האם אני יכול להפעיל אותו ישירות מהכונן בלי שיהיו תקיעות או שאני חייב כונן בעל חיבור USB 3. (אין לי באמת כונן, אני פשוט רוצה לרכוש ולכן אני צריך לדעת)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by BONO,

חיבסרתי אותו הגדרתי בביוס שהוא מחובר והא לא מזהה לי אותו המנורה שלא דולקת ולא נכבת מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Dana_s,

רב פעמית? (כלומר כמה פעמים ניתן לכתוב/למחוק כל פעם מחדש) קניתי לפני מספר ימים דיסק של וורבטין, ולא כתוב עליו לכמה כתיבות הוא מתאים. בעבר היה לי נסיון מר מאוד עם הצורב הישן "שדפק" לצמיתות דיסקים רב פעמיים לאחר מכסימום 4 צריבות. מאז החלפתי צורב והחלטתי לחזור ולנסות את המדיה הרב פעמית. תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קניתי SSD וחיברתי אותו במקביל לHDD הישן. עשיתי התקנה נקייה על הSSD תוך כדי שהHDD עם מחובר (כנראה פה הטעות שלי) והמחשב עלה אחרי התקנה בלי בעיה כאילו אין HDD. בHDD היו לי 2 מחיצות, באחת היה הWIN ובשנייה רוב המידע, גיביתי מה שרציתי עוד לפני ואז עשיתי למחיצה של הWIN פרמוט ורציתי להוסיף את הנפח למחיצה השנייה. עשיתי את דרך הDISK MANAGEMET אבל זה לא עובד, הוא נותן לי הודעה שקשורה לGPT אבל בפועל הדיסק על RMB וממה שראיתי הפתרון זה להמיר לRMB אבל אצלי הוא כבר ככה במילא אז גיביתי גם את כל המידע שהיה במחיצה השנייה ופרמטתי גם אותה. ציפיתי שפשוט יהיה לי UNALLOCATED DATA של כל הנפח של הדיסק. בפועל הוא עדיין שומר כאילו על המחיצות ופשוט מראה את זה בנפרד למרות שאין מחי…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. סדרה חדשה של WD יצאה לשוק - EARS. אלו דיסקים קשיחים מסדרת ה-Green Caviar בנפחים של: 640 ו-800GB וגם 1, 1.5 ו-2TB. הדיסקים מגיעים עם זיכרון מטמון ענק של 64MB, ממשק SATA 3Gb/s וכמובן כיאה לסדרת ה-Green, הספק Idle נמוך במיוחד לעומת המתחרים. המיוחד בסדרה החדשה, פרט לזיכרון המטמון הוא ה-Advanced Format ש-WD מובילה בהטמעתו: http://www.anandtech...doc.aspx?i=3691 עריכה ותיקון לאחר הערה. נקודה למחשבה - הדיסק לא מתאים למערכת ההפעלה XP ופוגע בביצועים במידה ניכרת (מכיוון ש-XP עובדת עם sector בגודל 512בייט). כמו כן, דיסקים מסוג זה לא מומלצים (בלשון המעטה) להרצת מערכת הפעלה בכלל. המחיר, נכון להיום ב-KSP הוא 970ש"ח ל-2TB, ובארה"ב הוא $190. מי מעוניין לשמוע עוד ואולי להצטרף לרכישה של ד…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by nuctornal wisdom,

כמה זמן, בערך, מחזיקים DVD צרובים (מדיה איכותית)? רוצה לגבות דברים ולדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד לפני שהמידע בפנים ילך... תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! רציתי לשאול אותכם שאלה בהקשר לכונן פלאש חיצוני. א. למה נועד כונן פלאש חיצוני ? ב. למה הוא משמש? ג.מה המחיר שלו היום? ד. ומה זה בעצם המילה ready boost?? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by erashel,

שלום, אני מעוניין לרכוש SSD אין לי שימושים מיוחדים ולכן אני מתלבט בין 128 ל256 בעיקרון אני יכול להסתפק ב128 אבל אם 256 לא עולה עוד כ"כ הרבה וזה משתלם אז זאת גם אופציה מעדיף לא להוציא יותר מדי, בוא נגיד שהמקסימום יהיה MX100 256 מה אתם אומרים לגבי ה840? שוקל לקנות את ה128 שלו, האם כדאי? כי הבנתי בעבר שהיו איתו בעיות.. האם הבעיות נפתרו או שעדיף להתרחק? ראיתי אותו ב389 שזה מחיר טוב סה"כ, MX100 יעלה עוד 200 שקל(אבל 256) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים