עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ענקית פתרונות האחסון Seagate משיקה את ההארד דיסק החיצוני הדק בעולם, בנוסף להארד דיסק נייד ואלחוטי המתיימר לענות על בעיות האחסון שלנו ברחבי הבית לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%99%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%93%d7%a7-%d7%95%d7%90/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Superman1,

יש לי צורב H62N של LG התקנתי VISTA והוא לא מצליח לזהות אותו... אם יש למישהו פתרון או מיקום שממנו אפשר להוריד דריבר זה יהיה מעולה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, לחבר שלי נהרס המחשב הנייד והוא קיבל נייד חדש, הוא רוצה להעביר את המידע מהדיסק הקשיח של הנייד הישן אל הנייד החדש. חשבתי על לחבר את הקשיח הישן שלו למחשב הנייח שלי ואז להעביר את המידע אלי ומשם אל הנייד החדש שלו, מה שאני רוצה לדעת האם ניתן לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב נייח באותו אופן שמחברים הארד דיסק רגיל, כלומר עם SATA/IDE במחשב נייח. אני אשמח לשמוע אם יש למשהו פיתרון אחר להעביר את המידע מהקשיח של הלפטופ הישן אל הלפטופ החדש. תודה רבה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום. כהמשך ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493886.0. קניתי כונן פנימי חדש של WD בגודל 1TB. חיברתי אותו למקום שבו היה הכונן הקודם שנפטר. הדלקתי את הכונן וחיברתי למחשב. המחשב משמיע צלצול של חומרה חדשה שחוברה, אבל לא מציג את הכונן במחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ובחיבורים של ה USB כן מופיע חדש USB Mass Storage או משהו כזה שנעלם כאשר כיביתי את הכונן. ניסיתי להתקין EXT2IFS בשביל לראות בהתקנה אם הוא רואה אותו, וכן, הוא רואה כונן חדש Free Space 932GB אבל אין לי אופציה לשייך לו אות חדשה. צריך אולי לפרמט אותו בדרך כל שהיא? איך אני עושה שהוא יוצג במחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Psy,

אבל לא שייתן לי מהירות של USB2... עברתי על כמה בנצ'מרקים - http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-thumb-drive-review,3477.html http://usbflashspeed.com/32Gb ההבדלי מחירים בין EBAY [ממוכרים של 99.4% ומעלה TOP RATED] לארץ הוא לרוב די זניח, יש כמה שיש הפרש של 30 שקל, מה שכן באיביי יש הרבה יותר מבחר ודגמים לעומת מה שיש בזאפ....אז אם יש משהו ספציפי של חברה אחרת או דגם אחר שלא מופיע בזאפ אשמח לשמוע. בכל מקרה כל זיכרון מכל סוג שהוא שאני מזמין אני בודק עם H2testw. אשמח להמלצה למשהו מהיר ואמין.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by RomaDev,

שלום! לפני כמה זמן היה לי דיסק קשיח אחד במחשב והמחשב היה שקט ! אחר כך הוספתי עוד 2 דיסקים קשיחים והתחיל לצאת רעש חזק מהמחשב אחרי שהוספתי את הדיסקים הקשיחים!. ניתקתי את כל המאוררים ועדיין היה רעש מהדיסקים ,רעש כאילו ציפצוף ארוך שלא נגמר וזה גם כאשר הדיסקים לא פעילים! מישהוא יודע מה זה לכול הרוחות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. פשוט מדהים! בעזרת תוכנה של SeaGate אפשר להפוך כונן רגיל של 1.5TB לכונן Velociraptor של 300GB בעל ביצועים מדהימים!!! אומנם מפסידים נפח אכסון, אך אל תשכחו שהVelociraptor עולה הרבה יותר מהכונן הרגיל. מצורף הלינק למדריך באתר techwarelabs http://www.techwarelabs.com/seagate_1-5tb-mod/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חברת Seagate עשויה להפתיע אותנו עם טכנולוגיות חדשות בשוק הוותיק אשר הבשילו אחרי תקופה ארוכה של הבטחות והצהרות לכתבה

9. Started by ms13,

אני אנסח את השאלה אחרת, כי היא טיפה יותר מסובכת - אני רוצה להשאיר את ההארד דיסק הנוכחי, 500GB בנייד. ואת הSSD אני מכניס בנוסף, לאחר שאת ה HDD אני מעביר לCADDY. מה סדר הפעולות? קודם להחליף, ואז להתקין וינדוס? ואז לפרמט את הכונן הנוכחי? לפרמט קודם את הנוכחי, ואז להתקין וינדוס על החדש? בנוסף - מתי אני מגדיר AHCI בBIOS? לאחר התקנת וינדוס? לפני? לפני פירמוט ההארד דיסק הנוכחי? והאם הגדרת ה AHCI עובדת על ההארד דיסק? קצת סדר בבלגאן.. תודה רבה חחח

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה קורה, אני אנסה לתאר את התקלה. לפני כמה חודשים שמתי לב שהמחשב הפסיק לזהות את ההארדיסק (2TB, ווסטרן דיגיטל הסדרה השחורה). ניסיתי להחליף כבל ועדיין לא קרה כלום, בעקבות זה החלטתי לשדרג את המחשב. עברו שבועיים ואז נזכרתי שהוא עדיין באחריות אז קפצתי לחנות ושם הם עשו בדיקה וגילו שהכל תקין, ובאמת הוא עבד. ניסיתי שוב עם כבל שקיבלתי עם הלוח אם החדש ווואלה הוא עובד כרגיל. הכל טוב ויפה ואז אחרי שבועיים בערך המחשב שוב הפסיק לזהות אותו ואז כבר התחלתי לוותר עליו אבל בגלל שיש לי קצת נטייה לדחות דברים למחר, יצא שהוא נשאר מחובר ואז שוב לפני כמה ימים הוא שוב צץ והמחשב מזהה אותו כרגיל בלי שעשיתי כלום. יש למישהו הסבר …

11. Started by erashel,

שלום, אני מעוניין לרכוש SSD אין לי שימושים מיוחדים ולכן אני מתלבט בין 128 ל256 בעיקרון אני יכול להסתפק ב128 אבל אם 256 לא עולה עוד כ"כ הרבה וזה משתלם אז זאת גם אופציה מעדיף לא להוציא יותר מדי, בוא נגיד שהמקסימום יהיה MX100 256 מה אתם אומרים לגבי ה840? שוקל לקנות את ה128 שלו, האם כדאי? כי הבנתי בעבר שהיו איתו בעיות.. האם הבעיות נפתרו או שעדיף להתרחק? ראיתי אותו ב389 שזה מחיר טוב סה"כ, MX100 יעלה עוד 200 שקל(אבל 256) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by avihy,

אני מעוניין להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 . האם זה מומלץ? ועד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היום קיבלתי את המחשב החדש ויש לי כונן מכאני וssd אני רוצה להתקין את המערכת על הssd אני צריך לשנות בלוח אם לahci? ויש עוד דברים שאני צריך לשנות? יש לי בנוסף 8 ג׳יגה ראם והבנתי שיש שאומרים שאפשר לבטל איזה קובץ/פעולה של המערכת , אפשר הסבר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by danny70,

יש ברשותי צורב של ריקו שנה בערך , והבעיה שלו עוד לפני שאני צורב משהו , הוא לא מזהה דיסקים , הבעיה התרחשה אחרי שהתקנתי תוכנה לכונן וירטואלי ומאז הוא התחיל לעשות בעיות , שרוצים לצרוב משהו אז יוצא הדיקס כאילו אין מדיה בכונן, והתוכנה של נירו אומרת שאין מדיה הכונן ריק . גם שאין דיסק, כאשר אני לוחץ על כונן הצורב הוא נפתח כאילו יש דיסק אבל בחלון אין כלום . מה שכן היה צריך להיות הודעה של נא הכנס דיסק לכונן . כאשר הוא מצליח לצרוב שזה באמת דבר נדיר , אחרי שהדיסק יוצא אני מכניס אותו שוב ואז נשמע צליל של כוכבית ואחר כך הוא מתחיל לצרוב . עדכנתי את aspi וללא הצלחה . מישהו יכול לעזור ? ??? תודה מראש דני

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, זה השועל, אני ברגילה כרגע ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בנפח של 80 גיגה... העניין הוא שאני לא ממש בעיניינים, כל הזמן בצבא... אז שני המועמדים הם: WD 80 GB 8MB SE ו MAXTOR Diamond Max 9+ עכשיו המאקסטור יותר יקר אבל לפי מה שראיתי בביקורות ברשת, יש לו ביצועים עדיפים... עכשיו למקסטור גם שנה אחריות לעומת 3 של ה WD, למרות שהבנתי שאפשר להוסיף כמה דולרים ולקבל אחריות של 3 שנים למקסטור. עכשיו הכל עם הכל, מה כדאי ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by gimi10,

רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Phlip_dE-SuSsa,

למיקרה שפיספסתי משהו אולי מישהו יודע אם יש תכניות בעתיד הקרוב להוציא הארדיסק לא מכני במהיריות של רם? זה כבר בילתי ניסבל המהירויות העלובות של הארדיסקים האלה וכל הרעשים שהם תוחנים :AR15:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dolev16,

שלום ראיתי שכרגע הפורמט החדש והמוביל שניצח את הHD הוא .Blu ray רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי קצת פרטים עליו כמו איך אני אוכל לראות סרטים שלו במחשב מה הדרישות שלו? וראיתי שיש גם משחקים שלו בקיצור קצת הסבר עליו..הבנתי שצורבי הפורמט יגיעו לראשונה לארץ בספטמבר ויעלו יחסית יקר באזור ה900 ש"ח..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by udi2181,

שלום קניתי מחשב נייד מדגם toshiba satellite s50 אני מעוניין להחליף את הדיסק קשיח לכונן SSD אני לא מבין גדול לכן אני זקוק לעזרתכם איזה דגם לרכוש אשמח להמלצות מניסיונכם תודה .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי קניתי ‏1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS‎ אחרי שראתי כמה המלצות על זה ויש לי כמה שאלות .. 1 . קודם עשיתי אותו המאסטר ונכנסתי כאילו מתקין וינדוס כדי לחלק אותו , במסך הכחול זה הראה לי שהוא 1430797 מב , אבל עכשיו יש לי 50 ג'יגה (משום מה בוינדוס רואה 48.7 ), עוד מחיצה 683 ג'יגה (את זה הגדרתי במסך הכחול 700 ג'יגה ), והשלישית 664 שכולן ביחד 1396 שזה בדיוק 1500 - 1.073 = 1396 איך זה הראה לי במסך הכחול 1430797 ובוינדוס 1396 מגה ? , ואני בטחתי בכם שאמרת בסדרה EARS את מקבל יותר 7-12 % שזה לפחות 76 ג'יגה ......... שאני לא רואה ......?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אבל לא מראש נגיד 500 סתם דוג' אלא בכללי מוגבל?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, לאחותי נהרס הרדיסק והגיע הזמן לקנות חדש הפעם אני קונה משהו מקצועי - 160gb ,הבעיה שאני לא יודע מה לקנות את חיבור הפשוט IDE או ה- SATA ששניהם קיימים במחשב אצלי. אני לא מבין דבר מה הבדל בין כל השלושה ? IDE , SATA ; SATA2 אני לא מדבר על צורת החיבור אלה על המהירות הביצועים שנותנים מקווה שתוכלו להסביר לי מה בדיוק לעשות כי אני לא יודע איזה סוג כדי לקנות. תודה רבה זאביק.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום. אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום. קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by VegansXe,

באיזה דיסקים משתמשים חברת TrekStor? חיפשתי הרבה ולא מצאתי... האם יש מניעה משימוש בדיסקים החיצוניים של החברה הנ"ל שלא משווקת "חזק" בישראל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, יש לי לוח אם ישן מסוג: EP43-DS3L Gigabyte האם אפשר לחבר אליו SSD? במידה וכן, על איזה SSD תוכלו להמליץ של 250GB עד 400 ש"ח? או שאולי במחיר הזה עדיף ללכת על 128GB בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.