עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יש לי בעיה בכונן קשיח D (לא שמותכן אלו המערכת הפעלה) שם:maxtor 6E040L0 יש לי אותו איזה 3 שנים בערך יש בו מלא דברים (3GB מקום פנוי מתוך 38) עכשיו מידי פעם הוא היה נתקע לי אבל לא משהו רציני עכשיו אחרי שהתקנתי תוינדוס (לא פרמתי התקנתי שוב תוינדוס כי יש לי דברים שאני צריך) בגלל וירוס ועכשיו הכונן עולה שאני נכנס לתיקיות עם קבצים שלא שוקלים הרבה זה לא נתקע (זה היקית של המועדפים יענו אתרים) אבל שאני לוחץ על תקיות שיש שם הרבה קבצים (דברים כבדים הכוונה) זה נתקע להרבה זמן ושזה מפסיק זה שואל אותי אם לעשות לדיסק אתחול.... כשיו לפי מה שאני יודע אם אני יאתחל אותו זה ימחוק לי את כל הקבצים יש איזה דרך לאתחל בלי למחוק או שיש איזה בעיה שאפר לפתור בלי למחוק את כל הקבצים? הא ואני עכשיו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by bigben99-9,

היי, בשעה טובה (ובזכות ההנחות של אמאזון אתמול) קניתי את ה- TS-453 Pro. השלב הבא הוא לבחור דיסקים. אני שואף לחבר אליו 4 דיסקים של 3 או 4 טרה. על מה אתם ממליצים? מבחינת מחיר/ביצועים/תאימות... תודה מראש לעונים. בן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by RONEN1N,

שלום אני רוצה לקנות 4 טרה למחשב ואני צריך לדעת מה אני צריך לוודא כדי שהוא יעבוד לי במחשב?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by leda,

אני רוצה לצרוב משחק מחשב PC על דיסק DL יש לי קובץ iso גדול 5G האם כדאי לצרוב עם נירו? שמעתי שיש לנירו בעיות עם DL באיזה מהירות לצרוב? 2.4? 2? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by idibar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד של חברת דל עם 8 ג'יגה SSD. כשהפעלתי את המחשב לא הצלחתי לראות את הכרטיס. איך אני יוד שהוא אכן קיים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Aner,

מחבר ללפטופ שיש לו esata יש הבדל בין משהו זול למשהו כמו thermaltake max4? מחפש כמה שיותר זול אבל אם אין אז משהו אמין וזול

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by BONO,

חיבסרתי אותו הגדרתי בביוס שהוא מחובר והא לא מזהה לי אותו המנורה שלא דולקת ולא נכבת מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by p_uriel,

שלום, במחשב שלי, ברצוני: 1. להחליף את הכונן הקשיח (Partition C הינו 100GB אך עם 90GB פנויים) בכונן SSD. משמש בעיקר לאופיס, אם כי יש עליו מספר משחקים כמו PES 2014. על כונן זה נמצאת מערכת ההפעלה 7, וכל התוכנות כמו אופיס וכו'. כל החומר החשוב שלי (מסמכים, סרטונים, תמונות וכו') נמצא ב partition D. אני יודע שממליצים על כונן סמסונג 128GB. האם הכונן גם יעבוד על גבי המחשב שלי? האם המחשב שלי תומך ב SATA3? 2. צורב ה LG שלי שבק חיים (שחור). מחפש להחליף אותו. אשמח ללינק. אני לא צורב בכלל, אך פעם בכמה חודשים יש איזה דיסק שאני קורא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. OCZ SSD SATA3 AGILITY 60GB - עולה כ: 520 Crucial 64GB CT064M4SSD - עולה 420 אשמח אם תמליצו לי על איזה דגם ללכת משני הדגמים הנבחרים ? האם שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקחת את ה- OCZ ? תודה איציק

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ofir_16,

שלום לכולם, קניתי הרד דיסק חדש של סמסונג (204UI). האם יש דרך לבדוק האם הוא תקין או לא? (חוץ מאשר שהוא עובד...) תוכנה או משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by N N C,

היי... ברשותי הארדיסק של ווסטרן דיגיטל 80GB 8mb cache. בזמן האחרון הכונן התחיל לפעול נורא לאט ואז שמתי לב שהוא מסומן בביוס בתור LARGE. העניין הוא שזכרתי שהוא מסומן בתור LBA בדרך כלל ולכן האמנתי ששם נעוצה הבעיה. שמתי על אוטומט והביוס זיהה אותו כ-LARGE, כשהכרחתי אותו להיות LBA המערכת הפעלה לא עלתה. לאחר מכן החזרתי שוב לאוטומט ושוב הביוס זיהה אותו כ-LARGE אבל הפעם המחשב עבד מהר... אז אני לא יודע אם אכן הבעיה הייתה נעוצה בעובדה שהוא היה מסומן כ-LARGE ולא LBA. מה שכן אני דיי סגור על זה שההארדיסק אמור להיות מסומן כ-LBA ולא LARGE. היות ואני דיי בור בעניין הזה, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין השנים ואולי גם איך להחזיר אותו למצב LBA אם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום. האם בלוח האם לעיל, יש תמיכה במערך RAID0? הרצון הוא להריץ אני כונני WD VelociRaptors, כל אחד 600GB, לנפח כולל של 1,2TB. אשמח לשמוע אם הדבר אפשרי, לפני שאני צולל פנימה. כמובן, תמיד שמח ללמוד עוד. תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי WIN7 וכשמתי לב כשאני מעביר סרט ממחיצה אחת למחיצה אחרת בכונן זה מעביר במהירות של כ-16MB\S זה לא ממש איטי? הכונן הוא WD BLUE

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by knobless,

רכשתי מKSP את הכונן Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB - www.http://ksp.co.il/?uin=23483 והמחשב שלי מחשב יחסית טוב עם לוח Gigabyte G1.Assassin 2 ומעבד Intel® Core™ i7-3770K חיברתי את הכונן SSD לSATA 3 ולספק עם כבל SATA 3 לפי הוראות היצרן פירמטתי כבר 4 פעמים על 2 דיסקים שונים של ווינדוס 7 שעובדים בוודאות. הכונן SSD הוא הכונן היחידי שמחובר למחשב. הבעיה שלהתקין כל פעם לקחת לי בערך 3 שעות ואני לא מגזים. ואחרי שהוא סיים להתקין המחשב עובד לעט בצורה בילתי הגיונית שאתה לוחץ התחל לוקח לו 10 דקות להפתח כנ"ל עם החלתת להכנס למחשב שלי. בקיצור בדקתי עם הכרטיס הישן שלי HDD עם אותם כבלים ואותם חיבורים והוא עובד חלק. הבאתי אותו לKSP והם עשו לו בדיקת תקינות של היצרן ואומרים שהכל תקין. …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אז על סף קניית 50 דיסקים ריקים של DVD-R אני מתלבט קשות מה לקנות... או 50 במחיר של 8 שח ליחידה של VERBATIM! או מפנדה יש את הלינק הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5575 עכשיו יש גם את אלו אבל אני לא מבין למה הם יותר יקרים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5438 תכלס אני לא צריך קופסאות פלסטיק וכו'... אני רק צריך את הדיסקים עצמם. השימוש העקרי הוא גיבויי סרטים ומעט נתונים מהמחשב. נכון לעכשיו קניתי את הדיסקים של ורבטים לראות שהצורב עובד לי וזה באמת DVD-R והכל עובד מצויין. קניתי 10 עכשיו אני רוצה 50 דיסקים בשביל המחיר הנמוך... משהו יכול לעזור לי לבחור בין כל אלו... תודה רבה!!! יניב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by charm,

חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD ואמרו לו בבאג שLG היחידי שצורב בכל הפורמטים ורוצה לקנות את זה ניסיתי להגיד לו שNEC זה עדיף אבל הוא בשלו האם למישהו יש לינק שמראה למה NEC עדיף בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by amisu,

לפני שאתם אומרים לי להחליף ל SSD... האם יש אפשרות לטפל בכונן הקשיח? אני מניח שהפלטה או הדיסק בפנים לא יושבים טוב או שהמוות קרוב.. אבל באמת שאין לי מושג. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by NOVA,

תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי דיסק קשיח wd 320 gb sata2 16mb ys והוא השמיע לי 2 קליקים כאלה לפני 3 שבועות שהביוס עולה ממש תיתקתוק והתעלמתי מזה..והיום שהפעלתי את המחשב מחדש - הוא נשאר דולק עד עכשיו. הדיסק מת...מדובר בקשיח שהיו בו רק סרטים ומוזיקה וקבצים שאין לי גיבוי בשבילם... האם יש איזשהי דרך להציל את המידע משם בלי לשלם הון עתק ? מה כל המיתוסים? משהו נכון? להקפיא את הדיסק ואז הוא יעבוד לכמה שעות לפני המוות הסופי? לנתק לנקות מאבק? לת בו מכה חלשה? להפיל בעדינות על המיטה? מדובר באיזה 300 GB שאני צריך.....עכשיו גם אם הוא יעבוד לי עכשיו איו לי לאיפה להעתיק את החומר.. יש למישהו אולי נסיון עם זה? מה קורה אם אני מחבר את החיבור סטאה בזמן שהווינדוס דולק? הוא יזהה ככה משהו ? פשוט כשהדיסק מחובר כשהמערכת …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מחיר 130 ש"ח Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר 120 ש"ח Sony AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ‎ מחיר 110 ש"ח רשימה זו נלקחה מKSP.CO.IL אני מעוניין לקנות או בKSP או בIVORY שלושתם נראו הכי בסדר מהשאר ואני מעוניין בחיבור SATA אם תוכלו לרשום לי מה עדיף מבין שלושתם ולמה אודה לכם מאוד

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי הארד דיסק של 3 טרה חיצוני של חברת סיגייט עם מלא דברים חשובים (אוסף המוזיקה שלי, אוסף הסרטים שלי ומוזיקה שכתבתי בעצמי ולא נגעתי בא כמה שנים..) ההארד דיסק מת- אם מכניסים אותו למחשב הוא לא נקלט (אפשר לראות אותו בסייפטי רימוב אבל הוא לא עולה) וברגע שמוציאים אותו קופצת הודעה שאומרת שצריך לפרמט אותו. שמתי אותו במעבדה לשחזור/חילוץ מידע מהארד דיסקים. הם אמרו שיש בהארד דיסק סקטורים פגומים ונתנו הצעת מחיר לחילוץ הקבצים 1850 ש"ח (לא כולל מע"מ).. רציתי לשאול אם לדעתכם המחיר הגיוני? האם אפשר לעשות את זה בעצמך? ראיתי בלינקייה הנעוצה שיש תוכנות לשחזור מידע מהארד דיסקים אבל במעבדה שאלו האם אפשר לפתוח את ההארד דיסק ואני לא יודע אם הם משתמשים בדרך שונה מהתוכנות המוצאות פה או לא... …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, לאחי הקטן יש מחשב עם 380GB SSD פנימי סה"כ. עומד להגמר לו, והוא צריך להוריד את הCOD החדש ששוקל כמעט 200 ג'יגה. בהיותי צלם וידאו, חשבתי לעשות "קומבינה" ולקנות לו כונן חיצוני שיוכל להתקין עליו את המשחק וגם אני אוכל לנצל אותו פה ושם כארכיון. השאלה היא - בלי קשר למחשב שלו שהוא סה"כ חזק ויריץ את המשחק בהגדרות בינוניות/גבוהות, האם פחות כדאי להריץ משחקים כבדים כל כך מתוך כונן חיצוני? חיצוני SSD כן יריץ סבבה? פחות יציב? כדאי ללכת על פנימי וזהו? פחות אכפת לי כמה אשלם וכמה נפח אקבל - אני חייב לוודא קודם שהכונן עצמו לא יהווה צוואר בקבוק מבחינת ביצועים. תודה!

23. Started by m53242,

יש לי בעיה לדעת דיסק קשיח חיצוני 2TB איך אדע שבפנים דיסק קשיח 2TB שזה חיבור SATA ? פעם בעבר קניתי דיסק קשיח חיצוני 1TB וגביתי גיבוי חומר. ופתאום דיסק קשיח חיצוני 1TB הפסיק לזהות אותו במחשב נייח וגם בדקתי מחשב אחר ועדיין לא עובד. אני פירקתי דיסק קשיח חיצוני קופסא שלו. וליראות דיסק קשיח פנימי. ומגלה אין חיבור SATA יש רק חיבור TYPE-C קבוע. מבינים ? זה חשוב לי שיהיה חיבור SATA דיסק קשיח פנימי. בתודה מראש!

24. Started by GuGuSH,

שלום. רציתי לשאול אם דיסקים (DVD וגם CD) נהרסים עם הזמן. שמעתי חלק שאמרו שכן וחלק שלא. אז, הם נהרסים או לא? אני מדבר על מצב שבו הדיסק נמצא בתוך קופסא (איכותית) ולא נשרט. הדיסק יחזיק מעמד במצב כזה 20 שנה? אם אפשר בבקשה גם הסבר. ז"א, למה הם נהרסים? אם בכלל יש לזה הסבר.. תודה רבה רבה מראש, גיא שמנסה להוכיח לחבר את טעותו (שוב. בפעם המליון).

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eladgold,

ההמלצה בפורום הייתה לקנות את ה SJ הלכתי וקניתי ואני מגלה שקניתי את ה UJ ההבדל שאחד SPINPOINT F1 והשני F3 מישהו יודע מה ההבדל אם אני צריך להחליף או לא ואם זה משנה במשהו כי את ה SJ אני לא מוצא באתר של סמסונג תודה אלעד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים