עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם! כאשר אני מחבר את כונן הWD החיצוני (USB3, NTFS) לDVD , הDVD לא מזהה את הכונן (דגם הDVD - Pioneer DV-320). מה הבעיה והאם יש דרך לסדר אותה? (חשוב לציין - הוא כן מזהה Disk on key של 8G). הבנתי שאפשר לחבר את הכונן ישירות לUSB של טלוויזיה, האם פתרון כזה יסדר את הבעיה? בתודה מראש! אורי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום יש לי בעיה בכונן קשיח D (לא שמותכן אלו המערכת הפעלה) שם:maxtor 6E040L0 יש לי אותו איזה 3 שנים בערך יש בו מלא דברים (3GB מקום פנוי מתוך 38) עכשיו מידי פעם הוא היה נתקע לי אבל לא משהו רציני עכשיו אחרי שהתקנתי תוינדוס (לא פרמתי התקנתי שוב תוינדוס כי יש לי דברים שאני צריך) בגלל וירוס ועכשיו הכונן עולה שאני נכנס לתיקיות עם קבצים שלא שוקלים הרבה זה לא נתקע (זה היקית של המועדפים יענו אתרים) אבל שאני לוחץ על תקיות שיש שם הרבה קבצים (דברים כבדים הכוונה) זה נתקע להרבה זמן ושזה מפסיק זה שואל אותי אם לעשות לדיסק אתחול.... כשיו לפי מה שאני יודע אם אני יאתחל אותו זה ימחוק לי את כל הקבצים יש איזה דרך לאתחל בלי למחוק או שיש איזה בעיה שאפר לפתור בלי למחוק את כל הקבצים? הא ואני עכשיו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי קניתי ‏1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS‎ אחרי שראתי כמה המלצות על זה ויש לי כמה שאלות .. 1 . קודם עשיתי אותו המאסטר ונכנסתי כאילו מתקין וינדוס כדי לחלק אותו , במסך הכחול זה הראה לי שהוא 1430797 מב , אבל עכשיו יש לי 50 ג'יגה (משום מה בוינדוס רואה 48.7 ), עוד מחיצה 683 ג'יגה (את זה הגדרתי במסך הכחול 700 ג'יגה ), והשלישית 664 שכולן ביחד 1396 שזה בדיוק 1500 - 1.073 = 1396 איך זה הראה לי במסך הכחול 1430797 ובוינדוס 1396 מגה ? , ואני בטחתי בכם שאמרת בסדרה EARS את מקבל יותר 7-12 % שזה לפחות 76 ג'יגה ......... שאני לא רואה ......?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בעקבות הטרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492481.0;topicseen והשבתתי לחודשיים גייסתי כוחות מחודשים ונכנס במרץ לבניית המחשב NAS המדהים שלי. כאמור מחפש בקר RAID חומרתי שיתמוך עד 12 דיסקים. יש לי כמה שאלות : 1. אני הולך על מארז של ליאן לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_404&products_id=33731 אני צריך לחפש בקר רק בחיבור internal? 2. איך החיבור מתבצע בין SAS לדיסקים עצמם ? עם צמה ל-4 שמגיעה עם הבקר או צריך לקנות בנפרד? הצמה עצמה מגיעה באיזה אורכים? 3. אין בקר RAID5 יעודי עם חיבורי SATA מובנים עליו? 4. ראיתי הרבה חברות של בקרים 3WARE, אינטל, LSI, וכו' ולא ממש הבנתי מה נחשב איכותי ומה לא? יש עוד חברות שמייצרות בקרים עם חיבורים יותר מ8?…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, זה השועל, אני ברגילה כרגע ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בנפח של 80 גיגה... העניין הוא שאני לא ממש בעיניינים, כל הזמן בצבא... אז שני המועמדים הם: WD 80 GB 8MB SE ו MAXTOR Diamond Max 9+ עכשיו המאקסטור יותר יקר אבל לפי מה שראיתי בביקורות ברשת, יש לו ביצועים עדיפים... עכשיו למקסטור גם שנה אחריות לעומת 3 של ה WD, למרות שהבנתי שאפשר להוסיף כמה דולרים ולקבל אחריות של 3 שנים למקסטור. עכשיו הכל עם הכל, מה כדאי ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by mosdef,

שלום , אני וחבר שלי זקוקים לכונן קשיח חיצוני טוב בנפח של כ 1TB לעבודה שלנו שכוללת העברות קבצים גדולים. הבנתי שרבים עובדים בשיטת FAT32 שלא מאפשרים העברת קבצים יחידים בגודל מעל 4GB אז אם אפשר כונן שמאפשר זאת אשמח. שמעתי גם שניתן לפרמט אותו ל NTFS אבל אין לי מושג כיצד. תודה רבה ! שיהיה מחיר שפוי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by erezo,

אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב דיסק קשיח חיצוני בנפח של 1TB לפחות עם תקן USB 3 , ראיתי מס' דגמים ב KSP ואני לא יודע מה להחליט, האם לקחת את ה western digital שמוצע שם, או transcend או iomega שהתכונות שלהם דומות אחד לשני. אשמח לשמוע חוות דעת ממי שכבר רכש כונן כזה, חשוב לי הניידות שלו כך שחיבור לחשמל לא בא בחשבון.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ofirs1,

שלום יש לי שני כוננים במחשב C I D עכשיו אני משתמש רק ב C כי הוא הכי נוח לי וכרגע עומד להיגמר לי המקום בו וב D נשאר לי הרבה מקום כי אני לא מתשמש בו עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשלב בין השניים שהמקום לא יתחלק בשניי כוננים אלא שנגיד כונן C יכלול את כול המקום האם אפשר לשלב בניהם? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tzahi20,

אני מחפש צורב פנימי פשוט, ומתלבט בין שלושת אלו : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata במה לבחור ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yotam360,

איך קוראים לסוג של הכרטיס הזיכרון ל-PSP?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש ממנו 2 עותקים. עלייה לתורה בכותל של אחי הקטן. מה שנקרא PRICELESS. לא יודע מי מהמשפחה טיפל בדיסקים, אבל הם במצב נורא. המזדיין ששילמנו לו לצלם את הכל גם כן לא יצא בסדר- אחרי הורדת ההדפס המודבק של אחד הדיסקים, עליתי על היצרן- אני עוד התכוננתי להרים לו טלפון ולצעוק עליו למה שמצלם אירועים ישתמש רק בוורבטים במקום בTY, אבל התבדתי, הדיסק בכלל של HP. 2 דיסקים. כל אחד רמה שונה של דפיקות. איפה משחזרים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by DJO,

יש לי צורב Smart & Friendly 24x4x4 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים. הצורב סירב לצרוב לי עכשיו וניסיתי גם להכניס דיסק סתם וגם אותו הוא לא הצליח לקרוא. חוץ מזה הצורב נראה בסדר גמור הוא מזוהה בביוס ובמחשב שלי יש לו אורות תקינים ושאני מכניס דיסק נשמע שהוא מסתובב והכל. פתרונים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה A505 שנקנה בארה"ב בלי אחריות בינלאומית, ולכן אין לי אחריות בארץ. בכל מקרה מה שקרה שבערך לפני חודש המחשב התחיל לעשות בעיות, מידי פעם כאשר הייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע, הייתי מכבה ומדליק מחדש וזה עבד רגיל, ובנוסף המחשב עבד הרבה יותר לאט מהרגיל. ואז לפני יומיים המחשב הפסיק לעלות, כאשר אני מפעיל אותו נהיה מסך שחור והוא נתקע. ניסיתי להתקין WIN מחדש וההתקנה מגיעה לסוף, אולם כאשר הוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר ההתקנה המחשב נתקע. (כאשר חיברתי דיסק קשיח אחר המחשב עבד רגיל) האם יש משהו לעשות? או פשוט להחליף הארד דיסק(יש לי גיבויים להכל כך שלפחות זה לא שיקול). תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by michabb,

שלום רב, האם יש בעיות עם דיסקים SAS לשרת? מה עדיף SAS או SATA לשרת? תודה מראש לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by AMIR7710,

שלום אני בקרוב אקנה מחשב חדש, אני בעיקר אשתמש בו לתוכנות עריכה פשוטות כמו סוני וגאס או פוטושופ ובנוסף משחקים כבדים, אני מעוניין לדעת האם שימוש בקשיח בטכנולוגיית SATA 2 לא יפגע לי במחשב, עדיף לי כבר לקנות קשיח בעל SATA 3? חשבתי אולי גם לשים SSD של 128GB ולהשתמש בכונן בעל הSATA 2 לאיחסון. תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by DarkEnergy,

בנפח 120/128GB, כרגע אני מתלבט בין 4 הדגמים הראשונים פה בעמוד: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל לא באמת מבין מה לבחור, עצות? (אני לא נעול על החנות הזאת, ככה שאפשר להציע ממקומות אחרים) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, ראיתי שיש כמה חיבורים אפשריים(esata,firewire) האם בכל מחשב כיום יש חיבורים כאלה?או שצריך להתקין? האם הרדיסק חיצוני אמין ומחזיק מעמד שנים?(כמו של הPC) אז מה אני מחפש: כונן בנפח 500GB (גם יותר אפשר תלוי במחיר) הכי חשוב לי זה האמינות והמהירות,אני עובד הרבה על המחשב והמטרה לשים בו את כל המידע החשוב ולהשאיר את המחשב כגיבוי וגם לעבודה שוטפת מול ההרדיסק החיצוני. (לא משהו כבד עם תעבורת קבצים גדולים) גם שיהיה משהו שניתן לשים בתיק ושלא יהיה ענקי (לא דווקא הכי קטן אבל שיהיה בגודל סביר אם בכלל יש גדלים שונים). האם חיבור USB2 מספיק מהיר למה שאני רוצה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני נוהג להוריד הרבה מהאינטרנט יש לי דיסק של 500 GB סתום בידע שאני צריך לגבות אני מחפש אופציה זולה עם אופק לעתיד- ז"א משהו שיחזיק מעמד (המחשב ישן חיבור IDE) אני מתבלט בן דיסק חיצוני בגודל 500-2000 או לחלופין ללכת על כונן של בלו ריי (אם כי לא ברור לי מה גודל הדיסקים שם - כמה הם יכולים להכיל - אני יודע שמדיה עולה כ- 60 ש"ח) מה ההמלצה שלכם ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Kukishin,

האם כדאי לעבור מ SSD רגיל ל M.2?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by roi890,

האם לקנות למחשב זה כונן Ssd במחשב יש מעבד i5 2400 היעילות, המהירות וכל העבודה עליו ישתפרו? מבחינת ביצועי כונן ssd

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by LiL Gangster,

מה עדיף? האם יש הבדלים משמעותיים? בגוגל ראיתי שיש קצת בעיות עם הסיגייט תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by IDan2013,

שלום! היום קיבלתי מחשב חדש ומחר אני מתכוון להתקין עליו וינדוס 8.1. יש לי SSD 120GB וכונן רגיל 2TB. ברור לי שאתקין את הוינדוס על הSSD ואת שאר הדברים על הכונן הרגיל רק השאלה שלי היא: האם כדאי לי לחלק את הכונן למחיצות, כלומר-מחיצה ראשונה-מדיה (סרטים, תמונות ושירים), מדובר פה על לא מעט תמונות. מחיצה שנייה-משחקים ותוכנות. האם זה יהיה חכם לעשות דבר כזה? ככל שארבה במחיצות מהירות הכונן תרד או שזה לא משנה? שאלות כלליות בקשר לSSD: האם פירמוט פוגע בביצועים שלו? יש דברים שצריך להגדיר לפני ההתקנה של הוינדוס או אחרי ההתקנה? משהו שאני לא צריך לעשות? סליחה על החפירות ותודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מהו גודל המדיה המקסימלי כיום? איפה ניתן למצוא את המדיות האלו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני רוצה להחליף את הכונן הקשיח לחדש,לעביר את המידע והווינדוס לכונן החדש השאלה שלי העם כונן חדש מגיע כבר מפורמט ? ואם לא אז אך אני מפרמט את הכונן החדש.אם איזה תכונה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by idibar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד של חברת דל עם 8 ג'יגה SSD. כשהפעלתי את המחשב לא הצלחתי לראות את הכרטיס. איך אני יוד שהוא אכן קיים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים