אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
באיזה דיסקים משתמשים חברת TrekStor? חיפשתי הרבה ולא מצאתי... האם יש מניעה משימוש בדיסקים החיצוניים של החברה הנ"ל שלא משווקת "חזק" בישראל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש פתרון לאמצעי איחסון רשתי עם המאפיינים הבאים: 1. אפשרות ל - Mirroring. 2. חיבור Ehternet לנתב הביתי כך שלכל המחשבים בבית תהייה גישה. 3. מעדיף לקנות רק מארז שמכיל את בקר ה RAID והרשת כך שאוכל לבחור בעצמי את הדיסקים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2TB חיצוני של סמסונג, לאחר הפסקת חשמל קצרה בזמן שהדיסק היה מחובר הוא לא מוכן לעבוד כראוי. הוא כותב לי שהדיסק לא מפורמט והוא רוצה שאני אפרמט אותו, לא ממש בא לי לפרמט אותו כי היה עליו איזה טרה של סדרות וסרטים שממש לא בא לי להוריד עוד פעם. איך אני גורם לדיסק לשוב לסורו?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רב פעמית? (כלומר כמה פעמים ניתן לכתוב/למחוק כל פעם מחדש) קניתי לפני מספר ימים דיסק של וורבטין, ולא כתוב עליו לכמה כתיבות הוא מתאים. בעבר היה לי נסיון מר מאוד עם הצורב הישן "שדפק" לצמיתות דיסקים רב פעמיים לאחר מכסימום 4 צריבות. מאז החלפתי צורב והחלטתי לחזור ולנסות את המדיה הרב פעמית. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי שכרגע הפורמט החדש והמוביל שניצח את הHD הוא .Blu ray רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי קצת פרטים עליו כמו איך אני אוכל לראות סרטים שלו במחשב מה הדרישות שלו? וראיתי שיש גם משחקים שלו בקיצור קצת הסבר עליו..הבנתי שצורבי הפורמט יגיעו לראשונה לארץ בספטמבר ויעלו יחסית יקר באזור ה900 ש"ח..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק DVD שהוא שרוט קצת והסרט קופץ האם יש דרך לתקן את זה? האם אפשר איכשהו להעביר אתה סרט למחשב ולצרוב מחדש ואז הוא יהיה בסדר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה אני עושה מערך RAID, איזה סוגים יש ומה הם עושים ומה נדרש מבחינה חומרתית על מנת להשיג RAID? כלומר, אני חייב שני דיסקים קשיחים מאותו דגם וקיבולת, נגיד שני WD 500GB AAKS? או שאשפר גם מדגמים אחרים עם קיבולות שונות למשל 250GB YS עם SEAGATE 500GB 32MB? תודה לעונים!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני קונה בקרוב מחשב חדש ומעוניין להוסיף אליו כונן SSD (חשבתי על SSD128GB בשילוב עם הארדדיסק רגיל של 1TB) עד כמה שהבנתי - עדיין לא ברור מידת האמינות של הכונן הזה (עדיין יחסית חדש , מגבלות כתיבה , צריך תחזוק וכו') בסופו של דבר המידע על הדיסק הרבה יותר חשוב מהמהירות , ולכן להיות עם כונן כזה אומר לעשות גיבויים סדירים (או מלכתחילה להתקין שם רק ווינדוס). עד עכשיו לא ניתקלתי בשום בעייה עם דיסק קשיח רגיל , ויש לי בערך 7 כאלו. יצא לי גם לקרוא על אפשרויות אחרות של SSD: 1. דיסק קשיח היברידי (משולב HD רגיל עם נפח קטן cache של SSD) . 2. SSD cache. הייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא, אגב אין הגבלת תקציב לכונן (למקרה שתגידו שיש אחד סופר אמין אבל יקר) תודה חג שמח
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אף פעם לא חשבתי על זה אז הינה. למה C דווקאא??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום. קיים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן כזה מ RSM המחיר שם 580 ש"ח . האם הדגם טוב ואמין ? האם המחיר משתלם ? ראיתי שיש את הדגם הרגיל , האם הEVO הוא באמת יותר טוב ושווה להשקיע עוד 50 שקל ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST8000AS0002 האם הכונן יתאים לטורנט? 8TB מהירות מדווחת היא 5900 כרגע יש לי כונן 4TB WD GREEN (מהירות 5400) שעובד מצויין מול טורנט. מאפשר גם הורדה על מקסימום רוחב הפס וגם הזרמה אל מחשבים בבית (רשת ביתית) בדרך כלל ביחד אלא אם הרוחב פס של הסרט גבוה מדי (אני מוריד כמעט רק REMUX) עוד משהו אמרו שיגיע בקרוב כונני 10TB אבל לא ראיתי באף אתר למכירה כונן כזה. והאם כבר יש כתבות שמוודאות את האמינות או את תנאי העבודה והמהירות של הכונן 8TB הזה? כי לא קראתי עליו עדיין אף סיקור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי שאורך חיים של SSD בשימוש רגיל הוא 5-6 שנים אך מנגד יש כאלו שאומרים שהם חיים יותר מהארדיסקים כמו כן קראתי שזו טכנולוגיה מתפתחת וכל שנה מצליחים להגדיל ולשפר את ה-SSD. אז אם אני קונה SSD כיום, כמה זמן הוא ישמש אותי עד שאצטרך להחליפו לחדש?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב dell inspiron 15 5000 אני מעוניין לשדרג אותו ב- SSD דגם Transcend 370s השאלה שלי: א. האם הוא תואם למחשב הזה? ב. מה אני צריך לעשות בשביל להעביר את הדיסק קשיח הנוכחי במקום הצורב ג. האם יש דגשים מיוחדים כשעושים את השדרוג (לא עשיתי זאת בעבר) טנקס(: נ.ב אל תציעו לי דגם אחר כי זה מה שקיבלתי בעבודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברשותי דיסק קשיח http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=e9f188b2ea9dd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD המותקן על גבי נטבוק EEEPC 1000HE(קבלתי איתו דיסק 80GB 5400 RPM והחלפתי). המגיע לטמפרטורה של 58 מעלות בזמן חיבור לחשמל ו 50 כשהוא לא מחובר. באתר היצרן נכתב: Maximum Operating Ambient Temperature 60 °C שאלתי היא האם להשאר עם הדיסק הזה או שטמפרטורה כזו עלולה להזיק? עדיף לחזור לדיסק הקודם? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן במארז המחשב שלי די נגמר המקום לכוננים קשיחים ואני זקוק למעין מארז חיצוני עם אוורור שיכול להכיל את הכוננים עם אופציה להרחבות בעתיד. מבחינתי שיהיה מעין יחידת אחסון שאוכל לחבר גם למחשבים אחרים עם כבל. האם יש מוצר שעונה על הצורך הזה? מה סוג החיבור המהיר ביותר להעברת נתונים במצב כזה? אני לא ממש מכיר את האופציות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חיבסרתי אותו הגדרתי בביוס שהוא מחובר והא לא מזהה לי אותו המנורה שלא דולקת ולא נכבת מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כונן HDD במחשב שמשמש אותי להתקנת תוכנות, משחקים, גיבוי וכדומה. רכשתי SSD חדש ואני מעוניין להעביר את כל התוכן של ה- HDD אל ה-SSD. מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה? חשבתי לעשות העתק הדבק ואז לשנות את האות של הכונן, אבל אני מפחד שזה יצור בעיות. דעתכם?
-
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הבנתי שכיום אין ממש משמעות כיצד מגדירים את הכוננים. האם זה נכון ? לי יש כונן SSD שעליו מערכת ההפעלה ושני כוננים רגילים. כיצד עלי להגדיר את שלושת הכוננים האלה ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק של 80 שיש עליו אחריות (הוא פחות משנתיים אצלי) התגלו אצלו 4k של bad sectors... האם למישהו יש ניסיון עם חניות על אחריות בנושא זה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בן 3 שנים עם לוח אם של GIGABYTE עם NFORCE 3 , עליו שני חיבורי SATA ושני IDE בנוסף על המחשב מותקן כרטיס PCI SATA פשוט וזול , עלה איזה 70 שקל , עם שני חיבורים וצ'יפ של סיליקון אימג' SiI3512 על הכרטיס מחובר כרגע דיסק אחד שנקנה לפני כשנה וחצי ועל חיבורי הלוח אם מחוברים שני דיסקים SATA שניקנו עוד עם המחשב ודיסק אחד IDE וצורב דיסקים. הבעיה היא: הבאתי דיסק western digital green 500G שאמור להחליף את דיסק הIDE (שהוא בעצמו עובר למחשב אחר בלי סאטה) חיברתי אותו לכרטיס PCI SATA והכל טוב הוא עולה מזוהה פורמט חולק ומולא בתוכן הכונן הישן , אפילו ממש מהר. , מדובר במחשב לעריכת וידאו והחומר שהועתק אליו הוא מלא סרטים קצרים וארוכים בכל מיני פורמטים. פה התחילה הבעיה. תוך כדי צפ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS אחרי שראתי כמה המלצות על זה ויש לי כמה שאלות .. 1 . קודם עשיתי אותו המאסטר ונכנסתי כאילו מתקין וינדוס כדי לחלק אותו , במסך הכחול זה הראה לי שהוא 1430797 מב , אבל עכשיו יש לי 50 ג'יגה (משום מה בוינדוס רואה 48.7 ), עוד מחיצה 683 ג'יגה (את זה הגדרתי במסך הכחול 700 ג'יגה ), והשלישית 664 שכולן ביחד 1396 שזה בדיוק 1500 - 1.073 = 1396 איך זה הראה לי במסך הכחול 1430797 ובוינדוס 1396 מגה ? , ואני בטחתי בכם שאמרת בסדרה EARS את מקבל יותר 7-12 % שזה לפחות 76 ג'יגה ......... שאני לא רואה ......?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות הטרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492481.0;topicseen והשבתתי לחודשיים גייסתי כוחות מחודשים ונכנס במרץ לבניית המחשב NAS המדהים שלי. כאמור מחפש בקר RAID חומרתי שיתמוך עד 12 דיסקים. יש לי כמה שאלות : 1. אני הולך על מארז של ליאן לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_404&products_id=33731 אני צריך לחפש בקר רק בחיבור internal? 2. איך החיבור מתבצע בין SAS לדיסקים עצמם ? עם צמה ל-4 שמגיעה עם הבקר או צריך לקנות בנפרד? הצמה עצמה מגיעה באיזה אורכים? 3. אין בקר RAID5 יעודי עם חיבורי SATA מובנים עליו? 4. ראיתי הרבה חברות של בקרים 3WARE, אינטל, LSI, וכו' ולא ממש הבנתי מה נחשב איכותי ומה לא? יש עוד חברות שמייצרות בקרים עם חיבורים יותר מ8?…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זה השועל, אני ברגילה כרגע ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בנפח של 80 גיגה... העניין הוא שאני לא ממש בעיניינים, כל הזמן בצבא... אז שני המועמדים הם: WD 80 GB 8MB SE ו MAXTOR Diamond Max 9+ עכשיו המאקסטור יותר יקר אבל לפי מה שראיתי בביקורות ברשת, יש לו ביצועים עדיפים... עכשיו למקסטור גם שנה אחריות לעומת 3 של ה WD, למרות שהבנתי שאפשר להוסיף כמה דולרים ולקבל אחריות של 3 שנים למקסטור. עכשיו הכל עם הכל, מה כדאי ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ס.. נמאס לי מהרעשים של הכוננים השקיחים. אני רוצה להגיע למערכת כמה שיותר שקטה לחדר שינה, ומבחינתי אם SSD יקר מדי כיום אפשר גם להשתמש בכרטיסי CF. את התוכן (סרטים/סדרות) אני אקרא ממחשב מרוחק דרך הרשת. מתאם מ-CF ל-SATA תומך UDMA זה לא סיפור רציני לפי המחירים ב-EBAY. השאלה בקשר לכרטיס CF, מה לקחת שיהיה מהיר מספיק ולא יעלה יותר מדי ויתן פתרון הולם ל-XP, ואם יש אפשרות אולי גם לויסטה (כמה בכלל לוקחת התקנה של ויסטה עם המדיה סנטר?) אני מקווה להשקיע בעניין פחות מ-100$ כדי לא באמת להשתגע, נוכח העובדה שמחירי הזכרונות גם רק יורדים כל הזמן, ויהיה אפשר להשתדרג ל-32GB מהיר יותר בעתיד. כרגע בסכום הזה יש כמה אופציות: Sandisk 4GB X250 Extreme IV - עולה בארץ 315 ש"ח, וקצב העבר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-