עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rank1986,

קניתי מחשב חדש לפני כשבוע והיה לי כונן קשיח בנפרד wd 500 gb sata 3 הכונן ממש מרעיש ולא מהיר הכי חשוב לי בדיסק שאני רוצה לקנות זה שיהיה מהיר ומאוד שקט נפח עד 1 טרה יש לי לוח אם תומך SATA 3 אבקש את המלצתכם

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by pitter,

אהלן מחפש המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1TB או 2TB עד מחיר של כ -800 ש"ח (אפשרי חריגה של כ 100 שח). חשובה לי מאוד מהירות העברת הנתונים ותמיכה לחיבור ברשת. אודה להמלצות שלכם בנושא אגב, האם יש דברים נוספים שחשוב לשים לב אליהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן, אני מחפש אופציה לקחת HDD 2TB ולחבר אותו לטלויזיה. הניידות היחידה תהיה בין המחשב לטלויזיה בשביל להעביר סרטים ומוזיקה. אופצ' 1: לקנות דיסק קשיח חיצוני WD 2TB MY BOOK ESSENTIAL- במחיר 700 ש"ח. פחות התלהבתי בגלל הביקורות על הדיסק. אופצ' 2: דיסק פנימי Seagate Barracuda ST2000DM001 ומארז כזה . יוצא סביב ה-800 ש"ח אבל אני מקבל את הרושם שמדובר באופציה אמינה ומוצלחת יותר. האם נכון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kobekoo,

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  5. כדאי לרכוש אחד חיצוני, או כונן בנפרד ומארז בנפרד? קיימים כאלה במהירות גבוהה יותר מ 5400? שיהיה בעל חיבור Esata בנוסף ל USB. אם יהיה USB3 מה טוב. חשובה לי העמידות שלו בזעזועים, ושיהיה נייד ככל האפשר. במידת הצורך, אפשר למתוח את התקציב עד 600 שקלים. תודה

• 43 תגובות
    • 10.8k צפיות
  6. Started by House M.D.,

היי. היום קיבלתי את הכונן Crucial M4 128GB. התקנתי את הוינדוס והכול עובד כמו שצריך, אני מאוד מרוצה. רק דבר אחד מוזר, כשאני מסתכל בנתוני S.M.A.R.T באמצעות CrystalDiskInfo, אני רואה נתון בשם "Non-4k Aligned Access" שגודל כל הזמן. האם זה אומר שאני צריך לעשות לו Align? מצורפות תמונות מ- CDI ומAS SSD . כמו כן אשמח לדעת האם התצואה שקיבלתי תקינה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם בעקבות הדיון כאן על הקניה הקבוצתית אני מתלבט האם כדאי להוסיף SSD למערכת שלי על מנת לקבל שיפור ביצועים. אני עובד עם מעבד E5200, לוח אם GA-73PVM-S2H, וארבע גיגה של RAM לצורך עבודות משרדיות (אופיס וגלישה) ומסופק מכוח העיבוד אך הייתי שמח למעט יותר מהירות תגובה. האם כדאי לי להוסיף SSD עבור מערכת ההפעלה (כרגע יש לי כונן אחד של חצי טרה שמחולק לשלוש מחיצות, אחת מהן מוקדשת למערכת ההפעלה ולתוכנות שונות). ובמידה וכן איזה כונן עשוי להתאים תודה

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אהלן אני מתעניין בקניית מארז חיצוני לקשיח 2.5" , הדיסק בו אני הולך להשתמש הוא WD Scorpio 500GB HDD 8MB 5400RPM STAT 2. אני ככל הנראה אבחר בכונן עם USB3 , אך לשם הסקרנות - ההבדלים יהיו משמעותיים בין USB2/3 בשימוש עם קשיח הנ"ל? אגב, אם יש למישהו המלצה, על הדרך, לכונן חיצוני עם USB3 אשמח לשמוע, כרגע אני חושב שאני אקנה את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15128 דווקא אני מתפלא שאין כמעט מבחר בתחום...

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by Internal,

אני מחפש דיסק און קי חדש של 16GB שיהיה מהיר ,חושב לקחת USB 3 עם תמיכה לאחור . תקציב בערך 150 Patriot Supersonic Boost XT 16GB USB 3.0 זה על מה שחשבתי. האם באמת כדי לקחת את המוצר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by הנווד,

יש לי דיסק חיצוני של סיגייט 1T. לפני כמה ימים הוא עשה כמה רעשים, ניתקתי וחיברתי שוב לחשמל ומאז הוא הפסיק להיות מזוהה במערכת. הפעלתי תוכנה שתסרוק ותשחזר את כל הקבצים, ולמזלי הכל שוחזר במלואו, אך אין לי כרגע דיסק באותו נפח להעביר אליו את כל החומר. כלומר הדיסק תקין מכנית, ואפילו כנראה לוגית (יחסית), השאלה היא האם ניתן לשחזר את ה- mbr שלו. לצערי אין לי גיבוי של ה- mbr המקורי. שחזור כזה פשוט יסיים את כל העניין תוך דקה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  11. Started by zviman15,

אני צריך צורב חיצוני DL שתומך בכל סוגי הדיסקים TEAC סילבר ליין וכ"ו פשוט יש לי פנימי LG והוא תומך רק וירבטים אני צריך לXBOX 360

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Cache Ram Register Hard Disk

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום אני זקוק להמלצה לכונן קשיח פנימי עבור מחשב HTPC - החשיבות לגדול ככל האפשר, SATA3, שאפשר להריץ ממנו סרטים וסדרות ב FHD. האם כל הירוקים יתאימו? יש חשיבות מסויימת לשקט אבל בכל מקרה יש בו כבר דיסק ישן של 320G עבור מערכת הפעלה. תודה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לשדרג (להוסיף) ל SSD SATA3 120/128G אני לא יודע אם יש פה את המפרט שלי אז אני יכתוב אותו דבר ראשון. לוח אם : GA-P55M-UD4 זיכרון : 4 ג'יגה פשוט DDR3. כרטיס מסך : 460GTX ES 1 ג'יגה. ספק כוח : קוגר 700W. איחסון : 3 הרדיסקים בנפחים 200 500 1000. הבנתי שכדי לחבר (להנות מ) SSD SATA3 צריך מתאם. מה היהתם ממליצים לי מה מהיר יותר ומה כדאי לי לעשות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  15. שלום רב, אני רוצה לרכוש את ההארד דיסק HITACHI Deskstar 0S03230 3TB 5400 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145493 ידוע לי שיש לפעמיים בעייה של תאימות עם לוחות אם ''ישנים'' לזיהוי הארד-דיסק בנפח של 3TB ומעלה לגבי מערכת הפעלה אין לי בעייה מותקן לי WIN7 X64 לוח האם שלי: GIGABYTE GA-EP45-UD3P תומך ב: SATA 3Gb/s מותקן העידכון ביוס האחרון מ: 2010/10/06 ההארד-דיסק שאני רוצה לרכוש הוא SATA 6Gb/s האם ההארד-דיסק יתאים למחשב שלי ? ואם כן האם אני צריך תוכנה מסוימת לזיהוי ? ולגבי הפירמוט האם הוא צריך להיות מפורמט ל: GPT ? אודה לכם אם תוכלו לעזור תודה איציק

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by geniaXP,

יש לי כונן ישן ששכב בארון כבר איזה שנה. ניסיתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להשמיע ביפ בעוצמה נוראית. אני יודע שהארד דיסק מכיל חלקים נעים וכל זה ושהוא עשוי לא לעבוד אחרי שנה. אבל עדיין, למה הביפ?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  17. ה SSD שלי - C4 מראה בתוכנת מידע 97% בריאות?? מה זה אומר ? שחלק מהמקום בכונן לא שמיש כבר?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. והמחירים כבר בקרוב יתחילו לרדת בהדרגה. http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  19. אני צריך לקנות מתאם כזה למחשב, כי אני צריך עוד חיבור של SATA במחשב שלי ואין לי מספיק. למי שלא יודע זה מתאם שמאפשר לחבר SATA גם ללוח אם שאין בו חיבורי SATA. רציתי לשאול שתי שאלות: 1. מצאתי שני אתרים די אמינים שמוכרים את זה. http://www.getit.co.il/Prod/33136/ http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22332 רציתי לדעת מאיפה לדעתכם כדאי שאני אזמין את זה מבין השניים. כי חשוב לי שהאתר יהיה מספיק אמין. 2. מישהו כבר התנסה בדבר הזה? מישהו כבר קנה את זה ובדק את על הארדיסק SATA? אני אשמח אם מישהו שכבר קנה את זה יוכל לספר לי איך זה. תודה מראש לכל מי שיעזור!

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by talevi83,

היי חברים, אני מתלבט מאוד אם לקנות כונן SSD וחשבתי על הכיוון של זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5022 חשבתי עליו בגלל המחיר השפוי, 1. האם אתם ממליצים עליו בהתייחסות למחיר מול תועלת? 2. האם יש המלצות אחרות? 3. כמה ניתן לנצל בפועל מתוך ה- 64GB שלו עבור DATA? 4. האם הנפח הזה מספיק עבור מחשב שיש עליו לא מעט תוכנות (קומפיילרים, פוטושופ, ועוד איזה משחק או שניים) שמריץ windows 7 ultimate 64bit ? תודה רבה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. טוב אז אולי מהכותרת לא הבנתם כל כך את הבעיה אז אני יסביר במפורט: יש לי 2 הארד דיסקים: 1 מכוייל MAC 1 מכוייל PC זאת אומרת שלא עשיתי בהם כלום מאז שקניתי פשוט אחד עבדתי רק עם MAC ואחד עבדתי רק עם PC עכשיו ניסיתי לחבר את ההארד דיסק החיצוני מכוייל PC ל-MAC והוא לא מזהה אותו בכלל משום מה =/ איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת בלי למחוק קבצים מההארד דיסק? וגם להפך שניסיתי לחבר את ההארד דיסק שמכוייל ל-MAC ל-PC הוא לא זיהה לי אותו. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? הדבר היותר חשוב לי כרגע זה שההארד דיסק של ה-MAC יעבוד לי על ה-PC אבל אם תוכלו לעזור לי ב-2 המקרים אודה לכם מאוד. תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ksn1981,

שלום, 1. האם SSD יכול להיות מחולק לשתי מחיצות כך שמחיצה אחת תשמש כ-SSD לכל דבר (למערכת ההפעלה למשל) והמחיצה השניה תהווה Cache ל-HDD ?י 2. האם ה-Caching (מה-SSD) יכול להיות עבור יותר מ-HDD אחד? 3. מה צריך בשביל זה? Intel SRT (הנתמכת ב-Z68/Z77) או שמא ASUS SSD Caching (או משהו דומה של חברה אחרת)? גם תשובות חלקיות יתקבלו בשמחה תודה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by yonir,

איזה צורב DVD עדיף - DVD±RW GH22NS x22 Black SATA או DVD±RW GH24NS x24 Black SATA על פניו נראה שעדיף השני אבל שניהם אותו מחיר (114). יש איזה יתרון לראשון? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tagada0071,

האם הלוח הזה תומך טוב עם SSD ? ובתור לוח אם לגיימינג יש לו חלופה קצת יותר זולה שתתמוך בSSD ? gigabyte - GA-Z77X-D3H

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. שלום אחרי חיפושים כל יום העצמאות , וקריאה על הדיסקים מסוג SSD מצאתי משהו במחיר מעולה ובגודל נורמלי בחיבור SATA3 (המהיר) את ה SSD מהסוג הזה A-DATA SSD S510 120GB Sata3 510/550 85000 IOPS במחיר 635 ש"ח. היום קפצתי ל RSM בתל אביב , ישב שם בחור נחמד מאוד בשם "ליאור" הסברתי לו מה אני צריך , והוא אמר שהבחירה היא בחירה טובה ביחס למחיר הם התקינו לי את הכונן "(אני אקרא לו טיל בליסטי) , ניקו לי את המחשב שצבר אבק במשך החודשים שלא ניקיתי אותו. סידרו לי את הכבלים באזיקונים (בחינם). הגעתי הבית התקנתי ונדוס 7 והמחשב התחיל לטוס , ממש לטוס , אני שואל את עצמי , איך עבדתי עם המחשב ללא כונן מסוג SSD אני ממש מרוצה . רציתי לשאול איזה המלצות יש לכם , על מנת שהוא לא התמלא לי במהירות , זה בסך…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים