עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כונו חדש מחובר דרך כבל USB 3 בהדלקת המחשב הכונן לא עולה כלל כאשר אני מנתק ומחזיר את ספק הכח של הכונן המחשב מזהה את הכונן .מחשב חדש ווינדוס 7 פרו 64 ביט פתרון בבקשה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by shir12345,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, הקיבולת האמיתית שלו היא 596GB העברתי אליו 82GB ועשיתי גיבוי מהוינדוס 7 שלקח לא מעט זמן, והתיקיה כולה של הגיבוי היא 207GB עכשיו אני רואה שבשימוש 416GB במקום 289GB לאן נעלמו יותר מ100GB?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  3. לצערי, גם בלוח הצנוע שלי יש בקר מובנה של מרוול עבור אפיקי ה6GB\S, (שבסופו של דבר עובר דרך השבב של הSATAII) זה לא בדיוק סיפק את הצרכים שלי, וכמובן שזה לא נתן לי למצות את מלוא היכולת מכונן / כונני הSSD שלי. השוק מוצף בבקרים נוספים ובשטויות של כל מיני "בקרים" בחיבור PCIEX1 - שגם הם מבחינת רוחב הפס לא יכולים לספק את הסחורה. בעבר עבדתי עם הDELL PERC5I, שהוא מעולה למטרות RAID, ובהחלט עושה את העבודה, אך נאלצתי להחליפו עקב חוסר תאימות ללוח שלי, וכמובן חוסר התמיכה של 6GB\S. התלבטתי לא מעט בין הבקרים השונים בשוק, ישנן חברות רבות וטובות דוגמת ROCKETRAID, וLSI וכו'. בסופו של דבר - בחרתי בבקר שנחשב ל"בקר כניסה" לעולם הבקרים האמיתיים, והוא הLSI 9220-8I , כאשר ה8I הוא הבקר בעל 8 הע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לפני יותר משנה (נראה לי) קניתי את הF3 ב300 שקל. עכשיו אני רואה שהוא עולה 600 שקל? איך זה שלא רק שהמחירים לא ירדו, הם עלו בצורה כזאת חדה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן; רציתי לדעת איך הנ"ל מתבצע לאחר שמערכת הפעלה כבר מותקנת על כונן SSD? ובנוסף, מה ההבדל בין RAID לבין AHCI ומה עדיף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. האם הראשון מהיר יותר מהשני...{ממה שאני הבנתי אין הבדל אבל למען הסר ספק...} תודה http://dealextreme.winwin.co.il/p/high-speed-sata-3-0-sata-iii-hard-disk-drive-hdd-data-cable---blue--50cm--118079 http://dealextreme.winwin.co.il/p/sata-data-cable--100cm--51341 האם יש הבדלים בין הכבלים למינהם והאם לאורך יש השפעה על המהירות או שלא? תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. תודה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  8. אהלן אני רוצה SSD למערכת ההפעלה ותוכנות ו HDD לכל סוג אחר של אחסון (מסמכים, מדיה וכ"ו) אני יודע שכאשר מערכת ההפעלה שלך יושבת על SSD - מערכת ההפעלה עולה מהר יותר (מאשר אם זה יושב ב SSDׂ) השאלה היא האם בגלל שמחובר HDD (בנוסף, ככונן משני) לא יאט לי את עליית הוינדוס ? עד כדי כך שזה שהוינדוס על SSD לא ישנה הרבה?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  9. Started by SyRenity,

התקשרתי לאייוורי, אף אחד לא יודע מתי יהיה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  10. היי קראתי איפשהוא שלכונני SSD יש קושי בשמירת נתונים במקרה של הפסקות חשמל. בניגוד לדיסקים, הפסקת חשמל או נפילת חשמל עלולה להביא למחיקת תוכן הכונן כולו. זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הזמנתי 128GB מהמכירה הקבוצתית, אני מתעסק הרבה בתמונות ובוידאו... אז עכשיו יש לי כמה אפשרויות: 1.לשים עליו SYSTEM ולהשאיר כמה עשרות ג'יגה פנויים לעבודות דחופות שארצה לעבוד עליהן מהר. 2.לעשות חצי SYSTEM וחצי Caching 3.Caching מלא אז יש לי כמה שאלות (על חלקן ענו חלקית בשירשורים אחרים, אבל פה הכל מרוכז): 1.מה היתרונות של Caching בעבודת עריכת וידאו ואפטר (אם בכלל)? 2.האם אפשר לעשות Caching מכמה כוננים בו זמנית (הקבצים הכי פופולרים במערכת) 3.אילו תוכנות מומלצות לניהול Caching (בהנחה שאין לי תמיכה כזו בלוח אם)? 4.מה לבדוק בקבלת הSSD ובאילו תוכנות? 5.אילו הגדרות נוספות כדאי להגדיר בהתקנת SSD בביוס ו/או במערכת ההפעלה? אשמח אם תוסיפו שאלות לשירשור וכמובן תשובות

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by kebibas,

שלום, יש לי כרטיס זיכרון שליווה אותי בטיול בדרום אמריקה... לקראת סופו קיבלנו איזה וירוס או משהו, והוא העלים את התמונות... היה אפשר לראות לראות את התמונות במצלמה אך כשהיינו מחברים את הכרטיס למחשב לא היה ניתן לראותם. זה היה מראה כרטיס ריק אך במאפיינים היה מראה שחצי מהכרטיס אינו פנוי... הלכנו למישהו שהמליצו לנו ללכת אליו לבדיקה של הכרטיס, והוא התחיל לשחזר לנו את התמונות. בסוף התהליך ראו את התמונות בתיקיה אך לא יכולנו לפתוח אותם... חלק מהתמונות לא רואים בכלל ובחלק רואים רק חלקים מהתמונה. מישהו יודע מה עושים ואיך פותרים את העניין הזה? או איזה מקום שיכול לשחזר את התמונות ולנקות את הכרטיס? התמונות האלה ממש חשובות! אני ממש אודה למי שיצליח לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by GMTK,

שלוום לכולם KSP יצאו במבצע מטורף ככה הם אומרים ואני לא מבין בתחום הזה. האם שווה לקנות את הSSD הזה ב530 שקל. הינה הקישור http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=14857 הם אומרים שהמבצע מטורף.

• 35 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by shayh,

שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב חדש לשימושים משרדיים בעיקר (מעט מאד משחקים, לא משהו שיצדיק תוספת של כרטיס מסך ייעודי או משהו בסגנון) בתקציב של 2500 ש"ח. שמעתי שהיום מוסיפים למחשבים הארד דיסק בטכנולוגיית SSD. האם מומלץ להשתמש במחשב כזה בהארד דיסק SSD או שזה לא מצדיק את התמורה בשימושים האלו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  15. Started by nirtaz,

http://www.hometheater.co.il/vt166902.%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-SSD-%D7%A9%D7%9C-CRUCIAL

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  16. קניתי כונן קשיח חיצוני, התחלתי לגבות ואז הוא הודיע לי על חלק מהקבצים שהם גדולים מידי אז הבנתי שצריך לפרמט לNTFS עשיתי את זה דרך CMD, וזה לא זז...... כבר כמה שעות רק עם 50% וניראה שזה הולך ומאט ככל שעובר הזמן כבר חצי שעה שזה זז רק ב10% מותר להפסיק באמצע? אם כן אז איך? ומה הפקודה המלאה שצריך לרשום כדי לפרמט מהר לNTFS? תודה

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  17. (פתחתי את הנושא גם בפורום אנדרואיד, אם זה עובר על חוקי הפורום אני מתנצל) היי, יש ליכונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. שלום ברשותי לוח ASUS P7H55-MLX רשום בו SATA 3 3 Gb אמורה להיות לי בעיה לחבר אליו SSD מהרכישה הקבוצתית? וכמה השפעה תהיה לי על המהירות? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mapisto,

היי, הזמנתי מחשב מRSM והיום הם התקשרו להודיע לי שאין להם את ההארד דיסק שהזמנתי (Hitachi 1TB SATA3 7200RPM 32MB ) במלאי. (לינק להארד דיסק המקורי שהזמנתי: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3350) הם הציעו להחליף לי אותו בהארד דיסק הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3307 במקום. זה בסדר? בעיקרון אני יודע שההארד דיסק המקורי שלי היה צריך לעלות 515, וזה עולה פחות... וחוץ מזה אין לו את ה 7200RPM, שאני לא בדיוק יודע מזה אומר... אשמח לתשובה מהירה כדי שאוכל לתקן אותם במידה וזה לא בסדר. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532247.0 הקשיח הנוכחי שלי מחולק למחיצות (מערכת הפעלה 100GB C, כל שאר הדברים 900GB ב-D). אני רוצה לדעת איך לאחד אותם לאחר שאני יפרמט אותו. רק למחוק מחיצה ולהעביר את השטח לשנייה? אני לא יחבר את הכונן הזה בהתקנת מערכת ההפעלה, אלא רק אחרי זה, כדי שהמערכת הפעלה לא תתקין עליו כלום. אני יתחיל בפרמוט מלא, השאלה האם הוא יראה לי אותו כשני כוננים או כונן אחד ורק לאחר הפרמוט הוא יוצג כשני מחיצות? אשמח לעזרה.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. בנוסף לכונן ה-SSD שאני קונה פה מהמכירה הקבוצתית ( ), אני צריך גם כונן קשיח לקבצים הגדולים. רצוי משהו מ-RSM, שמהם אני כנראה קונה את רוב המערכת. מוכן לחרוג ב-100-200 שקל במידה ומדובר בכונן משתלם במיוחד, אבל רוצה מינימום טרה-בייט, כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר אמין (קרי, כמה שפחות פלטות).

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

חיפשתי 2 טרה במחיר עממי ומצאתי: 2 טרה - WD20EARX - ב 425 שקל 2.5 טרה - WD25EZRX - ב 550 שקל 3 טרה - WD30EZRX - ב 680 שקל ככה שיצא לי לחשוב שה-3 טרה משתלם יותר מה אתם חושבים? מיועד למאגר סרטים וסדרות

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. קיבלתי Mybook Essential (דיסק חיצוני של WD) לשחזור. מדובר על דיסק 1TB GREEN של WD מחובר לבקר USB קטן ורגיש שמקודד את המידע (hardware encryption) עליו . הצלחתי לשחזר את רוב הקבצים שהיו על הדיסק, אחרי תהליך ארוך ומייגע של IMAGING לדיסק תקין , תוכנת שיחזור ושחזור שמות קבצים עד כמה שאפשר, כאשר בכל תהליך השחזור מול הדיסק הדפוק הוא מחובר דרך הבקר USB שלו שמאפשר קריאה ממנו ויוצר במערכת הפעלה מחיצת CD וירטואלית. עכשיו אני מעוניין לפרמט את הדיסק , כאשר אני מודע לכך שיש לו כ 110 מגה של BAD SECTORS לפי התוכנת IMAGING . ולא מצליח . בחיבור SATA ישיר (דרך ESATA) , ה BIOS מזהה את הדיסק אבל בשום תוכנה בינתיים, אני לא מצליח לפרמט או לשנות מחיצות. אם אני מחבר ב USB דרך הבקר, אני חייב לה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בתוכנת האיחוי Perfectdisk יש בין השאר גם אפשרות להציג נתוני S.M.A.R.T של הדיסק הקשיח המותקן במחשב וגם לקבל דירוג של הטמפרטורה, הביצועים וה-Health של הדיסק. האם ניתן להסתפק בנתונים אלו בשביל לדעת את מצב הדיסק ולחזות מראש שהדיסק עומד להתקלקל ושצריך להחליף אותו לפני שהוא יקרוס והנתונים בו ילכו לאיבוד?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  25. Started by madror,

מחפש בנרות מה שעד לא מזמן היה סטנדט , צורב DVD/כונן CD בצבע לבן. אשמח לקבל כל עידכון/הכוונה בנושא מלאי זמין (אני צריך רק 1 ) ל כונן שכזה בצבע לבן. תודה מראש, דרור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים