עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by omerz90,

איך הצורב הזה מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, רעש, איכות הצריבה? האם הצורב SAMSUNG SH-S223FBLK עדיף עליו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחר שדרוג גירסת הfimeware המחשב לא מזהה את הכונן החיצוני שלי לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי פיתרון. המחשב אינו מזהה אותו כלומר שנכנס למנהל התקנים מופיע ב-סימן קריאה צהוב unknow device. המחשב מבקש להתקין דרייבר. ניסיתי להחליף את הכבל. ניסיתי להחליף לפורט USB עם יותר חשמל. ניסיתי על מחשבים שונים אפילו מק ולא עזר.(XP ו- VISTA) נכנסתי למנהל איחסון ולנסות להקצות את המקום מחדש או לשנות את האות של הכונן (הבעיה שהוא לא מופיע שמה). ניסיתי לחפש דרייברים בשביל התקן לא הצלחתי. המכשיר הינו http://support.wdc.com/product/download.asp?modelno=wdbabm7500asl&x=0&y=0 אני לא יודע מה לעשות כבר וברגע שיהיה לי דרייבר אין לי מושג שזה באמת יעבוד בגלל גרסת הfimeware. מקו…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ברשותי הארדיסק נייד WDH1CS5000E. כאשר אני רוצה להעביר קובץ גדול (מעל כמה ג'יגה) הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי. אני אני יכול להעביר קבצים גדולים יותר?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ido-nava,

החלפתי ראש בראש בין הדיסק קשיח במחשב נייד שלי (Asus N55SF) בכונן SSD חדש, הכונן הוא: SilconPower v60 240GB. התוצאות שקיבלתי נמוכות מאוד, ומאוד דומות לSSD שהתקנתי במחשב האישי לפני יותר מ3 שנים (crucial m4 128GB). מה עשיתי לא נכון? צירפתי תמונות של שני הכוננים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן חברה .. נגמר לי המקום במחשב, ואני מחפש כונן פנימי עד 600 שקל .. בתחילה רציתי טרה של סאמסונג f3 .. אך ראיתי שיש כבר טרה וחצי במחיר של 100 שקל יותר מהטרה.. וזה ניראה לי מאוד משתלם , לאומת הקפיצה מטרה וחצי ל2 שזה עוד איזה 200-300 שקל בקירוב שזה כבר לא משתלם.. ראיתי שני כוננים ששמתי עליהם את העין: 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS - wd פרטים: Warranty 3 Years Caviar Green WD15EARS 1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154U - samsung פרטים: Warranty 3 Yeaars MODEL HD154UI מה מומלץ יותר מהשניים?? או שיש כונן אחר מומלץ גם יתקבל בברכה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by LiL Gangster,

מה עדיף? האם יש הבדלים משמעותיים? בגוגל ראיתי שיש קצת בעיות עם הסיגייט תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Jesper,

יש לי ההארד דיסק שמשמיע קולות של תקתוקים, אבל תוכנת HD SENTINEL מראה שה-HD תקין לגמרי (100% HEALTH). האם בכל זאת יכול להיות שיש בהארד דיסק בעיה? אני יכול לדעת למה נגרמים התקתוקים ואם אפשר להפסיק אותם? מדובר ב-HD של סמסונג שנמצא בקייס חיצוני. כמו כן לפני כמה חודשים הוא נפל מגובה (לא בזמן שעבד) - יכול להיות שזה קשור?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

היי, קניתי עכשיו את samsung hd103sj. חיברתי אותו למחשב בעזרת המארז החיצוני שלי (דרך USB) והוא לא זיהה את ההרד דיסק. ניסיתי לחבר אותו ישירות למחשב דרך SATA והוא גם לא זיהה. הלכתי לBIOS לראות שהוא לפחות מזהה אותו שמה, וגם שמה הוא לא זיהה אותו.. יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות? יש לי עוד samsung hd103hj ואותו המחשב מזהה יופי.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by zilbermm,

שלום, לפני פחות משנה רכשתי דיסק חיצוני seagate freeagent 1TB, העמסתי אותו בסרטים וחיברתי לסטרימר. מאז ומתמיד הוא היה עושה מעין קליקים מדי פעם אבל לאחרונה הוא עושה את זה לעיתים יותר תכופות וכשזה קורה הסרט נתקע למספר שניות. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פתרון או שעליי לפנות לחנות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם! כאשר אני מחבר את כונן הWD החיצוני (USB3, NTFS) לDVD , הDVD לא מזהה את הכונן (דגם הDVD - Pioneer DV-320). מה הבעיה והאם יש דרך לסדר אותה? (חשוב לציין - הוא כן מזהה Disk on key של 8G). הבנתי שאפשר לחבר את הכונן ישירות לUSB של טלוויזיה, האם פתרון כזה יסדר את הבעיה? בתודה מראש! אורי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן חברים, לאחרונה רכשתי 2 הרדיסקים זהים כל אחד 2TB . חיברתי אותם במערך RAID 0 . כשאני מנסה לחלק אותם ע"י התוכנה בזמן התקנת וינדאוס, הוא מחלק לי רק 2TB ועוד 1.6TB לא מחלק והם נשארים "באוויר" כלומר סוג של שטח מת שאני לא יכול לעשות איתו כלום . (כשאני מנסה לפרמט את השטח ה"מת" הוא כותב לי שגיאה) דברים שניסיתי לעשות : 1. לפרמט כל דיסק בנפרד - עובד תקין לגמרי. 2. לחלק אותם ביחד בתוכנת צד 3 - אותו דבר כמו עם התוכנה של וינדאוס, לא עובד. 3. עדכון ביוס של הלוח אם לגרסה אחרונה - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה ? ההרדיסקים תקינים לגמרי, אבל ב RAID 0 לא עובדים בעצם במלוא תכולתם ואני יכול להשתמש רק ב 2TB . לא נתקלתי בבעיה כזאת אף פעם, למישהו יש רעיונות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by AMIR7710,

שלום אני בקרוב אקנה מחשב חדש, אני בעיקר אשתמש בו לתוכנות עריכה פשוטות כמו סוני וגאס או פוטושופ ובנוסף משחקים כבדים, אני מעוניין לדעת האם שימוש בקשיח בטכנולוגיית SATA 2 לא יפגע לי במחשב, עדיף לי כבר לקנות קשיח בעל SATA 3? חשבתי אולי גם לשים SSD של 128GB ולהשתמש בכונן בעל הSATA 2 לאיחסון. תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eyal177,

הרכבת שרת NAS ביתי שלום יש לי מחשב לא בשימוש ויש לי NAS חדש בין 7 חודשיים פיירול וסוויץ ואלפסק. קניתי אותם לאיזה פרוייקט שלא יצא לפועל ועכשיו אין לי שימוש בו אז חשבתי לעשות דבר כזה... אני רוצה לחבר אותו למחשב הישן שלי שלא בשימוש. ואותם לחבר לאינטרנט בNAS יש לי 6 כוננים. אני שיהיה לי תוכנת ניהול לNAS שאני יכול להקצות כוננים למשל: כונן 1 לאבא שלי . ששם יהיה לו גישה חופשית לגבות את המחשב שלו . להוריד חומר לקחת חומר כונן אחד יהיה שייך לי . שהוא יגבה את המחשב שלי מרחוק כל X זמן . כונן אחר שאני יכול לתת גישה לאנשים { משפחה מורחבת} שיקבלו ממני קישור וסיסמה או משהו כזה. ויוכלו להוריד תמונות שלהם מאירועים ומפגשים שלנו. וכך האלה.... הNAS והמחשב שיבו בבית אצל הורים שלי . יהיה …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. קניתי כונן קשיח חדש - Maxtor 80GB 8MB CACHE. עכשיו צריך ליצור מערכת קבצים חדשה עם FDISK. טוב אז הרצתי את FDSIK והוא אמר שהדיסק שיש לי גדול מ 512MB ושאל אותי אם לתת תמיכה בדיסקים מעל 512MB, לחצתי לו Y-YES. עכשיו הגעתי למסך שנותן את האפשרויות האלה: 1. Create DOS partition or Logical DOS Drive 2. set active partition 3. delete partition or Logical DOS Drive 4. Display pertiotion information אחר כך בחרתי את 1, (צריך אחר?) ואחרי שבחרתי ב 1 זה רשם: 1. Create primary DOS partition 2. Create Extended partition 3. Create Logical DOS Drive(s) in the partiton מכאן הייתי תקוע ולא הבנתי מה צריך לבחור?... בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה צריך לבחור, ומה עושים אחרי זה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Wolf-Net,

איך אני מגדיר את המחשב על מנת שהוא יוכל להעביר לי נתונים ממחשב למחשב, קניתי כבל ב- 20 ש"ח שבכל קצה יש USB האם זה אפשרי ? ואיך אני מגדיר זאת על מנת שאני יוכל לבצע את העברת נתונים, האם יש תוכנה או משהו שצריך במיוחד לעשות?? בבקשה תעזרו לי. ??? תודה רבה זאביק

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eido300,

הכונן הראשי המקורי שלי די קטן, עכשיו קניתי חדש, יש אפשרות להעתיק את תוכן הכונן (כולל הכל, כולל הוינדוס שמותקן עליו וכו') בין כוננים בנפח שונה? יש לי hbcd, אם זה עוזר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלום! ברשותי כונן קשיח Caviar Green WD10EACS של WD. נקנה ב- 2009. שמתי לב לשתי בעיות: 1) לאחר חיבור ב- HotSwap, זמן רב עובר עד שהכונן זמין במערכת. 2) הניתוק לא מיידי, והמערכת ממשיכה להציג אותו כמחובר. אלו עוררו אצלי את החשד שהכונן במצב רע, ולכן הרצתי בדיקות בסיסיות בתוכנה של WD. צירפתי תמונה של כל החלונות הרלוונטיים. אני לא מבין בניתוח תוצאות SMART, ולכן באתי להתעייץ. יש לציין ששני החלונות התחתונים בתמונה הם של ה- Quick Test, שאפילו אותו הוא לא עובר. אין לי עליו שום מידע חשוב, רק רציתי לדעת אם כדאי לשמור אותו כדיסק ספייר או שלא לסמוך עליו כלל - ולהפטר ממנו. תודה

18. יש לי כרגע קופסה כזו עם RAID 0 ו-1 בחיבור .USB 2.0 אני מחפש לשדרג ל USB 3. האם יש בישראל? משהו כזה: http://www.raidsonic.de/data/allgemeine_downloads/presse_pdf/ICY_BOX_IB-RD4320StU3_engl.pdf

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הכוננים המכאניים ממשיכים בטיפוס האיטי שלהם בנפחים, ותודה לגז ההליום לכתבה

20. Started by lipa,

האם הם איכותיים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. עשיתי hardware raid 0 לשני SSD מסאנדיסק שקניתי, כל אחד הוא 240GB כלומר שאחרי RAID 0 ווינדוס אמור להציג לי 240GB ולא 480 כמו שהוא מציג לי עכשיו... אני מאוד מבולבל למה זה מציג את הכמות הזאת? גם בintel raid שעולה לפני הbios זה מציג את זה כraid 0 עם 480GB ולא כRAID 0 עם 240 GB.....

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני במצב כזה שיש לי כונן DVD וצורב. ה-DVD שאמור לשמש ככונן רגיל, הינו איטי ביותר ולא ניתן לעבוד איתו. כתוצאה מכך אני משתמש בצורב Plextor 241040A, ככונן רגיל, למרות שכמו שקראתי בכמה מקומות הוא לא משהו בקטע הזה, אבל בכל אופן, טוב יותר מהDVD. השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורב? או בדיסק? או במשהו? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. טוב אז קניתי SSD ברוך השם פעלתי על פי איזה שהוא מדריך באינטרנט וככה עשיתי היה לי כונן קשיח רגיל 1TB עם ווינדוס עליו. ניתקנתי אותו מהמחשב וחיברתי רק את ה-SSD, שיניתי הגדרות בביוס עם ה-AHCE והתקנתי על ה-SSD את המערכת הפעלה. לאחר מיכן התקנתי דרייברים והכל טוב. חיברתי בחזרה את הכונן הרגיל למחשב, נכנסתי לביוס ווידאתי שהכונן SSD הוא זה שייפתח עם הפעלת המחשב. עד כאן הכל בסדר כרגע יש לי 2 כוננים אחד SSD ואחד הרגיל. על שתיהם מותקן ווינדוס. 1. איך אני מוודא שאני באמת מריץ את הווינדוס של ה-SSD?? כמו שרשמתי שיניתי הגדרות בביוס אבל יש דרך לוודא את זה? 2. איך אני מוחק את הווינדוס מהכונן של ה-1TB? (פשוט לסמן ולמחוק? )???? 3. הכונן של ה-SSD קטן, ולפי מה שהבנתי להתקין עליו רק א…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by proevo4ever,

היי , אני מחפש SSD בין 240 ל 256 GB תקציב : 400 שקל מה מומלץ להביא? ראיתי שיש CRUCIAL או SAMSUNG או אינטל מה כדאי מכל הדגמים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by amd@ati,

בדקות האחרונות עולמי חרב עליי. התחלתי להתקין אובונטו ופתאום הבנתי שהוריתי להתקנה להפוך את כל ההארד דיסק שלי (500 GB) ל- Swap. :'( אחרי שעברו 3% מהתהליך עשיתי ריסטרט בהול למחשב, כאשר ניסיתי להעלות את מערכת ההפעלה המחשב אמר כי הוא לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה. על ההארד דיסק הזה היו לי (בנוסף למערכת ההפעלה) יותר מ-200 GB של קבצים , כל מה שאגרתי במשך שנים. האם 3 האחוזים הללו מחקו לי את כל המידע? העלתי את המחשב מכונן אחר שיש לי והוא לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש דרך לגשת לקבצים?(אם הם עדיין קיימים) לא יודע מה לעשות, אני עומד לבכות :'(

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים