עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני משתמש בזה להעברת מדייה בין מחשבים כבר יותר מחודשיים ללא כל בעייה ופתאום בשבועיים האחרונים המחשב המריץ WIN 7 רואה את המתאם כדיסק בגודל 0 בייט כשהוא מחובר למעט החיבור USB (חיבור USB2) בקדמת המארז... המחשב השני (WIN10) רואה אותו כדיסק תקין בלי שום בעייה. מה שמוזר שזה פתאום קרה, בעבר הכרטיס SD עם מתאם ה USB עבד היטב בכל חיבורי ה USB רעיונות כיצד לפתור?

2. היי, יש לי בעיה עם מחשב עם צורב חדש של פיוניר. בהתחלה הצורב היה מותקן על המחשב עם נרו 7, ניסיונות צריבה נכשלו אחד אחרי השני לאחר 3% מתחילת הצריבה. לאחר החלפה לנרו 6 הצריבות נעצרות לאחר אחוז בודד. הרכבתי את הצורב על מחשב אחר עם נרו 7 והכל עובד מצויין. ניסיתי להחליף במחשב הבעייתי את כבל הIDE לחדש ואת החיבור IDE בלוח האם אך שום דבר לא הועיל... במהלך הצריבה הbuffer נשאר על 0 ולא מתמלא כלל... אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה בדחיפות! תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. איך אפשר לשחזר מידע מדיסק קשיח שלא פועל??, מישהו אמר לי שאם אני מעביר את הדיסק הפנימי שבתוך הקופסא לתוך קופסא של דיסק אחר בעל אותה המהירות ואותה הנפח הוא יפעל רגיל כאילו הוא בקופסא המקורית שלו האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Zinger777,

היי, אחי מתכוון לקנות HD חדש בנפח 2 TB אמין (יחסית, כמובן) במחיר כמה שיותר זול. בעיקרון ההעדפה היא לפנימי מהיר - 7200 או חיצוני עם USB 2 ואז המהירות לא משנה.. עדיף שזה יהיה מחנויות באיזור המרכז. אני קניתי את הexpansion 1TB של סיגייט וראיתי שיש את אותו דגם ב2TB בKSP, מה אתם אומרים עליו? סבבה? לא סבבה? בכל מקרה, אשמח שתמליצו לי בבקשה על קשיח שכזה (: תודה מראש, Zinger777.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Cupid Me,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=1367&products_id=16294 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, אני רוצה להביא את שתי הפריטים הבאים מחו"ל: WD15EARS - Western Digital - Caviar Green 1.5TB Internal Serial ATA Hard Drive for Desktops (OEM/Bare Drive) WDBABM0010BBK - Western Digital - My Passport Essential SE 1TB External USB 2.0 Portable Hard Drive - Black עכשיו כל אחד מהם עולה לפני מע"מ פחות מ-$200 שאלתי היא במידה ואני עובר במסלול האדום (לדווח על לפטופ שנקנה..) מה אצטרך לשלם על שתי ההארדיסקים הללו? ואם כבר במכס עסקינני, מה לגבי לפטופ כמה עליו? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. חיברתי HD חדש למחשב. לא חדש חדש, היה בו XP מהמחשב הישן. בהתחלה הוא עבד יופי, הוינ7 זיהה את הדריבר התקין הכל. אפילו הצלחתי להיכנס אליו במחשב שלי, הוא עשה לו בעצמו כונן חדש בשם F. הוא הראה לי כמה פנוי יש הכל. אני מטומטם לחצתי מקש ימני "אתחול". הוא שאל אתה בטוח הכל ימחק וזה וזה, אמרתי "כן". הוא עשה כמה דקות בום הודעת שגיאה אי אפשר חיבורים בדוק אם לא קריאה בלבד וכאלה . . עכשיו אין אפשרות להיכנס לדיסק קשיח. אני חושב שהוינדוס עשה חצי פעולה. הוא מחק הכל, והרס לי את הדיסק הקשיח מקש ימני מאפינים אומר שיש 0 מקום. לפני שעשיתי היה כתוב 120G פנוי 110 כי היה עוד XP. מה עושים אנשים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מה המצב אנשים ?.. יש לי דיסק קשיח ממחשב ישן בחיבור IDE של 30 GB של Maxtor ויש בו ג'אמפר (נראה לי זה על Master כי זה היה הדיסק הקשיח הראשי במחשב שפירקתי אותו ממנו) . אני רוצה להרכיב את הכונן קשיח למחשב של אחי . כידוע לכם יש חוט שיש בו 3 חיבורים System (מתחבר ללוח אם), Master (מתחבר לדיסק הקשיח הראשי) ו - Slave שמתחבר לדיסק הקשיח המשני או לכל התקן IDE . בשביל לחבר את הדיסק הקשיח למחשב כ - Slave צריך להוציא את הג'אמפר ?.. אם לא איפה אני שם את הג'אמפר כדי שהמחשב יזהה אותו כ - Slave ?.. לאחר שאני מרכיב אותו למחשב צריך להכנס ל - Bios ולהגדיר שיש לי דיסק קשיח משני ?.. נגיד והצלחתי להרכיב אותו הוא פשוט מופיע כהתקן אכסון בנוסף ל - D ו - C ?.. אפשר לקחת את כל ה - 30 GB של הדיסק הקש…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, חזרתי אתמול לארץ והבאתי איתי את הכונן הקשיח שלי כדי להעתיק ממנו דברים, מדובר בכונן של סיגייט Barracuda 7200.12 Serial ATA. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה של המחשב השני שלי וכו'. קצת פרטים על המחשב שלי: Gigabyte P45 DS3R, WINDOWS VISTA ההארד דיסק הזה מגיע ללא ג'אמפר וכשנכנסתי לאתר של סיגייט מצאתי את הפסקה הבאה במדריך למשתמש: The Serial ATA interface connects each disc drive in a point-to-point configuration with the Serial ATA host adapter. There is no master/slave relationship with Serial ATA devices like there is with parallel ATA. If two drives are attached on one Serial ATA host adapter, the host operating system views the two devices as if they were both “mast…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. האם חובה ללחוץ על "הוצא" לפני הוצאת הכונן פלאש מהמחשב?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מצלם קצת בחיי עם מצלמת ניקון D810 עתירת פיקסלים וגודל קובץ של 75 מ"ב לתמונה. אני עובד על SSD של CRUSIAL מדגם מוקדם מאוד עם 128 ג"ב שעליו יושבת מערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות. מעוניין לשדרג את אופן העבודה שלי בפוטושופ כך שייבוא ראשוני יהיה לSSD שדרכו אעבוד על התמונות ואח"כ ייצוא לזוג הארד דיסקים,,,,,אחד מקור ושני לגיבוי. גודל SSD שיספיק לי הוא 500 ג"ב,,,,חשבתי על הסמסונג 850 EVO,,,,,,האם כדאי ללכת על משהו אחר? לגיבוי אני די בבעיה! אני מעוניין ב2 הארד דיסקים של 4TB. השאלה היא איזה? האם כדאי לעבוד עם RAID? NAS? או ללכת על תוכנה שתגבה קבצים ביניהם? חשוב לציין שמעולם לא עבדתי עם RAID או NAS תודה מראש על עזרתכם בברכה, אורי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי עכשיו HD-SATA2 מחובר למחשב. אם אני אחבר עוד HD-SATA1, האם זה יגרום למחשב להיות איטי יותר? (הWIN מותקן על ה SATA2)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by אופיר,

מחפש פתרון לאמצעי איחסון רשתי עם המאפיינים הבאים: 1. אפשרות ל - Mirroring. 2. חיבור Ehternet לנתב הביתי כך שלכל המחשבים בבית תהייה גישה. 3. מעדיף לקנות רק מארז שמכיל את בקר ה RAID והרשת כך שאוכל לבחור בעצמי את הדיסקים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כונן האיחסון שלי כבר בן כמה שנים טובות וכבר מתחיל להראות סימני קריסה, הווינדוס מזהה אותו פעם כן ופעם לא ומקפיץ לי הודעות שגיאה מתוזמנות... כנראה שהגיע הזמן להתחדש. איזה כונן כדאי לי לרכוש שיתאים למפרט המחשב שלי (מופיע בפרופיל), ויותר חשוב לי לדעת איפה המחיר הכי משתלם מכיוון שזאפ כבר מזמן לא אובייקטיבי. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. הטכנולוגיה לחיבור שכבות של שבבי הבזק דרך הסיליקון עצמו מתחילה לקרום עור וגידים בעולם המסחרי, ותסייע לנו לקבל כונני SSD חסכוניים ומהירים יותר, בנפחים מוגדלים לכתבה: http://hwzone.co.il/טכנולוגיית-ה-tsv-של-טושיבה-תאפשר-לנו-לקבל/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eido300,

הכונן הראשי המקורי שלי די קטן, עכשיו קניתי חדש, יש אפשרות להעתיק את תוכן הכונן (כולל הכל, כולל הוינדוס שמותקן עליו וכו') בין כוננים בנפח שונה? יש לי hbcd, אם זה עוזר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by integral,

אז זהו. השליטה של LG בתחום הסתיימה וכל החברות מכירות בחשיבות ובפופולריות העולה של הפורמט: http://www.cdfreaks.com/article/230/5 http://www.cdfreaks.com/news/12453 http://www.cdfreaks.com/news/12472 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15018 (דגמים 110 ו 110BK)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

מה זאת אומרת נעילת אזורים בDVD, ומה זה MULTIZONE וMULTIREGION? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שמעו אני צרכן רגיל ואף פעם לא התעמקתי בנושא הדיסקים הריקים... מה שזול ריק ויש פה 700 מגה פנויים אני לוקח. יש לי מלא דיסקים של גי פי טי וסילבר ליין ועוד כמה זוולת כמו PRINCO . יש לי גם דיסקים של לפני 4-5 שנים ככה והם טובים . יש עליהם דאטה ויש גם דיסקים של מוזיקה אז אני לא מבין מהם הסיכונים ? מה אתם אומרים שאחרי זמן מסוים פשוט יעלם המידע מהדיסק? ואם כן אחרי כמה זמן..? ומה הכי מומלץ אם ככה? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Teknik,

שלום לכולם, כנראה מחר יהיה לי מישהו באילת וחשבתי לנצל את זה כדי לקנות SSD 256GB שאני רוצה כבר זמן מה. לא רוצה KINGSTON וחוץ מיזה אין בקשות מיוחדות. כמו כן מוכן לחרוג כמה עשרות שקלים אם צריך. על מה הייתם ממליצים? חשבתי על ה MX100 או אולי על ה SANDISK ULTRA תודה מראש. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום יש ברשותי נייד Dell Inspiron i7559 וברצוני לשדרג אותו בכרטיס ssd m.2 500gb אני יודע שדגם Samsung 850 EVO M.2 מתאים. אבל אני לא סגור אם דגם ה 860 evo יעבוד עם הלפטופ למרות שהממשק אותו דבר בניהם, אבל ליהיות בטוח. אם אני משדרג אני מעדיף לדגם ה860, האם הוא יתאים?, ובכלל האם אתם ממליצים על סטיק ssd מדגם אחר. תודה רבה ! השוואה בין הדגמים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..

23. נגמרו לי הכניסות ללוח אם לכוננים קשיחים (4 כניסות), יש אפשרות לקנות מפצל אומ תאם שיאפשר עוד חיבורים? הלוח: GA-P35-DS3L)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ryan,

שלום, ברשותי דיסק קשיח אשר מפוצל לשתי כוננים. בכונן אחד ישנם גיבויים ובכונן אחר את מערכת ההפעלה. החלטתי שברצוני לפרמט את כל מידע שעל הדיסקים הקשיחים ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. מה עדיף, להעתיק המידע בכונן הגיבוי אל כונן מערכת ההפעלה. לאחר מכן, לפרמט את כונן הגיבוי ולעתיק את הגיבויים לדיסק המפורמט. לפרמט את כונן מערכת ההפעלה ולתקין מדש . או לחילופין, לגבות את כל המידע לדיסקים. להשתמש בFDISK, לפצל את הכוננים שוב ואז להתקין את מערכת ההפעלה. אישית, אני מעדיף את האפשרות הראשונה כי היא יותר מהירה. השאלה, איזו אפשרות תעניק ביצויים אופטימלים ( אני גיימר רציני, כל האטה הכי קטנה במחשב משגעת אותי)? אודה לכם על עזרתכם. צחי שלו,

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לוח בן כ 3 שנים צריך להחליף דיסק קשיח אתם ממליצים על שני דגמים של סאמסונג- 103SJ 103SI ההבדל הכספי זניח מה עדיף-מי אמין יותר? תודה ערן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים