אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שני כוננים במחשב C I D עכשיו אני משתמש רק ב C כי הוא הכי נוח לי וכרגע עומד להיגמר לי המקום בו וב D נשאר לי הרבה מקום כי אני לא מתשמש בו עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשלב בין השניים שהמקום לא יתחלק בשניי כוננים אלא שנגיד כונן C יכלול את כול המקום האם אפשר לשלב בניהם? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני פחות משנה רכשתי דיסק חיצוני seagate freeagent 1TB, העמסתי אותו בסרטים וחיברתי לסטרימר. מאז ומתמיד הוא היה עושה מעין קליקים מדי פעם אבל לאחרונה הוא עושה את זה לעיתים יותר תכופות וכשזה קורה הסרט נתקע למספר שניות. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פתרון או שעליי לפנות לחנות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים , מחפש לקנות כונן קשיח גדול ומהיר ומתלבט כרגע בין האם לקחת M2 מאליאקספרס בגודל 1TB שעולה סביבות ה 400 שקלים שיתן מהירות אבל מבחינת גודל זה עדיין 1TB או לקחת סיגייט באראקודה בגדול 2TB שעולה סביבות ה 300 שקלים אבל יותר איטי. דילמה נוספת היא שיש לי רק חיבור SATA3 אחד, שאליו מחובר ה SSD של המערכת הפעלה , ככה שאם אני אקנה כונן מכאני הוא יהיה מחובר ב SATA2 שזה לא יתן לנצל את המהירות שלו עד הסוף . המהירות קראיה כתיבה מאד משמעותית בישבילי בגלל שאני עובד עם קבצי וידיאו 4K ורבצי EXR שהם כבדים גם כן . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עקב ניסיון מר (2 כוננים חיצוניים שנהרסו מנפילות קטנות) אני מחפש כונן שלא יהרס מכל נפילה קטנה. נתקלתי בשני כוננים שהמליצו לי עליהם: הראשון: Transcend 25M3 והשני: A-Data SH-14 אני עוד לא סגור על הנפח שאני רוצה (750GB או 1TB). בנוסף אני אשמח לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה-Transcend 25M3 לבין ה-Transcend 25H3P. כמו כן אם יש למישהו המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע תודה מראש! תומר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגמרו לי הכניסות ללוח אם לכוננים קשיחים (4 כניסות), יש אפשרות לקנות מפצל אומ תאם שיאפשר עוד חיבורים? הלוח: GA-P35-DS3L)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לאחרונה נתקלתי בפרסומים וכתבות אודות הצורבים החדשים של lg עם פטנט ה-securedisk ובעיקר על "ספינת הדגל " h55l. האם באמת מדובר בשיפור משמעותי ללקוח מבחינת אמינות הצריבה ,הגיבוי והשמירה על הנתונים באמצעות הצפנה מקצועית או שמדובר בסך הכול בעוד גימיק שיווקי מסחרי ותו לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן קשיח D (לא שמותכן אלו המערכת הפעלה) שם:maxtor 6E040L0 יש לי אותו איזה 3 שנים בערך יש בו מלא דברים (3GB מקום פנוי מתוך 38) עכשיו מידי פעם הוא היה נתקע לי אבל לא משהו רציני עכשיו אחרי שהתקנתי תוינדוס (לא פרמתי התקנתי שוב תוינדוס כי יש לי דברים שאני צריך) בגלל וירוס ועכשיו הכונן עולה שאני נכנס לתיקיות עם קבצים שלא שוקלים הרבה זה לא נתקע (זה היקית של המועדפים יענו אתרים) אבל שאני לוחץ על תקיות שיש שם הרבה קבצים (דברים כבדים הכוונה) זה נתקע להרבה זמן ושזה מפסיק זה שואל אותי אם לעשות לדיסק אתחול.... כשיו לפי מה שאני יודע אם אני יאתחל אותו זה ימחוק לי את כל הקבצים יש איזה דרך לאתחל בלי למחוק או שיש איזה בעיה שאפר לפתור בלי למחוק את כל הקבצים? הא ואני עכשיו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע קופסה כזו עם RAID 0 ו-1 בחיבור .USB 2.0 אני מחפש לשדרג ל USB 3. האם יש בישראל? משהו כזה: http://www.raidsonic.de/data/allgemeine_downloads/presse_pdf/ICY_BOX_IB-RD4320StU3_engl.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי hardware raid 0 לשני SSD מסאנדיסק שקניתי, כל אחד הוא 240GB כלומר שאחרי RAID 0 ווינדוס אמור להציג לי 240GB ולא 480 כמו שהוא מציג לי עכשיו... אני מאוד מבולבל למה זה מציג את הכמות הזאת? גם בintel raid שעולה לפני הbios זה מציג את זה כraid 0 עם 480GB ולא כRAID 0 עם 240 GB.....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני במצב כזה שיש לי כונן DVD וצורב. ה-DVD שאמור לשמש ככונן רגיל, הינו איטי ביותר ולא ניתן לעבוד איתו. כתוצאה מכך אני משתמש בצורב Plextor 241040A, ככונן רגיל, למרות שכמו שקראתי בכמה מקומות הוא לא משהו בקטע הזה, אבל בכל אופן, טוב יותר מהDVD. השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורב? או בדיסק? או במשהו? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש שזה יהיה כונן אמין וזול כמה שאפשר .. אני לא מבין ממש בתחום אז אם תוכלו להמליץ לי על כונן\כוננים זה מאוד יעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WIN7 וכשמתי לב כשאני מעביר סרט ממחיצה אחת למחיצה אחרת בכונן זה מעביר במהירות של כ-16MB\S זה לא ממש איטי? הכונן הוא WD BLUE
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההמלצה בפורום הייתה לקנות את ה SJ הלכתי וקניתי ואני מגלה שקניתי את ה UJ ההבדל שאחד SPINPOINT F1 והשני F3 מישהו יודע מה ההבדל אם אני צריך להחליף או לא ואם זה משנה במשהו כי את ה SJ אני לא מוצא באתר של סמסונג תודה אלעד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום צריך להחליט בין פיליפס 40X16X10 לבין LG 24X10X40 אני יודע שניהם לא להיט גדול אבל זה מה שהציעו החברות שיכולות לספק שרותי מחשב למשרד החינוך בדרום דרך אגב רוצים למות מהמחיר :AR15: LG שקל 940 כולל התקנה פיליפס 870 שקל כולל התקנה אני יודע גנבה לשמה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שאתם אומרים לי להחליף ל SSD... האם יש אפשרות לטפל בכונן הקשיח? אני מניח שהפלטה או הדיסק בפנים לא יושבים טוב או שהמוות קרוב.. אבל באמת שאין לי מושג. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי HDD בנוסף לSSD שעליו המערכת מותקנת באמצע משחק שמותקן בHDD הוא קרס ואז אני רואה שהמחשב לא מזהה יותר את הHDD ריסטרט גם לא עזר, אחרי שניתקתי את הכבל והחזרתי מהHDD זה הסתדר אבל יש לי שם המון מידע ואני מפחד שהHDD ימות. יש לי סיבה לחשוש? בגדול זה עבד מעולה כבר שנים, התקנתי רק השבוע את הSSD, אז יכול שסתם הכבל היה רופף? למרות שעבד כמה ימים בלי בעיה השאלה אם קורה דבר כזה ועוד תוך כדי שימוש זה סימן רע או שלא בהכרח קשור לאי תקינות הHDD?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בין שני סוגי המדיות , האם יש תאימות ביניהן ומה מתאים למה. יש לי מכשיר DVD צורב (לא כונן) ואני רוצה להקליט איתו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני 3/4 שנים קניתי הארדיסק של WD בעל 160GB (הדגם שלו, עד כמה שידוע לי הוא: WD1600JB, והוא בעל חיבור IDE) עד לפני כמה חודשים הוא היה ההארדיסק היחיד, אבל היום הוא משני ושמורים עליו רק שירים, סרטים תמונות וקובצי אופיס (ההארדיסק מלא לגמרי). אחרי שהמחשב היה כבוי כשבוע הדלקתי אותו אתמול והוא עבד (במשך כל הלילה), היום בבוקר אחרי שלא נגעו במחשב כמה שעות כל קובצי הMP3 נעלמו (סה"כ 6.66GB), התיקייה שהם היו בה הראתה שהיא מכילה רק 20MB אבל בתפוסה הכללית של ההארדיסק לא היה כל שינוי. בנוסף - המחשב היה איטי מאד (דבר שמאד לא מאפיין אותו, מדובר במחשב חזק וחדש שמשמש בעיקר לאופיס, שמיעת שירים ואינטרנט) חיפשתי את הקבצים בסייר ולא מצאתי אותם, המחשב מציג את הקבצים המוסתרים. במדיה פלייר א…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לקנות הרדיסק לגיבויים. חשבתי על 1T. כדאי לרכוש חיצוני או פנימי? קופסה בניפרד או כחבילה? בנוסף איך כדאי להגן אותו מפני וירוסים? קרה לי מקרה השבוע שנגן MP3נידבק בוירוס שחיברתי אותו למחשב אחר, ולאחר מכן שחיברתי אותו למחשב שלי הלך הוינדוס אפילו קספרסקי לא עזר למזלי רק הוינדוס מת, ולא הכונן עם כל התוכן.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מKSP את הכונן Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB - www.http://ksp.co.il/?uin=23483 והמחשב שלי מחשב יחסית טוב עם לוח Gigabyte G1.Assassin 2 ומעבד Intel® Core™ i7-3770K חיברתי את הכונן SSD לSATA 3 ולספק עם כבל SATA 3 לפי הוראות היצרן פירמטתי כבר 4 פעמים על 2 דיסקים שונים של ווינדוס 7 שעובדים בוודאות. הכונן SSD הוא הכונן היחידי שמחובר למחשב. הבעיה שלהתקין כל פעם לקחת לי בערך 3 שעות ואני לא מגזים. ואחרי שהוא סיים להתקין המחשב עובד לעט בצורה בילתי הגיונית שאתה לוחץ התחל לוקח לו 10 דקות להפתח כנ"ל עם החלתת להכנס למחשב שלי. בקיצור בדקתי עם הכרטיס הישן שלי HDD עם אותם כבלים ואותם חיבורים והוא עובד חלק. הבאתי אותו לKSP והם עשו לו בדיקת תקינות של היצרן ואומרים שהכל תקין. …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD ואמרו לו בבאג שLG היחידי שצורב בכל הפורמטים ורוצה לקנות את זה ניסיתי להגיד לו שNEC זה עדיף אבל הוא בשלו האם למישהו יש לינק שמראה למה NEC עדיף בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב אבל אני לא מבין כ"כ בדגמים, בסוגים ובאפשרויות נוספות של כונני הגיבוי. אני צריך כונן קשיח בעל נפח של 320-500 ג'יגבייט, לא יותר מזה. החנויות שאני גר אליהן קרוב הן- Bug וOffice Depot(אופיס דיפו). כעקרון הכונן אמור לייעד לי גיבוי לתמונת, שירים, סרטים, התקנות משחקים(קבצי ISO) וזהו... תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב Smart & Friendly 24x4x4 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים. הצורב סירב לצרוב לי עכשיו וניסיתי גם להכניס דיסק סתם וגם אותו הוא לא הצליח לקרוא. חוץ מזה הצורב נראה בסדר גמור הוא מזוהה בביוס ובמחשב שלי יש לו אורות תקינים ושאני מכניס דיסק נשמע שהוא מסתובב והכל. פתרונים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-