אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני קונה אחסון ובחברת אחסונים אחת אומרים לי כמה תעבורה אתה רוצה 3 טרה 10 טרה 20 טרה ובחברה אחרת תעבורה ללא הגבלה כמה תעבורה אני צריך בשביל שרת FIVEM שרת משחק שנכנסים אליו אנשים כל חודש אפשר הסבר מפורט ועוד משהו אם מישהו מכיר חברת אחסונים בחול במחיר טוב תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
חיברתי את המצלמה לUSB והמחשב סימן שהוא זיהה את המצלמה אבל כאשר אני מחפש את הכונן שהוא אמור לפתוח במחשב שלי אני לא מוצא שום דבר לכן אני שואל איך אני אוכל לדעת איפה המחשב פתח את הכונן אם לא במחשב שלי??
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח חיצוני של WD MY BOOK Pro Edition 750GB שנקנה בארה"ב השנה. כשאני מחבר אותו למחשב ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שיש בו כ- 300GB בשימוש. אבל כשאני נכנס לתקייה היא רייקה. חוץ מזה הנורית הכחולה שבחזית לא מפסיקה לדלוק ואני לא מצליח לכבות אותו. יש לי בו חיים שלמים (ולא רק שלי)- תמונות, סרטונים, מסמכים ועוד מידע שאני מנוע מלפרט כאן... מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תיאור הבעיה:יש לי DOK של kingstone 16gb , שאני מנסה להעביר קבצים אליו הוא נתקע שנה ב"מגלה פרטים" ואני לא מבין למה פעם זה לא היה עושה את זה מערכת הפעלה:Windows 7 דרכים לפתרון שכבר ניסיתי:Restart למחשב , ניסיתי לחבר את הDok מאחורה תוכנה / מוצר הקשורים לבעיה: הערות נוספות: צירוף תמונה:
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
הי לכולם אני עושה דיפרגמנטציה אבל בסוף התהליך זה אומר לי שיש קבצים שהוא לא הצליח לאחות. נשאר לי המון קבצים אדומים שלא ניתן לאחות, מדוע זה קורה ומה ניתן לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני פותח את התכנה וזה מקפיץ לי הודעה שניה לפני שזה מעלה את התכנה Init failed: Error 117. partition's drive letter cannot be identified משו שכשור לאות של ההארידסק שלי? יש לי C ויש לי F מה הבעיה עם זה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפכתי סרט DIVX לפורמט DVD ואני לא מצליח לצרוב אותו בנרו. בנירו אני פותח קומפילציה של MINIDVD, מעתיק את כל הקבצים ל VIDEO TS. שום דבר לAUDIO TS. ולוחץ על BURN. ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדיסק הדרוש לצרוב עליו הוא דיסק רגיל, לכן דיסק הדי וי די שהכנסתי "לא מתאים" לצריבה למרות שזה כמובן לא הגיוני כי גודל הסרט לצריבה שוקל 3.5 ג'יגה ולא יכול להיכנס לדיסק רגיל. התוכנה מזהה את כונן הדי וי די שלי שהוא NEC2500A. ובכל מה שלא קשור לצריבה הוא עובד נורמלי. מה הבעיה ? מה לעשות ? האם לנסות לצרוב עם תוכנת צריבה אחרת, ואם כן אז על איזו אתם ממליצים ? תודה, מקרב כל צוות ההנהלה והעובדים !
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ של 730 ואני לא מצליח לצרוב אותו סימנתי בנרו שזה יתמוך ב90 MIN וזה עדיין אומר לי שאין לי מספיק מקום מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חיברתי אייפוד למחשב דרך היו אס בי והוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא על hold), מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לפורום, יש לי צורב במחשב נייד של hp ואני לא רואה בו את הצורב. יש לי windows7 ואני לא מצליח לשנות כלום בביוס מעבר לקביעת סדר העליה מסי.די. או דיסק קשיח. יש לכם רעיון איך אפשר לפתור התקלה? תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רגע לפני קניית SAMSUNG HD204UI, ורציתי לברר לגבי עדכון קושחה, שראיתי שהוזכר כאן בפורום, אבל במעבר על כל החודשים האחרונים וגם בסטיקי לא הצלחתי להבין על מה מדובר. אז קצר ולעניין - האם אכן יש לעשות עדכון קושחה לפני השימוש ? ואם כן, איך בדיוק ? כי גם באתר של סמסונג לא מצאתי אזכור לנושא ... http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&subSubType=114&model_cd=&dType=G&mType=SW&tab=down&ppmi=1222
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי כתבה בנענע והיה כתוב שככל שהמחיצה גדולה ייקח למחשב זמן רב לחפש ולעבוד עם קובץ משם. אני הייתי בטוח שככל שהמחיצה גדולה הקבצים יהיו פחות מפוצלים וכך למחשב ייקח פחות זמן כדי להגיע לקובץ. מה יש לכם לומר?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
8.1) לכונן SSD האם זה אפשרי? כיצד עושים זאת? האם אני בפורום הנכון? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מוכר את המחשב שלי ורוצה למחוק את הדיסק כדי שלא יוכלי לחטט במידע שהיה עליו העניין הינו כזה : אני רוצה לעשות זאת , כאשר מערכת ההפעלה עדיין מותקנת . כיצד עושים זאת ? אני מוכר אותו עוד שעה וחצי - אשמח לתגובות לכל מי שנמצא פה בפורום ערב מצויין - מחכה לכם
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התקנתי כרגע עוד הארד אך הוא לא ריק ולכן אני רוצה לפרמט אותו. ה-WIN עלה כמו שצריך מהדיסק קשיח הראשי ואת המשני הוא הגדיר כשני דרייבים של E ו-G. את E פירמטתי דרך WIN אך את G לא ניתן לפרמט כך ולכן אני רוצה לעשות זאת דרך BOOT DISK. מהיכן אני יכול להוריד כזה דיסקט שיש לו אופציית פירמוט התומכת בכוננים בנפח גדול? הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובות רלוונטיות.... אנא תנו לי לינק...
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני ניסיתי לחפש את האתרים שמראים ביקורות בין 20 DOK אבל לא מוצא אותם יותר. אני מחפש DOK לפחות 8GB שיספיק למערכת הפעלה של וינדוס 7 וגיבויים נוספים, אבל מה שחובה שיהיה מהיר. וגם נוסף אחד של 16GB שיספיק ממש לדברים גדולים אבל שיהיה גם מהיר, אני מאמין שהם אמורים לעלות ב 150-250 מה שאני רוצה, לא יותר מזה, כבר אז אפשר לקנות ארדיסק.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש של OCZ דגם Rally2 בנפח של 8GB לקנייה בארץ. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג אותו? ניסיתי בכמה חנויות, כולל ב-Ivory שהם יבואנים של OCZ, ולאף אחד אין אותו. OCZUSBR2DC-8GB http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive תודה מראש, EDT
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הי, יש לי פנטיום 4 ישן ללא SATA ו2 דיסקים שכבר מלאים , חשבתי להחליף את אחד הדיסקים בגדול יותר, חשוב שיהיה זול אך בעל נפח גדול, נראה שאין לי ברירה אלא לקנות PATA כי אני לא אשקיע כסף בבקר SATA . חשבתי לקנות WD1600JB Western Digital שהוא PATA של 160 גיגה ועולה באזור 515 בזאפ . האם יש למשהו הצעה אחרת? האם יש כונן שיש בו גם SATA+PATA והוא זול ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הדיסק הקשיח Maxtor MaXLine III 16MB ATA133 בנפח של 250GB או 300GB (רצוי 300GB אם ההפרש במחיר לא גדול) במחיר סביר? הדגם המדוייק הוא 7L250R0 עבור ה-250GB, ו-7L300R0 עבור ה-300GB. מצאתי את ה-250GB בלמיר במחיר סביר של 665 ש"ח. בפנדה יש גם את ה-250GB וגם את ה-300GB, אבל במחיר מטורף של 1,154 ש"ח ל-250GB ו-1,701 ש"ח עבור ה-300GB. אין לי מושג איך אפשרי הפרש כזה במחיר. יכול להיות שבלמיר הצליחו להשיג מחיר מצויין על הדגם הזה. מישהו מכיר אולי חנות נוספת (עדיף באיזור המרכז) שאפשר להשיג בה את הדיסקים הקשיחים האלה במחיר סביר כמו בלמיר (דיסקים קשיחים אחרים של מקסטור בנפחים האלה שמצאתי בחנויות אחרות היו מסדרת DiamondMax 10).
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש הארדיסק של 80 GB שתומך בNCQ ובSATA2 ובRAID0 מהירות רגילה של 7200סלט
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
הכונן גיבוי החיצוני שלי 500 ג'יגה משום מה החיליט להרוס לי את השבוע. (חיבור קבוע של ESATA). בסביבות 400 ג'יגה פתאום סתם כך לא נגישים יותר איך זה קרה? באתי אתמול למחשב וEMULE מודיע לי שאין לו יותר גישה לתיקיית ה TEMP שהייתה על כונן ובגלל זה הכונן כתב 7\24. אני חושב שאולי בגלל העובדה שהוא עבד אצלי כל הזמן וכל שנייה הוא נפל. ממש מוזר כי הוא עבד כמה חודשים חלק. בכל מקרה מעכשיו כל פעם שאני מנסה לגשת לכונן VISTA רוצה שאני אעשה לו FORMAT, כאילו מדובר באיזה כונן שהרגע יצא מהמפעל . . . נורא עצוב . . . :-\ - עשיתי RESTART למחשב - חיברתי דרך ה USB במקום ESATA וכלום לא משתנה מישהו עשה פעם שחזור של ההארד דיסק או מכיר חברות ומחירים ?
-
- 41 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
-
שלום... יש לי מחשב נייד ASUS G51J ואני רוצה להוסיף לו כונן SSD אני משתמש בו למשחקים כבדים סרטים אינטרנט וכו... יש לי במחשב שני כוננים של 320 גיגה אז אני רוצה להחליף אחד מהם לSSD הסתכלתי בזאפ אבל אני לא כל כך מבין בחברות מה יותר טוב וכו אני צריך נפח 80-100 גיגה... בתקציב של1000-1300שח+- תודה מראש לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש מדרי לצריבת דיסק d.v.d בצורה הטובה ביותר...במיוחד לצריבת סרטים.והאם אני יכול לצרוב סרט שהוא פחות מ-700 מגה על דיסק רגיל ולראות במכשיר ה-d.v.d שלי גם אם הוא לא קורא divx והקובץ הוא לא d.v.d? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-