אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היי, אחי מתכוון לקנות HD חדש בנפח 2 TB אמין (יחסית, כמובן) במחיר כמה שיותר זול. בעיקרון ההעדפה היא לפנימי מהיר - 7200 או חיצוני עם USB 2 ואז המהירות לא משנה.. עדיף שזה יהיה מחנויות באיזור המרכז. אני קניתי את הexpansion 1TB של סיגייט וראיתי שיש את אותו דגם ב2TB בKSP, מה אתם אומרים עליו? סבבה? לא סבבה? בכל מקרה, אשמח שתמליצו לי בבקשה על קשיח שכזה (: תודה מראש, Zinger777.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה לגבי ההארד דיסק. אתם מכירים את האייקון הקטן שמופיע בצד במקרה של plug & play? ממתי שהתקנתי דרייברים ל-nforce 4 הוא מציג לי את הארד דיסק בתור התקן plug & play כמובן שאני לא יכול להסיר אותו כי הוא מראה לי שגיאה. אבל זה מעצבן לראות את הדבר הזה בפינה למטה. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאתי ומה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח מ KSP ואני רוצה לדעת אם הוא חדש , בחנות אמרו לי אפשר להריץ תוכנה שבודקת כמה שעות הדיסק עבד, אן הוא חדש התוכנה אמורה להראות 0 שעות מישהו מכיר תוכנה כזאת או שיטה אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק ישן שאין לי מה לעשות איתו... איך אני מסיר את המכסה העליון כך שיראו את המחט והדיסקים אבל בצורה נקייה... ניסיתי פעם לשבור אותו עם פטיש ומברג ענקי אבל זה לא עבד...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , הינה כונן אחד : http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=407 כונן שני : http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=687385 מה יותר עדיף אני רוצה המלצה בבקשה לפני שאני ממהר לקנות . תודה רבה לכם . חג שמח !
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חפשתי במלא מקומות ואני לא מצליח למצוא! אני צריך כבל ארוך או 80 או 60 או 100 במהירות ATA100 או ATA133
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חזרתי אתמול לארץ והבאתי איתי את הכונן הקשיח שלי כדי להעתיק ממנו דברים, מדובר בכונן של סיגייט Barracuda 7200.12 Serial ATA. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה של המחשב השני שלי וכו'. קצת פרטים על המחשב שלי: Gigabyte P45 DS3R, WINDOWS VISTA ההארד דיסק הזה מגיע ללא ג'אמפר וכשנכנסתי לאתר של סיגייט מצאתי את הפסקה הבאה במדריך למשתמש: The Serial ATA interface connects each disc drive in a point-to-point configuration with the Serial ATA host adapter. There is no master/slave relationship with Serial ATA devices like there is with parallel ATA. If two drives are attached on one Serial ATA host adapter, the host operating system views the two devices as if they were both “mast…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי צורב דיוידי של אל-ג'י, תאריך יצור ינואר 2007. כשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא מזהה את הכונן, אבל הוא עובד מאוד לאט וכשמכניסים אליו דיסק הוא אומנם מציג מה נמצא בתוכו אך כשאני מפעיל קובץ מוזיקה למשל מתוך הדיסק מופעל ווינאמפ נגן המוזיקה אצלי אך הוא נתקע והשיר לא מנוגן. והבעיה היא גם עם דיסק רגיל וגם עם דיסק דיוידי. יש לציין שהכבלים אצלי תקינים כי על אותו כבל בדיוק עובד צורב אל-ג'י רגיל בצורה תקינה. במחשב אחר הצורב דיוידי החדש עובד מעולה. בשני המחשבים גם שלי וגם באחר ווינדוס אקס פי עם sp1. המחשב שלי חדש יותר וחזק יותר מהאחר. אשמח לקבל הסבר מה יכול לגרום לצורב הבעייתי לעבוד אצלי! תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה קורה, אני אנסה לתאר את התקלה. לפני כמה חודשים שמתי לב שהמחשב הפסיק לזהות את ההארדיסק (2TB, ווסטרן דיגיטל הסדרה השחורה). ניסיתי להחליף כבל ועדיין לא קרה כלום, בעקבות זה החלטתי לשדרג את המחשב. עברו שבועיים ואז נזכרתי שהוא עדיין באחריות אז קפצתי לחנות ושם הם עשו בדיקה וגילו שהכל תקין, ובאמת הוא עבד. ניסיתי שוב עם כבל שקיבלתי עם הלוח אם החדש ווואלה הוא עובד כרגיל. הכל טוב ויפה ואז אחרי שבועיים בערך המחשב שוב הפסיק לזהות אותו ואז כבר התחלתי לוותר עליו אבל בגלל שיש לי קצת נטייה לדחות דברים למחר, יצא שהוא נשאר מחובר ואז שוב לפני כמה ימים הוא שוב צץ והמחשב מזהה אותו כרגיל בלי שעשיתי כלום. יש למישהו הסבר …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
קיבלתי לאחרונה שגיאות במערכת הפעלה ולאחר בדיקה התגלו המון סקטורים פגומים. הכונן נקנה באייבורי לפני שנתיים ועדיין באחריות (לעוד 3 שנים) בדקתי באתר של אייבורי והכונן הזה בגודל הזה אינו נמצא במלאי לכן אני מניח שאצטרך לבחור במוצר אחר, רק שאיני יודע מה. איני יודע איך החנות מתנהלת במצב כזה בו נקנה מוצר (850 ש"ח לפני שנתיים) שבאחריות וכרגע לא במלאי. יזמינו את אותו מוצר? יחליפו למוצר באותו שווי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש צורב. הוא לא חייב להיות הכי מהיר שיש אבל שיהיה איכותי ולא יקר מדי
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי דיסק קשיח שמחובר באמצעות USB. כשהמחשב מתחיל לקרוא אותו, הוא מציע לי לעשות לו FORMAT. בMANAGE הדיסק מופיע כדיסק "בריא". לעומת זאת, כשאני מנסה לפתוח אותו מ-My Computer - אותה הודעה שמציעה לי לפרמט את הדיסק. לאחר שאני מסרב לפרמט את הדיסק, מופיעה הודעת שגיאה "Data error - cyclic redundancy check" האם יש דרך להציל את המידע שעל הדיסק? איזשהי תוכנה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנתיים הרצתי את ה Quick Test והכל בסדר, חייבים לגבות לפני ה Extended זה יכול למחוק את המידע ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי דיסק קשיח ממחשב ישן בחיבור IDE של 30 GB של Maxtor ויש בו ג'אמפר (נראה לי זה על Master כי זה היה הדיסק הקשיח הראשי במחשב שפירקתי אותו ממנו) . אני רוצה להרכיב את הכונן קשיח למחשב של אחי . כידוע לכם יש חוט שיש בו 3 חיבורים System (מתחבר ללוח אם), Master (מתחבר לדיסק הקשיח הראשי) ו - Slave שמתחבר לדיסק הקשיח המשני או לכל התקן IDE . בשביל לחבר את הדיסק הקשיח למחשב כ - Slave צריך להוציא את הג'אמפר ?.. אם לא איפה אני שם את הג'אמפר כדי שהמחשב יזהה אותו כ - Slave ?.. לאחר שאני מרכיב אותו למחשב צריך להכנס ל - Bios ולהגדיר שיש לי דיסק קשיח משני ?.. נגיד והצלחתי להרכיב אותו הוא פשוט מופיע כהתקן אכסון בנוסף ל - D ו - C ?.. אפשר לקחת את כל ה - 30 GB של הדיסק הקש…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=13384 או http://ksp.co.il/?select=.1033..146..374.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17091&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איזה עדיף מביניהם ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הארגון האחראי על קידום תקן חיבור המידע החיצוני הנפוץ ביותר מנסה להחזיר מלחמה ל-Thunderbolt 3 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי את לוח האם MSI X58 Pro-E עם כונן קשיח WD 500GB הגרסה הירוקה. אז כעיקרון זה כבר ממש מגביל אותי ורציתי להוסיף כונן קשיח של 1TB, הכל בעיקר בשביל גיימינג. עם זה אין כל בעיה, אך האיטיות בעת הפעלת המחשב וכל הדברים שקשורים למערכת ההפעלה (Windows 8.1) כבר חוצת גבולות, ואני פשוט מעוניין בכונן SSD אך ורק בשביל מערכת ההפעלה. מכיוון ש 1.5TB יהיו לי בשביל גיימינג, אין לי כל צורך ב SSD עם מאות של GB אלא אחד פשוט אפילו של 30GB, העיקר שכל עניין שקשור למערכת ההפעלה "יטוס". חיפשתי קצת מידע בפורום אבל התבלבלתי לגמרי, כוננים דפוקים, איטיים, באגים וחברות גרועות שכבר אין לי מושג מה לרכוש. מישהו יכול להמליץ לי? (מהיר, עם קצת מקום, רק בשביל מערכת הפעלה)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שנים של קמצנות וצהל על הראש, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן/ מחודש שלי (מפרט בצד), יש כמה דגמים שאני מתלבט: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102717 https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103287 https://www.tms.co.il/ASX8200PNP-512GT-C אם יש כוננים אחרים שמומלצים אני אשמח לקבל.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי כבר בראש על זה, אבל יש לי כונן חיצוני (HDD) עם קבצי עבודה (אדריכלות בעיקר ותמונות של המשפחה). חשוב לי ביותר. נכנסתי לחנות מחשבים. הבחור טען שהעלות תהיה 7,000 ש"ח. יצאתי משם. הלכתי ל KSP. הם שלחו למעבדה. נאמר לי שה"כונן תקול, לא ניתן לשחזר מידע". אני יודע שלפעמים מחפפים. האם יש למישהו עצה? כל עצה תתקבל בברכה. תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ! ראשית אני חדש כאן ומחיפוש בפורום (אחרי הפתרון לבעייתי) ראיתי את העבודה היפה הנעשית כאן ועל כך מגיע לכולם יישר כח עצום... ולבעייה בשעה טובה שידרגתי לצורב DVD LG האמור (4163B). מפרט המחשב: Athlon XP+1.7 512MB DDR400 MotherBoard-DFI AD77 WinXP SP2 ואני משתמש בתוכנת נרו גרסא 6.8 עם תמיכה בDVD. כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הנרו אומר לי שהדיסק בכונן אינו ריק והוא מוציא אותו אוטומטית החוצה. במידע על הדיסק בתוכנת הנרו רשום שזה DVD -R ריק אך כאשר אני מתכוון לצרוב הוא זורק אותי (ואת הדיסק). כאשר אני מנסה לצרוב עם ה EXPRESS הוא מתחיל לצרוב ושניה אח"כ הורס את הדיסק וזורק אותו החוצה. מצ"ב הLOG: Yosale 1A23-0809-4130-2278-6528-2195 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll'…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? לדוגמא חיבור של ssd של סנדיסק ultra ii ללפטופ של hp probook 440 g3. האם חייב לרכוש ssd שתואם לחיבור m.2? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמיד היה לי צורב רגיל וcd מלמעלה לראושנה קניתי צורב dvd דגם LG gmw-4161b טוב ?? היום גם קניתי דיסקים ריקים של dvd מקום איכסון ענק זה פעם ראשונה שלי אני לא יודע אך לצרוב צורבים רגיל ? חח לר חשוב נתחיל עם חוות דעת על הצורב מה אתם אומרים ?הוא טוב
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה הHD כדאי WD SEAGATE Barracuda 160GB SATA2 NCQ 7200RPM 8MB 5Y ש``ח 362 WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y 367ש"ח מה יותר כדאי שימו לב הראשון עם חמש שנים אחריות והשני עם שלוש שנים אחריות
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח בן כ 3 שנים צריך להחליף דיסק קשיח אתם ממליצים על שני דגמים של סאמסונג- 103SJ 103SI ההבדל הכספי זניח מה עדיף-מי אמין יותר? תודה ערן
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, סיכום קצר על היחסים שלי עם כוננים חיצוניים התחלתי עם כונן SEAGATE חיצוני שנפל פעם אחת מגובה רבע מטר ומאז המחשב לא זיהה אותו. רכשתי כונן WD אותו שמרתי מכל משמר, לאחר חודשיים גם אותו המחשב (כל מחשב) הפסיק לזהות במסגרת האחריות החליפו לי באותו כונן חדש שגם הוא לאחר חודשיים: אותו סיפור. עכשיו אני לא יודע מה לעשות על מנת למנוע שמקרה כזה יקרה שוב הרי לאסוף את כל המידע שצברתי מחדש יקח המון דם יזע ודמעות. על איזה כונן אתם ממליצים באיזור תקציב של 700 ש"ח (2T)? האם זה נכון שIOMEGA זה בעצם WD מבפנים? האם כונן 2.5 עמיד יותר מ3.5 או שאין קשר? האם לקנות כונן פנימי +מעמד להלביש אותו עליו יהיה יותר אמין או שזו אותה הגברת בשינוי הדרת? איזה פעולות עלי לנקוט על מנת להאריך את חייו של המ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-