עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sos,

שלום! יש לי בעיה לגבי ההארד דיסק. אתם מכירים את האייקון הקטן שמופיע בצד במקרה של plug & play? ממתי שהתקנתי דרייברים ל-nforce 4 הוא מציג לי את הארד דיסק בתור התקן plug & play כמובן שאני לא יכול להסיר אותו כי הוא מראה לי שגיאה. אבל זה מעצבן לראות את הדבר הזה בפינה למטה. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאתי ומה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by HeX0R,

היי קניתי HD חדש 300GB של MAXTOR IDE בשביל מכשיר הMVIX שלי. אך כאשר חיברתי אותו למכשיר ראיתי שהמכשיר לא מזהה אותו. אז ניסיתי לחבר אותו למחשב וזה גם לא זיהה אותו. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחשב ישן אז ניסיתי גם במחשב שלי שהוא בן חצי שנה וזה לא עובד... ניסתי לשחק עם מסטר סלייב IDE 0 IDE 1 וכלום שום דבר לא עזר. אנא סייעו לי להתגבר על תקלה זו. תודה רבה חג שמח ומועדים לשמחה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yaniv55,

בחנות המחשבים שבה אני מעוניין להרכיב את המחשב , טוענים שצורבי SATA גורמים לבעיות ולחימום יתר . האם מישהו מכיר בעיות כאלו ? במיוחד בצורב של PIONEER 212 . תודה יניב

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by avner_s21,

שלום, יש ברשותי דיסק של חברת hitachi . לפני כמה ימיים המחשב נתקע ומאז לא עלה יותר , בהתחלה לא הבנתי מאיפה הבעיה כי המחשב נתקע על הטעינה של dell כלומר עוד בשלבי אתחול הbios. רק כאשר הוצאתי את הדיסק המחשב עולה, לצערי הדיסק לא מגיב לי, אני ממש אשמח אם למישהו יש דיסק דומה . כי אני חושב שאם החליף את הבורד של הדיסק אני אצליח להוציא את החומר שיש לי. אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים , 500 gb 2.5 אינץ 7200 rpm בן 6 בערך נקנה יחד עם מחשב של dell n3010 בברכה, אבנר סיבוני

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

אני מחפש צורב. הוא לא חייב להיות הכי מהיר שיש אבל שיהיה איכותי ולא יקר מדי

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by דניאל3124,

שלום לכולם, ברצוני לקנות דיסק און קי חדש USB 3 של 64GB מ KSP איזה אחד כדאי לי לקנות מבחינת מהירות כתיבה? (ה EXTREAME יקר לי מידי..)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by oz12,

איזה הHD כדאי WD SEAGATE Barracuda 160GB SATA2 NCQ 7200RPM 8MB 5Y ש``ח 362 WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y 367ש"ח מה יותר כדאי שימו לב הראשון עם חמש שנים אחריות והשני עם שלוש שנים אחריות

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! אחרי התלבטות אם לבצע oc למחשב שלי הגעתי להבנה שהוספת דיסק ssd יעזרו לביצועי המחשב שלי לפני שאני מחליט איזה לקנות יש לי שאלה... מה ההבדל בין sata3 לבין sata 6gb? לפי מידע מהרשת זה בעצם אותו הדבר אשמח אם מישהו יתן לי הסבר מדויק בנושא. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, יש לי מספר כוננים קשיחים שיושבים סתם בבית וחשבתי להפוך שיהיו לגיבוי. יש לי בבית כונן קשיח חיצוני של WD, וראיתי שיש עליו מין בקר כזה(מצרף סרטון). השאלה שלי היכן ניתן לקנות כזה, חשבתי לחפש מוצרים כאלו רק עם הכיסוי ובלי הכונן אך אני לא מצליח למצוא. (תעבירו ל7:10 דקות אם הסרטון לא מתחיל בדקה הזאת)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הכוננים המכאניים ממשיכים בטיפוס האיטי שלהם בנפחים, ותודה לגז ההליום לכתבה

11. והמהירות הנוכחית זוהי המהירות המקסימאלית שלו. מדובר ב- SAMSUNG 850 EVO 500 GB זהו כונן המיועד להניח בו רק מספר מצומצם של משחקים שהעידכונים שלהם תדירים. ואני חש שהמשחק לא נפתח/עולה במהירות שציפיתי שיעלה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Knopix,

האתר של היצרן: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18322&search=ADDLINK+SSD http://www.addlink.com.tw/ssd-s70 מה שמעניין אותי: 1. כדאי לקנות? 2. מאיזה חברה השבבים? 3. דגם בקר 4. גודל SLC 5. כמה זיכרון? תודה

13. יש לי מעבד RYZEN 5 3600 לוח אם Asus PRIME B550M-A WIFI אלו הנתונים לגבי האחסון אני רוצה לקנות SSD ורוצה לדעת: 1. כמו שאפשר לראות יש לי שני חיבורים - אחד במעבד והשני בצ'יפסט: לאיזה מהם עדיף לחבר? 2. האם חיבור למעבד יוריד את הכרטיס מסך לX8? בנוסף האם אפשר לעבוד גם עם שני SSD מחוברים לM2 בלי שיפגע בכרטיס? (הכרטיס שלי די ישן הוא PCIE2 אם זה משנה) 3. אני לא צריך משהו מטורף אני מחפש משהו במחיר סביר, ראיתי שיש WD BLUE PCIE NVME ויש BLACK. בנפח של 500 גיגה ההבדל באמזון הוא 10$, זה לא הרבה אבל ראיתי שאין ממש הבדל. בנוסף ראיתי שיש SABRENT 1TB ב100 דולר. איך הוא בהשוואה לכוננים האלו ב1TB? 4. המיקום של הM2 הוא ממש…

14. Started by itaysk,

יש לי הארדיסק ישן שאין לי מה לעשות איתו... איך אני מסיר את המכסה העליון כך שיראו את המחט והדיסקים אבל בצורה נקייה... ניסיתי פעם לשבור אותו עם פטיש ומברג ענקי אבל זה לא עבד...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה קורה, אני אנסה לתאר את התקלה. לפני כמה חודשים שמתי לב שהמחשב הפסיק לזהות את ההארדיסק (2TB, ווסטרן דיגיטל הסדרה השחורה). ניסיתי להחליף כבל ועדיין לא קרה כלום, בעקבות זה החלטתי לשדרג את המחשב. עברו שבועיים ואז נזכרתי שהוא עדיין באחריות אז קפצתי לחנות ושם הם עשו בדיקה וגילו שהכל תקין, ובאמת הוא עבד. ניסיתי שוב עם כבל שקיבלתי עם הלוח אם החדש ווואלה הוא עובד כרגיל. הכל טוב ויפה ואז אחרי שבועיים בערך המחשב שוב הפסיק לזהות אותו ואז כבר התחלתי לוותר עליו אבל בגלל שיש לי קצת נטייה לדחות דברים למחר, יצא שהוא נשאר מחובר ואז שוב לפני כמה ימים הוא שוב צץ והמחשב מזהה אותו כרגיל בלי שעשיתי כלום. יש למישהו הסבר …

16. שלום, אני קונה מחשב חדש, ומעוניין להעביר מידע שיש לי על הכונן הקשיח שהיה במחשב הישן אל המחשב החדש. אז אני רוצה לחבר את הכונן הקשיח הישן אל המחשב החדש וככה להעביר ממנו מידע אל הכונן הקשיח החדש. הכונן הקשיח הישן הוא SATA 1. האם יהיה אפשר לחבר אותו אל הלוח אם החדש שתומך בחיבור SATA 3? וככה אוכל לראות את המחיצות שעליו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ido-nava,

החלפתי ראש בראש בין הדיסק קשיח במחשב נייד שלי (Asus N55SF) בכונן SSD חדש, הכונן הוא: SilconPower v60 240GB. התוצאות שקיבלתי נמוכות מאוד, ומאוד דומות לSSD שהתקנתי במחשב האישי לפני יותר מ3 שנים (crucial m4 128GB). מה עשיתי לא נכון? צירפתי תמונות של שני הכוננים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by amd@ati,

בדקות האחרונות עולמי חרב עליי. התחלתי להתקין אובונטו ופתאום הבנתי שהוריתי להתקנה להפוך את כל ההארד דיסק שלי (500 GB) ל- Swap. :'( אחרי שעברו 3% מהתהליך עשיתי ריסטרט בהול למחשב, כאשר ניסיתי להעלות את מערכת ההפעלה המחשב אמר כי הוא לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה. על ההארד דיסק הזה היו לי (בנוסף למערכת ההפעלה) יותר מ-200 GB של קבצים , כל מה שאגרתי במשך שנים. האם 3 האחוזים הללו מחקו לי את כל המידע? העלתי את המחשב מכונן אחר שיש לי והוא לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש דרך לגשת לקבצים?(אם הם עדיין קיימים) לא יודע מה לעשות, אני עומד לבכות :'(

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הגרסה המקוצצת של מוצר הדגל מבית פלקסטור הגיעה אלינו לביקור – הכירו את כונן ה-SSD מדגם M6S לכתבה: http://hwzone.co.il/plextor-m6s-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-ssd-%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%97-%d7%a9%d7%96%d7%a7%d7%95%d7%a7-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%9c%d7%97/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by kletsman,

שלום. קניתי לפני שבוע הארד דיסק של seagate baracuda 3tb אתמול נתקע לי המחשב ונעלם לי הכוננים שלו מהמחשב שלי. האם ההארד דיסק נדפק?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Morphine,

זה הארד דיסק שמחובר למארז ופותח במחשב עוד כונן עם הנפח שהוא מכיל?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Motix,

הדגם רשום לי במחשב ככה: WD 5000bev external היו לי הרבה קבצים, נתקע באמצע ווינדוס (7) רשם שלא תקין ושצריך לפרמט, פירמטתי אותו (נתן לי לפרמט רק על est משהו כזה ובnfts נתקע). הנורה דולקת כשאני מחבר, הדיסק מסתובב (עושה רעש ורועד כזה), המחשב מזהה אותו אבל כל הזמן רוצה שאני אפרמט אותו, כשאני מעתיק אליו קבצים הוא נתקע. האחריות של שנתיים נגמרה לפני שנה האם יש אפשרות לתקן את זה? יש אולי תוכנה שיכולה לסרוק שגיאות ולתקן אותו? לתקן אותו בחנות לא נראה לי ששווה. כבר עדיף לקנות חדש, לא? אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קיבלתי לאחרונה שגיאות במערכת הפעלה ולאחר בדיקה התגלו המון סקטורים פגומים. הכונן נקנה באייבורי לפני שנתיים ועדיין באחריות (לעוד 3 שנים) בדקתי באתר של אייבורי והכונן הזה בגודל הזה אינו נמצא במלאי לכן אני מניח שאצטרך לבחור במוצר אחר, רק שאיני יודע מה. איני יודע איך החנות מתנהלת במצב כזה בו נקנה מוצר (850 ש"ח לפני שנתיים) שבאחריות וכרגע לא במלאי. יזמינו את אותו מוצר? יחליפו למוצר באותו שווי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by noambaum,

שלום חברים, אני בשוק לכונן קשיח עבור אחסון נטו וגם לכונן SSD בשביל להעיר את המחשב שלי קצת. כונן קשיח - הכונן צריך להיות אמין ומהיר, ז"א שכוננים במהירות 5,400 לא באים בחשבון. מבחינת נפח הייתי רוצה לרכוש 2TB לפחות. SSD - אני זקוק לו רק בשביל מ"ה, CACHE, TEMP. לכן אני מניח ש-128 יספיקו, אך החיפוש שלי הוא עבור כונן עם הבקר המתקדם ביותר שיתן ביצועים מעולים. אשמח להמלצות. תודה,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by xena,

רכשתי WD 3TB בנוסף לעוד 3 WD שיש לי במחשב. רק ה 3TB משמיע דפיקות חלשות כל 2-3 שניות, דיי באותו הקצב, וכשאני מניח יד עליו, אני מרגיש שזה מגיע ממנו. כמו לשים אצבע על וריד ולהרגיש דופק. מה הדיאגנוזה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים