עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ShaharSi,

כמה באמת שווה לשדרג מחשב נייד בSSD אם הוא מגיע עם דיסק היברדי? כשמטרת המחשב היא משרדית, סרטים ומעט משחקים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני לא אכביר במילים ובעבר כבר שאלתי על הנושא אך נותרתי ללא מענה. כונן ירוק פנימי של WD החל לעשות בעיות לפני כשנתיים. הכונן משמש בעיקר לאחסון סרטים. מהות הבעיה: כיבוי מחשב לרוב גורם לאי זיהוי הכונן הקשיח. בעיה אשר נפתרת על ידי מספר כיבויים והדלקות מלאים (ריסטים לא עוזרים) ו/או ניתוק הכבלים מהכונן וחיבורם שוב. לפעמים הכונן מחליט לעבוד לאט (ממש לאט) דבר אשר נפתר על ידי ריסט. ככל הידוע לי, הכונן לא הורס מידע אשר נמצע עליו (טפו,טפו טפו) מה ניסיתי לעשות? להריץ תוכנות בדיקה שונות ומשונות (החל מהתוכנה של ווסטרן וכלה ב-HD TUNE) כולן מצאו את הכונן תקין. בדקתי את הכונן לאורך זמן ותמיד נמצא תקין. החלפת חיווט לא עזר (החלפתי אותו מספר רב של פעמים בכבלים חדשים דנדשים) החלפת …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. קראתי פה בפורום שעלולות להיות בעיות עם תמיכה בדיסקים קשיחים עם נפח גדול. אלו בעיות יכולות להיות ואיך אני יכול לבדוק אותן? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה, היום הלכתי לקנות דיסקים, והיה איזה מוכר מתעלק שלא עזב אותי. קיצר מפה לשם הוא טען שמהירות הצריבה על דיסקים לא משנה. מכיוון שIDE לא תומך במהירות מעל 16x יענתו לא משנה כמה הצורב שלך מהיר, הוא יצרוב במהירות 16x. כי IDE לא מעביר מידע יותר מהיר את זה!!! אמרתי לו שזה בולשיט, לחלוטין אז ככה: 1- האם צדקתי? 2- מה באמת המהירות צריבה המקסימלית (אפילו תיאורטית) ש IDE כן יתמוך בה. אני כמובן מדבר על מהירות צריבה של דיסקים רגילים לא DVD. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by OverclockedMyToaster,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5950&perur= עולה 69 ש"ח. איך הוא? אין לי בעיה להשקיע גם 100-120 כדי לקבל משהו מהיר וטוב.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מדובר בשני כונני SSD וכונן אחד רגיל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by bennnn,

שלום מגיע לי זיכוי להחליף להרדיסק חדש 500 גיגה השאלה או סיגייט ברקודה הבעייתי שכבר היה לי אחד וננעל. השאלה האם WD טובים מסיגייט?? האם ההרדיסק שקט?של הווסטרן? ומה ההבדל בין ה BLACK ךGREEN?? בבקשה זה חשוב הזמנתי מחשב ואני מחר צריך לתת תשובה! סמסונג הם לא מחזיקים לצערי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום שלום לכולם כפי שכולם מכירים יש את ה iOmega Select 1TB במבצע של באג ב 379 ש"ח עם שנתיים אחריות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8024&perur= לעומת זאת בקיי אס פי בלי מבצע יש FreeAgent Desk 1TB 3.5'' External HDD USB 2.0 Segateב 395 אם 5 שנות אחריות http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6981 עכשיו בשביל 20 שקל אני חושב שכדאי לי ללכת על הfreeagent של Segate. האם יש עוד נתונים שצריכים להלקח בחשבון? בברכה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by avner_s21,

שלום, יש ברשותי דיסק של חברת hitachi . לפני כמה ימיים המחשב נתקע ומאז לא עלה יותר , בהתחלה לא הבנתי מאיפה הבעיה כי המחשב נתקע על הטעינה של dell כלומר עוד בשלבי אתחול הbios. רק כאשר הוצאתי את הדיסק המחשב עולה, לצערי הדיסק לא מגיב לי, אני ממש אשמח אם למישהו יש דיסק דומה . כי אני חושב שאם החליף את הבורד של הדיסק אני אצליח להוציא את החומר שיש לי. אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים , 500 gb 2.5 אינץ 7200 rpm בן 6 בערך נקנה יחד עם מחשב של dell n3010 בברכה, אבנר סיבוני

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הנה משהו שמצאתי בפורום אחר: http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html מה אתם אומרים? נראה ירידה ביוני\יולי ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ido-nava,

החלפתי ראש בראש בין הדיסק קשיח במחשב נייד שלי (Asus N55SF) בכונן SSD חדש, הכונן הוא: SilconPower v60 240GB. התוצאות שקיבלתי נמוכות מאוד, ומאוד דומות לSSD שהתקנתי במחשב האישי לפני יותר מ3 שנים (crucial m4 128GB). מה עשיתי לא נכון? צירפתי תמונות של שני הכוננים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by bck,

בחדשות כתוב שהם 18 סמטימטר מקסימום למה? למה אי אפשר לעשות אחד באורך מטר וחצי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by skyline,

שלום לכולם, אני מחפש כונן SSD עם ביצועים טובים ונתקלתי בדגם הנ"ל, שקראתי עליו קצת והתרשמתי ממנו . ראיתי אותו באיביי במחיר יחסית סבבה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150813711256 כמו כן ראיתי גם סיקור מקיף על מבחני ביצועים וגם בהשוואה לכונני SSD אחרים והוא מציג נתונים יפים : http://www.overclockersclub.com/reviews/ocz_vertex_4_256gb/9.htm מה דעתכם עליו? אם אתם צריכים, הנה מפרט של הנייד שקניתי ממש עכשיו: מעבדIntel® Core™ i7 3612QM Processor, 2.1GHz - up to 3.1 GHz, 6MB Cacheזיכרון8GB DDR3 1600Mhz 2 x 4096 MB, Up to 8 GBכונן קשיח1TB 5400 Rpmתצוגה15.6'' Full High Definition 1080p WLED with AntiGlareמאיץ גרפיAMD Radeon™ HD 7730M 2GBצורב8X DVD+/-RW Dri…

14. Started by דניאל3124,

שלום לכולם, ברצוני לקנות דיסק און קי חדש USB 3 של 64GB מ KSP איזה אחד כדאי לי לקנות מבחינת מהירות כתיבה? (ה EXTREAME יקר לי מידי..)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! אחרי התלבטות אם לבצע oc למחשב שלי הגעתי להבנה שהוספת דיסק ssd יעזרו לביצועי המחשב שלי לפני שאני מחליט איזה לקנות יש לי שאלה... מה ההבדל בין sata3 לבין sata 6gb? לפי מידע מהרשת זה בעצם אותו הדבר אשמח אם מישהו יתן לי הסבר מדויק בנושא. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני קונה מחשב חדש, ומעוניין להעביר מידע שיש לי על הכונן הקשיח שהיה במחשב הישן אל המחשב החדש. אז אני רוצה לחבר את הכונן הקשיח הישן אל המחשב החדש וככה להעביר ממנו מידע אל הכונן הקשיח החדש. הכונן הקשיח הישן הוא SATA 1. האם יהיה אפשר לחבר אותו אל הלוח אם החדש שתומך בחיבור SATA 3? וככה אוכל לראות את המחיצות שעליו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, ראיתי שיש כל מיני חיבורים. לכונן כמו m2, sata 1.2.3 Pci express 3 אבל כולם מהירים פי כמה וכמה מהמהירות כתיבה וקריאה שזה בממוצע 550 מגה לשניה לכן השאלה אם זה משנה בכלל?

18. התכוונתי לפרמט את ה USB שלי (קליק ימני על כונן F ופורמט). את ה USB לא פירמטתי אבל כונן קריטי כן. יש איך להציל את הפדיחה? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם. ברשותי שתי מגירות SNT135 לכוננים קשיחים סאטא במארז hec שלי (מחשב חדש וחדיש). המחשב כולו הורכב בחנות מחשבים מקצוענית, אבל, פעם אחר פעם הצטרכתי לקבל מגירה חדשה פר כל מגירה מכיוון שהמגרות התחילו להרעיש יותר ויותר, כנראה רעש שבא מהמאוורר בקידמת המגירה של כל אחת. רעש שבתחילה כמעט שלא היה, ועם הימים גבר וגבר ללא סיבה עד לרמות לא מתקבלות בנתיים, אין לחנות בעיה לתת מגירה חדשה כל פעם אבל כמובן שמצב זה לא ייתכן. האם גם לכם קרה מקרה כזה עם המגירה הנל או מגירה דומה (בעלת מאוורר קטן בקידמתה)? אני מבסוט מהמגירות בצורה כללית, יש להם מנעול און אוף שמתאים לצרכים שלי וכולי. יש אפשרות לניתוק המאוורר הקטן של כל מגירה - אבל... האם בכלל לחשוב על לעשות את זה? עכשיו חורף והטמפרטור…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by kletsman,

שלום. קניתי לפני שבוע הארד דיסק של seagate baracuda 3tb אתמול נתקע לי המחשב ונעלם לי הכוננים שלו מהמחשב שלי. האם ההארד דיסק נדפק?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום. אני מתכנן לקנות צורב DVD, כנראה ה3500 של NEC. יש לי DVD של טושיבה sd-2550 איפה אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדיסקים שנצרבו ע"י הצורב? על איזה צורב אתם ממליצים כשהוא ישמש בעיקר לגיבוי מידע וצריבת דיסקים לDVD עד 400 ש"ח? אילו מדיות טובות זולות ישנן ואיפה אפשר לקנות אותן(אם אסור לפרסם אני ממש אודה לכם אם תשלחו לי לפרטי)? תודה מראש. עריכה: שמתי לב שיצא 3520, מה ההבדל בינו לבין 3500 ולמה אין אותו בשום חנות עדיין?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, יש לי מספר כוננים קשיחים שיושבים סתם בבית וחשבתי להפוך שיהיו לגיבוי. יש לי בבית כונן קשיח חיצוני של WD, וראיתי שיש עליו מין בקר כזה(מצרף סרטון). השאלה שלי היכן ניתן לקנות כזה, חשבתי לחפש מוצרים כאלו רק עם הכיסוי ובלי הכונן אך אני לא מצליח למצוא. (תעבירו ל7:10 דקות אם הסרטון לא מתחיל בדקה הזאת)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קיבלתי לאחרונה שגיאות במערכת הפעלה ולאחר בדיקה התגלו המון סקטורים פגומים. הכונן נקנה באייבורי לפני שנתיים ועדיין באחריות (לעוד 3 שנים) בדקתי באתר של אייבורי והכונן הזה בגודל הזה אינו נמצא במלאי לכן אני מניח שאצטרך לבחור במוצר אחר, רק שאיני יודע מה. איני יודע איך החנות מתנהלת במצב כזה בו נקנה מוצר (850 ש"ח לפני שנתיים) שבאחריות וכרגע לא במלאי. יזמינו את אותו מוצר? יחליפו למוצר באותו שווי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הכוננים המכאניים ממשיכים בטיפוס האיטי שלהם בנפחים, ותודה לגז ההליום לכתבה

25. בנתיים הרצתי את ה Quick Test והכל בסדר, חייבים לגבות לפני ה Extended זה יכול למחוק את המידע ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים