אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
ההמלצה בפורום הייתה לקנות את ה SJ הלכתי וקניתי ואני מגלה שקניתי את ה UJ ההבדל שאחד SPINPOINT F1 והשני F3 מישהו יודע מה ההבדל אם אני צריך להחליף או לא ואם זה משנה במשהו כי את ה SJ אני לא מוצא באתר של סמסונג תודה אלעד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! היום קיבלתי מחשב חדש ומחר אני מתכוון להתקין עליו וינדוס 8.1. יש לי SSD 120GB וכונן רגיל 2TB. ברור לי שאתקין את הוינדוס על הSSD ואת שאר הדברים על הכונן הרגיל רק השאלה שלי היא: האם כדאי לי לחלק את הכונן למחיצות, כלומר-מחיצה ראשונה-מדיה (סרטים, תמונות ושירים), מדובר פה על לא מעט תמונות. מחיצה שנייה-משחקים ותוכנות. האם זה יהיה חכם לעשות דבר כזה? ככל שארבה במחיצות מהירות הכונן תרד או שזה לא משנה? שאלות כלליות בקשר לSSD: האם פירמוט פוגע בביצועים שלו? יש דברים שצריך להגדיר לפני ההתקנה של הוינדוס או אחרי ההתקנה? משהו שאני לא צריך לעשות? סליחה על החפירות ותודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע הארד דיסק של seagate baracuda 3tb אתמול נתקע לי המחשב ונעלם לי הכוננים שלו מהמחשב שלי. האם ההארד דיסק נדפק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי כבר בראש על זה, אבל יש לי כונן חיצוני (HDD) עם קבצי עבודה (אדריכלות בעיקר ותמונות של המשפחה). חשוב לי ביותר. נכנסתי לחנות מחשבים. הבחור טען שהעלות תהיה 7,000 ש"ח. יצאתי משם. הלכתי ל KSP. הם שלחו למעבדה. נאמר לי שה"כונן תקול, לא ניתן לשחזר מידע". אני יודע שלפעמים מחפפים. האם יש למישהו עצה? כל עצה תתקבל בברכה. תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי האופציות: 1) 1.5TB Caviar Green 64 MB Cache WD15EARS עולה 384 ש"ח 2) Samsung spinpoint F3 HD103SJ 1TB עולה 270 ש"ח זה מיוחד למחשב ביתי, להרצת תוכניות, אינטרנט, וממש קצת משחקים. דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OCZ SSD SATA3 AGILITY 60GB - עולה כ: 520 Crucial 64GB CT064M4SSD - עולה 420 אשמח אם תמליצו לי על איזה דגם ללכת משני הדגמים הנבחרים ? האם שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקחת את ה- OCZ ? תודה איציק
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אומרים כדאי לעשות הארדיסק SSD אחד רק למערכת הפעלה כדי שהמחשב ייעלה מהר יותר וכו' .. א - זה נכון ? ב - איזה נפח צריך ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חפשתי במלא מקומות ואני לא מצליח למצוא! אני צריך כבל ארוך או 80 או 60 או 100 במהירות ATA100 או ATA133
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונן קשיח חיצוני (לא פנימי עם מגירה, אלא נייד חיצוני) בנפח של 1 טרה, עם ממשק eSATA, תקציב של כ 700-900 ש"ח. חשבתי על זה, מה דעתכם ? Western Digital My Book Home Edition 1000GB WDH1CS10000 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=599123 תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בין שני סוגי המדיות , האם יש תאימות ביניהן ומה מתאים למה. יש לי מכשיר DVD צורב (לא כונן) ואני רוצה להקליט איתו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסקים של סילבר 16X שאני מנסה לצרוב הוא נותן לי רק מהירות 4X הצורב שלי דגם 4163B של LG זה כבר כמה פעמים שקורה לי עם דיסקים של סילבר האם יש פתרון תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז יש לי לוח אם MS-6119 עם ביוס של AMI הגרסת ביוס שלי הרבה יותר חדשה מכל גרסה שיש להם באתר (מוזר, נכון?) בקיצר... אני רוצה לקנות הארד דיסק של 40+ ג'יגה בשביל הגורטאה שלי... ניסיתי לשים אצלי הראד דיסק של חבר שלי (סייגייט 40GB) והוא לא זיהה אותו. אני לא רוצה לעשות באלאגן עם הביוס שלי ולשנות אותו לסינית לוגלות שזה ביוס יותר ישן משלי... אז עלה לי בראש פיתרון... אם אני אקנה בקר IDE ל PCI, האם הוא יתמוך בהארד דיסק? וכמה עולה כזה דבר (משהו זול...) נ.ב אם למישהו יש רעיון יותר טוב לכותרת... הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוננים המכאניים ממשיכים בטיפוס האיטי שלהם בנפחים, ותודה לגז ההליום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי מKSP את הכונן Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB - www.http://ksp.co.il/?uin=23483 והמחשב שלי מחשב יחסית טוב עם לוח Gigabyte G1.Assassin 2 ומעבד Intel® Core™ i7-3770K חיברתי את הכונן SSD לSATA 3 ולספק עם כבל SATA 3 לפי הוראות היצרן פירמטתי כבר 4 פעמים על 2 דיסקים שונים של ווינדוס 7 שעובדים בוודאות. הכונן SSD הוא הכונן היחידי שמחובר למחשב. הבעיה שלהתקין כל פעם לקחת לי בערך 3 שעות ואני לא מגזים. ואחרי שהוא סיים להתקין המחשב עובד לעט בצורה בילתי הגיונית שאתה לוחץ התחל לוקח לו 10 דקות להפתח כנ"ל עם החלתת להכנס למחשב שלי. בקיצור בדקתי עם הכרטיס הישן שלי HDD עם אותם כבלים ואותם חיבורים והוא עובד חלק. הבאתי אותו לKSP והם עשו לו בדיקת תקינות של היצרן ואומרים שהכל תקין. …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני פחות משנה רכשתי דיסק חיצוני seagate freeagent 1TB, העמסתי אותו בסרטים וחיברתי לסטרימר. מאז ומתמיד הוא היה עושה מעין קליקים מדי פעם אבל לאחרונה הוא עושה את זה לעיתים יותר תכופות וכשזה קורה הסרט נתקע למספר שניות. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פתרון או שעליי לפנות לחנות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ראיתי שיש כל מיני חיבורים. לכונן כמו m2, sata 1.2.3 Pci express 3 אבל כולם מהירים פי כמה וכמה מהמהירות כתיבה וקריאה שזה בממוצע 550 מגה לשניה לכן השאלה אם זה משנה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
איך הצורב הזה מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, רעש, איכות הצריבה? האם הצורב SAMSUNG SH-S223FBLK עדיף עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק און קי של 8GB. למרות שימושים רבים בעבר המחשב שלי הפסיק לזהות אותו והציע לי לאתחל אותו. פירמטתי אותו אבל עכשיו הוא מראה לי שהנפח שלו הוא רק 8MB שרובם תפוסים. ניסיתי לפרמט שוב בNTFS ובFAT ודרך ווינדוז וCOMMAND PROMPT אבל עדיין לא משתנה. הפירמוט לוקח רק שתי שניות ולא נראה שמשנה משהו. מה הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי צורב LG GSA-H22N. כאשר אני צורב דיסקים (CD או DVD) לוקח לו הרבה יותר מדי זמן ממה שאמור לקחת לו. דיסק DVD מלא נצרב כמעט במשך שעה, וCD כ20 דקות. ניתן לשים לב כי ביצועי המעבד נפגעים, שכן אם שומעים מוזיקה תוך כדי הצריבה, המוזיקה קופצת כל 2 שניות. בנוסף, הפס למטה של הBUFFER נע בין 20 ל90 כל הזמן.. יש פתרון או עדיף כבר לצבוע בכחול ולזרוק לים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי DOK של Sandisk Cruzer Micro 16gb. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה. איזה מערכת קבצים תתן ביצועים עדיפים ב-DOK הנ"ל ובויסטה, FAT32 או NTFS? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בפרסומים וכתבות אודות הצורבים החדשים של lg עם פטנט ה-securedisk ובעיקר על "ספינת הדגל " h55l. האם באמת מדובר בשיפור משמעותי ללקוח מבחינת אמינות הצריבה ,הגיבוי והשמירה על הנתונים באמצעות הצפנה מקצועית או שמדובר בסך הכול בעוד גימיק שיווקי מסחרי ותו לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה .. נגמר לי המקום במחשב, ואני מחפש כונן פנימי עד 600 שקל .. בתחילה רציתי טרה של סאמסונג f3 .. אך ראיתי שיש כבר טרה וחצי במחיר של 100 שקל יותר מהטרה.. וזה ניראה לי מאוד משתלם , לאומת הקפיצה מטרה וחצי ל2 שזה עוד איזה 200-300 שקל בקירוב שזה כבר לא משתלם.. ראיתי שני כוננים ששמתי עליהם את העין: 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS - wd פרטים: Warranty 3 Years Caviar Green WD15EARS 1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154U - samsung פרטים: Warranty 3 Yeaars MODEL HD154UI מה מומלץ יותר מהשניים?? או שיש כונן אחר מומלץ גם יתקבל בברכה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1}חשוב לי שהקשיח יהיה כמה שיותר קטן וקל שנכנס לכיס בקלות 2}חברה טובה ואמינה 3}מהירות זה לא מה שממש חשוב לי אבל שיהיה בהתאם למחיר 5}לא פחות מ250 גיגה. אם במחיר הזה ועם הדרישות שדרשתי לע"ל אפשר יותר נפח אז עדיף אבל לא על חשבון הדרישות . {זאת אומרת אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן עם 250 גיגה מאשר 500 גיגה וקשיח גדול יותר אבל אין לי בעיה שיהיה על חשבון מהירות} 6}שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באמצעות usb בלבד ושאני לא אצטרך חיבור נוסף לחשמל. אם קיים קשיח שמומלץ לי להעלות מעט את התקציב בשבילו אהיה מוכן להעלות אפילו ב100 ש"ח {לדוגמא בשביל נפח גדול יותר או קשיח קטן יותר}
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! בזמן האחרון ההארד דיסק מעצבן אותי, הוא עושה לפעמים קולות כאלה של מאמץ ודברים שנשמעים כמו חריטה על לוח עם הציפורן - רק קצת יותר עדין. הוא עושה את זה לפרקים, והרעש מאוד קצר, חצי שניה - שניה, ולפעמים ממש נדירות הוא עושה את זה לאורך זמן. עכשיו, עשית chkdsk לשני הכוננים (ל- C, שבו מותקנת מע' ההפעלה עשיתי כמובן לאחר אתחול המחשב), ולא נמצאו תקלות. עכשיו, אני לא יודע אם זה ההארד דיסק או שהמחשב סתם נהפך איכשהו לאיטי בזמן האחרון (אני בבסיס לפרקי זמן ארוכים, ואחים שלי עושים מי יודע מה למחשב כשאני לא נמצא) ופשוט אפרמט אותו. ישנה בדיקת מערכת כוללת שבה אוכל למצוא מה הבעיה, או לפחות בדיקה להארד דיסק, או שפשוט אפרמט? תודה מראש ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי הבנתי שהMX100 שקל crucial והEVO של סמסונג הכי מומלצים. השאלה היא האם הכוננים הזולים יותר לא שווים כלום? למשל ראיתי כוננים של Sandisk ושל Kingston בכמעט 100 שקלים פחות. כלומר המומלצים ביותר יקרים ב30% מהכוננים האלה. מה שחשוב לי הוא קודם כל אמינות. אחר כך ביצועים מקסימליים. אני מניח שכל אחד מהכוננים האלה עדיף על HDD רגיל. אז עד כמה המומלצים ביותר שווים את תוספת המחיר(מה ההבדל בביצועים?). כמו כן האם לדעתכם blackfriday יביא איתו מבצעים גם בתחום הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-