עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zipdrive,

אני מתלבט בין להזמין את: ה- M4 של crucial בכ-530 שקל ה-830 של samsung בכ-480 שקל מה עדיף ומדוע?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. חייב עזרה בהתקנה למה אני לא מסתדר ולא מצליח עם הביוס וכל הדברים האלה שרשומים במדריך. מהרכישה הקבוצתית הוא עדיין בשקית. דבר שלא אמור לקרות אצלי אבל לא הבנתי כימעט כלום לעדכן קשוחה כל הדברים האלה חיייב עזרה אז מי שמוכן לעזור לי דרך הסקייפ או משהוא כזה בבקשה למה כבר אני לא יודע מה לעשות זה מסובך לי מידי. אבל כמו שכן עם אני יעשה פעם אני ידע לתמיד. -------------------- הודעות מיותרות.... כנס לביוס מיותר, מה הבעייה תוצאי ככה תעשה ככה חברה לא עובד צריך עזרה יותר ספציפית ! תודה רבה לעוזרים שרוצים לעזור אבל אני חושב שהדרך היא רק דרך סקייפ. יש לי מסך גדול שמחובר למחשב אז לא תהיה בעייה.

• 66 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים משום מה אני לא מצליח לעדכן קושחה ל-SSD עבדתי לפי המדריך שלהם בקובץ PDF והורדתי את הקושחה העדכנית 000F (כרגע אני עם 0309). ומשום מה המחשב עולה בלי לעדכן, נכנסתי לכלי של אינט טכנולוגית איכסון מהיר ועדיין רשום שם 0309. בבקשה את עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by SUPER300,

אם אני רוצה להשתמש בSSD בתור זכרון מטמון לכונן הקשיח, זה משנה אם אני מחבר אותו לחיבור SATA או mSATA?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  5. תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  6. רציתי להחליף את הדיסק (היטאצי 500GB, לא משהו, שרד שנתיים שבהן עבד אולי 100 שעות) התקול שלי בדיסק הכי טוב מבחינת שרידות וביצועים, בנפח של 1TB. המארז שיש לי הוא של 2.5 אינץ עם חיבור SATA 3GB ויציאת USB3. אשמח לקבל עצות מכל סוג שהוא.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. חבר שלי הוא צלם אירועים וצורב כ 50 דיסקים בממוצע לחודש. הוא קנה את רוב הצורבים המומלצים כאן (SATA) וכולם פשוט נדפקים לו אחרי שימוש של כמה חודשים המאפיין הכי חשוב מבחינתו זה איכות הצריבה ואורך החיים של הצורב. יכול לבוא בחשבון גם צורב חיצוני מקצועי אם הוא עונה על הדרישות. תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by mechubar,

בהמלצות הפורום מופיע כונן 2 טרה HD204UI , אבל הוא עם 5400RPM השאלה שלי היא, האם אין כונן דומה של 7200RPM במחיר קרוב? או שזה לא משמעותי. על הכונן צפויים להיות סרטי HD, אולי משחקים וכו'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by ofeky1,

שלום! המחשב שלי מכוון לעשות איחוי אוטומטי אחת לשבוע השאלה שלי אם כונן SSD גם צריך איחוי? כי אם לא זה סתם יוריד את אורך החיים שלו תודה לעוזרים ושבת שלום! _________________________________________________ עריכה: אפשר לנעול! אחרי שפירסמתי את הדיון הנ"ל ראיתי למטה את הדיון הזה ומצאתי תשובה לשאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523512.0 ושוב תודה!

• 20 תגובות
    • 11.5k צפיות
  10. יש לי כונן קשיח חיצוני שמתחבר למחשב ב-USB. השאלה שלי אם אפשר/כדאי/"בריא" לחבר אותו באופן קבוע לUSB במחשב כדי שיהיה בעצם כונן קשיח משני במחשב. יהיה שוני מבחינת מהירות השכתוב? יהיה אפשר להוריד אליו קבצים מהאינטרנט ישירות? האם שימוש מאסיבי וארוך טווח שכזה יוביל לשחיקה מהירה שלו? יהיה אפשר להתקין עליו תוכנות ולהפעילן דרכו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Murmur,

הגיע לי ה- seagate Barracuda מהסדרה החדשה (3TB). הרצתי עליו HDDScan - להלן התוצאה. אינני יודע לפרש את תוצאות הבדיקה. האם הכונן תקין? האם כך צריך כונן חדש להתנהג? תודה מצורף גם קובץ הדוח המלא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AzurA,

מה עדיף ? כמה ההבדל בביצועים ביניהם בלי להתחשב במחירים ? גם לא הבנתי כל כך מה זה TRIM וכמה זה חשוב אם אפשר הסבר יעזור לי מאוד תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  13. השאלה בכותרת, אשמח לקבל תגובות מאלו שניסו יותר מתוכנה אחת, בקיצור בעלי נסיון...

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  14. יש לי מכשיר שיכול לקלוט דיסק קשיח חיצוני מחיבור USB ומקליט עליו קטעי וידאו ורציתי לדעת אם יש איזו אפשרות לחבר אליב את המחשב הנייד שלי (דרך כבל usb-usb) ושהמכשיר יקלוט את המחשב הנייד כדיסק קשיח חיצוני? אני מודע לזה שאם אני פשוט יחבר עם כבל usb-usb זה לא יעבוד אז אני בעצם מבקש תוכנה שתעשה את הדבר הזה תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  15. שלום. יש לי SSD של פטריוט. עובד טוב בזמן השימוש. מהיר, יציב. כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש, אין תגובה. זאת היא תופעה חדשה, שלא הייתה לי לפני כן עם הכונן הקשיח. אין תגובה, ואין לי מה לעשות כדי להצית מחדש את ה boot sequence. אבל מצאתי שיטה שעובדת. בזמן שהמחשב דלוק (אבל שום דבר לא קורה), אני מכבה את ספק הכוח, ומדליק מייד שוב. זה פתור את הבעיה! המחשב עולה מחדש, אני מקבל את הביפ המיוחל, והכל רגיל. אני משתמש במחשב חודשיים כבר בלי לכבות אותו, אלא רק ריסטרטים (שעובדים). אם אמשיך כך, בסוף אשרוף את הלוח אם (כיבוי ספק הכוח והדלקתו? לא עסק!) יצאתי קשר עם החברה, הם המליצו על RMA. האם יש פה משהו שאני מפספס? אולי ב BIOS? קושחה מעודכנת תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום, יש לי נתב Netgear DGN2200 של בזק, הוא מצוייד בכניסת USB2 אחת. אני רוצה לחבר לכניסה זו כונן קשיח בנפח 1TB כך שה-PC יוריד אליו סרטים במהלך היום, ולאחר מכן אוכל להזרים סרטים אלה לטלביזיה דרך הסטרימר (Boxee Box). חלק מהסרטים יהיו BluRay rip ברזולוציה 1080p, והביטרייט שלהם בהתאמה (אמרו לי בסביבות 20Mbps), כך שההארד דיסק צריך להתאים לסטרימינג של 1080p. ייתכן גם שאשמור על ההארד דיסק גיבויים של מידע חשוב. אינני מתכוון להתנייד עם ההארד דיסק. חשוב לי שהוא לא יקרוס, אין לי כוח להחזרות לחנות או לאובדן מידע. אני מכיר כמה אנשים שהיה להם WD חיצוני ותוך כמה חודשים הלך פייפן, אז בבקשה להמליץ על WD רק מנסיון אישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by asaf1462,

שלום אני עשיתי עבודה ושמרתי אותה ובטעות אח שלי מחק לי אותה בטעות ואני לא יודע איך להחזיר אותה יש אולי תוכנה או אתר או משהו שעוזר תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם תתכוננו, זה הולך להיות ארוך, אני מספר לכם את כל הסיפור כי כבר באמת שאני אובד עצות הרכבתי שרת לפני כשנתיים וחצי. השגתי מארז טוב של antec (שמתאים למספר רב של דיסקים קשיחים) עם 7 מאווררים + ספק 1500W של thermaltake. וUPS עם הספק מתאים. בגלל שהשרת שלי נבנה לאט לאט והוספתי דיסקים שונים ובגדלים שונים, החלטתי להשתמש בwindows home server. שמי שלא יודע, יש לו תכונה שאתה מוסיף דיסקים קשיחים לPOOL ואז יש לך אפשרות ליצור מחיצות לוגיות גדולות ללא כל קשר לגודל הדיסקים או סוגם. הכל דרך מערכת ההפעלה. בנוסף לתוכנה זו, יש תכונה של Duplication שמאפשרת לי ליצור מחיצות לוגיות שהקבצים בהם משתכפלים פעמיים בין הדיסקים. שיוצר מצב שאם נהרס לי דיסק קשיח אחד, אז מה שגדרתי בתור Duplicatio…

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  19. סוף סוף התפנתי להתקין את ה-SSD מהקבוצתית במחשב הנייד שלי. היה צריך לפרק את כל המחשב ולא היה לי כח או זמן לזה. אתמול אזרתי אומץ, ונראה לי ששברתי איזה קליפס מפלסטיק (סדרת ה-EEE בנויה בצורה מאד חד-פעמית). אבל סוף סוף הוא נכנס פנימה. בקיצור, אין ספק שהמחשב מגיב יותר טוב. אבל אני לא בטוח שזה היה שווה את כאב הראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח חיצוני של WD - My Passport 1TB שאינו מופיע על Windows 7 כאשר אני מחבר אותו למחשב. המחשב התקין את הDriver בצורה תקינה כשחיברתי אותו למחשב, וגם בדקתי בDevice Manager ואין שום אזהרות או בעיות. מבדיקה שעשיתי דרך גוגל מצאתי שצריך להכנס לDisk Management ולבחור "אות" לדיסק הקשיח דרך - "change drive letter and paths", הבעיה שלי שהאופציה הזאת בצבע אפור ואי אפשר ללחוץ עליה. מישהו יודע כיצד ניתן לסדר את הבעיה? הערה : משתמשים בדיסק הקשיח גם על Mac, יכול להיות שזה גרם לבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by huber,

שלום חברים. במחשב בחדר הילדים יש 2 דיסקים קשיחים, אחד שעליו יושבת מערכת ההפעלה והתוכנות ועוד דיסק של סיגייט בנפח של טרה שעד היום ישבו עליו כל התוכן של הבנות. משום מה היום כשהדלקתי את המחשב אין גישה לכונן. הוא מזוהה בביוס, נמצא ב"מחשב שלי" אבל רואים רק את אות הכונן ללא המידע (הקו מתחת שמראה נפח כללי, מקום פנוי וכו) וכשאני מנסה לגשת אליו אני מקבל הודעת "you need to format the disk in drive d: before you can use it". ב computer management תחת storage הוא מופיע אך ככונן בנפח של 32 מגה עם מערכת קבצים מסוג RAW. יש איזושהי דרך לגשת אל המידע שעל הכונן? לפרמט את הכונן אני יודע, אני מנסה להבין אם אפשר איכשהו להציל את המידע.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. איך הכונן הזה? והאם הוא מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tomer84,

שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב זה עושה את הצפצןף שהוא קלט חומרה ודולקת נורה ב DOK אבל הוא לא נראה במחשב שלי מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by tomer84,

שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב זה עושה את הצפצןף שהוא קלט חומרה ודולקת נורה ב dok אבל הוא לא נראה במחשב שלי מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  25. Started by goldi19,

האם יש הבדלים בין הדגמים של חברות שונות באות נפח ואיזה DOK 16 GB מומולץ במחיר הכי נמוך אבל בשמירה על המהירות (אין לי USB 3 במחשב) תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.