עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shlosi,

שלום לכולם, במקום עבודתי כרגע אני עובד עם התקני NAS של 22TB כל אחד. אני רוצה לחפש פתרון הגיוני שלא יהיה מילוי חדר בעשרות קופסאות. הכיוון זה משהו בסגנון ה500TB. חשבתי על LTO6, אבל החסרונות ידועים. רעיונות?

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by shimon956,

מה זה Large 8MB data buffer ומה ההבדל בנו לבין שתי מגה זה קשור לצורב אנה עיזרו לי

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש צורב DVD חיצוני למחשב הנייד שלי, חשוב לי שהוא יהיה אמין, דק וקטן מימדים ככל שניתן ותוחלת חיים סבירה. אין הגבלת תקציב תודה

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  4. Started by Tzion,

אחד מהשיקולים שלי לבחירת הלוח זה הבקר רייד שיש בו, אבל חשבתי האם אני בכלל ישתמש בו?? מה שאני מתכוון לחבר זה CD-ROM *52 וכונן דיסק קשיח במהירות ATA100 בעתיד אני אולי אוסיף כונן DVD וגם כנראה שמידי פעם אני אחבר הארד דיסק של חבר להעביר קבצים אבל זאת לא צריכה להיות בעיה... אז השאלה שלי היא: *מה המהירות של הCD-ROM ומה המהירות של כונן DVD? מהירות ATA האם אני אוכל לחבר את שניהם על אותו סלוט, בלי שאחד יאט את השני?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי קובץ BIN של 730 מגה. השאלות שלי הן: איך אני יכול לצרוב בכלל קובץ BIN? איך אפשר לצרוב 730 מגה? חייבים דיסק של מעל 700 מגה? אם יש לי דיסק כזה אז זה בטוח לצרוב ככה?(מבחינת הצורב)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tendo,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב נייד (Dell 5470) בגירסא עם ה SSD של 128GB. כרגע על המחשב הנייח שלי יש SSD של 250GB. אני רוצה להחליף בין שניהם כאשר על כל אחד מותקנות מערכת הפעלה+ תוכנות בלי לאבד את המידע. האם מישהו מכיר תוכנה שיכול לעשות זאת? או לחילופין דרך אחרת? אני רק אציין כי במחשב ישנה מחיצת שיחזור. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gal2229,

שלום, הזמנתי מפרט אתמול ואז הסתכלתי שוב וראיתי את הדיסק קשיח הזה: 250GB SATA II 7200rpm 24/7 16MB Western Digital דיסק קשיח מזאת אומרת ה24/7 הזה? זה מזיק או שזה יותר טוב? זה המפרט: Q6600 מעבד P35-DS3L לוח אם Samsung 800MHz 2GB(1GBX2) זיכרון WD 250GB SATA2 דיסק קשיח Forca 8600GT 512MB כרטיס מסך LG H62NB SATA2 צורב Raidmax Apex מארז Enermax Liberty 400w ספק

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  8. האם מכירים את הדיסק הזה? הוא פשוט עונה לי בדיוק על הדרישות מחיר (~290ש"ח כולל מע"מ) / נפח (160GB). האם הוא ממולץ? יש דגם מקביל: WD1600JD באותו מחיר ונפח. מישהו יודע מה ההבדל? האם ה-JS עדיף על ה-JD? אני אמור לקנות עוד היום. בבקשה המלצותכם. תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. יש למישהו פתרון אני קניתיאת הדיסק הזה בשביל להעביד/לשמור סרטים/משחקים ואני לא מצליח תודה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by aerocool,

מה ה FIRMWARE המומלץ ל NEC ND-3550A ? ומהיכן להוריד אותו ? דן

11. יש לי שאלת יעילות: האם יש הגיון בלרכוש ולהתקין כונן קשיח פנימי קטן (160-250GB) שיהיה אך ורק למערכת ההפעלה? זאת במקום כונן 1TB עם מחיצת 80GB למערכת ההפעלה שקיים אצלי כיום. האם יהיה שיפור בביצועים? האם זו קונסטרוקציה יותר בריאה לשימור מידע? תודה למגיבים!

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by Los,

הי אחי קנה כונן SSD ‏40GB SSD X25-V כרגע הכונן בקופסא סגורה ,השאלה היא האם ישתלם לי להוסיף 440 שקל בערך ולרכוש את ה‏80GB SSD X25-M תודה לעוזרים. הנפח לא קריטי לי האמת,אבל לפי מה שהבנתי יש הבדל בביצועים,אשמח אם מישהו יעזור בנושא.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Zelig,

האם יש תוכנות צריבה טובות מלבד NERO? היא יקרה, ובנוסף דחוסה בכל מני "features" שלחלוטין לא מעניינים אותי (כמו Nero Digital). לא קיבלתי עם הצורב שום תוכנה. עדיף משהו זול כמובן (יש חינם?) אבל רק אם הוא טוב. בינתיים ננסה לגרד NERO ישן שבא עם הצורב הקודם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by *BYZ*,

איך אני יודע שהמחשב שלי תומך בSATA 2?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. Started by ElPelado,

שלום לכם יש לי שאלה: אם אני קונה מארז לדיסק קשיח, כדי להפוך דיסק קשיח IDE פנימי לחיצוני, ויש לי בנוסף צורב די וי די פנימי, אני יכול לחבר אם אותו מארז את הצורב? אני מבין שמבחינה פיזית הצורב לא יכנס למארז, אבל מבחינת החיבורים, זה יעבוד? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by janan,

שלום לכולם יש ברשותי מספר רב של הרדיסקים, אני מעוניין לבנות סטורג' גדול כולמר לחבר בין כולם ולהפוך את זה למען שרת סאן. אך אין מספיק חיבורים בלוח לדיסקים מחפש פיתרון לחיבור רב בין הרדיסיקם.תודה רבה והמשך יום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני רוצה לקנות 1GB , אני לא ממש מתמצא בתחום הזה , מה טוב ומה לא . ראיתי את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5305 איך הוא ? השימוש הוא בעיקר להעברה ואיכסון מידע , ואני חייב מוצר אמין ראיתיגם את אלה אחד מהם הוא ה U3 , שאני לא ממש יודע אם אני אצטרך אבל בכל אופן, אלה האחרים שראיתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4205 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4883 מה אתם ממליצים , או אם יש אלטרנטיבות יותר טובות ? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. היי, ברשותי מחשב נייד מדגם Asus X451CA-VX008D. המחשב משמש את ההורים שלי. לאחרונה התקלקל הדיסק הקשיח ואני מעוניין להמליץ להורים על SSD. לא הצלחתי למצוא מפרט נורמלי שמראה לי איזה חיבור יש לאמצעי האחסון (SATA? MSATA?) אבל באתר של crucial מופיע SATA ומופיע שהדגמים הרגילים יתאימו: http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/ASUS/x451ca השאלות שלי: 1. מהו הSSD הזול ביותר ש"יעשה את העבודה"? אני משוכנע ש-BX100 הוא מעל ומעבר אבל האם יש אלטרנטיבה זולה יותר? 2. האם אתם מכירים מקום שגם מרכיב? תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by dor396,

אהלן, הכונן הפנימי שלי בלפטופ מתקתק לקראת קריסה ואני מעוניין להשתדרג ולהזמין לי כונן ssd חדש. אני מתלבט בין 250 או 500 גיגה - ה250 נשמע לי קצת גבולי, מאיזה קיבולת הכונן מתחיל להיות איטי מהרגיל(זה יעזור לי בבחירה)? ראיתי כאן המלצות לסדרות הבאות ואשמח להסבר מה ההבדל ביניהן (הדיון הראשי לא כל כך מעודכן): Crucial BX100 Samsung 850 EVO לגבי סדרת Samsung 850 PRO - ההבדל בינה לבין הEVO הוא משמעותי (שווה את ההפרש)? לגבי הקנייה - אני לא לחוץ על הכונן כי הכונן הישן עדיין מתפקד, מכירים אתר משתלם יותר עם עדיפות לאחריות על הכונן? תודה רבה, דור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by solet,

שלום, אני הייתי מעוניין לדעת כמה שיותר מהר אם אפשר - האם לוח אם ASUS A7V333 תומך בדיסק קשיח מסוג MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO תודה לכל מי שיכול לענות לי מהר - פשוט אני חייב דחוף להחליף את ההארד דיסק שלי - הוא נסתם לגמרי.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. איזה HD יהיה יותר מהיר,של מחשב נייד 500GB או 3.5 אינטצ' של נייח? בתוך DESKTOP

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי קורא כרטיסים של LEXAR די חדש בן חודש וחצי בערך Lexar Multi-Card USB2 Card Reader והוא היה מחובר למחשב קבוע. היום הפעלתי את המחשב והוא הודיע שהוא מצא New Hardware - כונן מתברר שבמקום להופיע כ4 כוננים הקורא מופיע ככונן אחד. אם מכניסים מס' כרטיסים ביחד הוא עובד בשיטת "הכסא החם" - האחרון שהוכנס מופיע. לאחר נסיון לעשות Uninstall ממנהל ההתקנים ולחבר מחדש (לאחר אתחול) הסיפור חזר על עצמו. כמו כן זה חזר במחשב אחר. יש לי משהו שאני יכול לעשות על מנת לתקן את המצב? או שהברירה היחידה היא להפעיל אחריות (צריכה ליהיות לי של שנתיים)? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  23. Started by co11,

שלום לכולם , מחפש המלצה לצורב dvd טוב לקנייה ב300 שקל... ויש לי שאלה האם הצורב הוא גם מנגן סרטים של dvd בתוך המחשב וגם צורב רגיל..? תנו המלצות

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  24. יש לי נייד של לנובו עם BT מובנה ונייח עם דונגל של BT. אני רוצה להעביר ביניהם קבצים, והם מזהים זה את זה, ואפילו הצלחתי להעביר בקלות קובץ בודד, רק שמשום מה, פתאום וללא כל סיבה הנראית לעין, כל קובץ שאני מנסה להעביר נכשל, ומתקבלת ההודעה הזו: The file transfer failed because the receiving Bluetooth computer or device did not respond. If you sent the file to another Windows XP computer, that computer must be running the Bluetooth File Transfer Wizard. If you sent the file to a Bluetooth device, make sure the OBEX File Push Profile is installed. זה לא שהמקבל הקפיץ לי שאלה אם אני מעוניין להתחבר או לקבל קובץ חדש, אלא פשוט זה התחיל ונגמר בשולח, שכשל בהעברת הקובץ. יש דרך שניתן לפתור…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by bennash,

קניתי WD בתחילת 2012 כשעלו המחירים בגלל השתפונות בתאילנד כשהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש בגלל תוכנה לבדיקת קבצי DLL שהרסה לי את המחשב ראיתי בדבל קליק על המחשב שלי הוא רושם לי שיש לכונן דִי 10.0GB ומתוכם 0 פנויים אבל בקליק ימני על המחשב שלי וניהול דיסקים רואים שיש לכונן דִי 931.51GB עשיתי איחוי ולא עזר בבדיקת שגיאות הוא הפעיל את המחשב מחדש וניתקע כל פעם שהדלקתי את המחשב עד שלחצתי על כל הלחצנים במקלדת והוא כבר מעלה windows איפה אני מוריד מהאתר של WD או תוכנה אחרת שתעזור לי לבעיה?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.