אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אולי אחת השאלות המפגרות בתולדות הפורום אבל אני בודק צורבי DVD של NEC, פתאום אני רואה שעל חבילת מדיות DVD שקניתי במבצע באופיס דיפו לפני שלושה חודשים כתוב RW ואני לא זוכר שקניתי DVDRW תסתכלו על התמונה זה DVDRW ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.flexxmemory.co.uk/solid-state-drives-ssd/samsung-sm961-polaris-1tb-m-2-2880-pci-e-3-0-x-4-nvme-solid-state-drive-ssd/ המחיר מעולה לתמורה . אני הזמנתי
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תוכלו לרשום איזה דגם הוא? (כלומר לדוגמא GCR-8523B וכאלה...) ואיפה קניתם אותו? וכמו כן האם הצורב מכיל גם כניסה לאוזניות וכיוון לווליום?... ( כי אני רוצה רק כזה אבל לא יודע איפה אפשר להשיג אותו) אני מדבר על צורב במהירות של 52/32/52 ... תודה.
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אם מפרמטים HD חדש פירמוט מהיר.אני עדין יכול לעבוד איתו? והאם הוא יפרמט לי אותו בכלל
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מאז שעברתי לACHI בגלל הSSD עולה לי הביוס שלו וזה מעכב את העלייה ובנוסף לזה גם עולה לי הביוס של הבקר SATA 3 ששמתי ועוד יותר מעכב את העלייה של המחשב.האם ניתן איכשהו להמהיר את העלייה של המחשב?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות RAID עם יותר משני כוננים ואם כן אז כמה ניתן?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של VERBATIM DVD-R X16. אם אני יצרוב על X2 האיכות של הצריבה תהיה יותר איכותית?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
נניח שרכשתי בכסף מלא קובץ rar של משחק. כיצד אני צורב אותו עבור הבן שלי? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא כתב לי ככה : הכל OK בירוק ו3 שינויים : בכחול, עם חץ למעלה . כנראה טוב SPIN UP TIME THRESHOLD 21 VALUE 95 WORST 93 STATUS -1 UP ---------------- שתיים באדום "התראה" SEEK ERROR RATE THRESHOLD 51 VALUE 100 WORS 253 STATUS - 100 DOWN ------ POWER ON HOURS COUNT THRESHOLD 0 VALUE 95 WORST 95 STATUS - 1 DOWN מה זההה?? כמה זה חמור ? ( איך מתקנים ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב לציין שלא כתבתי כאן כמעט שנתיים, והתגעגעתי . לאחרונה אני קורא הרבה את שירשורי הדיסקים הקשיחים הפנימיים (וקראתי את הסטיקי), ואני מתלבט מאחר והכי חשוב לי שהמידע לא ימחק. כלומר - "אמינות". פחות חשובים לי המחיר והנפח, למרות שאני מכוון ל-1TB במחיר הגיוני. אני משתמש בכונן רוב הזמן כמחסן (ומוריד סרטים כל יום), אז "ביצועים" זה כנראה גם לא הקריטריון המנחה. אני כן "פריק" של מחשב שקט, אז אני לא רוצה כונן "רועש" (למרות שיש לי מארז Antec 182, והוא מבודד מצוין). אני לא שומע את המחשב עובד כיום (כי הוא שקט), והייתי רוצה שזה ישאר ככה. אבל הכי חשובה לי ה-"אמינות". יש לי שני כונני WD3200AAKS (באפר 16MB וסל"ד 7200), ואני דיי מפחד לנסות חברה אחרת כמו סיגייט או סא…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
WD Blue 3D NAND 500GB 500 = TBW https://www.amazon.com/dp/B073SBZ8YH Samsung 860 EVO 500GB TBW = 300 https://www.amazon.com/gp/product/B0781Z7Y3S האם מטעמי אמינות יש סיבה שלא להעדיף את WD Blue 3D NAND 500GB ? מישהו מכיר מבחן אמינות לא תלוי שהשווה בין השניים ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
חברת פתרונות האחסון Backblaze מפרסמת את דו"ח האמינות הרבעוני של הכוננים הקשיחים בהם היא משתמשת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לקוח ממאמר שפורסם היום (15.11.2004) בוואלה: בתור חובב סרטים מושבע שצורב סרטים מאז שDivX קיים רוצה לדעת כמה זה נכון המשפט הזה שאומר שתוך 5 שנים יהרסו לי כל הדיסקים שצרבתי. כל הדיסקים שלי נמצאים בתוך מגירה בארון כשכל סרט יושב בתוך עטיפת נייר. האם אני באמת צורב לחינם וכל כך מהר הדיסקים יהרסו!? אני לתומי חשבתי שאני אוכל לשבת 30 שנה מהיום לראות סרטים עם הבן שלי :'(
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טכנולוגיית האחסון החדשנית של אינטל סוף סוף מקבלת שם וצורה מוחשיים לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
האם זה נכון שהקשיחים של WD לא אמינים לאחרונה? ושהם מודעים לבעיה , ולכן הם היחידים שנותנים ביטוח על מידע לחודשיים ראשונים (שחזור מידע על חשבונם)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי להתרשם מאנשים שעובדים עם מערכי RAID האם הם אמינים לאורך זמן. שמעתי מקרים שדיסקים היו נופלים מ RAID ללא סיבה ולפעמים לא קל היה להתאושש (או לא אפשרי) במיוחד כשמדובר ב RAID0 למערכת ההפעלה או matrix raid. האם נכון להגיד שעם דיסקים מהירים שיש היום הערך המוסף שמקבלים מ RAID0 נהיה נמוך כך שלא כדאי להתעסק ? ולגבי RAID1 האם לא יותר פשוט לחבר דיסק חיצוני גדול עם גיבוי אוטומטי, שמגן מכשלים נוספים חוץ מ HD fail כמו ספק שמקצר וכו.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, מנסיונכם עם דיסקים קשיחים חיצונים. מה לדעתכם האמינות של המוצרים האלו? הרי בסופו של דבר, אנשים קונים דיסקים בנפחים עצומים ושומרים עליהם כמויות גדולות מאוד של מידע חשוב להם. השאלה, היא מה הסיכוי של דיסק כזה להידפק כך שכל המידע שעליו יאבד (ללא אפשרות שיחזור)?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אולי למישהו יש איזהו ניסיון, או היכרות עם חברת SEAGTE בכל המובן הזה של אמינות? אני מעוניין לקנות דיסק קשיח תוצרת החברה הזו, אך שמתי לב שרוב החנויות נותנות שנתיים אחריות וזה הקפיץ לי נורית אזהרה (לא אמורים תמיד לתת מינימום 3 שנים בדיסקים קשיחים???). בבקשה תעזרו לי, נהרסו לי 3 דיסקים קשיחים בנפח כולל של 4TB בחודשים האחרונים...
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הזמנתי מאמזון כונן 2.5" בנפח 2TB מסוג Western Digital My Passport. הכונן נועד לגיבוי ולהקלטות אודיו ישירות לכונן (בערך חצי-חצי). עכשיו שמעתי שכונני 2TB פחות אמינים בגלל הנפח שלהם ורציתי לאמת/להפריך בעזרתכם את הטענה. האם יש סיכון גדול יותר לאובדן מידע או תקלות אחרות ככל שעולים בנפח? אם כן, האם יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הקשיח הבא נחשב לאמין? (אין כל מיני בעיות כמו שהיו לסדרת הברקודה לדוגמה) http://tms.co.il/product/6826
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות לגבי אמינות של מערך raid 1 עם שני דיסקים על בקר בובנה בלוח אם ich9 האם הייתם מבצעים מערך דיסקים כזה כאשר האמינות שלו היא ממש גרועה מערך הדיסקים אמור להכיל מידע חשוב של ארגון שאם ימחק או יאבד תיגרם בעיה רצינית מאוד, כמו כן המחשב פועל כשרת הדיסקים שבשימוש הם דיסקים רגילים בגדלי של 50 גיגה עד 2 טרה כמו כן המערכת הפעלה גם כן רצה על הרייד הזה והמחשב עצמו כותב מידע קבוע על הדיסקים! האם לעבוד עם raid מובנה או לחלופין לרכוש בקר ב 300$ אשמח לקבל תגובות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש SSD כדי להתקין עליו את מערכת ההפעלה וכל תוכנות הבסיס, במטרה להיפטר מצוואר הבקבוק בטעינה הראשונית. בערך של SSD בוויקיפדיה בעברית נכתב בין היתר: "קושי בשמירת נתונים במקרה של הפסקות חשמל. בניגוד לדיסקים, הפסקת חשמל או נפילת חשמל עלולה להביא למחיקת תוכן הכונן כולו. כוננים עשויים להכיל נתונים חשובים שאבדנם יגרום נזק משמעותי. פתרון אפשרי לבעיה זו היא הוספת סוללה המופעלת אוטומטית במקרה של תקלה במערכת החשמל." בערך האנגלי לא ראיתי כל אזכור לעניין הזה. האם מדובר בטענה שרלוונטית לכוננים המודרניים(בפרט כונני הדור הבא שעוד מעט אינטל יוציאו לשוק)? האם הפסקת חשמל באמת יכולה לגרום לאיבוד מידע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קניתי מKSP פלופי (שחור ;D), וכשבאתי הבייתה שמתי לב שמהצד התחתון שלו הוא חשוף לגמרי, זאת אומרת, אין לו "מכסה", רואים את כל הלוחות בפנים והחלקים האלקטרוניים, בכל שאר הפלופים במחשבים שלי יש "כיסויים" משני הצדדים.... זה אמור להיות ככה ? אני מפחד שזה ישפיע על כמות הרעש המופקת גם......
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-