עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by naba,

יש לי HDD של MAXTOR כבר כמה שנים טובות, מאז ומתמיד הוא היה די רועש. אני מתכוון שיש רעש כזה של פיצפוצים, אני עכשיו ישן בחדר עם המחשב והמחשב דלוק בלילה והוא לא נותן לי לישון.... יש אפשרות להשתיק אותו טיפה?

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by kfirkb,

אני מחפש לרכוש דיסק-און-קי עם ההצפנה באמצעות סיסמא אבל שתיהיה הכי טובה ובלתי ניתנת לפריצה ו/או שחזור. גודל קטן מצידי אפילו 512MB או 1GB. אשמח לשמוע המלצות.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. מה ההבדל בין הדגמים השונים, ולא על הנייר ה-32באפר לעומת ה-16, אלא בחיים האמיתיים. רעש, חום, אמינות וביצועים? ומה הייתם ממליצים, תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by redead,

נהרס לאח שלי המחשב לגמרי והוא קונה חדש.. עכשיו הוא רוצה שאני יעביר לו דברים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.. אם אני רוצה לחבר במחשב החדש את ההרדיסק הישן כדי להעביר דברים אני צריך להכניס אותו עם כל הברגים והכול רק בשביל הכמה דקות האלה של העברת מידע? אם על שתי הדיסקים הקשיחים יש מערכת הפעלה זה לא יעשה בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by genia,

/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן, יכול להיגרם נזק לHDD מכך שיש לי SUBWOOFER גדול במרחק של 20 ס"מ מהמחשב? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 15:32:01 או שהרעיון שמגנט גדול יכול להזיק לHDD זו סתם אגדה אורבנית?

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by ranyr,

יש לי הרדדיסק 120 gb, 7200 rpm 8mb buffer של matrox והוא עושה המון המון רעש (הוא הדבר היחיד שמפריד ביני לשלווה) יש דרך להשתיק אותו או להחליף להרדיסק אחר יותר שקט??? (אם אין ברירה)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by arkadur,

קראתי את הת'ארדים, ולמדתי קצת את הנושא, והייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בעניין יש לי נסיון לא מעט עם חברות, חבל שטובים באמת לא מיוצרים כיום (HP, יאמהה) יש לי צורב DVD של LG, ואני די מאוכזב ממנו, הייתי רוצה צורב טוב, ברמה גבוהה, לאורך זמן שמעתי על הפיליפס, אשמח לשמוע מה אתם אומרים עליו פלקסטור - מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הדגם עם החיבור SATA?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by honore,

:yelclap: ביקורת חדשה עם גירסת הפירמוור האחרונה של BENQ ה B7P9 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11657 תנו את מחיאות הכפיים שלכם לצורב המדהים הזה של BENQ צורב ב CAV X16 איכות צריבה מצויינת גם ב DVD+R וגם ב DVD-R תמיכה פנטסטית מצד BENQ יכולת לצרוב על דיסקים X8 במהירות X12 או X16 מה שנקרא OVERSPEEDING מה יש עוד לבקש בצורב DVD ? עידכון : ניתן לרכישה ב זיגזג התותחים ! ! ! :yelclap: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=2577

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  10. במה הצורבי DVD של לייט און יותר טובים מהקודמים? אל תגידו לי להריץ סריקה כי מהסריקה לא מצאתי כלום

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by o_O,

יש לי הארדיסק 80גיגה מקסטור 7200 שמחולק ל 20 ו 56 גיגה הבעייה שאני מסמן את כל הקבצים למשל בהארדיסק של ה 20 הוא אומר לי שהם תופסים 14.5 גיגה (כן אני מסמן הכל והכונן ב NTFS והקלסטורים בגודל קטן והבעייה לא בגללם) אבל כאשר אני מסמן את הכונן הוא מראה לי שיש לי רק גיגה אחד פנוי לאן נעלמו 3 גיגה אחרים (נניח שיש לי שמונה מילאירד קבצים והלך חצי גיגה בגלל גודל הקלסטורים) יש לכם מושג? ד"א אותו דבר קורה גם במחיצה השנייה ד"א ניסיתי לתקן שגיאות ולעשות איחוי שני הפתרונות לא עזרו תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yotep,

לפני שבועיים שמתי לב כי לוקח לי להעביר קובץ של 700 מגה כ 6 דקות! לאחר שלא הצלחתי לסדר את הבעייה עשיתי פורמט מלא למחשב והתקנה מחדש משום זה לא עוזר והמחשב מאוד איטי. אפילו מחקתי את המחיצה דרך הFDISK ועדיין לא עוזר , אין סקטורים פגומים (נבדר ע"י התוכנה של WD וגם ע"י HDTUNE) אבל בבדיקה של קריאת\כתיבת קבצים יש מהירות הכתיבה מאוד איטית. יש פתרון?יכול להיות שהBUFFER הלך? WD2500KS 250GB [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום חבר'ה, ניסתי לסדר את המחיצות של כונן רגיל שלי ואיכשהו ה partition magic דפק לגמרי את ה SSD שלי, לרמה שאני לא מצליח לעשות איתו כלום יותר, הוא בקושי מזוהה בהתקנה של הווינדוס 8, וגם אז אני לא מצליח לפרמט אותו ולא להתקין עליו שוב מערכת הפעלה. משום מה הוא מפוצל ל 2 מחיצות, אחת שכתוב עליה "שמור למערכת הפעלה" בגודל של 100MB והשני השאר שאי אפשר לעשות איתה כלום כאמור. שברתי את הראש כבר! שום דבר לא עובד לי. איך אני מחזיר את ה SSD הזה לתפקד שוב?

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by PayneBack3251,

שלום כבר חודשים שאני קורא על הטוכנולוגה החדשה הזו SSD ומתלהב כל פעם מחדש, רואה סרטונים ביוטיוב על ההבדלים המשמעותיים במהירות, התחלתי לברר על דגמים והכי קרץ לי זה ה M4 שבקושי היו עליו תלונות, אז התחלתי לברר מחירים וברגע שמצאתי מחיר טוב פשוט קפצתי על המציאה ! בשיא ההתלהבות התקנתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה נקייה (לא גוסט) לא בא לי לעבור להארדיסק חדש ומהיר עם התקלות שלי, אחרי ההתקנה ראיתי איך המערכת הפעלה עולה כמו טיל, אני בא להפעיל אופיס ואפילו שניה לא חיכיתי, ואז התחלתי לעשות את הפועלות שאני עושה בדרך כלל במחשב שזה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים ואז שמתי לב שאופיס אני מפעיל אולי פעם ביום ולמחשב אני עושה הפעלה מחדש אולי פעם בחודש, אז למה בזבזתי כמה מאות שקלים על משהו שאני ב…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אוקיי אז ככה , יש לי הארדיסק : Western Digital 120GB 8MB catch המחשב היה מטוס ההרדיסק היה שקט והכל עבד מעולה עד לפני יומיים ! באמצע משחק, ההרדיסק הפסיק להסתובב והמשחק נתקע , ואז הוא נדלק שוב , עשה את זה מספר פעמים והפסיק , מאז באו בעיות על ימין ועל שמאל ... כמו , לוקח למחשב 5 דקות לעלות , קודם זה היה 20 שניות גג , שאני מנסה לראות טלויזיה עם הכרטיס טלויזיה אני מקבל הודעה זו : Personal Video Recorder and Tv-on-Demand performence will be degraded on this system as DMA for the hard disk is not enabled" המחשב עובד בצורה איטית ביותר שאני מנגן שיר , ברגע שהמחשב חושב השיר מתחיל להיות קטוע ... אני לא יכול לפתוח דף בית מסיבה מסויימת ... קיצר בעיות הכי מוזרות שחוויתי עם מחשב …

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by BURTON,

אתמול קיבלתי את הרכש החדש שלי ;D(ראה תמונה) ורציתי לצרוב סרט אבל אני לא מוצא בשום מקום מדיות DL(שכבה כפולה) אודה למי שיאיר את עיניי ויתן לי שם של חנות המוכרת מדיות כאלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by בטיטi,

עד כמה השיפור בביצועים משמעותי ? האם כדאי ? אני מתנגד ל RAID 0 בעיקר בשל הסרבול : צריך לחבר פיזית את הדיסקים בהתאם צריך לקנפג ב BIOS צריך לקנפג במערכת ההפעלה אם אצטרך להעלות את המערכת מדוס (למשל כשיש בעיה בחלונות), אז הדוס לא יכיר ב RAID אם תהיה תקלה באחד הדיסקים, זה משפיע על כל המערך הסיכוי לתקלה כפול אם רוצים לבטל את המערך, צריך להריץ איחוד של הקבצים וכו' אשמח לשמוע דעתכם.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by מיסטר נייס גאי,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, לפני שנתיים בערך רכשתי הרדיסק חיצוני בנפח 1 טרה בייט, של חברת סיגייט. לפני מספר ימים ההרדיסק פשוט הפסיק לעבוד, האורות היבהבו מעט ופתאום הוא שבק, לא הצלחתי לשחזר אותו וניסיתי מספר דרכים. כנראה שמה שאעשה זה שאפתח את המכסה פלסטיק ואחבר את ההרדיסק עצמו למחשב (שיפעל כהרדיסק פנימי). זה מה שהמליץ לי חבר שמתעסק בנושא קצת, מה אתם חושבים? זה יכול לעבוד? מעבר לכך, אשמח להמלצה להרדיסק חיצוני, בנפח טרה בייט, והכי חשוב שיהיה אמין. ועדיף USB3 וגם USB2, אבל USB2 בלבד גם יעשה את העבודה. אין לי בעיה שיעלה עוד 100-150 ש"ח, זה שווה את זה. שמעתי על כמה חברות מומלצות: WD, IOMEGA, SAMSUNG. חוץ מזה המון אנשים הציעו לי לרכוש 2 כוננים. מפני שאני עובד עם אחד מהם כמעט קבו…

19. Started by 1nstall,

היי אני מעוניין לדעת איזה הראד דיסק נותן יוצר ביצועים... SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ 650 ש"ח או WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 580 ש"ח... אז מהיר יותר ומציג ביצוהים גבוהים יותר? ואם הפשר הסבר על ההבדלים בין sata2 לsata...? ומה זה בכלל NCQ? תודה מראש install

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש משהו פשוט. בנפח של לפחות 16 GB. בתקציב של 150-180 ש"ח. וכמובן אמין (אחריות חשוב). יש לי את ה KINGSTON Data Traveler 16gb ובעיקרון אני מרוצה ממנו (הבאסה היחידה בו שהוא לא מקבל מספיק חשמל מהמפצל USB במחשב שלי). יש דגם אחר שכדאי לי לנסות (אולי משהו שפותר את הבעיה שציינתי למעלה)? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום , הוא מפורמט מהחברה ל- EXFAT , אבל יש לי בעיה משונה . הבעיה שאם אני שמרתי קובץ שהורדתי במיקום של - SDCARD - הוא שומר את הנתיב האחרון . ולאחר כמה זמן אני רושם איזה קובץ NOTEPAD ואז ברגע שאני בא לשמור המחשב נתקע לגמרי , ושאני מוציא את הכרטיס זיכרון הוא חוזר לעבוד רגיל ומביא לי הפניית שמירה במקום במחשב ולא ב SDCARD . זה קורה גם אם אני מצלם את המסך . זה קשור לדעתי לאיזה חיפוש/סריקה שהמחשב עושה בזמן שאתה הולך ל-"שמור בשם " ואז הוא מחפש כוננים חיצונים ונתקע , וברגע שאני מוציא את הכרטיס הכל עובד , למה זה ככה ? לדעתכם פירמוט ל NTFC יפתור את הבעיה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by natan805,

מינימום 120gb אני מעדיף לקנות מהארץ אבל אם יש הפרש גדול במחיר אז אפשר גם מחו"ל תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ניר.,

האם יש הגבלה במספר המחיקות והצריבות של DVD-RW ?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  24. מה שרשום בכותרת, תראה יש לי verbatim של 2TB, יש לי 2 מחשבים ,שאחד מהם מחובר ברשת ומשמש כ HTPC, כל המדיה היא על הכשיח, אני לא רוצה שכל פעם שירצה להוריד משהוא בטורנט או לראות סרט, להפעיל 2 מחשבים לסתם, יש ברשותי נתב משולב מודם של Dlink שלקחתי בבזק, יש לו פונקציה של שרת SMB ,סאמבה יענו, זה הפתרון המשולם ,לפחות על נייר, רשום בביבירור שהחיבור ה USB שלו הוא 2.0, והנה הבעיה ,מהירות קריא בחיבור כזה היא מקסימום 2מגה לשניה, בחיבור רגיל למחשב זה כ30, אתה בעיה עם מהירות כתיבה, פחות מ1MB לשניה, בחיבור רגיל גם 30+. השאלה העם ככה זה בכל נתב עם פונקציה כזאת.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. (לא יודע אם השאלה שייכת לכאן, או לפורום לוחות אם) סוף סוף התחדשתי בלוח אם בעל UEFI BIOS. יש לי כונן קשיח בנפח 3TB, ואני מעוניין להשתמש בו למערכת ה-WINDOWS 10. איתחלתי את הדיסק ב-GPT. הגדרתי מחיצה ראשית של 250GB עבור דיסק C, מתוך כוונה ששאר השטח ישמש מחיצה משנית D אבל תוכנית ההתקנה של ווינדוס נותנת לי (בנוסף ל-C) מחיצה שנייה של 1.75TB, ועוד מחיצה שלישית של 1TB. המחיצה השלישית של 1TB לא ניתנת להגדרה ושימוש - כך שסך הכל אני יכול להשתמש ב-2TB, מכל נפח הדיסק במערכת הישנה שלי ידעתי שאי אפשר להשתמש עבור כונן C בדיסק גדול מ-2TB, וציפיתי שבנערכת החדשה זה כן ניתן. מה עושים? האם צריכות להיות הגדרות מסויימות ב-BIOS, כמו AHCI? או מ…

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.