עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אחד מהמפעלים הגדולים ביותר לשבבי NAND נאלץ להפסיק פעילותו לכחצי שעה בלבד - והמחירים בשוק עשויים לעלות פעם נוספת לכתבה

2. Started by mosh_p,

אני רוצה לקנות דיסק און קי 16 ג'יגה מומלץ שיהיה מהיר ובתקציה עד 100 ש"ח ואולי קצת יותר.. שיוכל להתחבר לטלויזיה להפעיל ממנה סרטים באיכות HD (קובצי mkv) . אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דיסק און קי שיוכל לעשות את העבודה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. מה זה משנה איזה צורב אני קונה, חוץ מהמהירויות, והמחיר?? הכוונה, שנגיד אני קונה צורב LiteOn 52 24 52, עם 2מ"ב Buffer וגם LG 52 24 52 עם 2מ"ב Buffer, מה ההבדילם בינם?? הרי לכולם יש BufferUnderRun Protection היום! אז מה ההבדלים? ???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום . קניתי היום DOK של סאנדיסק של 8GB . עכשיו אני מנסה להעביר סרט ששוקל 4.7 GB וזה רושם לי שאין לי מספיק מקום בדיסק . למרות שהDOK ריק ועדיין יש שם 7.4 GB פנוי . וניסיתי להעביר סרט ששוקל 1.7 GB וזה מעביר לי אותו . איך אני יכול להעביר את הסרט ? ד"א זה הDOK שקניתי . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7953&perur=2&t=14&c=212 תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי שלושה כונני SATA, וPARTITION לכל אחד, C, D, וE... פתחתי לאחרונה את המחשב ושמעתי מן רעשים של התנעה מההארד דיסק, כאילו הוא מנסה לעבוד ולא מצליח, נעלם לי הPARTITION - E האם ההארד דיסק שבק חיים לחלוטין? האן ניתן לשחזר את הקיים שלא דרך חברה כלשהי? האם יש קונפיגורציה אחרת שתגרום לו לעבוד? תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מחיר : 377 שח BUFFER : 8MB SPEED : 40X12X40

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by K-R0x,

יש לי עכשיו דיסק קשיח של 300GB, אם אני קונה דיסק קשיח של 1TB, האם אני אוכל לחבר אותו בנוסף ל300GB כך שיהיה לי סה"כ 1.3TB במחשב? ומישהו יכול להמליץ לי על דיסק קשיח טוב של 1TB?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by psybrain,

למשל בכונן הזה Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX מה זה אומר ה 64MB? האם יש לזה משמעות וביצוע? ומה ההבדל בינו לבין 32MB?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, יש לי הארד דיסק 1TB 3.5 אינץ' חדש שבא עם מחשב, פירקתי אותו ושמתי במקומו SSD. האם זה רעיון טוב להפוך את ה-1TB לכונן חיצוני ע"י מארז, לצורך גיבויים ואחסון הורדות? אינני מתכוון לנייד את הדיסק או להצפין את המידע עליו. ספציפית, המארז היחיד שמתאים לכך ב-KSP הוא משהו סיני: http://ksp.co.il/?uin=23369 וזה אתר הבית של המוצר: http://www.gold-touch.net/ITEM?item_id=186&cat_id=22 כמה שאלות: האם זה שאין הזנת חשמל חיצונית תשפיע לרעה על ביצועי הדיסק 3.5"? אני מתכוון לשתף ברשת את המארז החיצוני דרך אחד משני מכשירים שיש לי: BoxeeBox, או המודם-נתב Netgear VEGN2610 שקיבלתי מבזק. במפרט של המארז לדיסק כתוב שהוא תומך בגירסאות ווינדוז למיניהן, האם כתוצאה מכך יכולה להיות חוסר תאימות עם…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. קניתי דיסק קשיח מ KSP ואני רוצה לדעת אם הוא חדש , בחנות אמרו לי אפשר להריץ תוכנה שבודקת כמה שעות הדיסק עבד, אן הוא חדש התוכנה אמורה להראות 0 שעות מישהו מכיר תוכנה כזאת או שיטה אחרת ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי DOK של סנדיסק 8 גיגה מחובר למחשב usb 2.0 המהירות שאני מקבל היא 4.5-6 מגה מצורף תמונה .. Uploaded with ImageShack.us מה יכולה להיות הבעיה?זה לא אמור להיות יותר מהיר? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני רוצה לקנות כונן ssd וצריך המלצה לכונן ssd עד 128gb כמה שיותר זול אבל שיהיה גם איכותי ולא יעשה בעיות יש לי מחשב נייד של סמסונג עם תמיכה בsata 2 קראתי פה בפורומים שיש כמה כוננים שהם דפוקים אשמח להמלצה לכונן טוב במחיר סביר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה יצרתי image של הארדיסק שלי האם אני יכול להשים אותו על כל מחשב ? למי שמבין תעזרו לי..! תפרטו לי יותר

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by THE_COMMANDER,

SONY CRX-175E-RP 24X10X40 מפרט מלא http://www.sony-middleeast.com/pcrelated/crx175_fs.htm

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by pcadmin,

ברשותי nas של iomega ix2-200 שהמערכת הפעלה שלה הלכה, איך מתקינים את המערכת הפעלה מחדש?? (המערכת אמורה להיות על הדיסיקים קשיחים)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לחברי הפורום שלום רב. היום רכשתי את הכונן החיצוני Transcend StoreJet 25M3 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 ויש לי שאלה לגבי מהירות העברת הקבצים, העתקתי בכוונה אליו מהלפטופ תיקיה גדולה של תוכנות שנפחה הכולל הוא כ 11GB וחיברתי אותו לפורט USB 3 בלפטופ שלי, הכונן מגיע עם 2 חיבורי USB אחד כחול ואחד לבן (אני מניח שהכחול זה USB 3 והלבן זה 2). בתחילת ההעתקה הוא היה בקצב העברה של כ 44MB לשניה ואז צנח לאיזור ה 13MB לשנייה, הזמן הכולל שלקח זה בערך כ 6 דקות להעתיק את כל ה 11GB, רציתי לדעת האם הכונן תקין והאם זו מהירות ההעברה שלו? פשוט דמיינתי מהירויות העברה גבוהות יותר. הכונן שקט מאוד ולא מרעיש, רק רוצה לוודא את תקינותו ושאין בו תקלה כלשהי. תודה מראש 8)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by iSolt,

240GB Intel SSD 535 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2BW240H601 אם מישהו מכיר חנות אחרת בארץ שמוכרת במחיר הזה אשמח ללינק (אייבורי החליטו לגנוב ב670 שקל ללא סיבה.) האם יש כונן SSD טוב יותר בנפח/מחיר הזה? לגבי הבקר, האם הבקר של 535 נחשב איכותי? האם כדאי לחכות למבצעי הבלאק פריידי או שלא צפוי להיות על הכונן הזה הנחה כי זה אינטל? האם צפויים לצאת בקרוב כונני SSD חדשים של אינטל או דגמים של חברות אחרות? לגבי המהירות, באתר userbenchmark לא מצאתי את הכונן 535, רק את הכונן 530. http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Intel-530-Series-240GB-vs-Samsung-850-Evo-250GB/m3104vs2977 התקציב הוא עד 700 שקל.

18. הכוננים הניידים של סאנדיסק יאפשרו לכם לנייד איתכם המון מידע, ובמהירות של עד 850 מגה-ביט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-2-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן! ה-PC שלי החליט סופית לשבוק חיים (כנראה בגלל הארדיסק מערכת תקול) ובגלל שאני משתמש בעיקר בלפטופ חזק, אני לא מרגיש צורך להחזיק 2 מחשבים. העניין הוא הכוננים הקשיחים שמכילים כמות גדולה של מידע שאני רוצה לשמור. האם יש מכשיר/קופסה שאני יכול להכניס את כלל הכוננים (3 במספר) פנימה, לחבר ספק כח ולחבר אותם ללפטופ באמצעות USB ? מחיפוש שעשיתי לא הצלחתי למצוא מה שחיפשתי - אולי כי לא ממש ידעתי מה לחפש או אם זה קיים.. נ.ב אני יודע שיש פתרון של כבל שמתחבר ישירות לכונן קשיח אחד. אני מחפש משהו שיחזיק לי את כל הכוננים, עדיף בצורה שגם ישמור עליהם וגם שאוכל לגשת אליהם באמצעות כבל בודד. אשמח לעצתכם, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, עשיתי חיפוש בפורום, והתרד היחיד שמצאתי בנושא הזה הוא מלפני חצי שנה בערך, אז חשבתי שיש כבר משהו חדש, וגם לא ממש הבנתי מה מומלץ מהתרד הזה. וגם עם כל ההתפתחויות של צריבת DVD יש הרבה דברים חדשים, אז אם מישהו יכול להמליץ על מדיה לצריבה שתחזיק מעמד הרבה זמן ועמינה, אני אשמח...

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by נערי,

מדובר בשני כוננים קשיחים SSD שמוצעים במחיר זהה - 99$ בקניה בחו"ל [משלוח באופן עצמאי]. הראשון [h=1]Transcend SSD340 Internal 256GB Solid State Drive - 2.5", SATA 6Gb/s, 520MB/s Read - TS256GSSD340[/h]Item#: TNQ-102297329 | Model#: TS256GSSD340 השני מציג ביצועי קריאה/כתיבה קצת פחות טובים - [h=1]ADATA Premier Pro SP600 256GB Solid State Drive - 2.5", 7MM, SATA III 6Gb/s - ASP600S3-256GM-C[/h]Item#: VDA-102301898 | Model#: ASP600S3-256GM-C ההצעות הן באתר טייגרדיירקט http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8870098&csid=_61 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8864224&CatId=5300 אשמח לשמוע חוות…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by lrnkoren,

היי, קניתי כונן חיצוני WD elements וכשאני מחברת אותו לטלוויזיה דרך שקע הUSB בטלוויזיה, היא מזהה שמחובר USB אבל לא את הקבצים שעליו ולא מאפשרת י לראות את הסרטים. לעומת זאת USB רגיל הכל טוב. מה אני יכולה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by pure perfection,

שלום , יש לי מחשב בן 4 כמעט שכולל : i5 4460 16 GB RAM Z87 השימושים במחשב הם אופיס , אינטרנט , סרטים ושימוש רגיל . אני מרגיש שהמחשב איטי אז השאלה שלי היא האם שדרוג הדיסק הקשיח לדיסק SSD ישפר לי את הביצועים משמעותית ? או שכדאי להחליף כבר למחשב חדש ? תודה

24. שלום לכם יש לי בעייה ;D ( מדהים הא? ) אני רוצה ליצרוב דיסק של קבצי וידאו מהמחשב כדאי להפעיל אותו בDVD, הבעיה היא שאני לא יודע אם אפשר כי יש שם שני סוגים שונים של קבצים 3 של MOV ואחד של MPEG, מה אני עושה צורב הכל ביחד כדיסק VIDEO ? יש לי NERO הכי חדש, אם זה משנה. נב:אני יודע שהרוב יודעים את זה אבל...... אתם יודעים למה יש ציור של הקולסאום באש באיקון של NERO ? כי זה מצחיק כזה כאילו NERO BURNING ROM = נרו שורף את רומא... LOL, אני יודע שזה ישן

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. בשעה טובה קניתי את הדיסק און קי הזה במחיר מצחיק של 65 ש"ח. ניסיתי להעביר איזהשהוא משחק ממחשב אחד לשני, ולהפתעתי היתה הודעת שגיאה שאמרה שאין מספיק מקום בכונן. שאלתי את אחי מה הבעיה, והוא אמר שצריך לפרמט את הכונן. השאלה שלי היא מה הסכנות בפירמוט, ואיך עושים את זה?? תודה לעוזרים =].

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים