אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, 1. האם דיסק חיצוני 3.5 שתומך USB 3 ידרוש חיבור נוסף לחשמל או שיש לו את כל המתח שהוא צריך מה USB3 ? 2. האם עדיין יהיה אפשר לחבר ל USB רגיל בעזרת חיבור חשמל ? 3.יש בשוק דיסק חיצוני 2TB שמגיע גם עם USB3 וגם ESATA וגם חיבור לחשמל ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את החברה? האם היא אמינה וטובה או לא? חשבתי לקנות את הדגם הבא: Transcend JetFlash 780 128GB TS128GJF780. האופציה השנייה שלי היא ללכת על sandisk extreme שעולה 100 ש"ח יותר, אבל ידוע לי מניסיון שהוא איכותי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני האפשרויות הנ"ל: לחבר מתאם והארד דיסק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11177 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=35sata&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4855&aff=Zap〈=he או לקנות כבר מוכן בתקן USB 3 לתאימות לעתיד. http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=80&CategoryID=80&ProductID=3414 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9117 תודה מראש על התגובות, נתן
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי 840 EVO בנפח 120GB ומחפש להחליף אותו בגלל נפח מועט וגם כי הסדרה הזו של הכונן ידועה כבעייתית. חשבתי על 850 EVO האם זה שווה? האם זה שווה לקנות 250GB או שאם כבר עדיף 500GB? אני מחפש כונן משתלם, וגם שמעתי שבשנה הבאה יצאו כוננים חדשים של סמסונג, שווה לחכות? לא מתכוון להשקיע הרבה, אולי עד 350-400 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אננדטק הביאו אותה ב review רציני (הגיע זמן) http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2260 למרות שההבדלים ממש דקים בין המנצחים,ה NEC שוב לוקח אותה בגדול We have taken these 16X dual layer capable burners and thrown various media at them to see how each unit burns and reads back. From our results, we can see that the Pioneer DVR-108D, LG GSA-4160B, and NEC's ND-3500A came out on top with their ability to burn any type of media almost flawlessly as well as burn 2.4X dual layer media at 4.0X speeds (DVR-108D & ND-3500A). Our graphical presentations show that these three drives have the best read and write performance as far as DVD+/-R/RW media goes, and also top…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים כמו רובנו, רוצה לנצל את השישי השחור חבר המליץ לי על הcrucial של 250 ג'יגב (יש לי במחשב 2 כוננים HDD רגילים גודלים אז לא צריך יותר בשביל מע' ההפעלה) באמזון ראיתי מחיר סביר (קצת יותר זול מבארץ), אבל ראיתי גם כמה אנשים שנתנו ביקורות פחות טובות, כי הוא הפסיק לעבוד להם אחרי כמה חודשים עד כמה שנים בודדות (שנה שנתיים) האם למישהו יש ניסיון רע עם הכוננים הללו?? כי קראתי קצת בפורום וראיתי רק דברים טובים שאלה נוספת - המחשב קצת מיושן. על אילו דברים אני צריך להסתכל כדי לדעת שהמחשב מתאים לכונן SSD כזה? (יש חיבור SATA כמובן, יש 12 ג'יגה זיכרון, חלונות 10, מעבד i5).... מה עוד כדאי לדעת? שוב אני בעיקר רוצה שהחלונות יהיה שם, ואולי כמה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל הצעות גם למוצרים שאינם משווקים כאן בארץ... תודה לכולם! ניר.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה הגיע כבר לארץ? חיפשתי את זה כבר בכל אתרי החומרה בארץ ולא מצאתי. WD Caviar® 7200 hard drive WD2000BB http://www.wdc.com/products/products.asp?DriveID=35
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שנים של הבטחות מרחיקות לכת, בענקית השבבים מציגים כוננים ראשונים בהתבסס על שבבי תלת מימד שפותחו ויוצרו בשיתוף עם מיקרון, כאלטרנטיבה לטכנולוגיה מבית סמסונג התחרות בשוק ה-SSD חוזרת להתחמם? לאחר תקופה ארוכה של הבטחות מסקרנות, באינטל מרגישים שטכנולוגיית ה-3D NAND שלהם ליצירת שבבי הבזק חסכוניים יותר ובנפחים משופרים בשלה באופן מספק – ומציגים סדרת כונני SSD מסחרית ראשונה שמבוססת עליהם. בינתיים לשוק שרתי האחסון בלבד. סדרת ה-DC P3320 של אינטל מתיימרת להוות תחליף זול יחסית לכוננים הקשיחים הארגוניים שמאופיינים במהירויות סיבוב של 10,000RPM ו-15,000RPM, עם ביצועים שטובים בכמה סדרי גודל. כונני הסדרה יוצעו בנפחים של 1.2TB, 450GB או 2TB עם תצורת 2.5 אינץ' בחיבור U.2 (המקביל…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן, אולי תוכלו לענות לי. יש לי דיסק 1.8 SSD שאני רוצה למצוא לו מתאם לגודל 2.5 כדי להכניס אותו למחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני צורבים (פיוניר ו-Asus) ובשניהם יש בעיות שונות ולא עקביות. אני מעוניין לבדוק את התקינות שלהם. האם יש משהו כמו SMART לכוננים אופטיים, או תוכנה שמריצה סט בדיקות ומדווחת על בעיות בכוננים?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החברה בווינט החליטו שהם שוברים את השוק בכל מחיר של כונן חיצוני. זה התחיל עם מחירי רצפה לכונני חצי טרה 2.5 אינצ' וממשיך עם SAMSUNG G3 Station 1.5TB שנמכר בד"כ במחיר של 620 שח. מחיר הפתיחה הוא 399 וחבר שלי הוציא אותו במחיר של כ-450 שח, אם משהו מוציא בפחות שיפרסם בכל מצב, זה מחיר טוב לכונן 1.5TB, במיוחד לכונן חיצוני עם 3 שנים אחריות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
16GB, שיהיה עשוי מחומרים טובים - עמיד, הוא הולך להסתובב הרבה בחוץ בין אם בין משרדים ובין אם בשטח, מאוד מאוד מאוד חשוב לי שהוא יקרא ויכתוב מהר ושיהיו לו כמה שפחות חלקים שיכולים ללכת לאיבוד או להדפק עקב בלאי. התקציב הוא 150 ש"ח +\- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה דגם הכי מומלץ כיום במחיר עד 600 ש"ח ? עדיף לי כזה שכולל קיט התקנה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טכנאי המחשבים שלי המליץ לי על מנת לקצר את זמן טעינת מערכת ההפעלה ולשפר את ביצועיה, שהוא יתקין לי כונן SSD במחשב שלי שיהיה כונן C, ויעביר אליו את מערכת ההפעלה שלי, ושהדיסק הקשיח שלי הקיים יאוחד לכונן D, וישמש לנתונים בלבד. אני מעוניין לדעת על שמות של חברות שמייצרות כונני SSD אמינים שאין להם בעיות של קריסות ללא סיבה (כפי שקראתי כאן במספר דיונים), ושאורך החיים שלהם הוא ארוך. זאת למקרה שאני אכן אבצע דבר כזה בעתיד. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נפל לי הכונן כנראה מנפילת מתח של המחשב (אחרי הפסקת חשמל), שלחתי אותו לחברה שמטפלת בדברים האלה ולמזלי אפשר לשחזר את כל החומר בכונן, העניין הוא שעכשיו אני רוצה להביא כונן קשיח בנפח 1TB שיהיה חזק מספיק כי הבנאדם אמר לי שהדגם של הכונן הקשיח הקודם שהיה לי היה דגם לא איכותי. אני מחפש כונן קשיח פנימי דרך-אגב, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. רכשתי כרגע את הכונן ב-210 דולר (לינק). האם הכונן טוב עבור המחיר? השימוש שלי איתו יהיה בסיסי, אולי התקנת כמה משחקים פה ושם. מה שמפריע לי בשם שלו זה NAS. האם זה אומר שהכונן הוא לא לשימוש ביתי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו יודע כיצד להפוך את הדיסק און קי ל"קריאה בלבד"?Write Protect? (אין לחצן פיזי עליו). לחילופין, האם ניתן לאבטח אותו באמצעות דרך אחרת...? שבוע טוב (:
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר מוצר משלב את 2 המוצרים הנ"ל ? כלומר, Disk On Key שיכול לשמש גם כ Tape Recorder - כאשר את ההקלטות שאבצע הוא ישמור ע"ג הדיסק כמובן. אם קיים - אשמח לפרטים, אם לא קיים, ארשה לכם לפתח את המוצר, תמורת תמלוגי עושק
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי אחד הדיסקים שלי מגמגם ואני רוצה להשמיד לחלוטין את המידע עליו לפני שאני מוסר אותו לשירות הוא מזוהה לסירוגין על ידי הביוס ואני לא מצליח לזהות אותו במערכת הפעלה \ dban וכיוב' רציתי לדעת האם יש שיטה לבצע wipe בפרמטרים הללו תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד כמה יהיה מורגש ההבדל בין שני הדגמים הנ"ל? ה-510 הוא 120GB וה-320 160GB. לוח האם יהיה DP67BG של Intel עם 2600K ו-16GB RAM. על ה-SSD תותקן מערכת ההפעלה, OFFICE, VS, משחקים וכו'. שאר הדברים (מוזיקה, סרטים וכו') על דיסקים קשיחים רגילים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=82679&mpage=1&key=? מתחת לתמונה של DVD INFO יש ATTACHMENT... כנסו אליו ושם יש את העדכון מישהו בדק אותו? אמור לתת תמיכת ביטסטינג רק ל DL... מה זה השטויות האלה... אני לא מבין את NEC סהכ אני מרוצה, למרות שתמיד יהיה נחמד לראות שיפורים רציניים יותר יום טוב! יניב
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה דחוף למישהו שטס היום. מדובר בכרטיס SD 8GB של סיליקון פאוור. הוא הכניס את הכרטיס למצלמה (EOS 450D) והמצלמה דורשת פירמוט של הכרטיס בגוף המצלמה. הפירמוט לא מצליח גם לא במצב low level. מה אפשר לעשות? אם השאלה מתאימה יותר לפורום צילום דיגיטלי אנא העבירו את הנושא במהרה כי הוא טס היום!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכשלו לי שתי צריבות עם פיוניר DVR-217DBK ו ImgBurn ניסיתי לצרוב IMAGE של DVD , והוא לא הצליח. מדיה של VERBATIM הלוג הוא כזה: I 17:18:16 ImgBurn Version 2.4.4.0 started! I 17:18:16 Microsoft Windows Vista Ultimate Edition (6.0, Build 6001 : Service Pack 1) I 17:18:16 Total Physical Memory: 2,094,860 KB - Available: 1,052,720 KB I 17:18:16 Initialising SPTI... I 17:18:16 Searching for SCSI / ATAPI devices... I 17:18:16 Found 1 DVD±RW and 1 BD-ROM/HD DVD-ROM! I 17:19:39 Operation Started! I 17:19:39 Source File: C:\Users\Administrator\CDR1\New Folder\DVD\s01.iso I 17:19:39 Source File Sectors: 1,370,796 (MODE1/2048) I 17:19:39 Source File Size: 2,807,390,208 bytes I 17:19:3…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את ה"סטיקי כוננים קשיחים" ויש לי כמה שאלות. לא הבנתי כל כך את עיניין הגודל. אני רואה 1.8 אינץ, 2.5 אינץ ו3.5 אינץ. מלבד הגודל הפיזי של הכונן יש עוד הבדלים? לפי מה שהבנתי ההבדלים הגדולים הם כונן עם/בלי חיבור לחשמל. אני מסייר באינטרנט, איך אני יודע איזה כונן הוא עם חיבור לחשמל ואיזה לא? רק 3.5 הם עם חיבור לחשמל? אני צריך 1000GB זול, ההבדלים במחירים בין כונן עם כבל חשמל לבלי הם כל כך גדולים? אשמח גם לקבל המלצות ספציפיות.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-