עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rangerman,

איזו מבין האפשרויות הבאות עדיפה (ולמה): 1. דיסק Western Digital 120GB 7200 RPM 8MB + אחד מהמארזים החיצוניים הבאים: Conceptronic 3.5" IDE to USB 2.0 External Case HDD to USB 2.0 Skymaster 3.5" IDE to USB 2.0 External Case HDD to USB 2.0 Argosy External 3.5" Hard Disk Drive with USB 2.0 Hub Chronos 3.5" External Hard Disk Drive case - USB 2.0 iNtex External Box 3.5" USB 2.0 with internal PSU and Fan 2.דיסק חיצוני Western Digital 80GB 7200 rpm Series II USB 2.0 3. דיסק חיצוני Maxtor 80GB 7200 rpm External USB 2.0 5000LE כל האפשרויות נכנסות לתקציב. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם . רכשתי הרד-דיסק של חברת WD SATA גולד 160 G . חברתי אותו למחשב חברתי את הכבלים ואת החשמל . כאשר אני מכניס את הדיסק של ההתקנה של מערכת ההפעלה XP ולוחץ על F6 על מנת לבחור את ההרד-דיסק הוא דורש ממני דיסק 1.44 של הדרייבר של ההרד-דיסק על מנת להתקין . אך לצערי אין לי את הדרייבר . לוח של חברת : GA-7VAXP Ultra - GIGA-BYTE מידע על הלוח ניתן למצוא בקישור הבא: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VAXP%20Ultra.htm איך מתקינים שם מערכת הפעלה? לכול מי שיש את הדיסקט הזה של הלוח אנא נסו לעלות אותו לרשת . ולצרך הודעה כאן . אבל רק ללוח הזה בבקשה .

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by tomer87,

צריך המלצה לגביי חברה יעילה ביצועים\מחיר\יעילות עם 8 מגה בופר וSATA ומה ההבדל בין שני אלו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_78&products_id=6028 ל - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1034&products_id=5880 תומד לעונים...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by nigger84,

היי, יש לי כמה דיסקים ששוכבים במגירה והגיע הזמן לבדוק מה יש בהם. מחפש מתאם sata to usb3 שיתאים גם ל 2.5 וגם ל 3.5. יש כזה דבר? עדיף אמאזון או איביי אם עולה פחות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by iSolt,

240GB Intel SSD 535 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2BW240H601 אם מישהו מכיר חנות אחרת בארץ שמוכרת במחיר הזה אשמח ללינק (אייבורי החליטו לגנוב ב670 שקל ללא סיבה.) האם יש כונן SSD טוב יותר בנפח/מחיר הזה? לגבי הבקר, האם הבקר של 535 נחשב איכותי? האם כדאי לחכות למבצעי הבלאק פריידי או שלא צפוי להיות על הכונן הזה הנחה כי זה אינטל? האם צפויים לצאת בקרוב כונני SSD חדשים של אינטל או דגמים של חברות אחרות? לגבי המהירות, באתר userbenchmark לא מצאתי את הכונן 535, רק את הכונן 530. http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Intel-530-Series-240GB-vs-Samsung-850-Evo-250GB/m3104vs2977 התקציב הוא עד 700 שקל.

6. Started by yotam.m,

שלום לכולם יש ברשותי 2 HD'S SCSI בסל"ד 15K. ראיתי ב-Ebay מתאמים במחירים סבירים. האם יש טעם בחיבור הארדיסקים מסוג זה או שעצם פעולתו דרך מתאם תוריד מיתרון הסל"ד הגבוה? יש דרך אחרת לחברו חוץ ממתאם PCI? איפה הוא יהיה בהשוואה ל-HD Sata סטנדרטי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by matanf,

אני צריך איכסון לעסק שלי. אני צריך אכסון גדול, כל יום מתווסף לי כ 55 ג'יגה. אני צריך את זה לתווך הארוך. הסתכלתי קצת באינטרנט ומצאתי כמה דברים אבל אולי יש לכם משהו טוב ואמין להציע לי. אשמח לדעת את האפשרויות שלי לפני שנדבר על תקציב. בתודה רבה מראש , מתן.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לאלו אשר מבקשים להרכיב מחשבים בכסף זול, או צריכים עוד יחידת נפח אכסון להרחיב באחת המכונות הקיימות שלהם, מצאתי שכרגע יש דיסק מכאני 1TB במחיר מעולה ומסדרה איכותית של דיסקים קשיחים. בחנות tms משווקים כרגע (זה עניין זמני, כי זה מלאי מצומצם ומשתנה) של דיסקים sata מסדרת סטורג' של שרתים, המכונה WD re. זו למעשה המקבילה ל- WD Black. מה שיפה זה שהדיסק נשלף ממכונה עובדת, משרת, הדיסק כבר עבר בדיקת תקינות מלאה, והוא מסופק עם 6 חודשי אחריות. המחיר הוא מה שעושה את כל העסק לכדאי במיוחד = רק 118 ש"ח לצרכן כולל מע"מ: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=100014_10024_10026&product_id=18339 מי שמרכיב איפה מחשב בכס…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by casio222,

אין לי מושג למה זה קורה, אבל אני לא מצליח לקרוא מהדיסק הקשיח עליו נמצאים כל המסמכים שלי. כשאני אומר לא מצליח זה כולל את הדברים הבאים: צריבות נכשלות אם מנסים לצרוב קובץ שנמצא על הדיסק הקשיח הזה, קבצי RAR שנמצאים עליו (אפילו חדשים שהורדתי אליו) לא ניתנים ל"פתיחה". לא ניתן להעביר ממנו קבצים לכוננים אחרים. לעומת זאת כן ניתן להעביר אליו קבצים, אך לא ניתן להעביר קבצים ממנו. מדוע בעיה זו קורית פתאום? לא חושב ששיניתי איזה הגדרה שאמורה לגרום לכך. מדובר על דיסק בנפח 320GB, של WESTERN DIGITAL. יש שם קבצים חשובים מאוד בשבילי, כך שאופציה של פרמוט ללא גיבוי כלשהו אינה בעיה בחשבון. אשמח לעזרה דחופה בנושא תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dan9,

היי יש מצב שבגלל שההתקן מחובר בAHCI אז יש בעיה של צריבה? לפני שאני פוסל את הכונן ובודק אחר? נסיתי עם כמה תוכנות! מפרט 3

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ozwrx,

אבל לא קיבלתי איתו תוכנה מאיפה אני משיג תוכנה? האם אפשר להתמש בתוכנה של צורב רגיל? ומה להוריד?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by asafmanor,

אני מחפש כונן DVD ב200 עד 300 ש"ח. שמעתי שיש של BenQ בפחות מ-300, האם זה נכון (ואיזה דגם, איפה אפשר להשיג?). אני מעדיף שהכונן לא יהיה זבל אך גם לא יהיה בעל יכולת מעולה או משהו כזה, כמה שיעלה פחות יותר טוב (אני מקבל את זה כמתנה לבר-מצווה מחבר שלי). תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. בואו נשים רגע בצד את כל הגימיקים והבולשיט כמו : LABELFISH ,LIGHTSCRIBE . אחרי בדיקות מקיפות שערכתי הגעתי למסקנה שדווקא הצורב הכי זול בשוק---דגם LH-20A1s של חברת Liteon הוא הצורב "שנהנה" מכמעט אפס RMA ואין שום דבר שאפילו מתקרב אליו. http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=Liteon+LH-20A1s אפילו הצורבים שהם יקרים משמעותית ממנו סובלים מ-RMA הרבה ,הרבה יותר גבוהה. אני יכול להתפשר על מהירות והעדר גימיקים אבל בתור " ניפגע" NEC הדבר היחידי כמעט שמעניין אותי בצורב זה אמינות ,צריבה איכותית על מדיות DOUBLE LAYER ואורך חיים . אחרי ששאלתי הרבה אנשים (כולל כאלו שעובדים בחנויות מחשבים ומקבלים צורבים דפוקים מלקוחות ) הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת שנכון לעכשיו סוס העבודה היחיד שא…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by din707b,

שלום אנשים יש לי דיסק SATA2 7200 250GB NCQ והשני - 7200 IDE 40GB איפה כדאי להתקין את מע' ההפעלה? ה- IDE אני חושב יכול לשבת רק על הצורב- לוח P5B ASUS המטרה כמובן שהמחשב יעבוד הכי מהר. מבחינת נפח האחסון אני לא צריך את ה- 40 GB השאלה היא האם כפי שהצעתי יועיל מבחינת מהירות? טנקס

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קומקפט דיסק שיודע לנגן MP3 יכול לנגן שירים שניצרבו ב MP3 על דיסק 4.7GIGA) DVD) ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום כיוון שאני רוצה להרחיב את הידע בתחום דיסקים הקשיחים מסיבותי האישיים , הייתי רוצה לשמוע הסברים ,דעות על החברות הנ"ל ביחס ל דיסקים הקשיחים המוכרים יותר בשוק שהם WD,SEAGATE ו- SAMSUNG הידועים כטובים .מעניינת אותי עיקר ההתייסות לגבי- TREKSTOR איך החברה נחשבת כמותג , ביצועים ,אמינות , אחריות וכו לעומת המותגים המוכרים שהזכרתי . תודה מראש לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by LazyCat,

רכשתי במבצעי הסופ"ש את הכונן OCZ Vertex 2 240GB וזה אחרי שבדקתי שהכונן לא סובל מהבעיות שאחיו הקטנים סובלים. הכל טוב ויפה, ביצועים מצויינים, אבל מה, פיספסתי מידע חשוב מאוד שעלול להיות Deal breaker. אני משתמש בכונן בלפטופ שלי (מפרט מימין), וברגע שהמחשב נכנס ויוצא מ- Sleep mode (מצב שינה), אני מקבל BSOD. חיפשתי קצת מידע על הנושא, ומסתבר שזו בעיה מאוד נפוצה בכונני SSD בעלי בקר SandForce. הכוננים שסובלים מהבעיה הם של OCZ, Corsair ו- G.Skill ועוד. לפי הנט, הבעיה הכי חמורה ב- OCZ, היות ולעיתים, אחרי ה- BSOD הכונן פשוט מת. הדילמה שלי היא האם לותר על ה- Sleep mode (משתמש בו הרבה בלפטופ), ולחכות לתיקון FW מ- OCZ (למיטב הבנתי הם עובדים עליו מול SF כבר שנה), או להחזיר את הכונן חזרה ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Nitro,

אני קונה צורב קומבו תוצרת LG, במהירויות 52X32X52X16... מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה, ומוכן לתת לי חוות דעת עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_312&products_id=4570 תודה, נדב.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הי חברה יש לי שאלה. אני רוצה לצרוב שירים לרדיו דיסק שלי באוטו, אבל אני לא בטוח איך לצרוב אותם. האם צריך לצרוב אותם כ-audio disk או מה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by rotman,

מה המצב אנשים? קניתי HD 320 ג'יגה SATA של WD אני צריך לחלק אותו ל partitions או שאני לא חייב? כמו כן , אם אני לא חייב , כדאי? ואם כן , אז לכמה ושל איזה גודל?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מחיר : 377 שח BUFFER : 8MB SPEED : 40X12X40

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לדוגמה האם אפשר לעשות RAID של כונן Samsung 500GB יחד עם Samsung 1TB? כמו כן כונן Samsung 500GB יחד עם WD 1TB? ומה עם RAID 5 לשלוה כוננים שונים? מה עם RAID 5 לשני כוננים זהים ואחד שונה? אשמח לכמה תשובות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ag43,

במהלך מעבר דירה חבר שלי איבד איכשהו את שנאי המתח של 2 כונני WD MY BOOK 500 GB. איפה ניתן לקנות שנאים תחליפיים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Aviad56,

היי, הגיע אליי היום הEVO 850 שקניתי מאיביי, לא קיבלתי איתו ציוד התקנה (הוא סגור בקופסא המקורית, עם דיסק, והמדריכי התקנה). הבנתי שאני צריך כבל SATA, ומשהו שיחזיק אותו, כרגע מה שעשיתי היה לנתק את ה-HDD הנוכחי לגמריי, לקחתי את החיבורים שלו וחיברתי לSSD, המארז של המחשב כרגע פתוח והSSD רופף באוויר P: התקנתי ווינדוס, העברתי למצב AHCI, התקנתי את Samsung Magician, הFirmware מעודכן, OS Optimization על Maximum Performance, ווידאתי שהסיריאל הוא אכן מקורי בתוכנה, אז, לשאלות: 1. ה-SSD כרגע בהתקנה זמנית (כמו שאמרתי, המארז פתוח והוא רופף) - מה אני צריך לקנות בשבילו? יש לי את הרבה מהדברים האלה שמחברים לצדדים של ה-HDD אבל זה לא תופס ל-SSD ממה שניסיתי.. 2. האם הבדיקת מהירות יצאה ת…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by tood24,

היי רכשתי מיני פיס חדש שהגיע עם וינדוס 8.1 בעיברית מותקן ,המחשב היה נתקע אחרי 10 דקות של הפעלה נאמר לי להתקין מערכת הפעלה מחדש האם להתקין מותאמת אישית או שידרוג ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים