עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by achiya1,

יש לי דיסק קשיח שעכשיו גיליתי שיש בו פין קצת תקוע בפנים ועקום אני לא מצליח להוציא אותו . ניסיתי בנתיים עם 3 פינצטות ואף אחת לא עזרה.. השאלה שלי זה אם יש דרך להוציא אותו ? ואם אי אפשר האם זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד נורמלי גם אם אחד הפינים נדפק? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בואו נשים רגע בצד את כל הגימיקים והבולשיט כמו : LABELFISH ,LIGHTSCRIBE . אחרי בדיקות מקיפות שערכתי הגעתי למסקנה שדווקא הצורב הכי זול בשוק---דגם LH-20A1s של חברת Liteon הוא הצורב "שנהנה" מכמעט אפס RMA ואין שום דבר שאפילו מתקרב אליו. http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=Liteon+LH-20A1s אפילו הצורבים שהם יקרים משמעותית ממנו סובלים מ-RMA הרבה ,הרבה יותר גבוהה. אני יכול להתפשר על מהירות והעדר גימיקים אבל בתור " ניפגע" NEC הדבר היחידי כמעט שמעניין אותי בצורב זה אמינות ,צריבה איכותית על מדיות DOUBLE LAYER ואורך חיים . אחרי ששאלתי הרבה אנשים (כולל כאלו שעובדים בחנויות מחשבים ומקבלים צורבים דפוקים מלקוחות ) הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת שנכון לעכשיו סוס העבודה היחיד שא…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי שלושה כונני SATA, וPARTITION לכל אחד, C, D, וE... פתחתי לאחרונה את המחשב ושמעתי מן רעשים של התנעה מההארד דיסק, כאילו הוא מנסה לעבוד ולא מצליח, נעלם לי הPARTITION - E האם ההארד דיסק שבק חיים לחלוטין? האן ניתן לשחזר את הקיים שלא דרך חברה כלשהי? האם יש קונפיגורציה אחרת שתגרום לו לעבוד? תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by aviad13,

קניתי את הדיסק און קי הזה מאי ביי: http://www.ebay.com/itm/New-32GB-32g-USB-2-0-Flash-Drive-Thumb-Disk-Pen-Memory-Stick-Round-Keys-model-/161046046143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item257f17a5bf עכשיו ניסיתי לאתחל אותו כדי לשנות אותו לNTFS אבל כשאני מנסה לפרמט אותו זה רושם לי "לWindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול". מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by cha_had,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול אתכם, אם יש דבר כזה בארץ שאני קונה מחשב נייד מחנות, אני מבקש להחליף את הדיסק הקשיח הרגיל ל-SSD בתוספת מחיר? תודה על העזרה, חיים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by LIRON1,

שלום עשיתי בדיקה עם AS SSD וזה התוצאה (תמונה) הכונן זה M4 64 GB מחובר ל SATA3 1.תוצאה טובה? 2.איך אפשר לשפר עוד?,בעיקר את המהירות כתיבה. 3.מה זה אומר השורות בתוכנה: 4K 4K 64 THRD ACC TIME ? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by BMWE,

עברתי על המאמר לגבי פרמטרים של כוננים אני מחפש כונן בגודל 2.5" עם נפח של 500 גיגה +. הפונקציה שלי זה ביצועים לעומת מחיר - לא מחפש את הטוב ביותר ולא מחפש את הגרוע ביותר. מצ"ב מספר אפשרויות שיש לי על מה אתם ממליצים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by gtrippleg,

הכונן: (WD 1TB caviar blue (WD10EZEX קניתי אותו לפניי כמעט שנה (אפריל 2014) בזמן האחרון האו מתחיל לעשות רעשים כשאני פותח קבצים שנמצאים עליו, או פשוט כשאני נכנס אליו ב'מחשב שלי'. זה רעש שמוכר לי מכוננים שהיו לי בעבר, אבל תמיד חשבתי שזה בגלל שהם היו או מחוברנים או ישנים... ניסיתי לחפש בyoutube, ומצאתי את זה.... ב-00:12 יש את הרעש שאני מתכוון אליו: http://youtu.be/J09pWNQPK7U?t=12s

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by avinatbezeq,

הלך לי דיסק קאוויר בלק 1TB SATA 3 6 GB/s. חדש כמעט לגמרי - שימש לגיבוי, היה מותקן כמה חודשים, כמעט לא ביצע פעילות מעבר לכך שהעברתי אליו וידיו מהמצלמת וידאו, ומת. לדעתי, בשימוש כל כך מועט, יותר סביר שנפגע משהו באלקטרוניקה מאשר בפיזיקה, כלומר צריך להיות אפשרי להנציל את המידע. מצד שני מדובר בוידאו משפחתי של חודשיים שלשה - כואב הלב לאבד אבל לא מצדיק אלפי שקלים תיקון. יש למישהו מושג מי יכול לתת פיתרון טוב וזול לסיפור הזה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. .יש לי כיום 1.5 טרה של חומר המגובה על הכונן הקשיח במחשב וגם בענן (בתשלום), אני מעוניין לרכוש כונן גיבוי חיצוני לטובת גיבוי ואחסון במקום פיזי אחר .לאור הנפח שיש כיום, אני מחפש כונן של כ 3 טרה, חשוב שהכונן יהיה של חברה אמינה, שלא ישבוק חיים בעוד שנתיים ,הוא לא יהיה מחובר תמיד ובשימוש בשוטף, אלא מידי חודשיים (בערך) אעתיק אליו את הגיבוי העדכני מהמחשב ואאחסן אותו בארון .USB 3.0 מעדיף מוצר קטן וקומפקטי, ללא חיבור לחשמל, כנראה ?זה רלוונטי ?SSD אולי עדיף מוצר ללא חלקים נעים, כגון ,מב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Jabradb1,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע, למה עברו מחיבור MOLEX 4-Pin של דיסק קשיח לחיבור SATA 15-Pin Power ?!?! מה הקטע? יש יתרון כלשהו? 4 חיבורים? 15 חיבורים? למה דווקא 15?!?! http://www.cooldrives.com/sa15poto4moa.html תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. עכשיו יש לי 320GB והוא לא מספיק לי. ההבדל בין ה 750 ל 640 הוא רק 75 שח ... תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Achilllles,

liteon,SAMSUNG,LG,ASUS,SONY?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי DOK של סנדיסק 8 גיגה מחובר למחשב usb 2.0 המהירות שאני מקבל היא 4.5-6 מגה מצורף תמונה .. Uploaded with ImageShack.us מה יכולה להיות הבעיה?זה לא אמור להיות יותר מהיר? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by LazyCat,

רכשתי במבצעי הסופ"ש את הכונן OCZ Vertex 2 240GB וזה אחרי שבדקתי שהכונן לא סובל מהבעיות שאחיו הקטנים סובלים. הכל טוב ויפה, ביצועים מצויינים, אבל מה, פיספסתי מידע חשוב מאוד שעלול להיות Deal breaker. אני משתמש בכונן בלפטופ שלי (מפרט מימין), וברגע שהמחשב נכנס ויוצא מ- Sleep mode (מצב שינה), אני מקבל BSOD. חיפשתי קצת מידע על הנושא, ומסתבר שזו בעיה מאוד נפוצה בכונני SSD בעלי בקר SandForce. הכוננים שסובלים מהבעיה הם של OCZ, Corsair ו- G.Skill ועוד. לפי הנט, הבעיה הכי חמורה ב- OCZ, היות ולעיתים, אחרי ה- BSOD הכונן פשוט מת. הדילמה שלי היא האם לותר על ה- Sleep mode (משתמש בו הרבה בלפטופ), ולחכות לתיקון FW מ- OCZ (למיטב הבנתי הם עובדים עליו מול SF כבר שנה), או להחזיר את הכונן חזרה ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by JSK,

שלום, אני עומד לקנות מחשב עם הדיסק קשיח: Western Digital 1600JS 160GB SATA 2 8Mb ראיתי באיזשהו מקום שהכוננים של WD רועשים. זה נכון? כדאי לקחת Samsung או חברה אחרת? תודה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by joelr,

שלום לכולם, יש לי 5 כוננים במחשב שלי. אחד מהם (לא מערכת הפעלה) לא נפתח לי החל מאתמול. גם בביוס הוא לא מזוהה. ניסיתי ללנקות קצת את המגעים ולחבר מחדש אבל זה לא שינה כלום. יש איזה המלצה למשהו שאפשר לנסות לפני שאני זורק אותו לפח? היו לי שם כל מני דברים לא מגובים- שום דבר קיצוני, אבל עדיין יהיה לי חבל לוותר על הכונן לפני שאני מצליח לגבות אותו. תודה מראש, יואל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הי חברים. רכשתי את הנאס הנ"ל ללא דיסקים ובמקביל רכשתי 2 דיסקים WD RED 8TB. הרכבתי אותם רק בשביל לגלות 2 נורות אדומות שנדלקות בחזית המכשיר המציינות תקלה בדיסקים. נכנסתי לניהול של הנאס ומצ"ב מה שהסמארט מדווח. אז החלפתי את הדיסקים לדיסקים חדשים לחלוטין, ושוב אותה בעיה. מה אני מפספס?

19. Started by NIVTAL,

יש אפשרות לאחד שתי דיסקים קשיחים 80 GB לאחד של 150?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. זה כבר כמה זמן שאני מחכה שמחירי הדיסקים הקשיחים ירדו ונכון לעכשיו קצת הרמתי ידיים והחלטתי לרכוש. אני עובדת על איימק 27" עם דיסק בנפח 1TB - מטרת הדיסק הקשיח החיצוני היא גיבוי ואחסון. אני מתכננת לחלק אותו ל-1 טרה של אחסון ו-1 טרה של גיבוי בלבד למק. אז ניסיתי לעשות סקר נרחב באינטרנט בנוגע לכוננים שיש בשוק, הצלחתי להוריד את lacie מהרשימה אבל עדיין נשארו western digital ו-seagate. כל הקשיחים לרוב באים עם שנתיים אחריות ככה שכאן אין הבדל, usb 3.0 לא קריטי כי יש לי רק 2.0, ואין צורך ב-firewire כי זה רק לגיבוי. אני מתכננת לרכוש דרך מכירה אישית באינטרנט כי שם יש את המחירים הכי זולים (wallashops/olsale). אלו הדגמים שקיימים שם, אשמח לפידבק נוסף בנוגע למה עדיף: WD 2TB My Book Essentia…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Saliman,

לא הייתי מתנגד לכמה כאלו http://www.lacie.com/products/product.htm?id=10118 Bigger Disk Unprecedented 1 terabyte capacity User Benefits : Unique triple interface solution FireWire 800, FireWire and USB 2.0 hard drive Sturdy aluminum alloy design Stackable desktop or rackmount configuration largest capacity available The LaCie Bigger Disk, with the largest hard drive capacity available, is a unique innovation that packs an amazing 1 terabyte of storage space in a manageable 5.25" form factor. With this unsurpassed storage capacity, the LaCie Bigger Disk allows users to store nearly two years of continuous music and up to one month of non-stop MPEG-2 video1. Trul…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by iyehuda,

עד היום הייתי צורב עם EASY CD CREATOR מוזיקה מכמה דיסקים ע"י השארת הדיסק פתוח ניסיתי עם ה NERO ולא הצלחתי ב AUDIO ביטלתי את ה "V" ב FINALIZE CD צרבתי שיר אחד וכשבתי לצרוב שיר מדיסק אחר הוא לא נתן לי בטענה שהדיסק לא ריק כשבדקתי את הדיסק במערכת אכן שמעתי את השיר זה אומר שהוא עשה FINALIZE CD מה יכולה להיות הסיבה ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by נערי,

מדובר בשני כוננים קשיחים SSD שמוצעים במחיר זהה - 99$ בקניה בחו"ל [משלוח באופן עצמאי]. הראשון [h=1]Transcend SSD340 Internal 256GB Solid State Drive - 2.5", SATA 6Gb/s, 520MB/s Read - TS256GSSD340[/h]Item#: TNQ-102297329 | Model#: TS256GSSD340 השני מציג ביצועי קריאה/כתיבה קצת פחות טובים - [h=1]ADATA Premier Pro SP600 256GB Solid State Drive - 2.5", 7MM, SATA III 6Gb/s - ASP600S3-256GM-C[/h]Item#: VDA-102301898 | Model#: ASP600S3-256GM-C ההצעות הן באתר טייגרדיירקט http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8870098&csid=_61 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8864224&CatId=5300 אשמח לשמוע חוות…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, ניתנה לי האפשרות להניח ידיי על כונן חדש. בתחילה, הייתי אמור לקבל 3.5" של סיגייט, בנפח טרה- ST31000525SV, לא לגמרי אהבתי את הרעיון של סיגייט מאחר ופה ושם האמינות שלהם מוטלת בספק. מה שכן, הבנתי שהוא סוג של סוס עבודה שיש בו שימוש בעיקר במערכות אבטחה\הקלטה (ה-V). בכל מקרה, כעת ניתנה לי האפשרות לקחת במקומו Iomega ego 320gb usb3.0, הוא 2.5" ומאפשר ניידות טובה, שזה נחמד, בעיקר מאחר וכעת יש לי כונן אחד של טרה שבערך ב-60% שימוש (סמסונג 103SJ). ההתלבטות שלי מעט משונה, אני יודע, אבל צריך לקחת בחשבון שאין לי בכלל USB3 במחשב (דל 3300). הכי טוב שיש לי זה eSATA. הסמסונג שלי מחובר ב eSATA. האם ניתן לחבר את ה-2.5" דרך איזה מתאם כדי לפחות לקבל את הנתוני העברה המקסימליים בeSAT…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני רוצה להחליף את הכונן קשיח שנמצא כרגע בנייד לכונן SSD בנפח 120+-. לפי מה שבדקתי הגודל המתאים הוא 2.5" ו 7 mm. האם החיבור שבנייד מתאים לכונן SSD? מה דעתכם על אלה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TS128GSSD370&cart=1437235882161318217〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SD7SB6S-128G-1122&cart=1437235882161318217〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SDSSDA-120G-G25&cart=1437235882161318217〈=heb תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.