אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
מבשר על מותו הקרב? אם כן יש דרך לבדוק איזה הארדיסק זה? מכיוון שיש לי כמה מחוברים אחד samsung F1 ואחד סתם של WD יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק איזה מהם הוא המרעיש? תודה מראש! עריכה: אה ו... האם יש אפשרות להפעיל אחריות על דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בספטמבר 2013 קניתי את הכונן הבא: Western Digital Caviar Green WD20EARX לאחרונה קראתי במקרה על בעיה נפוצה של הכוננים האלו, של איזשהו idle-timer שמוגדר ל-8 שניות וגורם לכך שהדיסק בעצם נכבה ונדלק כל הזמן. בדקתי ב-hwinfo וראיתי שמספר הסייקלים של הדיסק היום, אחרי שלוש שנים, הוא 363,194 . הבנתי שהגבול הוא איפשהו ב-300k ואח"כ הדיסק נמצא בסיכון לכישלון. האם אפשר לפנות ליבואן ולבקש החלפה? מישהו מכיר את הבעיה ויכול לשתף איך הוא התמודד איתה? אני במקביל אנסה לשנות את ההגדרה הזאת (דורשת כלי של WD שעובד רק ב-DOS וצריך בשביל זה bootable DOK אבל שיהיה).
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דגם: WD3200KS עד 800 שח אחרי שאני מקבל תמעמ יוצא שהוא עולה לי 650 שח ..?! שווה יחד איתו אני רוצה לקנות אל פסק (רק אני לא יודע איזה) ועוד סט קירור עם פוטנציומטר לקירור)
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ! הדיסק הקשיח שלי הפסיק להגיב , אני לא יודע אם זו תקלה של המחט או של לוח בהפעלת הכונן נשמעים תקתוקים, פתחתי את המארז ואני רואה שהדיסקים מסתובבים אבל המחט הקוראת זזה לצדדים ולא מצליחה לקרוא . קיבלתי עצה לקנות כונן זהה .. ולהחליף את החלק התקול (המחט או הלוח שבדיסק ) אשמח לקבל עצה בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש SSD זול בגודל 128\120 יש כאן מספר דגמים: http://ksp.co.il/?select=.1033..152..375..378.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב על השניים הראשונים , האם זה יספק אותי לעבודה בסיסית? או שאני מסתכן וכדאי להשקיע טיפה יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 500 גיגה שבטעות מחקתי ממנו מידע מאוד חשוב , אני יודע שיש חברות שמשחזרות מידע, השאלה אם אני אנסה לשחזר מידע מהדיסק עם תוכנות מקצועיות בבית כמו ACTIVE PARTITION RECOVERY ואם לא אצליח וארצה אחר-כך לקחת את הדיסק לחברת שיחזור מידע הפעולה שעשיתי עם התוכנה בבית מקלקלת משהו ,אני הרי לא כותב לדיסק כלום רק מנסה לשחזר מידע ,זה יכול להכביד על החברה אחר כך לנסות לשחזר מידע מהדיסק אם אני לא הצלחתי ? תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 5 כוננים במחשב שלי. אחד מהם (לא מערכת הפעלה) לא נפתח לי החל מאתמול. גם בביוס הוא לא מזוהה. ניסיתי ללנקות קצת את המגעים ולחבר מחדש אבל זה לא שינה כלום. יש איזה המלצה למשהו שאפשר לנסות לפני שאני זורק אותו לפח? היו לי שם כל מני דברים לא מגובים- שום דבר קיצוני, אבל עדיין יהיה לי חבל לוותר על הכונן לפני שאני מצליח לגבות אותו. תודה מראש, יואל
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל בלי קשר למהירות - SAMSUNG MAGICIAN בווינדוס 8.1 מעיר את המחשב מSLEEP MODE תוך 30 שניות ושולח אותו חזרה תוך 2-3 דקות, בלי סוף, מהרגע שהוא נכנס לSLEEP עם טיימר. אני חושב שזה קורה רק אם משתמשים בMAX PERFORMACE/RELIABILITY/SPACE. הפתרון הוא לבטל אותו מהתוכנות שעולות בהדלקה, הRAPID הוא תהליך נפרד אז אין בעיה. ממליץ לשים לב - המחשב שלי נדלק ונכבה בערך 200-250 פעמים בגלל זה במשך לילה שלא שמתי לב. עכשיו בנוגע למהירות - אני בדקתי עם הMAGICIAN ורציתי להגיע למספרים שכתובים שם (בודקים עם RAPID כבוי). מה שהוריד לי היה: - דרייבר AHCI של MS. צריך להוריד את החבילה של הדרייבר RAID+AHCI עם התוכנה של הRAPID STORAGE מהאתר של הלוח אם. אני ממליץ גם להתקין את הRAPID STORAGE, יש שם …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במצב בו נראה שהתוצאות של הכונן יחסית נמוכות,נראה שתוצאות הקריאה והכתיבה שלו תקינות, אבל בביצוע בדיקה של as ssd עבור copy-benchmark מתקבלות תוצאות נמוכות: התוצאות של הכונן שלי: http://imgur.com/37lmc4a http://imgur.com/5qXHwLk התוצאות אליהן התייחסתי להשוואה: http://www.thessdreview.com/our-reviews/crucial-mx100-ssd-review-256-512-gb/4/ ממה יכול לנבוע ההפרש? ווידאתי שהכונן מחובר בSATA3 כמובן עם AHCI. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי כונן חיצוני WD elements וכשאני מחברת אותו לטלוויזיה דרך שקע הUSB בטלוויזיה, היא מזהה שמחובר USB אבל לא את הקבצים שעליו ולא מאפשרת י לראות את הסרטים. לעומת זאת USB רגיל הכל טוב. מה אני יכולה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאלו אשר מבקשים להרכיב מחשבים בכסף זול, או צריכים עוד יחידת נפח אכסון להרחיב באחת המכונות הקיימות שלהם, מצאתי שכרגע יש דיסק מכאני 1TB במחיר מעולה ומסדרה איכותית של דיסקים קשיחים. בחנות tms משווקים כרגע (זה עניין זמני, כי זה מלאי מצומצם ומשתנה) של דיסקים sata מסדרת סטורג' של שרתים, המכונה WD re. זו למעשה המקבילה ל- WD Black. מה שיפה זה שהדיסק נשלף ממכונה עובדת, משרת, הדיסק כבר עבר בדיקת תקינות מלאה, והוא מסופק עם 6 חודשי אחריות. המחיר הוא מה שעושה את כל העסק לכדאי במיוחד = רק 118 ש"ח לצרכן כולל מע"מ: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=100014_10024_10026&product_id=18339 מי שמרכיב איפה מחשב בכס…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . קניתי היום DOK של סאנדיסק של 8GB . עכשיו אני מנסה להעביר סרט ששוקל 4.7 GB וזה רושם לי שאין לי מספיק מקום בדיסק . למרות שהDOK ריק ועדיין יש שם 7.4 GB פנוי . וניסיתי להעביר סרט ששוקל 1.7 GB וזה מעביר לי אותו . איך אני יכול להעביר את הסרט ? ד"א זה הDOK שקניתי . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7953&perur=2&t=14&c=212 תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק פגום (סקטורים פגומים וכל זה) הארד דיסק מזוהה בביוס אבל כ-Bad יחד עם הארד דיסק הזה ,מחובר במחשב שלי גם הארד דיסק פעיל ששמה נמצא בווינדוס.. שאני מעלה את הווינדוס ונכנס למחשב שלי ונכנס לדוגמא לכונן D שבהארד דיסק הפגום ,אני רואה את התמונות ואת כל המידע, אבל אני לא יכול להעתיק או לגבות אותם מרוב שהארד דיסק נפגם.. האם יש איזושהי תוכנה חזקה לתיקון הארד דיסק מבלי פגיעה\מחיקה בקבצים ששם.. או לפחות איזושהי תוכנת גיבוי שתצליח להציל את הקבצים ששם? תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי , יש הבדל בין הגירסה הרגילה של 3TB לבין הגירסה METAL EDITION , או זה רק בעיצוב ? דר"כ שמתי לב שMETAL EDITION יותר חדש , השאלה אם זה משפיע על מהירות או משהו אחר חוץ מהצבע ? ייתכן והגודל קטן יותר ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצורב נמצא בזיגזג,האם הוא שווה? (מבחינת איכות הצריבה) כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות צורב שיהיה לו אפשרות לDL בעתיד (מחירי הדיסקים עדיין יקרים לאללה אבל בסופו של דבר הם ירדו) ועם מהירות 4X עכשיו זה כבר יותר נורמלי. אני לא צריך DVD-RAM ואני יודע שלצרוב במהירות 16X אני עדיין לא יכול. מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק און קי 16 ג'יגה מומלץ שיהיה מהיר ובתקציה עד 100 ש"ח ואולי קצת יותר.. שיוכל להתחבר לטלויזיה להפעיל ממנה סרטים באיכות HD (קובצי mkv) . אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דיסק און קי שיוכל לעשות את העבודה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הכונן: (WD 1TB caviar blue (WD10EZEX קניתי אותו לפניי כמעט שנה (אפריל 2014) בזמן האחרון האו מתחיל לעשות רעשים כשאני פותח קבצים שנמצאים עליו, או פשוט כשאני נכנס אליו ב'מחשב שלי'. זה רעש שמוכר לי מכוננים שהיו לי בעבר, אבל תמיד חשבתי שזה בגלל שהם היו או מחוברנים או ישנים... ניסיתי לחפש בyoutube, ומצאתי את זה.... ב-00:12 יש את הרעש שאני מתכוון אליו: http://youtu.be/J09pWNQPK7U?t=12s
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלך לי דיסק קאוויר בלק 1TB SATA 3 6 GB/s. חדש כמעט לגמרי - שימש לגיבוי, היה מותקן כמה חודשים, כמעט לא ביצע פעילות מעבר לכך שהעברתי אליו וידיו מהמצלמת וידאו, ומת. לדעתי, בשימוש כל כך מועט, יותר סביר שנפגע משהו באלקטרוניקה מאשר בפיזיקה, כלומר צריך להיות אפשרי להנציל את המידע. מצד שני מדובר בוידאו משפחתי של חודשיים שלשה - כואב הלב לאבד אבל לא מצדיק אלפי שקלים תיקון. יש למישהו מושג מי יכול לתת פיתרון טוב וזול לסיפור הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל את ה-SSD שהזמנתי, ואני רוצה להחליף אותו ב-HDD של הלפטופ. כשקניתי את המחשב נייד הוא הגיע עם רישיון מקורי של וינדוס. איך אני יכול להתקין התקנה נקיה של הוינדוס עם אותו הרשיון אחרי החלפת הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב הארדיסק שעובד טוב אך בעל נפח די קטן של 20 גיגה. באחד המגירות בארון ניזכרתי שיש לי HD של 80 גיגה מאחד הדודים ששכח אצלי. קפצתי על המציאה והחלפתי בין הארדיסקים. עכשיו איך לא, יש בעיה. שהתפריט של הביוס עולה הוא לא מזהה את הארדיסק. לאחר מכן הוא כותב את ההודעה הבאה: Dick boot failure insert system disk and press enter. אני מניח שיש בעיה בהארדיסק. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה, איך לוודא שבאמת הארדיסק לא תקין. חשבתי ללכת לחנות מחשבים הקרובה לבית (KSP), מה אתם אומרים? חשוב לציין שאין לי על ה HD אחריות. כל פתרון יתקבל בברכה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שיש מספר של תראדים על צורבי דיוידי. אני קראתי כמעט את כולם ואני יוצא קצת מבולבל, איזה דיוידי עדיף. אני מעוניין לקבל המלצה (כרגע ללא הגבלת מחיר) לצורב דיוידי טוב. שמתי לב שבכל הפורומים הצורב 4120b של LG זכה לתגובות טובות, אבל אז ראיתי שאולי עדיף הצורב ND3500 של NEC (ועוד הרבה אחרים שהומלצו) אני רוצה לקבל המלצה לצורב טוב, זמין, ואם אפשר מבוסס גם ע"י ביקורות. חשוב שיתמוך ב dual layer וב R+ R-. אני לא מעוניין בצורב שעתיד לצאת או שממשך "תכף" יוצא... תודה על כל תשובה שתתקבל
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים בשעה טובה אני עומד לפני קניית ה SSD הראשון שלי. אחרי קריאה ברשת חיפושים וכו' ראיתי שה- mx100 256GB של CRUCIAL הוא דגם בכלל לא רע ואף די מומלץ יחסית למחיר, וכמובן שיש גם את ה BX100 שבסופו של דבר החלטתי לקנות אותו. אז מה אתם אומרים? האם באמת הBX100 יותר עדיף? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול אתכם, אם יש דבר כזה בארץ שאני קונה מחשב נייד מחנות, אני מבקש להחליף את הדיסק הקשיח הרגיל ל-SSD בתוספת מחיר? תודה על העזרה, חיים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-