עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dandisc,

יש לי שני הארד דיסקים אחד C שעליו מותקן הוינדוס והשני מחולק לשניים F וE לכונן E אני מצליח להיכנס אבל לF כשאני מנסה להיכנס מופיעה הודעה שאני צריך לפרמט אותו ואיזה עצבים זה הכונן עם המיד הכי חשוב לעזאזל מה לעשות ולמה ההודעה הזאת הופיעה ככה באמצע החיים?? :'( ואם לא תהיה ברירה אז הבנתי שיש תוכנות לשיחזור והאם הם יעבדו גם אחרי הפירמוט?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Stastyle,

אהלן, אני מעוניין להוסיף כונן SSD למחשב הנייד שלי במקום הצורב באמצעות CADDY. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו, ולדעתי הוספת SSD והעתקת הוינדוס ותוכנות העריכה יעשו פלאים למהירות שלו (לא שיש לי עליה תלונות, אבל אני רוצה לשפר את הביצועים בעריכה וברינדור). דעתכם? אני לא בטוח לאיזה נפח עליי לכוון, האם כדי לנצל את הכונן כמו שצריך אני צריך לשים את כל קבצי העריכה על הכונן עצמו? אני משער שבאזור ה250 יספיק לי... התקציב הוא כ-500, אין לי בעיה לחרוג אם שווה את זה. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by biotech326,

היי חברים, קניתי עכשיו מחשב לגיימינג ופתאום אני רואה ש-200 ג'יגה זה לא מספיק חח חשבתי על לקנות כונן קשיח פנימי בנפח של 1TB (לא SSD) שיהיה טוב עבור גיימינג. מבחינת תקציב אני לא יודע בדיוק כמה זה אמור לעלות אז שיהיה משהו סטנדרט נגיד 300 ש"ח נראה לי סבבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הכונן, שהחברה מציגה בנפחים של 120 ו-240 גיגה-בייט, מתיימר להציע ביצועים דומים לאלו של כונני SSD בגודל מלא לכתבה: http://hwzone.co.il/visiontek-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-ssd/

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Tal555,

קניתי TY DVD-R X8 צרבתי סרט על X12 (למה זה נותן לי לצרוב יותר ממה שזה?) ביצעתי סריקה כדי לראות מה האיכות אם זה כמו ששמעתי... וואלה... קיבלתי 97 דבר אחד שלא הייתי מרוצה ממנו בסריקה שלקראת הסוף התחילו להיות קצת יותר קוים צהובים מעצבנים כאלו.... ( זה משנה ? ) בכל מקרה אירגנתי לכם תמונות... לי נראה שזה TY מקורי גם כתוב על האריזה "תוצרת יפן" [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני רוצה להמיר את הכונן החיצוני שלי מFAT32 לNTFS, נכנסתי לCMD ורשמתי convert D: /fs:ntfs , אבל קיבלתי שגיאה כזאת: This drive is dirty and cannot be converted. You will need to clear the dirty bit on this drive by running CHKDSK /F or allowing AUTOCHK to run on it the next time you reboot. The conversion failed. מישהו יודע מה זה אומר? אני רוצה להמיר את הכונן לNTFS בלי לפרמט ושכל הקבצים ישארו, מה עלי לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בבקשה דחף שווה לקנות בחול ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by alexrait1,

יש לי דיסק קשיח חיצוני שמקבל חשמל ממקור מתח חיצוני, השאלה אם אפשר לחבר אליו איכשהו מתאם WIFI ליציאת ה USB כדי לגשת אליו מכל מקום בבית?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ben060,

יש לי כרגע במחשב הארדיסק שעובד טוב אך בעל נפח די קטן של 20 גיגה. באחד המגירות בארון ניזכרתי שיש לי HD של 80 גיגה מאחד הדודים ששכח אצלי. קפצתי על המציאה והחלפתי בין הארדיסקים. עכשיו איך לא, יש בעיה. שהתפריט של הביוס עולה הוא לא מזהה את הארדיסק. לאחר מכן הוא כותב את ההודעה הבאה: Dick boot failure insert system disk and press enter. אני מניח שיש בעיה בהארדיסק. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה, איך לוודא שבאמת הארדיסק לא תקין. חשבתי ללכת לחנות מחשבים הקרובה לבית (KSP), מה אתם אומרים? חשוב לציין שאין לי על ה HD אחריות. כל פתרון יתקבל בברכה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום רב, קניתי את ההרדיסק של Western Digital WD6400AAKS. אני משתמש בווינדוס XP SP3, כיצד לפרמט את ההרדיסק והאם לחלק אותו (ואם כן לחלק, אז לכמה ??) על מנת לנצל את ההרדיסק בצורה מירבית. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הי..סליחה על הבורות, רוצה למחוק תיקיות וכאלה במכה אחת מבלי למחוק מערכת הפעלה, האם אפשרי או יותר פשוט לפרמט?

12. היי, קניתי לפני כמה חודשים את ההארדיסק הזה: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop יש לי WIN 7 64 ביט שמתי בו מידע והוא היה סבבה והכל עד שפירמטתי את המחשב (ההארדיסק החיצוני לא פירמוט אלא רק הפנימי) גם אחרי הפירמוט יש לי את אותה מ"ה,, אחרי הפירמוט כנראה ששיניתי את שם המחשב שלי ושם היוזר שלי אז כשנכנסתי אליו הוא הראה לי את התקיות אבל לכל תקייה שהייתי מנסה להכנס הוא היה רושם לי שאין לי גישה (ז"א הרשאות..) אז נכנסתי למאפיינים, שיניתי את הבעלים של הקבצים ליוזר ה"חדש" והוא עבד יופי טופי. לאחר כמה זמן לקחתי את הHD למחשב אחר בכלל לא בבית שלי והוא כתב לי שהHD לא מאותחל והוא צריך לעבור פירמוט. אני נהייתי ממש ממש עצוב כי היה לי ממש המון מידע …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני בודק אופציות לקניית נייד.אשמח אם מישהו בעל ידע, יוכל לשפוך קצת אור על הנושא.האם עדיף לקנות הארד דיסק היברדי נניח 24ּ+320 או לקנות ssd טהור 128/256העניין הוא שה-128 הוא קטן מידי, וה-256 מאוד מייקר את המחשב. (כל מחשב עם 256 ssd עולה 6K ומעלה)אז מה המשמעות של ה"ד היברידי, ואיך ההבדל בפועל בינו לבין ה"ד טהור...מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by tinkerball,

אני רוצה להוסיף עוד HD(יש לי כבר של WD 80G 8BF),איך עושים את זה בדיוק? האם אני יכול לבחור כמה ג'יגה אני רוצה להוסיף לכל כונן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by גיבורי,

שלומות, קיבלתי לאחרונה מתנה הרד דיסק 40 ג'יגה, שאני לא משתמש בו לצורך מערכת ההפעלה. הדיסק מחולק לשתי מחיצות. הייתי שמח לאחד אותו למחיצה אחת. אנא, עזרה מישהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Xstyle,

מה הצורב הכי מומלץ במחיר עד 200 שקל!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by guy 12,

זה צורב טוב? http://www.plextor.com/english/products/40_12_40a.html

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. התוצאות בתמונה הם אחרי הפעלת RAPID, נראה די נמוך.. אלו ערכים סבירים? זה בגלל שמדובר רק ב SATA 1? גם בשימוש יומיומי אין ממש "תחושת מהירות" שהיית מצפה מ SSD (למרות שיש שיפור כלשהו מהכונן המכאני)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by הדוד משה,

המקבוק התחיל שלשום להיות איטי ונתקע, ודי מהר נחו החשדות על הדיסק שהמצאתי לו בתהליך ההחיאה שעבר כשהגיע אלי. להזכירכם, מחשב זה עלה אצלי מן המתים לאחר עבודה מאומצת משהגיע אלי כגרוטאה. והרי יומן הבדיקות שביצעתי: -דיסק יוטיליטי של המק טוען שסטטוס ה-SMART של הדיסק הוא :"תקול", ויש לגבות הכל ולקרוא לאיש אפל שיקח את המחשב. גיביתי מה שצריך והפניתי אצבע משולשת כלפי הדרישה השניה. -ניסיתי לעלות עם היירנס ולבדוק באמצעות כלים שמובנים בו את הדיסק. ההיירנס משום מה לא מזהה את הדיסק והאופציה ירדה מהפרק. -הורדתי מהרשת תוכנה בשם SMART utility שנועדה לתת דיאגנוזה מדוייקת של מצב הדיסק, אך התוכנה אפוייה למחצה וכל שחילצתי ממנה הוא שישנם לטענתה סקטורים פגומים בכונן אשר אין לתקנם. -שמעתי שבדיסק נ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dan9,

איזה טוב יותר? מהיר יותר? שקט יותר? חסכוני יותר? אני ממש מתלבת! http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31500341as-barracuda-7200-11-sata-32mb-c-1.5tb-hd&vgnextoid=511a8cf6a794b110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=575 תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yaniv_appX,

אני קונה בשבוע הקרוב מחשב חדש והמליצו לי לקחת crucial mx100 128 gb הכונן הזה טוב? 128gb זה מספיק או שכדאי לקחת את ה256? כי יש כאלה שראיתי שכותבים שזה קצת מדי וזה מתמלא מהר מאוד

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי מדובר בWDC WD5000AAKS-00YGA0 שהיה בעבר חיצוני אבל הקופסא החיצונית של הUSB הפסיקה לעבוד אז הכנסתי אותו למחשב בSATA בן 5-6 שנים בערך. לאחר סריקה לשגיאות בהארדיסק עם תוכנת יצרן , נמצא תקול ובוצע "תיקון" זה כרגע הנתונים בדיקות אחרות שאפשר לעשות בכדי לדעת אם הוא כבר גוסס?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הכונן קשיח בנייד מרעיש כמו טרקטור וניראה כי בעתיד הקרוב הוא יצא מכלל שימוש. אז לפני שהוא קורס לחלוטין החלטתי לקנות כונן חדש לנייד שלי מדגם HP pavilnon dv6500 שנקנה לפני שנתיים. 1. האם כל כונו קשיח 2.5" יתאים? 2. יש לי מחיצת שחזור בכונן הנוכחי שם נמצא קובץ שחזור שאיתו אני יכול לשחזר את כל המחשב דרך ממשק תוכנה של HP. איך אני גורם לכל העסק הזה לעבור לכונן החדש על מנת שאוכל להתקין בו מערכת הפעלה. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by haim855,

אני צריך לחבר תמחשב בכבל הזה לסטרימר שיזהה לי תוכנהל עברה נתונים.. אני לא מצליח להבין ריבונו של עולם איזה כבר מדובר..בכל מדריך רשום בצורה אחרת.. פה למשל יש גם תמונה של אותו כבל http://www.mediafire.com/view/n5qw4ehy151ckx0/how_to_unbrick_M8N_Via_USB_Burning_Tool.doc עם אני רואה טוב 555 זה אותו כבל כמו שיש לי: אז הקטע פה לאן הולך החיבור otg הזה אחד יואסבי סבבה..נכנס למחשב או לסטרימר..לאן הולך החיבור השני אין כניסה כזו לא במחשב ולא בסטרימר..אז לא הבנתי תקטע הזה פה רשום שצריך ככה: make sure your S802 device is powered powered off, with the USB OTG port connected to your PC. Use a toothpick או ככה use the micro usb cable to בקצרה באיזה כבל מדובר אני לא מצליח להבי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by llivny,

הארד דיסק מהמחשב של אח שלי לא עובד. ניתקתי אותו וחיברתי למחשב שלי וזה גם לא עובד. כשמדליקים את המחשב ההארד דיסק עושה כמה תקתוקים ומפסיק אחרי כמה שניות. יש על ההארד דיסק מידע חשוב שאין לו גיבוי..... WD CAVIAR SE 80GB SATA מה אפשר לעשות?? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים