אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש זכרון נייד 8-16GB מחיר עד 250שח. חשבו לי שיהיה עמיד, אני רוצה לחבר אותו לצרור מפתחות. זתומרת עמיד לזעזועים, מכות, נפילות, שריטות וכו.. תודה רבה. אין בעיה להזמין מאיביי אם יוצא יותר משתלם (ככה שזה לא חייב להימכר בארץ)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני מניח שכולם מכירים סיפורי על קוראי CD שאחרי תקופה מסויימת מפסיקים לקרוא דיסקים צרובים וקוראים רק דיסקים מקוריים עכשיו אני מבין שעל הדיסקים המקוריים יש קטע כלשהו עם חתימה מסויימת על הדיסק, אבל מה מונע מהקורא CD "להסכים" לקרוא דווקא דיסקים עפ החתימה הזאת? בתודה מראש, דור..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=82679&mpage=1&key=? מתחת לתמונה של DVD INFO יש ATTACHMENT... כנסו אליו ושם יש את העדכון מישהו בדק אותו? אמור לתת תמיכת ביטסטינג רק ל DL... מה זה השטויות האלה... אני לא מבין את NEC סהכ אני מרוצה, למרות שתמיד יהיה נחמד לראות שיפורים רציניים יותר יום טוב! יניב
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב בבית שלאט לאט הופך להיות שרת אחסון. החלטתי שהגיע הזמן לבנות מערך Raid ולישון טוב יותר בלילה. יש לי את הלוח הבא: MSI H55M-ED55 (ניתן לצאת מנקודת הנחה שכל ה-PCI פנויים). אני רוצה ליצור מערך RAID 5 עם 5 או 4 דיסקים 2TB (עדיפות ל-5 דיסקים) ממה שהבנתי הבקרי FAKE RAID בעצם עושים את אותו דבר שהלוח עושה, אבל עם בקר כזה יש לי את האפשרות להעביר את המערך בשלמותו ממערכת למערכת. אני פחות מעדיף להשתמש במערך של הלוח בדיוק בגלל הסיבה הזו (וגם אם יפול על הלוח פסנתר או משהו). מצד שני בקרי הרייד ה"אמיתיים" דורשים משכנתא ואני גר בשכירות. השאלה שלי היא בשורה התחתונה בנוגע לבקר RAID מומלץ. האם יש בקר רייד "אמיתי" שיענה על הדרישות שלי ומחירו נמוך מ-1000 שקל? ואשמח להמלצה על בקר F…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הקומבו של LG(צורב ו dvd ) ניסיתי היום לראות סרט dvd(מקורי-שעובד לי בdvd שבסלון) ולא הצלחתי דרך איזו תוכנה אתם מנגנים את הסרט? ניסיתי דרך מדיה פלייר והוא הראה לי שגיאה גם RealPlayer הראה שגיאה ובדיסק של הסרט היתה גם תוכנה התקנתי אותה וגם איתה הוא מראה שגיאה ניסיתי לשים סרט אחר(גם מקורי) וגם הראה שגיאה יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? **עריכה** ד"א נגיד ואני נכנס ל realplayer איך משם אני מפעיל את הסרט?(איזה קובץ צריך לפתוח?) והנה תמונות תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המדיות לצריבה שמוחרים בזיגזג? BenQ ( ACER ) 250 CDR- 700MB - 80Min - Silver - 24X - CAKE זה יוצא 1.5 ש"ח למדיה. דיי זול הייתי אומר. למישהו יש ניסיון או שמע משהו רע עליהן? או המלצה על משהו אחר זול גם כן ואמין.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שמקבל חשמל ממקור מתח חיצוני, השאלה אם אפשר לחבר אליו איכשהו מתאם WIFI ליציאת ה USB כדי לגשת אליו מכל מקום בבית?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לילדים שלי ללימודים ואין לי שום מושג בתחום. אני יודע שסנדיסק מייצרת מוצרים טובים, אז נניח מהחברה הזו?!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אוקיי, אז עשיתי קצת גוגל, וקצת Youtube, ואני חושב שהבנתי מה קורה כאשר עושים RAID, אבל ממש אין לי מושג מהן הדרישות, ואיך עושים את זה בפועל. אז.... האם אני יכול to RAID את המחשב שלי (או להוסיף לו, או להתקין לו? - יהיה המינוח אשר יהיה)? מה נדרש? רכיבים ספציפיים? [חיפשתי כאן בפורום ב sticky, אבל לא מצאתי]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות אחד מהכוננים הללו: Seagate FreeAgent Desktop ST305004FDA1E1-RK 500GB 7200 RPM USB 2.0 External Hard Drive Western Digital My Book Essential 2.0 WDH1U5000N 500GB USB 2.0 External Hard Drive אבל לפי התגובות של הגולשים שם, לפחות לחצי מהם היו קריסות של הכונן ואיבוד מידע. ההבדלים/דמיון בינהם כמו שאני רואה הם: הWD מגיע עם מאוורר אבל עם אחריות לשנה בלבד. הSEAGATE מגיע ללא מאוורר אבל עם אחריות לחמש שנים. עד כמה שאני יודע, רק לWD יש כפתור כיבוי. המחיר כמעט זהה. שניהם הם 7200RPM עם חיבור של USB2 בלבד. האם למישהו פה יש נסיון עם המוצרים הללו והוא יכול לספר על האמינות שלהם? (בכל זאת, בערך 50% התלוננו על איבוד מידע) אופציה שניה היא לקנות כונן פנימי ולהכניס אותו …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
16GB, שיהיה עשוי מחומרים טובים - עמיד, הוא הולך להסתובב הרבה בחוץ בין אם בין משרדים ובין אם בשטח, מאוד מאוד מאוד חשוב לי שהוא יקרא ויכתוב מהר ושיהיו לו כמה שפחות חלקים שיכולים ללכת לאיבוד או להדפק עקב בלאי. התקציב הוא 150 ש"ח +\- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוצאות בתמונה הם אחרי הפעלת RAPID, נראה די נמוך.. אלו ערכים סבירים? זה בגלל שמדובר רק ב SATA 1? גם בשימוש יומיומי אין ממש "תחושת מהירות" שהיית מצפה מ SSD (למרות שיש שיפור כלשהו מהכונן המכאני)
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי ניסיון רע מאוד עם קוראי DVD למחשב ולכן אני קצת לחוץ כי אני צריך תשובה מהימנה.. הקטע שהכי דפק אותי היה ביצועים עלובים ביותר בקריאת דיסקים צרובים רגילים.. עכשיו עם הצורב DVD אני אצטרך להכניס גם קורא DVD במקום הקורא הפשוט ואני לא מתלהב להדפק עוד פעם..
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל הרוחות עד שקיבלתי את ה- SSD היום, אני מתקין במארז והכל...חיברתי ל SATA 3 שרץ מהאינטל כמובן. מנסה migrate to os... זה בהתחלה עובד...ואז מגיע לחלק שהוא מפעיל מחדש את המחשב, שם הוא עובד עוד קצת ואז רושם "COPY SUCCEEDED" וכמה שניות אח"כ זורק שגיאה "Some error occured 0xC0000185" האמת ששכחתי לעשות עדכון קושחה אבל גם אחרי שעשיתי קרה אותו דבר (גם נראה הגיוני שאין קשר בין הדברים). חיפשתי על זה בגוגל... נותן דברים מאד כללים... כמו "בעיה בתקשורת עם הכונן"...לא ברור :\ אגב, ניסיתי אחרי זה סתם לעשות לו partition פשוט באקרוניס וזה זרק כל מיני שגיאות. ניסיתי שוב לעשות partition ופתאום עבד אבל עדיין לא ניסיתי את migrate os to ssd שוב. התחלה גרועה. עריכה: ניסיתי לעשות MIG…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתאים אמורים לצאת הדגמים הבאים של הSSD של Intel ? אם אני יאבד את סבלנותי ואני יקנה SSD בקרוב רציתי לדעת, איזה מבין שני הדגמים הבאים יותר טוב מבחינת ביצועים ואמינות? OCZ Vertex 2 EX Intel X-25M G2 w/Trim
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. רכשתי כרגע את הכונן ב-210 דולר (לינק). האם הכונן טוב עבור המחיר? השימוש שלי איתו יהיה בסיסי, אולי התקנת כמה משחקים פה ושם. מה שמפריע לי בשם שלו זה NAS. האם זה אומר שהכונן הוא לא לשימוש ביתי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב ! ראשית אני חדש כאן ומחיפוש בפורום (אחרי הפתרון לבעייתי) ראיתי את העבודה היפה הנעשית כאן ועל כך מגיע לכולם יישר כח עצום... ולבעייה בשעה טובה שידרגתי לצורב DVD LG האמור (4163B). מפרט המחשב: Athlon XP+1.7 512MB DDR400 MotherBoard-DFI AD77 WinXP SP2 ואני משתמש בתוכנת נרו גרסא 6.8 עם תמיכה בDVD. כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הנרו אומר לי שהדיסק בכונן אינו ריק והוא מוציא אותו אוטומטית החוצה. במידע על הדיסק בתוכנת הנרו רשום שזה DVD -R ריק אך כאשר אני מתכוון לצרוב הוא זורק אותי (ואת הדיסק). כאשר אני מנסה לצרוב עם ה EXPRESS הוא מתחיל לצרוב ושניה אח"כ הורס את הדיסק וזורק אותו החוצה. מצ"ב הLOG: Yosale 1A23-0809-4130-2278-6528-2195 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll'…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכונן, שהחברה מציגה בנפחים של 120 ו-240 גיגה-בייט, מתיימר להציע ביצועים דומים לאלו של כונני SSD בגודל מלא לכתבה: http://hwzone.co.il/visiontek-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-ssd/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי TY DVD-R X8 צרבתי סרט על X12 (למה זה נותן לי לצרוב יותר ממה שזה?) ביצעתי סריקה כדי לראות מה האיכות אם זה כמו ששמעתי... וואלה... קיבלתי 97 דבר אחד שלא הייתי מרוצה ממנו בסריקה שלקראת הסוף התחילו להיות קצת יותר קוים צהובים מעצבנים כאלו.... ( זה משנה ? ) בכל מקרה אירגנתי לכם תמונות... לי נראה שזה TY מקורי גם כתוב על האריזה "תוצרת יפן" [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להמיר את הכונן החיצוני שלי מFAT32 לNTFS, נכנסתי לCMD ורשמתי convert D: /fs:ntfs , אבל קיבלתי שגיאה כזאת: This drive is dirty and cannot be converted. You will need to clear the dirty bit on this drive by running CHKDSK /F or allowing AUTOCHK to run on it the next time you reboot. The conversion failed. מישהו יודע מה זה אומר? אני רוצה להמיר את הכונן לNTFS בלי לפרמט ושכל הקבצים ישארו, מה עלי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HDD שולחני 3.5 ואני מעוניין להרכיב אותו במארז יעודי ע"מ שיתפקד כדיסק(גיבוי) חיצוני. דרישות: USB3, מתאים לדיסק של 2TB בגודל 3.5 ו- 7200RPM, מספיק מאוורר וכמה שפחות וויברציות. אשמח להמלצה למארז כזה עד 100 ש"ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי..סליחה על הבורות, רוצה למחוק תיקיות וכאלה במכה אחת מבלי למחוק מערכת הפעלה, האם אפשרי או יותר פשוט לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, קיבלתי לאחרונה מתנה הרד דיסק 40 ג'יגה, שאני לא משתמש בו לצורך מערכת ההפעלה. הדיסק מחולק לשתי מחיצות. הייתי שמח לאחד אותו למחיצה אחת. אנא, עזרה מישהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ניסיון מר עם דיסקים קשיחים חיצוניים ובמיוחד כאלו שמיוצרים על-ידי חברות צד שלישי ואין לך שום דרך לדעת איזה דיסק דחפו לך עד שאתה קונה אותו (כמו הדיסקים החיצוניים שנמכרים במבצע באופיס דיפו ובבאג שמכילים את הדיסקים מהסדרה הדפוקה של seagate ) יש אומנם בשוק "קופסא" חיצונית של WD אבל היא יקרה למדי ותומכת בתכונות שאין לי צורך בהם כמו LAN , FIREWIRE וכיוצא בזאת. בכול מקרה אני מעדיף להרכיב לבד את מערכת הגיבוי באמצעות בחירה אישית של 2 הדיסקים הקשיחים. ידוע לי שמערך רייד 1 לא ניחשב כמערכת גיבוי פרופר ,אולם בהתחשב במחירים של פיתרונות מקצועיים יותר, נראה לי שזה פיתרון מספק עבור צרכיי שהרי הסיכוי ששני דיסקים קשיחים יתקלקלו בו זמנית קטן למדי. הדרישה העיקרית מה "קופסא" היא חיבור …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש (על פי ההמלצה שלכם) אבל ה-MX300 לא קיים ב-TMS או ב-StarPC (אני לא יכול לקנות בפלונטר כי החנות לא פתוחה בשישי). מלבד ה-Evo 850 (שקטן יותר בנפח ויקר יותר), יש כוננים אחרים מומלצים באותו סדר גודל?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-