אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היה לי ניסיון רע מאוד עם קוראי DVD למחשב ולכן אני קצת לחוץ כי אני צריך תשובה מהימנה.. הקטע שהכי דפק אותי היה ביצועים עלובים ביותר בקריאת דיסקים צרובים רגילים.. עכשיו עם הצורב DVD אני אצטרך להכניס גם קורא DVD במקום הקורא הפשוט ואני לא מתלהב להדפק עוד פעם..
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש SSD לרכוש והמחירים כרגע זולים SanDisk Extreme 120 GB Internal SSD Solid State Drive 120GB SATA III 6 Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Samsung 830 Series 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail איזה מהם יתן את הביצועים הכי טובים והעדיפות ל 2 הראשונים כי הסמסונג יותר יקר מהם ב 200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, קיבלתי לאחרונה מתנה הרד דיסק 40 ג'יגה, שאני לא משתמש בו לצורך מערכת ההפעלה. הדיסק מחולק לשתי מחיצות. הייתי שמח לאחד אותו למחיצה אחת. אנא, עזרה מישהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מישהו מאיזור המרכז (חולון - בת ים, ת"א והסביבה) כדי "לנצל" את הצורב שלו חד פעמית צרו איתי קשר באי סי קיו/מסנג'ר/אימייל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום. ידוע לי שכאשר אני מתקין מערך עם raid 6/5 יש שרידות של המידע. השאלה היא האם windows יכול לעבוד במערכים האלו גם כאשר דיסק תקול? נניח והתקנתי windows 2k8 על מערך raid 5 ובמהלך העבודה אחד הדיסקים הקשיחים התקלקל ואינו זמין האם המערכת תמשיך לעבוד ללא הדיסק החסר או שנדרש הדיסק החסר להמשך עבודה? ברייד 1- mirror אפשר לנתק דיסק 1 מהמערך וה windows ימשיך לעבוד ללא שום בעיה , המשתמש אפילו לא ירגיש בבעיה האם הדבר אשפרי גם ברייד 6/5 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שנים של הבטחות מרחיקות לכת, בענקית השבבים מציגים כוננים ראשונים בהתבסס על שבבי תלת מימד שפותחו ויוצרו בשיתוף עם מיקרון, כאלטרנטיבה לטכנולוגיה מבית סמסונג התחרות בשוק ה-SSD חוזרת להתחמם? לאחר תקופה ארוכה של הבטחות מסקרנות, באינטל מרגישים שטכנולוגיית ה-3D NAND שלהם ליצירת שבבי הבזק חסכוניים יותר ובנפחים משופרים בשלה באופן מספק – ומציגים סדרת כונני SSD מסחרית ראשונה שמבוססת עליהם. בינתיים לשוק שרתי האחסון בלבד. סדרת ה-DC P3320 של אינטל מתיימרת להוות תחליף זול יחסית לכוננים הקשיחים הארגוניים שמאופיינים במהירויות סיבוב של 10,000RPM ו-15,000RPM, עם ביצועים שטובים בכמה סדרי גודל. כונני הסדרה יוצעו בנפחים של 1.2TB, 450GB או 2TB עם תצורת 2.5 אינץ' בחיבור U.2 (המקביל…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לפני שנה וחצי קניתי כונן קשיח חיצוני של 1TB של חברת seagateעם ספק כוח חיצוני. ופעם אחת שנסתי להדליק אותו הוא נדלק אבל המחשב לא זיהה אותו.(הוא מופיע במנהל התקנים אבל לא נראה במחשב שלי) אני חושד שזה וירוס בגלל שיש לי דיסק און קי של חברה אחרת שיש לו אותו בעיה ושתי הבעיות הופיעו באותו הזמן בערך. חשוב לי להגיד שנסתי בכמה במחשבים ובכמה מערכות הפעלה ואף אחד מהם לא הצליח לעלות את הכונן. בבקשה עזרה זה דחוף...
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש הרדיסק 30GB של WD. ניסינו לברר כמה RPM ההרדיסק ולא הצלחנו כי: 1. על המדבקה לא היה רשום כלום. 2. בכל מיני תכנות ניטור חומרה לא היה כתוב כלום. אז איך בכל זאת מבררים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני צורבים (פיוניר ו-Asus) ובשניהם יש בעיות שונות ולא עקביות. אני מעוניין לבדוק את התקינות שלהם. האם יש משהו כמו SMART לכוננים אופטיים, או תוכנה שמריצה סט בדיקות ומדווחת על בעיות בכוננים?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! אני לפני קנייה של כונן HDD חיצוני ולמרבה הפלא אני כמעט ולא מוצא התייחסות למהירות הסיבוב של הכוננים החיצוניים במפרט הטכני של דפי המוצר האם זה חשוב? מישהו יכול לעזור לי במציאת הRPM של הכוננים הבאים ובכלל https://www.wdc.com/products/portable-storage/wd-elements-portable.html#WDBUZG0010BBK-NESN https://www.wdc.com/products/portable-storage/my-passport.html#WDBYNN0010BYL-WESN
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי דיסק קשיח מ KSP ואני רוצה לדעת אם הוא חדש , בחנות אמרו לי אפשר להריץ תוכנה שבודקת כמה שעות הדיסק עבד, אן הוא חדש התוכנה אמורה להראות 0 שעות מישהו מכיר תוכנה כזאת או שיטה אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T ואני רוצה לעדכן את הFirmware שלו מגרסה 1.00 שיש לי עכשיו ל1.20 איך עושים את זה ? אגב אחרי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/news/1232559074/3408/ איך אני מעדכן את הfirmware של הדיסק קשיח ? אלו הכוננים שיש לי במחשב http://img131.imageshack.us/my.php?image=hddsbf1.jpg תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , ברשותי DOK של סנדיסק 8 גיגה מחובר למחשב usb 2.0 המהירות שאני מקבל היא 4.5-6 מגה מצורף תמונה .. Uploaded with ImageShack.us מה יכולה להיות הבעיה?זה לא אמור להיות יותר מהיר? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי הקלדתי את הפקודה הידועה convert drive: /fs:ntfs, ולאחר הפקדה מופיע השורה הבאה enter volume label, ואני מקליד שוב את שם הכונן ושום דבר לא זז, המחשב רושם שאני טועה. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=82679&mpage=1&key=? מתחת לתמונה של DVD INFO יש ATTACHMENT... כנסו אליו ושם יש את העדכון מישהו בדק אותו? אמור לתת תמיכת ביטסטינג רק ל DL... מה זה השטויות האלה... אני לא מבין את NEC סהכ אני מרוצה, למרות שתמיד יהיה נחמד לראות שיפורים רציניים יותר יום טוב! יניב
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משיהו יודע היכן ניתן לרכוש בארץ מוזר שכזה? http://cgi.ebay.com/Hard-Drive-Bay-Adapter-Bracket-Mounting-3-5-to-5-25_W0QQitemZ220001073826QQihZ012QQcategoryZ167QQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז חיברתי היום את הסיגייט השני שהבאתי מהחנות, נחשו מה? כמו ה WD, לא מאפשר לפרמט NTFS, העתקה מהמכשיר לא עובדת, רק אל המכשיר. אבל הנה משהו יותר מוזר, עם הסיגייט הראשון הכל עובד חלק, NTFS ומעתיק לשני הכיוונים. רגע, הנה הקאטץ', הכוננים WD וסיגייט החדש (שדרך אגב הוא מסדרה שונה מהסיגייט הראשון שקיבלתי) עושים בעיות רק בחיבור USB3 הימני מקדימה, אם אני מחבר ל USB3 משמאל או ל USB2 באמצע או לכל חיבור אחר במחשב הם מעבירים לכל הכיוונים ומאפשרים פירמוט NTFS. אז יש לי סיגייט אחד שעובד בכל חיבור USB3 וגם 2, NTFS EXFAT והעתקה לשני הכיוונים. ויש לי WD וסיגייט נוסף שלא עובדים כמו שצריך עם ה USB3 הימני אבל כן עובדים חלק עם כל חיבור אחר במחשב כולל ה USB3 משמאל. נבדק 100 פעם כל פעם שאני מחבר ל…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למבינים אשמח להתיחסות אני רוצה לשדרג את כונן ווינדוס שיש לי SSD קצת מיושן . אני רוצה כונן מהיר מאוד עם זמן קריאה מהיר של כל דבר במשחקים . מעניין איך הכוננים שאמורים לצאת סוף שנה הזאת האם עבודה ב-2 SSD או 4 SSD ישפר או יקצר זמן ACC TIME ??? אצלי כיום מעל 2MC ואני רוצה שיהיה פחות מ- 1MC האם קריאת 4K או כתיבתו חשובה המהירות :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול מת לי ה WD3200AAKS. הוא אמנם לא היה הראשי במערכת, אבל הוא שימש אותי להרבה מאוד מידע (הורדות, גיבויים..) יש לי כרגע הארדיסק של טרה שמעל חצי ממנו פנוי, כך שמבחינת מקום אני מסודר ואין טעם להשקיע בהארדיסק בעל נפח גדול. חשבתי לנצל את ההזדמנות הזו ולרכוש SSD על מנת לשפר את ביצועי המערכת. אני אמנם עדיין מתלבט בגלל שהטכנולוגיה הזו עוד לא ממש בשלה והבנתי שההארדיסקים האלו נשחקים מהר (מה שנשמע לי קצת מוזר כי אין שם שום חלק נע שיכול להישחק..). בקיצור, אני מחפש הארדיסק SSD בנפח סביר (ישמש למערכת הפעלה, תוכנות, ואולי קצת מסמכים), שיתן ביצועים טובים ושיהיה כמה שיותר אמין. נניח ש60-80GB יספיקו לי אגב, כדאי לחכות קצת שיצא משהו יותר בשל? כי העניין לא ממש דחוף לי ואני מתכנן לק…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי HD של סמסונג HD502HI,שלוש שנים עובד כמעת ברציפות טפו טפו טפו. חשבתי לרכוש HD103SJ,ולהריץ עליו מערכת הפעלה (7),ושהדיסק הנוכחי ישמש לאיחסון. הבנתי שכמה שהנפח יותר גדול,ככה יש מצב לפחות ביצועים. על מה כדאי להריץ מערכת הפעלה ,1TB HD103SJ או HD502HJ 500GB ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . קניתי היום DOK של סאנדיסק של 8GB . עכשיו אני מנסה להעביר סרט ששוקל 4.7 GB וזה רושם לי שאין לי מספיק מקום בדיסק . למרות שהDOK ריק ועדיין יש שם 7.4 GB פנוי . וניסיתי להעביר סרט ששוקל 1.7 GB וזה מעביר לי אותו . איך אני יכול להעביר את הסרט ? ד"א זה הDOK שקניתי . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7953&perur=2&t=14&c=212 תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכונן קשיח בנייד מרעיש כמו טרקטור וניראה כי בעתיד הקרוב הוא יצא מכלל שימוש. אז לפני שהוא קורס לחלוטין החלטתי לקנות כונן חדש לנייד שלי מדגם HP pavilnon dv6500 שנקנה לפני שנתיים. 1. האם כל כונו קשיח 2.5" יתאים? 2. יש לי מחיצת שחזור בכונן הנוכחי שם נמצא קובץ שחזור שאיתו אני יכול לשחזר את כל המחשב דרך ממשק תוכנה של HP. איך אני גורם לכל העסק הזה לעבור לכונן החדש על מנת שאוכל להתקין בו מערכת הפעלה. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שמקבל חשמל ממקור מתח חיצוני, השאלה אם אפשר לחבר אליו איכשהו מתאם WIFI ליציאת ה USB כדי לגשת אליו מכל מקום בבית?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-