אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי המון מדיות שרוטות, CD -וDVD. איזה צורב מבין האחרונים המומלצים בסטיקי (Samsung 203B, Asus 2014, LG...) יתמודד הכי טוב עם קריאת מדיות דפוקות ? תודה גל
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני חודש בערך קניתי צורב חדש asus drw-1814blt הצורב נראה מרשים ולא רק , עושה עבודה מצויינת כמו שASUS יודעים ! אבל נתקלתי במשהו מוזר יש לי מדיות של סילבר ליין 8X הוא מוכן אך ורק לצרוב לי על 4X אין לי שום אופציה של בחירת מהירות אז נסיתי דיסקים של TDK 16X ( סליחה ..הדיסק של ה- סילבר לין הוא DVD-R והדיסק של TDK הוא + ) הדיסק עם ה-16 הצורב אכן נתן לי לצרוב על 16 ..אז עכשיו מה הבעיה פה אני לא מבין ..הדיסקים של סילבר ליין הם 8 ..אז למה הוא נותן לי רק 4 .. צרבתי סרט לדיוידי והכל נתקע או שזה הראה לי תקיות כאלה וזה ריק .. היתבאסתי אם מישהו יכול לעזור , תודה !
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קניתי סרט לאחרונה מחו"ל וניסיתי לגבות אותו ולא הצלחתי גם עם תוכנת דיקריפטר לא הצלחתי הצלחתי להעתיק למחשב רק עם DVD FAB DECRYPTER אבל אני לא מצליח לצרוב ,נסיתי עם SHRINK כיוונתי לסיפריה ששם העתקתי אבל קיבלתי הודעת שגיאה פעם היה לי הסבר איך לצרוב דיסקים מוגנים כמו SONY COPORATION אבל בגלל שהייתי בחו"ל לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה זמן ואיבדתי את הקישור יש למישהו משהו
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
משתלם או לא?? תודה! http://www.getit.co.il/Group/47529 עריכה: שכחתי להוסיף לינק למוצר בפעם הראשונה שרשמתי הודעה כרגע זה כבר לא בתוקף, אבל בGET IT מןכרים עכשיו את אותו המוצר בכמה שקלים זול יותר אפילו, מה שמטריד אותי פה זה שהספק שלהם זאת חנות "סנסור", לעומת מה שהיה במכירה אחרת אחריות הייתה אצל הספק. עריכה2: ראיתי עכשיו שהאחריות בעצם היא של היבואן הרשמי.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי צורב של LITE-ON מדגם LH-20A1P. הצורב בן כשנתיים ולאחרונה מתחיל לזייף בכל מה שקשור לצריבת CD-R. אשמח להמלצה על צורב חדש (חיבור IDE) שידוע כצורב איכותי ואמין, עם אפשרות לסריקת שגיאות. ממש לא איכפת לי גם אם יעלה 300 ש"ח אם צריך... (יש לי הרגשה שעם הירידה הדרסטית במחיר, ירדו גם איכות החומרים והייצור).
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום עכשיו, אחרי שסוף סוף המחשב שלי עובד (לא רק שאיבורי סירבו לקחת אחריות על הדיסק הדפוק הקודם, הם החליפו לי את הדיסק באחד חדש... וגם דפוק, ועכשיו סוף סוף יש לי דיסק שעובד) התקנתי וינדוס, קודם כל יצרתי 2 מחיצות - 52 ג'יגה ו100 ג'יגה, ואחרי שסיימתי להתקין אני נכנס לMy computer ורואה רק את C - 52 ג'יגה מה אני עושה? (אני לא צריך להתקין וינדוס מחדש נכון? זה כבר יהיה יותר מדי בשביל מישהו שלא מקבל שכר על זה)
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, HD Seagate 500GB Barracuda 7200.12 יש עליו חומר חשוב שלא גובה... ללא מערכת הפעלה, היה מחובר כדיסק נוסף המחשב לא היה פעיל הרבה זמן כי רכשתי חדש אך מתישהו כשחיברתי - פתאום לא עלו הכוננים מהדיסק הזה ניסיתי לבדוק חיבורים ולחבר דרך מתאם USB למחשב אחר ברגע שהדיסק מקבל מתח, ישנם 10 תקתוקים ואני מרגיש כשהוא ביד שמנסה לקרוא, אך משתתק - לאחר כחצי דקה שוב 10 תקתוקים ושקט בcomputer management/disk management DISK 1 Unknown Not Initialized ומקבל הודעה Initialize Disk you must Initialize disk before Logical Disk Manager can access it/ select disk - Disk 1 use the following partition style for the selected disks: MBR (Master Boot Recore) GPT (GUID Partition Table) האם נדרש לבצע אח…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
טוב , יש לי דיסק 7GB של אבא שלי של WD שהחליט למחוק את כל תכולתו והוא נראה כאילו שרוף , אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב של אח שלי הוא עובד אבל התברר לי שנמחק ממנו הכל. עכשיו , אבא חייב לשחזר את מה שהיה עליו לפני שהוא מחק את עצמו , איך אני יעשה את זה? אני חייב ללכת לאיש מקצוע? יש איזהשהיא דרך אחרת בטוחה? ההארדיסק עובד מעולה , אני צריך המלצות מה לעשות. ד"א : מכוון שהמחשב של אבי לא מזהה(מוזר) את ההארדיסק הקטן הזה אמרתי לאבא שלי שצריך לקנות הארדיסק חדש , אז הרווחתי WD 800JB חדש , ואני מעביר לאבא שלי את ההארדיסק של אח שלי ה20GB 5400RPM... עסקע טובה דווקא...
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי ספריית סרטים גדולה בבית על דיסקים DVD. אני רוצה להעביר אותם למחשב, ככה שבלחיצת כפתור אני אוכל לנגן את הסרט. התחלתי להעביר לכונן הפנימי, אבל מתחיל להיגמר המקום וחשבתי לקנות כונן חיצוני (להתחיל לצבור כוננים עם סרטים... יש לי בערך 1000 סרטים ב- DVD). בדקתי בזאפ, ומבחינת נפח בייחס למחיר ו- כונן קשיח חיצוני ST310005FDD2E1GB 1000 FreeAgent Desk Seagate יצא הכי זול (500 ש"ח). איך סיגייט? יש בהם בעיות? איזו חברה הכי מומלצת? זה נורא אם אין גיבוי לסרטים שעל הכונן? בקשר למחיר- אני פשוט מחפש את הכונן הכי טוב לצרכים שלי במחיר הכי נמוך... אז תגידו מה כדאי, ומה המחיר. תודה! גיא
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אשמח אם תוכלו להמליץ על איזה דיסקים כדאי לקנות בנפח 700MB תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כנראה הולך לקנות את מצלמת וידאו דיגיטלית סמסונג SMX-F40 http://www.camera.co.il/Sale.asp?pid=6170&salenum=# היא מגיעה ללא כ.זכרון רציתי לשאול איזה יהיה מתאים ולכמה שעות וידיאו יספיק. הדרישה שיהיה לפחות 2 שעות של ווידיאו. כמה גיגה אני צריך לקחת? והאם אני צריך ללכת על הדגמים היקרים והמהירים יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי במדריך זה http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide ויש לי כמה שאלות שאולי תוכלו לעזור לי לפני שאתקין את מערכת ההפעלה קניתי SDD samsung 830 ssd 128gb הוא צריך להגיע אלי ביומים האילה השאלות איך אני יודע אם אני צריך לעדכן את הקושחה של הSDD ? כתוב במדריך שצריך לעשות את העדכון לפני ששמים עליו משהו, האם הפירמוט לא מוחק את העידכונים? פעולת ה-TRIM מתאפשרת "ופועלת אוטמטית" אך ורק כאשר הלוח במצב AHCI?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, באתר היה כתוב Western Digital WD5000AAKS WD SATAII 500 GB WD5000AAKS Caviar 7200 וכשבדקתי ב-Everest Ultimate שלי כתוב שהמודל של הדיסק הקשיח הוא WDC WD5000KS-00MNB0. אני הבנתי שיש את מודל ה-KS ויש את ה-AAKS שהוא יותר טוב (מבחינת רעש, חום וכו') ולכן קניתי את ה-AAKS וב-Everest רשום WD5000AAKS האם זה בסדר? לא רימו אותי? ומה הבדלי המחירים בניהם? והאם יש הבדל בביצועים? אם רימו, להחליף או שזה זניח? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1.יש לי זיכוי של 200 שקל בKSP, אני צריך DOK מהיר של 32GB, איזה מומלץ משם? 2. איך אני מונע הדבקה של ווירוסים ורוגלות בכונן החיצוני שלי/ DOKים (המחשב שלי נקי מווירוסים, של אחרים... לא תמיד)? תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה ssd מומלץ והאם יש הבדלים קריטיים 1https://ksp.co.il/?list_compare=.34301..35668..33865..25581 בנוסף ככונן חיצוני מה ההבדל בין דיסק און קי של 128GB לSSD .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם דיסק קשיח בחיבור SATA אבל אני לא מצליח להתקין win xp כי ה-win כותב שהוא לא מוצא שום דיסק קשיח אם משהו יכול לעזור?? (אני מקווה שאני כותב בפורם הנכון)
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה הבעיה להריץ כבר היום תוכנות כמו Portable Firefox או Portable Thunderbird ישירות מה-DOK? מה בדיוק חדש כאן?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ערב טוב! התחדשתי לי ב-HD103UJ. לאחר ההתקנה שמתי לב שהוא מייצר לסירוגין ויברציות ממש חזקות, עד שכל המארז רועד ורועש כתוצאה מכך אין לי גומיות למניעת רעידות במארז (צ'יפטק דרגון), אך לא נראה לי סביר לקנות מארז חדש או כל מיני התקנים להשקטה מאחר והבעיה לא היתה קיימת עם הכונן הקשיח הקודם האם עוד מישהו נתקל בכך? יש לציין שהכונן עצמו לא רועש אך המארז רועש מעוצמת הרעידות. בנוסף על כך הסמסונג, שכעת הוא הכונן הקשיח היחיד במחשב, לא תמיד מזוהה בעליית המחשב, והאתחול נתקע בשלב זיהוי הכוננים (Detecting IDE drives...) כשזה קורה, רק לאחר RESTART או מספר RESTART-ים הוא מזוהה והמחשב עולה באופן כללי גם נראה לי שהמחשב עולה לאט יותר מבעבר (הסמסונג החליף WD1600 בן 4 שהיה הכונן הראשי במחשב עד כה).…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נקנה במרדנית. שואל בשביל חבר. תודה...
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7090 אני מזמין מהם E92F ועכבר של סמסונג, אז חשבתי להזמין את הצורב הזה שרציתי הרבה זמן, בKSP הדגם הוא 3540A, מה ההבדלים ? האחריות היא של היבואן או של החנות ? כי אם זה של החנות יהיה קצת בעיה ללכת לLOGICPC(אני גר בחיפה), בKSP זה לבן ויש לי מארז שחור :'(
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר ללוח הא- אסוס P5K PRO דיסק קשיח נוסף(את הישן שלי) יש חיבורי SATA פנויים האם אפשר לחבר אותו לכל אחד החיבורים הפנויים ? או שצריך לחיבור מסויים? בחוברת של לוח האם כתוב שחלק מהחיבורים הם ל MASTER וחלק אחר ל SLAVE יש הבדל? ערן
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו , אני קונה מחשב עוד יומים ככה. ויש לי כרגע 120 G של MAXTOR ואני מתכנןלקנות עוד הרד דיסק.. אמרו לי שאם אני יקנה אותו הרדיסק רק SATA יכול להיות שיהיו בעיות. נכון/לא נכון? אני ממש צריך עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי חברים.. אני מתלבט קשות בבחירת דגם DOK מהיר(חשוב מאוד!),אמין ואיכותי בנפח של 16 ג'יגה. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים אך אשמח לקבל עוד המלצות. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3289&CatCode=407 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2472&CatCode=407 הייתי שמח לקבל המלצות איזה דגם עדיף ולמה...כמו כן אני חובב תוכנות PORTABLE ואני שואל האם יש לי צורך בתוכנת הU3,אך בלי קשר רציתי לדעת מה עדיף לרכוש והאם אין חשש לקנות מהחנות הנ"ל. אודה לכם על כל תשובה.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, לא צינתי תקציב כי אני לא יודע מה המחירים אין צורך ב - RAID מעדיף שלכונן יהיה חיבור esata אחד או esata אחד על כל שני דיסקים אפשר להמליץ מ - ebay תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-