אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
שלום! לאחר החלפה ללוח שנמצא בפרט מימין - הדיסקים הקשיחים שלי לא מופעים ברשימה של הSAFELY REMOVE בTASKBAR וזאת למרות שAHCI מופעל בביוס. רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבוע, נהרס לי הרד דיסק ראשי של המחשב (יש לי בנוסף עוד 2X2TB), החלפתי אותו ב crucial m4 128GB. לאחר התקנה של וינדאוס 7, אחד מההרדיסקים של ה 2TB, לא הופיע לי (המחשב זיהה אותו, אך לא הופיע הכונן במחשב שלי), והייתי צריך "להדביק" לו קידומת (או איך שלא קוראים לזה) F: דרך disk manger של וינדאוס - ומאז הוא הופיע יחד עם כל הקבצים שהיו בו. עכשיו לבעיה: אני שומע מוזיקה דרך נגן foobar2000 שנמצא בכונן ה SSD (C:), כל קבצי השמע נמצאים בכונן ה 2TB, (F:) כאשר אני מפעיל שיר בפעם הראשונה, התוכנה נתקעת, הדיסק קשיח עושה קולות כמו של מטוס ממריא, ולאחר כמה שניות המוזיקה פועלת (ברצף לכל השירים ביחד, כלומר, לא נתקע יותר) ומדי פעם יש רעשים של תקתוקים קטנים מהדיסק קשיח. עשיתי לו בדיקה דרך וינ…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש להורים, עם כונן SSD 120GB בלבד (במחשב היום הם משתמשים אולי ב60-70 אחרי 5 שנים שהוא אצלם). אני מתכנן להתקין בו WIN7, office2010 וכמה תוכנות רגילות לפתיחת PDF, סרטים, מוזיקה וכו' התלבטתי אם בכלל כדאי לי לחלק את הדיסק למחיצות, כי עד היום, כדי שמשהו יגיע למחיצה D, אני הייתי צריך להגיע וכחלק מפעולות ה"שימור" הפשוטות להעביר את התמונות, והמסמכים לשם ולייצר להם קישור. הם לא השתמשו בזה. נראה לי שעדיף לעשות את זה בעיקר לצורך אפשרות פירמוט עתידית, ומאחר וWIN7 מאפשר להזיז מסמכים בברירת מחדל לכונן אחר. השאלות הן ככה: א. כמה מקום כדאי להשאיר למערכת ההפעלה והתוכנות? ב. אחד השימושים העיקריים בנפח אכסון משתנה זה אאוטלוק עם אין סוף אימיילים מסוג FW.. האם ניתן לומר לתוכנה לשמ…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי את CORSAIR SURVIVOR 64GB. הזמנתי אונליין ומשום מה אכלתי סרט שהוא מגיע עם כבל. לא נוח לי פשוט לתקוע אותו בפאנל הקדמי, עוד שהחיבור שם הוא רק USB2. יש לי לוח ASUS P8P67PRO אז לא חסרים לי חיבורים של USB3. בינתיים חיפשתי בבית ומצאתי כבל שמתאים, אבל זהו למעשה כבל USB מעריך ישן (זכר - נקבה). הכבל עצמו ממש דק. יש לי אותו כל-כך הרבה שנים, עוד כנראה מהתקופה שהייתי מחבר דרכו את אחת המדפסות (USB1). אני משחק פה עם הסטיק, מפרמט אותו וסתם כותב עליו כל מיני קבצים והמהירות מגעילה. אני די סבור שצריך שיהיה כבל נורמלי אבל אני לא רוצה לקנות משהו סתם בלי לדעת. מה אני צריך לקנות? אם תתנו לי קישור לחנות אונליין זה בכלל יהיה מעולה. לא מתאים לי להתרוצץ בין החנויות ולחפש את הדבר הזה. אני יודע…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, רק רציתי ליידע שיש קופון של My Passport Essential 500GB ב-329 ש"ח, נראה לי דיל סבבה סה"כ. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/0189762d-5643-46d4-b220-a5492c341a7d?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=c6ed923104-Buy2_-1_24_09_12_Center+06AM&utm_medium=email
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
נא ראו הערה חשובה בסוף. 1. אשמח להמלצה לדיסק קשיח פנימי בנפח 1 טרה, הדיסק ישמש גם להרצת מערכת הפעלה וגם לגיבוי חומרים (אפצל אותו), כך שאני מניח שעליו להיות במהירות 7,200 RPM, אשמח ללינק המלצה על חברה ודגם ספציפיים. 2. במידה ואחליט לרכוש נפח של שני טרה, האם עדיף לרכוש שתי יחידות של המלצתכם בסעיף הראשון, או דגם אחר של דיסק יחיד בנפח שני טרה? 3. האם פיצול לשני דיסקים מפחית את הסיכון שהדיסק/ים יהרס/ו, מעלה אותו או לא משנה? (היתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שאם מפצלים לשני דיסקים, ודיסק אחד הולך לעולמו, אפשר עדיין לעבוד עם השני. 4. האם יש יתרון כלכלי משמעותי ברכישה דיסק אחד (2B) לעומד שני דיסקים של 1T? הערה חשובה: מניסיון העבר, על הדיסק/ים שארכוש לכלול לפחות שלוש שנות אחר…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מעוניין בדגם ST2000DM001 האם זה דגם שנחשב "בסדר" אני זוכר שהיתה סדרה לא טובה של סיגייט הדיסק ישמש לאחסון חומר - סרטים תמונות והרבה מוסיקה מערכת הפעלה מותקנת על SSD תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 HD במחשב. אחד של 150 אחד של 250 . יש ברשותי HD נוסף בגודל 500 G והוא מהיר מהשניים האחרים. ביצעתי בדיקה ע"י : CrystalDiskMark מיכוון שאינני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה מחדש ביצעתי disk cloning ע"י התוכנה : EaseUS Partition Master 9.1.1 Home Edition כפי שהומלץ פה באחד האשכולות. ויש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח להעביר את הHD של ה 250 ל HD של ה 500 במלואו, אני מצליח להעביר אותו אבל הוא מחייב אותי לחלק אותו. 2. ביצעתי בדיקת מהירות HD אחרי ההעברה ואני מקבל תוצאה דומה לפני שעשיתי Disc Cloning (שיפור של 3-5 MBPS) האם יש תוכנה שפשוט מעבירה ללא אילוץ חלוקה? ומדוע אני מקבל תוצאת מהירות דומה אם לפני ההעברה היה שיפור של 30+- MBPS. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
למכירות קיים לוח יד-שניה באתר http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים תקולים שהמידע עליהם חשוב אני צריך המלצה על חברה לשחזור מידע חיפשתי פה בפורומים ולא מצאתי כל כך התייחסות לנושא אשמח לשמוע המלצות, כמובן שהפרמטר העיקרי שלי זה מחיר כמה שיותר נמוך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הפרק על RAID בסטיקי, התעוררו אצלי שתי שאלות: 1. האם יש אפשרות ליצור מערך RAID של שני כוננים רגילים לצד כונן SSD שיהיה כונן מערכת? 2. הבנתי ש-RAID1 הוא לא גיבוי, אבל בכל זאת: האם הוא יכול להוות פתרון לגיבוי מידע, שכן במידה וכונן אחד ניזוק כל המידע נשאר על הכונן השני? THX
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על הדגם הבא (ועל המחיר)? יתרונות / חסרונות? מומלץ / לא מומלץ? ??? מתאים לשימוש שוטף (יום יומי) עבור מחשב נייד (ישן) בעל חיבור USB 2.0 בלבד? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למבינים אשמח להתיחסות אני רוצה לשדרג את כונן ווינדוס שיש לי SSD קצת מיושן . אני רוצה כונן מהיר מאוד עם זמן קריאה מהיר של כל דבר במשחקים . מעניין איך הכוננים שאמורים לצאת סוף שנה הזאת האם עבודה ב-2 SSD או 4 SSD ישפר או יקצר זמן ACC TIME ??? אצלי כיום מעל 2MC ואני רוצה שיהיה פחות מ- 1MC האם קריאת 4K או כתיבתו חשובה המהירות :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר על : seagate goflex desk seagate backup plus המליצו לי עליהם מאד. המחשב מזהה את החומרה ואפילו אומר שההתקן מוכן לשימוש,אבל לא נפתח החלון שאמור להיפתח אוטומטית ולתת לי אפשרות להיכנס לכונן, וגם כמעט כל פעולה שאני רוצה לעשות במחשב תוקעת את המחשב,לא יכול להיכנס ל"למחשב שלי" לא להוציא את החומרה בצורה בטוחה,אפילו כשאני רוצה להגיע למנהל המשימות,אני מגיע למסך ריק (רק רואים את התמונת שולחן עבודה בלי סמלים) ומשם אין דרך חזרה חח רק ריסת * חשוב לציין שהחומרה מגיעה עם כבל USB 3 ובמחשב שלי אין USB 3 יש לי USB 2 אבל לא יודע אם הותקן הדרייבר, זה הלוח אם,אם זה נחוץ. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf זהו פירטתי הכל מקווה שזה י…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היו לי שני HD במערך RAID לאחר שפירקתי אותם (בעקבות מכירת הלוח) ומנסה להתקין על כל אחד מהם בנפרד מערכת הפעלה מגיע לשלב על איזה כונן להתקין ואז הוא רושם שאין שום כונן. בביוס הוא רואה את ה-HD . אני מבין שזה בגלל שהם היו במערך RAID איך אני מחזיר אותם למצב רגיל?
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות SSD עבור מערכת ההפעלה וכלל התוכנות הכבדות (תוכנות גרפיקה ותלת מימד) והשאלה אם בהתייחס למפרט המחשב שלי זה בכלל כדאי? יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L שעד כמה שאני יודע אין לו SATA 6GB. מעבד Intel QuadCore (לא זוכר את הדגם והמהירות ). 4GB זיכרון דיסק פנימי נוסף של 2TB של סיגייט. אני רואה פה הרבה הודעות של משתמשים עם חומרה דומה לשלי שלא חווים שום שיפור בביצועים או בעלייה של המחשב. האם באמת כדאי להשקיע ב-SSD או פשוט לקנות HDD רגיל קטן בשביל מערכת ההפעלה? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, חודש הבא בן דוד שלי טס לגרמניה ומכיוון שה- crucial M4 128GB (נקנה בקבוצתית) פשוט לא מספיק לי מבחינת נפח חשבתי לבקש ממנו שיקנה לי שם כונן בנפח 256. מישהו מכיר חנות/חנויות זולות בגרמניה ? יותר ספציפית ברלין
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כותרת.. הנפח שאני רוצה הוא 120-128 והבנתי שיש לי רק שתי אופציות משתלמות: http://ksp.co.il/?uin=15533 http://www.tms.co.il/product/11324 איזה מהם עדיף? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור גיבוי באופן שוטף לתקיות החשובות במחשב הביתי שלי (בעיקר תמונות ומסמכים). קראתי את השרשור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497890.0 ובאופן כללי, ניראה לי שאבחר בשיטה של קניית מארז קטן למיקום כונן קשיח (או שניים בהמשך) ויתחבר עם USB למחשב הנייח. השאלה שלי היא בנוגע לתכנת הגיבוי, בפוסט המליצו על תוכנת EVACopy, קראתי עליה קצת ובאופן כללי היא ניראית בסדר גמור. השאלה שלי, האם התוכנה עושה פשוט COPY-PASTE לקבצים? או מכווצת אותם בשיטת כיווץ משלה? כי כמו שכתבו שם, מה קורה אם התוכנה תעלם מהשוק מתישהו? איך אקרא את הגיבויים? המון תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כוננים קשיחים. האחד הוא Western Digital 1TB Blue 7200 , השני אותו דבר רק Black הכונן הקשיח אמור להיות חלק ממערכת שמורכב בה גם כונן Intel SSD 330 Series 2.5" 6Gb/s 120GB (שעליו אני שואף להתקין מערכת הפעלה) ולכן חשבתי שזה מקום טוב לחסוך בו במחיר וכונן BLUE לא יהווה הבדל משמעותי בביצועים מכונן הBlack שאמור להיות טוב יותר. האם אני צודק? המחשב אמור לשמש לעריכות גרפיות, תוכנות 3D ורנדרינג. המפרט שבו משולבים הכוננים הקשיחים הנ"ל הוא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543280.0 אשמח לחוות דעת או להמלצות שונות על הכוננים שבחרתי וההתלבטות ביניהם תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי תוצאה ממש נמוכה ב SSD. בהתחלה כשקניתי אותו לפני שנה בערך, הוא היה ממש מהיר. עכשיו הוא ממש איטי וזה מורגש והכונן הרגיל של סמסונג עושה ביצועים דיי שווים. מה לא בסדר פה? תמונה מצורפת.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי ב samsung galaxy s3 ואני מעוניין להוסיף לו כרטיס זכרון. מבדיקה שטחית שעשיתי ראיתי מיליון יצרנים, סוגים ומהירויות גישה והאמת שאני לא יודע מה כדאי. האם תוכלו להמליץ על כרטיס micro sd בגודל 32GB? תודה :]
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הדגם רשום לי במחשב ככה: WD 5000bev external היו לי הרבה קבצים, נתקע באמצע ווינדוס (7) רשם שלא תקין ושצריך לפרמט, פירמטתי אותו (נתן לי לפרמט רק על est משהו כזה ובnfts נתקע). הנורה דולקת כשאני מחבר, הדיסק מסתובב (עושה רעש ורועד כזה), המחשב מזהה אותו אבל כל הזמן רוצה שאני אפרמט אותו, כשאני מעתיק אליו קבצים הוא נתקע. האחריות של שנתיים נגמרה לפני שנה האם יש אפשרות לתקן את זה? יש אולי תוכנה שיכולה לסרוק שגיאות ולתקן אותו? לתקן אותו בחנות לא נראה לי ששווה. כבר עדיף לקנות חדש, לא? אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה שכבר שני הארדיסקים חיצוניים נדפקו לי בשימוש סביר (לדעתי). הראשון היה 500 GB של סמסונג והשני 1TB של WD. שניהם היו ניידים ללא צורך בחיבור לחשמל. מה שיש לי בגדול זה - הכי חשוב לי - באזור 32GB של תמונות מכל הזמנים. אחרי זה יש סרטים וסדרות בעיקר, אבל זה תמיד אפשר להוריד מחדש. אני חושב לקנות הארדיסק חדש, אבל מקריאה בפורום וראיתי שמישהו רשם שהארדיסק כזה הוא לא אמין - מה שבהחלט הרגשתי בעצמי. חשבתי אולי את התמונות לשמור על DOK ? האם זה אמין יותר? ממש נמאס לי כל שנה\שנה וחצי להחליף הארדיסק כי הוא נדפק. אני רוצה משהו אמין. תגידו - אי אפשר לקחת הארדיסק נייד בתיק למשל כשנוסעים לאנשהו? זה עד כדי כך רגיש? יש הארדיסקים חיצוניים מוקשחים שיותר אמי…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שזו בקשה מאד בנאלית, אבל פשוט לא מצאתי באתר השוואה מרוכזת עדכנית. מעוניין להוציא כמה שפחות (כמובן ), אבל לא עבור משהו לא אמין או בעל ביצועים ירודים. לדוגמא מהיום: חיפוש ב KSP: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=ssd&buy=&minprice=&maxprice= חיפוש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2672&filters%5B2526%5D%5B%5D=2528 אשמח לכל עזרה, חשבתי לרכוש אותו מחר.... תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-