אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה. הייתה לי הפסקת חשמל לפני יומיים ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה disc check המערכת הפעלה שלי היא WIN7 רציתי לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה תודה מראש hagayben
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן של WD בנפח 2TB, לפני כמה ימים פירמטתי אותו ומאז כשאני מעביר לו תוכן מהמחשב, מהירות ההעתקה מאוד נמוכה ומגיעה לפחות מ-1 מגה!!! הוא מתחיל להעביר תוכן במהירות של 40-50 מגה, ואז בתוך דקה הוא צונח לפחות מ-1 מגה, איך ניתן לפתור את הבעיה?? תודה מראש לכולם רפאל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת , אני זקוק להמלצה על כונן קשיח פנימי , נפח של 1-2TB . הכונן חייב להיות שקט במיוחד בגלל שהמחשב שבוא הוא עובד נמצא באולפן הקלטות. המהירות חשובה , אך העדיפות היא כמובן לשקט . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קראתי שאורך חיים של SSD בשימוש רגיל הוא 5-6 שנים אך מנגד יש כאלו שאומרים שהם חיים יותר מהארדיסקים כמו כן קראתי שזו טכנולוגיה מתפתחת וכל שנה מצליחים להגדיל ולשפר את ה-SSD. אז אם אני קונה SSD כיום, כמה זמן הוא ישמש אותי עד שאצטרך להחליפו לחדש?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 4 כוננים פנימיים 2.5" - WD AV 500GB SATA3 Internal האם ניתן לחבר בינהם כך שיתנו נפח כולל של 2TB ולחבר אותם לiMac ככונן חיצוני עם מתאם SATA-USB או משהו בסגנון?אם כן, מהם הכבלים/ מתאמים שאצטרך לקנות?תודה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
נדפק לי דיסק קשיח של סמסונג, 1GB - נכשל בבדיקת סמארט + באד סקטורים. הדיסק נרכש בטוח לפני פחות מ3 שנים ככה שהוא בתחום האחריות אולם אני לא מוצא את החשבונית שלו. סיכוי גבוה שהוא נרכש מ KSP, אבל שוב אין לי שום חשבונית במייל ולא מודפסת וכמו כן אני לא רואה עליו פיזית שום מדבקה. יש עליו מדבקת תוקף אחריות אבל היא ריקה. האם אני יכול לגשת ישירות ליבואן סמסונג בארץ והוא יבדוק לפי מספר סידורי אם הדיסק באחריות ויכול להחליף לי אותו? מי הוא היבואן? האם יש לכם נסיון עם KSP אם הם יחליפו לי אותו בלי שיש לי את החשבונית? (בהנחה כמובן שהוא נקנה מהם) ושאלה אחרונה במקרה שלא אוכל להחליף אותו, האם יש דרך כלשהי להשמיש אותו חלקית? כבר עכשיו הוא "עובד" אבל מערכת ההפעלה צועקת שחייב לגבות את המידע ולה…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הגיע אלי מחשב חדש עם כונן SSD CRUCIAL M4 התקנתי עליו את מערכת ההפעלה והכל פועל כמו שצריך. השאלה שלי היא כזו איפה אני מתקין את כל התוכנות שאני מוריד? לדוגמה סקייפ וינראר MWPHC, וכו' ברירת המחדל שלהן זה הכונן של מערכת ההפעלה, כלומר כונן ה SSD. האם להתקין את זה על ה SSD או הכונן המכאני? כי הבנתי שכתיבה ומחיקה של קבצים יכולה לקצר את חייו. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בטעות השתמשתי באופציית DISKPART של ה-CMD ועשיתי CLEAN לכונן הלא נכון. הלך לי 1TB של חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. כרגע אין כונן כל המידע נמצא ב- unallocated בניהול הכוננים. האם ליצור כונן חדש? האם ניתן לשחזר את המידע? מה עלי לעשות ובאיזה תוכנות בבקשה? תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב עם כמה ליבות וכמה הארדיסקים. עד עתה כאשר העברתי מידע חשוב מכונן לכונן, הייתי עוזב את המחשב עד סוף ההעברה על מנת למנוע פגיעה בקובץ (מדובר בקבצעי וידאו אך גם pdf) וכאשר אני מעביר קבצים פחות חשובים, אני ממשיך לעבוד על המחשב (למרות ההאטה בביצועים) עד כה לא נתקלתי בקבצעים שנהרסו כתוצאה מכך, כלומר קבצים שהחלו לקבל errors בעת הפעלתם, עיוותים בסרטים וכדומה. השאלה שלי האם העברת קבצים יכולה לפגוע בצורה כלשהי בקבצים או למעט האטה בשימוש במחשב אין מניעה לכך?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 רציתי לדעת אם הוא תומך בכונני SSD ואם יש לי טעם להתקין אחד כזה במחשב? בכמה זה יאיץ לי אותו אם בכלל מבחינת זמני טעינה של משחקים ומערכת ההפעלה?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
החלטתי להוסיף דיסק פנימי נוסף למערכת שלי רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר? אני חושב להוסיף דיסק קשיח של WD 2TB, כרגע יש לי WD 500GB שעליו מותקנת מערכת הפעלה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני חווה העברה איטית של קבצים לכונן הנייד. אני מדבר על 4MB/S. ניסיתי לשחק עם מנהל ההתקנים וכיוונתי את המדיניות לביצועים גבוהים אבל עדיין אני חווה את האיטיות הזאת לעיתים קרובות. מישהו מכיר פתרון?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני מתחיל להיות רציני לגבי קנייה של כונן SSD למחשב שלי. אני עדיין מתלבט בין 128~ ל ~256 ולכן יש לי כמה שאלות על שימוש נכון ב SSD. התקנתי את מערכת ההפעלה על ה SSD, מה עוד אני מתקין עליו? תוכנות כמו פוטושופ? משחקים? או שאני יכול להתקין את כל התוכנות האלה על הכונן הישן ששימש עד עכשיו רק למערכת הפעלה (500GB), וגם להגדיר שכל ה DOCUMENTS ישמרו שם? מה נכון להתקין על SSD בנוסף למערכת הפעלה? אם הכונן נועד רק שאתקין עליו את מערכת ההפעלה, אז אולי גם 60GB יספיקו, לא? אני ארגיש שיפור ביצועים בעבודה עם פוטושופ או תוכנות עריכת וידאו עם SSD, כי הרי רוב הקריאה מתבצעת מהזכרון RAM אחרי שאני מפעיל את התוכנה בפעם הראשונה.. בעקרון רוב השימושים היומיומיים שלי הם VS.net…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני קונה CRUCIAL SSD 256GB , הלוח שלי הוא לוח עם תמיכה ב SATA2 , ראיתי שמוכרים כרטיס שיושב על PCI-E ומגיע עם 2 כניסות USB3 ותמיכה בSATA3 ל2 כוננים פנימיים במשהו כמו 150 ש"ח . שווה להשקיע בכזה בקר ?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות את אחד מהכוננים HD204WI או HD204UI. הבנתי שהWI יותר טוב אז אני כנראה אלך עליו - אם רק אפשר להסביר מה בדיוק יותר טוב בו זה יהיה נחמד... לנקודה: אני לא בטוח איפה לקנות את הכונן. אם יש חנות קרובה למודיעין או אפילו בתוך זה הכי טוב. אם לא - חנות אמינה עם מחיר טוב שעושה משלוחים. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות כונן פנימי כמה שיותר זול, אז חשבתי למה שלא יהיה כבר על הדרך SSD, נראה שקיימים SSD במחיר מקביל לקשיח חדש הכי זול. אני מאוד קצר בכסף (סטודנט) ומחפש למעשה כונן שיעלה כמו קשיח רגיל, אם דרושה תוספת במחיר אני יעדיף כנראה לוותר. דיסק קשיח הכי זול שמצאתי חדש עולה 300 (לפי זאפ) אז אני מחפש SSD קרוב למחיר הזה. מבחינת נפח 64GB לגמרי מספיק לי, יש לי כונן אחסון חיצוני, אם יש 128 עם תוספת מחיר קטנה מה טוב. ביצועים, כל עוד הם יותר טובים מקשיח רגיל כבר הרווחתי, לא מחפש את הטופ אבל שכן יהיה שינוי מורגש, גם ככה יש לי SATA2 , חוצמזה שיש עוד יתרונות כמו שקט, חום וחשמל. מעבר לזה, אני יכול לקנות מכל מקום, בארץ, בחול, אין לי בעיה. ראיתי למשל את הכונן הבא: http://www.aliexpre…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני למחשב שלי ולצורכי עבודה כמו העברת דרייברים וכול'. אני קצרה בכסף ולכן חיפשתי משהו זול, אבל לפעמים יש סיבה למה דברים זולים. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ההארד דיסק הזה - http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=13197&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap ואם כן, האם הוא טוב? אני צריכה להיזהר ממנו? וחשוב, מה המהירות העברה שלו? (שלא יהיה כמו דיסק און קי) תודה רבה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#sp ואני מעוניין להוסיף לו SATA 3 ו-USB 3.. ראיתי שיש כרטיסי PCI אבל האם יש כרטיס PCI אחד שכולל את שניהם? אולי גם יצא לי יותר זול.. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש HD אמין ומהיר. עדיפות לכזה עם אחריות בארץ. תודה!!!! :yelclap: :yelclap: LaCie 1TB Porsche Design Mobile Drive P'9220 http://www.bhphotovideo.com/c/product/813187-REG/LaCie_302000_Porsche_Design_Mobile_Drive.html Seagate 1TB Backup Plus Portable Drive USB 3.0 (Silver) http://www.bhphotovideo.com/c/product/874905-REG/Seagate_stbu1000101_1TB_Backup_Plus_Portable.html Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable Drive (1 TB, Silver) http://www.bhphotovideo.com/c/product/768769-REG/Seagate_STAA1000104_FreeAgent_GoFlex_Ultra_Portable_Drive.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כונן 160G של WD עכשיו הוספתי עוד כונן של WD 250GB עשיתי לו פורמט ויצירת מחיצה ע"י התוכנה של ווינדוס עבד במשך 12 שעות ולא הלך אז עשיתי לו ביטול ועשיתי לו פורמט ע"י MiniTool Partition אחרי שעשיתי לו פורמט הכונן נעלם גם מה Computer Management וגם לא מופיע ב MiniTool Partition אחרי שזה קרה עשיתי ריסט ואז בעליה של המחשב לוקח לו איזה דקה עד שהוא מעלה וטוען את הכוננים ואז ממשיך לעלייה (לפני היה עולה בשניות) בביוס מופיע רק הכונן המקורי עשיתי לו AUTO DETECTION על כל החיבורים והוא לא מוצא את הכונן השני במחשב עצמו מופיע לי רק אחד
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חבר שלי הוא צלם אירועים וצורב כ 50 דיסקים בממוצע לחודש. הוא קנה את רוב הצורבים המומלצים כאן (SATA) וכולם פשוט נדפקים לו אחרי שימוש של כמה חודשים המאפיין הכי חשוב מבחינתו זה איכות הצריבה ואורך החיים של הצורב. יכול לבוא בחשבון גם צורב חיצוני מקצועי אם הוא עונה על הדרישות. תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שיאפשר לי לצרוב דיסקים של אודיו בצורה חלקה בלי קפיצות. הבנתי שכדי למנוע בעיות כאלו, מומלץ לכבות את כל התוכנות שפועלות ברקע בזמן הצריבה. האם זו "אמונה טפלה" או שמא יש אמת בדבר. אם כן, מדוע זה קורה? והאם זו תופעה שקשורה רק לצריבת AUDIO CD ולא DATA למשל? אם הדבר ניתן למניעה ע"י בחירת צורב מתאים, אשמח לקבל המלצה לדגם כזה. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , יש ברשותי מחשב סמסונג דגם Q330 , הגרסה של ה I5 , רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הדיסק הקשיח הרגיל לדיסק SSD , גם של סמסונג דגם 830, את את כל העניין הזה של SATA2 \3 שאני לא כזה מבין , מישהו יכול לעזור?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מכיוון שכל המחשבים שהיו לי סבלו מבעיית איחסון קשה ומכיוון שנמאס לי להתמודד עם כל כך הרבה כוננים חיצוניים (כרגע יש לי 2 של "3.5 שמחוברים באופן קבוע ועוד 5 של "2.5 אליהם אני מעביר את הקבצים שאני רוצה לשמור) ומכיוון שאני בשלבי קניית מחשב חדש הייתי רוצה להעמיס על החדש כמה שיותר הארד דיסקים פנימיים. מכיוון שעל מארז לא אחסוך ואלך על "פול טאוור" וגם בלוח אם לא אלך על הפשוטים ביותר אלא על די מתקדמים שיש עליהם כ 6 חיבורי SATA אני מתכנן לשים 4 הארד דיסקים. השאלות שלי הן: 1. האם ללכת על נפח של טרה או 2 טרה? מבחינת המחיר אני יכול לעשות את החשבון השאלה היא יותר מבחינת האמינות, העמידות והתפקוד. 2. האם 4 הארד דיסקים לא יהיו יותר מדי מבחינת חום,חשמל וכדומה? תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר למטרות גיימינג, ורציתי את עצתכם לגבי הבחירה של הכונן הקשיח. החלטתי ללכת על SSD, ואני מתלבט בין 2 האפשרויות הבאות: 1. Crucial 256G SSD Marvell M4 2. Crucial 128G SSD Marvell M4 + Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 המטרה העיקרית במחשב זה היא כאמור גיימינג, ולכן אני רוצה ללכת על מה שייתן לי ביצועים יותר טובים. התהייה שלי היא האם שילוב של SSD עם HDD ייתן לי ביצועים פחות טובים מאשר רק SSD(מערכת ההפעלה והמשחקים יהיו מותקנים על ה- SSD, כמובן), כלומר, האם השילוב ביניהם יכול לגרום לצוואר בקבוק או לירידה מורגשת כלשהי בביצועים. כמובן שיפריע לי החוסר בשטח האיחסון, אבל אני מתכוון לקנות כונן חיצוני, אם וכאשר המחירים יירדו. אג…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-