אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כונן קשיח חיצוני של סמסונג, טרה וחצי - G3, הסדרה הירוקה. לפני כמה ימים פרמטתי הכל כדי להעביר לNTFS מ FAT32, ואז העתקתי את כל מה שהיה בו חזרה פנימה. מאז הוא עושה בעיות וכל פעם שאני באה להעתיק משהו ]נימה עולה הודעת השגיאה: error 0x80070037 . כל נסיון לעזרה שמצאתי בגוגל הפנה אותי לתוכנת סריקת מחשב כזו או אחרת שבסופו של דבר צריך לשלם עליה. (ואני אפילו לא יודעת אם היא באמת תפתור את הבעיה) אם מישהו מכיר דרך חינמית לטפל בזה אני ממש אשמח לדעת. תודה רבה גלית
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה בנדא מגנטיקס החלו לייבא לארץ דיסקים עם השם CITYDISC במהירות 8 ובפורמט מינוס עם קוד של TY. מיותר לציין שמהמחיר שלהם (1.80-2.00 ש"ח) לא קשה להסיק שזה קוד מזוייף של TY. מה עוד שהדיסק מיוצר בהונג קונג ולא ביפן. אני חושד שאותו מפעל גרוע בהונג קונג שמייצר לסמיקום לקסיס את ה-TEAC הביזיוניים מייצר גם לבנדא. ראו הוזהרתם!!!!!!!!!! - הדיסקים באיכות ירודה ועדיף כבר לצרוב על PRINCO ולא עליהם. יום טוב. :-)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלוח אם שלי יש רק חיבורי SATA 2. הSSD מחובר כרגע לSATA 2 שבלוח. הביצועים כמובן טובים הרבה יותר משל דיסק קשיח, השאלה אם הם יכולים להשתפר. בלוח יש חריצי PCI-E X1. אם אחבר את כונן הSSD לכרטיס הרחבה של SATA 3 עם צ'יפסט איכותי של marvell למשל, ארגיש שינוי משמעותי בביצועים? ידוע שמהירות sata 2 היא 300MB/s. מהירות sata 3 היא 600MB/s. מהירות מקסימלית של PCI-E X1 היא 500MB/s כך שהSATA 3 של הכרטיס יפעל במהירות כזו. עדיין יש הבדל בין 300 ל500 השאלה אם זה שווה את ההשקעה, למרות שהיא מזערית יחסית. נתוני מהירות כתיבה / קריאה של הSSD: INTEL 330 6Gb/s 450 MB/s / 210 MB/s 3Gb/s 265 MB/s / 200 MB/s תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן DVD-ROM .... הדילמה היא איזו חברה ואיזה דגם לקנות .... האם יש למישהו אתר או כתבה שבוצעה השוואה בין הדגמים האחרונים של הכוננים שיש בשוק ?? אני מעוניין בכונן שיכול לקרוא את כל הפורמטים (dvd-r , dvd-rw , dvd+r , dvd+rw ) וכמובן עדיף פורמטים נוספים .....More the better . בעל ביצועים טובים ותאימות ...בהעברת מידע ממדיות של DVD ו- CD-R או CD-RW וכן יכולת התמודדות עם מדיות ישנות / בעיתיות . כמו כן קראתי כי ישנם כוננים בעלי נעילת מהירות שניתנת לפריצה בדר"כ בעזרת עדכון firmware פרוץ מאתר ידוע שעוסק בעדכוני firmware . אז מאוד חשוב שלא יהיה בעל נעילה או לפחות בעל פריצת נעילה . ולא לשכוח , ניתן להמירו ל rpc-2 . אנא עזרו לי !!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני חדש של חברת WD בנפח 320GB. אני מנסה להעביר אליו קובץ של 8GB כאשר יש 290GB פנויים על הכונן והמחשב מודיע לי שההעברה לא אפשרעת כי אין מקום. מה עושים ומה גורם לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
לפורום שלום , קניתי מחשב חדש( , לוח , מעבד וזכרון) ונשארתי עם הארד דיסק הישן שלי(שקניתי אותו לפני שמונה חודשים) הדגם שלו wd2500ks... יש לי ויסטה במחשב ושהוא מריץ בדיקת מרכיבים , המרכיב הכי חלש שלי זה הארד דיסק שהויסטה טוען שהמהירות תגובה שלו יחסית איטית... בכל מקרה רציתי לדעת אם עד תקציב של 700 שקל אני יכול להביא הארד דיסק יותר מהיר(בעיקר למשחקים) הנפח לפחות 160giga... תודה רבה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב שלי PIONEER DVR-111D נקנה לפני איזה שנתיים ומשרת אותי כמו שצריך.. מעניין אותי לדעת היות וצורב זה משהו שממש זול האם יש הבדל בין הצורבים של היום לישנים יותר של לפני שנתיים?. אם אני הולך היום וקונה צורב שמומלץ כאן בפורום אני מקבל משהו שאין לי כרגע? תודה..
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש (עבודת עריכה ורינדורים -לא משחקים) מעבד I7 2600 כרטיס מסך GTX570 מתלבט האם לקחת למערכת ההפעלה ותוכנות SSD . במפרט המליצו על CRUCIAL SSD M4 128 האם נחוץ האם כדאי . חבר שמבין אמר לי שכדאי לוותר שיש מגבלה של אורך חיים בכתיבה ומחיקה אם הבנתי אותו נכון . מעבר לזה שאני רואה בפורומים על תקלות לא מעטות לבעלי SSD
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
מזה כשנתיים אני משתמש ללא בעיות בצורב DVD של חברת NEC דגם 2510A, השתמשתי במספר חברות של CD/DVD, אך בעיקר ב SilverLine DVD -R X8 שאיתם צרבתי רבות. לאחרונה רכשתי מארז של 50 DVD לצריבה, של חברת SilverLine DVD -R אך שכתוב עליהם Extreme (כנראה שהם תומכים בצריבה של X16 ולא X8 כמו עד היום). הבעיה היא, שהצורב לא מצליח לצרוב עליהם, הוא מציג הודעת שגיאה מייד בתחילת התהליך, גם כאשר אני מסמן צריבה במהירות נמוכה, X2 השגיאה היא פשוט burn Process Error At, ואז מספר כלשהו (לדעתי מהירות ה DB בצריבה). ניסיתי לצרוב על המדיות הנ"ל בצורבים אחרים - עובד ללא בעיה ! מה הבעיה אצלי ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שאני מכניס דיסקים של DVD לצורב הDVD זה מראה כאילו שהם ריקים אבל הם לא אני צרבתי עליהם משחקים או סרטים... ואם אני מכניס דיסקים רגילים שהם לא דיסקים של DVD זה קורא אותם. איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש למחשב נייד את אחד הכוננים האלה (תקציב עד 550 ש"ח) בנפח של 120-128 גיגה הבנתי ששניהם טובים. אני לא מבין גדול בעניין הזה אז אשמח אם תמליצו לי.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני SSD זהים (840 PRO של SAMSUNG) והייתי שמח לנצל את שניהם בו זמנית. לוח האם שלי ישן יחסית ואינו תומך ב SATA3, גם הגדרות ה RAID שלו לא ממש מובנות לי כך שחשבתי על פיתרון של כרטיס RAID0 חיצוני. -האם זה חיוני להשתמש בכרטיס בעל SATA3 כדי לנצל את מהירות ה SSD שלי?(ממה שהבנתי אני מוגבל כרגע בגלל ה SATA2 הקיימים על לוח האם ולא ע"י הSSD) -האם יש צורך ב PCIe או שכרטיס בחיבור PCI רגיל יאפשר לי את מהירות העברת הנתונים? אשמח להמלצה לכרטיס מתאים בעל RAID0 ושניתן להעלות ממנו את מערכת ההפעלה.
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מחפש מארז לדיסק קשיח IDE של 80GB שיש לי, אבל רציתי שתהיה לו גם אפשרות של SATA אם אני אחליף אותו בעתיד, וכמובן USB2 משהו טוב במחיר סביר סביבות ה100 ש"ח אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אז תציעו גם, תודה
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי במהלך שיטוטיי המקריים בוואלה שופס, מצאתי 4 הצעות של דיסקים לDVD.. מאז שקניתי את המחשב לא קניתי לעצמי דיסקים לצריבה, צרבתי פעמיים דיסקים לחברים וזהו.. איזה מהעסקאות הכי טובה, או הצעה אחרת שיש לכם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT3605658 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1705393 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1598195 http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT98008
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לדיסק און קי שיהיה רב תכליתי ויאפשר לי להשתמש בו כ-bootable drive להתקנת מערכת הפעלה ולהעברת קבצים בין מחשבים או לטלוויזיה. בנוסף, כשימוש משני ובונוס נחמד יהיה אם יהיה מהיר מספיק כדי לתמוך בReadyBoost. התקציב שלי הוא אזור ה-100 שקל, עם חריגה לכל היותר ל-200 והקנייה היא מאייבורי (אני מאמין שאיביי זה סוג של חתול בשק). המטרה היא לנסות לחסוך ולא להגזים, אך גם לא להתקע עם גרוטאה סינית עם נפח פיקטיבי וביצועים זוחלים. בהתחלה חשבתי על SanDisk Cruzer Blade 16GB בקצת פחות מ-50 שקל, אבל קראתי בביקורות שהוא מאוד איטי. אחר כך ראיתי SanDisk Cruzer Extreme 16GB שלפי המלצות כאן ובמקומות נוספים אמור להיות מהיר. הבעיה שהExtreme עולה 117 שקל. השאלה- האם יש משהו משתלם יו…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי צורב Ricoh MP7125A וכשאני מכניס דיסק אז הוא לא קורא אותו (כאילו לא קיים דיסק) ואחרי שאני מוציא ומכניס את המגירה מלא פעמים........ :AR15: :AR15 אז הוא קורא אותו מישהו מכיר את הבעיה הזו או שהוא חווה אותה בעבר? זה מאוד מעצבן יום אחד פשוט הצורב לא יקרא יותר דיסקים :bash: אוליי העין של הכונן מכוסה אבק ובגלל זה לא קורא את הדיסקים? דיסק ניקוי יעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי החדשות ב-tom's בקרוב נראה דיסקים קשיחים לכל צורות החיבור בגדלים של 32, 64 ו-128 ג'יגה בייט. על אף המחיר הגבוהה אני חושב שזו תהיה אחת מההשקעות היותר טובות לשיפור מהירות המחשב. קישור לכתבה כאן
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
חיצוני נייד (שמקבל מתחת מה-USB או מה-FIREWIRE ) שיהיה כמה שיותר מהיר, מאחר וישמש לניגון תכני HD כבדים. נפח: 500G ומעלה. למרות ש500 יספק אותי. חיבור: מה יותר מהיר USB2 או FIREWIRE. תקציב: 1000 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני פותח דיון שונה כי פה מדובר על עניין המחירים שעולים כל הזמן - היה בפורום מסכים לפני חצי שנה או יותר רעיון "לאחד כוחות" מול גורמי השיווק וליצור כח קניה גדול ולאלץ אותם לתת מחיר אטרקטיבי.הדיון בעבר היה על מסך הדל 2007 בעל פנל IPS המיתולוגי... אני פה מדבר על הדיסקים 640 שכבר זכו לתהילת עולם והמחירים שלהם מתחילים לעלות. אם ניהיה בין 5 ל 10 אנשים יותר נוכל לקבל מחיר אחר מאשר אדם בודד. **למנהלים אני לא מקבל תגמולים ראיתי את התקנות החדשות - אני פשוט רוצה מחיר טוב**
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כרגע יש לי לי סתם צורב ואני הולך לשדרג אותו לצורב DVD בקרוב אבל יש עם זה בעיה ! אני לא רוצה כבלי ATA במארז יותר ... ליפני כשנה אולי קצת פחות ראיתי כמה החרזות על צורבים כאלה השאלה היא אם זה כבר בשיווק סדיר ואם יש כאלה בארץ בפרט ? תודה לעוזרים! מסיבות אישיות אני לא יהיה כאן בימים הקרובים אבל אתם מוזמנים להגיב ואם יהיה שאלות אני אקפיץ בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים, אחד עם צורב DVD של NEC ואחד עם צורב DVD של SONY (אם זה משנה לכם מה הדגם המדוייק תשאלו ואני אבדוק) בכל מקרה, בתקופה האחרונה כל הדיסקים שצרבתי לאוטו יצאו מקוטעים (בכל מערכת שבה השמעתי את זה), צרבתי תמיד על מהירות 8X הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים שלי (TEAC), אתמול הייתי חייב לצרוב סרט מאוד וכשניגנתי אותו בDVD בסלון הסאונד היה מקוטע, קניתי חבילה של דיסקים מחברה אחרת MULLER, וגם אז יצא הסרט עם סאונד מקוטע. לקחתי דיסק של TEAC וניסיתי לצרוב במחשב אחר=צורב אחר, ושוב הסרט יצא מקוטע, לקחתי מחבר דיסק של חברת GOLD GPT וצרבתי עליו במחשב הראשון וגם זה יצא מקוטע. רוב הצריבות היום במהירות 8X, אחת או שתיים היו במהירות 16X, בכל מקרה אני לא ממש מבין מה קורה פה ואיפה בד…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי דיפראג למאסטר בוט שלי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 120 גיגה דרך התוכנה דיסקקיפר הוא אומנם מצליח לעשות דיפראג אבל טוען כי THE MFT USAGE WAS CURRENTLY 94%OF THE TOTAL MFT SIZE WiTCH INDICATES IT IS LIKELY THE MFT WILL BECOME BRAGMANTED מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה האם הבעיה היא בהארד דיסק שדרך אגב פועל תקין לחלוטין והמקום הפנוי במחיצה עומד על 15 גיגה פנויים מ 40 הקיימים דרך אגב מדובר ב C:
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בלוח אינטל http://www.intel.com/products/motherboard/d101ggc/index.htm לשלב שני אמצעי איחסון. האחד הינו בתקן sata 1 והשני, המיועד לבדיקת שיחזור מערכת הינו sata 2 השאלה היא האם המערכת הזו תתפקד והאם צפויות בעיות של יציבות בעקבות שילוב שני הכוננים ? תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני של חברת verbatim בגודל של 320 גיגה. תמיד השתמשתי בו במחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 וכעת כאשר אני רוצה להעביר מידע מהכונן למחשב אחר הוא דורש פרמוט. מה אני יכול לעשות כדי לא לאבד את כל המידע?
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-