עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2-3 tb,רוב הזמן הוא יחובר למחשב לאכסון ולעתים קרובות הוא יחובר לסטרימר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה ותלת מימד. בסטירמר יש חיבור usb 2,3 ובמחשב רק usb 2, מאוד חשוב לי שלא תהיה שום בעיה בהפעלת הסרטים מהסטרימר. התלבטות שלי הייתה בין שתי דגמים : 1)Western Digital My Book Essential Edition 2000GB WDBACW0020HBK שיש אליו אחריות לשנתיים ולפי מה שמצוין המהירות שלו 7200 rpm והמחיר 590 ש"ח 2) Transcend StoreJet 35T3 3TB שאין שום מידע אליו אני כמאט בטוח שהוא 5400 rpm ויש אליו 3 שנים אחריות במחיר 690 ש"ח כרגע רכשתי את wd בגלל שהחברה יותר מוכרת אבל אני עדין מתלבט אם להחליף ל Transcend או למשהו אחר אחריי הביקורות שקראתי על wd

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, לאחרונה אני מתלבט לגבי קניית כונן נוסף לגיבוי מידע. אופציה 1: כונן חיצוני סיגייט אופציה 2: 2 כוננים פנימיים של סיגייט ב- RAID 1 במחשב. יתרונות של #1: ניידות ; לא מחובר קבוע לרשת החשמל (לא ישרף מקפיצת זרם); יתרונות של #2: גיבוי רציף של המידע; ניהול ועבודה נוחים יותר לשתי האופציות אותו תג מחיר (1# - 1185 ש"ח, 2# כ- 1100 ש"ח) מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by MoSQuiTo,

מחפש כונן בגודל 3TB עם חיבור USB3. הוא עולה 800 ש"ח בKSP, עם 3 שנים אחריות. האם הוא מומלץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by mosabr1234,

מבקש לדעת איך אפשר לחבר האר דיסיק SAS ל PC. איזה בקר אני יכול לקנות במחיר סביר ואיפה. תודה

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  5. שלום. אני בהתלבטות לקראת קניית מחשב נייד: האם ארגיש הבדלים והאם יש שוני בין 24 SSD + הרדיסק 750 , לבין כונן שהוא SSD לבד (דוגמת 128 GB) אני מודע לכך שההבדלים בהרדיסק עצמו יראו לעין. לא זו השאלה. השאלה היא: האם בפועל, מבחינת ביצועי מערכת, המהירות תהיה אותה המהירות? האם ישנם הבדלים עצומים? האם SSD בודד הוא הכי מהיר, אח"כ SSD+HD ורק אח"ג HD בודד (מהמהיר לאיטי)? אשמח לתשובות ממי שמבין, תודה ושבוע טוב =)

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by SPIDERRRMAN,

הבעיה כנראה לא בהארדיסק אלא אולי בלוח... בחיבור של הארדיסק החיצוני לחיבור USB 2.0 הוא עובד מצויין אבל שמחברים אותו ליציאה של USB 3.0 הוא לא מגיב בכלל ולא מתקשר עם המחשב... יש לי לוח אם של חברת ג'יגהבייט GA-P55-USB3 הדרייבר של הביאוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  7. אני מנסה לעזור לחבר בבעיה שיש לו במחשב- כשמדליקים את המחשב, המסך בכלל לא מגיב ונמצא בסטנדביי תמידי. שמתי לב שנורית ה-HD במארז לא עובדת בכלל- האם יש לזה השלכה על תצוגת המסך? אם הדיסק הקשיח תקול אז המסך לא עובד בכלל? ניסיתי להחליף את הכבל של המסך מ-DVI ל-VGA וזה עדיין לא עובד. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. אהלן, יש לי מחשב HTPC, אני מעוניין להוסיף לו עוד כונן של 3TB, היעוד של הכונן זה איחסון והרצת סרטי HD, השאלה היא כמה RPM יעשה את זה בלי תקיעות ובעיות מיוחדות 5400RPM או 7200RPM? ועוד משהו חשוב הכונן צריך להיות שקט מצאתי כמה כוננים פשוט לא בטוח איזה מהם הכי מומלץ כרגע : Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX Seagate 3tb ST3000DM001 ? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. קשיח שהתגלתה בו תקלה אחת מסוג - 'UNC' (עם האיקס האדום הקטן) לזרוק את הדיסק או שאפשר לעשות איתו משהו? תודה!

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by elada22,

קיבלתי עם ממיר magic hd שלהם דיסק קשיח hitachi 500gb sata3 וקניתי לו חיבור sata to usb עם ספק כוח הדיסק נכנס לפעולה אבל windows xp מחשב שולחני לא מזהה אותו (פעם ראשונה זיהה לשנייה אחת חומרה חדשה ומאז שום דבר) דיסק קשיח IDE כן זוהה ונקרא עם אותו מתאם וספק כוח בלי בעיה. המחשב עובד על IDE עם חיבור משני של להארד דיסק אחר שפועל על SATA אם זה משנה. אני לא מנסה לקרוא את הקבצים שהוקלטו כי מין הסתם הם מקודדים ואין לי עניין בהם, אני רוצה להשתמש בדיסק ככונן חיצוני למחשב. יכול להיות שיש הגנה על הדיסק? תודה מראש ****עליתי על הבעיה המתאם קורא עד SATA2 ולא תומך בSATA3

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. מה אתם אומרים, הייתם קונים? חישוב המחיר בש"ח כולל המרה, משלוח ומע"מ: (88$+5$)*3.86*1.17= 420 ש"ח http://www.amazon.com/SAMSUNG-2-5-Inch-Internal-MZ-7PC128B-WW/dp/B0077CR60Q/ref=?ie=UTF8&m=AOLSZLL8LC94T בטוח שמשתלם, השאלה האם שווה לקחת את הסיכון ברכישת SSD מחו"ל?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by tomyem,

עקב ניסיון מר (2 כוננים חיצוניים שנהרסו מנפילות קטנות) אני מחפש כונן שלא יהרס מכל נפילה קטנה. נתקלתי בשני כוננים שהמליצו לי עליהם: הראשון: Transcend 25M3 והשני: A-Data SH-14 אני עוד לא סגור על הנפח שאני רוצה (750GB או 1TB). בנוסף אני אשמח לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה-Transcend 25M3 לבין ה-Transcend 25H3P. כמו כן אם יש למישהו המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע תודה מראש! תומר

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by UncleRico,

עריכה: טעות שלי. מספר השעות נורמאלי, מה לגבי הנתונים האחרים? HD Tune Pro: ST2000DM001-9YN164 Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 111 100 6 36578936 ok (03) Spin Up Time 95 95 0 0 ok (04) Start/Stop Count 100 100 20 9 ok (05) Reallocated Sector Count 100 100 36 0 ok (07) Seek Error Rate 100 253 30 172393 ok (09) Power On Hours Count 100 100 0 26 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 100 100 20 7 ok (B7) (unknown attribu…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  14. ברשותי 2 כוננים מחוברים ב usb לראוטר fritzbox 7390 ומשותפים ברשת. משני מחשבים שונים, מק וpc, אינני יכול לכתוב קבצים בעברית אל האחסון ברשת. ברגע שאני מנסה שם הקובץ נהיה בג'יבריש. במה הבעיה טמונה? כיצד ניתן לסדר? אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by matgam,

אני מחפש כונן קשיח חיצוני בשביל לשמור את כל השטויות שאני מוריד ולא רוצה למחוק, גיבוי וכו'. אני מסתכל בעיקר על יחס מחיר/נפח, אבל כמובן חשוב לי ש: הכונן יהיה אמין (יחזיק מעמד כמה שנים) עמיד באופן סביר בניוד (לא מתכוון להזיז אותו בתדירות גבוהה או להעביר אותו טלטולים, אבל שלפחות ישרוד נסיעה ברכבת/אוטובוס פעם בכמה חודשים) מהירות העתקה/כתיבה נורמלית לתקופתנו (לא יודע בדיוק כמה, אבל אני מוכן להתפשר על קצת פחות מהנורמלי היום. יש לי זמן וסבלנות, אבל כסף - קצת פחות ) חיבור USB3 (אני מניח שזה עוזר למהירות העתקה/כתיבה, לא?) פחות חשוב לי גודל וחיבור לחשמל, כי רוב הזמן הוא יהיה מחובר למחשב נייח (או בכלל מנותק ממנו, ומחובר רק כשאני רוצה לשמור בו דברים). אז חיפשתי קצת בזא…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by MYST,

ברשותי כונן SSD בעל נפח 240 gb וכן כונן SSD 64 GB שחותם אבטלה . שאלתי האם ניתן לאחד את שניהם במערך RAID כול שהוא ? {לתוספת מקום או ביצועי שיכתוב/קריאה}. {עדיפות ל מערך 0-1 }. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by Cilay,

שימושים: אחסון והרצת סרטי BR מהדיסק קשיח. חשוב לי מאוד אמינות... נכוויתי לא פעם בעבר. תודה.

18. Started by Trilandian,

לא משנה.

19. Started by u1988,

אני רוצה לקנות 2TB דיסק קשיח פנימי שיהיה מהיר איכותי ויעיל לאיחסון קבצים מרובים: סרטים,קבצים מתוכנות עריכה... יש לי Windows xp sp3..+SATA 2 (לא תומך 4K כמובן) אני מתלבט בין שניהם: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 http://ksp.co.il/?uin=15287 Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://ksp.co.il/?uin=13400 הבעיה היא שמצאתי הרבה ביקורות לא טובות על שניהם ובעיקר על 2TB שהם פיתאום מפסיקים לעבוד...ובאתר אחר רשום שכדי להתמקד ב1.5TB כי הם יותר אמינים אפילו שזה נושא בפורום ישן זה עדיין לצערי נכון להיום... http://www.clearfoundation.com/component/option,com_kunena/Itemid,232/catid,24/func,view/id,15489/#15489 בWD יש מהי…

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by dan111,

אני רוצה לרכוש עוד דיסק פנימי בנפח 1TB-2TB אני רוצה שהוא יהיה 7200RPM מה הכי מומלץ מ-KSP? (מבחינת מומלץ -> יחס עלות תועלת טוב עם אחריות של יותר משנה) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. השאלה בכותרת.... יש לי בעיה שמחשב אחד תומך ב-ESATA והשני ב-USB 3.... חשבתי על תחנת עגינה כמו זו: http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/490 אך עדיין אין להשיג אותה... אני זקוק לחיבורים לצורך גיבוי יומיומי... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  22. שלום אשמח לעזרתכם הדחופה , השבוע הלפטופ שלי נפל וככל הנראה הדיסק הקשיח שלי ניזוק ויש לי הרבה חומרים חשובים עליו , חיברתי את הדיסק למחשב הנייח שלי והוא מזוהה בביוס , כמו כן הדיסק מזוהה במחשב הנייח אך לא ניתן לפתוח את המחיצה שיש בה את החומר(D:\) אלא רק את המחיצה שבו יש את הריקוברי (C:\) , ניסיתי לעבוד את התוכנה testdisk אך היא מסובכת למדי ואני חושש כי אני יהרוס לגמרי את הדיסק , כמו כן הידסק משמיע נקישות קטנות ברגע שהוא מופעל , לכן יש לי 2 שאלות : 1. האם על פי הממצאים הדיסק הרוס לגמרי ולא ניתן לשחזר את המידע ? 2. במידע והדיסק בסדר , איך ניתן לשחזר את המידע ? חש לציין כי חיפשתי חברות שעושות את זה אבל המחירים בשמיים וזה מעל היכולת שלי לשלם סכומים כאלה... האם יש המלצות מניסיונכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Trilandian,

אני ניסיתי למצוא מדריכים לגבי הנושא הזה באינטרנט, אבל הם כולם מניחים שיש לך קונן קשיח קטן אחד, ואתה רוצה להעביר את כולו ל-SSD. לי, למשל, יש RAID 0 עם שני כוננים קשיחים, בנפח כולל של 2TB, מחולק ל-3 מחיצות, והמחיצה של מערכת ההפעלה היא בגודל 100GB, מה שקטן מספיק ע"מ להעביר את כולה לכונן ה-SSD שלי, שהוא בנפח 128GB. השאלה שלי, אז, אם אני עושה שיבוט של מערכת ההפעלה ממחיצה C, זה לא נוגע במחיצות D ו-E?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Guy950,

שלום, חזרתי מארה"ב עם שני חברים חדשים, אחד מהם הוא הארדיסק רגיל והשני הוא SSD. אני רוצה להתקין עליו את המערכת הפעלה ולהגדיר אותו ככונן ראשי. זאת הפעם הראשונה שלי עם כונן SSD, יש דברים שאני צריך להגדיר לגביו?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Oren_25,

אהלן חברים, ברצוני לרכוש כונן קשיח מבית WD ושמתי לב שיש הבדלים בין הדגמים שלהם ואינני מבין מה זה אומר אודה מאד אם תענו לי על זה ההבדל הוא בין 7200rpm ל- intellipower כל השאר התכונות הם פחות או יותר אותם דברים שיש אחד אצל השני לכן אני לא באמת יודע מה שני המושגים הנ''ל אומרים לי

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים