עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by roz123,

שלום ברצוני לקנות דיסק קשי חיצוני נוסף יש לי דיסק קשיח לפני כמה שנים של החברה Wd בגרסאת הפספורט והוא 250 גיגה וברצוני לקנות עוד אחדראיתי באינטרנט וכל זה ויש הרבה ביקורות רעות על החברה הזאת ולא יודע מה לבחור אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 500-1000 גיגה וכמובן בלי חיבור לחשמלאשמח אם תציעו לי משהו טוב אמיתי ואמין תודה רבה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by אוריגמיש,

יש לי שני דיסקים קשיחים בנפח 500GB כל אחד, שניהם מחובירם לאותו המחשב שמריץ Windows 8. אני צריך 100 ג'יגה למערכת ההפעלה ותוכנות נלוות, ואת כל השאר לטובת גיבוי מדיה שתופס כיום 650 ג'יגה וימשיך לגדול עם הזמן. האם יש (בעדיפות לשמשהו מובנה ב Windows 8) יכולת להפוך שני דיסקים פיזים לדיסק אחד, או להגדיר Partition וירטואלי שיאחד את שני הדיסקים? נקודת המוצא שלי היא שיש שני דיסקים פנימיים פיזיים מחוברים, התקנתי Windows 8, וכאת אני רוצה לקחת 400 ג'יגה מהדיסק של Windows 8, לאחד אותו עם ה 500 ג'יגה של הדיסק השני, ולקבל דיסק וירטואלי/לוגי/מחיצה אחת של 900 ג'יגה. אפשרי?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  3. אלו התוצאות שקיבלתי: המחשב מוגדר על ACHI וכמובן שה-SSD מחובר ב-SATA3. התקנתי דרייברים וכל מיני תוכנות של אינטל, אך משום מה התוצאות עדיין נמוכות ואין לי מושג מדוע. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by House M.D.,

היי. לאחר התקנה נקייה של windows 8, והתקנת דרייבר של צ'יפסט, ביצעתי benchmark וזה מה שקיבלתי : לא נשארה לי תמונה של התוצאה שקיבלתי אחרי התקנה נקייה של windows 7 (לפני כמה חודשים כשרק קיבלתי את ה SSD) אבל אני זוכר שהציון היה בסביבות 770. מהי הסיבה לירידת הביצועים? חשבתי שלהפך, הביצועים אמורים לעלות, מכיוון שמאז שעשיתי את הבדיקה על windows 7 יצאו דרייברים חדשים של הצ'יפסט והמערכת עצמה יותר חדשה? ה SSD כמעט ריק אז לדעתי זו לא בעייה בגלל מקום פנוי מועט. האם מישהו נתקל בתופעה דומה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by i7,

הי, אני מתלבטת לגבי קניה של SSD מבחינת המגבלה על כמות הכתיבה שלו לפני שנהרס... הכונן שמוצע למכירה - SSD Crucial M4 128 GB היה בשימוש 4 חודשים אצל גיימר... מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by Eddiebrava,

שלום צריך עזרה יש לי בעיה כותב לי אחרי ריסטרט למחשב reboot and select proper boot service or insert boot media in selected boot device press any key to continiue...... בדקתי את הדיסק הקשיח על באגים לא מצא כלום מה עוד יכולה להיות בעיה ? אולי וינדוס נדפק או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by גיימר,

שלום! אפשר להזמין ולקנות את Crucial m4 מחו"ל מפה: http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?IMODULE=CT256M4SSD2 לארץ? או אפשר להזמין ולקנות את Corsair Neutron מחו"ל מפה: http://www.corsair.com/en/ssd/neutron-series-ssd/neutron-series-240gb-sata-3-6gbps-ssd.html לארץ? (אני יחסית חדש בפורום אז אני לא הייתי בטוח לאן הנושא הזה שייך (לפה זה היה הכי נראה לי) אז אם זה לא שייך לפה אז תעבירו אותי או שתגידו לי לאן)

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by MichaelZ,

לפני מספר שבועות העלתי פה שאלה וקיבלתי מענה. הזמנתי את הכבל הדרוש דרך איביי. זהו הקישור: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-eSATA-to-SATA-22pin-eSATAp-to-SATA-22-0-5M-/250815257582?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item3a65c11bee לפני מספר ימים קיבלתי את הכבל הזה. חיברתי דרכו כונן SEAGATE BARRACUDA 2TB... שום דבר... הכונן לא מסתובב ולא מתחמם. לא מופיע ב-ביוס ולא ב- Disk Management. עשיתי חיפוש קצר בגוגל וזה מה מצאתי: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20110502175406300&board_id=1&model=P8P67+EVO&page=1&SLanguage=en-us אני מוכרח לציין שהכבל התחבר בצורה יפה ללוח וגם לכונן. אך לפי מה שהבחור כותב בת'רד, הלוח פשוט לא מוציא 12 וולט אפילו שיש ליציאה את המגע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by THE_LORD,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס SATA 3.0 to PCI-E PCI Express Card Adapter http://www.ebay.com/itm/PCI-e-Express-V2-0-2-Port-SATA-III-6Gbps-Card-Adapter-Serial-ATA-Chipset-ASM1061-/271014212269?pt=US_Computer_Disk_Controllers_RAID_Cards&hash=item3f19b4b2ad יש לי לוח אם שלא תומך ב sata3 ASUS P5B DELUXE יש לי Corsair Neutron Series 120GB SSD Sata III רציתי לדעת האם יהיו בעיות להשתמש בדיסק כמערכת הפעלה, האם אני אצטרך לעדכן ביוס או דריבר לכרטיס, או שהוא יזהה אוטומטי את הדיסק לאחר חיבור הכרטיס האם יהיה צורך בפירמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה עם דריבר לPCI E ? והאם מישהו השתמש במתאם הזה ? הוא יציב ? האם יגרם נזק לדיסק לתווך הרחוק? זה אמור לשפר את מהירות הדיסק בהשקעה קט…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  10. יש הערכות מתי צפויים המחירים לרדת? היה תענוג לקנות טרה ב290 שקל

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by נדב15,

שלום לאחי יש מחשב ישן ויצא לי לקבל הארד דיסק וצורב דיוידי ממחשב ישן אחר וניסיתי להתקין לו אותם במחשב שלו אבל נתקלתי בבעיה. ההארד דיסק הקיים במחשב מחובר בכבל SATA אבל אין עוד כבל כזה במחשב אז חיברתי את ההארד דיסק הנוסף בחיבור IDE המקביל לזה שמחובר לצורב (הצורב הישן הוחלף בחדש). הבעיה היא כזו - כששני הכוננים מחוברים ביחד (הכונן הקשיח והצורב על אותו כבל) המחשב לא מזהה אף אחד מהם, כשאחד מהם מחובר והשני מנותק (לא משנה איזה) הוא מזהה את הכונן. מישהו יכול להציע מה מקור התקלה, או במילים אחרות, מה לא עשיתי בסדר? תודה מראש נדב

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  12. שלום רכשתי את ה830 של סמסונג (256)ושאלתי היא מה הדרך הנכונה להשתמש בו ברשותי מחשב שמתבסס על 3770K ללא כרטיס מסך (כרגע)עם בלאק אחד השימוש לו נועד המחשב הוא עריכת ווידאו באמצעות פרמייר אני מבין שעלי לעשות את העריכה על הSSD איך הכי כדאי מבחינת התקנות תודה מראש נעזרתי רבות באתר בקניית המחשב קבלו את הוקרתי

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by swisaman,

היי, בתוכנות בנצמארקינג כדוגמאת AS SSD יש שני קטוגוריות,4K ו4K-64THRD. על מה כל אחד משפיע + מה זה בכלל 4K? ומהי מהירות קריאה\כתיבה נורמלית בקטגוריות אלו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by YairZ,

שלום וברוכים הבאים למאגר שאלות ותשובות (FAQ) נפוצות של פורום אמצעי איחסון. 1. כיצד אני בוחר כונן קשיח חיצוני? ובכן, המחירים של החיצוניים נעים ונדים לא מעט ולכן קשה לקבוע כאן המלצות חד משמעיות. אתם מוזמנים לפתוח דיון אך לפני כן אתם מוזמנים להמשיך ולקרוא על פקטורים בכוננים חיצוניים, ההבדלים ביניהם וכל מה שכדאי לדעת בתחום. ראשית למען הסר הספק, הבהרה: בתוך "כונן קשיח חיצוני" ישנו כונן קשיח ("פנימי") לכל דבר שניתן להסרה מהמארז/קופסא ולמקם במארז המחשב. אין שום הבדל בין הכונן הקשיח שנמצא במערכת לבין כונן קשיח שנמצא בתוך מארז חיצוני. מסיבה שלא ברורה לי חלק מהאנשים חושבים שהכונן החיצוני שונה במהותו מה"פנימי", לכן היה הכרחי להבהיר זאת לפני שממשיכים הלאה. גודל תקן (Form Factor)…

• 0 תגובות
    • 21.4k צפיות
  15. Started by koko0,

אני עם מחשב נייד שממש התחיל לקרטע, אני די בטוח שזה בגלל ההארדיסק (זה קורה גם בווינדוס וגם בלינוקס, קטע מוזר). אני מתלבט אם לקנות SSD ולהשתדרג כבר שהכל יעבוד ממש מהר. איך התמיכה שלהם בלינוקס? ספציפית אובונטו. מאיפה אני משיג אחד סטאנדארטי למחשב נייד? יש משהו שאני צריך לדעת חוץ מזה? לא הייתי בעולם הזה הרבה זמן...

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by FroshA,

רציתי לדעת האם חברת Transcend נחשבת לחברה שכדי לקנות את המוצרים שלה? ואיזה כוננים חיצוים ממולצים ישנם בנפח 2 טרה לשמירת קבצים התקנה וקבצים ווידאו.

17. Started by mrraz,

כונן 256G mSATA במחיר של 598 ש"ח

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. היי לכולם, אשמח להמלצות להארד דיסק פנימי, 2TB , 7200RPM , שקט, אחריות כמה שיותר, ודגש עיקרי על אמינות ואיכות. הכונן מיועד לעבודה כבדה עם אודיו בלייב לכן עניין הביצועים חשוב מאד. רצוי בקניה מ-KSP/Ivory. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by davidavera,

קניתי מקרביץ דיסק חיצוני של IOMGA .. הכול היה טוב ויפה עד שנהרס לי הכבל של הדיסק חיצוני ומאז אני לא יכול לחבר אותו. מדובר פה בכבל USB לא רגיל, מיוחד שמקבלים עם הקנייה. עם כל כבל USB אחר שניסתי לא הצלחתי שום דבר. הדיסק חיצוני בנפח של 500 ג'יגה מי שיכול לעזור בכל דרך שהיא יבורך..

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by yakir4u,

עשיתי עכשיו סריקה בHDDSCAN והוא הראה לי את השגיאות האלה יש סיבה לדאוג או שזה תקין? האם איחוי לכונן יעזור או שאין טעם?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  21. כרגע החיבורים הזמינים אצלי במחשב הם FIREWIRE, USB2, ESATA . הכונן ישמש תחילה ליעד קבצי עריכה ורינדור של וידיאו. לכן נדמה לי שחשוב שיהיה 7200RPM. בעניין החיבור, ESATA אמור להיות טוב יותר מ בחינת ביצועים מה- USB-3 (ראו כאן). וגם אין לי כרגע USB3. אבל אני לא מוצא כונן חיצוני מתאים (למעט אחד שעולה 2000 ש"ח) שיש לו חיבור ESATA.. המלצות שלכם?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אני עובד עם דיסקים 3.5 עם DOCK STATION חיצוני, לכל מחשב. אחד הדיסקים שלי פתאום לא מזוהה בכל המחשבים,כותב נפח 0 , ומזוהה כ RAW. המחשב דורש לפרמט אותו. יש לי שם פרוייקטים של וידאו חשובים מאוד, מה עושים ואיך מתקנים? (בלי לאבד מידע). תודה

• 9 תגובות
    • 8.5k צפיות
  23. Started by Os.Master,

שלום , מתלבט לגבי שלושה דגמים של דיסקים קשיחים בנפחים של 2 TB האופציות הן : iomega ego 2 tb LaCie Minimus 2tb Wd element 2tb אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם הכוננים הללו בעיקר השניים העליוניים מכיוון שאין הרבה ביקורות עליהם ברשת .

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  24. שלום יש לי Caviar Blue 500GB 16MBCache עכשיו הוא היה מותקן במכשיר DVR גנרי שמריץ לינוקס שנקנה בארץ. בארץ המכשיר DVR קיבלת שנה אחריות (לא ידוע לי לגבי אחריות להארדיסק אבל בו נעזוב רגע את זה) התאריך ייצור של המכשיר הוא במרץ 11' ויש מדבקה בסינית שהאחריות היא עד מאי 2014. מה שמעניין אותי האם יש אפשרות לאחריות בינלאומית של WD ואם כן איך עושים את זה וכמה זה אמור לעלות לי והאם היבואן בארץ קשור לזה/ישתף פעולה. אגב האן ניראה לכם שההארדיסק שבק חיים בגלל שהוא היה מחובר כל הזמן לחשמל (לא מפסיק אותו לרגע במשך כשנה) וכותב/מוחק או שזה אולי פעם אחת איזה הפסקת חשמל או משהו כי זכור לי פעם שההגדרות בDVR התאפסו (או שרק היה נידמה לי שהם התאפסו וסתם היה איזה משהו) מה שמוזר יש לי כוננים ישנים ש…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2-3 tb,רוב הזמן הוא יחובר למחשב לאכסון ולעתים קרובות הוא יחובר לסטרימר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה ותלת מימד. בסטירמר יש חיבור usb 2,3 ובמחשב רק usb 2, מאוד חשוב לי שלא תהיה שום בעיה בהפעלת הסרטים מהסטרימר. התלבטות שלי הייתה בין שתי דגמים : 1)Western Digital My Book Essential Edition 2000GB WDBACW0020HBK שיש אליו אחריות לשנתיים ולפי מה שמצוין המהירות שלו 7200 rpm והמחיר 590 ש"ח 2) Transcend StoreJet 35T3 3TB שאין שום מידע אליו אני כמאט בטוח שהוא 5400 rpm ויש אליו 3 שנים אחריות במחיר 690 ש"ח כרגע רכשתי את wd בגלל שהחברה יותר מוכרת אבל אני עדין מתלבט אם להחליף ל Transcend או למשהו אחר אחריי הביקורות שקראתי על wd

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים